Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 9.6.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

BiH - Grcka over 4.5 cards @1.85 unibet  6/10

Unibet se prvi isprsio sa granicom i zajebao po meni. marathonbet i favbet recimo nude 1.70 tj. 1.60 na istu granicu a racunaju samo zute. unibet racuna sve kartone, crveni je 2 zuta. Mec o kome ne treba previse objasnjavati, pobeda je imperativ ukoliko Bosna zeli to drugo mesto i prestici Grcku koja je trenutno druga. Naravno, Grci nece pasti tek tako, pruzice oni otpor a inace vazi za grubu repku pa ce biti materijala za kartone i sa njihove strane, to je sigurno. Posebna stvar za napomenuti je onaj prvi mec u Grckoj gde je bilo svega, od skidanja sorceva i tuce do crvenih kartona i guranja. Bosna je imala stvar u svojim rukama, ali su Grci uspeli izjednaciti u 95-om minutu. Na tom mecu smo videli cak 12 zutih i 2 crvena, a sudio je Eriksson, koji je duplo skrtiji od Rizzolija. Siguran sam da ce se delic te atmosfere preneti na Bilino Polje u Zenici i da ce biti vatreno jer se radi o mozda najvaznijem mecu za obe strane. I da ne zaboravim, sudi moj omiljeni arbitar - Rizzoli, covek koga ne treba posebno predstavljati i koji je upravo zavrsio sa klupskim sudjenjem, moguce da mu ovo zadnja sezona i sa medjunarodnim sudjenjem. Radi se o sudiji sa kontinuitetom sto se kriterija tice, njegova statistika govori najbolje: 

http://int.soccerway.com/.../nicola-rizzoli/44754/matches/

prije 1 sat, JackieJack said:

BiH - Grcka over 4.5 cards @1.85 unibet" rel="external">unibet  6/10

Unibet se prvi isprsio sa granicom i zajebao po meni. marathonbet" rel="external">marathonbet i favbet recimo nude 1.70 tj. 1.60 na istu granicu a racunaju samo zute. unibet" rel="external">unibet racuna sve kartone, crveni je 2 zuta. Mec o kome ne treba previse objasnjavati, pobeda je imperativ ukoliko Bosna zeli to drugo mesto i prestici Grcku koja je trenutno druga. Naravno, Grci nece pasti tek tako, pruzice oni otpor a inace vazi za grubu repku pa ce biti materijala za kartone i sa njihove strane, to je sigurno. Posebna stvar za napomenuti je onaj prvi mec u Grckoj gde je bilo svega, od skidanja sorceva i tuce do crvenih kartona i guranja. Bosna je imala stvar u svojim rukama, ali su Grci uspeli izjednaciti u 95-om minutu. Na tom mecu smo videli cak 12 zutih i 2 crvena, a sudio je Eriksson, koji je duplo skrtiji od Rizzolija. Siguran sam da ce se delic te atmosfere preneti na Bilino Polje u Zenici i da ce biti vatreno jer se radi o mozda najvaznijem mecu za obe strane. I da ne zaboravim, sudi moj omiljeni arbitar - Rizzoli, covek koga ne treba posebno predstavljati i koji je upravo zavrsio sa klupskim sudjenjem, moguce da mu ovo zadnja sezona i sa medjunarodnim sudjenjem. Radi se o sudiji sa kontinuitetom sto se kriterija tice, njegova statistika govori najbolje: 

odličan par, čekao sam da unibet izbaci granicu cijeli dan i taman sam i ja analizu napisao ali neću se ponavljati jer si sve rekao, sretno nam

Švedska-Francunska

Na Friends Areni gledati ćemo derbi skupine A. Švedska nakon pet kola ima 10 bodova, Francuska je vodeća momčad sa 13 bodova. Ove dvije momčadi igrale su u Parizu i tamo je slavila Francuska sa 2-1. Šveđani su došli u vodstvo preko Forsberga u 55oj minuti, a Pogba i Payet su svojim golovima u 58oj i 65oj odlučili pobjednika. Francunska je u ovim kvalifikacijama kiksala samo u 1.kolu kod Bjelorusije gdje su odigrali 0-0. Švedska je osim poraza u Parizu, odigrala neriješen ishod kod kuće protiv Nizozemske 1-1 i to su bila jedina dva kiksa u kvalifikacijama.  Sudar je to dviju najboljih momčadi u skupini no kvaliteta je na strani gostiju. Francuzi su bili odlično raspoloženi prošlog petka protiv Paragvaja te su na krilima hat tricka Oliver Girouda i golovima Sissokoa i Griezmana petardom  ispratili goste iz Južne Amerike. Dider Descahmps na raspolaganju ima strašnu ekipu i Šveđane večeras očekuje tezak posao. Pobjeda bi Švedskoj donjela prvo mjesto u skupini pa očekujem otvoreniju utakmicu i mislim da obje momčadi ovdje mogu doći do gola. Francunska ima izvrsnu ekipu talentirani su u svakoj liniji i bliži su pobjedi kojom bi  napravili još veću razliku na 1.mjestu. Očekujem da ovdje vidimo zanimljivu utakmicu gol sa svake strane no jedan više ipak će postići Francunska.

TIP: Oba daju gol 2,05 bet365, Pobjeda Francunske i oba daju gol 4,33 bet365

ESTONIJA – BELGIJA OVER 3 GOALS (2.10) bet365

Estonija nije imala tako loš start u ovim kvalifikacijama, ali razlika u kvaliteti je očigledna i ogromna u odnosu na prve tri reprezentacije u njihovoj skupini, pa ih ne možemo ni optuživati za loše nastupe.

Izgubili su tri utakmice sa gol razlikom 1:15, no pokazali su bolju izvedbu u još dvije utakmice kada su pobijedili protiv Gibraltara 4-0 kod kuće i uzeli bod u prošloj utakmici protiv Kipra u gostima. Ta utakmica nije bila mnogo zanimljiva, jer je završila bez golova, ali treba reći da je Kipar imao mnogo veći posjed lopte, ali bez konkretnih šansi za gol. Estonija je na petom mjestu sa četiri boda i najbolja stvar koju mogu učiniti je završiti na četvrtom, ali to će se odlučiti u međusobnim utakmicama sa Kiprom i Gibraltarom, a ne protiv kvalitetnijih reprezentacija. Ipak su iznenadili u posljednjoj prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske, gdje su pobijedili 3-0 kod kuće, krajem ožujka, gdje su iskoristili mnoge praznine koje je Hrvatska imala u svojoj obrani. Branič Gert Kams, veznjaci Ilija ANtonov, Sander Puri i napadači Tarmo Neemelo i Frank Liivak ovaj put nisu dio tima.

Table-1-e1496917982857.png?resize=640%2C

Belgija je, s druge strane, uspješno krenula svoje kvalifikacije sa četiri pobjede, ali definitivno je mogla učiniti i mnogo više u posljednjoj utakmici kada su igrali protiv Grčke i uzeli samo jedan bod. Bili su daleko bolji, kreativniji i zaslužili su više iz te utakmice, ali jednostavno nije bio njihov dan.

Belgiji će nedostajati braniči Thomas Meunier, Nicolas Lombaers, zatim veznjaci Steven Defour, Moussa Dembele i Eden Hazard koji se ozlijedio na treningu i neće ga biti 2-3 mjeseca. Kvaliteta između ove dvije reprezentacije je ogromna i to je bilo očito u prvoj utakmici. Gostima nedostaje nekoliko dobrih igrača, ali sa talentom kojeg imaju na raspolaganju, ovi nedostaci im neće biti problem. Ne bi trebalo očekivati isti rezultat kao i u prethodnoj utakmici ova dva tima, ali Belgijanci imaju dovoljno kvalitete da ostvare dobru i veliku pobjedu nad Estonijom. Zbog toga moja oklada ide na preko 3 gola u bet365 kladionici, gdje nam daju izvrsnu kvotu od 2.10! Sretno!

Goals-Belgija.png?resize=640%2C67

Švedska - Francuska

Derbi utakmicu kvalifikacijske skupine A za odlazak na Svjetsko prvenstvo u petak će na švedskom tlu odigrati Švedska i Francuska.
Vodeće su to dvije momčadi na ljestvici s tim da Francuska prilično sigurno ispunjava sve zadatke u skupini. Ima tri boda više od Šveđana i favorit je za sami vrh i prolaz dalje.
Francuska je skupila četiri pobjede dosad uz jedan remi (u gostima kod Bjelorusije 0-0), a uz to je svladala Švedsku na svom terenu s 2-1. Švedska, pak, ima tri pobjede uz remi (doma protiv Nizozemske 1-1) i spomenuti poraz od Francuza.
Kako smo i ranije navodili, Šveđani se privikavaju igrati bez Zlatana Ibrahimovića koji je jako dugo bio i srce i duša i snaga te reprezentacije. Naravno da je teško odjednom ostati bez svog vođa, no treba priznati da zasad švedski nogometaši dosta dobro guraju.
Ipak, u usporedbi s Francuskom to je razina niže. Francuzi su prije nekoliko godina bili u krizi, no sadašnja generacija koju predvode Griezmann, Pogba i ostali djeluje odlično. Francuska je bila vrlo dobra na Europskom prvenstvu kojem je bila domaćin, a s jednako dobrim predstavama je nastavila i u kvalifikacijama (i prijateljskim ogledima).
Nikada nije lako slaviti u Švedskoj, ali Francuska je ipak barem blagi favorit u ovoj utakmici.

Izvor: lutrija.hr

F.OTOCI – ŠVICARSKA

Farski Otoci već odavno nisu „vreća za nabijanje“, već selekcija koja zaslužuje respekt, dovoljno je podsjetiti da su u prošlom ciklusu dvaput pobijedili Grčku, a u ovom remizirali sa Mađarima i slavili u Latviji. Naravno, neće se domoći SP, ali mogu favoritima zagorčati život, pogotovo doma u Torshavnu.

Švicarska ima maksimalni učinak od 5 pobjeda, a taj trijumfalni marš otvorila je na najbolji način – srušila je sa 2:0 golovima Embole i Mehmedija  tad upravo ovjenčane prvake Europe iz Portugala, a na krilima tog uspjeha isprašila sve naredne suparnike. Za izabranike Vladimira Petkovića cilj je jasan – dobiti sve ostale, a u Portugalu će im onda biti dovoljan i remi za naslov pobjednika skupine. Ova momčad to definitivno može.

Prvi meč:  Derdiyok i Lichtsteiner su svojim golovima potpisali pobjedu Švicarske nad otočanima od 2:0 u Lucernu.

LATVIJA – PORTUGAL

Latvija je kao i obično samo prolaznik u kvalifikacijama, izuzev senzacionalnog plasmana na Euro 2004. Dosad su izgubili sva 4 ozbiljna ispita u skupini i svladali samo Andoru, stoga je izlišno očekivati da u ovom meču dožive nešto drugo osim časnog poraza u Rigi. Naravno da je ovo za njih meč godine, s obzirom na renome gostiju.

Portugal je aktualni prvak Europe i sve osim njihovog sigurnog plasmana na SP bi bilo debakl, ali na tom putu imaju problema od samog starta, kad su izgubili u Švicarskoj. Istina, nakon toga su dobili naredna 4 susreta, ali taj imperativ i dalje ostaje, sve do presudnog revanša sa Švicarskom. U Rigi su 3 boda obveza za Cristiana Ronalda i ekipu, koju nakon ovoga, čeka i Kup konfederacija.

Prvi meč: Portugal je slavio sa glatkih 4:1 u Algarveu, uz 2 pogotka Ronalda, po jedan Carvalha i Bruna Alvesa.

Izvor: psk.hr

Moj tip dana je definitivno Bjelorusija - Bugarska vise od 3,5 zutih kartona

Bugarska je slavila s 1-0 u njihovom prvom kvalifikacijskom susretu gdje je utakmica zavrsena sa 7 zutih kartona uz jedan crveni. Za ocekivati je cvrstu utakmicu i veceras, uglavnom borbu izmedu dva 16-erca. Sudac je Slovenac Matej Jug koji voli dijeliti kartone. Na mecu Olimpija-Domzale ih je podijelio cak 11, a sudio je i mec izmedu Partizania i Kukesia gdje je podijelio 6 zutih kartona. U jednoj nervoznoj utakmici za ocekivati je vise od 3,5 zuta kartona. 

Ja sam tipovao ovaj par u Supersportu, a cekaju se jos granice u unibetu i bet365.

prije 58 minute, eskim said:

Moj tip dana je definitivno Bjelorusija - Bugarska vise od 3,5 zutih kartona

Bugarska je slavila s 1-0 u njihovom prvom kvalifikacijskom susretu gdje je utakmica zavrsena sa 7 zutih kartona uz jedan crveni. Za ocekivati je cvrstu utakmicu i veceras, uglavnom borbu izmedu dva 16-erca. Sudac je Slovenac Matej Jug koji voli dijeliti kartone. Na mecu Olimpija-Domzale ih je podijelio cak 11, a sudio je i mec izmedu Partizania i Kukesia gdje je podijelio 6 zutih kartona. U jednoj nervoznoj utakmici za ocekivati je vise od 3,5 zuta kartona. 

Ja sam tipovao ovaj par u Supersportu, a cekaju se jos granice u unibetu i bet365 online kladionica" rel="external">bet365.

Ne bi se bas zaletao na taj par,jer Jug u slovenskoj ligi i u europskim natjecanjima dva razlicita svijeta. Ne kazem da nece dati 4 zuta,ali opet nije mi to za neki velik ulog,ali da su ekipe dosta prljave to stoji i to je najveci razlog za taj par,ali zato je sudac blago receno skrt kad se igraju internacionalne utakmice.

Po meni bi valjalo obratit paznju na ovog suca Charalambos Kalogeropoulos (Greece),sudi Andora-Madarska,mislim da bi to mogao lako bit neki over,cak i ako Madarska povede rano,Andora prljava ekipa,jedino gdje nije dobila zuti je bas u prvoj medjusobnoj utakmici u Madarskoj. No danas ce biti druga prica,igraju kuci,a i sudac je blago receno divlji,jer dijeli sakom i kapom ii u grckoj ligi,a i kad je sudio nacionalnim timovima,debelo je preko 4 zuta u prosjeku(dosad je sudio vecinom u19 i u21) i vjerujem da bi danas mogao pokazat barem 4 zuta. Lutrija to placa po tecaju 2.30,a tko igra neki listic sa vise parova,ima i tecaj 1.45 na 3 zuta,a ista stvar je i kod utakmice Latvija-Portugal,samo sto se ovdje ne usudim igrat over 3.5,ali over 2.5 po 1.45 mislim da ima velike sanse za prolaz,jer je sudac Kovacs dosta lak na kartonima,a latvijici jako ostra reprezentacija...

prije 21 sati, JackieJack said:

Unibet se prvi isprsio sa granicom i zajebao po meni. marathonbet" rel="external">marathonbet i favbet recimo nude 1.70 tj. 1.60 na istu granicu a racunaju samo zute. unibet" rel="external">unibet racuna sve kartone, crveni je 2 zuta. Mec o kome ne treba previse objasnjavati, pobeda je imperativ ukoliko Bosna zeli to drugo mesto i prestici Grcku koja je trenutno druga. Naravno, Grci nece pasti tek tako, pruzice oni otpor a inace vazi za grubu repku pa ce biti materijala za kartone i sa njihove strane, to je sigurno. Posebna stvar za napomenuti je onaj prvi mec u Grckoj gde je bilo svega, od skidanja sorceva i tuce do crvenih kartona i guranja. Bosna je imala stvar u svojim rukama, ali su Grci uspeli izjednaciti u 95-om minutu. Na tom mecu smo videli cak 12 zutih i 2 crvena, a sudio je Eriksson, koji je duplo skrtiji od Rizzolija. Siguran sam da ce se delic te atmosfere preneti na Bilino Polje u Zenici i da ce biti vatreno jer se radi o mozda najvaznijem mecu za obe strane. I da ne zaboravim, sudi moj omiljeni arbitar - Rizzoli, covek koga ne treba posebno predstavljati i koji je upravo zavrsio sa klupskim sudjenjem, moguce da mu ovo zadnja sezona i sa medjunarodnim sudjenjem. Radi se o sudiji sa kontinuitetom sto se kriterija tice, njegova statistika govori najbolje: 

Kao sto sam nagovestio, unibet vec podigao granicu za ceo karton: 

ut5AYEM.png?1

Nadam se da ste uplatili na vreme :)

On 6/8/2017 at 18:54, JackieJack said:

WIN i kartoni, kao sto sam ocekivao, napet mec i dobar sudija. Grande Rizzoli!

LEbpyAm.png?1

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use