Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 3.8.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

ODD - DINAMO --- 2 ---1.95 bet 365

Vamo se nemogu načuditi ovoliko velikom koeficijentu na Dinamo, svi koji su gledali prvu utakmicu znat će o čemu pričam, samo golman Odd-a je "kriv" šta Dinamo nije dobio sa 3-4 razlike. Ako vam šta govori o tome je da su dinamovi stoperi veliku većinu utakmice na protivničkoj polovici, dok je Odd iz svoje jedine prilike zabio, no Dinamo je to preokrenuo i stigao do pobjede. Iako na papiru još ništa nije gotovo, očekujem da će u prvih 45 min Dinamo završiti to, iako Dinamo nije moćan kao prošlih godina, no ipak su puno bolji od domaćina, valja još reći kako je Dinamo izuzetno motiviran u Europskim utamicama jer je to njegovim igračima dobra pozornica za pokazati svoj talent. Uzevši u obzir da će ovoga puta Odd morati igrati i malo hrabrije pošto su u nekom negativnom rezultatu, tu vidim priliku za Soudania i Fernandeza koji ce svojom brzinom i driblingom izluditi protivničku obranu.

OSIJEK - PSV --- 2 ---1.70 bet365 

Osijek je prvu utakmicu dobio 1:0 u gostima, no vjerovatno se i sami pitaju kako su to uspjeli, pošto je PSV imao puno konkretnih prilika i vjerovatno i sami neznaju kako nisu uspijeli zabit , dok je Osijek u jednom od rijetkih izlazaka na protivničkih 30 metara uspio do šesnaesterca te iznudio penal. Ovo mi je možda i oklada stoljeća, mislim da Osijek vamo nema apsolutno nikakve šanse za pobijedu te očekujem u najlošijem slučaju pobijedu od 2 razlike za PSV koji će ovoga puta puno ozbiljnije shvatit Osijek, jer nakon onog izrugivanja kada su saznali protivnika su nadam se dobili poruku priče ;)

OVA DVA PARA MENI SU ONO, ZICERI STOLJEĆA I NEZNAN ŠTA SE MORA DOGODITI DA OVO NEPRODJE, VI SAMI KAKO HOĆETE ! :)

prije 14 sati, CrneKese said:

ODD - DINAMO --- 2 ---1.95 bet 365

Vamo se nemogu načuditi ovoliko velikom koeficijentu na Dinamo, svi koji su gledali prvu utakmicu znat će o čemu pričam, samo golman Odd-a je "kriv" šta Dinamo nije dobio sa 3-4 razlike. Ako vam šta govori o tome je da su dinamovi stoperi veliku većinu utakmice na protivničkoj polovici, dok je Odd iz svoje jedine prilike zabio, no Dinamo je to preokrenuo i stigao do pobjede. Iako na papiru još ništa nije gotovo, očekujem da će u prvih 45 min Dinamo završiti to, iako Dinamo nije moćan kao prošlih godina, no ipak su puno bolji od domaćina, valja još reći kako je Dinamo izuzetno motiviran u Europskim utamicama jer je to njegovim igračima dobra pozornica za pokazati svoj talent. Uzevši u obzir da će ovoga puta Odd morati igrati i malo hrabrije pošto su u nekom negativnom rezultatu, tu vidim priliku za Soudania i Fernandeza koji ce svojom brzinom i driblingom izluditi protivničku obranu.

OSIJEK - PSV --- 2 ---1.70 bet365 online kladionica" rel="external">bet365 

Osijek je prvu utakmicu dobio 1:0 u gostima, no vjerovatno se i sami pitaju kako su to uspjeli, pošto je PSV imao puno konkretnih prilika i vjerovatno i sami neznaju kako nisu uspijeli zabit , dok je Osijek u jednom od rijetkih izlazaka na protivničkih 30 metara uspio do šesnaesterca te iznudio penal. Ovo mi je možda i oklada stoljeća, mislim da Osijek vamo nema apsolutno nikakve šanse za pobijedu te očekujem u najlošijem slučaju pobijedu od 2 razlike za PSV koji će ovoga puta puno ozbiljnije shvatit Osijek, jer nakon onog izrugivanja kada su saznali protivnika su nadam se dobili poruku priče ;)

OVA DVA PARA MENI SU ONO, ZICERI STOLJEĆA I NEZNAN ŠTA SE MORA DOGODITI DA OVO NEPRODJE, VI SAMI KAKO HOĆETE ! :)

Za Dinamo bi se složio, ali za Osijek- PSV da je to zicer stoljeća se ne bi nikako složio.

Očekuje se 16 tisuća ljudi na Gradskom Vrtu (gotovo u potpunosti ispunjen stadion) i ogromna vrućina. Slavonija živi za četvrtak. 

Isto tako se ne slažem da je PSV totalno izdominirao Osijek u prvoj utakmici. Pogodili su stativu 15 minuta prije kraja i imali još dva udarca opasna, a do tada velika nula (najopasniji pokušaj je imao Van Ginkel u 27.minuti s 25 metara).

Osijek s druge strane osim gola je imao čistu šansu u akciji koja je prethodila korneru nakon kojeg je bio penal (Grezda 1 na 1 sa Zoetom) i još je Ejupiju jedva Zoet obranio u 93. minuti udarac glavom s 10 metara. 

Ne mislim ovime da PSV neće pobijediti, ali govoriti da je PSV imao puno konkretnih prilika čime se poručuje da je Osijek totalno izdominiran u prvom susretu je totalna glupost.  Meni je ta tekma čisti NO BET jer je Osijek odmorio gotovo cijeli prvi sastav protiv Dinama te sam siguran da su u mogućnosti ponoviti odličnu obranu iz prvog dvoboja.

Imaju odlična krila u Grezdi i Bočkaju i ukoliko ih PSV ne probije u prvih pola sata morat će se se sve više otvarati, a tu bi Osijek mogao dati gol iz kontre.

Athletic Bilbao - Dinamo Bucuresti 1 (1.18) bet365

Doista, rani početak sezone za Bilbao, ali nakon što se prvi susret završio sa samo 1-1, preporučujem okladu na pobjedu domaćina u ovoj utakmici. Iako mislim da neće biti baš tako lako za španjolski tim, postoji mnogo razlike u kvaliteti ova dva tima. Mislim na igrače kao što su Laporte, Muniain, Inaki Williams, Aduriz i još mnogo drugih. Očekujem pobjedu Athletic Bilbaa u ovoj utakmici, bez obzira na to što je ovo za njih rani početak sezone, ja mislim da su oni na većem nivou i da će biti sramota ne ostvariti pobjedu pred svojim navijačima. U gostima, to jest u prošloj utakmici, Bilbao je bio mnogo bolji, a sada kada igraju kod kuće trebali bi zapečatiti sudbinu Dinamo Bucurestija. Sretno!

qnHZl4B.jpg

Hajduk Split - Brondby IF 1 (1.95) bet365

Za mene je Hajduk mnogo veći favorit u ovoj uzvratnoj utakmici. Prva utakmica je završila remijem bez golova i sa svim poštovanjem za Brondby, oni neće biti mnogo bolji ni u gostima. U prošlim utakmicama Brondby je u gostima izgubio od vrlo slabog VPS-a sa rezultatom od 2-1, a i taj jedan gol koji su postigli je bio autogol. Hajduk ima zaista dobru i kvalitetnu ekipu ove godine, gdje teže ka dobrim rezultatima u Europi. Postigli su 48 golova kod kuće prošle sezone u jednoj vrlo dobroj konkurenciji, tako da mislim da imaju potencijala da pobijede ovu utakmicu. Ako postignu rani gol, Brondby će morati da se otvori i to će ostaviti mnogo prostora za domaćine. Mislim da će ovdje biti jedna sigurna pobjeda Hajduka! Sretno svima koji isprate!

GwI3gCV.jpg

Apollon Limassol - Aberdeen 1 (1.90) bet365

Gledao sam utakmice Aberdeena u posljednja dva meča protiv Širokog Brijega i nisam bio impresioniran sa njihovim stilom igre, a prošlog tjedna su pobijedili Apollona kod kuće sa 2-1. Bez obzira na tu pobjedu, mislim da će Apollon ovdje proći dalje. Oni su po meni ovdje bolji tim, čak su favoriti i kladionica, a igraju kod kuće ispred fantastičnih navijača, pa ću zbog toga probati sa manjim ulogom na ovu utakmicu i pobjedu Apollon Limassola. Sretno svima!

7ckgT1M.jpg

prije 1 sat, IzudinB said:

Hajduk Split - Brondby IF 1 (1.95) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Za mene je Hajduk mnogo veći favorit u ovoj uzvratnoj utakmici. Prva utakmica je završila remijem bez golova i sa svim poštovanjem za Brondby, oni neće biti mnogo bolji ni u gostima. U prošlim utakmicama Brondby je u gostima izgubio od vrlo slabog VPS-a sa rezultatom od 2-1, a i taj jedan gol koji su postigli je bio autogol. Hajduk ima zaista dobru i kvalitetnu ekipu ove godine, gdje teže ka dobrim rezultatima u Europi. Postigli su 38 golova kod kuće prošle sezone u jednoj vrlo dobroj konkurenciji, tako da mislim da imaju potencijala da pobijede ovu utakmicu. Ako postignu rani gol, Brondby će morati da se otvori i to će ostaviti mnogo prostora za domaćine. Mislim da će ovdje biti jedna sigurna pobjeda Hajduka! Sretno svima koji isprate!

GwI3gCV.jpg

Potpisujem sve napisano @IzudinB . Dodajmo i da je Poljud u jednom danu rasprodan i da se očekuje 26.000 navijača na stadionu. Jasno je da će atmosfera biti paklena, te da gosti zasigurno nisu navikli na takve navijače i ambijent. Hajduk bi nošen publikom trebao igrati na 120%. Rezultat prve utakmice isto ide na ruku kod klađenja na pobjedu Hajduka, jer Hajduku npr. 1:1 neće biti povoljan rezultat i igrat će im samo pobjeda kako bi prošli dalje (jedina mogućnost je da bude 0:0 i produžeci u što iskreno sumnjam).

prije 3 sati, Goksim said:

Potpisujem sve napisano @IzudinB . Dodajmo i da je Poljud u jednom danu rasprodan i da se očekuje 26.000 navijača na stadionu. Jasno je da će atmosfera biti paklena, te da gosti zasigurno nisu navikli na takve navijače i ambijent. Hajduk bi nošen publikom trebao igrati na 120%. Rezultat prve utakmice isto ide na ruku kod klađenja na pobjedu Hajduka, jer Hajduku npr. 1:1 neće biti povoljan rezultat i igrat će im samo pobjeda kako bi prošli dalje (jedina mogućnost je da bude 0:0 i produžeci u što iskreno sumnjam).

Ja bi jos dodao i razliku u temperaturi. Od ugodnih 20ak u Danskoj dolaze na +35, mogli bi lako disati na škrge Danci, a ukoliko ne budu mogli držati onako visok pritisak kao u prvoj, trebala bi Hajdukova ofenzivna linija stvoriti dosta prilika tu. Nemojmo i zaboraviti crveni karton stopera Arajuurija te da je Klimentu pojačana kazna iz susreta s VPSom(on je proglašen igračem mjeseca Brondbya s 2 gola i 3 asistencije). A upravo sam pročitao i vijest da nece igrati ni Teemu Pukki, jos jedan prvotimac zbog ozljede misica. Sretno nama i Hajduku!

DANCE ČEKA PAKAO NA POLJUDU !!! 

Šta se tiče prognoze za ovu utakmicu, neću komentirati apsolutno ništa, samo ću podijeliti s vama sve šta znam. Za početak evo malo copy paste članka iz slobodne dalmacije koji dosta toga otkriva;

DANCE ČEKA PAKAO POLJUDA; TRIDESETAK TISUĆA EUFORIČNIH NAVIJAČA, EKSTREMNA TEMPERATURA, PRITISAK U ZRAKU, VLAGA...

Što bi rekli svih devet krugova pakla spremaju im Dante (Stipica) i suigrači.
Međutim, ne samo pakao zbog Hajduka i(li) tridesetak tisuća euforičnih navijača koji će ih dočekati na stadionu već i zbog paklenih temperatura koje ih očekuju. Za danas se najavljuje vrhunac aktualnog toplinskog udara u ovim krajevima.
Bit će to nenogometni, nesportski uvjeti. Očekuje se 40 stupnjeva Celzijusovih, pa možda i više, a što će unatoč kasnijem početku susreta kad temperatura ipak padne koji stupanj u grotlu prepunog Poljuda biti pravi pakao za Dance. Na plus 40 nije lako ni gledati utakmicu, kamoli igrati.  
Iz svoje domovine, iz predgrađa Kopenhagena, igrači i stručni stožer Brøndbyja sletjeli su jučer u zračnu luku u Resniku gdje ih je dočekao pravi temperaturni šok.
Jakete su im višak
S posve ugodnih 20 stupnjeva, uz oblake, kišu koja je padala u Kopenhagenu, stigli su u Hrvatsku na plus 40, na doslovno duplo višu temperaturu. A oblaka ni na vidiku, eventualno od dima od kojeg požara. Nakon što su u zemlji lego kockica nosili jakete, kad su došli u Dalmaciju prokuhali su i najradije bi od vrućine i kožu skinuli sa sebe.
Ekstremna temperatura, pritisak u zraku, vlaga... na sve to Danci nisu navikli koliko je navikao Hajduk. “Bijelima” je to prirodno okruženje. Koliko god ono bilo neugodno ipak im je domaći teren. Pa neka se i ovog ljeta pripremao u Sloveniji po “danskom” vremenu.
Po povratku u Split navikli su “bijeli” na ove pasje vrućine. Mnogo je malih faktora koji mogu odlučivati u nogometu, jedan su svakako uvjeti za igru. Domaći teren Hajduku će biti baš domaći. Naravno, koliko će to imati utjecaja na konačan ishod sve ovisi i o razini fizičke pripreme, tome hoće li biti produžetaka...
Čudi tek što možda Danci nisu barem još dan ranije stigli u Split, da se aklimatiziraju na ove vrućine. A mogli su jer su prvenstveni ogled protiv Lyngbyja odradili još u nedjelju. Iz novije povijesti pamti se kako je gruzijska Dila Gori u Dalmaciju iz istih razloga stigla čak pet dana prije susreta.
S Hajdukom su na Poljudu igrali u četvrtak, a u Split (Dugopolje u kojem su te 2013. godine bili smješteni) su zbog privikavanja na vrućine stigli već u subotu.

Od ostalih novosti, Pukki nije ni doputova u Split, Kliment i Arajjuurija suspendirani.
Dakle gosti bez prva dva napadača te prvog stopera.

Hajduk kompletan, ali valja biti oprezan, jer uvik se sitin Libereca, pa čak prošle godine Maccabi, ali ope nitko na Poljud nije dosa a da se nije krvavo boria... 

Moje neko viđenje je:

Dinamo bi morao proći. Opet, nebi se usudio igrati tip 2 budući da im igra i X, pa i minimalni poraz u nekim situacijama.

PSV bi trebao pobjediti Osijek. Svaka im čast, napravili su senzaciju i vjerujem da će biti fantastična atmosfera, ali realno PSV je barem za klasu a rekao bi i dvije bolja momčad. Sigurno još nisu ugrani i možda nisu dovoljno ozbiljno pristupili prvom susretu.

Hajduk... Sve je na njihovoj strani a koeficijent fantastičan. Mislim da je vrijedan rizika. Nadajmo se da će barem Dinamo i Hajduk proći dalje...

Sparta Prag - Crvena Zvezda 1 (1.83) bet365 LIVE

Zaboravih da postavim ranije, utakmica je već počela, ali može da se stavi i na live. Iako navijam za Zvezdu, koja je odigrala zaista odličan meč u Beogradu i zasluženo trijumfovala sa 2:0 (a lako je moglo biti i više), ovo je po meni kec. Sparta teško da može ponoviti onako blijedo izdanje kao u Beogradu, objektivno, pojedinačno su kvalitetniji od Zvezde, sa igračima poput Janka, Lafate, Mavube, Mandjecka, Ben Haima, Rosickog... U sastavu im je i Plavšić, kojeg su doveli upravo iz Zvezde (najbolji igrač po izboru navijača prošle sezone).

Zvezda jeste favorit za prolaz, ali lako može prokockati ovu prednost, činjenica je da nije skinula skalp iole jačem rivalu u gostima u Evropi čitavih 15 godina, još od pobjede nad Chievom u Veroni (2:0), a u međuvremenu je pretrpila nekoliko teških poraza na evro-gostovanjima. U poslednjih nekoliko godina, Sparta ima daleko više utakmica u grupnim fazama i ovakvih utakmica u nogama, za razliku od Zvezde, koja je poslednji put u grupama igrala još u Kupu UEFA 2007. Nadam se prolasku Zvezde, ali ovdje ipak vidim Spartu kao pobjednika.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use