Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 2.8.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Rijeka - Salzburg 1 (2.25) bet365

Rijeka će ugostiti Salzburga u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Kao gost u Salzburgu, Rijeka je igrala 1-1 i zbog toga mislim da ispred svojih navijača imaju vrlo dobre šanse za prolazak dalje. Mislim da će Salzburg imati vrlo težak posao da prođe u sljedeći krug. Koeficijenti na Rijeku su odlični i zbog toga mislim da vrijedi isprobati tip 1, to jest pobjedu Rijeke. U posljednjoj utakmici su prvi postigli gol i bili su vrlo blizu pobjede. Mislim da je u trenutnoj formi Rijeka mnogo bolja ekipa i očekujem njihovu pobjedu u ovoj utakmici. Sretno!

zAzxlVJ.jpg

Kopenhagen - Vardar Skopje | Pobjeda domaćina bez primljenog gola (2.60) bet365

Gledao sam utakmicu između ovih timova prošlog tjedna i Vardar je ostvario pobjedu kod kuće u Skopju sa 1-0 i bio je to vrlo dobar meč. Oba tima su imala vrlo dobre šanse, ali po mom mišljenju Vardar je bio sretnija momčad. Mislim da ćemo vidjeti sličan rezultat, baš kao i prošlog tjedna. Mislim da će Kopenhagen pobijediti ovu utakmicu bez primljenog gola i oni su očigledno mnogo bolji tim. Očekujem dobru utakmicu od Kopenhagena, mnogo bolju nego u gostima i mislim da će njihova mreža ostati netaknuta. Sretno!

uoDvlb9.jpg

FC KOPENHAGEN - VARDAR --- 1 --- 1.57 bet365 

Iako je u prošloj utakmici Vardar iznenadio Dance, pa i mene a vjerujem i sve vas pobijedivši 1:0, iako su obje ekipe imale podosta prilika. Taj poraz najviše pripisujem vremenskim prilikama u Makedoniji, naime razlika u temperaturi zraka u Vardaru i Kopenhagenu ide i do 20 stupnjeva, vlagu da nespominjem, i u tim uvijetima je teško živit a ne trčat, i to je u svakom slučaju išlo u prilog domaćinu, ipak je njima to "normalno" za raliku od danaca kojima se ovim danima temperatura krece od 15-20 stupnjeva, tako da smatram da je to jedna od glavnih razloga što Vardar nije poražen. U ovom slučaju svakako očekujem i hendikep pobijedu Kopenhagena ! 

RIJEKA - SALZBURG --- zžk 5.5 više ????

Iako trenutno ne vidim kolika će granica biti za tu utakmicu, ovdje svakako očekujem dosta kartona, i jedni i drugi imaju svojih "ratnika" koji marljivo kupe kartone, i na ovoj atmosferi pod velikim pritiskom očekujem dosta kartona. Sudac je turčin Hüseyin Göçek  koji u prosjeku daje 3.94 ( turska liga ) 4.0 ( europska natjecanja ) kartona po utakmici i ovdje očekujem svakako 6 kartona ako ne i više. 

ROSENGBORG - CELTIC --- 2 ---2.40 bet365 

U prvoj utakmici na domaćem terenu Celtic nije ostvario ono sta se od njega očekivalo. a to je svakko bila pobijeda, iako su imali puno veći posijed lopte 65% nisu bili dobri u završnici, i mislim da se tu Rosenborg spasia, no ovdije nevidin kako oni mogu proći škote koji su po meni puno ozbiljnija i kvalitetnija momčad. 

prije 5 sati, IzudinB said:

Rijeka - Salzburg 1 (2.25) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Rijeka će ugostiti Salzburga u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Kao gost u Salzburgu, Rijeka je igrala 1-1 i zbog toga mislim da ispred svojih navijača imaju vrlo dobre šanse za prolazak dalje. Mislim da će Salzburg imati vrlo težak posao da prođe u sljedeći krug. Koeficijenti na Rijeku su odlični i zbog toga mislim da vrijedi isprobati tip 1, to jest pobjedu Rijeke. U posljednjoj utakmici su prvi postigli gol i bili su vrlo blizu pobjede. Mislim da je u trenutnoj formi Rijeka mnogo bolja ekipa i očekujem njihovu pobjedu u ovoj utakmici. Sretno!

zAzxlVJ.jpg

Svidja mi se kvota na prolaz Rijeke 1.75...ima neki value, a puno je sigurnija opcija...Cak razmisljam da to spojim s necim i odigram double !

Evo da izbacim moje tipove za kartone nakon dugog vremena.

PSK i SS vec izbacili granice,PSK sa manjim granicama i nizim koeficijentima.

3 tipa za danas koja su mi nekako realna:

Apoel-Viitorul preko 4.5 kartona,1.75 koef.

Kopenhagen-Vardar preko 3.5 kartona,1.85 koef.

Plzen-Steaua preko 4.5 kartona,1.70 koef.

PSK

Sva 3 tipa su povezana sa Balkanom,imamo Viitorul,Vardar i Steauu,sve ekipe koje imaju dosta mesara u svojim ekipama i sve ekipe igraju tipicno balkanski.To znaci da igraju dosta grubo,sa dosta faulova,a a kada gube posebno su agresivni sto bi realno mogao biti slucaj u sva 3 meca.

-Dakle Apoel docekuje Viitorul,vec sam Viitorul je agresivna rumunjska ekipa koja pravi puno faulova,u prvoj su ih za cudo Bozje napravili samo 6,no za tih 6 uspjeli su 4 zuta i 1 crveni karton dobiti.Koliko su agresivni dokazuje cinjenica da su oni sami u dve utakmice rumunjskog prvenstva zaradili 7 zutih kartona i napravili 48 faulova.S druge strane imamo ciparski Apoel,takoder veoma agresivnu ekipu koja ima slican mentalitet i vjerujem da ce i oni pokazati svoju grubu stranu sutra.

Utakmicu sudi Alexey Eskov,ruski sudac koji je u 30 meceva pod uefinim natjecanjima podijelio 4.13 zuta kartona.Nekako gledajuci statistiku sam dojma kako je dosta skrt na davanju kartona,no cisto sumnjam da ce to biti slucaj danas buduci da ce susrecu dve veoma ratoborne ekipe.

Njegove utakmice:http://us.soccerway.com/referees/aleksey-eskov/122162/matches/

-Utakmicu Kopenhagena i Vardara mogao bi usporediti sa nedavnom utakmicom Malmoa i Vardara.Tada je sam Vardar dobio 5 kartona,imali su povoljan rezultat i dosta su odugovlacili sa vremenom.Sada u utakmicu ulaze sa pozitvnim rezultatom,sigurno ce ih Kopenhagen stisnuti te ce biti puno nervoze prisutno bilo da Vardar vodi ili da gubi.Prvi susret zavrsio je sa 3 kartona.

Utakmicu ce suditi John Beaton,skotski sudac koji u 25 uefinih meceva dijeli 4.48 kartona u prosjeku.

Njegove utakmice:http://us.soccerway.com/referees/j-beaton/92218/matches/

-Prvi mec Plzena i Steaue zavrsio je sa 49 faulova(26:23 za Steauu)te je bilo 8 kartona(5:3 za Plzen).Nesto slicno ocekujem i danas,dosta otvorena utakmica i aktivan rezultat za obje ekipe,sigurno ce biti dosta nervoznih trenutaka,pogotovo od strane rumunja.

Utakmic sudi Alejandro  Jose Hernandez Hernandez,sudac koji je poznat po tome sto je sudio zadnji El Clasico kada je dao direktni crveni karton Ramosu.Za razliku od mnogih spanjolaca koji daju odma kartone,ovaj voli osjetiti igru,pa cak biti malo i popustljiviji sto se tice davanja kartona pa  bi tu mozda moglo biti problema,no ocekujem da se predje granica.

Njegove utakmice:http://us.soccerway.com/referees/alejandro-jose-hernandez-hernandez/60738/matches/

prije 21 sati, CrneKese said:

RIJEKA - SALZBURG --- zžk 5.5 više ????

Iako trenutno ne vidim kolika će granica biti za tu utakmicu, ovdje svakako očekujem dosta kartona, i jedni i drugi imaju svojih "ratnika" koji marljivo kupe kartone, i na ovoj atmosferi pod velikim pritiskom očekujem dosta kartona. Sudac je turčin Hüseyin Göçek  koji u prosjeku daje 3.94 ( turska liga ) 4.0 ( europska natjecanja ) kartona po utakmici i ovdje očekujem svakako 6 kartona ako ne i više. 

u supersportu je granica 4,5 kartona na koef 1,75....

On 01. 08. 2017. at 13:41, CrneKese said:

ROSENGBORG - CELTIC --- 2 ---2.40 bet365 online kladionica" rel="external">bet365 

U prvoj utakmici na domaćem terenu Celtic nije ostvario ono sta se od njega očekivalo. a to je svakko bila pobijeda, iako su imali puno veći posijed lopte 65% nisu bili dobri u završnici, i mislim da se tu Rosenborg spasia, no ovdije nevidin kako oni mogu proći škote koji su po meni puno ozbiljnija i kvalitetnija momčad. 

Problem za Celtic je neigranje njihove megazvijezde i jednog od najboljih mladih igrača svijeta Mousse Dembelea.  Puno to mijenja u koncepciji igre i napadačkoj učinkovitosti s obzirom da je mladi Francuz prošle sezone bio drugi strijelac i vodeći asistent kluba.

Drugi problem za Celtic je neigranje jako važnog stopera Boyate koji je u paru s našim Jozom Šimunovićem

Olympiakos - Partizan 1 (1.57) bet365

Ovdje je bet365 bio velikodušan, te po meni časte sa poprilično finim koeficijentom. U prvoj utakmici u Beogradu, Olympiakos je slavio sa 3:1 i vjerovatno riješio pitanje prolaska dalje. Ko je gledao tu utakmicu, mogao je da vidi jedan sasvim dobar, hrabar Partizan u prvom poluvremenu, nadigrali su suparnika u jednom dijelu utakmice, ali čak i onako neubjedljivi i nespremni Grci su ih "rutinirali", činilo se sa pola gasa.

Partizan je u Atinu doputovao bez ubjedljivo najboljeg igrača Leonarda, bez kojeg jednostavno nisu isti tim. Već na zvaničnom (zatvorenom) treningu u Pireju, imali su "dobrodošlicu" od Olympiakosovih navijača, grupe Gate 7 koja je pobratimljena sa Zvezdinim Delijama. Skandirali su ispred zatvorenih kapija stadiona, i najavili im šta ih večeras čeka na Karaiskakiju, paklena atmosfera i navijački repertoar Delija, dio njih će vjerovatno prisustvovati utakmici.

Crno-bijeli nemaju šta da izgube, ovdje moraju da idu na sve ili ništa, potajno se nadajući čudu, ali mislim da će daleko kvalitetniji Olympiakos, nošen vjetrom u leđa sa dodatno "naelektrisanog" Karaiskakija, pobjedom potvrditi plasman u naredno kolo.

6l9rLyn.png

HNK Rijeka - Salzburg

Rijeka Clean Sheet - No (1.40) bet365

Rijeka ima lijepu priliku za prolaz na Rujevici protiv objektivno najslabijeg Salzburga u poslednjih nekoliko godina, ali ne treba zanemariti činjenicu da gosti imaju dosta iskustva u ovakvim okršajima, koliko god da su (ne)uspjeha imali. Od starta moraju krenuti ofanzivno, na gol, napadački su vrlo potentna ekipa, i ne sumnjam da mogu postići barem pogodak u utakmici u kojoj inače vidim više golova.

Ne vjerujem da će ovdje Salzburg pasti bez ispaljenog metka, iako me nimalo ne bi iznenadio prolaz Rijeke, svakako bi pobjeda bez primljenog gola, ili rezultat 0:0. Ni Rijeka nije ekipa koja zna da kalkuliše i igra defanzivno, ipak im manjka iskustva na ovom nivou, i mislim da nas ovdje očekuje jedna vrlo zanimljiva i sadržajna utakmica.

kMWKVfs.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use