Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 25.5.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Basel - Sion

U četvrtak je na programu finale švicarskog kupa, a nogometaši Basela će imati priliku osvojiti i ove sezone dvostruku krunu.
Iskreno i vjerujemo u takav scenarij, u pobjedu Basela ove večeri u Ženevi protiv Siona. Razlog je sasvim jasan: Basel je već dugi niz godina iznimno dominantna momčad u švicarskim okvirima i iako su Kup natjecanja uvijek podložna iznenađenjima i svašta je moguće unutar samo 90 minuta, ovaj put odbacujemo bilo kakvu drugu mogućnost osim slavlja Basela.
Odavno je Basel osigurao novi naslov tamošnjeg prvaka, a kolika je razlika, primjerice, između njega i Siona govori i razlika u prvenstvenim bodovima (80-49)!
Basel je prilično usporio u zadnje vrijeme u prvenstvu, pa tako nije pobijedio niti jednom u zadnje četiri utakmice (poraz od Young Boysa i tri remija), a jedan je remi upisan baš protiv Siona (2-2).
No, u prethodna tri slučaja ove sezone Basel je pobjeđivao Sion: doma 3-0, a u gostima 1-0 i 2-1. Sada je bitno, sada se igra za novi trofej i bez straha možete vjerovati Baselu. Sion je solidna momčad, ali daleko, daleko od Baselove razine.

FC Kopenhagen - Brondby

Kopenhagen je domaćin finalu danskog kupa, a za naslov se bore domaćin FC Kopenhagen i Brondby i ove sezone dvije najbolje danske momčadi.
No, i između njih postoji velika ovosezonska razlika: FC Kopenhagen je od prvog dana sezone ispred svog velikog konkurenta i odavno je već osigurao obranu naslova prvaka.
U četiri ovosezonske međusobne utakmice Brondby niti jednom nije pobijedio FC Kopenhagen. Dva puta je izvukao remi (1-1 i 0-0), ali je dva puta (oba puta s minimalnih 1-0) slavio FC Kopenhagen. To je bio samo nasatavak dominacije FC Kopenhagena koja je egzaktna zadnjih godina. Kako u odnosu na Brondby, tako i u odnosu na sve ostale u Danskoj.
Primjetno je i da su ove sezone ti međusobni susreti uvijek bili vrlo tvrdi i da je 100-postotna uspješnost opcije s manje od tri gola.
I za danas bi to bila sasvim dobra preporuka, no naš je izbor ipak pobjeda FC Kopenhagena koji je i bolji, a i domaćin je u ovom finalnom ogledu.

Troyes - Lorient

Prvu od dvije kvalifikacijske utakmice za francuski Le Championnat će ovog četvrtka odigrati Troyes i Lorient.
Razlika u kvaliteti je u ovom slučaju vrlo mala bez obzira što je ove sezone Troyes nastupao u drugoj ligi, a Lorient u prvoj. Čak štoviše, mislimo da je u prednosti uoči ovih 180 minuta Troyes. Danas na domaćem terenu pogotovo…
Psihološki moment ovdje bi mogao biti skoro pa presudan. Naime, Troyes ima trend uspona (izborio je treće mjesto u drugoj ligi i završnica sezone se mora okarakterizirati kao pozitivna i pobjednička), dok Lorient ipak nije uspio u svom prvom naumu (osiguravanje ostanka u prvoj ligi) i mora dodatno raditi za to.
Također, Lorient nije dobio niti jednu od posljednje četiri utakmice (dva remija i dva poraza), kao što cijele sezone muku muči s gostujućim nastupima (14 poraza u gostima u 19 utakmica, s 41 primljenim golom je imao drugu najgoru obranu u ligi).
Troyes je, pak, u super ritmu: ima četiri pobjede zaredom, prepun je samopouzdanja, a u domaćim je utakmicama uglavnom odlično reagirao tijekom sezone (13 pobjeda, četiri remija i samo dva poraza).
Troyes se sustavno diže, a Lorient je u stalnom padu. Moramo dati prednost domaćinu.

izvor: lutrija.hr

Wolfsburg – Braunschweig.

Wolfsburg je ostao blijeda sjena momčadi koja je još prije nekoliko godina osvajala naslov prvaka i Kup Njemačke, sad je dospjela u očajničku poziciju u kojoj ima 180 minuta za spas statusa u eliti. To je zapravo i logičan epilog sezone u kojoj su im kola odavno krenula nizbrdo, ali ipak bili na sam o 2 minuta do opstanka u izravnom duelu zadnjeg kola u subotu kod Hamburga. No, nakon  što su prvi poveli, pretrpjeli su preokret, a pogodak Gianluce Waldschimdta u 88. minuti za 2:1 u korist domaćina su ih poslali u play out. Oni su svakako bolja momčad od susjeda iz regije Donja Saska, ali su psihološki nesumnjivo u lošijem stanju.

Braunschweig se do zadnjeg kola borio sa Hannoverom i Stuttgartom za izravni plasman u elitu, ali ipak nije uspio, te će put morati potražiti u play outu. Za Braunschweig je bio fatalan šokantni poraz od čak 0:6 u predzadnjem kolu kod Bielefelda, pa im je uzaludna bila subotnja pobjeda doma nad Karlsruheom (2:1). Ipak, imaju svoju šansu, pogotovo jer će konačna odluka pasti na njihovom stadionu u uzvratu koji se igra u ponedjeljak.

Brojke: U jedinom prvoligaškom meču ovih rivala u Wolfsburgu gosti su trijumfirali sa 2:0, bilo je to 2013. godine! U ovom meču, pak, i remi bi gostima bio sasvim prihvatljiv ishod.

(Finale play offa): Cibona – Cedevita (1:1). | KOŠARKA

Serija dosad: Vitamini su odmah potvrdili da su favoriti i za 4. naslov u seriji, već na otvaranju su napravili break, oduzeli Ciboni, prednost domaćeg parketa, trijumfom od 79:73, te poveli sa 1:0. No, iza konačnog rezultata (koji je otprilike i očekivan), krije se potpuno drugačija priča, naime, Vukovi su bili nadomak trijumfa, vodili sa čak 14 poena razlike (66:52) na početku posljednje četvrtine! Međutim, pala je na korak do slavlja, u finišu su gosti potpuno dominirali i izveli veliki preokret. U zadnjih 80 sekundi meča je Cedevita izvela niz od 8:0, te zaostatak od 71:73 pretvorila u konačni trijumf od 79:73. Bio je to epilog zaista čudesnog ogleda u kojem su se smjenjivale velike serije i preokreti s obje strane, ali kad je bilo najvažnije, Cedevita je pokazala da ima veću kvalitetu i koncentraciju. Najefikasniji bio je Krušlin sa 18 koševa, Boatright je ubacio 17, a Bilan 14 (uz 14 skokova). Kod Cibone je blistao Žorić (24 poena, 10 skokova), a Reynolds i Rozić su ubacili po 12 poena.

Međutim, ako su se nekako provukli u tom susretu, u 2. meču im je naplaćen račun zbog nedovoljno uvjerljive partije, Cibona je uzvratila breakom i slavila u Domu sportova sa 91:85. Vukovi su prelomili sve u zadnje 3.20 minute, kad su zaostatak od 82:85 serijom od 9:0 pretvorili u trijumf od 91:85! Rozić (20) i Žorić, te Reynolds  (obojica po 18 poena) predvodili su pobjednike, kod Cedevite je najefikasniji bio Boatright (18), ali u finišu se pretvorio u tragičara večeri.

Sad je na programu 3. meč, a podsjećamo, igra se na tko prije 3 pobjede.

Izvor: psk.hr

Sto se tiče tih prijedloga od bookmakera u kladionicama,iste prijedloge predlazu bookmakeri u ceškim i slovackim kladionicama,kao da su se dogovorili.Zato oprez,osobno mislim da sve to neprolazi,nema teoretske sanse,najbolje takve susrete pratiti live i uplacivati,ja od takvih susreta bjezim sto dalje,pogotovo kad je puno takvih prijedloga a kada skoro svi bookmakeri svijeta isto predlazu.To je moje mišljenje i iskustvo..

HOME UTD - BRUNEI  - AH-1 1.65 Bet 365

Domacin Hume utd je trenutacno na drugoj poziciji te mu prvoplasirani biži pet bodova.

Na svome terenu imau odlican omijer 3 pobjede i samo jedan remi.

Gosti su predzanji u ligi te su ocajni u gostima gdje imaju tri poraza i jedan remi uz go razliku 1:6.

Zadnji medusobni susret ove ekipe je završen 3-1 za Utd te i dns ocekivam pobjedu od dva gola razlike...

Sretno nam bilo

Nogometno/tenisko duplanje od mene za danas:

Home UTD-Brunei 1 1.40

Bertens-Riske 1 1,41

Ukupna kvota: 1,98(Betfair)

O prvom paru je vec Tome1993 napisao dio, Brunei su donedavno bili momcad iz vrha Singapura, ali su Paula Sergia i Briana McCleana, stupove ekipe zamjenili Marqueom i Mehmetom i to zasada ne funkcionira bas najbolje te su na 1-1-6 skoru i predzadnjem mjestu tablice. Home je jedan od konkurenata za naslov i trenutno igraju odlicno na krilima Hrvata Stipe Plazibata koji je i prvi strijelac lige s 12 pogodaka. 5 bodova je zaostatak za Albirexom i realno je trebao biti manji da nisu pomalo naivno ispustali prednost koju su imali u gostujucim utakmica, posebice se to odnosi na utakmicu s Warriorsima gdje su prosuli 2:0 vodstvo koje su imali do 81e minute. Brunei su zaista bili jako losi dosad i ne vidim da ce se stvari okrenuti bas protiv jednih od konkurenata za naslov i to na njihovom terenu na kojem su odlicni.

Bertens ima nesto bolju sezonu od Riske. Top 20 igracica je, jako dobra tehnicki i udara dosta jako s osnovne tako da mislim da ce Riske pokusati forsirati agresivniju igru jer ukoliko bude igrala pretjerano defenzivno, pojest ce ju Nizozemka. Agresivnija igra bi mogla voditi vecoj kolicini neforsiranih, pa ako ne bude imala svoj dan mogla bi se lose provesti. Sto se tice H2H, jedan susret na hardu i dobila ga je Bertens 2:1 u setovima, mislim da je na zemlji Bertens jos mrvicu vise u prednosti i da ovo danas uzima. Sljaka ove godine Bertens 14-5, polufinale Rima i cetvrtfinale Madrida, dok Alison nije napravila nista bitno, skor na zemlji joj je 5-4. 

Cleveland - Cincinnati

Ovo je zadnja utakmica serije u Clevelandu izmedu ova dva tima. Cincinnati je slavio s 3-4  jucer dok su u prijasnje dvije utakmice serije odigranoj u Cincinnatiu svaki tim zabiljezio po pobjedu. Cleveland je trenutno na omjeru 24-21, 8-11 na domacem terenu dok je Cincinnati na omjeru 22-24, 8-11 na gostovanjima. Cleveland je na 6-4 u zadnjih 10 utakmica dok je Cincinnati na 3-7. Cincinnati je na 11-10 nakon pobjede dok je Cleveland na 11-9 nakon poraza. 

Mike Clevinger ce startati kod Clevelanda veceras i on je na 2-1 uz sjajnih 1.56 ERA. Tim Adleman ce startati kod Cincinnatia a on je trenutno na 2-2 uz losih 6.19 ERA. Clevinger je svakako u puno boljoj formi od Adlemana.

Osim prednosti u startnom bacacu, Cleveland ima i ukupno bolji pitching ove sezone dok je Cincinnati nesto bolji na battingu. Clevelandu prednost u bullpenu sto moze biti vazno u zavrsnici utakmice, a takoder su i u boljoj formi u zadnje vrijeme. Svakako da je Cleveland ovdje puno blize pobjedi koja je stoga 1,50 kvota a preporucujem i hendikep -1,5 pobjedu po 2.00 kvoti.

prije 56 minute, lucyluthem said:

Nem teme u vezi ovoga, pa cu pitati ovdje... jel neko uzeo onaj bwin">bwin 25€ bonus? Ja sam napravil sve, registracija, uplata, ispunil obrazac za bonus, proslo 3 dana bonusa jos nigdje...?

Pošalji mi privatnu poruku sa korisničkim imenom pa provjerim. Trebalo bi biti isplaćeno ovaj tjedan svakako, ako si sve napravio prema uputama. 

Btw. tema je ovdje, pod promocije, gdje treba i biti...

Prvo kratki osvrt na jučerašnje finale. Utakmica rekao bi dosta očekivana...  OProlaz Man.Utd.-a je lagano prošao ali je ostao gorak okus jer je falio jedan udaracu okvir da prođe i druga oklada. Manchester United od 55'minute nije uputio udarac na gol. Ironično je da se je u jednom trenutku, kada je igrač Utd-a htio pucati sa 16metra isti i poskliznuo. Još je tragičnija bila kontra pred kraj utakmice, gdje je bila situacija 1 na 1 i gdje Man.Utd. ne da nije dao gol nego nije uputio niti udarac u okvir. Kretanje rezultata nije baš išlo u prilog, jer je Utd. iz 3 udarca u okvir dao dva gola i bilo je jasno da će se zatvoriti. Ipak, u 35 minuta očekivao sam da će barem jednom zapucati prema golu. Uglavnom, baš šteta...

Danas ovako:

Pittsburg - Ottawa k1 (1,50)

O ovome duelu sam pisao već više puta i mislim da sam sve rekao. Trenutno je 3:3 u seriji, dakle odlučujuća utakmica. Pobjednik ide na Nashville i pobjednik ovog dvoboja biti će i favorit u finalu. Prema viđenom, očekujem pobjedu Pittsburga koji je bolja momčad, pogotovo na svom ledu. Bilo je svega u ovoj seriji i sramotnog poraza Pittsburga na gostovanju od 5:1 a i pobjede od 7:0 u zadnjoj utakmici pred svojom publikom.

Boston - Cleveland 2/2 (1,44)

Očekujem da Cleveland danas riješi seriju. GS se već odmara za finale i Clevelandu je cilj fokusirati se na finale, koje je svima jasno da će se igrati između ove dvije momčadi. Nevjerojatna je bila utakmica u kojoj je Boston slavio, a i prov poluvrijeme prošle utakmice gdje je Boston imao prednost od 10 poena razlike. U konačnici je izgubio sa 13 poena razlike, odnosno kada se Celeveland uozbiljio napravio je prednost od 23 poena u jednom poluvremenu. Zadnju utakmicu u Bostonu Cleveland je slavio sa 43 poena razlike... Očekujem da napokon bez prevelike drame odrade utakmicu te da konstantno vode od početka utakmice, vjerujem nakon 1.četvrtine i sa dvoznamenkastom razlikom i da održavaju tu prednost. Btw. vjerujem da LeBron teško može ponoviti IMO katastrfalnu igru u prošloj utakmici, pogotovo u prvom poluvremenu. Btw. raritetno ali uspio je fulati i zakucavanje tu utakmicu... 

QsIk3aj.png

Double uspjesno prosao pa da ispratimo i ova 2 singla:

Gremio-Zamora AH(-2,5) 1 1,950(b365)

Zamora s 0 bodova nakon 5 kola ide u goste Gremiju u zadnjem kolu Cope. Gremio je prvi i pobjedom osigurava prvo mjesto. Momcad iz Venezuele nije uspijela uzeti ni bod dosada, a ocekujem da ih Gremio u zadnjem kolu dobije bez nekih vecih problema. Razlog navodim u sljedecem linku http://zh.clicrbs.com.br/rs/esportes/gremio/noticia/2017/05/zamora-faz-misterio-e-fecha-treino-de-reconhecimento-do-gramado-da-arena-9799750.html , ukratko Zamora za 3 dana ide u goste Monagasu u četvrtfinalu Primere i najavljeno je igranje s mijesanim sastavom u ovom susretu, sve i da nastupi prvi sastav Gremio je puno kvalitetnija momcad, ali ukoliko dodju s mijesanim sastavima i s dosta rezerva, mogla bi se dogoditi i katastrofa. U prvom susretu kod Zamore Gremio je dobio 2-0, pa mislim da ce ovdje u ovakvim okolnostima dobiti barem 3 razlike. 

Wolfsburg-Braunschweig over 4.00 cards 1,750(b365)

Lokalni derbi(udaljeni samo 30ak km) u playoffu za Bundesligu, malo sam istrazivao odnose ova dva kluba i dosao do toga da se apsolutno ne podnose i mrze. Znam da kod Nijemaca ne obiluje previse kartonima i da Stegemann i nije tip koji se razmahuje, ali ako uzmemo u obzir vaznost utakmice i tu mrznju nekako mislim da bi veceras ipak mogli vidjeti barem 4 kartona. Ako JackieJack vidi ovo, pa mozda da prokomentira i ostavi svoje misljenje, meni ovako kao nekom tko rijetko igra kartone, cini se da bi veceras ovo moralo doci. 

prije 30 minute, johnnyboy6 said:

Wolfsburg-Braunschweig over 4.00 cards 1,750(b365" rel="external">b365)

Lokalni derbi(udaljeni samo 30ak km) u playoffu za Bundesligu, malo sam istrazivao odnose ova dva kluba i dosao do toga da se apsolutno ne podnose i mrze. Znam da kod Nijemaca ne obiluje previse kartonima i da Stegemann i nije tip koji se razmahuje, ali ako uzmemo u obzir vaznost utakmice i tu mrznju nekako mislim da bi veceras ipak mogli vidjeti barem 4 kartona. Ako JackieJack vidi ovo, pa mozda da prokomentira i ostavi svoje misljenje, meni ovako kao nekom tko rijetko igra kartone, cini se da bi veceras ovo moralo doci. 

Zaista nisam siguran za ovaj mec, cuo sam razno-razne price danas pocevsi od onih da Braunschweig nema para za Bundesligu i da nisu za sada zainteresovani za visi rang pa sve do onih da navodno imaju predugovore sa 2 nova sponzora. Ne znam sta je tu tacno, Wolfsburg jeste favorit i posto igraju kod kuce, plasi me da ne bude rano vodstvo. Sad gledam, Stegemann ove sezone nikad nije Wolfsburgu dao vise od 4 kartona a sudio je 4 njihova meca, 3 u Bundesligi i jednu u kupu.

Znam da ti nisam puno pomogao ovim ali ako sta vredi ovo sam ja odigrao veceras na najmanji moguci ulog na 1 unit. Buquet mi je nekako poznatiji a i Francuzi su bolji za kartone, Troyes bi mogao i pobediti jer je Lorient najverovatnije ponovo bez najboljeg strelca i najboljeg veznog, znaci 2 najbolja igraca.

mP0O42w.png?1

Alkmar-Utrecht   vise od 2,5 gola 1,60  Unibet

azijski golovi  3 + 2,07  Unibet      VOID

Svima nama jako poznata utakmica koja nas je jako dobro shebala prije desetak dana. Iako sam rekao da vise nikada necu igrati Nizozemce, jednostavno ne mogu da ne pokusam ovdje odigrati over golova. U toj "kobnoj utakmici" od prije desetak dana smo vidjeli 5 zgoditaka i poslije u dvije utakmice playoffa su takodjer ove dvije ekipe bile efikasne. Utrecht je dobio Heerenveena s 3-1 i 2-1, dok je Alkmaar s dva puta po 4-1 pobijedio Groningen. U zadnjih sest medjusobnih susreta su redovito prelazili granicu od 2,5 gola (5,3,4,4,8,3). Minus ovoj okladi je taj sto je ovo prva utakmica i mozda se bude malo kalkuliralo, ali ako je tekma opet dogovorena kao prije desetak dana onda ne bi trebalo biti nikakvih problema :lol:. Sretno ;).

prije 5 minute, JackieJack said:

Znam da ti nisam puno pomogao ovim ali ako sta vredi ovo sam ja odigrao veceras na najmanji moguci ulog na 1 unit. Buquet mi je nekako poznatiji a i Francuzi su bolji za kartone, Troyes bi mogao i pobediti jer je Lorient najverovatnije ponovo bez najboljeg strelca i najboljeg veznog, znaci 2 najbolja igraca.

Hvala :) Sto se tice Troyesa i Lorienta, odigrao sam kartone jos jutros, na ovaj info o mrznji sam sad naletio, a nekako smatram da je puno vise nervoze u ovakvim utakmicama nego u obicnim utakmicama pa mislim da se isplati odigrati.

prije 7 minute, johnnyboy6 said:

Hvala :) Sto se tice Troyesa i Lorienta, odigrao sam kartone jos jutros, na ovaj info o mrznji sam sad naletio, a nekako smatram da je puno vise nervoze u ovakvim utakmicama nego u obicnim utakmicama pa mislim da se isplati odigrati.

Unibet daje oko 1,50 da će Troyes dobiti više od 1,5 kartona što je stvarno niska granica pa mislim da se i to isplati uzeti u razmatranje.

Što se Wolfsburga tiće mislim da je bolja opcija pobjeda, nego kartoni, ali to je samo moje mišljenje. Vidim da je i koeficijent na pobjedu poprilično pao što govori da se dosta uplaćuje... Vjerojatno ima i razloga. Strah me kartona kod njemaca, pogotovo kada je 1,50 na domaćina gdje bi se moglo desiti 2:0 ili 3:0 a onda i nervoze nebi trebalo biti pretjerano, pogotovo ne u Njemačkoj...

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use