Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 27.5.2017


IzudinB

Recommended Posts

On 26. 05. 2017. at 0:58, CharliHR said:

C. Zvezda-Partizan 2 2.60 Srpski kup 

Po meni je Partizan igro bolje cijelu sezonu od zvezde i mislim kad je osvojio ligu da bi mogo osvojit i kup a i u boljoj formi su od zvezde.

Ako netko ima neki prijedlog za Dinamo-Rijeka dobro bi doso?

 

X2 1.70 ti je tecaj 

 

Link to comment
Share on other sites

Partizan-Zvezda      odg    1,85

Obadvije ekipe ce igrati do zadnjeg atoma snage, nemaju se vise za sta cuvati. Napadacki dobro stoje, a primali su golove od losijih ekipa. Vjerovatno ce biti grublja igra i nadam se makar 1 golu u prvom poluvremenu. Zadnja dva susreta su postigli po gol. Nadam se takvom ishodu i danas.

Link to comment
Share on other sites

Eintracht F. - Borussia D.

Berlin je ove subote domaćin finalnoj utakmici DFB Pokala. Za trofej se bore dortmundska Borussia i Eintracht iz Frankfurta.
Nemamo prevelike dvojbe oko toga tko je favorit u ovom ogledu. Kup natjecanja su podložna mnogim iznenađenjima, zato je uostalom Eintracht i dogurao tako daleko, no uvjereni smo da slijedi pobjeda mnogo bolje Borussije koja bi mogla biti izražena i hendikepom.
Da se ova finalna utakmica igrala, primjerice, u prvom dijelu sezone možda bi i mogli biti donekle nesigurni u odluku o pobjedniku, no u ovom trenutku baš ništa ne ide u prilog Eintrachtu.
Momčad iz Frankfurta je bolje od bilo kakvih očekivanja otvorila sezonu i cijelo se vrijeme držala u krugu pet-šest najboljih momčadi lige, ali je u drugom dijelu sezone bitno posustala i pritom zapravo pokazala svoje pravo lice.
Eintracht nema kvalitetu za suprostavljanje Borussiji koja ove subote lovi barem malo zadovoljštine u sezoni.
Eintracht je u prvom dijelu sezone doma pobijedio Borussiju 2-1, ali je klub iz Dortmunda potom uzvratio s pobjedom 3-1. Borussia ima četiri pobjede i dva remija u zadnjih šest nastupa.

Arsenal - Chelsea

U subotu će na Wembleyju nogometaši Arsenala i Chelseaja odigrati finalnu utakmicu tamošnjeg FA kupa.
Chelsea je onaj glavni dobitak u sezoni već dobio, postao je novi prvak na Otoku, dok je Arsenal odradio još jednu sezonu bez ičega, ali u svemu se potkrala i činjenica da je poslije dugo vremena ostao bez plasmana u Ligu prvaka.
FA kup je posljednja nada za Arsenal da ipak nešto uzme ove sezone i moramo naglasiti da u finišu sezone ta momčad igra dosta dobro o čemu govori i pet posljednjih pobjeda u nizu.
No, Chelsea ima sedam pobjeda u nizu i daleko bolji dojam koji je ostavio gledamo li cijelu sezonu. Moramo se prisjetiti kako je u prvom dijelu sezone Arsenal s 3-0 razbio Chelsea na Emiratesu i baš poslije tog poraza je krenula zastrašujuća pobjednička serija Chelseaja kojom je osigurao naslov prvaka.
Ujedno, kasnije je Chelsea kao domaćin uzvratio Arsenalu i pobijedio ga 3-1.
Zbog forme u koju je upao Arsenal bi mogao do pogotka i mogao bi biti opasan u ovih 90 minuta, ali s obzirom na sve viđeno ove sezone jednostavno ne možemo igrati protiv Chelseaja. I oba daju gol je dobra opcija.

Bologna - Juventus

Juventus je sve već obavio u talijanskim okvirima. Osvojio je Kup (pobjeda protiv Lazija u finalu), a prije posljednjeg kola je osigurao i novi naslov prvaka Serie A.
Torinska momčad je tako sebi oslobodila prostor za mir i pripremu uoči velikog finala Lige prvaka protiv madridskog Reala. Isto tako, u posljednjem kolu Serie A, na gostovanju kod Bologne, trener Juventusa Massimiliano Allegri će odmarati, gotovo sigurno, kompletnu prvu momčad. Možda čak i one koje namjerava držati kao džokere na klupi u finalu Lige prvaka.
Ovu će utakmicu Juventus odigrati s juniorima i onima koji zbilja rijetko dobivaju priliku u prvenstvu tako da za danas nikako ne možemo predložiti pobjedu ili bilo kakav pozitivan rezultat talijanskog prvaka.
Nećemo preporučiti niti oba daju gol jer sumnjamo da rezerve rezervi u Juventusu mogu dati gol inače tvrdoj Bologni, a u svemu je, čini nam se, najbolja prilika znak 1X. Bologna bi definitivno mogla iskoristiti situaciju i ne izgubiti od prvaka.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

ANGERS – PARIS SG

Angers je već postigao najveći uspjeh u svojoj povijesti plasmanom u finale Kupa Francuske, što se može mjeriti samo sa 4. mjestom u prvenstvu iz 1972. godine, kad su nastupili i u Kupu UEFA. U ovom prvenstvu Francuske su još ranije osigurali opstanak, tako su se mogli tjednima prije fokusirati na Kup, u kojem su na putu do finala nadmašili Caen, Bastiju, Bordeaux i Guingamp, s tim što su 3 od 4 utakmice odigrali doma, te su, ukupno gledano, imali povoljan ždrijeb. Inače, riječ je o gradu koji je 300 km udaljen od Pariza i svakako će imati veliku potporu navijača na Stade de Franceu.

Paris SG ima 10 osvojenih Kupova (uključujući oba posljednja), već je ove sezone osvojio i Liga kup, ali čak ih ni ovaj trofej – ako ga osvoje – neće donijeti pozitivnu ocjenu sezone u kojoj su ostali bez šampionskog naslova u prvenstvu, te doživjeli povijesni debakl u Ligi prvaka kod Barcelone. Vrlo je teško vjerovati da bi i osvajanje Kupa moglo produžiti mandat trenera Emeryja, po svemu sudeći će doći do velike smjene na kormilu, jer gazde kluba opsesivno žele osvojiti Ligu prvaka, što im je i nadalje nedostižan cilj.

Brojke: Oba ligaška meča ove sezone dobio je PSG istim rezultatom – po 2:0 u Angersu i na Parku prinčeva. Parižani su slavili u gostima prije samo mjesec dana pogocima Di Marije.

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

On 26.5.2017. at 0:58, CharliHR said:

C. Zvezda-Partizan 2 2.60 Srpski kup 

Po meni je Partizan igro bolje cijelu sezonu od zvezde i mislim kad je osvojio ligu da bi mogo osvojit i kup a i u boljoj formi su od zvezde.

Ako netko ima neki prijedlog za Dinamo-Rijeka dobro bi doso?

 

Ne bih se kladio na to.Partizan nije igrao bolje celu sezonu,dok se igrala čitava liga,Zvezda je bila mnogo bolja ekipa,na kraju je imala 6 bodova više,po starom formatu Srpske lige to bi značilo da je Zvezda šampion,ali po novom deljene su na šampionsku,i grupu za ispadanje.Svakoj ekipi je oduzimano po pola bodova (Zvezda imala 78 bodova,prepolovili joj na 39,Partizan imao 72,prepolovili im na 36).Da nije bilo toga Zvezda bi sigurno bila šampion.Partizan jeste u boljoj formi,stoji.Stoji takodje da igraju danas na svome stadionu,a u ovom derbiju to ima prednost.Ali Zvezdini igrači,navijači željni su osvete.Partizan je osvojio titulu,obezbedili su kvalifikacije za LŠ,ali po meni Zvezda će u ovaj meč ući mnogo više motivirana nego Partizan.

Link to comment
Share on other sites

Poštovanje svima, za jedan danas dubl iz Slovačke,  klaja bet365 (kvota 2,07), par počinje u 17:30

AS Trenčin - Tatran Prešov 1 1,16

Ne želim duljiti previše o ovoj tekmi. Myjava se davnih dana povukla iz lige, tako da ove sezone nitko ne ispada. Prešov je najlošija ekipa lige, a posebno kada se radi o gostujućim utakmicama. Također, za njih ova utakmica nema nikakav značaj. S druge strane, domaćinima je ovo izuzetno bitna utakmica o kojoj im ovisi mogući izlazak na euro scenu iduće sezone. Trenutno se nalaze na 5. mjestu i bod su udaljeni od posljednjeg mjesta koje vodi u kvale za Europa ligu. To mjesto trenutno drži Podbrezova, koja danas gostuje kod prvaka Žiline, i teško će doći do sva 3 boda, koja im jedino garantiraju nastup u Europi. Trenčin mora odraditi svoj dio posla i osluškivati rezultat Podbrezove, jer bilo kakav njihov kiks ide njima u prilog i zauzeti će 4. poziciju. Vjerujem da sa ovim parom ne bi trebalo biti problema, a dodatni plus je što Prešov u zadnjih 5 gostujućih utakmica ima 5 poraza uz gol razliku 1:20.

AS Trenčin - Tatran Prešov 1st Half Asian Corners 4,5  više  1,775

Kako sam mišljenja da će Trenčin svoj posao ovdje pokušati završiti već u prvom poluvremenu, ova granica za kornere mi se ne čini velikom. Razlog tomu je što obje ekipe u svojim utakmicama imaju veliki broj kornera, Trenčin u prosjeku 10,83, a Prešov 9,42. Ovdje očekujem napada domaćina od prve minute i upravo iz tog razloga sam se odlučio za ovu okladu, ali nije isključeno ni da Prešov ostvari koji, što će dodatno pomoći prolasku. 

Link to comment
Share on other sites

Arsenal - Chelsea, Chelsea uzima jedno poluvreme @ 1.41

Chelsea danas u najjacem sastavu, ne fali im niko i sigurno ce pokazati zasto su ove sezone ubedljivo najjaci tim Premier Lige. Arsenal jeste ima ocajnu sezonu i ovo im je jedina nada za trofejom, ali danas su skroz desetkovani u odbrani. NEce biti Koscielnog (suspenzija), Gibbsa ni Gabriela (povrede). Uz to, Mustafi je upitan a da tacno i on nastupi igrace u tandemu sa Holdingom koji je jos klinac i nije dorastao ovakvim izazovima. Da stvar bude gora, Wenger je jutros izjavio da CEch nece braniti nego ce se Ospina naci na golu.

Navijac sam Arsenala i nerado igram protiv njih ali danas su stvarno u slabom izdanju, bice veliko iznenadjenje ako i uspeju drzati mec u egalu upravo zbog navedenih rupa u odbrani. Koscielny je pola odbrane Arsenala, njegovo odsustvo ce se itekako osetiti. Chelsea ima brza krila i dinamicnu ekipu koja i igra tvrdo a i efikasno kad napada.

Mislim da ce isto biti i golova pa isto dolazi u obzir dvoznak na Chelsea kao i over 1.5 goals koji sam uzeo u kombinaciji sa Meksikom o kom je Goksim pisao i obrazlozio. Kartone mozda u live-u, iga se na Wembleyu a plus je i FA Cup, znaci dupla cast i moglo bi biti kartona ali sve to kad vidim igru prvih 15-ak minuta, sumnjam da cemo videti koji karton pre toga a do tad bi granica mogla pasti na 3.5 sto je vec dobra granica za uzeti ako bude materijala za to.

Link to comment
Share on other sites

Nogometno duplanje:

Slavia Prag-Brno 1 1,18

Celtic-Aberdeen 1 1,44

Angers-PSG 2 1,2

Ukupno: 2,04

Necu duljit sa analizom, svima je uglavnom jasno. Slavia doma vs Brna kojem ova tekma ne igra nikakvu ulogu, Slavia 2 boda ispred Plzena i mislim da si nece komplicirati stvari ovdje, upisati lagana 3 boda i proslaviti naslov pred svojim navijacima.

Celtic je ove sezone porusio more rekorda u Škotskoj, jednostavno su za 2 klase bolji od svih momcadi u ligi i u finalu kupa mislim da nece propustiti da uzmu jos jedan trofej.

Losa sezona za PSG, bolno ispadanje od Barce u LP, pa gubljenje naslova od Monaca i preostaje im kup, protivnik ne bi trebao bit prevelik zalogaj iako je Angers odigrao korektnu sezonu, ipak je PSG dosta kvalitetnija momcad. 

Link to comment
Share on other sites

Pozz,

 

za početak dana igram Celtic zabija 2 i više gola na tekmi....Koef 1,6...Ulog 1000

 

Kao špto je navedeno,Celtic je svijet za sebe trenutno u Škotskoj,naslov odavno osiguran,vrijeme je da se osvoji i kup.....Ovo je jedna tekma,opuštanja nema,odmorni jesu i trebali bi zabiti minimalno 2 gola.....Napad izuzetno jak,Kreću Sinclair,Griffiths i Roberts,formacija 4-3-3.Dembele je na klupi,vraća se nakon ozljede....Zadnjih 5,Celtic je pobijedio ovog protivnika,2x je do duše bilo 1-0,ali zadnja prije 20 dana u gostima kod Abera je bilo 3-0.....

 

Sretno

 

 

Link to comment
Share on other sites

NY Yankees - Oakland

Oakland je slavio s 1-4 jucer u njihovom prvom susretu sezone. Ovdje ocekujem drukciji ishod. Yankeesi su trenutacno drugi najbolji tim Americke lige s omjerom 27-18, 15-8 na domacem terenu. Oakland je trenutno na omjeru 22-25, 7-15 na gostovanjima. Oakland je na 6-4 u zadnjih 10 utakmica dok su Yankeesi na 5-5. Oakland je na 10-11 nakon pobjede dok su Yankeesi na 10-8 nakon poraza.

Ljevoruki CC Sabathia ce startati kod Yankeesa danas, a on je ove sezone na 4-2 uz 4.62 ERA. Jharel Cotton ce startati kod Oaklanda danas, a on je na 3-4 uz 5.68 ERA ove sezone. Svakako bih dao prednost veteranu Sabathii ovdje.

Yankeesi imaju bolji i batting i pitching nego Oakland ove sezone, te im je i bullpen bolji, tako ds je tesko za ocekivati novi poraz Yankeesa protiv Oaklanda koji je prosjecan tim Americke lige. Tipujem na pobjedu Yankeesa po kvoti 1,65 a preporucujem i -1,5 hendikep pobjedu po kvoti 2,35.

Link to comment
Share on other sites

On 26. 05. 2017. at 18:54, Bepone said:

Jednostavno nam ne leži Mexico ni kad smo u pu om sastavu, nikad nam nije odgovarala nijhova agresija i okomitost koja lomi našu ruku na srce sporu obranu. Naš tehnički nogomet ne može umrtviti reprezentaciju poput Mexica jer prilikom našeg gubitka lopte oni stoje visoko i stišću našu obranu. A sve navedeno dobiva na težini kad vidimo ovu postavu.

Gle što se tiče index.hr ne razumijem zašto ga uopće spominješ, slažem se da je dno dna, ali ovo nije forum koji govori o recenzijama portala već forum o znamo već čemu,...budi konstruktivan i izvuci neku informaciju koja bi nam svi.a koristila, ovo o index.hr kao izvoru informacija objesi mačku o rep,...ako hoćeš izvor informacija koji nije sa index.hr nego prijatelj rekao prijatelju koji zna trenera za sutrašnju tekmu Slovenske lige sa koeficijentom @2.40 kontaktiraj me privatnom porukom.

 

Slovenci prošli,Gorica 1-0,super tip.... U zemaljskim ga nije ni bilo,bilo blokirano. 

Link to comment
Share on other sites

Dakle,čelski je popapao dobit od Celtica pa ću za kraj odigrati Mexico 2+ gola,kao i kod Celtica....

Sve ste rekli oko tekme,naši sa C-D postavom,Mex se uigrava,priprema za nastavak kvala i Konfederaciju,a i zna se kakvu oni podršku imaju na tlu SADa tako da...... Naši HNLovci će se prosrat od atmosfere,ako su uopće došli k sebi od jetlaga,vremenskih zona i sveg ostalog.....Da ne govorimo da se prvi i zadnji puta vide u ovakvom sastavu,osim ako netko ne napravi godišnjicu mature za 5 ili 10 godina od današnje tekme....

 

SRETNO

Link to comment
Share on other sites

prije 47 minute, TazMan said:

Dakle,čelski je popapao dobit od Celtica pa ću za kraj odigrati Mexico 2+ gola,kao i kod Celtica....

Sve ste rekli oko tekme,naši sa C-D postavom,Mex se uigrava,priprema za nastavak kvala i Konfederaciju,a i zna se kakvu oni podršku imaju na tlu SADa tako da...... Naši HNLovci će se prosrat od atmosfere,ako su uopće došli k sebi od jetlaga,vremenskih zona i sveg ostalog.....Da ne govorimo da se prvi i zadnji puta vide u ovakvom sastavu,osim ako netko ne napravi godišnjicu mature za 5 ili 10 godina od današnje tekme....

 

SRETNO

misliš li da ćemo biti toliko loši da će se meksiko iživljavati na nama s najmanje 3 gola? ja iskreno mislim da bi oni nas mogli potrsiti 4-5 nula. a kvota na 4+ golova je 3,50 što je jako visoko i vuče me da odigram 

Link to comment
Share on other sites

prije 24 minute, wannabe said:

misliš li da ćemo biti toliko loši da će se meksiko iživljavati na nama s najmanje 3 gola? ja iskreno mislim da bi oni nas mogli potrsiti 4-5 nula. a kvota na 4+ golova je 3,50 što je jako visoko i vuče me da odigram 

Dovoljno mi je 2+,koef 1,6 i na to tisuću i meni dovoljno

Link to comment
Share on other sites

On 26. 05. 2017. at 10:58, Bepone said:

Mexico @1.36 bet365 online kladionica" rel="external">bet365

- naši su zvali čak igrače iz Istre, uglavnom HNL postava. Grozno jebote.

- Nigdje ne mogu naći sastav Mexica, ali znam da su pozvali čak 32 igrača i znam da im je ovo tekma u kojem se pripremaju za konfederacijski kup protiv Portugala i za kvalifikacije za SP 2018. protiv Hondurasa i SAD-a.

Vjerovatno će se uigravat i ići jako da vide tko će od ta 32 igrača biti sposoban iznesti bitne tekme koje su pred njima.

- repka će ovdje stradat, samo je pitanje dali će biti običan poraz ili totalnu bruka, prije ovo drugo,...stoga ovaj koeficijent smatram kao value bet. Nažalost za rejting i navijače na sreću za kladioničare. 

 

ovo nije orYUna ovo je Mamićeva Hrvatska sad su zabili i uskoro će još koji

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use