Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 4.8.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Ottawa - Winnipeg  1  1.76  bet365 

Ottawa je branitelj naslova, tako da zasigurno je da se ocekivalo vise od Redblacksa nego ovih 1-1-4. Ipak, sva 4 poraza su bila tjesna, tr mozemo reci da su oni i dalje u igri za doigravanjem, pa i prvim mjestom u slabijoj istocnoj konferenciji, ali za to im treba dobar niz pobjeda, pogotovo moraju pobjedivati na domacem terenu i protiv ekipa koje ne pripadaju samom vrhu kanadskog nogometa. Winnipeg je trenutno na 3-0-2 omjeru ali i dalje moraju pobjedivati jer je zbilja jaka konkurencija u zapadnoj konferenciji. Winnipeg je zaista pokazao mocan napad u zadnje vrijeme ali i propusnu obranu. Tipujem na pobjedu domacina iz par razloga. Zasigurno je da Ottawa moze ponuditi vise nego ovih 1-1-4 iz prvih sest utakmica. Problem za goste bi mogao biti neigranje sjajnog hvataca Westona Dresslera koji je propustio treninge ovaj tjedan i upitan je za nastup u ovoj utakmici. Ottawi bi se trebao vratiti Jake Silas u napadacku liniju po prvi put ove sezone. Ottawa je slavila u zadnjih 5 od 6 susreta protiv Winnipega. Kada se sve te cinjenice uzmu u obzir, mislim da ovih 1.76 na pobjedu domacina ima neku vrijednost.

Široki-Čelik 1 1.53 bet365

Široki je jedan od glavnih favorita za titulu dok se sa druge strane od Čelika očekuje borba za ostanak (opet). Široki je u prvoj utakmici dobio Slobodu 2:0 a nakon toga u Mostaru gubi od Zrinjskog sa 1:0. Čelik je dvije uvodne utakmice izgubio sa po 2:0 od Borca u gostima i Sarajeva kući. Široki je daleko kvalitetnija ekipa, posebno na Pecari, očekujem laganu pobjedu, mislim da će pokrti i hendikep.

Siroki - Celik 

Svi koji su gledali proslo kolo Celik - Sarajevo vidjeli su u kakvoj je situaciji Celik od same organizacije (npr. dresova vecih za dva broja) pa do igrackog kadra (juniori u prvih 11 koji ne mogu igrati ni juniorsku bh premier ligu)...

Mislim da je kljucno da ih Siroki nesto specijalno ne podcjeni a ako je vjerovati treneru nece. “Favoriti jesmo, ali danas nikoga nije lako pobijediti. Želim da moji igrači maksimalno ozbiljno shvate ovaj meč, da se mentalno dobro pripreme i da nas odvedu do cilja. Naš kvalitet nije sporan, a moj fokus je na motivu igrača jer potcjenjivanje ne želim vidjetI“ Sablić.

Iz nekih uzih krugova imam informaciju da Celik ima duzan Sirokom za proslu sezonu i spas od ispadanja. Imaju jako dobre odnose i nije ni to bezveze prica.

Uz sve ovo navijaci Celika nece danas putovati na Pecaru zbog nekih radova na gostujucoj tribini.

Monaco - Toulouse

Kreće i nova sezona u francuskom Le Championnatu, a prvak Monaco na startu igra domaću utakmicu protiv Toulousea.
Nema spora da će Monaco i ove sezone biti jedna od najboljih francuskih momčadi, ali ne vjerujemo da i drugi put zaredom može biti ispred dodatno ojačanog Paris St. Germaina.
Prošle sezone Monaco je bio strašno inspiriran i to na svim frontovima. Domaće prvenstvene utakmice odrađivao je za najvišu ocjenu pa je tako upisao čak 17 pobjeda u 19 domaćih nastupa (uz jedan remi i poraz).
Odličan je bio i u gostima gdje je izgubio samo dvije utakmice u Le Championnatu, a zanimljivo da je jedan poraz upisao baš kod današnjeg suparnika Toulousea. Bilo je 3-1, a istim je rezultatom Monaco uzvratio Toulouseu kada je igrao na svom travnjaku.
Ponavljamo, Monaco će vrlo vjerojatno biti nešto slabiji nego prošle sezone, ali i dalje itekako bolji od velikog dijela domaće konkurencije. I Toulouse je objektivno nekoliko koraka ispod, pokazat će to i ovih 90 minuta.
Toulouse je prošle sezone imao drugi najgori gostujući napad u Le Championnatu.

Istra 1961 - Lokomotiva Zg.

U petak će prvu utakmicu 4. kola prve hrvatske nogometne lige u Puli odigrati Istra i zagrebačka Lokomotiva, sastavi koji imaju istu statistiku poslije tri utakmice.
I Puljani i Lokomotiva imaju tek jedan remi i dva poraza, no razlika između ta dva kluba postoji. Istra je imala iznimno težak raspored pa je tako morala u goste najboljim momčadima, Rijeci i Dinamu, gdje je gubila po 2-0. Do boda je došla na svom stadionu protiv jakog Osijeka (1-1).
Lokomotiva je, pak, gubila doma od Hajduka (3-1) i kod Slaven Belupa (1-0), a jedini je bod uzela doma protiv novog prvoligaša Rudeša (1-1) u ogledu gdje se objektivno spašavala poraza.
Prošle sezone Lokomotiva je u oba domaća slučaja bila bolja od Istre (2-1 i 1-0), dok je u Puli jednom slavila Istra (1-0), a jedna je utakmica završila bez pobjednika (1-1).
Velika kvalitativna razlika između ova dva kluba ne postoji, ali određeni dojam na startu nove sezone je takav da su pulski nogometaši u prednosti: bolje pripremljeni i posloženi, s više žara i želje na travnjaku. Zbog tih dojmova glasamo da domaćin ne gubi.

Union Berlin - Holstein Kiel

Jedna od utakmica drugog kola druge njemačke lige ovog petka je susret u Berlinu gdje kod Uniona dolazi novi drugoligaš Holstein Kiel.
Iza sebe Union Berlin ima startnu pobjedu u sezoni i to kod donedavnog prvoligaša Ingolstadta (1-0), dok je Kiel doma spašavao bod protiv Sandhausena. Vodio je Sandhausen 2-0, a Kiel je postigao dva pogotka (drugi u petoj minuti sudačke nadoknade) i tako na drugoligaškoj premijeri ipak izbjegao poraz.
Zadnjih sezona Union Berlin je vrlo stabilan drugoligaš koji vrlo jasno pokazuje i prvoligaške ambicije. Prošle sezone su Berlinčani u jednom trenutku opasno zaprijetili vodećem duetu (Stuttgart - Hannover), ali su sezonu ipak završili kao četvrti.
Ova sezona je novi pokušaj za Union Berlin koji je ozbiljnost i kvalitetu pokazao tijekom priprema za sezonu kada je dobio čak sedam od osam odigranih prijateljskih utakmica.
Vjerujemo Unionu i smatramo da je i općenito, ali i na samom startu, jedna od najboljih drugoligaških njemačkih momčadi. Slavlje kod Ingolstadta na premijeri je odličan rezultat, sada slijedi novo slavlje…

Izvor: lutrija.hr

prije 17 sati, canca said:

Široki-Čelik 1 1.53 bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Široki je jedan od glavnih favorita za titulu dok se sa druge strane od Čelika očekuje borba za ostanak (opet). Široki je u prvoj utakmici dobio Slobodu 2:0 a nakon toga u Mostaru gubi od Zrinjskog sa 1:0. Čelik je dvije uvodne utakmice izgubio sa po 2:0 od Borca u gostima i Sarajeva kući. Široki je daleko kvalitetnija ekipa, posebno na Pecari, očekujem laganu pobjedu, mislim da će pokrti i hendikep.

Jel bi moglo 3+ kvota 2.20?

Union Berlin-Holstein Kiel 1 @1,80

Jedna vrlo lijepa kvota danas na domaćina. Union je lane bio u igri za promociju,  ali na kraju su ipak završili četvrti.  Ove godine, bez Hannovera i Stuttgarta Union će još ozbiljnije napasti prva tri mjesta. To su pokazali i u prvom kolu svladavši Ingolstadt u gostima. Danas im u goste dolazi Kiel koji je lane ostvario promociju iz treće lige. U prvom kolu su remizirali sa Sandhausenom. Danas mislim da će se vratiti kući bez boda.

Sretno!

prije 3 sati, canca said:

Ne znam ozb, tu me strah hoće li Čelik zabiti jer su jako loši u napadu i ne znam jesu li dobili dozvolu za Kouadia koji bi im trebao igrati u napadu.

Za današnju utakmicu neće imati na raspolaganju Hadžikadunića i Mahmutovića, dok Kuoadio ima problema s preponom.

"Mislio sam da ću imati sve igrače na raspolaganju, ali eto još certifikati nisu stigli za Mahmutovića i Hadžikadunića. Kouadio se žalio na bol u preponi, tako da jutros nije trenirao, ali on će ići s nama u Široki Brijeg i mislim da će ipak nastupiti sutra. Nama kao ekipi fali temelj, nismo prošli pripreme, ovi bitni igrači, odnosno pojačanja došli su pred početak prvenstva i naravno da treba vremena da se sve to uklopi, a najprije da dođu na željenu fizičku razinu. Mi ćemo sutra siguran sam dati sve od sebe, imat ćemo sigurno dobre uslove za igru, pa na kraju nek pobijedi bolji" kazao je Kemal Hafizović.

Vjerovatni sastav Čelika: Marković, Udovičić, Hasanhodžić, Duraković, Ćemalović, Kadrić, Šišić, T.Adilović, Duvnjak, Salčinović i Kouadio. 

Evo nakon moje duuuge pauze. , s pocetkom nove sezone zavrsava i ta pauza.  Danas jedan par iz druge engleske, cisto statisticki i sa manjim ulogom jer su tek prve utskmice

Nottingham Forest - Millwall BTS @ 1.83 bet365

http://imgur.com/Zc2eIwN

Na slici su njihovi medjusobni ogledi kada millwall igra u gostima. Kao sto vidimo u samo 2/12 slucaja nije bilo BTS, pa s obzirom da je pocetak sezone, obrane mozda jos nisu na najvisoj razini nakon priprema bi trebali vidjeti barem gol sa svake strane, a po ovoj kvoti se to svakako isplati

Jos bi preporucio:

Raonić - Sock over 23.5 @ 1.71

sretno

PS. Ne mogu namjestit sliku, pa moram ovako preko linka

prije 6 sati, mone said:

Union Berlin-Holstein Kiel 1 @1,80

Jedna vrlo lijepa kvota danas na domaćina. Union je lane bio u igri za promociju,  ali na kraju su ipak završili četvrti.  Ove godine, bez Hannovera i Stuttgarta Union će još ozbiljnije napasti prva tri mjesta. To su pokazali i u prvom kolu svladavši Ingolstadt u gostima. Danas im u goste dolazi Kiel koji je lane ostvario promociju iz treće lige. U prvom kolu su remizirali sa Sandhausenom. Danas mislim da će se vratiti kući bez boda.

Sretno!

Luda utakmica, rezultat se kretao ovako 0:1, 1:1, 1:2, 2:2, 3:2, 3:3, 4:3.

Ali bitno da je prošlo na kraju :D

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use