Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 15.11.2008. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Evo danas je ponuda odlična i nadam se realnom i dobrom danu za klađenje  ;)

Još nisu izašle kompletne ponude pa o listićima više kasnije, sada nešto o parovima...

Bolton-FC Liverpool 15.11. 13:45

briöi par 218 2 1,75

Liverpool je ipak puno kvalitetnija ekipa od Boltona koji se redovito bori za opstanak u PremierLigi. Ipak ovo će ići na jedan od manjih listića jer h2h ne ide baš u korist Liverpoola. Očekujem dosta tvrdu utakmicu sa rezultatom 0:1/0:2 a možda na neki sitni probam i pol/kraj X/2

Fulham-Tottenham 15.11. 16:00

briöi par 220 2 2,20

Utakmica je u izravnom prijenosu na rtl-u što mi je drago. Tottenham mi je oduvijek bio dragi klub, međutim kada eliminiram emocije ovdje također ne mogu ići sa nekim većim ulogom. Iako Fulham realno nije među prvih 10ekipa PremierLige trenutno su jedan od 5 najboljih domačina a i h2h je "šarolik" tj. nije baš da Tottenham često pobjeđuje u njihovim ogledima. Tottenham je proigrao i niže pobjede. Nejverojatno je kakvu je promjenu doživjela ekipa od promjene trenera i kako su transformirali svoju igru i formu. Ne pamtim tako rapidnu promjenu nakon smjene trenera niti u jednom klubu. Vjerujem da T'ham neće izgubiti, a vrol vjerojanto će biti i 2 (3) gola i više, ali unatoč tome što je Tottenham u velikoj formi i nizu treba imati na umu da nije niti Fulham toliko loš, te oni uglavnom bodove skupljaju doma gdje su puno bolja ekipa nego na gostovanjima..

Manchester Utd-Stoke City 15.11. 16:00

briöi par 222 1 1,20

Ovo mi ide na glanvi listići i ne vidim kako bi moglo biti bilo šta drugo osim 1. Čak vjerujem i u hendikep na Manch.Utd. kao i 1/1, ali to neću igrati. Stoke je L'poolu na početku sezone u ludo sretnoj utakmici otkinuo bod, međutim smatram da to ne mogu ponoviti na Old Trafordu. Ferguson je odmorio dosta igraca u Carling Cupu i ovdje će jurišati kako bi se iskupili zbog kiksa sa Arsenalom i kako bi vratili samopouzdanje...

West Ham-Portsmouth 15.11. 16:00

briöi par 225 1 2,40

Vidim da ovdje puno ljudi igra 2 što me ipak malo čudi. Ok Portsmouth je sasvim solidna ekipa, ali od kada West Ham vodi Zola i oni su počeli igrati puno bolje. h2h je apsolutno na strani Portsmoutha međutim prema teoriji velikih brojeva i taj niz treba stati jednom... West Ham je poprilično nesretno izgubio zadnju utakmicu sa Evertonom 3:1 iako su vodili 1:0 i IMO igrali bolje... Nisu imali previše sreće u toj utakmici i možda im se to vrati danas. Ulog mali

West Bromwich-Chelsea 15.11. 18:30

briöi par 224 2 1,35

Ovo također ide na glanvi listić. WBA van forme, i par klasa lošiji od Chelsea. Chelsea u prvenstvu igra odlično, malo su kiksali ispadanjem iz Carling Cupa od Burnleya međutim igrali su sa B ekipom (više-manje) i poznato je da Carling Cup nije previše značajan engleskim klubovima. Mislim da ovdje neće biti problema za Chelsea...

Marseille-Lorient 15.11. 19:00

briöi par 424 1 1,45

I ovo vjerojanto ide na glavni. Marseille igra odlično, pogtovo doma. Još prije početka sezone sam nešto uplatio da će osvojiti prvenstvo i koeficijent je bio sasvim soldian (oko 5,00). Drugi su na tablici i mislim da zaostaju 4 boda za vodecim Lyonom koji sutra ugošcuje Bordeaux što će biti veliki derbi iz kojeg bi Marseille mogao profitirati. Lorient nije ništa posebno. Doma još i uzimaju bodove ali na gostovanjima iamju problema u obrani. Za danas imaju manjih problema oko sastavljanja sastava (2-3 igrača im fale ili su po vecim upitnikom).

Mislim da Marseille nebi treba kiksati...

Kildare County-Dundalk FC 15.11. 20:45

briöi par 610 2 1,40

Eh... ja i moji Irska 1.Liga... Danas je zadnje kolo a situacija je sljedeća. Dundalk je. 2.plasirani i igra kod fenjeraša lige. Ukoliko pobjede a Shelbourn ne pobjedi osvajaju prvenstvo i idu u 1.ligu. Ovise o utakmici Shelbourna i Limericka koji je Dundalk i dove u ovu situaciju (0: prije 3-4kola), ali moraju ići obaviti svoj posao i nadati se kiksu Shelbourna...

USC Palermo-Inter Milano 15.11. 20:30

briöi par 802 1X 2,00 (fortuna BT)

Ovo ću probati za manji ulog. Inter je jako sretno dobio zadnje dvije utakmice u 90' minutama. Palermo na Siciliji je uvijek nezgodan, pogotovo protiv velikih ekipa... Inter nije u formi i muce se... Nekako mi najviše leži X ovdje,.

Hämeenlinna PK-TPS Turku 15.11. 16:00

briöi par 1041 1 1,45

TPS Turku je mnoge iznenadio pobjedom u prošlom kolu kada su me srušili u duelu sa Jokeritom. TPS je i dalje fenjeraš lige dok je Hameenlinna bolja ekipa. Hokej ne pratim previše i nemam infoa o ozljedama tako a i ovo ide sa malim ulogom, ali ne vjerujem da će TPS dvije za redom dobiti u gostima...

Hoffenhe-VfL Wolfsburg 15.11. 15:30

briöi par 669 X2 1,65 (oba daju gol)

OVdje bi probao dvije stvari. Kao prvo oba daju gol... Obje ekipe igraju napadački nogomet i vjerujem da će biti dosta golova, dakle i over je u igri. Mislim da domačin neće pobjediti jer IMO Wolfsburg je kvalitetnija ekipa a kad su mogli protiv Bayerna voditi 2:0 na poluvremenu mogu i tu napraviti iznenađenje. Međutim zanjimljivo je da obje ekip u zadnjih 6 utakmica nemaju X, pa mi je to možda i narealnije. Nekih 2:2 npr...

Još nije u ponudi ali svakako bi odigrao i:

u tenisu protiv Koubeka... treba vidjeti sa kim igra, ali on mi je jedan od dražih igrača protiv kojih redovito igram. Rijetko kada stiže dalje od 1/4 finala... Sjecam ga se od priej godinu dana kada je nastupio i kada ga je O.Rochus na kojeg je koef. bio 2,30 pobjedio 2:0 (to sam bio pisao na portalu i igrao sa jačim ulogom)...

Uglavnom treba vidjti protivnika, međutim ukoliko je netko jači igram kontra Koubecka...

Također... Shelbourn treba pobjediti da bi osigurao prvo mjesto u 1.diviziji (zadnje kolo) i tako se vratio u 1.ligu. Osobno se nadam da će kiksati jer cekam Dundalk da će biti prvak za nekih 300ak € međutim dosta se spominje da Limerick igra za Shelbourn budući da su bili ludo napaljeni protiv Dundalka prije 3-4 kola kada su ih pobjedili na gostovnaju iako njima ta pobjeda nije ništa značila... E sada ako je tako onda vjerujanto i ovdje Shelbourn dobiva. Da nisam igrao šta sam igrao ovdje bi igrao 1, međutim tješim se da h2h ne ide u prilog Shelbournu i da će Limerickj biit pošten i igrati kao i protiv DUndalka. Ipak Dundalk mi je puno veći zicer od ovoga, ali ako netko vjeruje u teorije zavrjer ovdje ima materijala...

I još bi probao snooker...na Robertsona protiv Stevensa.  Stevens je dosta sretno dobio Hendrysa 6:4 ne toliko svojom igrom koliko lošim danom Hendrysa koji mi je jučer odnio dobar dobitak. Robertson igra jako dobro i sa istim jer rezultatom dobio Allena... Očekujem pobjedu i osvajanje Bahraina Robertsona...

Podravka 1X... nakon poprilično nesretnog poraza kod Larvika (meni je ispalo jaaako sretno  ;D) vjeurjem da danas neće opet izugibiti. Realno tamo nisu imali puno sreće i možda su i zaslužili uzeti makar bod sa gostovanja, i doma nesmiju kiksati. Zebić neće nastupiti zbog slomljenog nosa u utakmic sa Larvikom, ali ostali su svi fit...

Eh... još samo to treba sve posložiti i nadati se da na manjima neće biti svugdje po 1 par krivi :)

Pozivam i druge da napišu razmišljanja, a listiće postam poslije...

Marseille  ??? ??? ??? ??? ???

...nevjerojatno da su ispustili vodstvo od 2:0 kod kuće i dopustili da u 15minuta prime 3 gola i izgube sa 3:2, ali eto i to se događa... Bad luck...

Ali šta tek da kažu navijači Shelbourna... Trebala im je pobjeda da idu u prvu ligu (zadnje kolo). Dundalk je vodio sa 6:1 i igrala sa im samo 3 boda koja bi ih vodila u 1.ligu. Nakon 0:0 na poluvremenu poveli su, a gol za 1:1 su primili u 90'minuti te su doslovno u zadnjim minutama prvenstva izgubili prvu ligu za koju su se borili cijelu sezone. Stvarno tragiučno, ali IMO Dundalk je zaslužio 1.ligu, a sljedeći bet je da će Shelbourn osvojiti naredno prvenstvo  ;)

FT Shelbourne [1 - 1] Limerick 37

63' [1 - 0] A. Flood

90' [1 - 1] B. Tier     ;D  ;D  ;D  ;D  ;D 

Meni je Dundalk trebao biti prvak, pa stvarno sretno ali je prošlo... Jedino Marseille ostavlja malo gorak okus dana... :-\

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Manchester City - Wolves 1 (1.40) ili 1 i oba daju (1.75) bet365 Premier liga ulazi u samu završnicu, a večeras nas čeka prava poslastica. Manchester City dočekuje Wolverhampton na Etihadu. I jedni i drugi dolaze puni samopouzdanja. Građani, nakon rutinske 2:0 pobjede nad Forestom u FA Kupu. Četiri clean sheeta u zadnjih šest mečeva, Guardiola zna zaključat sve brave kad treba. Ali problem je što im fali pola ekipe - nema Haalanda, Rodrija, Akea, Stonesa, a Bobb i Ederson su pod znakom pitanja. S druge strane, Wolvesi su prošli vikend razbili Leicester 3:0 - Cunha s golom i dvije asistencije, a Strand Larsen također zabio. Nisu više kanta za napucavanje, digli su se do 13. mjesta i djeluju opasno kad im se otvori prostor. Ali i oni su u problemima sa izostancima - nema Kalajdžića, Gonzaleza, Mosquere, dok su se Hwang i Bellegarde tek vratili na klupu.  Manchester City: Ortega; Nunes, Dias, Gvardiol, O’Reilly; Silva, Kovačić, Gundogan; Doku, De Bruyne, Marmoush Wolves: Sa; Bueno, Agbadou, Toti; Semedo, Andre, Gomes, Ait-Nouri; Munetsi, Cunha; Strand Larsen City je tradicionalno gazda kad igra protiv Wolvesa - 8 pobjeda u zadnjih 9 susreta. Ipak, zbog svih ovih izostanaka, ne bi bilo iznenađenje da i gosti zabiju koji gol. City pobjeda + oba daju gol (kvota oko 1.75) ili City pobjeda (1.40) bet365 (Koeficijenti 2.5. u 13:38 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
    • Europska liga (Koeficijenti 2.5. u 13:24 CET) Koeficijenti su podložni promjenama DIREKTNI LINK NA PONUDU! Konferencijska liga (Koeficijenti 2.5. u 13:25 CET) Koeficijenti su podložni promjenama DIREKTNI LINK NA PONUDU! Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga Prvaka (Koeficijenti 2.5. u 13:23 CET) Koeficijenti su podložni promjenama DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga Prvaka (Koeficijenti 2.5. u 13:22 CET) Koeficijenti su podložni promjenama DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 2.5. u 12:45 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama   Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use