Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 12.6.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Venezia - Trento

Prilično iznenada, ali u doigravanju talijanske košarkaške lige apsolutno dominiraju igrači Trenta koji su, u ovom trenutku, veliki favoriti za naslov prvaka.
Trento se posebno istaknuo u polufinalnoj seriji kada je s ukupnih laganih 4-1 izbacio prvaka Milano. Trento je dobio sve tri gostujuće utakmice u Milanu i to je impresivan podatak. Trento je te utakmice dobivao sa šest, deset i čak 20 poena razlike.
Trento je dobio i prvu gostujuću finalnu utakmicu. Sa 83-74 je slavio u Veneziji, makar je veliki dio utakmice imao i 20 ili više poena prednosti.
U niti jednom trenutku nije u pitanje došla pobjeda Trenta koji igra sa strašnim samopouzdanjem. Igrači te momčado doslovno lete parketom. Igraju agresivnu obranu, zabijaju mnogo lakih poena i atletski su na višem stupnju u odnosu na sve suparnike u talijanskim okvirima
Imamo dojam da bi Trento još jednom mogao dominirati, a s obzirom na koeficijent definitivno je mudra odluka igranje na pobjedu gostiju.

Gremio P.A. - Bahia

Utakmicu šestog kola brazilske Serie A u ponedjeljak će odigrati Gremio i Bahia, sastavi koji se u ovom trenutku nalaze u gornjem domu ljestvice.
Gremio je odličan drugi. Brojke Gremija na startu nove sezone su sljedeće: četiri pobjede i jedan poraz u pet utakmica, ali i savršene dvije domaće pobjede zasad. Isto tako, s 15 postignutih pogodaka Gremio u ovom trenutku ima uvjerljivo najbolji napad u cijeloj ligi.
Na domaćem terenu Gremio je dosad bio bolji od Botafoga i Vasco da Game, oba puta ispunjavajući hendikep (po 2-0).
Novi izazov je Bahia koja ima tri pobjede i dva poraza, ali i oba gostujuća poraza. Gubila je upravo od momčadi koje je Gremio dosad pobjeđivao na domaćem travnjaku. Kod Botafoga je Bahia izgubila s 1-0, a kod Vasco da Game 2-1.
Gremio je apsolutno pokazao više u dosadašnjim utakmicama. I u dobrom je ritmu zadnjih dana (prije ovog ogleda je ostvario strašnu 6-3 pobjedu u gostima kod Chapecoensea), pa bi na krilima tog uspjeha trebao uslijediti novi domaći uspjeh.

Izvor: lutrija.hr

Iran – Uzbekistan.

Iran ima pravu meč loptu za plasman na Svjetsko prvenstvo, naime, vodeći je u svojoj skupini kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo sa 4 bodova više od 3.-plasiranog Uzbekistana (dva najbolja idu u Rusiju), a ostalo je 3 kola do kraja. Dakle, matematički je sve jasno, pobjedom u ovom meču bi domaćini vizirali SP, čak i remi ih dovodi na korak do cilja. Naravno da će Iran nastojati sve riješiti u ovih 90 minuta, kad će imati potporu 100 tisuća navijača na divovskom stadionu Azadi u Teheranu. Dosad su se pokazali kao superiorni u skupini, upisali 5 pobjeda i 2 remija, uz zaista čudesnu gol razliku – 6:0! Efikasnost im nije jača strana, ali je skoro nevjerojatan podatak da u 7 mečeva nisu još primili gol, zasluga je to i njihovog  stratega, poznatog Portugalca Queiroza, učenika velikog sir Alexa Fergusona iz vremena Manchester Uniteda…

Uzbekistan je, jasno, u potpuno obrnutoj poziciji, gostima bi bod bio premalo, samo trijumf im otvara šansu da se u finišu ipak izbore za SP, što bi im bio prvi nastup u povijesti na najvećem natjecanju. U skupini su dosad ostvarili solidne rezultate, ali moglo bi se pokazati da im je fatalan bio kiks kad su izgubili od Sirije.

Brojke: Iran je dobio prvi međusobni meč skupine u Taškentu sa 1:0 golom Jallala Hosseinija.

Bjelorusija – Novi Zeland.

Bjelorusija je i dosad imala solidnih rezultata na međunarodnoj sceni, ali samo klupskoj, zahvaljujući Bate Borisovu, dok im reprezentacija nikada nije bila niti blizu nekog velikog natjecanja. Tako neće vidjeti ni Rusiju dogodine, Mondial iz susjedstva gledat će na TV, ali ovaj meč im je barem prilika da prirede rijetku radost svojim navijačima na stadionu Traktar u Minsku, nakon što su prije 3 dana ugostili Bugare u meču kvalifikacija,

Novi Zeland je daleko od svjetskih klasa, ali „Kivijima“ je ovo generalna proba pred već 4. nastup na Kupu konfederacija, učinak im je zaista slab, u 9 nastupa su upisali 8 poraza, uz jedan remi, postigavši ukupno – 2 pogotka. Tako će i sad u Rusiji potpuni autsajderi, a nastup su izborili osvojivši po 5. put Kup nacija Oceanije, u konkurenciji koja je zaista slabašna, pa ni sam trofej ne znači puno, preskočili su rivale tipa Nova Kaledonija i Papua Nova Gvineja. Teško je očekivati da bi mogli upisati ijedan bod na skorašnjem Kupu Konfederacija, a vodi ih mladi Englez Anthony Houston, čiji je otac Tony bio reprezentativac i igrač Chelseaja. Inače, ogled sa Bjelorusima ima svakako odgovara kao priprema jer će u 1. kolu Kupa konfederacija igrati sa Rusijom.

Brojke: Ovo je prvi međusobtni meč.

KOŠARKA (Finale NBA): Golden State – Cleveland.

Serija dosad: Konačni obračun za šampionski prsten NBA najavljivan je kao pravi “Armageddon”, konačni sudar dviju velikih momčadi prepunih super-zvijezda, ali prva epizoda tog serijala nije donijela baš nimalo uzbuđenja, protekla je u totalnoj dominaciji Golden Statea koji je slavio sa 113:91 i poveo sa 1:0. Tako su “Ratnici” popravili svoj već rekordni učinak na ukupno 13:0 u play offu (nakon što su u regularnom dijelu dobili 67 od 82 utakmica). Sve prognoze o tome da će ove sezone biti “Nedodirljivi” zasad se pokazuju potpuno točnima, kad zaigraju u punoj snazi, ostavljaju dojam ekipa koju nitko ne može nadmašiti, ma koliko se trudio i dobro igrao… Uvodna utakmica nije ostavila ni tračak nade gostima. Jer, Golden State je funkcionirao savršeno u napadačkom aspektu – Kevin Durant je upisao 38 poena, uz po 8 skokova i asistencija, Steph Curry (28 poena, 10 asistencija) bili su nezaustavljivi, uz to su domaćini čak i u obrani bili sjajni, natjecali Cavse na čak 20 izgubljenih lopti. U takvom odnosu snaga, čak ni čudesni LeBron James (28 poena, 15 skokova, 8 asistencija) i Irving (24) nisu mogli spasiti goste.

Drugi meč je bio sličan, čak i konačna razlika (132:113), a opet su glavni junaci priče bila dvojica znanih asova. Durant je zabio 33 Curry 32 poena, pridružio im se Thomspn sa 22 koša. Ratnici su opet izgledali kao “vanzemaljci” kojima se opet morao pokloniti i fantastični LeBron James (29). Uz to se, dakle, niz pobjeda u play offu popeo na 14!

Treći meč je definitivno razbio sve dileme – Golden State je slavio i u Clevelandu (118:113), poboljšao svoj učinak u play offu na 15:0, što nikada nikome nije uspjelo u povijesti lige! Ratnici su pravu dominaciju potvrdili i u ovom meču, kad su 3 minute prije kraja gubili sa 107:113, a onda izveli break od 11:0 do kraja.! Preokret je predvodio čudesni Kevin Durant koji je u tih 11:0 ugradio 7 od svog ukupno 31 poena, Thompson je ubaio 30, a Curry 26. Kod Cavsa je James bio standardno – monstruozan (39 koševa), ali opet uzalud, baš kao i 38 poena Irvinga…

Ipak, Cavs su spasili čast sebi i – finalnoj seriji, izbjegli su “metlu”, jer su dobili 4. meč sa čak 137:116. Očito je prevagnuo motiv: željeli su pod svaku cijenu slaviti bar jednom, dok su gosti očito već sigurni u naslov kojeg žele proslaviti doma, u Oaklandu u ponedjeljak navečer. Tako se dogodila utakmica u kojoj je Cleveland trijumfirao zahvaljujući svom tandemu čarobnjaka – James je upisao triple double (31 poen, 10 skokova, 11 asistencija), a Irving 40 koševa. Cavs su izveli show u kojem su zabili ukupno 24 trice i postigli 86 poena u 1. poluvremenu, brojke koje zvuče nestvarno.

Međutim, Golden State ima još 3 meč lopte za naslov.

Izvor: psk.hr

• Goksim unpinned, pinned and unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Kolega,ja se nadam da ide prema kraju tog lijevoliberalnog ludila.Osnova svega je prvo, sloboda govora a onda cinjenice i istina.Dugacka bi sada bila rasprava o poremecaju svega sto se desilo ali eto i vi ste se unaprijed ispricali zbog "mozebitnog rasizma" a to kaj ste naveli,sve je tocno.Iskreno,ovo je jedini forum na kojem i napisem nekaj.I to jer je sportski.Al vec kad smo se dotakli teme...Eto,u svakom slucaju,zelim vam ugodan dan🙂
    • Eto,kad su nas doveli do toga da se spontano ispričavamo unaprijed. Vrhunac mi je bio ono klečanje na stadionima za rasizam pa pljuvanje na neklečavce-) A kad ubijaju u Afganistanu ljude samo zato što su kršćani,nikom ništa. Reći u Parisu muslimanki da skine crnu gazu s glave veliki je skandal. Doći će kraj i takvom shvaćanju,valjda.
    • Postovani kolega,sve ste lijepo rekli.Politicka korektnost,woke i dei su unistili normalno drustvo.Zato i je doslo do totalnog pada u kvaliteti jer je za dobiti posao bilo bitno da je netko crn,zena,debeo,queer a sposobnost...paaa,to nema veze.I zato Bayern odigra 0-0 sto bi prije bilo nezamislivo.I nemate se sto ispricavati za rasizam.Dosta je bilo ispricavanja za sa svaki k...c.Ti koji se uvriijede za svaki k...c nek ostanu u svoja cetiri zida🙂
    • Ja sam inače (još) fan Bayerna,jer mi je ćaća zaradio mirovinu gradeći mostove i zgrade po Bavarskoj,dosta se nekad gledalo tekmi Bayerna,ali ovaj kadar danas je "sačuvaj Bože". Nije to problem što su potamnjeli,požutjeli, pobalkanili se,nestalo je onog bavarskog duha,napadačkog nogometa,osim kad se treba iživljavati nad malim ekipama i meni rušiti ekstremne hendikepe-(( A šta reći za dovodjenje sadašnjeg trenera kojemu je glavna referenca ispadanje u niži rang natjecanja?! Može zvučati rasistički ,ali ja ne znam uspješne trenere afričkog podrijetla, ne znam je li uopće neki osvojio nogometnu LP.   Ni u ostalim sportovima nije puno drukčija situacija. Dobro je što se može ovdje iznositi svoje mišljenje,bar zasad, dok nas tzv.korektnost skroz ne uništi.  
    • Kvota je rasla na Fener da, ne znam zasto, ali po meni je to ziher, stvarno igraju ludo napadacki, puno centarsuteva a u skoku odlicni napadaci i ne vidim kako ce ovi u otvorenoj igri(a samo tako igraju) parirati Dzeki, EnNesyriu, Tadicu, Talisci a i sucima ako zatreba. Gledao sam ih protiv Rizespora, toje strasno koliki pritisak navijaci rade, doslovno lopta silom ulazi u gol, a uz poguranac od sudaca tad su lako slomili goste, jer za npr ono sto je Ghezzal dobio crveni, nitko iz Fenera ne bi, tako da, jedinica po meni ko kuca. Uostalom, tko hoce biti miran, nek odigra over golove u zavisnosti od pohlepe i bude miran ko mrtvac. Ajax takoder, ziher bas i mislim da ce preuzeti vrh jer ovo sta PSV servira iz vikenda u vikend je jad a jos ih ceka tezak uzvrat s Juveom, dok Ajax doma komotno brani finu prednost 0-2 iz Belgije. Dodatno, i Fener i Ajax imaju odlicnu tradiciju pobjeda s ovim ekipama, pogotovo Fener. Liverpool takoder ziher, al mene on kopka, ne znam, Wolwesi su rupa to se zna, ovisni o Cunhi a taj specijalac je u glavi tanji od folije, kad mu se igra razvali tekmu sam, kad ne onda ekipa ne moze nista i jbg. Liver su suci dobrano zeznuli kontra Evertona, kiks bzvz, crveni Eliota i trenera Slota, sigurno da nije idealna situacija u ekipi, ali od ovih su masu bolji i morali bi ih uzeti, medutim, kazem, sacekao bih uzivo pa vidio stanje na terenu, ionako  Liver ove sezone dosta lomi protivnike u drugim poluvremenima pa se ulovi jos veca kvota, il eventualno odustane od oklade ukoliko ne budu pravi na terenu. Sretno svima, pogotovo s Fenerom i tatom Mourinhom, idem po prolaz u kupu i realnom kladenju, ili dan zalosti, sve je moguce. i da, Osijek ce dati gol Rijeci , sretno
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use