Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 31.7.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Jučer mala pauza, danas nastavljamo.

Spartak Moskva-Krasnodar 1 @2,00

Treće kolo ruske lige i još jedna odlična utakmica na rasporedu. Branitelji naslova su loše ušli u sezonu, nakon remija protiv gradskog rivala Dinama, odigrali su nerješeno i u drugom kolu i to protiv vrlo slabe Ufe. S druge strane Krasnodar je za sada na maximalnom učinku, upisali su pobjede protiv Rubin Kazana i Tosnog, te u četvrtak slavili 2:1 protiv danskog Lyngbya. Međutim, danas mislim da će Spartak upisati prvu pobjedu u sezoni jer Krasnodaru fali par važnih igrača (među kojima i njihova najveća zvjezda Fedor Smolov) i imali su utakmicu prije četiri dana gdje su bili primoreni okrenuti rezultat, nisu rješili pitanje prolaza i čeka ih utakmica i daleko gostovanje u Danskoj u četvrtak. Dakle, izostanci i Europa Liga će ipak morati ostaviti traga na ekipi Krasnodara i zato dajem prednost domaćinu. 

SLUTKS - NAFTAN --- 1 --- 1.30 bet365

Je da je kvota samo 1.30 i osobno nevolim to igrati, ali ovo mi je preizgledno, i dobro će doći za dodati na tiket te povećati dobitak. Naime Naftan je definitnivno najgora momčad lige, u 15 utakmica imaju 1 pobijedu, 2 remija te 12 poraza te gol razliku 4:25 !!! 
Slutks se trenutno nalazi na 5-tom mijestu sa 28 bodova u 15 utakmica te bi se ovom pobijednom mogli priključiti u borbu za 3 mijesto koje vodi u europska natjecanja, naime Dinamo Minsk bi im bia na 3 boda zaostatka. Kod kuće Slutsk ima 7 odigranih utakmica,4 pobijede 2 remija i 1 poraz te gol razliku 9:5 

Također u oko mi je upa još jedan zanimljiv okršaj

JJK JYVAKSYLA - ROVANIEMI --- 2 --- 2.10 

Susret 19 tog kola najelitnije Finske lige, donosi okršaj između posljenjeplasiranog JJK te 10-to plasiranog Rovaniemi. Domaći su uvjerljivo posljednji sa 8 bodova u 18 kola te gol razlikom 14:41 dok se gosti nalaze tončno iznad zone ispadanja sa 21 bodom u 18 odigranih kola. Iako su od svojih 21 bod u gostima osvojili tek 5 ovdije mislim da ce Rovaniemi popraviti tu statistiku te učvrstit svoju prednost nad pretposljednim HIFK. 
Prošli susret igran prije 2 miseca gosti tada na domaćem terenu pobijedili 2:1 ... 

prije 9 sati, mone said:

Jučer mala pauza, danas nastavljamo.

Spartak Moskva-Krasnodar 1 @2,00

Treće kolo ruske lige i još jedna odlična utakmica na rasporedu. Branitelji naslova su loše ušli u sezonu, nakon remija protiv gradskog rivala Dinama, odigrali su nerješeno i u drugom kolu i to protiv vrlo slabe Ufe. S druge strane Krasnodar je za sada na maximalnom učinku, upisali su pobjede protiv Rubin Kazana i Tosnog, te u četvrtak slavili 2:1 protiv danskog Lyngbya. Međutim, danas mislim da će Spartak upisati prvu pobjedu u sezoni jer Krasnodaru fali par važnih igrača (među kojima i njihova najveća zvjezda Fedor Smolov) i imali su utakmicu prije četiri dana gdje su bili primoreni okrenuti rezultat, nisu rješili pitanje prolaza i čeka ih utakmica i daleko gostovanje u Danskoj u četvrtak. Dakle, izostanci i Europa Liga će ipak morati ostaviti traga na ekipi Krasnodara i zato dajem prednost domaćinu. 

dobar prijedlog,poslušao sam te i malo još prostudirao i odigrao sam promes daje i hendikep na spartak,ako ovako ostane dobro je,hvala ti

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use