Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 14.5.2017.

IzudinB

Recommended Posts

prije 1 sat, Optimizam said:

Ne znam gde bih stavio ovaj post posto se igra 14.5.Ako nesto nije po pravilima,neka obrise admin.Da pokusam da doprinesem,deluje solidan info.

AZ Alkmaar-Utrecht Tip 1 1.90 -2.0. (wwin 1.82)
14.05.2017 14:30
Naime,zbog odredjenih TV prava, Utrecht MORA da izgubi ovaj mec kako bi zaradili 750 000 evra.Tacnije AZ mora da bude u prvih 5,a posto je samo 1bod izmedju AZ i Vitese,AZ mora da dobije ovaj mec,tacnije da Utrecht izgubi kako bi zaradili taj ogroman novac od 750 000e.
Najbolje je da otvorite LINK,i prevedete na engleski ili srpski i sami protumacite celu situaciju.Tako glase vesti iz ovihnovina u Holandiji,ako oni lazu,lazem i ja vas.Zato najbolje prvo sami procitajte.

LINK: http://www.gelderlander.nl/sport/nederlaag-bij-utrecht-kan-vitesse-7-5-ton-kosten~aaef6c77/

Hvala na odličnom infou @Optimizam 

Ovo je objavljeno još u ponedjeljak a vjerujem da će do nedjelje koeficijent brutalno pasti pa ovo treba odigrati što je ranije moguće!

BqlN2ET.png

• Goksim pinned this topic

Crotone - Udinese 1 (1,75) unibet

Prošlo kolo sam detaljno pisao o borbi za opstanak u Seriji A, te o tome da Crotone mora pobjediti Pescaru kao i Empoli Bolognu. Više o borbi za opstanak u Seriji A i mojim prijedlozima za prošlo kolo saznajte ovdje

Do kraja Serije A ostala su samo tri kola i većina toga je jasna. Ipak još se vodi borba za drugo mjesto koje vodi u Ligu Prvaka između Rome i Napolija, te borba za opstanak između Genoe, Empolija i Crotonea. Vjerujem da je sve drugo jasno.

JvmwNbI.png

Evo i rasporeda navedenog trojca koji se bori za opstanak:

Crotone

JYIP0k7.png

Empoli

DWHew1z.png

Genoa

iLfivEt.png

Dakle stvari su za Crotone jasne, sve osim današnje pobjede značilo bi ispadanje u Serije B. Iako se 16-ta pozicija čini teško dostižnom, u tri kola sve je moguće, pogotovo ukoliko Crotone danas slavi a Empoli ne uzme sva tri boda na gostovanju kod Cagliarija gdje ih čeka težak posao. Crotone će u sljedećem kolu gostovati u Torinu kod Juventusa ali imajte na umu da je Juventus sigurno prvak i da će ga čekati, u trenutku pisanja ovog teksta, vjerojatno finale Lige Prvaka, tako da je potencijalno iznenađenje u tom susretu moguće. 

Crotone ima, za njih, nevjerojatnu statistiku zadnja kola. Naime u zadnjih 6 utakmica nisu poraženi, pobjedili su čak 4 utakmice a remizirali dva puta. Dakle od maksimalnih 18 bodova uzeli su čak 14. Za klub koji se bori za opstanak ovo je ogroman uspjeh i vjerujem da na krilu dobrih rezultata i prepuni samopuzdanja i vjere u opstanak mogu slaviti i danas.

Za Udinese ova utakmica nema apsolutno nikakvu težinu. Na 11-toj su poziciji, u europu ne mogu a ispasti neće. Kod talijana ovakve utakmice obično završavaju onako kako se i očekuje.  Udinese je od zadnjih 6 utakmica u gostima poražen čak četiri puta te je jasno da ne igraju najbolje na gostovanjima, a protiv motiviranog domaćina koji se bori za goli život očekujem da upišu još jedan poraz. 

1A0Dvmy.png

prije 6 minute, Optimizam said:

Nazalost sad po kvoti 1.45 mislim da nema value igrati.Ja licno ne bih po toj kvoti vise igrao.Preko 1.80 je ok,ispod po meni ne.Mozda je neko ugrabio dobru kvotu.

Pozdrav svima.

Bolje bi bilo po 1,80 uplatiti ali mislim da je ovo jako rijetka situacija a 750.000€ za klub poput Utrechta nije malo. Nekako mislim da će dati šansu mladima, ili izvesti mix sastav i svjesno napraviti preduvjete da izgube jer im je to u interesu. Sigurni su na četvrtoj poziciji kako god odigrali dok je AZ u pobjeda potrebna a Utrechtu poraz u interesu. Sve ukazuje na to da će se svi potruditi ostvariti zajendički cilj...

Feyenoord - Heracles (1.22) bet365

Igra se posljednje kolo u Nizozemskoj Eredivisie ligi ovog tjedna. Feeynoord je imao priliku da završi pitanje prvaka prošlo predzadnje kolo, ali nisu uspjeli protiv Excelsiora koji ih je pobijedio rezultatom od 3-0. Utakmica se igrala kod Excelsiora, na njihovom Woudestein stadionu kojem je kapacitet 4500 gledatelja. Feyenoord je podnio zahtjev da se utakmica igra na neutralnom i mnogo većem stadionu, ali taj zahtjev je odbijen i morali su za svoje navijače organizirati gledanje utakmice na videozidu na njihovom De Kuipu. Prisustvovalo je 50.000 navijača Feyenoorda, koji na ovu titulu čeka 18 godina, a svi su se nadali da će sve biti završeno u tom pretposljednjem kolu. No, Excelsior ih je natjerao da još malo sačekaju. Sada moraju pobijediti Heraclesa kod kuće kako bi osigurali ovu pobjedu.

8dLQEYc.png

Feyenoord se nalazi na prvom mjestu sa 79 bodova, postigli su 83 gola, a primili 24 u posljednje 33 utakmice u ligi. Nisu ostvarili pobjedu u samo četiri od ova 33 susreta odigrana do sada. U posljednjoj utakmici su kao što smo već rekli, izgubili od Excelsiora i to im je jedini poraz u posljednjih pet utakmica. Imaju zaista izvanredan napad i od posljednjih pet utakmica protiv Heraclesa, pobijedili su tri, remizirali jednu i izgubili jednu. Posljednji međusobni susret između ove dvije ekipe se igrao osmog mjeseca prošle godine, a susret je završio 1-0 u korist Feyenoord. 

bRwTmPu.png

Ova pobjeda im je zaista potrebna, kao što vidite na tabeli. Ajax im je za petama i čeka njihov kiks kako bi mogao to iskoristiti i ukrasti im titulu koju čekaju dugih 18 godina. Mislim da Feyenoord ipak neće propustiti ovu priliku i mislim da će ostvariti ubjedljivu pobjedu pred svojim navijačima. Stadion je rasprodan i veliki je pritisak na ovu ekipu, koja je zaista ludo motivirana. 

nvLYuXP.png

Ajax koji ih u stopu prati ima 78 bodova, jedan manje i nadat će se kiksu Feyenoorda. Ali, ponovit ću još jednom, Feyenoorda ne smije ispusti pobjedu protiv devetoplasiranog Heraclesa. Još jedan razlog zbog kojeg ne smiju propustiti ovu pobjedu i osvajanje lige nakon 18 godina, jesu njihovi navijači koji su jedna od najbrutalnijih navijačkih skupina u Europi. Mogu slobodno reći da nisu baš dobro primili poraz iz prošle utakmice, koja je trebala biti veliko slavlje za sve njih. Nakon što su izgledali utakmicu, pri izlasku su huligani počeli da prave nerede i tuku se sa policijom. U svakom slučaju Feyenoord ima sve u svojim rukama i mislim da će ovdje ostvariti ubjedljivu pobjedu i da će to biti jedno veliko slavlje.

Što se tiče koeficijenata na ovu utakmicu, nešto je bolji u unibet kladionici, pa je na vama da izaberete što vam više odgovara. Sretno!

WI26lOh.png

On 08. 05. 2017. at 23:50, Goksim said:

Bolje bi bilo po 1,80 uplatiti ali mislim da je ovo jako rijetka situacija a 750.000€ za klub poput Utrechta nije malo. Nekako mislim da će dati šansu mladima, ili izvesti mix sastav i svjesno napraviti preduvjete da izgube jer im je to u interesu. Sigurni su na četvrtoj poziciji kako god odigrali dok je AZ u pobjeda potrebna a Utrechtu poraz u interesu. Sve ukazuje na to da će se svi potruditi ostvariti zajendički cilj...

Ne kuzim niti to, niti palermo?? Zna neko laicko objasniti..

Dijon - Nancy over 4.5 cards  (45 Booking points) @3.20  WilliamHill 3/10

Predzadnje kolo a situacija na dnu neizvesna. Samo 5 boda razlike od Bastie do Caena a ukupno 5 tima koji se bore za opstanak. 2 od ta 5 su Dijon i Nancy a da stvar bude jos neizvesnija ovde igraju jedni protiv drugih . To znaci da pobeda nije samo 3 boda nego 6, Nancy ima 32 i na predzadnjem je mestu a Dijon 33 i na osamnaestom - mesto koje nosi doigravanje sa trecim iz druge lige. U zadnjem kolu imaju laksi match-up od ostalih timova, Dijon u gostima kod Toulousea a Nancy kod kuce protiv St. Ettiena. Ni Toulouseu ni St. Ettienu ne trebaju bodovi pa bi se i tu mogli ponadati pobedama. No, fokusirajmo se zasad na ovaj mec, Dijon ima malo vecu prednost, Nancy ima nekoliko povredjenih igraca a uz to u losoj su formi jer imaju 7 poraza zaredom kao gosti. Mec sudi Antony Gautier, solidan prosek za ovu ligu, zna podeliti samo 2 kartona a zna otici ina 5+ uz po koji crveni. Ovde ce dosta zavisiti od oba tima tj. kretanja rezultata. Da je ulog veliki - to je jasno i sigurno, videcemo kako ce se to odvijati na terenu. Obe su ekipe po grubosti u samom vrhu, Nancy cetvrti sa 2.28 kartona p omecu, Dijon mesto ispod sa 2.11. 

5gxo0iB.png?1

Bice verovatno razrada i u wwinu te unibetu, u unibetu verovatno sutra a kod wwina u subotu. Ovih 3.20 kod WilliamHilla mi deluje kao value za neki manji ulog, vaznost utakmice je velika, sudija sa solidnim prosekom, ostalo je na njima.

EDIT: Evo i ponude iz Unibeta, ocigledno promasena granica WilliamHilla jer Unbiet nudi 1.90 na over 4.5 

cEwnDv4.png?1

Bastia - Lorient over 4.5 cards (45 BP) @2.87 WilliamHill  3/10

Nadovezivanje na situaciju oko ispadanja, i ova 2 tima su isto kandidati, pogotovo Bastia. Na zadnjem su mestu a Lorient mesto iznad ispadanja. U zadnjem kolu jako los raspored, Lorient kod kuce ali protiv Bordeauxa koji juri mesta za Evropu kao i Marseille koji ce ugostiti Bastiu i sigurno nece imati milosti jer ce kvota na Marseille biti veorvatno 1.20-1.25. Znaci ovo je all-in match, bar za domace a i Lorientu ne bi smetao koji bod. Naime, Lorient je bez 2 mozda i najvaznija igraca - bez prvog strelca Moukandjoa (13 golova) kao i veznog Marveauxa (5 gola, 6 asistencije). Mec se igra na neutralnom stadiounu bez publike tako da nije bitan skor kod kuce i vani jer su ovo specificne okolnosti. Sudice Rudy Buquet, opet ne bas sjajan prosek ali je i on imao meceva gde je znao podeliti preko 4 kartona, dok na svaki treci mec u proseku daje po crveni karton. 

EaHjaVA.png?1

Isti pick, ista kladionica, isto vazi i sto se razrade tice. Ko voli sigurnije pickove i recimo over 3.5 ili 2.5 neka saceka unibet tj. wwin. Vaznost meca je tu, videcemo kako  ce se to odraziti na kartone ali ovo moram probati pa makar ne podeli nijedan. 

Evo i ovde screenshot iz ponude Unibeta i razlika u razradi i kvoti:

ZCzLASR.png?1

NAPOMENA: Igrajte kartone na svoju odgovornost, ovo su samo predlozi i moje vidjenje. Ko ne voli igranje na kartone, najbolji je preskok!

Premier liga

Crystal Palace - Hull City (13:00)
Sudac: Martin Atkinson (3.20)
Prosjek ekipe 1: 2.03
Prosjek ekipe 2: 1.72
tYmzZ5J.png

West Ham - Liverpool (15:15)
Sudac: Neil Swarbrick (3.73)
Prosjek ekipe 1: 2.14
Prosjek ekipe 2: 1.47
OElYap9.png

Tottenham Hotspur - Manchester United (17:00)
Sudac: Jonathan Moss (4.07)
Prosjek ekipe 1: 1.69
Prosjek ekipe 2: 2.11
ELaKErQ.png

Primera

Athletic Club - Leganés (20:00)
Sudac: David Fernández Borbalán (4.79)
Prosjek ekipe 1: 2.39
Prosjek ekipe 2: 2.75
SAdMt1i.png

Eibar - Sporting Gijón (20:00) 
Sudac: Juan Martínez Munuera (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.39
Prosjek ekipe 2: 3.03
iv8oRFN.png

Las Palmas - Barcelona (20:00)
Sudac: José Luis González González (4.67)
Prosjek ekipe 1: 2.69
Prosjek ekipe 2: 2.03
7LBQZgh.png

Real Betis - Atlético Madrid (20:00) 
Sudac: Alfonso Javier Álvarez Izquierdo (6.06)
Prosjek ekipe 1: 2.69
Prosjek ekipe 2: 2.11
UXp2rSh.png

Real Madrid - Sevilla (20:00) 
Sudac: Alberto Undiano Mallenco (5.06)
Prosjek ekipe 1: 1.89
Prosjek ekipe 2: 2.83
2JCuc2U.png

Real Sociedad - Málaga (20:00)
Sudac: Santiago Jaime Latre (5.37)
Prosjek ekipe 1: 2.28
Prosjek ekipe 2: 2.92
T8i8JZj.png

Villarreal - Deportivo La Coruña (20:00)
Sudac: Jesús Gil Manzano (6.05)
Prosjek ekipe 1: 2.42
Prosjek ekipe 2: 2.39
FWoZ7q1.png

Serie A

AS Roma - Juventus (20:45)
Sudac: Luca Banti (4.71)
Prosjek ekipe 1: 1.69
Prosjek ekipe 2: 1.91
VSH3seF.png

Athletic Bilbao - Leganes 1 (1.44)

Vrlo važna utakmica za obje ekipe. Leganes će osigurati svoje učešće u La Ligi i sljedeće sezone sa bodom iz ove utakmice, ali taj bod im nije baš toliko prijeko potreban koliko je Athletic Bilbaou na gornjem dijelu tabele, jer ukoliko Sporting Gijon ne uspije pobijediti Eibara u utakmici koja se igrai u isto vrijeme kao i ova, Leganes će biti 100% siguran učesnik La Lige i sljedeće sezone.

A4RQEwX.png

Zbog činjenice da Sporting Gijon igra u gostima gdje je pobijedio samo jednu i remizirao šest utakmice od 18 koje su igrali ove sezone, mislim da je Leganes siguran. Sporting Gijon je uspio ostvariti samo devet bodova u gostima. Izgubili su čak 11 utakmica. Legenes će vjerojatno imati to u podsvjesti i zbog toga neće biti motivirani kao Athletico koji se bori za mjesto u europskim natjecanjima.

Samo jedan bod dijeli petoplasiranog Villarreala od Real Sociedada na sedmoj poziciji, gdje je Atheltico između njih (na šestoj). Pretpostavimo da će Barcelona osvojiti kup Kralja protiv Alavesa, sva tri mjesta će biti dovoljno dobra za Europsku ligu sljedeće se zone, međutim, sedmoplasirani će zatim morati da ide u kvalifikacijone runde, što bi značilo rani start sezone.  Zbog toga mislim da će se Athletic Bilbao boriti za tu poziciju i vjerujem da će sa mnogo većom motivacijom i prednošću kod kuće ostvariti značajnu pobjedu i velika tri boda nad Leganesom.

pCQytZd.png

Real Sociedad - Malaga 1 (1.53)

Kao i Athletic Bilbao o kojem sa pisao iznad, Real Sociedad se bori za mjesto koje vodi u Europska natjecanja. Trenutačno se nalaze na sedmoj poziciji sa istim brojem bodova kao i Athletic Bilbao, dok Villarreal ima jedan bod više na petoj poziciji.

A4RQEwX.png

Real Sociedad u ovu utakmicu ulazi kao što sam i rekao na sedmoj poziciji i ne može završiti ispod te pozicije zbog vrlo velike udaljenosti između njih i osmog mjesta. Pretpostavimo da Barcelona osvaja kup Kralja, kao što sam već naveo, jer je ovo zaista slična situacija kao i kod Athletico Bilbaa, oni će imati priliku da se kvalifikuju u Europsku ligu i sa sedme pozicije, ali će morati ići u kvalifikacijone runde i to bi značilo rani početak sezone, a to niti jedna ekipa ne želi.

Stoga je ova utakmica mnogo važnija nego za Malagu koja nema motivaciju, jer se ne mogu nikako plasirati bolje na tabeli, dok je Real Sociedad u mnogo boljoj formi, gdje su osvojili 10 bodova u posljednje četiri utakmice i očekivat će se još jedna pobjeda pred svojim navijačima, kako bi držali korak za Athletic Bilbaom i Villarrealom.

rWXcnsz.png

FK KRUPA - FK ŽELJEZNIČAR ---- 2 ---- 1.70 bwin

Pobijednom nad Zrinjskim, Željezničar se izdvojia u prvog favorita za osvajanje titule. Tri su utakmice do kraja, po meni ova bi im tribala biti najlakša jer Krupa je iznenađujuće visko, iako u dobroj formi zadnjih nekoliko utakmica očekujem da ce se ovi susret zavrsiti kao i protekla 3 puta, a pobjednik će biti gost iz Sarajeva. Od izostanaka, Krupu najviše treba brinuti izostanak kapetana Vukotića, dok kod gostiju nema Zebe. 

MONACO - LILLE ---- 1 ---- 1.20 Supersport

Iaoko tečaj nije neki baš extra ipak očekujem da je isto toliko pouzdan, te da ovdije Monaco ostvaruje pobidjeu i približava se osvajanju titule. Lille na drugoj strani bez mogućnosti napredovanja i nazadovanja, bar ne nekog osjetljivog, tako da sve osim pobijede domaćina mi je iznenađenje. 

BASTIA - LORIENT ---- 2 ---- 2.40 WilliamHill

Na ovaj ogled sam se odlučio jer se Bastia trenutno nalazi na zadnjemu mijestu, iako u ne baš puno boljoj situaciji se nalazi Lorient ipak sam odlučio na njih pošto su imali bljeskova protiv Lyona i Metza te očekujem da bi nešta slično mogli ponoviti i danas. Iako u gostima igraju, to neće imati nekog velikog utjecaja pošto su tribine Bastie prazne zbog divljanja huligana. To mi sve ide u korist Lorienta pošto je u slvačionici Bastie atmosfera vjerujem deprimirajuća dok se gosti ipak imaju nećemu nadati. Što se tiče ostaloga, vjerujem i u neku višu silu da će suci ipak malo pogurati goste po instrukcijama Francuskog saveza jer je vjerovatno svima u cilju da se novinski stupci nepune neredima iz Francuske.
Prvi susret ova dva klub završio je gostujućom pobijedom Bastie i to od visokih 3:0 iako je statistički bolja momčad bila Lorient, valja svakako napomenuti da je tu utakmicu Lorient završio sa 2 igrača manje. Također za razliku od tog ogleda, tri prvotimca Bastije neće biti ni u zapisniku zbog ozljede a to su Cahuzac, Squillaci te Marange.

PALERMO - GENOA ---- 2 ---- 1.75 bet365

Iako se spominjalo nekih 15m eura u Palerovoj kasi, na ovi ogled se a to neobazirem. Naime povratkom Jurića, Genoa mi je opet proigrala i u zadnjm kolu srušila Inter, prije toga dosta nesreće u ogledima protiv Chieva i Lazia te poraz od Juventusa. Ovdije također treba uzet u obzir da je palermo svakako drugoligaš dok je Genova još u borbi za ostanak i ovom pobijedom bi si praktički mogla osigurati ostanak. Također valja napomenuti da je od 3 kola do kraja koja su ostala imaju još susrete sa Torinom i Romom, tako da im je ovo MUST WIN ! 

ROMA - JUVENTUS ---- X2 ---- 1.55 bet365

Iako su ovaj tjedan imali meč lige prvaka i osigurali finale, mislim da će i ovo Juvetus rutinski odraditi, jer ovo je utakmica kojom mogu riješiti pitanje prvaka i zadnja tri kola biti koncentrirani čisto na Ligu prvaka. Roma je bez prvog napadača Đeke, Strootmana, Perrottija te je pod upitnikom još i Nainggolan. Pa čak i da je kompletna na ovo bih se odlučio bez brige, jer Juventus zadnja dva kola u Seria A nema pobijedu, Roma se približila na -7 i sve mi upućuje na to da Juventus večeras izgubiti neće. 

Također se može probati i čista dvojka 2.90 bet365.

West Ham-Liverpool

Napeta završnica u borbi za mjesto u Ligi prvaka se nastavlja. Arsenal je jučer dobio Stoke i pritisak je na momčadi Jurgena Kloppa. Liverpool mora dobiti obje utakmice do kraja  da bi bio siguran 4. Liverpool je zakomplicirao sve remijem u zadnjem kolu na Anfieldu gdje su između ostalog i promašili penal. Danas im je pobjeda neophodna no West Ham se u zadnjih par kola probudio. Momčad Slavena Bilića na svojem terenu nije primila gol u tri utakmice u tom periodu imaju dvije pobjede i remi. Za danas domaći će biti bez Antonio, Obianga, Ogbonna i Sahka. Gosti po važna tri boda idu bez Manea i Hendersona. West Ham odlično izgleda u zadnjih par utakmica i mislim da oni ovdje mogu uzeti bod Liverpoolu. Redsi imaju tri pobjede zaredom na gostovanju i nadaju se nastavku niza i danas. Teška utakmica Liverpoolu puno više treba nego West Hamu no domaći nakon duzeg vremena izgledaju dobro. Srušili su Tottenham na svome stadionu tako da je  samopuzdanje domaćih ogromno. Liverpool dolazi sa 3 pobjede zaredom u gostima no mislim da West Ham  može ovdje doći do boda i tako igrom slučaja pomoći gradskom rivalu Arsenalu.

TIP: West Ham or draw 2,40 bet365. Under 2,5 gola 2,00 bet365

Krupa-Željezničar 2 
Feyenoord-Heracles 1
Willem II-Ajax 2

Bwin 2,43 

- Željo je pobjedom nad Zrinjskim uzeo titulu a ostalo mu je samo da je potvrdi. Krupa zna biti neugodan protivnik kući ponajviše radi onog terena, ali Željo je kvalitetnija ekipa i ne vjerujem da će si dopustiti novi kiks kojim bi vratili Zrinjski u igru. 1.70 u bwinu je odlično.

- Zadnje kolo u Nizozemskoj, Feyenoordu treba pobjeda da osigura titulu. To im je trebalo i zadnje kolo pa ih je Excelsior razmontirao 3:0 a oni su im do neki dan bili ono što je Lokomotiva Dinamu. Danas igraju pred svojim navijačima i nema bolje proslave titule. Heracles ima kao neke šanse za dodatne kvalifikacije za Europu, a prije svega moraju danas dobiti a i nadati se kiksevima Twentea i Heerenveena i jako teško da će izvući to sve.

- Ajax se nada kiksu Feyenoorda. Igraju svi u isto vrijeme što je dobro pa sam se zato odlučio odigrati i njih. Igraju protiv Willema koji ne može ispasti a ne može ni u Europu, imaju četiri poraza u posljednjih pet utakmica i Ajax ovo mora dobiti i nadati se kiksu Feyenoorda.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use