Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 6.7.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Tirana - Maccabi Tel Aviv | Više od 1.5 gola u drugom poluvremenu (2.10) bet365

Mislim da bi ovo mogla biti u takmice gdje će dva ili više golova biti postignuto u drugom poluvremenu, tako da ću ovdje igrati upravo to. Tirana igra protiv Maccabi Tel Aviva u kvalifikacijama za Europsku ligu. Domaćini su iz Albanije, dok su gosti iz Izraela i mnogo su jača ekipa. Pobijedili su 2-0 u prvoj utakmici, a favoriti su i u svim online kladionicama. Mislim da čak nije nemoguće ni da će u drugom poluvremenu ove utakmice Tirana postići koji gol pred svojim navijačima, ali definitivno Maccabi neće propustiti ovu priliku za prolazak dalje. Sretno!

NNOWyfx.png

HJK Helsinki - Connah's Quay | Pobjeda domaćina u prvom poluvremenu (1.40) bet365

HJK će igrati protiv Connaha. Vidjet ćemo kako će utakmica započeti, ali HJK je jako dobar tim i igrat će vrlo ofanzivno protiv Connaha. Prošlu utakmicu Connah's Quay je bio vrlo loš u odnosu na HJK. Prošlu utakmicu nisu igrali baš dobro i nemaju ekipu koja bi mogla poraziti, pa možda čak i dala gol ovoj ekipi Helsinkija. HJK će biti spreman za ovu utakmicu koju trebaju pobijediti pred svojim navijačima i kao uvijek kada ekipa Helsinkija treba pobjedu na ovakav način oni uvijek pobijede već u prvom poluvremenu, a tako mislim da će i ovdje uraditi protiv Connaha, koji zaista nema ekipu koja bi mogla proći dalje. Sretno!

xri6xUz.png

Inter Baku - Mladost Lucani 1 (2.00) bet365

Mladost Lucani je po prvi put u europskim natjecanjima i to je njihov najbolji uspjeh u cijeloj povijesti tima. Nikada nisu bili u prve četiri ili pet momčadi u ligi do ove godine. Imaju prosječne igrače i jedan su od najgorih timova u Vojvodini. Možda bi se Partizan mogao natjecati sa Inter Bakuom, ali Mladost nema te kvalitete i mislim da će Baku ostvariti pobjedu, a ovaj visoki koeficijent zaista treba iskoristiti. Inter Baku je i favorit kladionica sa koeficijentom od 2.00. U prvom susretu su dominirali i pobijedili sa 3-0. Danas očekujem istu priču. Mladost nema šanse za pobjedu u ovoj utakmici. Mislim da je Mladost vrlo lagan protivnik za Inter Baku. Sretno tko isprati!

cqp5pkP.png

(Uzvratna utakmica 1. pretkola Europske lige): Sarajevo – Zaria Balti.

Prvi meč: Sarajevo odavno nije klub na razini po kakvom je bio znan, ali se ipak i očekivalo da će 3. momčadi prvenstva BiH i finalist kupa odigrati bolju partiju u Kišinjevu i riješiti se rivala iz Moldavije već u prvom meču. No, to se nije dogodilo, dapače, mogu biti zadovoljni i sa minimalnim porazom od 1:2.

Naime, nakon što su predstavnici BiH na početku pogodili stativu, uslijedila su dva šoka, već u 5. minuti Zigainailov je donio Zariji prednost, a u 33. minuti je momčad trenera Mehmeda Janjoša bila na koljenima, jer je Ruben Gomez skoro sa polovice terena zabio za 2:0.  No, u nastavku je “bordo” momčad konačno zaigrala bolje, te okrunila svoju nadmoć pogotkom Mihojevića, te osigurala sebi omjer koji ostavlja sve otvorenim za uzvrat na Koševu.

Sad je Sarajevo opet favorit, jer i 1:0 pred svojim navijačima vodi dalje, što bi zaista trebalo biti nadohvat ruke, s obzirom da Zarija zaista nije suparnik od kojeg bi trebalo posebno strepiti.

(1. pretkolo Europske lige): Helsinki – Connah’s Quay.

Prvi meč: Favoriti iz Finske, vodeća momčad njihovog prvenstva i vjerojatni novi prvak, razočarali su u europskom debiju, izgubivši sa 0:1. Domaćini iz Walesa su došli u Bangoru do senzacionalnog trijumfa, srušivši sve prognoze koje su najavljivale Helsinki kao sigurnog pobjednika, te oduševili svojih – 472 gledatelja, koliko je bilo nazočno ovom meču.

Međutim, domaći “Nomadi” (kako im je nadimak) uspjeli su fanatičnom borbenošću sačuvati svoju mrežu i zatresti finsku, dogodilo se to u 40. minuti, kad je Nathan Woolfe donio prednost Connah’s Quayu i otvorio nadu u čudo. U 2. poluvremenu je Helsinki pritiskao, trudio se, ali nije uspio doći do gola i izjednačenja.

Helsinki, koji u domaćoj ligi briljira ove sezone, sad ima zadatak ispraviti propust, a i za očekivati je da će svim silama nastojati iskupiti se za posrtaj u Walesu, a ukoliko zaigra sa 100 posto svog potencijala, za “Nomade” nema nade. Ipak, treba podsjetiti da su lani Velšani pokazali čvrstinu u svom prvom nastupu na međunarodnoj sceni, također u kvalifikacijama za Europsku ligu, kad su u 1. pretkolu izbacili norveški Stabaek (0:0, 1:0), a tijesno ispali od Vojvodine (1:2, 0:1).

Izvor: psk.hr

Osijek-S.Coloma AH -3,00 1 1,775(bet365) 4/10

Osijek protiv slabasnih Andoraca na domacem terenu, prolazak je prakticki rijesen s 2-0 u gostima i ocekujem danas laganu pobjedu od barem 3 razlike. Zekic je najavio ofenzivniju liniju i vjerujem da ce potpuno raskomadati Andorce obzirom da su teret prolaska vec rijesili, a i da oduvijek igraju dosta bolje doma nego u gostima. Jednostavno je ovdje prevelika razlika u kvaliteti. 

ysPkVxX.png

Koeficijent na domaćine je u velikom padu. Pao je sa 2,00 na 1,57. Ovakav tip utakmice volim igrati budući da je Ventspils slavio sa 3:1 u prvoj utakmici. Dakle ako i izgube mogu proći odnosno ako prime gol za 1:0 i dalje će više razmišljati o tome da ne prime i drugi gol nego da zabiju... 

Utakmica počinje u 22:00 budući da se igra na Islandu, tako da bi ovo mogao ostati zadnji par mnogima. 

prije 3 minute, baklava said:

koliko vidim prva je utakmica završila 0:0

Istina, isprike, pišem o jedno utakmici a u misli mi je druga. Liapaja - Crusaders gdje ja navedena situacija i također pad koeficijenta, samo znatno, znatno manji. 

Za ranije navedenu utakmicu ostalo navedeno stoji, veliki pad koeficijenta na domaćine i početni rezultat je 0:0 što je također odlično odnosno iz naše prespektive puno bolje nego 3:3 jer domaćin mora dati barem gol kako bi prošao dalje i sa 1:1, 2:2 i sl. ispadaju tako da im je jedna opcija pobjeda dok mi jedino u slučaju 0:0 bili produžeci do ćega sumnjam da će doći.

prije 11 sati, IzudinB said:

Tirana - Maccabi Tel Aviv | Više od 1.5 gola u drugom poluvremenu (2.10) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Mislim da bi ovo mogla biti u takmice gdje će dva ili više golova biti postignuto u drugom poluvremenu, tako da ću ovdje igrati upravo to. Tirana igra protiv Maccabi Tel Aviva u kvalifikacijama za Europsku ligu. Domaćini su iz Albanije, dok su gosti iz Izraela i mnogo su jača ekipa. Pobijedili su 2-0 u prvoj utakmici, a favoriti su i u svim online kladionicama. Mislim da čak nije nemoguće ni da će u drugom poluvremenu ove utakmice Tirana postići koji gol pred svojim navijačima, ali definitivno Maccabi neće propustiti ovu priliku za prolazak dalje. Sretno!

NNOWyfx.png

HJK Helsinki - Connah's Quay | Pobjeda domaćina u prvom poluvremenu (1.40) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

HJK će igrati protiv Connaha. Vidjet ćemo kako će utakmica započeti, ali HJK je jako dobar tim i igrat će vrlo ofanzivno protiv Connaha. Prošlu utakmicu Connah's Quay je bio vrlo loš u odnosu na HJK. Prošlu utakmicu nisu igrali baš dobro i nemaju ekipu koja bi mogla poraziti, pa možda čak i dala gol ovoj ekipi Helsinkija. HJK će biti spreman za ovu utakmicu koju trebaju pobijediti pred svojim navijačima i kao uvijek kada ekipa Helsinkija treba pobjedu na ovakav način oni uvijek pobijede već u prvom poluvremenu, a tako mislim da će i ovdje uraditi protiv Connaha, koji zaista nema ekipu koja bi mogla proći dalje. Sretno!

xri6xUz.png

Inter Baku - Mladost Lucani 1 (2.00) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Mladost Lucani je po prvi put u europskim natjecanjima i to je njihov najbolji uspjeh u cijeloj povijesti tima. Nikada nisu bili u prve četiri ili pet momčadi u ligi do ove godine. Imaju prosječne igrače i jedan su od najgorih timova u Vojvodini. Možda bi se Partizan mogao natjecati sa Inter Bakuom, ali Mladost nema te kvalitete i mislim da će Baku ostvariti pobjedu, a ovaj visoki koeficijent zaista treba iskoristiti. Inter Baku je i favorit kladionica sa koeficijentom od 2.00. U prvom susretu su dominirali i pobijedili sa 3-0. Danas očekujem istu priču. Mladost nema šanse za pobjedu u ovoj utakmici. Mislim da je Mladost vrlo lagan protivnik za Inter Baku. Sretno tko isprati!

cqp5pkP.png

Hat-trick! Idemo jako!

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use