Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 14.5.2017.

IzudinB

Recommended Posts

1860 MUNCHEN - BOCHUM ---- 1 ---- 1.60 bet365 

Dva su kola do kraja, borba za opstanak, nikad grčevitija, očekujem kako će Munchen na domaćem terenu pobijediti te osigurati ostanak u 2.Bundesligi. Bochum također kao i mnogi ni gore ni dolje, bez nekoga motiva, dok klub sa ovakom tradicijom apsolutno zaslućuje ostanak u drugom razredu njemačkoga nogometa.

Nakon jucerasnjeg dobitnog dubla, idemo i danas pokusati nesto.

Slazem se apsolutno sa kolegom i tipovima francuza na kartone, jednostavno pretposljednje kolo, med.dvoboji za ostanak i jake tenzije.Od ta dva bitna susreta u Francuskoj odlucio sam se za onaj između Bastie i Lorienta.Tu sam vec jucer odigrao  over 3.5 kartona, radi granice koja je bila povoljna,no SS je vec povecao granicu i postavio je na  4.5, no sigurno ima online kladionica sa granicom 3.5 (kod nas sam vidio da i psk ima, ne znam za druge lokalne).

Utakmicu sudi iskusni francuz, Ruddy Buquet, najbolji francuski sudac koji zadnja 2-3 kola dobija top meceve , a takav mec ce suditi i danas. 

Jos sam odigrao Roma-Juventus over 5.5 kartona.

Derbi Italije, oba kluba se ne podnose, Juventusu treba bod za titulu, a sigurno je da ce Roma pokušati sve da ju Juve ne osvoji bas na njihovi tetenu.Osim toga, Roma mora osvojiti bodove i radi borbe za 2.mjesto u kojoj se jako bore sa Napolijem.

Sa jedne strane imamo grubijane poput Nainggolana, De Rossija, Fazija, Rudigera, Emerson i dr., a s druge strane imamo Benatiu,Pjanica, Mandzukica, Chiellinija, Rincona i dr.

Utakmicu ce suditi Luca Banti, sudac koji je zajedno sa Rizzolijem, Rocchijem i Orsatom jedan od boljih sudaca u Italiji.Solidno daje, nekakav standard mu je 5 kartona, no danas mislim da ide na brojku vise.

Roma - Juventus to get a card: Nainggolan @3.75, De Rossi @2.40, Rudiger @2.70

Ovo su 3 igraca koji skoro svaki put dobiju zuti karton kad igraju protiv Juventusa. Znaci ovako... Nainggolan je nedavno izjavia kako mrzi Juventus da nikad ne bi igra za njih, da mu je bolje 1 trofej kupa s Romon nego 10 sa Juveon, kako se uvik izvucu na penal i imaju pomoc sudaca. Da se uvik posebno priprema za tekme protiv Juventusa dok je bia u Cagliariu itd. Znaci ne voli ih, jednostavno. Clanke mozete nac na internetu tih njegovih izjava. Ja cu osobno igrat njega jer s obziron na ovo se, kvotu, ali i vatanje 2. mista priko Napolia te sama njegova pozicija na terenu i poznat da je lud, isplati se. Zadnje 4 medusobna susreta 3 puta je dobia zuti. Sta se tice ove ostale dvojice De Rossi je u sva zadnja 4 susreta dobia zuti dok je Rudiger takoder u oba susreta sta je igra dobia zuti. Mislin da su sva 3 velika kandidata za zuti i samo triba sad dobro izabrat/iskombinirat. Na kraju cu vjerovatno odigrat svakog u singlu.

prije 5 minute, BlueTiger said:

Roma - Juventus to get a card: Nainggolan @3.75, De Rossi @2.40, Rudiger @2.70

Ovo su 3 igraca koji skoro svaki put dobiju zuti karton kad igraju protiv Juventusa. Znaci ovako... Nainggolan je nedavno izjavia kako mrzi Juventus da nikad ne bi igra za njih, da mu je bolje 1 trofej kupa s Romon nego 10 sa Juveon, kako se uvik izvucu na penal i imaju pomoc sudaca. Da se uvik posebno priprema za tekme protiv Juventusa dok je bia u Cagliariu itd. Znaci ne voli ih, jednostavno. Clanke mozete nac na internetu tih njegovih izjava. Ja cu osobno igrat njega jer s obziron na ovo se, kvotu, ali i vatanje 2. mista priko Napolia te sama njegova pozicija na terenu i poznat da je lud, isplati se. Zadnje 4 medusobna susreta 3 puta je dobia zuti. Sta se tice ove ostale dvojice De Rossi je u sva zadnja 4 susreta dobia zuti dok je Rudiger takoder u oba susreta sta je igra dobia zuti. Mislin da su sva 3 velika kandidata za zuti i samo triba sad dobro izabrat/iskombinirat. Na kraju cu vjerovatno odigrat svakog u singlu.

Haha, evo gore tocno ovu trojicu i ja naveo kao mesare Rome.Neka se napale na Juve ko inace.

prije 5 sati, IzudinB said:

AZ Alkmaar - Utrecht 1 (1.45) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Cijeli tjedan svi govore o tome kako AZ mora pobijediti ovu utakmicu i kladionice ih favorizuju što se vidi po koeficijentima. Prema svim izvještajima, Utrecht mora izgubiti ovu utakmicu kako bi dobio mnogo novaca od televizijskih prava. Ponavaljam, to su samo glasine, i da, postoji izvor iz Nizozemske koji tvrdi da Utrecht mora izgubiti ukoliko želi taj novac. Iskreno, ne znam u što da vjerujem, zbog toga ću sa manjim ulogom igrati pobjedu domaćina i probati kombinirati sa još par tipova koje sam predlagao ranije. Samo pažljivo sa ulozima na ovu utakmicu, jer nikada ne znate da li su glasine točne. Sretno!

QKAMqx2.png

Zeleo bih da pohvalim moderatora na ovom tekstu. Ovaj par nisam ni odigrao, ali je to zaista najmanje bitno. Ne bih zeleo ni da se pravim pametan nakon odigranog meca. Ovaj forum je dobar zahvaljujuci i moderatorima.

Pravi moderator ce uvek napisati bas ovo: "...zbog toga cu sa manjim ulogom igrati pobjedu domacina...."     pa onda i ovo : "...Samo pazljivo sa ulozima na ovu utakmicu, jer nikada ne znate da li su glasine tocne..."

Dakle, lik je PRE MECA lepo napisao da ce i sam odigrati mec koji je odigrala cela Evropa, ali i pozvao na oprez.

Bravo Izudine, nisam ti dao "like" u tvom postu, vec sam imao potrebu da napisem ovih nekoliko recenica. 

Dijon - Nancy  - Dijon over 1,5 karton (1,50) unibet

Izravan dvoboj za opstanak i utakmica od ogromne važnosti za obje momčadi. Ne znam na temelju čega su bookmakeri stavili ovu granicu, pretpostavljam nekih prosjeka, međutim kada im opstanak ovisi o ovoj utakmici za očekivati je da neće previše razmišljati o kartonima i da će biti puno nervoze na terenu, te da će u ovom slučaju cilj-opstanak opravdavati sredstvo. Kada uz to dodamo da sudi Antony Gautier, ludi čelavac, i možda i najluđi sudac kojeg sam gledao koji obožava biti u glavnoj ulozi, vjerujem da će imati dovoljno materijala za dati dva kartona domaćinima, a kako sudi u nekim utakmicama i sam stvori materijala...

Još mi je u razmatranju:

Sp.Gijon over 2,5 kartona- treba im za opstanak igraju u gostima na jako teškom gostovanju. 3 kartona u Primeri za ovu situaciju nisu puno

Lorient over 1,5 karton (1,66) - borba za opstanak a granica za kartone momčadi 

prije sat vremena, popo64 said:

Zeleo bih da pohvalim moderatora na ovom tekstu. Ovaj par nisam ni odigrao, ali je to zaista najmanje bitno. Ne bih zeleo ni da se pravim pametan nakon odigranog meca. Ovaj forum je dobar zahvaljujuci i moderatorima.

Pravi moderator ce uvek napisati bas ovo: "...zbog toga cu sa manjim ulogom igrati pobjedu domacina...."     pa onda i ovo : "...Samo pazljivo sa ulozima na ovu utakmicu, jer nikada ne znate da li su glasine tocne..."

Dakle, lik je PRE MECA lepo napisao da ce i sam odigrati mec koji je odigrala cela Evropa, ali i pozvao na oprez.

Bravo Izudine, nisam ti dao "like" u tvom postu, vec sam imao potrebu da napisem ovih nekoliko recenica. 

Hvala, a evo i listić ispod :D

8LXceM8.png

prije 20 sati, zbasic said:

Island prva liga

KR - IA Akranes

Tip: Vise od 2.5 golova

Kvota 1.53 @ bet365 online kladionica" rel="external">bet365

U 19:00 Odigrat ce se 3. kolo Islandske prve lige. Izabrao sam utakmicu izmedju KR Reykjavika i IA Akranesa. KR Rejkyavik poceo je sezonu ispod ocekivanja tako da poslje 2 odigrane utakmice nalaze se na 7 poziciji sa 3 osvojena boda. Kod kuce izgubili su protiv Vikingura sa 1-2 dok su u gostima uspjeli savladat Olafsvik takodje sa rezultatom 2-1. Danas ce domacini sigurno krenuti po pobjedu i pokusati se dignuti po tabeli. Sa druge strane IA akranes ima 2 poraza oba sa identicnim rezultatom 2-4. Obrana je glavni problem Akranesa i nevjreujem da ce danas gosti puno toga promjeniti. Odlucivao sam izmedju pobjede na domacina i over 2.5 golova . Za pobjedu domacina se nisam odlucio zbog toga jernisu uspjeli savladat Akranesa kod kuce od 2014 godine a vecinom su pobjede odnosile gostujuc ekipe kada su se susretala ova 2 tima.

Francuska Ligue 1

Montpellier-Lyon

Tip: vise od 2.5 golova

Kvota: 1.44 @ bet365 online kladionica" rel="external">bet365

37 pretposljednje kolo Francuske lige odigrat ce se danas. Dok je prvenstvo za prvaka jos otvoreno ali igre koje pokazuje ove sezone Monaco nevjerujem da ce propustiti sansu da postanu prvaci, medjutim putnici za Evropu vise ili manje su vec odluceni. Lyon se nalazi na 4 poziciji sa 63 boda dok za 3 pozicijom koju drzi Nice nemogu dostici. Lyon je ispao u ligi evropa protiv Ajaxa sa ukupnim rezultatom 4-5 posebno prvu utakmicu u Amsterdamu odigrali su jako lose u obrani gdje su primili 4 pogodka da bi se kod kuce oprostili pobjedom od 3-1 sto nije bilo dovoljno za napredovanje u finale. Lyonova obrana jkroz citavu sezonu djelovala nepouzdano dok ih je spasavao dobar napa. U Ligue 1 dali su 70 pogoda dok su primili 44 sto je najvise od prvih 5 timovana tabeli.

Montpellier jos nije matematicki osigurao opstanak pa ce sigurno biti motivisani pred domacim navijacima da odnesu sva 3 boda i udju mirno u zadnje kolo prvenstva. Zadnju utakmicu neocekivano su izgubili kod kuce protiv Lilla sa 0-3 tako da bi mogao domaci trener nestoa promjeni u sastavu posebno u napadu jer je otkazaona zadnjoj utakmici.

Okrsaji izmedju ova dva rivala uvjek su donosili zanimljive i otvorene utakmice sadosta golova. 4 od 5 zadnjih medjusobnih omjera islau preko 2 gola, na 2 utakmice od zadnjih 5 vidjeli smo cak 6 golova.

Lyon vjerujem ce u ovaj mec uci opusteno i napadacki dok sa druge strane domacini ce taodje traziti 3 boda. Sumnjam u neku suradnju izmedju ova 2 kluba tako da me nebi zacudilo ako Montpellier odnese sva 3 boda ocekujem rezultat 2-1 ili 2-2.

Slovenija Prva Liga Telekom

Aluminij-Maribor

Tip: Vise od 2.5 golova

Kvota: 1.75 @ bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Maribor je osigurao titulu remijem kod kuce protiv Gorice (1-1) sa druge strane Aluminij treba danas sva 3 boda u borbi za opstanak imaju 2 boda zaostatka za Krskim.

Maribor je ove sezone primao barem jedan pogodak u gostima u 12 od 16 odigranih gostovanja, samo 4 puta uspjeli su sacuvati netaknutu mrezu jednom protiv Olimpije 0-0, Rudar 0-1 , Radomlje 0-2 te Aluminij 0-0 valja naglasiti da kada su igrali protiv Aluminija teren je bio u jako losem stanju i nije dopustao puno igre ali sada je situacija sasvim drugcija i Aluminij treba sva 3 boda. Ocekujem dobru podrsku navijaca Maribora jer je Kidricevo udaljeno svega 20-30 km od Maribora a takodje u okolini vecinom navijaju za Maribor.  Vjerujem da ce Maribor uci u ovaj mec otvorenoa takodje Aluminij nemoze kalkulisati puno jer jednostavno moraju pobjediti preostale 3 utakmice da osiguraju opstanak. Maribor je osigurao titulu ali zbog mnogobrojnih navijaca koji ce doci bodriti Maribor ne vjerujem da ce gosti igrati bez motiva. Nebi me zacudilo da ovu utakmicu dobije Aluminij u par navrata protiv Maribora pokazali da mogu biti jako neugodan protivnik. Sve u svemu ocekujem da ce oba tima postici barem po pogodak a ocekujem da ce ovu utakmicu dobiti Aluminij sa 2-1 ipak odlucio sam za golove.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use