Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Volcano Kladionica (online kladjenje, kartone,...)

nba1911

Recommended Posts

Dobar dan svima!

Ima li netko iskustva sa stranicom https://www.volcanokladionice.me/

Interesira me jer bi se volio kladit na kartone u 1. HNL na mozda cak malo veci iznos (~500€). Da li bi bilo problema i jeli imaju neki limit na takve opklade? Svidjaju mi se jednostavno granice....

Znaci volio bi znati samo par "basics" o toj kladionici jer mi djeluje malo staracka.

I naravno, ako netko ima bolju online kladionicu osim favbet, ss i psk za kartone u 1. HNL, nek se javi :)

Hvala

prije 1 sat, nba1911 said:

Dobar dan svima!

Ima li netko iskustva sa stranicom https://www.volcanokladionice.me/

Interesira me jer bi se volio kladit na kartone u 1. HNL na mozda cak malo veci iznos (~500€). Da li bi bilo problema i jeli imaju neki limit na takve opklade? Svidjaju mi se jednostavno granice....

Znaci volio bi znati samo par "basics" o toj kladionici jer mi djeluje malo staracka.

I naravno, ako netko ima bolju online kladionicu osim favbet, ss i psk za kartone u 1. HNL, nek se javi :)

Hvala

Ako moram birati hoću li se kladiti u npr. bet365 kladionici koja ima preko 21 milijun korisnika i milijarde € na računu ili u Volcano kladionici koja  je registrirana kao Društvo za promet i usluge , export-import "Vezuv " D.O.O. PODGORICA nekako bi mirnije spavao da izaberem bet365 ili neku drugu puno ozbiljniju online kladionicu. Po pitanju limita siguran sam da će jedan bet365 gdje se okreću milijarde dnevno dozvoliti veće uplate, kao i isplatiti veće dobitke bez da trepnu. Nekako mi ovo društvo sa ograničenom odgovornošću koje je registrirano za promet i usluge ne uljeva toliko povjerenja kao druge online kladionice koje se obično spominju po forumu. Također, treba imati na umu i kako je završio jedan Derby, Hattrick i još par kladionica. Ne kažem niti želim da se o desi navedenoj kladionici, samo kažem da si sigurniji ako se kladiš u nekoj većoj i ozbiljnijoj kladionici. Ako tražiš kladionicu sa sučeljem na hrvatskom, bwin je dobra opcija i širit će se jako na balkanu... 

prije 21 minute, Goksim said:

Ako moram birati hoću li se kladiti u npr. bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici koja ima preko 21 milijun korisnika i milijarde € na računu ili u Volcano kladionici koja  je registrirana kao Društvo za promet i usluge , export-import "Vezuv " D.O.O. PODGORICA nekako bi mirnije spavao da izaberem bet365 online kladionica" rel="external">bet365 ili neku drugu puno ozbiljniju online kladionicu. Po pitanju limita siguran sam da će jedan bet365 online kladionica" rel="external">bet365 gdje se okreću milijarde dnevno dozvoliti veće uplate, kao i isplatiti veće dobitke bez da trepnu. Nekako mi ovo društvo sa ograničenom odgovornošću koje je registrirano za promet i usluge ne uljeva toliko povjerenja kao druge online kladionice koje se obično spominju po forumu. Također, treba imati na umu i kako je završio jedan Derby, Hattrick i još par kladionica. Ne kažem niti želim da se o desi navedenoj kladionici, samo kažem da si sigurniji ako se kladiš u nekoj većoj i ozbiljnijoj kladionici. Ako tražiš kladionicu sa sučeljem na hrvatskom, bwin" rel="external nofollow">bwin je dobra opcija i širit će se jako na balkanu... 

znaju i ptice na grani da su bet i sve te online bolje od ovih, ali momak traži kladionicu koja online ima kartone na 1. HNL a to je teško naći pa se zato raspituje

btw, ja se nisam nikada kladio ovdje pa ne mogu pomoći

Da se nadovezem na temu, slazem se da nije ni priblizno dobra klad u odnosu na gigante poput bet365 ili pinnacle, ali za razliku od svih imaju recimo igrace iz mnogih kosarkaskih liga koje ni neki lokali ne nude: nemacka liga, italijanska, turska itd...

Pored toga, ono sto Canca kaze oko kartona kod HRV lige, jako je uzak izbor a oni to nude redovno i to po solidnim kvotama ako se uhvati kad se ponudi izbaci... Naravno, da ne govorim o razradi NBA igraca, poena, skokova asistencija.

Takodje za ocekivati je limit, ja sam ga dobio pre 10-ak dana posle nekih 7-8 meseci koriscenja, nisu bile ogromne uplate, negde u rasponu od 5-150 eura ali eto, da buduci korisnici znaju i za to jer je dosta cest slucaj.

Ok hvala vam momci, naravno da sam aktivan i na bet365, bwin itd ali eto, privlacuju me kvote od hrvatske lige sta se tice kartona.

Pratio sam sad 2 dana kvote od vulcana i stvarno mi nisu lose, znam da oni nece nikad biti kao bwin ali i ne trebaju.

Dosta mi je ako jednom u tjednu ili dva nesto dobro nadjem, ako znate sta mislim :)

prije 44 minute, JackieJack said:

Da se nadovezem na temu, slazem se da nije ni priblizno dobra klad u odnosu na gigante poput bet365 online kladionica" rel="external">bet365 ili pinnacle" rel="external">pinnacle, ali za razliku od svih imaju recimo igrace iz mnogih kosarkaskih liga koje ni neki lokali ne nude: nemacka liga, italijanska, turska itd...

Pored toga, ono sto Canca kaze oko kartona kod HRV lige, jako je uzak izbor a oni to nude redovno i to po solidnim kvotama ako se uhvati kad se ponudi izbaci... Naravno, da ne govorim o razradi NBA igraca, poena, skokova asistencija.

Takodje za ocekivati je limit, ja sam ga dobio pre 10-ak dana posle nekih 7-8 meseci koriscenja, nisu bile ogromne uplate, negde u rasponu od 5-150 eura ali eto, da buduci korisnici znaju i za to jer je dosta cest slucaj.

Ali sa isplatama nisi imao problema ili?

Ja sam kontao igrat sad za vikend jedan tip na jaci ulog (500€), ali cu jos cekati na kvote i ponude i naravno da cu "analizu" staviti onda u forum :D

Zivi bili

prije 9 minute, nba1911 said:

Ja sam kontao igrat sad za vikend jedan tip na jaci ulog (500€), ali cu jos cekati na kvote i ponude i naravno da cu "analizu" staviti onda u forum :D

Zivi bili

Sretno, javi baš jesu li dozvolili uplatu te kakvi su po pitanju limitiranja ako se igra sa jačim ulozima...

prije 2 sati, nba1911 said:

Zivi bili

Trebas verificirati racun, tj. poslati scan ID-a, standardna procedura i posle toga isplata sve uredno u roku od 24H (ja sam isplacivao na skrill)... Kazem ja sam kod njih najjace odigrao cini mi se nesto preko 150-160, bas me interesuje da li ce ti dozvoliti 500 EUR

• 6 months later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use