Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 20.05.2017.


BlueTiger

Recommended Posts

Chievo - Roma | AH -1.5 (1.525) bet365

Roma je druga na tabeli u Seriji A, u ovu utakmicu će ući znajući da je Napoli treći i samo jedan bod iza njih u borbi za mjesto koje direktno vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. Ovo će biti utrka do kraja, iako je Roma dobila nešto ljubazniju posljednju utakmicu.

6CNX1pt.png

Chievo je na sigurnoj poziciji, imaju 43 boda i 13 su na tabeli. Njihova nedavna forma je solidna gdje su ostvarili dvije pobjede, tri poraza i jedan remi koji je došao u posljednjoj utakmici protiv Sampdorije (1-1). Nema razloga da vjerujemo da će Chievo da se bori u ovoj utakmici, a nemaju ni neku motivaciju, jer su sigurni na tabeli. Mislim da će  Roma ovdje lagano ostvariti pobjedu i osigurati to drugo mjesto koje direktno vodi u Ligu prvaka.

Međutim, Roma je u prilično dobrom stanju i bilo bi veliko iznenađenje da ne iskoriste ovu priliku da pobjegnu Napoliju i zadrže to drugo mjesto za sebe. Koeficijenti su vrlo dobri na Asijski hendikep -1.5, što znači da će Roma pobijediti sa dva ili više razlike. 

DRDf3VV.png

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, canca said:

KUD SVI TU I MALI CANCA

Bradford-Millwall over 3,5 kartona 1.90
HSV-Wolfsburg over 4,5 kartona 1.92

Bet365 3.65

- Bradford i Millwall danas igraju utakmicu na Wembleyu a pobjednik seli u viši rang. Millwall je prvo jedva prošao u ovaj playoff, borili su se sa Southendom do samoga kraja, a zatim su u playoffu iznenadili Scunthorpe u dvije utakmice, 0:0 i 3:2. Bradford je u playoffu igrao protiv Fleetwooda i prošao sa 1:0 i 0:0. Mislim da se ovdje logično nameće igrati na kartone. Utakmica je jako važna, borba za viši rang. U obe Millwallove utakmice u playoffu smo vidjeli po pet kartona, a u Bradfordove samo jedan. Utakmicu sudi Simon Hooper, prosjek 3,5 žutih. Kao i većina engleskih sudaca, drži taj neki prosjek od tri kartona po utakmici, a zna potegnuti kada je potrebno tipa Wigan-Barnsley kada je dao 7 žutalja. U obe ovosezonske utakmice Bradforda i Millwalla vidjeli smo po pet žutih, nadam se sličnoj situacij i danas.

- sve rečeno, teški public ali morao sam odigrati

ako svi..onda i ja :D

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, ikaij99 said:

Vasas je 4, a sa četvrte pozicije se ne ide u Europu kod Mađara. :) Pa nije mađarska liga toliko kvalitetna da 4 tima igraju europske utakmice. :)

U finalu kupa igraju Ferencvaros i Vasas,tako da ce i 4.mjesto donosit Europa ligu ili trece,nebitno,uglavnom vrlo je vjerovatno da i Ferenc i Vasas idu u Europa ligu,jer ostale ekipe sto ih ganjaju (Paks i Haladas) imaju dosta tezak raspored,a i ocit manjak bodova,tako da ...

Link to comment
Share on other sites

prije 1 minutu, Koki22 said:

U finalu kupa igraju Ferencvaros i Vasas,tako da ce i 4.mjesto donosit Europa ligu ili trece,nebitno,uglavnom vrlo je vjerovatno da i Ferenc i Vasas idu u Europa ligu,jer ostale ekipe sto ih ganjaju (Paks i Haladas) imaju dosta tezak raspored,a i ocit manjak bodova,tako da ...

je tocno tako ali igraju protiv zadnjeg i s pobjedom ce osigurat europu

Link to comment
Share on other sites

Toulouse - Dijon 2, 2.7 SS
Po meni se isplati probati ovaj par zato što je Toulouse bez ikakvog rezultatskog imperativa a i neigraju baš dobro zadnjih nekoliko tekmi, neznaju za pobjedu od početka 4og mjeseca. Dijon se bori za ostanak i mislim da bi mogao ovo uzeti.
ako ne čista dvojka 1.45 na x2 je sasvim solidan tip.

Link to comment
Share on other sites

Hoffenheim-Augsburg 1 1.51
Dortmund-Werder 1 1.23
Chievo-Roma 2 1.20

Wwin 2,32

- Hoffenheim i Dortmund se bore za izravan plasman u Ligu prvaka. Imaju isto bodova i ukoliko oboje danas dobiju odlučivat će gol razlika a tu prednost ima Dortmund, tako da očekujem golijade na obe utakmice. Augsburg još matematički nije osigurao ostanak u ligi ali baš im se mora potrefiti da ispadnu, teško će iznenaditi danas, imaju i ozljeda, kvota na Hoff je fino porasla i ovo se mora uzeti.

- Roma gostuje kod Chieva koji je ostao u ligi i boli ih ona stvar za kraj prvenstva. Gosti bi pobjedom izvršili pritisak na Juve jer bi im došli na jedan bod a ne smiju kiksati ni radi Napolija koji je samo bod iza njih a drugo mjesto donosi izravan plasman u Ligu prvaka.

Link to comment
Share on other sites

Napoli - Fiorentina 1 & BTTS (2.20) bet365

Napoli bi još uvijek mogao završiti na drugom mjestu ove sezone, ako Roma kiksa u gostima kod Chieva, dok oni moraju pobijediti kod kuće protiv Fiorentine. Napoli je u zaista mnogo dobroj formi nakon što su ispali iz Lige prvaka; pobijedivši 8 od posljednjih 10 utakmica na svim natjecanjima. U ovu utakmicu dolaze nakon tri pobjede u nizu. Samo Atalanta i Roma su uspjeli uzeti tri boda od Napolija na stadionu San Paolo.

Fiorentina može završiti samo na šestoj poziciji. Oni su preokrenuli neke stvari u završnim utakmicama, gdje su u posljednjih 11 izgubili samo dvije, ali previše neriješenih utakmica ih je koštalo mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone. Oni su bez pobjede u posljednje tri utakmice sa dva remija na kojima je bilo mnogo golova.

Bio je uzbudljiv susret kada su se ove dvije ekipe susrele ove sezone, gdje su završili rezultatom 3-3. I ova utakmica će vjerojatno biti bogata golovima, ali Napoli bi trebao imati prednost, baš kao što su im kladionice već dale. Pobjeda Napolija i oba tima daju gol na ovom susretu mi je zaista primamljiva. Sretno!

OQkyN8E.png

Link to comment
Share on other sites

prije 5 sati, TazMan said:

Šta nije Vasas siguran četvrti šta nosi europu,može eventualno skočiti na 3.mjesto......

 

Ovaj Gyirmot je ispao već prije nekoliko kola,ali ne gubi baš tako uvjerljivo...Koef. i dalje stoji ns oko 1.7.

 

Ispravite me ako griješim,inače,hvala na informacijama

Izašle postave,Gyirmot ima sve igrače kao i zadnja 2.kola....Nadam se da to nije dovoljno,oni mi mogu spasiti dan koji je Hoff ujebo

Link to comment
Share on other sites

prije 14 sati, forza said:

Nesto malo rukometa,sa mogucim iznenadenjima i vecim kvotama kao i solidne kvote ekipama kojim treba za 'nesto' -

 

17:00 Sinfin - Villa de Aranda 2 1.45 WWin

 

Sinfin ispao matematicki iz lige,Aranda prva ispod crte jednostavno gore i ovo im je utakmica sezone.Imaju isti broj bodova kao i Morrazo koji ima tesko gostovanje kod Ademar Leona te pobjedom bi ovdje Aranda barem ovo kolo otisla na 2 boda vise i makla se iz zone ispadanja.Izgubili su od Moraza prije dva kola ali su proslo kolo dobili jako dobru ekipu La Rioje i vjerujem da su digli samopuzdanje i da ce ovdje pobjediti vec otpisani Sinfin koji u posljednjih 15 utakmica u svim natjenacima ima 1 pobjedu i 14 poraz.

 

20:00 Rimpar - Saarlouis 1 1.33 WWin

 

Rimpar nastavlja borbu za prva tri mjesta odnosno mjesta koja donose sledece sezone Bundesligu.Proslo kolo su kiksali iako su vjerovatno ocekivali pobjedu protiv nezaiteresovane ekipe Lingena ali su se grdno prevarili i izgubili 26-22.Druga bundesliga je otvorena skroz,Lubbecke je osigurao povratak i traze se jos dvije ekipe a za ta dva mjesta se bore 5 ekipa.Rimpar je 4 sa 44 boda i kuci ovakve utakmice mora dobijati.Ove sezone su kuci daleko kvalitetnija i bolja ekipa,bolje utakmice pruzaju.27 bodova su kuci osvojili,zadnjih 10 utakmica kod kuce samo 1 poraz i danas moraju pobjediti te je po meni ovo kec.

 

18:00 Alba Fehervar - Gyor 55.5 OVER 1.80 bet365 online kladionica" rel="external">bet365

 

Gyor osigurao titulu,Fehervar ne moze bukvalno ni gore ni dole jer su zakovane na poziciji broj 6 ali one nisu ni bitne ovdje,jer se za sve pita Gyor.Gyor igra odlicno ove sezone,osvojile ligu prvaka,sada evo i ligu jedino su u finalu kupa izgubile od FTC-a.Imaju sirok roster kvalitetnih igracica u vidu Mork,Gorbicz,Groot,Amorim,Tomori,itd i ja ocekujem da ovdje Fehervar rijese u prvom poluvremenu pa u drugom se igra opusteniji rukomet bez neke jace igre u odbrani,Fehervar u zadnje vrijeme igra na gol vise,Gyoru to odgovara pogotovo kad je rezultat nebitan i po meni ovdje itekako mozemo vidjeti neku utakmicu preko 55 golova.

 

20:00 Bietigheim-Metterzimmern - N'Lubbecke 1 1.73 wwin

 

Libek je osigurao expresan povratak u Bundesligu vec dok domacinu ove utakmice ekipi Bietigheimu gori jer su nakon dva poraza dosli da se bore sa 5 ekipa za ulazak u Bundesligu.I Dalje su oni u najboljem polozaju,posto su drugi i imaju najvise bodova ali se sve to vrti u 2-3 boda.Moraju prekinuti niz od 2 poraza,imaju zaista jake financije,zenska ekipa im je osvojila Bundeslige pa me ne bi cudilo da dobiju premije ako udu u Bundesligu i dovedu kvaliteta,jer su ih preuzeli zaista odlicni ljudi koji imaju odlicne financije.Danas im je utakmica koja moze odrediti putokaz za Bundesligu i vjerujem u pobjedu protiv nezainteresovanog Libeka.

 

Moguca iznenadenja sa odlicnim kvotama -

 

17:00 Angel Ximenez - C. Encantada 2 2.41 wwin

Na rezultatima stoje imena Genil i Cuenca da ne bude zabune ali eto stavio samo kako u wwinu pise.Genilu ne treba,odavno su na sredini tablice dok se Cuenca bori za mjesta koji sledece sezone vode u europska takmicenja.Anaitasuana koja im bjezi 2 boda igra danas protiv Barcelone dok zadnje kolo bi igrali Cuenca - Anaitasuana i ja mislim da ce tu uci sa istim brojem bodova odnosno Barcelona danas sigurno dobija dok ce ovdje Cuenca dobiti nezaiteresovani Genil.

 

18:00 Blomberg Lippe - Nellingen 2 4.50 bet365 online kladionica" rel="external">bet365

 

Posljednje kolo u njemackoj bundesligi za zene,mnogo toga se zna jos jedino eto ko ce ispasti se ne zna,odnosno druga ekipa koja ce ispasti posto je Celle vec ispalo.Nellingen ili Neckarsulmer ce biti druga ekipa.Lippe deseti ni gore ni dole ne mogu i ovaj mec mogu maximalno rotirati dok Nellingenu gori,imaju 10 bodova bod manje od Neckarsulmera.Ukoliko pobjede Neckarsulmer izgubi opstaju u ligi a vjerujem da mogu da slave protiv Lippea koji nema motiva.

 

18:00 Neckarsulmer - Metzingen 1 4.75 bet365 online kladionica" rel="external">bet365

 

Neckarsulmer je prva ekipa iznad crte,11 bodova - bod vise od Nellingena koji trenutno ispada.Pobjedili su ih proslo kolo.Metzingen sa druge strane dolazi rastereceno,spremaju se za final four kupa i tamo su im ambicije da pokusaju da osvoje kup.Sigurno ce maximalno rotirati da ne bi doslo do kakve povrede.Neckarsulmer je kuci namucio sve ekipe,Oldenburg je tesko pobjedio ovdje pa cak i prvak Bietgheim je tesko slavio.Mislim da nije nemoguce da prirede jedno veliko iznenadenje za kraj sezone protiv Mezingena koji je mislima vec za kup utakmice.

Nije lose zavrsilo,4 proslo 3 palo,prosla kvota 4.75 :)

 

17:00 Sinfin - Villa de Aranda 2 1.45 WWin ( 27-30 ) WIN

 

20:00 Rimpar - Saarlouis 1 1.33 WWin ( 36-26 ) WIN

 

18:00 Alba Fehervar - Gyor 55.5 OVER 1.80 bet365 ( 28-35 ) WIN

 

20:00 Bietigheim-Metterzimmern - N'Lubbecke 1 1.73 wwin ( 30-32 ) LOSE

 

17:00 Angel Ximenez - C. Encantada 2 2.41 wwin ( 22-22 ) LOSE

 

18:00 Blomberg Lippe - Nellingen 2 4.50 bet365 ( 37-23) LOSE

 

18:00 Neckarsulmer - Metzingen 1 4.75 bet365 ( 26-23 ) WIN

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use