Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 21.7.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Dinamo-Cibalia AH -2,00 1 1,750(b365) 4/10

Očekujem pad kvote pa igram danas, napišem analizu kad uhvatim vremena..

EDIT:

Pala eto na 1,675 u nekih pol sata, svako tko imalo zna zbivanja u HNLu zna razliku u kvaliteti ove 2 momčadi. Dinamo ce biti u borbi za naslov dok Cibaliji opet predstoji borba za opstanak. Nije Dinamo oduševio protiv Istre, ali opet i na tu svoju individualnu kvalitetu dobiva klubove poput Istre i Cibalije s 2 razlike. Cibalia u prvom kolu nakon vodstva u Zaprešiću ipak poražena s 3-1 i ovdje su vjerojatno i sami svjesni da nemaju sta tražiti. Dinamo bi trebao svakom utakmicom podizati formu, novi trener je sad tamo vec duze i očekujem pobjedu od barem 2 razlike.

Double

Dinamo - Cibalia -1,5  1.32

BC Lions - Winnipeg  1  1.50

Kvota: 1.98  bet365 

Dinamo je ogrmoni favorit protiv Cibalie na Maksimiru. Modri ove sezone zele vratiti titulu. Startali su s 2-0 pobjedom nad Istrom dok je Cibalia prvenstvo otvorila 3-1 porazom u Zapresicu. Dinamo je slavio u sve cetiri utakmice protiv Cibalie prosle sezone, a posebno su bili uvjerljivi na domacem terenu gdje su slavili s 3-0 i 6-0. Cibalia se osipa, napustio ih je i Matija Misic, tako da je za ocekivati visoku pobjedu Modrih.

BC Lionsi jos uvijek cekaju na prvu pobjedu pred svojim navijacima. Startali su s 27-30 porazom od Eskimosa, no onda su upisali tri uvjerljive pobjede na gostovanjima u Torontu, Montrealu i Hamiltonu. Winnipeg je pak dosad odigrao tri utakmice. Slavili su u prvoj utakmici sezone u produzetku protiv Roughridersa u Regini. Zatim su dozivili prvi poraz sezone s 10-29 od Calgarya dok su u prosloj utakmici upisali prvu domacu pobjedu od 33-25 protiv Toronta. Mislim da ovdje imamo ovu dobru kvotu od 1.50 na Lionse iz razloga sto je njihov startni quarterback Jonathon Jennings pretrpio ozljedu ramena, pa ce propustiti ovaj mec protiv Winnipega. Travis Lulay ce startati kod Lionsa po prvi put nakon dvije godine, ali on je vec pokazao odlicnu igru protiv Hamiltona proslog tjedna nakon sto je zamjenio Jenningsa. Bez obzira na ozljedu odlicnog Jenningsa, tipujem na pobjedu Lionsa jer smatram da se ova kvota svakako isplati za odigrati. Naravno da ce i Lulay zadigurno biti ponovo motiviran i da moze ponoviti odlicnu igru iz Hamiltona. Lionsi su jedna od najboljih ekipa u citavoj ligi i posebno je vazno biti prvi u puno jacoj zapadnoj konferenciji. 

Evo jedan lagani vikend listić, od mene 3 para, reka bi sigurica, stavia sam ih pod današnji dan, ali jer prvi par igra danas zadnji u nedilju... takodjer koeficijenti su iz supersporta, svak neka odabere sta voli, netko singlirat, netko duplirat, svakom na volju :)

DINAMO ZAGREB - CIBALIA --- (H0:2) 1 --- 1.80

Prošle sezone na Dinamo nebi igra hendikep ni da igraju sa NK Kustošija, ali ove godine mi se cini neka druga prica, pogotovo nakon utakmice sa Istrom, nije mi Dinamo nesta moćan koliko mi je Cibalia očajna. Znači da vam dočaram situaciju iz Vinkovaca, plaća se nije vidjela mjesecima, godinama, priprema nije bilo, i da po meni jedna od važnijih stvari, znači Cibalia kao i većina HNL-a putuje autobusom i to na dan utakmice, nema noćenja, nema odmora nakon utakmice se ide kući, ako će vam to dočarati koliko je to hendikep probajte zamisliti putovanje od nekih 5-6 sati sjedeći u autobusu i onda nakon toga trčati 90 min protiv uvjerljivo kvalitetnijeg protivnika. No osim toga Cibaliu je napustilo nekoliko stožernih igrača, Baša, Matković, Glavica te od nedavno Mišić... ps. još vam stavljam doli link jednih dnevnih novina da se uvijerite kakvo je stanje u Vinkovcima;

https://www.24sata.hr/sport/iz-hnl-a-u-2-ma-arsku-ligu-zivio-sam-od-pomoci-roditelja-533046

INTER ZAPREŠIĆ - HAJDUK SPLIT --- 2 --- 1.85

Ope šok i nevjerica, nakon 3.5 protiv Levskog, sada na Hajduk 1.85 pa se pitam, zašto ???? Naime Hajduk u posljednih 10 godina nikad, ali nikad nije bia jači, okosnica ekipe ostala, pojačani kvalitetno, naime kada sam vidia da se Jefferson otpadak Hajduka proda za 250 000e, bia sam šokiran, za usporedbu Hajduk je prije nekoliko sezona proda svoga kapetana Maloču za 75 000e. To je sve dokaz da se u Hajduku dobro radi i gleda prema naprijed. No dosta o gostima, ajmo malo o domaćinu, Inter je klub, koji se ustalio kao stabilan prvoligaš, ajmo rec dosta dobro im za sada ide, s obzirom kojim principom rade, pa da vam malo pojasnim, Inter je klub koji svake sezone pokuša prodati dva, tri, četiri ključna igrača za cifru cca 200 - 300 000e, i to prolazi, a sebe pojačavaju slobodnim igračima, tj onima koji dodju na probu, otpatcima ostalih prvoligaša a najveći adut im je 2,3 i niže hrv lige, tamo uglavnom pronalaze ponajbolja pojačanja, eto tako dvostruki strijelac u prošloj utakmici protiv Cibalie je bia Blažević koji je doša iz 3. HNL JUG iz Zadra, te je bia najbolji strijelac te lige ( istom tome Hajdukova B momčad se prošetala te izborila plasman u 2. HNL ) tako da ja cu osobno igrati hendikep ali vama dajem sigurniju i odličnu opciju. 

i za kraj

ISTRA - OSIJEK --- 2 ---2.70

Iako je daleko od vodećeg trojca Rijeka, Dinamo, Hajduk, Osijek je prvoligaš koji je uvjerljivo 4 ti, očigledno klub ide prema naprijed, financije su uredne, plaće redovne, dovode se pojačanja, ove godine bih izdvojia Grezda, Bočkaj, dok je Istra klub koji nabavlja igrače ja neznan odakle, znan za mladog Halilovića koji je doša iz Italije, tamo je igra u junirima, nesta li-la i sada je on pojačanje Istre, iskreno Osijek je već neočekivano kiksa protiv Rudeša iako su bili mnogo bolja momčad, tako da si drugi uzastopni kiks nemogu priustit. I da se razumimo na ovo nebi igra da je koeficjent 1.50 ali na ovo nemogu odolit, stvarno nemogu :) mislim sve u svemu iznenadjenje je sve osim pobijede gosta. 

doda bih još Rijeku na Rujevici protiv Rudeša ali je koeficjent 1.15 tako da mi to nepada napamet igrati, ali eto, ako netko zeli neka odigra, ps. tu bi da oprez Rijeka nije ekipa koja nakon vodstva trpa naprijed oni kada povedu lagano im ritam padne i nisu neki "njemački" mentalitet koji juri prema naprijed 90min :)

Jučer je bio loš dan, ali nećemo dopustit da nas to obeshrabri. 

Schalke-Inter Milano ODG @1,50

Prijateljska utakmica koja počinje za manje od 2 sata, igra se u Kini i trebali bi vidjeti puno golova, i jedni i drugi su na pripremama do sada primali i zabijali dosta golova, danas bi trebali odigrati za publiku i mislim da ćemo vidjeti dosta golova, a barem jedan u svakoj mreži.

CSKA Moskva-Lokomotiv Moskva 1 @1,70

U drugom kolu ruske premier lige imamo Moskovski derbi između CSKA i Lokomotiva. CSKA je dominantan kroz povijest u omjeru pobjeda 17-9 uz 6 nerješenih rezultata. Pogotvo kada se igra na stadionu CSKA gdje Lokomotiv nije pobjedio već pet godina ili u prijevodu, šest utakmica, u tom periodu smo vidjeli samo jedan remi i pet pobjeda CSKA. I jedna i druga momčad je uzela pobjedu u prvom kolu, CSKA je slavio na gostovanju protiv Anzhia, a Lokomotiv doma protiv Arsenala iz Tule. CSKA je i bolje odradio pripreme i mislim da će danas slaviti u derbiju.

Ako se spoje ova dva tipa dobijemo kvotu 2,55 u SuperSportu.

prije 13 sati, CrneKese said:

Evo jedan lagani vikend listić, od mene 3 para, reka bi sigurica, stavia sam ih pod današnji dan, ali jer prvi par igra danas zadnji u nedilju... takodjer koeficijenti su iz supersporta, svak neka odabere sta voli, netko singlirat, netko duplirat, svakom na volju :)

DINAMO ZAGREB - CIBALIA --- (H0:2) 1 --- 1.80

Prošle sezone na Dinamo nebi igra hendikep ni da igraju sa NK Kustošija, ali ove godine mi se cini neka druga prica, pogotovo nakon utakmice sa Istrom, nije mi Dinamo nesta moćan koliko mi je Cibalia očajna. Znači da vam dočaram situaciju iz Vinkovaca, plaća se nije vidjela mjesecima, godinama, priprema nije bilo, i da po meni jedna od važnijih stvari, znači Cibalia kao i većina HNL-a putuje autobusom i to na dan utakmice, nema noćenja, nema odmora nakon utakmice se ide kući, ako će vam to dočarati koliko je to hendikep probajte zamisliti putovanje od nekih 5-6 sati sjedeći u autobusu i onda nakon toga trčati 90 min protiv uvjerljivo kvalitetnijeg protivnika. No osim toga Cibaliu je napustilo nekoliko stožernih igrača, Baša, Matković, Glavica te od nedavno Mišić... ps. još vam stavljam doli link jednih dnevnih novina da se uvijerite kakvo je stanje u Vinkovcima;

https://www.24sata.hr/sport/iz-hnl-a-u-2-ma-arsku-ligu-zivio-sam-od-pomoci-roditelja-533046

INTER ZAPREŠIĆ - HAJDUK SPLIT --- 2 --- 1.85

Ope šok i nevjerica, nakon 3.5 protiv Levskog, sada na Hajduk 1.85 pa se pitam, zašto ???? Naime Hajduk u posljednih 10 godina nikad, ali nikad nije bia jači, okosnica ekipe ostala, pojačani kvalitetno, naime kada sam vidia da se Jefferson otpadak Hajduka proda za 250 000e, bia sam šokiran, za usporedbu Hajduk je prije nekoliko sezona proda svoga kapetana Maloču za 75 000e. To je sve dokaz da se u Hajduku dobro radi i gleda prema naprijed. No dosta o gostima, ajmo malo o domaćinu, Inter je klub, koji se ustalio kao stabilan prvoligaš, ajmo rec dosta dobro im za sada ide, s obzirom kojim principom rade, pa da vam malo pojasnim, Inter je klub koji svake sezone pokuša prodati dva, tri, četiri ključna igrača za cifru cca 200 - 300 000e, i to prolazi, a sebe pojačavaju slobodnim igračima, tj onima koji dodju na probu, otpatcima ostalih prvoligaša a najveći adut im je 2,3 i niže hrv lige, tamo uglavnom pronalaze ponajbolja pojačanja, eto tako dvostruki strijelac u prošloj utakmici protiv Cibalie je bia Blažević koji je doša iz 3. HNL JUG iz Zadra, te je bia najbolji strijelac te lige ( istom tome Hajdukova B momčad se prošetala te izborila plasman u 2. HNL ) tako da ja cu osobno igrati hendikep ali vama dajem sigurniju i odličnu opciju. 

i za kraj

ISTRA - OSIJEK --- 2 ---2.70

Iako je daleko od vodećeg trojca Rijeka, Dinamo, Hajduk, Osijek je prvoligaš koji je uvjerljivo 4 ti, očigledno klub ide prema naprijed, financije su uredne, plaće redovne, dovode se pojačanja, ove godine bih izdvojia Grezda, Bočkaj, dok je Istra klub koji nabavlja igrače ja neznan odakle, znan za mladog Halilovića koji je doša iz Italije, tamo je igra u junirima, nesta li-la i sada je on pojačanje Istre, iskreno Osijek je već neočekivano kiksa protiv Rudeša iako su bili mnogo bolja momčad, tako da si drugi uzastopni kiks nemogu priustit. I da se razumimo na ovo nebi igra da je koeficjent 1.50 ali na ovo nemogu odolit, stvarno nemogu :) mislim sve u svemu iznenadjenje je sve osim pobijede gosta. 

doda bih još Rijeku na Rujevici protiv Rudeša ali je koeficjent 1.15 tako da mi to nepada napamet igrati, ali eto, ako netko zeli neka odigra, ps. tu bi da oprez Rijeka nije ekipa koja nakon vodstva trpa naprijed oni kada povedu lagano im ritam padne i nisu neki "njemački" mentalitet koji juri prema naprijed 90min :)

Istra-Osijek igraju u nedjelju

Wisla Krakow - Nieciecza

U petak će u Krakowu ogled drugog kola poljskog prvenstva odigrati Wisla i Nieciecza. Domaćin je favorit, ali put do tri boda sigurno neće biti tako lako prohodan.
Wisla je pozitivno otvorila novu sezonu te je upisala pobjedu u gostima, u Szczecinu kod Pogona (2-1). Nieciecza je, pak, poražena doma od vrlo dobre Jagiellonije (1-0) koja se prošle sezone do samog kraja borila za naslov prvaka.
No, i Nieciecza je prošle sezone bila ugodno iznenađenje. Boravila je cijelo vrijeme u gornjem domu ljestvice, na kraju se plasirala u Ligu za prvaka i zauzela osmo mjesto. Wisla je bila nešto bolja, šesta na kraju, no međusobne su utakmice pokazivale da je riječ o podjednakim sastavima. I mahom je bilo dosta pogodaka na tim utakmicama.
Nieciecza je jednom slavila u gostima (2-1), jednom je Wisla pobijedila na svom stadionu (2-0), dok je u gostima Wisla bila bolja s 3-2.
Neizvjesnu borbu očekujemo i ovog petka, iako je sam početak sezone očigledno u boljem ritmu dočekala Wisla. Podjednako su nam atraktivne dvije opcije za klađenje: pobjeda domaćina i tri i više pogodaka.

Izvor: lutrija.hr

Dinamo – Cibalia.

Dinamo ove sezone ima samo jednu misiju: vratiti titulu u Maksimir, nakon što je izgubljena poslije 11 godina dominacije. Neposredno uoči početka prvenstva dogodila se senzacionalna smjena, Bugarina Peteva na klupi je naslijedio Mario Cvitanović, a Modri u premijeri očekivano svladali Istru sa 2:0, golove su zabili Nikola Moro u 22. i Filip Benković u 40. minuti. Bio je to samo prvi korak u dugom putovanju, ali i ovaj drugi ne smije biti ništa drugačiji, očekuje se da će Zagrepčani rutinski upisati novi uspjeh, a onda im stiže niz puno težih mečeva, ne samo u HNL-u, nego i pretkolima Europske lige.

Cibalia je prošle sezone izvela pravi pothvat, u proljetnom dijelu sezone se odličnim rezultatima izvukla sa začelja, preskočila Split, a onda u play offu nadmašila Goricu, stoga su imali razloga na kraju sezone u Vinkovcima slaviti kao da su osvojili titulu. Cilj za novu sezonu je, dakle, doći do opstanka bez ovakve drame, što neće biti nimalo lagan zadatak. Bili su na dobrom tragu već u premijeri u Zaprešiću, vodili su golom Marka Pervana sve do 45. minute, onda je poravnao Puljić, a u nastavku su pali pogocima Blaževića sa ukupnih 1:3. Naravno, ni u ovom meču ne mogu očekivati prve bodove, za to će trebati sačekati naredna kola.

Brojke: Dinamo je svladao Cibaliju u sva 4 lanjska duela uz ukupnu gol razliku 13:1.

Izvor: psk.hr

evo od mene mala nadopuna, naime sda vidjeh izašli kartoni za Dinamo - Cibalia,
granica je 3.5 što mi pari odlično, sudi Dario Bel, malo je poznat, do sada većinom 4-ti sudac, no ovdje se više oslanjam na Cibaliu, naime gosti su ti koji vole grublju igru, tako da vamo očekujem da ce oni sami napraviti 4 kartona, no netriba letit, nezna se sudac kakav je ali mi je granica fantastićna, pa eto vrijedi probat :)

GNK DINAMO - HNK CIBALIA --- zžk 3.5 VIŠE --- 1.85 

eto ga jbg sudac je malo strožiji, utakmica se rano jako riješila, Dinamo povea u 10 toj, 23-ća vec 2:0 i to je to samo dva pala..

Edited by CrneKese

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use