Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 21.5.2017.

CrneKese

Recommended Posts

Celzi - Sanderlend  - I1+&II2+ (1.95)

Celzi je ove sezone uz Totenhem najdominantnija ekipa u Premier Ligi. Titulu su vec osigurali, a danas bi pred svojom publikom trebali da podignu pehar. Sanderlend je odavno ispao i ove sezone su ubedljivo najslabija ekipa u PL. Celzi ce juriti i pokusati da publici priredi sto bolji spektakl u poslednjem kolu, tako da smatram da je ovaj tip veoma realan. Sanderlendu fali dosta igraca dok je kod Celzija upitan samo Loftus Cuk. Domacin danas ide da napuni mrezu gostiju koji se vec pripremaju za Cempionsip.

Dobro je krenilo pa idemo dalje. Rijeka - Cibalia, mislim da je sve spremno za slavlje na Rujevici i uzimanje pehara, poslije utakmice sa Slavenom sve je rješeno, danas ako uzmu 3 boda a trebali bi i hoce Rijeka je novi prvak Hrvatske. Rujevica je rasprodana, atmosfera je na vrhuncu, očita je simbioza navijača i igrača i jednostavno ne vidim način da Rijeka ovo danas ne demolira. Uz stručnjaka Keka koji poziva na mobilizaciju i oprez Rijeka će danas gristi od prve minute i ovo ne vidim  ispod par komada u mreži Cibalije. Rijeka je jednostavno ove godine priča za sebe u hnl a pogotovo doma. Cibalia s druge strane već unaprijed otpisala bodove i jednostavno se pripremaju za zadnje kolo doma s lokomotivom. Prošlu se utakmicu čistili sa kartonima ko što je bilo pisano na forumu i danas Cibalia izlazi sa jednim šarenim sastavom bez glavnih nositelja igre, njih 5 koji su se čistili i bez kapetana Vitaića koji je dobio poštedu i bez još nekih ranije ozljeđenih. Sa 74 primljena gola su daleko najgora obrana lige i bez razmišljanja uzimam dva alternativna hendikepa u bet365, -1 - 1,28 i -2 - 1,80.

Po meni ovo uz pobjedu Reala danas je sigurna banka, koliko god ne simpatizirao Real i po meni njihovu dosta sretnu sezonu. 

Također kod Talijana ne znam zašto al baš imam filing za pobjedu Lazia danas i bez onih pozadinskih kulisa, a s tim pričama pogotovo. O tom su kolege pisali pa da ne ponavljam a i ima današnja analiza za tu utakmicu, također svakako probati iznenađenje na Milan - Bologna što je jackie pisao, bet nudi i zanimljiv 2 koef da Bologna neće izgubiti sa 2 razlike. Npr u slučaju da su prazne priče to sa klubovima iz Milana i europom i da Milan pobjedi nije loša kvota za probati da neće biti 2 razlike, do sad ih nisu od 2010-e.

PORTUGAL:Primeira Liga

Moreirense - FC Porto 1 AH (0) 3.45

Danas Moreirense igra vrlo bitnu utakmicu za ostanak u ligi, danas je sve na igračima domaćina, protivnik im je Porto koji je osigurao drugu poziciju koja vodi u LP, tako da gosti danas ce igrati rasterećeno, najviše sto me na ovoj utakmici zainteresiralo njihovi posljednji ogledi, gdje su jednom odigrali sa prijelazom 2u1, imam nekakav filing da su ovu utakmicu između Moreirensea i Porta dogovorili tako da vjerujem da bi danas mogli vidjeti pobjedu domaćina, ali ja sam se za svaki slučaj osigurao Azijskim hendikepom (0)...tako da u slučaju  neriješenoga rezultata računa mi se tecaj 1.0 ?

prije 12 sati, Goksim said:

Krenimo sa hokejom...

Rusija - Finska k1 (1,32) bet365 online kladionica">bet365

Rusija je u polufinalu vodila protiv Kande 2:0 da bi zadnju trećinu izgubila sa 3:0 i tako izgubila nastup u finalu. Imaju evidentnu pomoć sudaca i sigurno su jako razočarani ovim kiksom. Puno su jači od finaca, i nošeni sudačkim vjetrom u leđa trebali bi do bronce.

TbFtyOp.png

Kanada - Švedska k1 (1,55) bet365 online kladionica">bet365

Kanada je prvi favorit natjecanja a nakon čuda u 3/3 u polufinalu protiv Rusije, mislim da im je zlato predodređeno. Biti će jako motivirani i puni samopouzdanja nakon onakvog preokreta. Švedska je solidna reprezentacija ali realno Kanada je za klasu bolja. Očekujem zanimljivu utakmicu te u konačnici slavlje Kanađana.

UiD4hJv.png

Pittsburg - Ottawa k1 (1,52) bet365 online kladionica">bet365

Luda serija, što reći. Trenutno je 2:2 i ova utakmica ima ogromnu važnost. Usudio bi se reći da će pobjednik danas igrati u finalu NHL-a. Ottawa je nevjerojatno lako dobila treću utakmicu u Kanadi, gdje su vodili 4:0 nakon 1/3. Pittsburg je pak uzvratio u petak u gostima i anulirao prednost Ottawe slavljem 3:2. Sada Pittsburg igra doma i mislim da će iskoristiti priliku. Pisao sam u prvoj utakmici gdje je Pittsburg pogodio okvir gola tri puta te izgubio u produžetku. Pisao sam i o drugoj utakmici gdje je Pittsburg slavio sa 1:0 (bio je znatno bolji nego rezultat govori). 

Jednostavno Pittsburg je predvođen Crosbyjem i Malkinom bolja ekipa, pogotovo na svom ledu i ovo danas moraju iskoristiti. Ako ovo izgube teško da će se vratiti, ako pobjede vjerojatno su u finalu. Dvorana će biti popunjena, kao i uvijek kada je playoff u pitanju, interes javnosti za ovu utakmicu je velik, vjerujem da će Pittsburg slaviti.

UesDoOu.png

Što se Rusa tiče,mislim da su sa ovakvim sastavima jača ekipa,jučer su stvarno 2 lijepa gola zabili,igrali dosta dobro....E sada,sa ovakvim koef.pitanje je isplati li se igrat,onakav poraz ih je sigurno psihički dotukao,a zna se da su Finci majstori za ovakve tekme,kada sipadnu iz borbe za zlato,jako dobro odigraju meč za 3.mjesto. Nadam se da griješim. Ali uz onakvo suđenje kakvo je bilo prve 2 trećine nema straha za Ruse....

Što se Kanade tiče,mislim da je kvota 2 poklon,je to finale i sve,ali ako su pobijedili Ruse i suce jučer,a i igrali su stvarno odlično čak i kada su gubili 2-0 mislim da će Švede riješit puno lakše...... Nitko ovdje nije sa najjačim rosterima koje može složiti,ali Kanada je ipak kanada,njihove C momčadi su strašne,kamoli ne ova......Ja osobno ći napasti Kanadu u regularnom za soma.....

Sretno nam

Juventus-Crotone 1
Genoa-Torino 1x
Sassuolo-Cagliari over 2,5

Bet365 2.11

- Juve pobjedom osigurava naslov, Crotone jako los. Stara Dama ne zeli da se ponovi 2000. godina a i ne zele da se mora zadnje kolo odlucivati, bolje da odmaraju igrace prije Reala. Ocekujem gazenje.

- Genoa se bori za ostanak, Torinu ne treba ni za sto.

- Sassuolo overaska ekipa, u zadnjih 8 utakmica ima 7 overa. Cagliari u zadnjih 7 ima 6 overa. Ne treba ni jednima ni drugima, zadnja medjusobna zavrsila 4:3.

prije 2 minute, Drughi said:

Iskreno, nisam citao sto ste prije pisali za BiH ligu, u stisci sam s vremenom, samo sam proletio pogledom, ugl. javljeno (od bivseg Hr reprezentativca, igrao je s Krstanovicem u Dinamu :Dmi je sad da ŠIROKI igra za Vitez danas, pa da se isplati odigrati dvojku na 6.50. 

Ugl. Metalleghe - Siroki 2 @ 6.50 bet365 online kladionica" rel="external">bet365. 

Sretno ;)

Zasto su onda kvote toliko pale,i zasto je Metall dobio vec 3 puta Siroki i kada je igrao sa najjacim sastavom,a jos je Siroki danas izmijesan sa juniorima?Naravno moguce da dolazi i 2 ali mislim da je 1 ili X tu tesko 2,tesko se odluciti jer Siroki uvijek gura Viteza ali i Metall ima suradnje sa Sirokim pogotovo jer ako sada ispadnu nece se jos dugo vratiti siguran sam...

prije 1 minutu, bexon said:

Zasto su onda kvote toliko pale,i zasto je Metall dobio vec 3 puta Siroki i kada je igrao sa najjacim sastavom,a jos je Siroki danas izmijesan sa juniorima?Naravno moguce da dolazi i 2 ali mislim da je 1 ili X tu tesko 2,tesko se odluciti jer Siroki uvijek gura Viteza ali i Metall ima suradnje sa Sirokim pogotovo jer ako sada ispadnu nece se jos dugo vratiti siguran sam...

Ne znam brate, ne pratim BiH ligu, upuceniji si od mene sigurno :D Samo sam podijelio s vama, pa tko isprati sretno nam. Ja sam ispratio sa 100€, ako to ikom ista znaci :D

Just now, Drughi said:

Ne znam brate, ne pratim BiH ligu, upuceniji si od mene sigurno :D Samo sam podijelio s vama, pa tko isprati sretno nam. Ja sam ispratio sa 100€, ako to ikom ista znaci :D

Vidi i ja bih se bojao da ce svasta biti,ali sezone unazad kad su zadnja kola u bih ligi ma koliko god da kladionica zna da je namjesteno i koliko god srozaju kvote doci ce onako kako je isplanirano,ali opet sve je moguce :D

Moje popodne :

Chel/Sund/(-1+)-Chelsea
ned 16:00
više1,20

FC Liverpool-Middlesbrough
1-1,15

Hull City-Tottenham
2-1,40

NECNi/Emmen/dng-NECNijmeg
ned 16:45
daje1,10

Čekao sam postave momčadi kod engleza....

Čelski sa najjačom postavom,doma,slavi naslov,gosti bye-bye,na praznicima.....Otvorena tekma,nema se za šta igrat,mislim da Čelski zabija 2+

L'pool se bori da očuva mjesto za LP,Boro na praznicima,ispao,mislim da ide ko puška.....I igraju sa naj postavom,ako je to i bitno ovdje  ....

Hull ispao,moral pao šta se vidi po zadnjim tekmama,Totić igra najbolji nogomet,gazi,skida rekorde,igra sa najjačom postavom,bori se Kane za naslov naj stirjlca,mislim da ide duja

Nec igra uzvrat razigravanja za ostanak,prvu tekmu dobili 3-1 u gostima,mnogo jači su od gosta,drugoligaša,mislim da daju gol bez problema,do poluvremena......

Možda je malo previše parova,ali koef su mali,uvijeg gledam da je koef oko 1,7-2,mislim da kod Engleza nema tankanja kao jučer PSG,a i ovdje nema za šta jer svi ovi ispadaju iz lige pa nemaju ni gdje vratiti.....
City ne igram jer igra u gostima,dosta mu je i X,a Watford i onako najbolje partije je pružao doma pa po ovom koef.to izbjegavam......

Ulog za mene standardan ,1000

Opušteni tiket Engleza.

Man United-C. Palace over 1,5 golova
Arsenal-Everton 1
Liverpool-Midd 1
Watford-City 2

Marathon 2.23 

- United igra skoro sa samim juniorima, vjerujem da su željni dokazivanja. Opuštena utakmica, ne znači ni jednima ni drugima, očekujem barem dva gola.

- Na Arsenal, Liverpool i City su baš male kvote ali se bore za dva mjesta koje vode u Ligu prvaka (jedno izravno), igraju protiv ekipa kojima ne treba ni za šta i očekujem pobjede.

Houston vs Cleveland

Cleveland je slavio s 3-5 te 0-3 u prve dvije utakmice serije. Trenutno je 4-1 u pobjedama za Cleveland ove sezone. Houston je trenutno najbolja ekipa lige s omjerom 29-14, 14-8 na domacem terenu. Cleveland je trenutno na omjeru 22-19, 14-9 na gostovanjima. Houston je na omjeru 7-3 u zadnjih 10 utakmica dok je Cleveland na omjeru 5-5. Houston je na omjeru 10-4 nakon poraza dok je Cleveland na omjeru 12-10 nakon pobjede. 

Joe Musgrove ce startati kod Houstona a ove sezone je na omjeru 3-3 uz 4.57 ERA. Musgrove je bio odlican u zadnje 4 utakmice gdje nije dozvolio vise od dva runa. Danny Salazar ce startati kod Clevelanda a trenutno je na omjeru 2-4 uz 5.66 ERA. 

Houston ima nesto bolji batting nego Cleveland, ima bolji i bullpen tako da je tesko za ocekivati i treci poraz Houstona na domacem terenu. Pobjeda Houstona za 1,85 dok je hendikep pobjeda -1,5 2,75.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use