Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 11.11.2008.

Goksim

Recommended Posts

Još gledam ponudu pa više poslije...

Pozivam i druge da se ukljuce i napišu šta planiraju igrati...

VSR SR 20-MHC Martin 11.11. 17:00

briöi par 1043 2 1,20

HC Chaux de F.-EHC Visp 11.11. 20:00

briöi par 1060 1 1,50

Day R.-Stevens M. 11.11. 18:00

briöi par 1473 1 1,55

BC Kijev-Panellinios 11.11. 18:00

briöi par 1295 1X 1,28

Arsenal/odg-Wigan 11.11. 20:45

briöi par 20131 da 1,80

ZCSLion(ki)-Fribourg Got. 11.11. 19:45

briöi par 10258 1 1,2

Definitivno valuebet (po statistici)...

duel:

Jokerit(dh)-TPS Turku 11.11. 17:30

briöi par 1462 1 2,15

Nije mi jasno... ??? ??? ???

Jokerit igra doma i u top3 ekipe je

TPS turku je zadnji i igra u gostima. koef. na njih je 4,60 a na jokerit doma 1,55 i onda očekuju sličan broj golova? hm...

Jedino treba pogledati ozljede i sl... ali svjedno...

Ovo singlam sa jučerašnjim dobitkom...

Ja sam novi clan i pozdrav svima za danas planiram da igram ove tekme pa bi zamolio vase prijedloge na ove tekme koje bi odigrao sta izbacit promjenut itd. hvala

Stoke C.-Rotherham U. tip 1

Manchester U.-Queens Park R. tip 1

Bordeaux-Guingamp tip 1

Nice-Creteil tip 1

Lyon-Metz tip 1

Real Madrid-Real Union tip 1

Montpellier-Chateauroux tip 1

Arsenal-Wigan Athletic tip 1

Jokerit-Tappara tip 1

Znaci ovo su tekme za danas pa planiram poslije da odem u kladionicu da uplatim listic al prvo bi zelio da vidim vase prijedloge hvala i sretno danas svima :D

Definitivno valuebet (po statistici)...

duel:

Jokerit(dh)-TPS Turku 11.11. 17:30

briöi par 1462 1 2,15

Nije mi jasno... ??? ??? ???

Jokerit igra doma i u top3 ekipe je

TPS turku je zadnji i igra u gostima. koef. na njih je 4,60 a na jokerit doma 1,55 i onda očekuju sličan broj golova? hm...

Jedino treba pogledati ozljede i sl... ali svjedno...

Ovo singlam sa jučerašnjim dobitkom...

Goks nerazumijem ovo sta je u ponudi za ova par?nisam skuzio nista...nisam danas mislio nista igrat jer

mislim da je vikend bio prerealan pa mi je ovaj tjedan sumnjiv...ali sad mi je taj par zapeo za oko pa bi ga singliro...pojasni molio bi te.

I daj mi molio bih te reci zbog cega si igrao Arsenal-Wigan oba daju gol? ;D

Evo sada sam došao doma pa vidim da je malo aktivnosti na forumu što mi je drago...

Napravio sam neke preinake:

jučerašnji dobitak sam stavio na single duel Jokerit - TPS Turku 1 2,15 (supersport)

Jokerit je 2.momčad prvenstva doma su do sada dali 24 gola. Igraju sa Tapparom i koef. na jokerit je 1,75 (bonus tip, inaće 1,55). TPS Turku su fenjeraši i igraju u gostima su do sada dali 13 golova u 11 utakmica. Btw. koef. na pobjedu TPS-a se kreće oko 3,50-4,70

Staviti podjednake koeficijente za to tko će dati više golova je po meni ovdje velika greška. Kao da Dinamo igra doma protiv Zagreba, a Zadar u gostima kod nekog sa sredine ljestvice i oni stave podjednak koef. na oboje.

Nisam našao infoe oko ozljeda u ekipama, ali svakako sam singlao ovih 2,15... dakle da će Jokerit danas dati više golova od TPS Turkua...

Drugi listić sam malo promjenio, iako sam tek sada vidio pitanje zašto sam igrao Arsenal-Wigan oba daju gol... Na kraju sam to izbacio i odigrao:

Martin

Chaux de F.

Kijev-Panellinios 1X

k/ Zurich 1

dule/ Jokerit - TPS 1

Ako i fulam Jokerit nema veze jer je ulog jučerašnji dobitak, a statistički bi ovo moralo biti i smatram da se treba odigrati jer iMO koeficijent nije realan. Realno bi bilo oko 1,50-1,60 možda na Jokerit (ako). Nikako više.. Normalno da se i na tome može pasti ali...

Ja sam novi clan i pozdrav svima za danas planiram da igram ove tekme pa bi zamolio vase prijedloge na ove tekme koje bi odigrao sta izbacit promjenut itd. hvala

Stoke C.-Rotherham U. tip 1

Manchester U.-Queens Park R. tip 1

Bordeaux-Guingamp tip 1

Nice-Creteil tip 1

Lyon-Metz tip 1

Real Madrid-Real Union tip 1

Montpellier-Chateauroux tip 1

Arsenal-Wigan Athletic tip 1

Jokerit-Tappara tip 1

Znaci ovo su tekme za danas pa planiram poslije da odem u kladionicu da uplatim listic al prvo bi zelio da vidim vase prijedloge hvala i sretno danas svima :D

Dobrodošli na forum

Parovi su dosta realni ali treba imati na umu da je ovo kup i da će mnoge ekipe igrati sa b/c sastavima i zato nikako ne predlažem veće uloge. Inaće hokej ne igrtam ali danas sam samo njega i igrao, a nogomet sam zaobišaio u širokom luku... Očekujem da će biti dosta iznenađenje ali nisam niti gledao previše sastave i sl.

QPR će biti jako nabrijani. Obečane su im ogromne premije ako prođu Manchester. Manchester igra u komb. sastavu, jaći su ali...

Sa Arsenalom slična situacija. Oni će igrati sa cijelom B ekipom (sa njom su i prije dobili 6:0). Wigan motiviran, poslije ima utakmicu sa Newcatlom... Mislim da će Arsenal dati 2-3 gola ali lako moguće i da primi 1-2 IMO...

Najbolje no bet...

U četvrtak vidim par lijepih parova a do onda igram sa manjim ulozima, jedino je ovaj single nešto ozbiljniji...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use