Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 13.6.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Katar-Juzna Koreja 2 1,70(Betfair)

Nakon pobjede Irana nad Uzbekistanom uslijedio je i lagani pad ove kvote, ali mislim da i dalje ima valuea. Ovo je prakticki velika prilika za Koreju da pobjedom odu na 4 boda od Uzbekistana i prakticki su jednom nogom na Svjetskom. Katar s 1-1-5 skorom vise nema nikakve sanse i bez motiva docekuje ovu utakmicu. Koreja je i kad su jednako motivirani kvalitetnija momcad, a mislim da ovu priliku nece prokockati i da uzimaju ovdje 3 boda i ulaze puno mirnije u zadnja 2 kola. 

Irak-Japan 2 1,40(Betfair)

Nakon pobjede Australije nad Saudijskom Arabijom, te dvije ekipe i Japan su na 16 bodova i izjednaceni ulaze u zadnja 2 kola s tim da Japan ima ovu utakmicu protiv Iraka koji vise nema sanse za odlazak u Rusiju. Mislim da Japan ovdje uzima jer u zadnja 2 kola igraju bas protiv ova 2 tima s kojima su poravnati, prvo Australija pa u zadnjem kolu gostovanje kod Saudijske i sigurno si zele osigurati kakvu takvu prednost pred te utakmice i Irak je bas savrsena prilika. Promjenili su i trenera i moguce je da ce novi trener isprobavati neke nove igrace kad su vec izgubili sanse za plasman. Unatoc izostanku Kagawe, smatram da je Japan bolji i da ce doci do pobjede na neutralnom terenu. 

Ovo sam čitao jučer, učinilo mi se zanimljivo ali je problem što je granica 5,5 golova i meni se ne da heklati s tim, al' možda netko odluči probati.

Danas u 14:00 prijateljsku utakmicu igraju Singapur i Argentina, a Sampaoli je najavio jednu jako zanimljivu formaciju a to je 2-3-5. Najavio je igru sa pet napadača i presing od samoga početka. U napadu bi trebali igrati Di Maria, Dybala, Lanzini, Gomez i Correa.

Zanimljiva formacija, vjerojatno će biti golova jer ipak igraju i protiv Singapura, al' eto meni 5,5 nekako previše.

prije 40 minute, canca said:
Ovo sam čitao jučer, učinilo mi se zanimljivo ali je problem što je granica 5,5 golova i meni se ne da heklati s tim, al' možda netko odluči probati.

Danas u 14:00 prijateljsku utakmicu igraju Singapur i Argentina, a Sampaoli je najavio jednu jako zanimljivu formaciju a to je 2-3-5. Najavio je igru sa pet napadača i presing od samoga početka. U napadu bi trebali igrati Di Maria, Dybala, Lanzini, Gomez i Correa.

Zanimljiva formacija, vjerojatno će biti golova jer ipak igraju i protiv Singapura, al' eto meni 5,5 nekako previše.

Singapur slavi 125 godina,takoder nema messija,aguera,bit ce tu golova mozda ali neko razmontiranje nece sigurno bolje je igrati 5,5 hendi na singapur pa cak i GG,do jucer sam mislio na opciju manje od 5,5 ali opet se radi o prijateljskom susretu pa tko zna sto se sve moze desiti

Irak – Japan.

Japan je već redovni sudionik Svjetskih prvenstava, na kojima je nastupio u svih 5 zadnjih izdanja, uz to i četverostruki prvak Azije, a sad su “Plavi samuraji” na pravom putu da i po 6. put u nizu izbore mjesto na summitu elite, dogodine u Rusiji. Naime, momčad izbornika Vahida Halilhodžića dočekuje ovaj meč 8. (od ukupno 10) kola sa istim brojem bodova kao Australija i S.Arabija, ali i ovom utakmicom manje. Tako bi trijumfom pobjegli rivalima na plus 3 boda (2 najbolja idu izravno na SP), a uz to imaju relativno lagan raspored do kraja, odlaze na Tajland, te će ugostiti U.A.E koji su već izvan konkurencije za prolaz. Dakle, pobjedom u ovom ogledu – koji se igra na neutralnom terenu u Teheranu (jer Irak, iz jasnih razloga, ne može igrati doma), Japan bi napravio presudni korak prema Rusiji.

Irak je bio senzacionalni finalist zadnjeg prvenstva Azije u Australiji, ali u ovom ciklusu ničim nije potvrdio taj epitet, upisao je tek 4 boda u 7 mečeva, iako uvijek ima opravdanje da mora živjeti i igrati u uvjetima po kojima je bitno hendikepiran spram svih ostalih ozbiljnih rivala. Tako će i ovog puta ostati bez nastupa na SP, ali u ovom meču “domaćini” imaju barem priliku zaigrati za prestiž i pokušati zagorčati život favoritu.

Brojke: Japan je svladao Irak u svih 7 prethodnih duela, ali u ovom  ciklusu je slavio u Saitami nakon prave drame i pobjedničkog gola Yamaguchija u 90. minuti sa 2:1.

Katar – J.Koreja

J.Koreja je, poput Japana, postala redovni predstavnik Azije na Svjetskim prvenstvima. Nije (i neće) ponovila uspjeh kad je kao domaćin stigla do polufinala 2002., ali je uvijek t, sposobna iznenaditi i favorite. U ovom ciklusu Azijskih kvalifikacija, Koreanci vode veliku bitku sa Iranom i Uzbekistanom za prolaz, a ovaj meč im je doslovce presudan, moraju dobiti jer u zadnja 2 kola igraju protiv izravnih suparnika. Zato im je ovo prilika kakvu ne smiju prokockati, iako su u posljednjim provjerama pokazali da su daleko od top forme. Naime, učenici legendarnog Nijemca Ulija Stielikea su izgubili u Kini sa 0:1, a onda doma jedva slomili Siriju istim rezultatom.

Katar će sigurno nastupiti na Mondialu, ali – onom sljedećem, na kojem će biti domaćin, dok će i ovo iz Rusije gledati na TV. Unatoč ogromnim ulaganjima, momčad izbornika Jorgea Fossatija je posljednja u skupini, sa 4 osvojena boda u 7 kola u kojima je postigla mizerna 3 pogotka, pa im je ovaj meč u Dohi važan samo za prestiž.

Brojke: Koreja je dobila prvi međusobni ogled u skupini, ali nimalo lako, štoviše, gubila je u Suwonu sa 1:2 na poluvremenu, a onda su se Ji i Son u nastavku pobrinuli za preokret i konačnih 3:2.

U ovom ogledu u Dohi sve je na strani Koreje, koja pobjedom može napraviti veliki korak prema SP, te spremno dočekati dva posljednja ispita sa Iranom i Uzbecima, u kojima će se lomiti odluka o dva putnika za Moskvu.

Trinidad i Tobago.

Kostarika se proslavila na SP u Brazilu, kad je stigla na korak do polufinala, ispala nakon jedanaesteraca u četvrtfinalu od Nizozemske, ali se definitivno uvrstila u samu kremu Svjetskog nogometa. Keylor Navas i društvo furiozno su startali na finalnom turniru ovog ciklusa, posebno se pamti impresivnih 4:0  nad SAD-om, ali nakon toga je došlo do pada, uslijedili su poraz u Meksiku, te remiji u Hondurasu i doma sa Panamom. Sve je još uvijek pod kontrolom – drže jedno od 3 mjesta koja izravno vode u Rusiju, ali u ovom meču imaju apsolutni imperativ pobjede, koju svakako mogu ostvariti i to bez prevelikih problema na svom Nacionalnom stadionu u San Joseu.

Trinidad i Tobago su jednom uspjeli izvesti pothvat, nastupili su na SP u Njemačkoj 2006. godine i tko zna koliko će još čekati na sličan pothvat: Jedno je sigurno. u Rusiju neće dogodine, naime, posljednji su od 6 sudionika finalne skupine Sjeverne i Srednje Amerike, izgubili su dosad 4 od 5 mečeva, u kojima su otočani uspjeli postići samo 2 pogotka. Samim ulaskom u završnu skupinu su zapravo dosegli svoj maksimum, dalje neće moći…

Brojke: Kostarika je dobila sva 4 posljednja meča sa Trinidadom i Tobagom, u ovom ciklusu je već slavila i to u gostima sa 2:0 golovima Bolanosa i Mattarite.

Izvor: psk.hr

Norveška - Švedska BTTS (1.83) bet365

Norveška će igrati protiv Švedske u prijateljskoj utakmici u Oslu. Norveška dolazi u ovu utakmicu nakon remija protiv Češke Republike, ali to im nije pomoglo. Imaju vrlo loš početak kvalifikacija i bez šansi da uhvate prve dvije pozicije gdje se nalaze Njemačka i Sjeverna Irska. S druge strane, Švedska je prošlog tjedna iznenadila pobjedom protiv Francuske sa sretnim golom u posljednjoj minuti utakmice. Njihovo samopouzdanje je vrlo visoko pred ovu utakmicu i očekujem da vidim nekoliko golova u Oslu. Oba tima obično primaju golove, tako da je najbolja oklada ovdje da oba tima daju gol. Sretno!

Mx08WQQ.png

Rumunjska - Čile BTTS (1.90) bet365

Rumunjska će se suočiti sa Čileom u prijateljskoj utakmici koja će se igrati u Cluju u Rumunjskoj. Rumunji su svoje kvalifikacije za svjetsko prvenstvo započeli vrlo loše i oni su također kao i Norvežani ispali iz utrke za prva dva mjesta. Oni u ovu utakmicu dolaze poslije poraza protiv Poljske i sad se moraju pripremati za budućnost, jer je njihov stil igre zaista vrlo loš. Čile ima vrlo lijepo putovanje oko svijeta, sa pobjedom protiv Burkine Faso, remijem u Rusiji i sada se suočavaju sa Rumunjskom. Mislim da nećemo vidjeti defanzivni stil Rumunjske i da će sada igrati malo više napadački nogomet i da pokušaju eksperimentirati i poboljšati svoj stil. Očekujem da će oba tima postići gol, jer će se meč igrati više za publiku. Sretno!

tAxtzE3.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use