Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 8.8.2017

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

18.00  Kasel - Podolsk   2   1.50  

Veliki dan za kasel i njegove navijace...Internacionalni turnir se igra kod njih i pored Podolskog,bice tu i Dinamo iz Rige,te Slovan iz Bratislave,pa eto sjajne prilike da ovaj region ozivi i da vide neke zvezde iz KHL-a...

Inace,jos jedan tip mozete naci kod mene na blogu za danas,vrlo zanimljiv i izgledan...

Posto Kasel igra sve svoje meeeve u vecerenjem terminu,ocekuje se i mnogo veca podrska sa tribina,a prema procenama lokalnih medija,oko 10.000 ljudi ce posetiti ovu arenu tokom turnira...

Da se vratimo na sam mec...

Kasel je ekipa iz Del 2 lige i ekipa koja je odlicno odigrala prosli sampionat...trece mesto im je donelo playoff i tek u polifinalu su bili izbaceni...

Ove seozne imaju iste ciljeve i videcemo kako ce to ici tamo...

Za ovaj mec,svi u Kasselu su svesni da su autsajderi,pa se cak i trener domnacih nasalio na svoj racun malo recima ; "Da treniramo i tri meseca samo za ovaj mec,opet cemo biti autsajderi..." :-)

Salu na stranu,Kassel ce pokusati da odigra lepo,hrabro i da sve od sebe...

Podolsk ne psada u krem KHL ekipa,tacno,ali Podosk je ekipa koja godinama ima neku svoju igru...fizicki jaku,sa kontaktima itd...

Alexej Semenov,stameni odbranbeni igrac od preko 100 kg je sam po sebi kada se vidi na ledu dovoljno zastrasujuc za napadace protivnicke ekipe,pa moram pomenuti i Romanova...

u napadu Afinogenova,pa dvojicu Finaca Rissanena i Mankinena itd..itd...

Ovo je Kasselu prvi mec ove seozne uopste na pripremama,ali za Podolsk je ovo treci po redu...

(tukli su Omska i izgubili od Magnitogorska)...Nisu bitni toliko rezultati,vec to da imaju dva meca iza sebe.

Posto prvenstvo u DEl 2 ligi pocinje tek 19 septembra,za Kassel ima dovoljno vremena...za ruse nema,prvenstvo stratuje veoma brzo i ovaj turnir je poslednja prilika za uigravanje ekipe...

Koliko god Kasel izgledao simpaticno i ovakvi mecevi "izgledali" nesigurno,idem na Podoslk...

Ovaj turnir shvataju ozbiljno,bar po izjavama koje stizu sa njihove strane..pa da im verujem...

Podoslk to win.

Maritimo - Ferreira

U utorak će utakmicu prvog kola nove portugalske sezone odigrati nogometaši Maritima i Pacos Ferreire.
Trebat će vjerojatno nekoliko tjedana kako bi i jedni i drugi spoznali što mogu očekivati od nove sezone, no ako sve bude u skladu s prošlim godinama onda su mogućnosti Maritima mnogo veće od današnjeg suparnika.
Prošlu je sezonu Maritimo završio na vrlo dobrom šestom mjestu, dok je Pacos Ferreira bila dvostruko slabije plasirana. I međusobne utakmice su bile jedan od dokaza da je Maritimo jedan do dva koraka ispred: u gostima je Maritimo uzeo bod (0-0), ali je zato na svom travnjaku bio uvjerljiv (pobjeda 3-1).
Inače je Maritimo bio odličan domaći izbor kroz cijelu prošlu sezonu. Ostvario je okruglih 10 pobjeda uz pet remija i samo dva poraza, a imao je četvrtu najbolju domaću obranu.
S druge strane, Pacos Ferreira je prolazila traume prije i za vrijeme skoro svakog gostovanja. Ostvarila je dvije pobjede, četiri remija i upisala čak 11 poraza. Mora se priznati da napadački nije bila toliko loša (17 pogodaka, gol prosječno po utakmici), ali je s 34 primljena pogotka imala drugu najgoru obranu u gostima.
Gdje god zagrebemo dobit ćemo isti odgovor. Maritimo je čvršća, bolja i konkretnija momčad, a svi ti plusevi posebno će doći do izražaja na domaćem terenu.

Amkar - Ufa

Utakmicu petog kola ruskog prvenstva u utorak će, u Permu, odraditi Amkar i Ufa. Premda se na startu sezone nije mogla naslutiti velika razlika između ovih klubova, papir danas govori potpuno suprotno.
Amkar je razočarao u dosadašnjim nastupima: ta momčad ima četiri poraza u četiri utakmice, a ujedno je nakon 360 minuta bez postignutog pogotka (gol-razlika 0-6).
Ufa, pak, još nije izgubila niti jednu utakmicu! Dvije pobjede i dva remija ima momčad koju s pravom u Rusiji zasad nazivaju najugodnijim iznenađenjem.
Ufa je dosad uzimala tri boda protiv Tosna (1-0 u gostima) i Groznog (3-2 na domaćem terenu), dok je remizirala protiv prvaka, moskovskog Spartaka (0-0) kao i u gostima kod Urala (1-1).
Amkar Perm je tri puta gubio minimalno 1-0 (protiv Groznog, Anzhija i Rostova), dok je ostao bez ikakve šanse protiv povratnika u rusku Premierligu moskovskog Dinama (poraz 3-0).
Prošle sezone obje su međusobne utakmice Amkara i Ufe završavale uz 1-1. Nije nemoguće niti da današnja utakmica završi na takav način, no mislimo da je pametno slijediti sve ono što su učinili zasad i jedni i drugi, a to ipak stavlja goste u poziciju favorita.

Izvor: lutrija.hr

Double za neki osrednji ulog

Real Madrid osvaja UEFA Supercup  1.57

Bouchard +1,5 sets  1.50

Kvota: 2.35   pinnacle 

Real Madrid brani naslov europskog superkupa u Skoplju ovog puta. Real ce imati kompletan kadar, dok Man Utd ima problema s ozljedama u zadnjoj liniji gdje su odsutni Jones, Bailly, Rojo, Young, Shaw. Nema vise Rooneya koji ionako nije previse igrao kod Mourinha te Ibrahimovica, no tu je mladi Lukaku. Nemanja Matic je takoder pojacao United u prijelaznom roku. Ova dva tima su igrala u Americi prije 16 dana gdje je Man Utd bio bolji nakon jedanaesteraca, no ovdje mozemo ocekivati drukciju utakmicu jer ce igrati samo najbolji. Real zasigurno kao novi-stari prvak Europe ima vise kvalitete u svojim redovima, pogotovo prema naprijed, a jos uz probleme Man Utd-a u obrani, svakako da su Kraljevi favoriti za osvajanjem jos jednog Uefinog Supercupa. 

Rogers kup za zene se ove godine igra u Toronto, dok su muski u Montrealu. Eugenie Bouchard je miljenica domace publike, ali svi znamo za njezinu krizu koja vec traje duze vrijeme. Trenutno je 70. igracica svijeta, a najbolji rejking joj je bilo peto mjesto. Prosle godine je igrala dobar tenis na Rogers kupu u Montrealu gdje je stigla do treceg kola. Prosli tjedan je igrala u Washingtonu gdje je ispala u drugom kolu od Petkovic s 2-1 u setovima, a prethodno je slavila 2-0 pobjedu nad McHale. Ove je sezone 6-8 na hardu. Donna Vekic je trenutno 51. igravica svijeta. Igrala je dobro u zadnje vrijeme, no i dalje previse oscilira. Osvojila je ove godine svoj drugi Wta turnir u Nottinghamu. Ovdje je igrala kvale gdje se dosta pomucila s Carson Branstine koja je cak izvan top 100 da bi potom pruzila mnogo bolji mec protiv Tig. Vekic je na 9-7 na hardu ove sezone. Bit ce ovo njihov drugi medusobni susret, Bouchard je slavila s 2-1 u Shenzenu u prvom kolu prosle godine. Nesto slicno ocekujem i ovdje, te sam se odlucio za sigurniju varijantu gdje Bouchard uzima barem jedan set. Zasigurno da joj puno znaci igrati pred domacom publikom, i da ce pruziti bolji tenis nego inace. Da napomenem jos da je Vekic ispala u prvom kolu kvala prosle godine u Montrealu. 

Real Madrid - Manchester United 2 (3.60) bet365

Real Madrid je zasluženi favorit ovdje i vjerovatno će biti u svakoj utakmici koju budu igrali. Imaju vrlo jak tim, ali vidim da Cristiano Ronaldo vjerojatno neće igrati. Manchester United je doveo neka važna pojačanja za ovu sezonu, kao što su Lukaku, Matić i Lindelof i po meni imaju vrlo dobar tim, koji je sposoban da pobijedi Reala, koji će kako stvari stoje biti bez Ronalda. Real Madrid ima prilično isti tim od prošle sezone, dok je Manchester United tim koji se može poboljšati ove sezone. Mourinho je dobar u ovakvim utakmicama i vjerojatno će iskoristiti psihičku snagu svog tima protiv Reala u ovoj utakmici. Mislim da svi favorizuju Real Madrid ovdje i zbog toga ću odigrati kontru sa manjim ulogom naravno, jer je koeficijent vrlo dobar.

3JvYPbx.jpg

Real Madrid- Manchester United

Utakmicom  Superkupa u Skopju na stadionu Filip II počinje europska nogometna sezona. Real Madrid i Manchester United ovom utakmicom kreću u službeni dio sezone. Dvoboj ovih dviju momčadi gledali smo prije 10tak dana u SAD-u u pripremnoj utakmici. Lukavo su Zidane i Mourinho podjelili 45 minuta  prvim postavama. Zidane je počeo sa najboljom postavom, a Mourinho je svojih najboljih 11 na teren poslao u 2.poluvremenu. Zanimljivo kako su oba gola na utakmici postigli rezervni sastavi. United je poveo 1-0, a drugom poluvremenu "rezevni" Real dao je gol prvoj postavi Uniteda. Real Madrid papirnati je favorit iako će na terenu biti bez najboljeg igrača momčadi Cristana Ronalda.  Manchester United može biti zadovoljan pripremnim utakmicama. United je odigrao 7 dvoboja a izgubili su samo od Barcelone 1-0. Real je igrao 4 utakmice u SAD-u. Nakon 1-1 sa Unitedom i izgubljenih penala, izgubili su sa 4-1 od Citija, a sa 3-2 izgubili su i od Barcelone. Iz SAD-a ipak su otišli pobjedom nakon 1-1 protiv All star ekipe MLS-a bili su bolji u pucanjima penala. Gledajući pripremne utakmice bolji dojam je ostavio Manchester United i mislim da oni u ovome meču nisu bez šanse. Moj izbor u ovoj utakmici ipak su golovi. U zadnja 4 Supercupa 3 puta su obje momčadi dale gol. Obje momčadi imaju dobre napade i mogu dati gol. Što se pitanja ishoda tiće zbog boljeg dojma u pripremama  i Jose Mourinha na klupi laganu prednost ipak dajem Manchester Unitedu.

TIP: oba daju gol 1.61 bet365
TIP: Konačni ishod: Manchester United   2.50 bet365 

Atletika

match-up: kolak - špotakova

evo jedno po meni ne logicno postavljanje koeficijenata od bet-a.

Dakle bet je stavio za pobjednicu bacanja koplja za zene sljedece koeficijente:

Sara Kolak to win @ 3.00

Barbora Spotakova to win @ 3.00

ovakvo postavljanj koeficijenata samo po sebi je realno. To su vlasnice 3 prva hitca sezone (2/3 zanimljivo bacena na ovom istom stadionu na mitingu diamantne lige), u bitci svjetske rekorderke te olimpijske pobjednice te uzevsi u obzir da su trenutno dvije najbolje bacacice kvota 3 na pobjedu obje je realna.

ovo postaje cudno kada pogledamo kvote njihovog matchupa, gdje se daje 1.61 na pobjedu spotakove i te 2.2 na kolak, mislim da je puno veci value u ovoj kvoti nego gadjat pobjednicu.

kolak ima najbolji rezultat sezone. Dolazi sa zlatom sa prvenstva do23 godine. Malo je podbacila u kvalama, ali s obzirom koliko je napredovala u zadnjih godinu dana vjerujem kako cemo najbolje od nje vidjeti veceras. Nije naravno spotakova za otpisati i nebi bilo cudno da dobije ali u ovakvom postavljanju kvote na kolak to ima smisla probati. Tako da moj pick je :

Sporakova - Kolak, Kolak @ 2.20

Atletika

200m zene

Tori Bowie to win @ 2.37

nakon zlata na 100m, tori bowie ce probati uzeti i zlato na 200, koja je po meni njena jaca disciplina trenutno. Ove sezone je istrcala 21.77 sto je 15. Svih vremena. U izostanku elaine thompson ona je po meni a i kladionicama glavni favorit za zlato. 

Zaprijetit joj moze srebrna na 100 bjelokoscanka ta lou (6.00 na pobjedu, vrijedi probat), (koja je upravo od bowie izgubila zlato na 100, ali to samo ona zna kako je izgubila to s obzirom da je vodila nekih 96m). 

EDIT: zaboravio sam spomenuti nizozemku shippers, koja isto moze napasti zlato ali ne djeluje mi toliko uvjerljivo na ovome prvenstvu. Morala bi otrcati savrsenu utrku za zlato. Svasta je moguce ali po meni je tori bowie ipak puno veci favorit za zlato od nje. Ta lou isto prije shippers bi rekao

Napiso bi nesto i za muskih 200 i 400m ali van niekerk izgleda toliko nadmocno da nema smisla, a to pokazuju i kvote na kladionicama (1.25 na 200m i 1.12 na 400m) i trebao bi uzeti lagano oba zlata i gurati atletiku naprijed nakon odlaska bolta

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use