Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 21.5.2017.

CrneKese

Recommended Posts

Ovo pišem vamo pošto nisam vidia dnevnu temu za 21.05.2017,

MANCHESTER UNITED - CRYSTAL PALACE ---- 2 ---- 4.40 Supersport

Na ovaj info se pozivam nakon šta sam prije par dana pročita u više novina ovu izjavu velikoga Josea, pa eto tko voli neka izvoli :)

Mourinho bi mogao poslati mladi tim na Crystal Palace

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho izjavio je da bi u posljednjem kolu Premier lige protiv Crystal Palacea mogao poslati mladi tim (U-23 ekipa).  Ovaj scenarij će biti moguć ukoliko Crveni đavoli se plasiraju u finale Europske lige. ali prvo moraju proći Celtu u dvije utakmice. "Finale Europske lige je u srijedu, a mi protiv Crystal Palacea igramo u nedjelju. Samo nekoliko dana ranije čeka nas i Southampton, tako da ćemo eventualno finale dočekati sa katastrofalnim posledicama. Možda mogu da dovedem (trenera U-23 ekipe) Nickyja Butta i njegovu ekipu da igraju protiv Crystal Palacea", rekao je Mourinho i dodao:  "Nadam se da Palaceu neće ta utakmica odlučivati o opstanku, pošto bi bilo veoma, veoma loše da, ako im bude bili potrebni bodovi, mi izađemo sa mladim timom". Prije eventualnog finala, Mourinha i njegove izabranice očekuje polufinalni dueli protiv španske Celte.  Mourinho očigledno planira obezbijediti Ligu prvaka naredne sezone preko Europske lige, koju mora osvojiti ukoliko želi u Ligu prvaka. U Premier ligi su trenutno peti s bodom manje od gradskog rivala Manchester Cityja.

Izvor: SportSport.ba

Genoa - Torino 1 @1.90 unibet 

Jos samo 2 kola do kraja, u nekim ligama jos jedno pa imamo pregrst opklada koje vredi uzeti dosta ranije, ja cu se odmah baciti na posao i izdvojiti nekoliko meca koji su po meni must-take...

Jedan od takvih je pobeda Genoe protiv Torina.  Ovako stoji stanje na tabeli 2 kola pre kraja: 
o6LEGKt.png?1

Genoa jeste iznad zone ispadanja sa 2 boda vise nego Crotone ali mislim da se ne bi zezali jer u zadnjem kolu gostuju Romi, to ce biti nezgodan mec gde ce tesko uzeti 3 boda, Roma u borbi za drugo mesto i sigurno ce hteti uzeti ta vazna 3 boda tako da Genoi ostaje da ovo dobiju i tako 100% osiguraju opstanak. Torino je inace domacinska ekipa, u gostima jako losi a MIhajlovic bi mogao i rotirati sastav malo, ne trebaju im bodovi, sumnjam da ce rizikovati i staviti BEllotija ili Ljajica koji bi se mogli povredili a traze ih svi veci evropski giganti, pogotovo Bellotija za koga se prica da ima potpisan predugovor sa Unitedom. 

Sve u svemu izgledna pobeda domacih, ja sam ovo sinoc uplatio po 1.90., mislim da ce kvote spustiti do 1.60-1.70...

• Goksim pinned this topic

Postavljam tri dana ranije jer mislim da bi kvote mogle pasti.

Široki je osvojio kup. Čekao sam da završi finale jer mi je dosta utjecalo na dva para pa krenimo.

Čelik-Olimpic 1 1.40
 Metalleghe-Široki 1x 1.19
 Radnik-Zrinjski 2 1.50

Marathon 2.49

- Čelik se sa Metallegheom i Vitezom bori za ostanak u ligi. Imaju bod više od M a dva od V i pobjedom ovdje bi riješili dosta toga. Dobra su domaćinska ekipa, Olimpic je ispao i sve osim pobjede bi ovdje bilo veliko iznenađenje i sami bi sebi zakomplicirali situaciju.

- Široki je osvojio kup, tko zna do kada će partijati. Ostali su u ligi odavno, ovdje bi mogli igrati jedino za Vitez a pitanje je u kakvom će stanju biti. Metallegheu gori pod nogama, U zadnjih pet utakmica imaju četiri x-a a tri su utakmice završile 0:0. Ta jedina pobjeda im je sa Pecare kada su dobili Širokog sa 1:0. Vrlo im je bitna utakmica, moraju dobiti ali sam se ja svejedno osigurao x-om.

- Kako su Škuce osvojile kup, četvrto mjestu u "Ligi za prvaka" ne znači ništa pa su tako izvisili i Radnik i Sloboda i Krupa. Radnik je tvrtda ekipa ali me ne bi čudilo da ovdje uđu opuštenije, a mogli bi i prodat utakmicu. Krupa je vratila Zrinjskog u život i tako i dalje živi nada za naslovom. Ovdje moraju dobiti i nadati se kiksu Želje.

Premiership

Tko se bori u gornjem dijelu, a tko u donjem dijelu tabele u Premiershipu. Što se tiče gornjeg dijela tabele svi znamo da je Chelsea osvojio prvenstvo i ta priča je završena, ali borba za mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone još uvijek nije gotova. 

TABELA-1.png?resize=640%2C314

Manchester City (3), Liverpool (4) i Arsenal (5) vode bitku za to treće i četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Manchester City ima 75 bodova i oni su osigurali četvrtu poziciju, ali Pep Guardiola želi to treće mjesto i oni će vjerojatno željeti da ostvare tu pobjedu protiv Watforda u gostima. Ova utakmica za Watford ništa ne znači i bodovi im ne trebaju, jedino bi ih pomaklo za par mjesta iznad, ali što se tiče posljednja tri mjesta i to je već riješeno. Hull, Middlesbrough i Sunderland su već članovi Championshipa tako da se sada glavna borba vodi između ova tri tima za te pozicije koje vode u Ligu prvaka.

Arsenal - Everton 1 (1.44)

Arsenal kod kuće igra protiv Evertona u nedelju 16:00h. Oni su uspjeli održati svoje nade za četvrtu poziciji. Liverpol im bježi samo bod na tabeli, ali s obzirom da klub sa Anfielda igra protiv Middlesbrougha koji je već ispao, šanse za tu poziciju su minimalne, ali u svakom slučaju ekipa Wengera će se boriti i nadati se kiksu Liverpola. Arsenal je pobijedio impresivnih deset od posljednjih 12 utakmica kod kuće u Premier ligi, a nisu primili gol na Emiratesu od početka travnja. Što se tiče ozljeda Laurent Koscielny je pod malom sumnjom za Arsenal, dok se očekuje da će Alex Oxlade-Chamberlain i Santi Cazorla izostati sa ove utakmice. Na drugoj strani, Everton će završiti sezonu bez Maarten Stekelenburga, Aaron Lennona, Ramiro Funes Morija, Seamus Colemana, James McCarthyja i Yannick Bolasija. Veliki popis ozljeda u Evertonu, a ova utakmica im ne znači ništa, stoga mislim da je koeficijent od 1.44 na bet365 kladionici vrlo dobar u ovom trenutku, s obzirom na sve činjenice.

Arsenal.png?resize=640%2C66

Watford - Manchester City 2 (1.36)

Manchester City još uvijek nije osigurao top četiri, gdje se trenutno nalaze na trećoj poziciji sa 75 bodova, dva više od Liverpoola i tri više od Arsenala. U nedelju igraju protiv Watforda u gostima, što neće biti nimalo lako za Građane, iako im treba samo bod da bi osigurali top četiri i igranje u Ligi prvaka sljedeće sezone. Ali mislim da će Građani ostvariti pobjedu, jer Watfordu bodovi ne trebaju i izgubili su posljednjih pet utakmica. Također su najavili odlazak trenutnog trenera Walter Mazzarrija, tako da finalni dani sezone i neće baš biti posebno dobri za ovaj klub. Na drugoj strani Manchester City ima tri pobjede u nizu, iako su sve došle kod kuće. Ostvarili su samo jednu pobjedu u gostima od posljednje četiri u Premier ligi gdje su primili šest golova u tom procesu, ali su i oni postigli u svakoj od njih. Što se tiče ozljeda za Watford, oni će biti bez Christian Kabaselea, Miguel Britosa, Craig Cathcarta, Younes Kaboula, Mauro Zaratea i Roberto Pereyre, dok će Manchester City biti bez Claudio Brava, Fabian Delpha i Ilkay Gundogana. Velika lista ozljeda u ekipi Watforda i zbog važnosti utakmice za Građane, moj pik za ovu utakmicu će biti pobjeda Manchester Cityja.

Man-Ctiy.png?resize=640%2C68

Manchester United - Crystal Palace X2 (1.66)

Sa finalom Europske lige koje je udaljeno samo tri dana od ove utakmice, Mourinho je već izašao sa određenom izjavom da će odmoriti svoje najveće zvijezde prije ovog susreta. Očekuje se da će De Gea, Mkhitariyan, Rashford, Fellaini, Smalling, Herrera, Martial, Romero, Valencia biti van terena, jer ih Mourinho odmara za finale Europske lige protiv Ajaxa, a ukoliko Manchester United osvoji to natjecanje direktno će se plasirati u grupnu fazu Lige prvaka. United će započeti sa igračima poput Rooneya, Carricka, Mate, Luke Shawa koji bi potencijalno mogli igrati svoje posljednje utakmice kao igrači Uniteda pod vodstvom Jose MOurinha. On je definitivno dao izjavu da će potencijalni mladići kao što su Tuanzebe, Mitchell, McTominay, Perreria, Fosu Mensah, Harrop i Dearnley dobiti proliku u ovom susretu. Vjerujem da će Mourinho dati šansu mladima, a s obzirom da će Crystal Palace igrati sa punim sastavom uključujući i Bentekea, Zahu, Cabayea, Puncheona, oni bi pobjedom u ovoj utakmici završili na 11 poziciji koja bi bila vrlo dobra s obzirom na loš početak sezone. Mislim da bi Crystal Palace zasigurno trebao pobijediti u ovom susretu, ali ja ću odigrati malo sigurniju okladu na X2, to jest pobjeda ili neriješeno u bet365 kladionici, gdje je koeficijent zaista vrlo dobar i iznosi 1.66.

Cystal-palac.png?resize=640%2C67

Gil Vicente - Famalicao 2 (1.55)

Prije svega moram reći da je koeficijent u bet365 u posljednjih nekoliko dana na Famalicao sa 1.91 pao na 1.55. Igra se posljednje kolo u portugalskoj Segundi, gdje je Famalicao u borbi za opstanak. Trenutno imaju 50 bodova i nalaze se na 17-oj poziciji koja vodi u doigravanje za opstanak, dok je na drugoj strani Gil Vicente osigurao svoj opstanak i nemaju se za što boriti, gdje vjerujem da će odmoriti i neke prvotimce.

Jl1klrM.png

Famalicao je do sada ove sezone ostvario 13 pobjeda, 11 remija i čak 17 poraza. Eventualnom pobjedom na ovoj utakmici bi mogli da se izvuku i stave Cova Pidede i AC. Viseua u teške pozicije, ukoliko i oni ne izvuku neke bodove iz svojih utakmica. U svakom slučaju, pad koeficijenta je zaista vrlo veliki i mislim da ovu utakmicu ne bi smjeli propustiti u bilo kojem slučaju, barem sa nekim manjim ulogom, ali vjerujem da će Famalicao ostvariti pobjedu i izvući se iz ove pozicije. Još jedan zanimljiv podatak je da je Famalicao već ostvario pobjedu nad Gil Vicenteom ove godine kod kuće rezultatom od 1-0. 

vkzIQOO.png

Tondela - Braga - 1 @1.66

Posljednje kolo portugalskog prvenstva. Tondeli je ova utakmica neophodna za opstanak u elitnom rangu portugalskog nogometa jer se nalaze na 17. mjestu sa 29 bodova i trenutno su u zoni ispadanja. Igraju protiv Brage koja ne može ni naprijed ni nazad (nalazi se na petom mjestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu Europe). Bod više od Tondele ima Moreirense koji posljednje kolo igra protiv Porta i Tondela ima veliku priliku u ovoj utakmici izboriti opstanak.

u66tlGe.png

Koeficijent na Tondelu je u padu, dok na Bragu raste. Pitanje je kakav će sastav izvesti Braga u ovoj utakmici. 

YkEcxtF.png

Premier liga

Arsenal - Everton (16:00)
Sudac: Michael Oliver (3.29)
Prosjek ekipe 1: 1.76
Prosjek ekipe 2: 1.78
wlOrP8V.png

Burnley - West Ham (16:00)
Sudac: Robert Madley (4.07)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: 2.11
Zn7HWWU.png

Chelsea - Sunderland (16:00)
Sudac: Neil Swarbrick (3.61)
Prosjek ekipe 1: 1.81
Prosjek ekipe 2: 2.14
eabvj8T.png

Hull City - Tottenham Hotspur (16:00)
Sudac: Andre Marriner (3.63)
Prosjek ekipe 1: 1.81
Prosjek ekipe 2: 1.65
N3bV6Q1.png

Leicester City - AFC Bournemouth (16:00)
Sudac: Lee Mason (3.40)
Prosjek ekipe 1: 1.78
Prosjek ekipe 2: 1.46
rVKGXx7.png

Liverpool - Middlesbrough (16:00)
Sudac: Martin Atkinson (3.38)
Prosjek ekipe 1: 1.43
Prosjek ekipe 2: 2.05
GFTogH4.png

Manchester United - Crystal Palace (16:00)
Sudac: Anthony Taylor (4.07)
Prosjek ekipe 1: 2.08
Prosjek ekipe 2: 2.05
RmXgqki.png

Southampton - Stoke City (16:00)
Sudac: Lee Probert (2.00)
Prosjek ekipe 1: 1.59
Prosjek ekipe 2: 1.70
gy9MiZ8.png

Swansea City - West Bromwich Albion (16:00)
Sudac: Mike Dean (3.90)
Prosjek ekipe 1: 1.49
Prosjek ekipe 2: 2.11
UJd6ln3.png

Watford - Manchester City (16:00)
Sudac: Jonathan Moss (4.03)
Prosjek ekipe 1: 2.30
Prosjek ekipe 2: 1.86
WNI37of.png

Primera

Barcelona - Eibar
Sudac: Alejandro José Hernández Hernández (5.53)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.38
omNiCEc.png

Málaga - Real Madrid
Sudac: Ricardo de Burgos Bengoetxea (4.59)
Prosjek ekipe 1: 2.89
Prosjek ekipe 2: 1.95
mXvRjDz.png

Serie A

Juventus - FC Crotone (15:00)
Sudac: Paolo Silvio Mazzoleni (4.19)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 2.39
nkSVUCT.png

SS Lazio - FC Inter (20:45)
Sudac: Marco Di Bello (4.94)
Prosjek ekipe 1: 2.39
Prosjek ekipe 2: 2.03
05m1Of4.png

Krylia Sovetov/Samara - Terek - 1 @1.85

Susret 30. kola ruske Premier lige. Igraju Krylia Sovetov (ili Samara) protiv Tereka. Samara se nalazi na 13. mjestu sa 28 bodova što ih vodi u doigravanje za opstanak. Posljednju utakmicu su dobili protiv posljednjoplasiranog Tomska koji je već odavno ispao sa 0-2 u gostima. S obzirom da Anzhi igra protiv CSKA u gostima, Samara ima odličnu priliku da se isturi u sigurnu zonu. CSKA se bori sa Zenitom za kvalifikacije za Ligu prvaka, tako da mislim da Anzhi nema šanse.

zSoqMlz.png

Terek i nema šanse za Europu s obzirom da su ispred njih Krasnodar i Rostov, a Rostov će vjerovatno završiti na četvrtom mjestu. Objektivno gledano, Terek i nije tako loš tim, prošlu ih je dobio Spartak iz Moskve (novi prvak) sa 3-0, a Terek je u toj utakmici imao dosta prilika. 

Mislim da će u ovoj utakmici presuditi veći motiv koji ima ekipa Samare, te da bi mogli slaviti. Koeficijent je jučer bio oko 1.91 ako se ne varam, sada je 1.85.

jhgO0jF.png

Dusseldorf-Erzgebirge Aue X 1,7 bet365

Ovde koeficijent na X iznosi 1,7 sto mislim da je ok posto nerijeseno odgovara i jednim i drugim i tako ostaju i ligi!

Ekipe u dobrim odnosima i zmedju navijackih skupina vlada prijateljski odnos,izvor iz njemackih novina Bild!

Iako obadvije ekipe kazu da idu na pobjedu

ovde je ocekivati  jedan miroljubivi rezultat koji svima odgovara!

On 18. svibnja 2017. at 13:33, IzudinB said:

Gil Vicente - Famalicao 2 (1.55)

Prije svega moram reći da je koeficijent u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 u posljednjih nekoliko dana na Famalicao sa 1.91 pao na 1.55. Igra se posljednje kolo u portugalskoj Segundi, gdje je Famalicao u borbi za opstanak. Trenutno imaju 50 bodova i nalaze se na 17-oj poziciji koja vodi u doigravanje za opstanak, dok je na drugoj strani Gil Vicente osigurao svoj opstanak i nemaju se za što boriti, gdje vjerujem da će odmoriti i neke prvotimce.

Jl1klrM.png

Famalicao je do sada ove sezone ostvario 13 pobjeda, 11 remija i čak 17 poraza. Eventualnom pobjedom na ovoj utakmici bi mogli da se izvuku i stave Cova Pidede i AC. Viseua u teške pozicije, ukoliko i oni ne izvuku neke bodove iz svojih utakmica. U svakom slučaju, pad koeficijenta je zaista vrlo veliki i mislim da ovu utakmicu ne bi smjeli propustiti u bilo kojem slučaju, barem sa nekim manjim ulogom, ali vjerujem da će Famalicao ostvariti pobjedu i izvući se iz ove pozicije. Još jedan zanimljiv podatak je da je Famalicao već ostvario pobjedu nad Gil Vicenteom ove godine kod kuće rezultatom od 1-0. 

vkzIQOO.png

Ovdje samo Famalicao treba pobjedit i osigurat ce ostanak u ligi, jer Cova Pidede i AC Viseu igraju medjusobno i kako god oni odigrali jedan od ta dva kluba ce igrati Play off za ostanak u ligi, tako da je na Famalicaou sve servirano na tanjuru, samo trebaju pobjedit i osigurat ce ostanak u ligi za sljedeću sezonu, tako da se ovo isplati igrat za veci ulog...?

Rijeka - Cibalia AH -2 (1.550) bet365

Za Rijeku je ovo posljednja utakmica na domaćem terenu ove sezone. Ako Rijeka ovdje ostvari pobjedu oni će osvojiti ligu, što je dovoljan motiv da postignu što više golova i sigurno bez pritiska završe ovu utakmicu. Rijeka nema nikakvih problema sa izostancima igrača za ovu utakmicu. Samo će Vesović biti van terena.

Cibalia se bori za opstanak u ligi, ali ova utakmica je manje važna za njih. Najvažnija utakmica za njih je posljednja ove sezone koju igraju kod kuće protiv Lokomotive. Protiv Rijeke imaju velike probleme, mnogo igrača je odsutno; Basa, Čuljak, Mišić, Tomasević i Zgrablić. Ovo su sve ključni igrači te ekipe.

Očekujem da će Rijeka ovdje ostvariti sigurnu i veliku pobjedu pa zbog toga igram Azijski hendikep -2.

g8jC0WD.png

18:30 Crvena zvezda-Radnički Niš-1  1.17   bet365

18:30 Partizan-Mladost-2  13.00 bet365

Ukupna kvota:15.21

Pokušati na manji ulog.Igra se poslednje kolo srpske Super Lige.Crvena zvezda mora da pobedi,i da se nada iznenađenju u Humskoj.Kako sam pročitao,piše,da na Zvezdinim sezonskim kartama za sledeću sezonu,važe i za utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona,a da bi se igrale kvalifikacije,Zvezda mora biti šampion(što bih je voleo),dok se na sezonskim Partizana,važe i utakmice za Evropske kupove,ali nije navedeno koje.Prema tome vredelo bi pokušati na manji ulog ova dva para!

Vitez 1 1000%%%%%%%%%
Metalleghe 95% 1 

Prva je prodana,druga upuce na isti scenario

Vitez WilliamHill 1,36 kvota pronadite jos 2 zicera i ovo moze na max ulogggggg

Proslo kolo Mladost-Siroki 1 je bio fix,kladionice nisu znale pa da obore kvotu,1,80 bila samo pala 1,70 lagano doslo,dovoljno je pogledati kvote,uplate na navedene parove,eto isto tako i zrinjski danas 2,u 90 minutu kvota na ispod 2,5 golova je bila 1,80 ?!??!?!?!?! pa znalo se da ce Zrinjski uzeti,sutra vitez kupuje ostanak u ligi,metalleghe mi nije logican 1 jer Siroki uvijek isao da igra za Vitez,Celik necu nista spominjati ali mislim da 1x-0-4 i tu dolazi,ove meceve sam nasao kod jednog lika na fb i rijetko ali rijetko fula kada je rijec u zadnjim kolima i bodovima spasa u bht

prije 4 minute, ikaij99 said:

Zanimljive okolnosti, mada mislim da od toga nema ništa. :D Prije Partizan X jer im i to odgovara, a da će kiksnuti od svog kluba teško.. Kako god, treba pokušati

Pa ja sam stavio pokušati na manji ulog.Malo je verovatno da će Partizan na svom stadionu i protiv svog kluba prepustiti titulu Zvezdi,al na ovaj koeficijent vredi probati,jer moguće i da su neki dogovori u pitanju,možda je i novac ponuđen Partizanu,a oni baš i nisu u nekoj zavidnoj finansijskoj situaciji,a i u balkanskim ligama sve je moguće.Ko kaže da nema namesštanja u balkanskim ligama,taj je lud.

Milan - Bologna X2 @3.20 bet365

Ja i dalje verujem u Milanove namere da izbegne kvalifikacije i uopste igranje u LE sledece sezone zbog izbegavanja finansijskog fer pleja koji UEFA sprovodi vec neko vreme zbog ogromnih ulaganja u timove za kratko vreme. Naravno, ovaj sistem je daleko od savrsenog jer ovo je upravo rupa u njemu pa mnogi rado zrtvuju jednu sezonu neigranja u najjacim takmicenjima da bi se sezonu kasnije vratili sto konkurentniji. Kinezi koji su kupili Milan imaju visoke ciljeve za ovaj klub, verovatno ih ceka burno leto oko dovodjenja velikih imena. Da skratim pricu, stanje na tabeli posle danasnjih meceva izgleda ovako:

GHwXKDG.png?1

Znaci Napoli je pobedio i Fiorentina ostaje bod ispod Milana. Sta ovo znaci? Ako Milan ovde pobedi onda ide na +4 i u zadnjem kolu sta god bude moraju da igraju Evropu. Sa druge strane ukoliko sutra odigra nereseno ili izgubi pa onda u zadnjem kolu isto ne pobedi a Fiorentina dobije zadnji mec kod kuce protiv Pescare koja je ispala (to svi znamo da ce Fiorentina 99% uzeti 3 boda) onda Milan ide ispod crte i uspeva u svom cilju.

Kvota jeste u blagom padu, 3.20 je previsoka kvota za ne uzeti pod navedenim okolnostima a hrabrijima bi savetovao i cistu 2 na Bolognu po kvoti 9.00. 

Znaci ovo nije nikakva dojava nego vise neki logicki sled dogadjaja koji meni licno ima smisla.

zanima me slijedeće:

ako Manchester United pobijedi Ajax i osvoji EL i uđe u LP, tko će umjesto njega u EL, nitko ili klub koji je odmah ispod njega na tablici?

jer ako onaj koji je odmah ispod njega na tablici, onda bi to bio Everton a netko drugi tko bude ispod Evertona na tablici bi išao u kvalifikacije za EL? jer onda imamo Southampton, WBA i Bournemouth koji mogu ući u kvalifikacije, pa bi možda tu trebali potražiti koju dobru okladu....

molim da mi netko da informaciju ako zna... hvala...

prije 3 minute, moneyhunter said:

zanima me slijedeće:

ako Manchester United pobijedi Ajax i osvoji EL i uđe u LP, tko će umjesto njega u EL, nitko ili klub koji je odmah ispod njega na tablici?

jer ako onaj koji je odmah ispod njega na tablici, onda bi to bio Everton a netko drugi tko bude ispod Evertona na tablici bi išao u kvalifikacije za EL? jer onda imamo Southampton, WBA i Bournemouth koji mogu ući u kvalifikacije, pa bi možda tu trebali potražiti koju dobru okladu....

molim da mi netko da informaciju ako zna... hvala...

Ako United osvoji LE onda sledece sezone se sve pomera za mesto gore, znaci po trenutnom poretku Arsenal bi igrao kvale za LP, Southampton kval. za LE, Everton direktno u LE itd...

Zato sutra preskacem igranje favorita, Liverpool na samo 1.15, to ne planiram uzimati jer nema value, City bi morao dobiti a Arsenal ce tesko koje mesto iznad, mogao bi jedan od ova 3 zajebati a Arsenal mi je nekako najsumnjiviji

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use