Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 29.6.2017.

Goksim

Recommended Posts

UE Santa Coloma
Santa Coloma je zadnju utakmicu odigrala 28.5. kada su pobijedili imenjake FC Santa Coloma u finalu kupa Andore. Završili su treći u prvenstvu Andore. Prošle godine su igrali protiv Lokomotive i izgubili 1-3 kod kuće i 4-1 u gostima. Često gube kvalifikacije u prvim rundama i mislim da će to biti slučaj i ove godine.

NK OSIJEK
NK Osijek je završio četvrti prošle godine u prvenstvu. Imaju kvalitetne igrače i shvatit će ovu utakmicu ozbiljno. Ne trebaju im komplikacije i dodatan umor. U drugoj rundi igraju protiv švicarskog Luzerna. Također, Prva HNL počinje 15.7. pa će pokušati pobijediti odmah u gostima da se ne umaraju bezveze, jer ionako će sad morati igrati utakmice četvrtak-nedjelja.  Doveli su kvalitetna pojačanja Boćkaj i Grezda iz Lokomotive i Mudražija iz Lieferinga, dok su zadržali kostur momčadi iz prošle godine.  U međuvremenu, odigrali su četiri prijateljske utakmice na priprema u Sloveniji.

14.6. OMLADINAC – OSIJEK 0:9 (Revijalna utakmica, klub od pomoćnog trenera Zorana Lesjaka)
16.6. MARIBOR – OSIJEK 1:2
21.6. DINAMO BUKUREŠT – OSIJEK 1:4
23.6. KRŠKO – OSIJEK 1:3

Postali su ozbiljan tim, doveli kvalitetna pojačanja, zadržali ekipu na okupu. Ne trebaju im dodatne komplikacije i umor i krenut će otpočetka sa najjačom postavom kako bi idući tjedan kod kuće mogli rotirati.

-2,5 2/10
-2 3/10
Sretno tko prati!

Dinamo Minsk - Runavik | Over 2.5 goals (1.37) bet365

Dinamo Minsk će ugostiti Runavik s Farskih otoka u prvoj kvalifikacijskoj utakmici Europske lige. Dinamo Minsk je trenutačno na drugom mjestu u Bjelorusiji gdje su do sada primili samo pet golova u 14 utakmica. Pobijedili su posljednje četiri utakmice u kojima nisu primili niti jedan gol. Runavik je trenutno na trećoj poziciji na Farskim otocima. Izgubili su 2-1 protiv Skala u posljednjem kolu. Runavik je igrao protiv druge bjeloruske ekipe prošle sezone gdje je Soligorsk pobijedio 0-2 u Runaviku i 5-0 na Soligorsku. Dinamo Minsk je mnogo bolji klub i domaćini će pokušati da naprave veliku prednost za drugu utakmicu. Dinamo Minsk će ovdje po mom mišljenju dobiti ovu sa više od 2.5 gola gdje nam bet365 kladionica daje koeficijent od 1.37. S obzirom da je na pobjedu Dinamo Minska 1.11, ovo je zaista odlična vrijednost. Sretno!

49uxPCT.png

Chikhura - Altach 2 (1.95) bet365

Altach će igrati protiv Chikhurija u prvoj kvalifikacijskoj Europskoj ligi. Altach je imao vrlo uspješnu prošlu sezonu gdje su bili na četvrtom mjestu na kraju austrijskog Bundesleaguea. Oni su pobijedili St. Gallena u pripremnoj utakmici prošlog tjedna. Chikhura dolazi iz Gruzije i oni su trenutno peti u svojoj domaćoj ligi. Oni su izgubili posljednje dvije utakmice doma protiv Torpeda Kutaisija i Lokomotiv Tbilsi. Altach nije imao veliku ljetnu stanku pa zbog toga mislim da bi trebali biti potpuno spremni za europske izazove. Altach je vjerojatno bolji od svih timova u Gruziji, pa moj ulog ide na njih.

Fkd4tSh.png

Pyunik - Slovan Bratislava 2 (1.61) bet365

Mislim da je Pyunik ovdje precijenjen od strane kladionica, a njihova povijest u europskim kvalifikacijama izgleda vrlo slaba, jedna serije koju su pobijedili u posljednje tri godine je bila protiv San Marina, a završili su sa rezultatom od samo 4-2 u njihovu korist unatoč tome što su veliki favoriti. Prošle godine su igrali protiv momčadi iz Gibraltara gdje su, naravno, bili jako favorizirani za pobjedu i izgubili su sa 2-3. Slovan je prošle godine također kiksao, ali prethodnih godina su imali čvrste rezultate, imaju daleko veći potencijal, a u ovom susretu bi već trebali biti puno jači na terenu. Možda izgleda da je Pyunik u domaćoj ligi imao dobre rezultate, ali većina njihovih pobjeda je bila protiv mnogo lošijih timova, a protiv prva tri u ligi su se mučili. Zbog toga dajem prednost Slovanu u ovoj utakmici. Sretno svima.

IBSEtQd.png

Crvena zvezda - Floriana - 1/1 @1.53

Viceprvak Srbije i najtrofejniji klub iz Srbije u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Europe dočekat će tim sa Malte koji je u tamošnjem prvenstvu u u prošloj sezoni završio tek na petom mjestu, ali zahvaljujući kupu ušli su u kvalifikacije za Ligu Europe. Crvena zvezda nakon lošeg završetka u prošloj sezoni u ovu utakmicu ulazi sa nešto drugačijim timom i novim trenerom. Ne sjećam se kada je Zvezda ranije igrala utakmicu kvalifikacija za Ligu Europe. Mislim da ovaj period ni ne odgovara baš najbolje igračima Zvezde, pripreme su tek počele, imaju još dosta posla sa novim trenerom, a "noge su teške" što bi se reklo. Ali, Zvezda je po mom mišljenju apsolutni favorit protiv tima sa Malte koji u Beograd dolazi sa 15 igrača (znači na klupi su samo tri igrača + golman). Nisu ih ni registrovali više, jer mislim da su i sami svjesni da nemaju puno šansi. 

Floriana jedan od najtrofejnijih i najstarijih nogometnih klubova na Malti. Klub je upao u ogromne financijske probleme početkom 21. stoljeća i nisu nikako uspijevali da budu konkurentni, a čak su dolazili u situaciju da vode bitku za opstanak. 2014. godine klub je preuzeo poznat talijanski investitor Ricardo Gaucha, i od tada je veliki broj talijanskih nogometaša iz Serie C, Serie D i nižih liga došao u klub koji konačno kreće uzlaznom putanjom, korak po korak.

Zaključak, Zvezda bi trebala lako slaviti protiv Florijane iako ne očekujem neku perfektnu igru, ali tim koji je završio na petom mjestu na Malti defitivno nije velika prepreka za Zvezdu. Uz pomoć domaćih navijača kojih će sigurno biti u finom broju, Zvezda može do pobjede u oba poluvremena. Očekivani rezultat: 3-0, 4-0.

C4jGsD2.png

Jedan tip za noćne ptice:

NY Red Bull- Philadelphia AH -0,75 1 1,75(b365)

Utakmica USA Cupa u kojoj očekujem da Phila dosta rotira za razliku od domaćina. Prvenstveno iz razloga sto NY svoju sljedeću tekmu ima tek za tjedan dana, dok Phila igra za samo 3 dana, iako je običaj MLS ekipama da ovdje rotiraju mišljenja sam da ce RB nakon kiksa u gradskom derbiju ovdje izaći s najjačom postavom i dobiti Philu. Igrali su i u MLSu prije svega 10ak dana i NY je dobio 2-0 u gostima, uz siguran izostanak jako bitnog Bedoye i moguce rotacije, NY je po meni favorit. 

Calgary - Ottawa  1/1  1.70

Stampedersi i Redblacksi ce otvoriti drugi tjedan CFL-a (kanadskog nogometa). Ova dva tima su razvili veliko rivalstvo nakon proslosezonskog sjajnog Grey kupa gdje je Ottawa slavila u produzecima. Ove dvije fransize su igrale proslog tjedna na otvaranju sezone u Ottawi gdje je mec opet zavrsio nerijeseno, a ovaj put i nakon produzetaka. 

Stampedersi su po meni i ove godine najbolja ekipa i ocekujem ih u borbi za Grey kup i ove sezone. Stampedersi su posebno jaki na domacem terenu gdje su prosle sezone imali 9-0, a u zadnje tri sezone 24-3. Ottawa je inace imala puno problema na ovom stadionu u zadnje vrijeme. 

Stampedersi ce zasigurno biti nabrijani da upisu prvu pobjedu sezone i barem se malo "osvete" za proslogodisnji poraz u Grey kupu. Tipujem na pobjedu Stampedersa 1/1 uz ovu solidnu kvotu uz nekih 8/10 samo iz razloga sto je potrebno i vodstvo na poluvremenu.

KK

Njemačka-Meksiko  

Oba daju gol 1.70 Psk

Ovo mi je zicer dana i idem jače na to jer sam na temelju viđenog uvjeren da meksikanci mogu zabiti bar jedan gol onako ranjivoj i neuvjerljivoj obrani njemacke koja pak s druge strane ima i vise nego dobar i brz napad koji kao i onaj meksicki garantira bar jedan pogodak u mrezi protivnika.

Za hrabrije i oba daju gol 3+, no maknuo sam se od toga i odlucio za oprezniju varijantu imajuci u vidu ne bas bajnu realizaciju njemaca koji su skloni suvisnom kompliciranju kad dodu do protivnickih 16m, no po gol bi morali postici i jedni i drugi.

Malo za odmor od tenisa koji mi je sve zivce popio.

Sretno

Tre Penne (San Marino) - Rabotnički (Makedonija) - 2/2 @1.80

Ne znam zbog čega je tečaj čak 1.80 da će Rabotnički pobijediti u oba poluvremena. Tre Penne je tim iz San Marina i na tome se ovaj tip zasniva. Mislim da uz ovaj tečaj ovo je defitivno pametna oklada, ima value.

qH4HyWm.png

prije 44 minute, mesrine said:

KK

Njemačka-Meksiko  

Oba daju gol 1.70 Psk

Ovo mi je zicer dana i idem jače na to jer sam na temelju viđenog uvjeren da meksikanci mogu zabiti bar jedan gol onako ranjivoj i neuvjerljivoj obrani njemacke koja pak s druge strane ima i vise nego dobar i brz napad koji kao i onaj meksicki garantira bar jedan pogodak u mrezi protivnika.

Za hrabrije i oba daju gol 3+, no maknuo sam se od toga i odlucio za oprezniju varijantu imajuci u vidu ne bas bajnu realizaciju njemaca koji su skloni suvisnom kompliciranju kad dodu do protivnickih 16m, no po gol bi morali postici i jedni i drugi.

Malo za odmor od tenisa koji mi je sve zivce popio.

Sretno

Pazi se da nebi ovo zavrsilo 0:0...KO faza je...Mene više privlači X2 na Meksiko po 1.90 kvotu.

prije 5 sati, Silviyo1302 said:

Pazi se da nebi ovo zavrsilo 0:0...KO faza je...Mene više privlači X2 na Meksiko po 1.90 kvotu.

da se moram kladiti isključivo na ishod utakmice i ja bih odabrao X2 vjerojatno, jer je value..

btw prije će već do poluvremena  zabiti i jedni i drugi, nego da završi 0-0.. jer je nemoguće prosto..

gledao sam sve utakmice i očito je da njemci bez obzira pod kakvim pritiskom bili ne odustaju od pas igre u obrani i tako kreću u izgradnju napada, pa izađu visoko ako mogu, dok u obrambenom dijelu igre su previše puta spetljani i reagiraju mekano što će agilni i brzi meksikanci iskoristiti, a i na golu imaju lena koji je u ove 3 utakmice branio dobro no uz nekoliko kikseva..

s druge strane njemački napad predvođen draxlerom sigurno je sposoban zabiti bar jedan gol i u to vjerujem, kao i za meksiko, bez obzira što je polufinale, jer ovo su dvije mlade ekipe, napadački orijentirane a ne kao portugal-čile jučer..a to ćemo i vidjeti večeras..

Lagani WINN

prije 20 sati, mesrine said:

da se moram kladiti isključivo na ishod utakmice i ja bih odabrao X2 vjerojatno, jer je value..

btw prije će već do poluvremena  zabiti i jedni i drugi, nego da završi 0-0.. jer je nemoguće prosto..

gledao sam sve utakmice i očito je da njemci bez obzira pod kakvim pritiskom bili ne odustaju od pas igre u obrani i tako kreću u izgradnju napada, pa izađu visoko ako mogu, dok u obrambenom dijelu igre su previše puta spetljani i reagiraju mekano što će agilni i brzi meksikanci iskoristiti, a i na golu imaju lena koji je u ove 3 utakmice branio dobro no uz nekoliko kikseva..

s druge strane njemački napad predvođen draxlerom sigurno je sposoban zabiti bar jedan gol i u to vjerujem, kao i za meksiko, bez obzira što je polufinale, jer ovo su dvije mlade ekipe, napadački orijentirane a ne kao portugal-čile jučer..a to ćemo i vidjeti večeras..

Lagani WINN

Svaka cast za par !

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use