Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Cetvrtak 13.11.2008. (Listić dana)

Dmx

Recommended Posts

Ajde goksime da vidimo tvoje analize moj listic jedan je jos u igri sinoc dundee utd. x poluvrijeme kraj 1 evo da izdvojimo nesto za sustret u torinu

20:30 Juventus-Genoa 1 @ 1.55 HL

Večeras u Torinu u 20 sati i 30 minuta igra se utakmica 12 kola serie A.Meč se igra nešto ranije na našem Olimpicu  gdje nam u goste dolazi jako nezgodna ekipa Genoe,a da je nezgodna pokazuju nam neki od njihovih rezultata Milana su pregazili sa 2:0 dok su sa Interom odigrali nerješno na San Siru.Međutim uz svo dužno poštovanje prema protivniku ja se nadam da će Juventus danas nastaviti svoj put prema vrhu serie A te nastaviti jedan kontinuitet pobjeda kakav ima što u ligi šampiona što u domačem prvenstvu.Iz tabora Stare Dame stižu vijesti da su igraći ovih dana bili podvrgnuti još žešćim treninzima te da su pridodani neki povrijeđeni igraći što bi se moglo na slutiti da su povrede koje su imali polako sanirane.Treninzima su prikljućeni sljedeći igraći Poulsen, Grygera, Marchisio i Camoranesi.Neznam jeli novost koliko još fali igrača ali ajde evo da i njih nabrojimo čisto formalnosti radi dakle na listi ozljeđenih su i dalje:Buffon, Zebina, Andrade, Zanetti, Trezeguet, Poulsen i Salihamidzic.Trener Ranieri je za večerašnju tekmu pozvao sljedeća imena:3 Chiellini,4 Mellberg,8 Amauri,9 Iaquinta,10 Del Piero,11 Nedved,12 Chimenti,13 Manninger,16 Camoranesi,19 Marchisio,20 Giovinco,21 Grygera,27 Ekdal,22 Sissoko,28 Molinaro,29 De Ceglie,30 Tiago,32 Marchionni,33Legrottaglie

U sastavu Genoe se očekuju i neki igraći Juventusa koji su na posudbi u tom klubu Palladino i Criscito.

Moj danas:

Milkins R.-Hendry S. 2      1,35 (snooker) 13:00

Unicaja - Cibona 1X   1,25

Lowen - Zagreb 1X    1,40

glavni ulog

HL    2,36

Malo me je strah snookera, jer nemam sve podatke koje bi želio imati prije "meča", ali 1,75 mi je premalo za igrati (bez snookera) jer se je dogiročno pokazalo da se ne isplati igrati listiće sa kvotom manjm od 2,00 jer rijetko tko može imati baš takav postotak pogođenosti da to bude isplativo...

Hokej-Finska 1. liga

17:30 Hameenlinna-SaiPa 1 @ 1.45 Fortuna

HPK se nalazi na 5. mjestu nakon 19 odigranih utakmica, a SaiPa na 11. nakon 21 odigrane utakmice.

HPK doma ima score 4-0-1 (16:8), a SaiPa u gostima 1-1-8 (20:38).

h2h:

Saipa-Hameenlinna    0:1    02.10.2008*

Saipa-Hameenlinna    3:0    19.02.2008

Hameenlinna-Saipa    3:1    29.12.2007*

Saipa-Hameenlinna    3:1    15.11.2007

Hameenlinna-Saipa    1:3    28.09.2007

Hameenlinna je u dosta dobroj formi, imaju 6-2-2 (35:17) u zadnjih 10 utakmica, dok SaiPa ima 3-2-5 (29:32). Hameenlinna je u zadnjem kolu isprašila Ilves u gostima sa visokih 6:0, dok SaiPa ima tri poraza zaredom (Lahti 4:2, Espoo 4:3 i Pori 3:5). HPK doma igra dobro, imaju 4 pobjede i jedan poraz (zadnja tekma doma protiv IFK 0:3). SaiPa je loša u gostima, a pročitao sam da imaju i nekih problema sa ozljedama, pa vjerujem da pobjeda domaćina ne bi smjela doći u pitanje...

Hokej-Finska 1. liga

17:30 Jyvaskyla-Ilves 1 @ 1.50 Fortuna

JYP je vodeća momčad lige nakon 22 odigrane utakmice, a Ilves 9. momčad sa 20 odigranih utakmica.

JYP doma ima score 10-0-1 (34:14), a Ilves u gostima 0-1-7 (13:28).

h2h:

Ilves Tampere-Jyp Jyväskylä    1:0    25.09.2008

Jyp Jyväskylä-Ilves Tampere    6:3    01.03.2008*

Ilves Tampere-Jyp Jyväskylä    3:2OT    15.01.2008

Jyp Jyväskylä-Ilves Tampere    4:2    29.11.2007*

Ilves Tampere-Jyp Jyväskylä    3:1    11.10.2007

JYP je u odličnoj formi, u zadnjih 10 utakmica imaju 8-1-1 (25:13), a Ilves je u najgoroj formi u ligi: 1-2-7 (20:31). JYP je doma užasno jak, najjača momčad lige, Ilves u gostima najslabija momčad lige. Čudi me ovako visok tečaj, no nadam se da neće biti muljaža, te da će JYP odraditi rutinski svoj posao i pobijediti Ilves...

Takodjer Spanjolski kup susret izmedju Osasune i Getafe velik koeficient je na ekipi Osasune tip 1 je 2.30 a prosli susret Getafe je kuci protiv Osasune odigrao 0:0  99 % je da ce i ova tekma da bude manje od 3 gola ali zanimljiva mi je ova tekma jer je dobra kvota 2.30 na Osasunu jos kuci igra sta ti mislis Goksime imas li kakvih saznanja sta bi moglo da bude ?

Prošlih sezona sam znao igrati kupove sa glavnim ulozima i n-puta sam pada samo na jednom paru... Kupovi su dosta nepredvidivi i gotovo niti jedna od velikih ekipa ne igra sa najjačim postavama u ovim fazama natjecanja, pa je svašta moguće dok manje ekipe u utakmice ulaze ili sa 120% ili znaju isto kalkučirati svjesni da će teško osvojiti kup te se više koncentriraju na prvenstvo...

Uglavnom jako je ružno pasti na paru kada znaš da je klub jači, ali sve zvjezde sjede na klupi i unatoč tome što ekipa ne vodi trener ih ne namjerava uvoditi u igru...

Iz tog razloga kupove uglavnom doslovce preskočim u ponudi i ne rtudim se previše nešto analizirati jer često koliko god informacije išle u korist jednom klubu zna završiti suprotno...

Za Juve...hm... ne vjerujem Juveu i dalje... Počeli su skupljati bodove, ali mi se nikako ne sviđa njihova igra. I dalje igraju dosta nepovezano i velike zasluge za skupljene bodove pripadaju Del Pieru koji im je 30% ekipe IMO. Dosta igrača im i dalje fali iako se neki pomalo oporavljaju ali treba imati na umu i da Genoa uopće nije naivna ekipa i mislim da može priuštiti iznenađenje ovdje. Nekako mi je najrealnije da će Juve dobiti, ali puno teže nego što mnogi očekuju pa da nešto igram odigrao bi hendikep X. Dakle da će Juve dobiti sa točno 1 golom razlike (oko 3,50)...

Ali možda mi se i najpametnije čini zaobiči ovaj par...

Za danas igram :

Hamelina-Saipa tip 1

Jjvaskyla-Ilves tip 1

Juventus-Genoa tip 1 ili cu se predomisliti pa igrati manje od 3 gola

Unicaja-Cibona tip 1

Galatasaray-Kayserisport tip 1

Servete-Ambri tip 1

Golden State-Detroit tip 2

Salzburg-Linz tip 2 vise od 5.5 golova

Vitkovice-Znojmo tip 1

Osasuna-Getafe tip 1x ili manje od 3 gola

Znaci ovo su moje tekme koju cu poslije ici da uplatim poz i sretno danas svima puno uspjeha

heh meni je bilo gusto sa Galatasarayem.Zabili su gol u 89.min i to iz zaleđa  :)

He he... Ajde neka... čini se dosta dobar dan po rezultatima... iako realno i nije bila neka ponuda...osim eurolige i rukometa...

eto meni glanvi prošao  ;D  ali dosta sretno...jer X u rukometu i to izboren u zadnjem napadu... 

Sutra rekreativno, a za vikend ozbiljno...  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use