Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 15.7.2017.

Goksim

Recommended Posts

Dinamo-Istra AH -1,75 1 1,750 5/10

Dinamo zadrzao prakticki citav roster plus vratio se Fernandez i ove sezone imaju prioritet osvajanja lige. Istra je stvarno ostala bez jako puno igraca, otisli su Solomun, Roce, Zizic, Lucio, Stepcic..Prakticki u svakoj liniji je otisao jedan super bitan igrac, pa iako su odradili solidne pripreme mislim da im slijedi tezak poraz. Dinamo nije izgledao bajno na pripremama, ali koliko zele poceti s pobjedom govori i podatak o zamjeni domacinstva s Istrom. Istri ce nedostajati Puclin, Dinamo u punom sastavu. Sve osim barem 2 razlike ce za mene biti iznenadenje.

prije 10 sati, johnnyboy6 said:

Dinamo-Istra AH -1,75 1 1,750 5/10

Dinamo zadrzao prakticki citav roster plus vratio se Fernandez i ove sezone imaju prioritet osvajanja lige. Istra je stvarno ostala bez jako puno igraca, otisli su Solomun, Roce, Zizic, Lucio, Stepcic..Prakticki u svakoj liniji je otisao jedan super bitan igrac, pa iako su odradili solidne pripreme mislim da im slijedi tezak poraz. Dinamo nije izgledao bajno na pripremama, ali koliko zele poceti s pobjedom govori i podatak o zamjeni domacinstva s Istrom. Istri ce nedostajati Puclin, Dinamo u punom sastavu. Sve osim barem 2 razlike ce za mene biti iznenadenje.

Jesi pogledao možda koju tekmu Dinama sada u pripremama ? Izgubili su od ruskog drugoligaša i dvanaeste momčadi češke 1. lige , igra im je živi očaj , temelji se uglavnom na kvaliteti pojedinaca a timske igre uopće nema . Istra s druge strane odigrala veoma dobro pripremne , nisam gledao tekme ali znam da su dobili Zoryu i Rudar , imali remije sa Vorsklom , Clujom i Anzhijem a to su sve solidni klubovi . Ne kažem da Dinamo ovdje nije favorit , naravno da je ali opet ja nebi brzao sa ovim parom , pogotovo ne sa  hendikepom. Znam da pripremne utakmice ne moraju ništa značiti ali opet sa Dinamom se nikada ne zna tako da oprezno sa ovim tipom .. ugl sretno

prije 39 minute, MasterKing said:

Jesi pogledao možda koju tekmu Dinama sada u pripremama ? Izgubili su od ruskog drugoligaša i dvanaeste momčadi češke 1. lige , igra im je živi očaj , temelji se uglavnom na kvaliteti pojedinaca a timske igre uopće nema . Istra s druge strane odigrala veoma dobro pripremne , nisam gledao tekme ali znam da su dobili Zoryu i Rudar , imali remije sa Vorsklom , Clujom i Anzhijem a to su sve solidni klubovi . Ne kažem da Dinamo ovdje nije favorit , naravno da je ali opet ja nebi brzao sa ovim parom , pogotovo ne sa  hendikepom. Znam da pripremne utakmice ne moraju ništa značiti ali opet sa Dinamom se nikada ne zna tako da oprezno sa ovim tipom .. ugl sretno

Evo da se i ja nadovežem i napišem svoje mišljenje.

Slažem se da Dinamo ne igra bajno na pripremama ali očekujem da će im se forma sa vremenom dizati, kao i igra, barem za HNL okvire. Meni ovaj tip ima puno više temelja iz razloga jer je Istra očajna, a ne iz razloga što Dinamo impresionira igrom. Naravno da je Dinamo kvalitetniji i da bi trebao slaviti. Atmosfera oko Istre je katastrofalna. Kadrovska politika je nikakva, odnosno nikakvo ozbiljnije pojačanje nije dovedeno dok su neki igrači i otišli. Rekao bi da su slabiji nego prošle sezone. Vlasnik Glover je svojim rukovođenjem postao omražen kako među navijačima, tako i među igračima i novinarima i jednostavno nije zdrava okolina. Istina, jedno je atmosfera i uprava a drugo igra na terenu gdje je Istra pokazala neke rezultate u pripremama, ali mislim da će otvaranje HNL-a biti pravi pokazatelj gdje su. Osobno očekujem da će se Istra grčevito boriti za opstanak a nisam siguran da će, ako stvari ostanu kakve jesu, u tome i uspjeti. 

Evo koga zanima više, samo par članaka da ne prepričavam sve.

http://www.regionalexpress.hr/site/more/glover-i-karaselimovi-prvaci-u-igrama-bez-granica

http://www.regionalexpress.hr/site/more/igor-ikovi-karaselimovi-i-glover-su-isti-amateri

Otvaranje je sezone i puno je nepoznanica i za početak bi pozvao na oprez i igranje sa manjim ulozima. Prava sezona je tek pred nama i biti će oklada za maksimalni ulog. 

On 7/12/2017 at 17:03, Goksim said:

Evo da se i ja nadovežem i napišem svoje mišljenje.

Slažem se da Dinamo ne igra bajno na pripremama ali očekujem da će im se forma sa vremenom dizati, kao i igra, barem za HNL okvire. Meni ovaj tip ima puno više temelja iz razloga jer je Istra očajna, a ne iz razloga što Dinamo impresionira igrom. Naravno da je Dinamo kvalitetniji i da bi trebao slaviti. Atmosfera oko Istre je katastrofalna. Kadrovska politika je nikakva, odnosno nikakvo ozbiljnije pojačanje nije dovedeno dok su neki igrači i otišli. Rekao bi da su slabiji nego prošle sezone. Vlasnik Glover je svojim rukovođenjem postao omražen kako među navijačima, tako i među igračima i novinarima i jednostavno nije zdrava okolina. Istina, jedno je atmosfera i uprava a drugo igra na terenu gdje je Istra pokazala neke rezultate u pripremama, ali mislim da će otvaranje HNL-a biti pravi pokazatelj gdje su. Osobno očekujem da će se Istra grčevito boriti za opstanak a nisam siguran da će, ako stvari ostanu kakve jesu, u tome i uspjeti. 

Evo koga zanima više, samo par članaka da ne prepričavam sve.

http://www.regionalexpress.hr/site/more/glover-i-karaselimovi-prvaci-u-igrama-bez-granica

http://www.regionalexpress.hr/site/more/igor-ikovi-karaselimovi-i-glover-su-isti-amateri

Otvaranje je sezone i puno je nepoznanica i za početak bi pozvao na oprez i igranje sa manjim ulozima. Prava sezona je tek pred nama i biti će oklada za maksimalni ulog. 

Moje mišljenje je da je momčad sabotirala Peteva,cijelo vrijeme....... Nije im legao od kada je došao i moje mišljenje je da je upravo momčad i njihovo zalaganje rezultat svega......A i plus Petev ne hebe 5 % Damira,Ćorića i njihove prezentacije (neprezentacije) na terenu,a to nikako Maminju ne odgovara jer Ćorić mu je bio glavni eksponat,a ovako racku......

Ja mislim da tip prolazi, Mario nije loš trener,solidan igrač je bio,dugo se rošta po Dinamu i mogao bi biti dobro rješenje,pogotovo ako napusti 4-2-3-1 formaciju i krene recimo čistih 4-3-3,jer objektivno,izuzev Rijeke,svi protiv Dinama igraju bunker.....Sada je jedino pitanje Dinamove zadnje linije,može li pokriti tu formaciju...Nema Šife koji 0-100m ima samo 60m,teretni brod......

U jednom se slažem sa Diktatorom,a to je da je Petev bio totalni promašaj,veći i od Pastuha Krune......

prije 11 sati, MasterKing said:

Doslovce sam napisao da sam svjestan izvedbi Istre i Dinama na pripremama i na čemu baziram tip. Odlasci Istre ce isplivati kad tad ovu sezonu i oni su barem 20% slabiji nego lani. Goksim je objasnio kako stvari stoje i tako to i ja vidim. Po meni je Istra drugoligaš od sljedeće sezone ukoliko bitno ne pojača roster. Pripremne utakmice su ipak pripremne, hrpa izmjena, isprobavanje formacija Itd Itd. Razlika u kvaliteti je jednostavno prevelika po meni. Hvala na konstruktivnoj kritici, to je uvijek dobrodošlo! :)

Hamilton - BC Lions  over 50,5 points  Pinnacle

Cetvrti je tjedan u CFL-u ( kanadskom nogometu). Hamilton ce po prvi put ove sezone nastupati pred svojim navijacima dok ce Lionsu zatvoriti seriju od tri gostovanja na Istoku. Tigercatsi su porazeni u obje utakmice ove sezone i to s 32-15 protiv Argonautsa te 37-20 protiv Roughridersa. Mislim da gore od ovoga i ne mogu. Pokazali su uzasnu obranu na tim gostovanjima, te ce im obrana biti na velikom iskusenju protiv jakih Lionsa. BC Lionsi su porazeni s 27-30 od Eskimosa na otvaranju sezone ali su se vratili pobjedama na gostovanjima kod Toronta i Montreala. U tim su utakmicama odigrali i dobru obranu. Lionsi su na velikih 37.7 poena na zadnje tri utakmice protiv Hamiltona. Hamiltonov quarterback Zach Collaros bio je pun kritika prema svojoj igri, stoga ocekujem njegov mnogo bolji nastup protiv Lionsa, a samim time i vise poena. Granica od 50,5 poena nije prevelika kada su u pitanju ova dva tima. Lionsi zasigurno mogu postici 30-tak poena protiv mrsave obrane Tigercatsa, a i uz poboljsanu igru Collarosa, za ocekivati je domacina na preko 20 poena. Po meni je ovo pick of the week kada se radi o CFL-u.

Dinamo-Istra 3 ili vise golova na utakmici 1.55

Sligo Rovers -Drogheda United 1 - 1.55

Rijeka-Slaven B. zbroj golova 3 ili vise 1.70

Ja mislim da ce Dinamo dobro otvorit sezonu pa ocekujem bar 3 gola na utakmici.

Drogheda je najlosija ekipa u ligi imaju samo 17 bodova i zadnji su na tablici te tako mislim da ce izgubit i ovu utakmicu.

Rijeka je pokazala proslu sezonu jako dobru igru a i u kvalifikacijama nisu lose igrali tako da ocekujem isto na utakmici barem 3 gola a i mislim da se isplati rizik za kvotu 1.70.

Rijeka - Slaven Belupo

Nogometaši Rijeke s obranom naslova prvaka Hrvatske kreću na svojoj Rujevici u ogledu protiv Slaven Belupa.
Vječno nezgodan suparnik Kekovoj Rijeci dolazi ove subote na Rujevicu premda je krajem prošle sezone baš pobjedom u Koprivnici (2-0) Rijeka napravila jedan od ključnih koraka prema velikom ostvarenju, naslovu prvaka.
Očekujemo vrlo nezgodnu utakmicu za domaćina iz dva razloga. Prilikom pobjede protiv The New Saintsa u kvalifikacijama Lige prvaka (2-0) Rijeka je pokazala da ima još dosta posla oko uigravanja svih linija. Iako je u nekim prijateljskim ogledima Rijeka bila vrlo dobra (pobjede protiv Lokomotiv Moskve, Celja…).
S druge strane, Slaven Belupo je sjajno igrao u pripremnom razdoblju. Primio je jedan jedini gol (od prvaka Rusije Spartaka, 1-1), a četiri utakmice je dobio s 1-0 (Ferencvaros, Gorica, Voluntari, ZTE).
Heber , najbolji igrač Slavena prošle sezone, sada je adut Rijeke. Rijeka je prodala neke bitne igrače od prošle sezone (Andrijašević, Bezjak), ali je zadržala kvalitetu.
Rijeka je favorit i predviđamo slavlje Rijeke, ali bit će ovo vrlo nezgodnih 90 minuta za prvaka.

Lillestrom - Stabaek

U subotu će utakmicu 17. kola norveškog prvenstva odraditi desetoplasirani Lillestrom i dvostruko bolje plasirani Stabaek.
Iako su gosti skupili više bodova i bolje su odradili dosadašnji dio sezone, u ovoj utakmici prednost moramo udijeliti domaćinu koji zadnjih tjedana igra vidno bolje nego prije. Sigurniji je od Stabaeka i u ovom bi trenutku bio favorit protiv mnogih na svom terenu.
Lillestrom ima četiri pobjede, remi i poraz u zadnjih šest prvenstvenih ispita, a ako tome pridodamo i dvije Kup pobjede onda je statistika iznimno dobra: šest pobjeda, remi i poraz. U tom uspješnom razdoblju Lillestrom je, između ostalih, slavio i baš protiv Stabaeka u gostima. Bilo je 4-2.
No, moramo reći i ovo. Stabaek je nedavno bio u opasno lošem nizu, imao je četiri poraza zaredom, ali izgleda kako je ostavio tu krizu iza sebe. Jer, ovaj će subotnji meč Stabaek igrati poslije dva uspjeha u nizu: kod Sandefjorda 2-1 i doma protiv Branna 2-0.
Ta dva uspjeha donekle razbuđuju mogućnost igranja i opcije oba daju gol (na tragu tog međusobnog ogleda početkom lipnja kada je Lillestrom slavio u gostima 4-2). Ipak, držimo se kluba koji je duže vremena u boljoj formi, koji odiše velikim samopouzdanjem, a to je Lillestrom.

Gornik Z. - Legia V.

Nogometaši Gornika iz Zabrzea vratili su se ove sezone u poljsku Ekstraklasu nakon što su prošle sezone osvojili drugo mjesto u tamošnjoj drugoj ligi.
Na startu nove prvoligaške pustolovine Gornik će na domaćem terenu dočekati aktualnog prvaka Legiju iz Varšave, zadnjih godina uvjerljivo najbolji sastav u Poljskoj.
Legia je morala ranije od mnogih drugih u poljskom prvenstvu dohvatiti pravu formu jer tijekom ljeta ima bitne kvaifikacijske utakmice Lige prvaka i izgleda da je varšavska momčad uspjela u tome. Podsjetimo da je u prvom ogledu drugog pretkola Legia u gostima lakoćom pobijedila finski Mariehamn s 3-0.
Na krilima te pobjede mogla bi Legia i danas dobro reagirati te upisati slavlje kod Gornika, makar je igračima Legije jasno da će danas imati teži ispit nego li nedavno u Finskoj.
Legia je, dakako, favorit, ali moramo podsjetiti i na ovo. Prošle sezone je Gornik Zabrze kao drugoligaš izbacio Legiju u Kupu (3-2 na domaćem travnjaku, poslije produžetaka).

Izvor: lutrija.hr

Dinamo – Istra.

Dinamo je izgubio titulu nakon 11 godina apsolutne dominacije, stoga je i to sasvim dovoljan podatak kako bi se shvatilo što će Zagrepčanima biti glavni cilj ove sezone – povratak titule u Maksimir! Unatoč totalno neuspjehu, gubitku krune, te porazu u finalu Kupa od Rijeke, trener Petev je ostao na kormilu, da bi onda bio šokantno smijenjen samo 2 dana prije početka nove sezone, a na njegov mjesto zasjeo Mario Cvitanović. Uglavnom, sad je definitivno jasno da je doba suverene vladavine završeno, jer je Rijeka postala ozbiljan rival, a vraća se polako i Hajduk, raste Osijek. Stoga će nova sezona i iz maksimirskog kuta biti vrlo zanimljiva, ali ovaj uvodni ispit ne bi trebao donijeti velike probleme.

Istra je prošla dvije potpuno različite sezone . nakon što se još lani grčevito borila za opstanak i spasila nakon jedanaesteraca u play outu protiv Šibenika, ovog proljeća su Puljani daleko ranije prebrinuli sve brige (dobrim dijelom i zato jer su Cibalia i Split daleko zaostali), te mirno došli do cilja. I ove sezone će Istrani pod vodstvom Darka Raića Sudara pokušati ponoviti lanjski učinak (završili su na 6. mjestu), s tim što su imali čak 18 bodova više od klubova iz zone ispadanja. Naravno, u Maksimiru će teško moći do pozitivnog ishoda.

Brojke: Dinamo je dobio 4 od 5 zadnjih susreta sa Istrom (jedini remi, zanimljivo, dogodio se u Zagrebu – 1:1).

Rijeka – Slaven.

Rijeka kreće u misiju obrane titule prvaka, što je uvijek znatno teži posao od onog prethodnog, pogotovo kad se zna da će Kekova momčad ovog ljeta (a nadamo se – što dulje) imati obveze i na europskoj sceni. Tako i ovaj premijera HNL-a za šampione stiže u nezgodnom trenutku, između dva okršaja sa TNS-om, kojeg moraju odraditi bez prevelikih šokova i problema. Imajući u vidu da će Dinamo imati veliki izazov povratka na vrh, a Hajduk i Osijek su sve bolji, Rijeku čeka vrlo ozbiljan posao u HNL-u na putu do novog uspjeha. Prvi korak je zato jednako važan kao i svi ostali, ne smije biti kiksa niti alibija…

Slaven prošle sezone nije ponovio onu od ranije, kad je stigao do finala Kupa, lani su Koprivničani bili u skupini od 4 kluba za koje je sve važno završilo već u jesenskom dijelu, usidrio se u sredini poretka i tu ostao do kraja – u konačnom poretku je bio 7., ali sa čak 18 bodova više od ugrožene zone. U novu sezonu momčad trenera Željko Kopića može ući s dosta optimizma, pogotovo kad podsjetimo da je u pripremama remizirala sa Spartakom, novim prvakom Rusije.

Brojke: Slaven je prošle sezone izvukao samo jedan bod u 4 meča sa Rijekom (0:0 u Koprivnici), a izgubio ostala 3 ogleda (dvaput po 0:2 i jednom 2:3).

Maribor – Aluminij.

Maribor ima 14 naslova prvaka Slovenije, s tim što je prošle sezone vratio krunu koju je godinu dana ranije izgubio od vječnog rivala Olimpije. “Ljubičasti” su opet glavni kandidat za naslov, pod vodstvom Darka Milaniča imaju dvostruki cilj ove sezone – obraniti naslov, ali i pokušati izboriti jesen u Europi. Krenuli su u Mostaru prije 4 dana (sljedećeg tjedna ih čeka uzvrat 2. pretkola Lige prvaka sa Zrinjskim u svom Ljudskom vrtu), ali ne smiju podcijeniti i ove, domaće obveze. Ukoliko Maribor odigra na svojoj uobičajenoj razini, ni ovog puta neće imati naročito težak put do trona, iako Olimpija opet pokušava prijetiti.

Aluminij se lani vratio u elitni rang i bio predzadnji, ali taj podatak može zavarati, jer je skupio čak 38 bodova i imao plus 25 u odnosu na Radomlje koje je ispalo u niži rang. Klub iz Kidričeva će imati isti zadatak i ove sezone, opstanak je prioritet. u Mariboru u “normalnim” okolnostima ne bi imao što tražiti, ali ovo je ipak tek 1. kolo, hijerarhija momčadi još nije posložena, a domaćini su uz to svakako iscrpljeni nakon teškog ispita u Mostaru.

Brojke: Vjerovali ili ne, lani je Aluminij bio bolji u međusobnom scoreu: svladao je Maribor u gostima baš na početku sezone (2:0), a kasnije i doma (3:2), uz po jedan remi (0:0) i tek jedan poraz (1:4).

Malmo – IK Sirius.

Malmo je na superioran način dokazao da je apsolutno glavni favorit za titulu prvaka Švedske, na polovici sezone je stekao 6 bodova prednosti (uz utakmicu manje, dakle, potencijalnih plus 9), te ima lijepu priliku obraniti lani osvojenu krunu. Zapravo, da nije bilo jedinog poraza, i to doma od pratitelja Norrkopinga, skoro bi se moglo reći da je prvenstvo već završeno. Lideri su u odličnoj formi, prošlotjedni uspjeh kod Hackena (1:0) bio im je 4. ligaški trijumf u nizu. Ipak, ovaj meč može biti zamka iz dva razloga – zbog snage protivnika (iako nije atraktivno ime), ali i činjenica da Malmo ovaj meč dočekuje između dva nastupa u pretkolu Lige prvaka protiv Vardara.

Sirius je hit sezone u prvenstvu, debitantski nastup u Prvoj ligi (nakon 42 godine!) klub iz Uppsale začinio je fantastičnim 3. mjestom na polovici sezone! Štoviše, i oni imaju utakmicu manje, te bi mogli zauzeti čak i vicelidersku poziciju. Imaju vrlo solidan učinak u gostima (3 pobjede, po 2 remija i poraza u 7 nastupa), ali naravno da im je ovo najteža utakmica u godini. Prednost je pak da nemaju što izgubiti, a Malmo će ipak biti umorniji zbog utakmice s Vardarom.

Brojke: Lani su se sastali u Kupu Švedske, Malmo je doma slavio, ali tijesno, sa 2:1.

Izvor: psk.hr

Celtic - Lyon 2 (1.50) bet365

Prijateljska utakmice između Celtica i Lyona. Lyon ima više kvalitete u ekipi od Celtica. Francusko prvenstvo je mnogo bolje od škotskog. Lyon bi trebao igrati sa najboljom momčadi i najboljim igračima. Celtic je pobijedio tri i remizirao tri utakmice u predsezoni, dok je Lyon zabilježio četiri pobjede i jedan remi. Zaista odlična forma za igrače Lyona. Oni su imali tri međusobna susreta do sada i oba tima su ostvarila pobjede, jednom je bilo neriješeno. Međutim, po mom mišljenju, Lyon ima mnogo bolje igrače i u mnogo je boljoj formi i mislim da mogu ostvariti pobjedu ovdje. Sretno!

Nt62NMI.png

Malmo-Sirius 

Zanimljiv susret prve švedske lige gdje prvi Malmo dočekuje 3. Sirius. Ovdje vidim veliku priliku za ugodno iznenađenje prvenstva Sirius da barem otkine bod lideru. Razlog vidim u tome da je Malmo prije svega par dana imao težak susret i domaći remi 1-1 sa Vardarom u kvalama za CL i isto tako ih čeka uzvrat u utorak s tim pomalo i razočaravajućim rezultatom te sam siguran da ce biti odmaranja nekih igraca pored ozlijeđenih Rosenberga(prvi strijelac), Safari, Jeremejeff, Bengtsson te suspendirani Christiansen. Velika je ovo prilika za Sirius kojem nedostaje samo Busch Thor. Obzirom na okolnosti moji prijedlozi su:

Malmo-Sirius AH +1,00 2 1,90 3,5/10(b365)

Za hrabrije:

Malmo-Sirius DNB 2 5,00 1/10(Betfair)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • 18:45 CET - Belgrade (Stadion Rajko Mitić) FK CRVENA ZVEZDA (SRB) - VFB STUTTGART 1893 (GER) Sudac: Erik Lambrechts BEL 18:45 CET - Klagenfurt am Wörthersee (28 Black Arena) SK STURM GRAZ (AUT) - GIRONA FC (ESP) Sudac: Rohit Saggi NOR 21:00 CET - Liverpool (Anfield) LIVERPOOL FC (ENG) - REAL MADRID CF (ESP) Sudac: Francois Letexier FRA 21:00 CET - Eindhoven (Philips Stadion) PSV EINDHOVEN (NED) - FK SHAKHTAR DONETSK (UKR) Sudac: Urs Schnyder SUI 21:00 CET - Zagreb (Stadion Maksimir) GNK DINAMO (CRO) - BORUSSIA DORTMUND (GER) Sudac: Clement Turpin FRA 21:00 CET - Glasgow (Celtic Park) CELTIC FC (SCO) - CLUB BRUGGE (BEL) Sudac: Georgi Kabakov BUL 21:00 CET - Monaco (Stade Louis II) AS MONACO FC (FRA) - SL BENFICA (POR) Sudac: Rade Obrenovic SVN 21:00 CET - Birmingham (Villa Park) ASTON VILLA FC (ENG) - JUVENTUS (ITA) Sudac: Jesus Gil Manzano ESP 21:00 CET - Bologna (Stadio Renato Dall’Ara) BOLOGNA FC 1909 (ITA) - LOSC LILLE (FRA) Sudac: Michael Oliver ENG
    • Dinamo - Dortmund - 2 i oba daju gol (2.87) bet365 Dortmund u utakmicu ulazi s ciljem da osigura drugu uzastopnu pobjedu u natjecanju, nakon što su minimalnim rezultatom 1:0 savladali Sturm Graz. Pobjedu im je donio Donyell Malen pogotkom u drugom poluvremenu. Ipak, treba napomenuti da žuto-crni imaju problema u gostujućim susretima, jer su bez pobjede u posljednjih šest utakmica u svim natjecanjima. S druge strane, Dinamo Zagreb je uvjerljivo savladao Slovan Bratislavu s 4:1, što im je donijelo pomak na 16. mjesto ljestvice. No, domaći sastav još uvijek traži pravu formu, budući da u posljednja tri susreta nisu uspjeli doći do pobjede. Dinamo Zagreb ulazi u susret bez veznjaka Josipa Mišića, koji je ozlijedio nogu u dvoboju protiv Rijeke 23. studenoga. Njegov povratak na teren je neizvjestan, dok će Petar Sučić biti spreman tek krajem prosinca. Napadači Bruno Petković i Juan Cordoba neće biti na raspolaganju. S druge strane, Dortmund također ima problema s ozljedama. Karim Adeyemi još nije spreman zbog ozljede zadnje lože. U obrani su Kjell Watjen i Niklas Sule izvan terena. Očekivani sastavi: Dinamo: Zagorac; Ristovski, Theophile-Catherine, Torrente, Ogiwara; Kačavenda, Bernauer, Baturina; Špikić, Kulenović, Pjaca Dortmund: Kobel; Ryerson, Anton, Schlotterbeck, Bensebaini; Nmecha, Can; Malen, Brandt, Bynoe-Gittens; Beier Iako kladionice favoriziraju gostujući sastav, Dinamo će pred domaćim navijačima sigurno tražiti maksimalan učinak. Borussia Dortmund ulazi u utakmicu s boljim rezultatima u Ligi prvaka, no njihova upitna obrana otvara prostor za golove s obje strane. (Koeficijenti 27.11. u 00:01 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bayern - PSG – oba daju (1.53) bet365 Bavarci su u posljednjoj utakmici juzahvaljujući pogotku Jamala Musiale u drugom poluvremenu svladali Benficu s minimalnih 1-0, čime su se pomaknuli na sedamnaesto mjesto ljestvice. Allianz Arena već dugo nosi reputaciju “neosvojive tvrđave”, budući da Bayern nije doživio poraz na svom terenu od ožujka. S druge strane, Paris Saint-Germain ulazi u ovaj susret s ciljem osvajanja svoje druge pobjede u natjecanju, nakon što su u prošlom kolu u Parizu pretrpjeli poraz od Atletico Madrida rezultatom 2-1. Međutim, Parižani su u gostima uhvatili “zamah” i u utakmicu ulaze s nizom od tri uzastopne utakmice bez poraza. Glavna prijetnja za gostujuću obranu bit će Harry Kane, engleski napadač u vrhunskoj formi, koji je u četiri utakmice ovog natjecanja postigao pet pogodaka i upisao jednu asistenciju. Kane je u posljednjoj utakmici postigao hat-trick, te se od njega očekuje još jedna izvanredna izvedba. Bayern će ponovno biti bez Joaa Palhinhe zbog problema s aduktorom, dok je Mathys Tel pod upitnikom nakon što je propustio utakmicu protiv Augsburga zbog ozljede. Aleksandar Pavlović i Josip Stanišić vratili su se treninzima nakon ozljeda, no Hiroki Ito ostaje duže vrijeme izvan terena. Leon Goretzka mogao bi zauzeti mjesto Joaa Palhinhe, dok se Serge Gnabry i Konrad Laimer očekuju u početnoj postavi nakon što su bili na klupi protiv Augsburga. Paris Saint-Germain dolazi u Njemačku oslabljen izostancima Sennyja Mayulua, Lucasa Hernandeza, Goncala Ramosa i Presnela Kimpembea zbog ozljeda. Nuno Mendes će biti podvrgnut dodatnim pregledima nakon problema s gležnjem. Marquinhos se vraća u momčad nakon suspenzije, dok će Vitinha, Gianluigi Donnarumma i Willian Pacho također zauzeti svoje pozicije u početnih 11. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Goretzka; Olise, Musiala, Gnabry; Kane PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Pacho, Mendes; Zaire-Emery, Vitinha, Neves; Dembele, Asensio, Barcola Očekujem izuzetno uzbudljivu utakmicu s golovima na obje strane, s obzirom na napadačku formu obje momčadi. (Koeficijenti 26.11. u 11:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City vs Feyenoord – oba daju(1,95) bet365 Manchester City će večeras na Etihad stadionu ugostiti Feyenoord, s ciljem prekida negativnog niza od dva uzastopna poraza.  Građani su u prošlom kolu Lige prvaka doživjeli težak poraz od Sportinga rezultatom 4-1, što ih je stavilo pod dodatni pritisak uoči ove utakmice. Iako su u domaćem prvenstvu bili nepobjedivi, njihova posljednja utakmica na Etihadu donijela je razočaravajući poraz od Tottenhama. No, momčad Pepa Guardiole želi se vratiti pobjedničkim navikama. S druge strane, Feyenoord dolazi u Englesku s dvije uzastopne pobjede, što im je podiglo moral nakon poraza od RB Salzburga (3-1). Posebno su impresivni na gostovanjima ove sezone, gdje još uvijek nisu doživjeli poraz. Manchester City ne može računati na Rodriga, Oscara Bobba i Matea Kovačića zbog ozljeda, dok su Ruben Dias i Jeremy Doku upitni, iako su se vratili treninzima. Kevin De Bruyne, koji je pokazao odlične trenutke po ulasku s klupe u prošlom kolu, mogao bi zauzeti mjesto u početnoj postavi uz Jacka Grealisha, dok se očekuje da Nathan Ake zamijeni Johna Stonesa ili Joška Gvardiola. Feyenoord dolazi oslabljen izostankom Chrisa-Kevina Nadjea zbog suspenzije. Ipak, optimizam nizozemskog kluba raste jer su se treninzima pridružili ključni igrači poput Santiaga Gimeneza, Justina Bijlowa i Quinten Timbera. Unatoč tome, nekoliko važnih igrača, uključujući Ayasea Uedu i Quilindschyja Hartmana, neće biti na raspolaganju za ovu utakmicu. Manchester City: Ederson; Walker, Akanji, Stones, Ake; Nunes, Lewis; Savinho, De Bruyne, Grealish; Haaland Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Trauner, Hancko, Smal; Timber, Zerrouki, Milambo; Moussa, Gimenez, Paixao Unatoč trenutnom padu forme, Manchester City je i dalje favorit zahvaljujući svojoj kvaliteti i iskustvu u ovakvim utakmicama. Feyenoord, s druge strane, vidi priliku u slabijoj defenzivnoj izvedbi Cityja, što bi moglo rezultirati golovima na obje strane. (Koeficijenti 26.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use