Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 16.5.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Za sve vas koji blize pratite HNL - kakva je situacija kod meca Cibaila - Osijek? Jeste Cibalia igra protiv Lokosa u zadnjem kolu , ali vec u sledecem idu u goste Rijeci koja treba bodove pa ce tu najverovatnije ostati praznih ruku. Osijek osigurao kvale LE zajedno sa Hajdukom, ne mogu ni gore ni dole.. 

Kontam, mozda ce Cibalia hteti osigurati opstanak pobedom ovde ili bar neresenim ishodom...

prije 16 minute, JackieJack said:

Za sve vas koji blize pratite HNL - kakva je situacija kod meca Cibaila - Osijek? Jeste Cibalia igra protiv Lokosa u zadnjem kolu , ali vec u sledecem idu u goste Rijeci koja treba bodove pa ce tu najverovatnije ostati praznih ruku. Osijek osigurao kvale LE zajedno sa Hajdukom, ne mogu ni gore ni dole.. 

Kontam, mozda ce Cibalia hteti osigurati opstanak pobedom ovde ili bar neresenim ishodom...

Osijek se bori za 3 mjesto sa Hajdukom , trenutno imaju isti broj bodova a 3 mjesto znači da idu u kvalifikacije za Europu tek nakon 2 pretkola dok četvrti ide odmah od prvog . Što bi značilo da ovaj koji ide iz 2 pretkola automatski ima veće šanse za ulazak u Europsku ligu zbog manjeg umora igrača a i tko zna možda se u 1 pretkolu može naći neka potencijalna mina pa ih izbaciti već tu . Slažem se da Cibaliji trebaju bodovi ali trebaju bome i Osijeku osim ukoliko im ovi ne poklone bodove , ipak su Slavonci :D 

Ja ću tu igrati oba daju  pa što bude

prije 21 minute, JackieJack said:

ima veze dal si 3 ili 4 ..jer si pretkolo vise..znaci imas tjedan dana vise odmora...i bolje sanse za prolaz ...ne vjerujem da ce osijek pustiti...bolje ovo preskociti...osijek u zadnjem kolu igra bez 2 najbolja igraca jer su pozvani u repku...dakle oslabljeni ce biti..tako da ne vjerujem da ce tu filozofirati.

Evo malo sam si dao truda pa napisao par riječi ....

1. HNL - Prijedlozi

Dinamo - Istra
3+ (1.60)

Istra je u totalnom padu, vlasnici su rekli da moraju igrati mladi momci da se vidi tko moze ostati sljedece sezone. Dinamo isto varira, ali na Maksimiru ipak imaju 7,8 šansi za pogodak po tekmi. Ovdje očekujem jednu otvorenu i utakmicu sa minimalno 3 gola.

Inter - Split
2+ (1.30)

Split mi je najgluplja momčad 1. Lige. Likovi zabili 12,13 gola u 30 kola. Cijele sezone igraju bunker, Cibalija je zaostajala i 10 bodova, ali pobjedom proslo kolo dosli su ispred njih. Inter svakome moze zabiti, trener Splita po prvi puta najavio ofenzivu jer im x nista je znaci, ocekujem napade gostiju i barem 2 gola.

Cibalija - Osijek
Manje od 3,5 gola (1.26) ???

Slavonski derbi, ocekujem jednu miroljubivu utakmicu. Cibalija bi bila zadovoljna i bodom. Najbolje bi čak bilo preskociti ovu utakmicu!

Hajduk - Lokomotiva
+2,5 Lokomotiva (1.25)

Hajduk bez 3 vazna igraca, Ercega, Tudora i Ohandze. Lokomotiva igra sa 5 igraca u obrani i igraju na kontre. Hajduk napadacki oslabljen pa ne vjerujem da ce biti puno pogodaka

Slaven Belupo - Rijeka
Tip 2 (1.42)

Rijeka je bez pobjede u Koprivnici 3 godine. Ak ovdje dobiju, u nedjelju bi proslavili naslov prvaka na svom stadionu što im je i cilj. Odlicno igraju s automatizmom, vracaju se Gorgon i Andrijasevic, pun sastav bi morao pregaziti slabi Belupo.

@JackieJack mislim da Osijek ovo baš neće pustiti, naime ova dva kluba se mrze više nego Dinamo - Hajduk, koliko znam uvijek na ratnoj nozi, a i osijek mi je takav tip ekipe koji ce prije pustit Splitu nego Cibali, trenutno mi se najsigurnija oklada cine golovi vise od 2 ili mozda pak kartoni ( 4.5 ) premda ako je dogovoreno onda to nikako. Neznan, možda je najbolje pričekati početne postave i prvih 15-20 minuta igre, tko zna sta su se dogovorili i jesu li se uopce dogovorili. Mozda je i prijelaz moguć, mislim da je ova utakmica svakako NO BET ! 

prije 5 sati, mario007 said:

Dosta igraca Cibalije(oko 5-6, ako ne i vise) ima 2 zuta kartona pa imajte na umu da ce se mozda namjerno kartonirati ako budu imali pozitivan rezultat kako bi propustili vjerojatni poraz od Rijeke iduce kolo...

Osijek

Mateo Barać
Muzafer Ejupi
Zoran Lesjak
Nikola Matas
Mile Škorić
Cibalia 
Edi Baša
Tomislav Čuljak
Zvonimir Filipović
Matija Mišić
Marko Pervan
Danijel Romić
Petar Rubić
Toni Tipurić
Josip Tomašević
Ivan Zgrablić

Ovo su igraci obje ekipe sa dva zuta kartona. Slavonski derbi, utakmica na noz i kad se igra za prestiz a kamoli danas kada ima iznimnu vaznost. Granica od 4.5 kartona mi se cini stvarno preniska jer ocekujem pred kraj utakmice "ciscenje" i kod Cibalie i kod Osijeka. Cibalia ide na Rujevicu, a u gradski vrt dolazi dinamo gdje ocekujem spustanje gaca Osijeka.

prije 1 sat, Casablanca said:

Ovo su igraci obje ekipe sa dva zuta kartona. Slavonski derbi, utakmica na noz i kad se igra za prestiz a kamoli danas kada ima iznimnu vaznost. Granica od 4.5 kartona mi se cini stvarno preniska jer ocekujem pred kraj utakmice "ciscenje" i kod Cibalie i kod Osijeka. Cibalia ide na Rujevicu, a u gradski vrt dolazi dinamo gdje ocekujem spustanje gaca Osijeka.

U slučaju Cibalije se slažem što se tiče kartona,njima je ovo utakmica koja im gotovo garantira ostanak u ligi u slučaju pobjede,dok se za igrače Osijeka ne bi složio da će se baš svi čistit,jer ako Rijeka dobije Belupo sutra,utakmica za dinamo u nedjelju je potpuno nebitna i tu bi Osijek mogao do punog plijena,jer je Rijeka u tom slučaju sigurno prvak,dok ako Belupo iznenadi(bio to bod ili sva tri),sve će se rješavat u zadnjem kolu. Tako da vjerujem da bi ovdje moglo bit dosta žutih,iako taj Pajač i nije baš najbolji izbor,odavno nije dao 4 žuta,a kamoli više,ali ipak je sudio ovaj dvoboj u kojem je bilo 7 žutih http://us.soccerway.com/matches/2016/11/20/croatia/1-hnl/hnk-cibalia-vinkovci/nk-osijek/2245829/ ,a i Cibalija i Osijek moraju igrat na nož.

Hajduk Split - Lokomotiva Zg.

U tri dosadašnje prvenstvene utakmice protiv Hajduka nogometaši Lokomotive ove sezone nisu zabili niti jedan jedini pogodak!
U Zagrebu je Hajduk jednom slavio 2-0, a jedna je utakmica završila bez pogodaka. Na svom Poljudu Hajduk je, pak, pobijedio s minimalnih 1-0, a ovog utorka nas čeka novi okršaj ove dvije momčadi.
Mnogo smo puta naglašavali da Lokomotiva nije niti blizu razini na kojoj je bila zadnjih sezona. Ta inferiornost i slabost Lokomotive posebno dolazi od izražaja u utakmicama s jakim klubovima, makar se zna dogoditi iznimka (nedavna pobjeda protiv Rijeke).
Hajduk je u zadnje vrijeme imao sjajnih predstava (2-0 kod Dinama i 5-1 doma protiv Osijeka), ali je u zadnjem ogledu ipak bio statist na Rujevici gdje je poražen od Rijeke.
Vjerujemo da će se Hajduk uzdignuti poslije poraza od Rijeke i da će opet biti dominantan u odnosu na Lokomotivu. Jači pojedinci, bolji kolektiv, pozitivnija forma i domaći teren. Sve su to prednosti na strani Hajduka.

Izvor: lutrija.hr

ARSENAL – SUNDERLAND

Arsenal je imao previše kikseva ove sezone da bi nastavio svoj kontinuitet od čak 20 godina nastupa u Ligi prvaka, bez ijednog izostanka. Ipak, Topnici imaju obvezu boriti se do kraja, a pritom je važno da zadrže visoki nivo forme i intenziteta jer ih tek čeka ključni ispit sezone – finale FA Kupa za 10 dana na Wembleyu protiv Chelseaja!

Sunderland ima zaista frustrirajući završetak sezone, osim što su već prije par tjedana i matematički ispali iz Premiershipa, u posljednjem tjednu ih čekaju još dvije utakmice koje su kao kazna – gostovanja kod Arsenala i Chelseaja.

Brojke: Sunderland nije svladao Arsenal više od 5 godina (10 mečeva – 3 remija, 7 poraza), ove sezone je doma posrnuo sa 1:4 protiv Wengerove momčadi.

MAN.CITY – WBA

Manchester City ima relativno lagan zadatak na oproštaju od svojih navijača za ovu sezonu, u kojoj im nije podario niti jedan trofej, ali ostaje još onaj minimalni cilj, izravni plasman u Ligu prvaka, bez čega bi Guardiola zaista potpisao potpunu debakl. No, u ovom meču Građani ne bi trebali imati previše problema i upisati 3 boda, te doskočiti na 3. mjesto ispred Liverpoola.

WBA, naime, već mjesecima igra bez natjecateljskog motiva, opstanak nikada nije dolazio u pitanje, ali nije se ni pojavila nada za europski iskorak. Tako momčad trenera Pulisa igra revijalne mečeve već dugo vremena i jedva čeka kraj sezone. Svoj cilj su ionako ispunili, stoga i ne čudi što su osvojili samo jedan bod u zadnjih 7 kola.

Brojke: City je dobio svih 10 posljednjih susreta sa WBA, ove sezone ih je sredio sa 4:0 u gostima (Gundogan i Aguero po 2 gola).

Izvor: psk.hr

Hmm ja ipak mislim da ce to Osijek Cibalij "pustit" (mislim da je X dosta). Znam da se ne vole, ali ipak mislim da se (opcenito) vise gura Cibaliju nego Splita jer je split za ostale klubove u HNLu "na kraju svijeta" i skoro svima je drazi klub Cibalia. 

Sto se tice europe za Osijek, ruku na srce ali mislim da je za Osijek pametnije igrat jedno pretkolo vise tj igrat protiv losijeg protivnika u prvom i ako prodju to pretkolo, onda ce imat ukupno vec 2 europske utakmice doma...

A ako su treci, sanse da ce im doc bolji protivnik su naravno vece.....

Tolko od mene, sad moje pitanje posto sam u inozemstvu:

Gdje se moze tu utakmicu igrati kartone over/under na online kladionicama? Znam da ce teko iko stavit HNL i da je PSK vec stavio, ali mozda jos neka kladionica stavi. Ipak cu ja, ako nadjem, ispratit na UNDER kartone uz manji ulog.

Sretno svima

prije sat vremena, nba1911 said:

Hmm ja ipak mislim da ce to Osijek Cibalij "pustit" (mislim da je X dosta). Znam da se ne vole, ali ipak mislim da se (opcenito) vise gura Cibaliju nego Splita jer je split za ostale klubove u HNLu "na kraju svijeta" i skoro svima je drazi klub Cibalia. 

Sto se tice europe za Osijek, ruku na srce ali mislim da je za Osijek pametnije igrat jedno pretkolo vise tj igrat protiv losijeg protivnika u prvom i ako prodju to pretkolo, onda ce imat ukupno vec 2 europske utakmice doma...

A ako su treci, sanse da ce im doc bolji protivnik su naravno vece.....

Tolko od mene, sad moje pitanje posto sam u inozemstvu:

Gdje se moze tu utakmicu igrati kartone over/under na online kladionicama? Znam da ce teko iko stavit HNL i da je PSK vec stavio, ali mozda jos neka kladionica stavi. Ipak cu ja, ako nadjem, ispratit na UNDER kartone uz manji ulog.

Sretno svima

Ako se kladis iz inostranstva, onda bih preporucio Volcano, oni daju uplate preko Skrilla i imaju uvek u ponudi kartone HRV 1 lige, kao i Supersport, ali tu imas porez i MT kao i troskove isplate na skrill itd...

Takodje, favbet svako kolo ponudi po mec-dva kartone i cesto imaju bolje granice od ostalih i naravno bez poreza i ostalih vacarenja...

Hajduk-LokomotivA tip 1 Kladionica Hl 1.45 

HNL 16/17 do sada:
Hajduk doma 11-2-3 (41:16)
Lokomotiva vani 3-4-9 (15:20) 

Hajduk u borbi za trece mjesto s Osijekom i nekoliko dana vise odmora ovo ljeto. U rijeci su prekinuli niz od 9 utakmica bez poraza tj. 5 pobjeda. S Carillom se cini da momcad ima glavu i rep. U Split se vratio  optimizam i svi s nestrpljem cekaju ljeto.

Lokosi su takodjer u nelosem tonusu, u zadnjih 10 kola imaju samo dva poraza, a na poljud dolaze s dvije vezane pobjede. U borbi su za peto mjesto s belupom ali to je ionako nevazno, 5. Ili 6. Sasvim je svejedno.

HAjduk protiv lokomotive ima 4 pobjede zaredom na Poljudu( ove godine dvije pobjede i remi), ocekujem da ce tako biti i danas te da ce nastaviti borbu s osijekom za trece misto. Kod Hajduka nedostaju Erceg, Ohandza i Tudor a kod filijale Majer i Majstorovic. Gl

prije 33 minute, JackieJack said:

Ako se kladis iz inostranstva, onda bih preporucio Volcano, oni daju uplate preko Skrilla i imaju uvek u ponudi kartone HRV 1 lige, kao i Supersport, ali tu imas porez i MT kao i troskove isplate na skrill itd...

Takodje, favbet svako kolo ponudi po mec-dva kartone i cesto imaju bolje granice od ostalih i naravno bez poreza i ostalih vacarenja...

Hvala super! Steta sto kod favbeta imaju Hajduka kartone a Cibaliju ne, ali u glavnom hvala na informacij.

Volcano ima samo crveni da/ne... 

Digli su granicu od 4,5 na 5,5

Eo jedno duplanje od mene za danas:

Hajduk-Lokomotiva 1 1,30

Norrkoping-Kalmar 1,36

A.Bedene-N.Dokovic 2 1,12

Ukupno: 1,99

Hajduk jos uvijek u borbi s Osijekom za 3.mjesto, sigurno da zele dobiti Lokomotivu koju bas ne podnose iz poznatih nam razloga, i izuzev poraza kod Rijeke, jako dobra forma i mislim da 3 boda nece biti upitna.

Norrkoping nakon loseg ulaska u sezonu zadnjih 5 na 3-2-0, ocito je trebalo vremena da se posloze stvari nakon odlaska Traustasona i Tekiea i dolaskom nekolicine novih igraca. Tako su se polako, ali sigurno priblizili grupi timova koji slijedi Malmo koji se izdvojio na vrhu. Kalmar predzadnji na tablici i u ovaj susret ulazi s velikim problemima s ozljedama, nedostaju: Hallberg(suspenzija) 8/1, a zbog ozljeda: D.Elm 6/0, R.Elm 3/0, P.Diouf 3/1, Soderberg 4/0. Iako i domacin ima izostanaka, nisu toliko bitni, jer ti igraci svejedno nisu ni minute igrali od pocetka sezone. Moja preporuka je i u singlu odigrati hendikep na domacina.

Znamo svi kakve probleme ima Novak u zadnje vrijeme, al opet ako ovo ne moze dobit, onda stvarno ne znam.  

Hi! I'm a new guy here. 

Ja cu uglavnom tipovati MLB posto nije zastupljen ovdje.

San Diego v Milwaukee  2

San Diego je jucer slavio s 6-5 u njihovom prvom susretu sezone. Utakmica je odlucena u posljednjoj devetini. San Diego je trenutno na omjeru 15-25, 8-9 na domacem terenu. U zadnjih 10 utakmica su na 3-7 te su na omjeru 5-9 nakon pobjede. Milwaukee je trenutno na omjeru 21-18, 9-7 na gostovanjima. Oni su na 6-4 u zadnjih 10 utakmica te su na omjeru 10-7 nakon poraza. Desnjak Jimmy Nelson ce startati kod Milwaukeea i trenutno je na 1-2 uz 3.99 ERA te na 1-3 uz 3.80 ERA protiv San Diega. Ljevoruki Clayton Richard ce startati kod San Diega a on je trenutno na 2-4 uz 4.34 ERA te na 3-3 uz jos slabijih 5.04 ERA protiv Milwaukeea. Milwaukee ima puno bolji batting ove sezone, imaju nesto bolji i pitching te su po meni puno blize pobjedi veceras. Kvota je odlicnih 2.07 pinnacle, a isplati se probati i s hendikep pobjedom -1,5  za kvotu 2.95 bet365.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use