Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 6.8.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Široki-Čelik 1 
Željezničar-Vitez 1 
Sarajevo-Gošk 1

Marathon 2.28

Evo po meni jedan fin triple i idem na jači ulog, po jedan par za petak subotu i nedjelju pa ću shodno tome ako bude prolazilo prebacivati post iz teme u temu sva tri dana.

- O Širokom sam pisao jučer tako da već ima analiza, samo što je kvota pala na oko 1.30 al i to je prihvatljivo u ovakvim kombinacijama.

- Željo je u prvoj utakmici dobio Goška 3:1 a onda su odradili očajno gostovanje kod Mladosti koje su izgubili sa 2:1. Vitez je izgubio u gostima od Mladosti sa 1:0 a kući protiv Krupe odigrao 1:1. Željo se mora iskupiti za loše odigranu zadnju utakmicu a boljeg protivnika od Viteza možda i nije mogao dobiti. Vitez je trebao ispasti prošle sezone, spasio ih Široki, ove sezone su također loši i očekujem da Željo ovo lagano riješi pa mi se ovih 1.35 čini kao poklon.

- Sarajevo također nije ništa posebno. Zrinja ih je dobio u prvoj utakmici na njihovom Koševu sa 2:1, ali su se uspjeli iskupiti na gostovanju kod Čelika 2:0. Gošk je izgubio dvije uvodne utakmice, 3:1 na Grbavici i 1:0 kući od Borca. Na Koševu će teško naći prve bodove, Sarajevo je kvalitetnija ekipa i očekujem kao i u prethodna dva para, laganiju pobjedu.

Angers - Bordeaux | Manje od 0.5 golova u prvom poluvremenu (2.37) bet365

Prve utakmice na početku sezone su uvijek one najsporije. Timovi još uvijek pronalaze svoj ritam i najbolju formu. Vjerujem da će ova utakmica biti sa najmanje golova u prvom kolu nove sezone. Angers je vrlo defanzivan tim, sa mnogo dobrih braniča u timu. Bordeaux, s druge strane, također je vrlo dobar tim defanzivno i temeljem svega toga vjerujem da je najbolja opcija da se odigra ovdje jeste da će biti 0-0 u prvom poluvremenu. Sretno!

bssrnCS.jpg

Lille - Nantes 1 (2.05) bet365

Lille je imao vrlo dobru pred sezonu i sada očekujem da će se to odraziti na ovu utakmicu i da će oni ostvariti svoju prvu pobjedu kod kuće. Vrlo su dobri kući i to pokazuju svake sezone, posebno u prvim utakmicama. Lille je uvijek vrhunski natjecatelj i mislim da će oni ovdje uzeti pobjedu i nastaviti svoje dobre nastupe, koje su imali u posljednjih par utakmica. Oni su vrlo organizirani i vidim pobjedu protiv Nantesa, koji nije uspio ostvariti pobjedu u svojoj pred sezoni. Mislim da će se Nantes napatiti baš kao i prošle godine i to što igraju u gostima im uopšte ne pomaže.

Z35X0Ih.jpg

Marseille - Dijon 1 (1.40) bet365

Još jedna utakmica 1. kola Francuske Lige 1 i ovdje mislim da je domaća momčad mnogo bolja i da je favorit. Marseille mora pobijediti prvu utakmicu kod kuće i ostvariti prva tri boda kako bi započeli ovu sezonu sa dobrim rezultatom i raspoloženjem. Obje ekipe su igrale u ovoj ligi i prošle sezone. Domaćini su završili na 5-oj poziciji i vrlo dobro su igrali kod kuće, gdje su ostvarili 13 pobjeda u 19 utakmica. Dijon je završio na donjem dijelu tabele i u gostima su ostvarili samo 1 pobjedu i 11 poraza. Moj ulog ovdje ide na Marseille. Sretno!

dgslknj.jpg

prije 10 sati, sestincan said:

https://www.24sata.hr/sport/hajduk-bez-pola-momcadi-na-dinamo-bez-ercega-i-lopeza-534832

derbi je derbi ali s obzirom na ovo dinamo koliko god da je u ovom trenutku loš mislim da može do pobjede

Nebi se složio , Dinamo igra izuzetno loše što se moglo vidjeti u zadnje 2 tekme protiv Osijeka i Odda posebno kad su igrali protiv Odda ( koji je inače 10. u norveškom prvenstvu). Igra im je nepovezana, tu nema nikakve timske igre , sve se vrti oko kvalitete pojedinca ( npr Soudani i Fernanda) bekovi sa Lecjaksom i Stojanovićem  izuzetno propusni pogotovo ovaj desni si je Stojanović. Vezni red isto kaos : bahati Ćorić koji si je umislio da je Messi, panjina Antolić , premladi Moro... a ni napad ne blista sa Hodzicem. Ugl znam da je derbi i da je sve moguće naravno ali ja ovdje sigurno nebi igrao na pobjedu Dinama. Iskreno prema prikazanom nekako mi je čak i Hajduk bliže pobjedi mada neću to igrati . Ovdje tipujem oba daju ?

prije 10 sati, MasterKing said:

Nebi se složio , Dinamo igra izuzetno loše što se moglo vidjeti u zadnje 2 tekme protiv Osijeka i Odda posebno kad su igrali protiv Odda ( koji je inače 10. u norveškom prvenstvu). Igra im je nepovezana, tu nema nikakve timske igre , sve se vrti oko kvalitete pojedinca ( npr Soudani i Fernanda) bekovi sa Lecjaksom i Stojanovićem  izuzetno propusni pogotovo ovaj desni si je Stojanović. Vezni red isto kaos : bahati Ćorić koji si je umislio da je Messi, panjina Antolić , premladi Moro... a ni napad ne blista sa Hodzicem. Ugl znam da je derbi i da je sve moguće naravno ali ja ovdje sigurno nebi igrao na pobjedu Dinama. Iskreno prema prikazanom nekako mi je čak i Hajduk bliže pobjedi mada neću to igrati . Ovdje tipujem oba daju ?

Koliko god da je loš stvorio i propustio je brdo šanski protiv Odda....Da je zabio svakiu 5 šansu sada bi pisali rapsodije o Dinamu.

Mene,naprotiv Hajduk nije ničim ipresionirao,a sa podosta problema u momčadi(a vidjelo se protiv Cibalije šta znači kada rotiraju,protiv Cibalije za koju možemo reći da je prosječni drugoligaš)ne znam kako će se provesti danas.

I ne znam zašto se smije,mo tom Norveškom prvenstvu,ne znam od kuda nam je najednom liga toliko jaka da su nam oni "smiješni"......

Dinamo će kad-tad,pod palicom Cvite(ako Mamić to dopusti i bude strpljiv) proigrati,on je od svih trenera u nazad par godina daleko ,kako da kažem,najbolji izbor,ALI mu treba vremena i mislim da bi danas Dinamo mogao opasno naguziti Hajduka,koji se dobrano istrošio u nazad 3 tj. dok se Dinamo prvo odmarao,a onda igrao protiv Odda. I ma koliko god rezultat bio klimav,po meni igra nije(amo realizacija) i mislim da su danas u debeloj prednosti..... Ne kažem da je igra famozna,ali je i daleko od grozne.....

Toliko od mene koji će užavit u derbiju uživo i neće se na njega kladiti :D

Chelsea-Arsenal

Na Wembleyu danas gledamo utakmicu Community Shielda. Chelsea i Arsenal imaju priliku na startu sezone odmah uloviti trofej pobjednika superkupa. Ovo je teška utakmica za prognozirati jer naravno ovo je prva službena utakmica u sezoni. I jedni i drugi imali su "šarene" rezultate na pripremama tako da je teško dati neki sud tko u ovaj dvoboj ulazi kao favorit. Chelsea je odigrala jako dobru prošlu sezonu u Premiershipu, a pitanje je može li na toj razini Conte držati momčad i ove sezone. Arsenal je po kladionicama u podređenom položaju, u istom je bio i 2015.e pa su pogotkom Oxlade Chamberlana slavili pobjedu. Chelsea je prošle sezone bila poznata po granitnoj obrani no u ovako ranoj fazi sezone mislim da je teško očekivati da su obje momčadi na viskom nivou. Arsenal uvijek teži ofezivnoj igri, Wenger je doveo napokon pravog napadača i Lacazette ce moći pokazati što zna u prvom službenom nastupu. 2015.u sudaru ovih diju ekipa pao je samo jedan gol mislim da nas danas očekuje ipak više golova tako da je tip oba daju gol izgledan. Moj favorit u ovome meču ipak je Arsenal. Iako je utakmica za trofej mislim da je Arsenalu ipak više stalo do ovog pehara nego Chelsea. Wenger ulazi u ovu sezonu pod pritiskom i dobro bi mu došlo da u sezonu krene trofejom i tako pridobi nazad barem dio navijača.

TIP: Oba daju gol 1.61 bet365
TIP: Arsenal konačni ishod 2.10 bet365

Pozdrav ekipa, vidin da ima dosta prepucavanja, ovo Dinamo - Hajduk, pa evo da kažem i ja svoje mišljenje, možda nekome pomogne,
za početak da vam demantiram ono Hajduk bez pola ekipe na Dinamo jer neznan koji de*** od novinara može napisati da su Grbić, Bašić, Pešić, od izostanak nema Tudora kojeg već nema zadnje dvi utakmice, te će odmor dobiti Lopez i Erceg. Lopez iako je vamo dosta malo već se pokaza kao najbolje obrambena točka, i u tandemu sa Nižićem, koji je po mome mišljenju baš masu napredova stvarno dijeluju jako dobro. Što se tiće Ercega, mislim da tu Hajduk itekako ima dovoljno dobru zamijenu Ohandza, ili Said mogu zamijeniti Ercega, koji iako je da dva komada ipak me nije cijelom igrom oduševia, pratkički reka bi nije ga nigdje bilo i onda bljesak, tri minute dva komada i ćao danci. Tudor na desnom beku mi nije nikako dobra varijanta, jer valjda mi nema nešta gore kada za desnog beka kažu nije se dobro postavlja i dosta je curio ali je to sve nadoknadio trkom, po meni Juranović puno bolje riješenje za tu poziciju i nakon onih par pogrešaka koje su mu se dogodile na početku sezone, mislim da se nakon ozljede vraća u formu i da ce sta ide dalje biti sve bolji. Očekivani sastav Hajduka : Stipica - Memolla, Carbonieri, Nižić, Juranović - Radošević, Savvas, Hamza - Vlašić - Futacs, Ohandza. 

S druge strane Dinamo, ima već par mijeseci gledam  i nevirujen koliko su loši, svaki puta kada si kažem iduću će bljesnit, dođe iduca, gledam i bljesne meni šamar. Tako i sa Odd, prva utakmica, cudim se dobili samo 2:1, kazen iduca kesa duja u glavu, dodje iduca ovi ope za ku***, nebi zabili na praznu branku, udje kreten Olmo dobije dva zuta u 10 min, Dinamo se trese za prlaz protiv Norveških balvana. Tako da šta se mene tiće u zadnjih 10 godina nisu bili vako loši, jedino ih drže šta imaju Soudania i Fernandeza, ostalo srednja žalost. 

U ovoj utakmici očekujem da Dinamo igra na svoja krila i da će se tu radit razlika, Carrilo ce vjerovatno odstupiti od svoje igre 4-3-1-2 te mislim da će igrati 4-3-3 sa poduplanim krilima, ugl Hajduk ce probati korz sredinu dok če se Dinamo fokusirat na krila. 

Uglavnom očekujem utakmicu sa dosta nervoze, pogotovo u slučaju ranog pogotka, ali ipak granicu od 6.5 kartona šta su domaće kladionice izbacile, odigra bi jedino da Bebek sudi, ali za Zebeca i nisan siguran, naravno da ce u ovom susretu veliku ulogu igrati i kako ce se sudac postaviti, tako da sto se kladjenja tice mozda najbolje pricekati prvih 15-20 minuta pa onda na live probati nešta.

Glede mojih prijedloga za okladu izdvojio bi

BRONDBY - KOPENHAGEN --- X2 --- 1.45 

Ovdije dajem prednost gostima, koji su ipak boravili u Danskoj dok su domaćini bili u Splitu igrali na 40 stupnjeva, potrošili se te nakraju ispali. Uzadnjih tiedan dana Brondby mogu reći samo depresivne vijesti pogađaju, naime Pukki najbolji igrač i strijelac ih napušta, ispali iz Europa lige, i tu vidin predonost po meni mnogo boljeg Kopenhagena. 

ARSENAL - CHELSEA --- više od 2 gola --- 1.70

Pripremnu utakmicu odigranu 22.07 izmedju ova dva tima dobia je Chelsea, koja je po meni kvalitetnija i bolja ekipa. Tu utakmicu Chelsea je dobio 3:0, ovidije očekujem također pobijedu Chesea, no nisan toliko siguran a ova oklada mi svakako ima value 

Young Boys - Lausanne    -1,75  1   2,20  Unibet

Pozdrav svima nakon duljeg vremena. Evo polako nam pocima sve vise i vise nacionalnih prvenstava, pa se nadam da ce nam ova nova sezona biti uspjesna. Ovaj tip igram iskljucivo na predosjecaj i malo na statistiku. YB su odlicno usli u novu sezonu. Prvo su na otvaranju nove sezone dobili Basel kod kuce sa 2-0 da bi potom bili jos uvjerljiviji kod Grasshoperra i slavili sa 4-0. Isto tako su uspjeli u trecem pretkolu LP nadoknaditi zaostatak sa gostovanja iz Kieva i slaviti kod kuce sa rezultatom od 2-0. Po meni jedan od ulazaka iz snova u novu sezonu za YB. Nesto slicno ipak ne mogu rec i za Lausanne koji imaju losiji ulazak u sezonu. Prvo su kod kuce igrali 3-3 sa St. Galenom, da bi u drugom kolu , takodjer kod kuce, izgubili od Siona sa 1-0. Iskreno mislim da bi YB ovo trebali pobijediti jer imaju puno vise kvalitet, a i sa ovakim odlicnim rezultatima, i vise samopouzdanja od protivnika. Rizik u ovoj opkladi je pocetak sezone i jos se ekipe uigravaju i svasta je moguce. Jos sam se bio dvoumio dal da igram hendikep ili zbroj golova na ovoj utakmici, jer velika vecina zna da u utakmicama Svicarske lige  i YB bude pretezno veliki broj golova. Tko znam mozda jos to i uplatim. Utakmica pocima u 16,00 sati. Sretno svima ;).

Evo moje za danas, valjda ce se serija nastavit. Bit cu kratak. Uvik je bilo kornera izmedu ova dva tima minimalno 9, a znalo je otic i vise. Slobodno mozete odigrat over od 9, pa cak i 10. Ja za ovu priliku uziman najnizu granicu. Ostala dva tima evo analiza iznad mog posta taman za Boyse, a Bodo igra protiv zadnjeg na tablici na putu za povratak u prvu ligu.

GEoWizI.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use