Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 13.5.2017.


IzudinB

Recommended Posts

prije sat vremena, paramtikete said:

Gleda sam i taj meč, ja se slažem takodjer ali nisam nesta previse siguran pa isan tia pisat da nebi bilo spominjanja blize i daljnje rodbne :D

Najviše se tu u kartonima uzdam u Ingosltand koji mi je nekao konstantan sa 2-3 kartona dok Freiburg me par puta izenadio kad im je tribalo igrali su ka curice... al svakako to i ja igram :)

Ma vidicemo, po meni trebali bi i oni i ovi nasi na celu sa Zebecom.

Link to comment
Share on other sites

Vojvodina - Radnički 2 (1,57) bet365

Ovdje imamo ogrman pad koeficijenta sa 3,40 na 1,57 na goste. Vojvodina je osigurala Europu i za njih je, što se nekih ciljeva tiće sezona gotova. Vojvodina je objavila da će preostala tri kola igrati sa igračima kombiniranim sastavom kako bi mlađi igrači skupljali iskustvo. Vjerujem da tu leži najveći razlog pada koeficijenta. 

Radničkom bodovi itekako trebaju jer se bore sa Mladost L. za četvrto mjesto. Konkurenti im bježe samo dva boda a do kraja je tri kola. Isto tako, sljedeće kolo im dolazi Partizan a iz te utakmice teško da mogu računati na bodove tako da su ovdje tri boda jedina opcija. 

Simptomatično je koliko je pao koeficijent, ovo itekako vrijedi imati na radaru...

Link to comment
Share on other sites

Corinthians - Chapocoense over 4,5 kartona bet365

Bet365 nas je odlučio počastiti sa kartonima u Brazilskom prvenstvu.

Utakmicu sudi Elmo Alves Resende Cunha koji u prosjeku daje preko 5 kartona po utakmici. U zadnjih 10 utakmica čak 9 puta je davao 5 kartona i više, obično puno više, a samo jednom je išao ispod te granice. Za mene dovoljan argument za odigrati over kartona za neki niži/srednji ulog. 

Chapocoense je zadnje dvije utakmice, koje su odigrali u nepunih tjedan dana dobro raspoložen. Predzadnju utakmicu su dobili 4 žuta kartona i jedan crveni a zadnju utakmicu 5 žutih kartona i jedan crveni. Sami naravno. Corinthians je nešto korektniji te imaju prosjek od 1-2 kartona po utakmici za sad, ali sezona ionako njima tek počinje. Favoriti su, ali ako rano ne povedu 2:0, 3:0 over kartona bi trebao proći.

A63m80u.pngxzGKm84.png

Link to comment
Share on other sites

Vidim da je Goksim odradio nocnu smenu, a i ostali clanovi su doprineli predlozima pa je sekcija dnevnih tipova za subotu bogata. Ovo izdvajam pored vec nekih navedenih tipova:

Freiburg - Ingolstadt, Freiburg to win either half @1.66 marathonbet

Vec je pisano o ovom mecu, ja cu preskociti kartone ovde i odigrati da Freiburg uzima bar jedno poluvreme. NEma novih izostanaka na nijednoj strani, zato sam malo zacudjen velikom kvotom na Freiburg koji je realno kod kuce vise nego dobar. Imaju 3 pobede zaredom pred svojim navijacima i to ne protiv lakih protivnika: Schalke, Leverkusen i Mainz. Pre toga su izgubili od Bayerna ali odigrali 1:1 sa uvek neugodnim Hoffenheimom. Mislim da danas mogu cak i do pobede, motiv je tu, ukoliko se domognu Evrope to ce biti velika stvar za klub i budzet. Ingolstadt matematicki ima sanse za opstanak ali ne bih im dao prevelike sanse, jer zaostaju 4 boda sto znaci da bi ostali konkurenti trebali uzeti samo po bod iz zadnja 2 meca a oni pobediti zadnja 2 meca sto je po meni malo verovatno.

Sunderland - Swansea X2 @1.28

Pogled na tabelu sve govori. Nadam se da Sunderland nece biti dzelat jos jednom tipu, secamo se sigurno prosle nedelje i Hulla koga je pola sveta igralo a oni ladno izgube od Sunderlanda kod kuce, od tima koji je vec ispao. Ne bi trebalo da Sunderland uspe povuci jos jednog sa sobom, Swansea je respektabilna ekipa, imali su malo problema sa trenerom u sredini sezone kad  su se naredali losi rezultati ali zadnja nekoliko meca odradjuju jako dobro. Mislim da ovde mogu i do pobede, to cu singlirati na manji ulog, a dvoznak spajam sa Freiburgom, ne vidim da ce tim iz Velsa izgubiti ovaj mec.

Wintherthur - Zurich both to score @1.73 bet365 

Zurich je sampion, treba im jos koji bod ali to je to, vracaju se u prvu ligu sledece sezone dok Wintherthur na sredini, prezivece sezonu. Oba tima igraju izrazito napadacki, odbrana Zuricha vec neko vreme redovno prima bar po gol a Wintherthur nimalo los pred svojim navijacima.

 

Link to comment
Share on other sites

19:00 Gummersbach - Minden 1 1.47 @ WWin

Situacija u bundesligi je dosta zakomplicirana,Gummersbach koji ima jako veliku tradiciju igranja bundeslige i osvajanje iste nalazi se u doljnem dijelu tabele i bodovi odnosno pobjede su pod imperativom.Imaju zaista solidan roster u vidu igraca kao sto su Ernst,Kuhn,Nyokas i ostala kompanija koja je dosta iskusna.Kako su proslo kolo kiksali sada na domacem terenu imaju imperativ pobjede protiv moglo bi se reci spasenog Mindena.
Minden je 11 sa 22 boda,6 vise od opasne zone i njima su bodovi potrebni ali ne kao Gummersbachu.U gostima i nisu neka ekipa,imaju 3 pobjede uz 2 remija i 9 poraza dok je recimo Gummersbach koji ima katastrofalnu sezonu kuci odigrao 14 utakmica i od tih 14 na 6 je slavio,jednom su odigrali nerjeseno i 7 puta gubili - usporedba da su u gostima ove sezone na 14 utakmica samo 2 put pobjedivali i cak 12 puta porazeni govori da ipak bolje kuci igraju.Minden ovdje stize bez jako bitnog Dodera u rosteru,dok ce Gummersbach biti bez Kuhna (istina prvog strijelca) do kraja sezone,ali imaju oni sirine i bez njega a isto tako on je vec out 2-3 utakmice unazad.Jednostavno smatram da ime kao sto je Gummersbach ne smije si dopustiti da gubi ovakve utakmice kod kuce i smatram da ne smije se boriti za opstanak,stari su oni prvaci - iskusan klub i mislim da danas pobjeduju.I jedna napomena za kraj nesto sto mrzim spominjati pogotovo u rukometu ali bi sada spomenuo,nakon nerjesenog rezultata 2012 godine izmedu ova dva tima,odigrali su pet utakmica,Minden je slavio 3 puta dok je Gummersbach 2 puta pa je mozda i neki 3 za 3 ali necu da gledam na to nego samo konstatujem.

Link to comment
Share on other sites

Manchester City-Leicester 

Na Etihadu Manchester City dočekuje prvake u utakmici gdje domaćima treba 3 boda dok su gosti sigurni u sredini. Prošlog vikenda City je razmontirao Crystal Palace sa 5-0. Lisice su proigrale nakon odlaska Ranierija no i dalje rijetko pobjeđuju u gostima. Domaći će u ovome susretu biti bez ozljedenog Gundogana i Brava, a upitan je Aguero. Gosti će igrati bez Drinkwatera, Hutha, Mendya, Waguea. Gosti iako ne pobjeduju cesto postizugolove, na zadnja pet gostovanja nisu upsijeli dat gol samo Arsenalu. City je eksplodirao u prošlom kolu odigrali su odličnu utakmicu i puni samopuzdanja dočekuju i ovaj ogled. Liga prvaka je nadohvat ruke i ja se nadam da domaći neće kiksati ovdje. 

TIP:City 1,25 @bet365, Pobjeda Citya i oba daju gol 2.37 @bet365

Link to comment
Share on other sites

Rijeka - Hajduk Split

Veliki jadranski derbi na programu je ove subote. Nogometaši Hajduka u vrlo opasnom izdanju dolaze na Rujevicu kod Rijeke.
Rijeka je u prošlom kolu doživjela prvi poraz u sezoni (kod Lokomotive) i siguran naslov prvaka odjednom je postao vrlo upitan. Razlika između Rijeke i Dinama sada je pet bodova, ali pred Rijekom je vrlo neugodan raspored, kakva će biti i današnja utakmica. Teška i neugodna za Rijeku.
U ranijem dijelu sezone Rijeka je pobijedila Hajduk na Poljudu 4-2, dok je nakon toga, kada je bila u dosta boljoj formi nego trenutačno, svladala Splićane doma 2-1 (poslije 1-0 Hajduka) i remizirala u Splitu (1-1).
Hajduk nedavno iza sebe ima dvije velike, ogromne pobjede: prvo 2-0 u Maksimiru, pa čak 5-1 protiv Osijeka. Hajduk trenutačno djeluje bolje od Rijeke, igra s više žara i samopouzdanja, ali objektivno (čak i znajući da danas neće igrati Franko Andrijašević) Rijeka ima kvalitetniju momčad i bolje uređeni sustav.
Gadna je ovo utakmica za domaćina, ali ona će definitivno pokazati je li Rijeka zrela za biti prvak ili nije. Mi mislimo da jest.

Stoke - Arsenal

Nikako nismo štovatelji Arsenala i uvijek ćemo u prvi plan staviti gubitnički mentalitet tog kluba, no isto tako treba priznati da je trenutačno ta londonska momčad u dobrom ritmu.
Premda je sve bilo izrežirano za strašno lošu sezonu, na kraju Arsenal možda i ostvari rezultate dovoljne za malo zadovoljstva. Klub je u finalu FA kupa i može do tog naslova, a udaljen je samo tri boda od četvrtog mjesta (kvalifikacije Lige prvaka), pa bi i dolazak na tu poziciju bio ostvarenje određenog cilja.
Arsenal ima četiri pobjede u posljednjih pet prvenstvenih utakmica i to treba respektirati. Pao je jedino u londonskom derbiju od Tottenham, dok tijekom zadnje tri pobjede nije primio niti jedan pogodak (Leicester 1-0, Manchester United 2-0 i Southampton 2-0).
Stoke je, pak, u kontra ritmu: samo je jednom slavio u zadnjih čak osam utakmica. U tom je razdbolju upisao pet poraza i nikako nije čvrst stup na kojeg se možemo osloniti.
U prvom dijelu sezone Arsenal nije imao problema protiv ovog suparnika (3-1 na Emirates stadionu). I danas glasamo za Arsenal.

izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Stoke-Arsenal 

Do prije par kola nitko nije očekivao Arsenal ovako blizu četvrtome mjestu. No momčad Arsene Wengera se pribrala i u zadnjih pet kola stigli su do 4 pobjede i nadomak su cilju koji je uvijek isti, izboriti Ligu prvaka. Arsenal ne ovisi sam o sebi no da bi se mogli nadati moraju slaviti u sve tri preostale utakmice. Ovaj dvoboj kod Stokea najtezi je u rasporedu. Arsenal se nalazi u ovoj lošoj situaciji upravo zbog katastrofalnih izvedbi van svog stadiona. Na gostovanjima su upisali čak sedam poraza ove sezone. Ovdje dolaze sa dobrim raspoloženjem jer slavili su kod Southamptona sa 2-0. Da je Wenger mogao birati gostovanje koje mu ovisi o borbi za Ligu prvaka ne vjerujem da bi izabrao gostovanje na Britaniji. Topnici ovdje nisu slavili od 2010. kada je bilo 3-1 a golove za pobjedu postigli su 89. i 90. minuti. Stoke ove sezone ima pet poraza na svome stadionu. Izgubili su na svome travnjaku od Citija, Tottenhama,  Bournemoutha, Liverpoola, Chlesea. Pred nama je napetih 90 minuta. Tradicija definitivno nije na strani gostiju no njima je ova pobjeda potrebna. Stoke je doma kvalitetan no ove sezone izgubili su od top4 ekipe na tablici želi li i Arsenal u to društvo ovdje danas mora upisati trijumf. 

TIP:Arsenal 1.66 @bet365

Link to comment
Share on other sites

MAN.CITY – LEICESTER

Manchester City je razočarao ove sezone, ostao je bez ijednog trofeja, što je za klub ovakvog budžeta i ambicija svakako podbačaj. Ostala je tek utješna, ali i jako važna nagrada, osigurati plasman u Ligu prvaka, stoga moraju dobiti ovaj meč. No, upravo su na Etihadu Guardiolini učenici imali previše kikseva, prokockali čak 17 bodova, s kojima su mogli biti i šampioni.

Leicester je imao silno turbulentnu sezonu, bio je u jednom trenutku čak i u opasnosti da ispadne, ali je zablistao serijom trijumfa nakon što je Shakespeare zamijenio Ranierija, osigurali su status, te stigli do povijesnog četvrtfinala Lige prvaka. „Lisice“ su sposobne zagorčati život domaćinima!

Brojke: Gosti su dobili oba prethodna meča, ove sezone doma u Leicesteru sa 4:2, a lani i u Manchesteru sa 3:1, kad su zapravo najavili svoj senzacionalni pohod na naslov.

OSIJEK – SLAVEN

Osijek u ovoj etapi vidi svakako dobru priliku u okviru svoje maratonske trke sa Hajdukom za 3. mjesto. Naime, Zekićeva momčad u Gradskom vrtu dočekuje Koprivničane i jasno je veliki favorit, a uz to, Hajduk u istom kolu ima najteži ispit, gostuje kod lidera Rijeke! Zato Slavonci mogu pobjedom profitirati, ovo je meč u kojem ne smiju kiksati, pogotovo nakon debakla n a Poljudu prošlog tjedna (1:5).

Slaven je već dugo bez rezultatskog cilja u HNL-u, osim eto, prestižnog 5. mjesta koje bi mogli dohvatiti. Ipak, ne zaboravimo da Farmaceuti nemaju popusta ni prema kome, podsjetimo da su nedavno srušili i Dinamo…

Brojke: Osijek ej svladao Slaven u sva 4 posljednja meča, ali ove sezone svaki put minimalnom razlikom (dvaput 1:0, jednom 2:1).

AUGSBURG – DORTMUND

Augsburg je pred presudnih 180 minuta završetka Bundeslige u kojima će tražiti put do opstanka u silnoj gužvi koja vlada u donjem domu tablice, gdje je skoro polovica lige ugrožena. Bavarci se nikako ne mogu pohvaliti da im je domaći teren bio prednost (5 pobjeda, 5 remija i 6 poraza).

Dortmund je također pred 2 „finala“ lige, naravno, u drugom smislu, bitke za plasman u Ligu prvaka, s tim što žuto-crne čeka i ono treće, pravo, u finalu Kupa sa Kovačevim Frankfurtom. Za njih, dakle, tek predstoje najvažniji mečevi sezone! Loša je vijest što su vani izgubili već 6 puta, previše za tako kvalitetnu momčad…

Brojke: Dortmund je imao mini seriju od 3 uzastopne pobjede, koju je Augsburg prekinuo ove sezone i to na Westfalenu (1:1).

BENFICA – GUIMARAES

Benfica je na korak do svoje 4. uzastopne titule prvaka, a takav pothvat još nikada nije ostvarila u svojoj inače prebogatoj klupskoj povijesti. Lisabon ski klub dočekao je pretposljednje kolo sa 5 bodova više od Porta, a upravo je prošla etapa razriješila sve dileme: jer dok su pratitelji remizirali kod Maritima (1:1), “Orlovi” su trijumfirali na teškom gostovanju kod Rio Avea sa 1:0, zaista zlata vrijedan gol zabio je Meksikanac Raul Jimenez u 75. minuti. Uglavnom, pobjedom u ovom meču Benfica može na svom stadionu Luz proslaviti naslov.

Guimaraes je čvrsto na 4. mjestu, a teoretski može čak preskočiti Sporting na 3. (koje vodi u play off Lige prvaka) jer ima 5 bodova manje od njih. Zato gosti ipak imaju motiv u ovom meču, makar ne baš naročito realan, ali treba posebno istaći da su u najboljoj formi od svih ligaša, nanizali su čak 7 trijumfa u prvenstvu zaredom! Inače, zanimljivo je da će se ovi isti rivali, Benfica i Guimaraes, sastati ponovo za dva tjedna (28. svibnja) u finalu Kupa Portugala!

Brojke: Benfica je svladala Guimaraes u sva 4 posljednja meča i to bez primljenog gola (a zabila im je ukupno 6), ove sezone je već dvaput svladala u gostima, u prvenstvu i Liga kupu, sa po 2:0! Ukupno, u prethodnih 8 susreta domaćini imaju 7 trijumfa i jedan remi, a Guimaraes ih nije nadmašio upravo od finala Kupa 2013., dakle, prije točno 4 godine!

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites


15:00 Spezia - Pisa 1 - 1,39 wwin

Spezia zauzima 8 mjesto tabele sa 56 bodova iz 40 utakmica.Imaju skor 14-14-12 sa gol razlikom 37:34.Kao domacini na svom Alberto Picco odigrali su 20 utakmica i upisali skor 11-6-3 sa gol razlikom 26:18.U zadnjih 5 utakmica imaju pobjedu, 2 poraza i 2 vezana remija, Spal i Perugia, obje 0:0.Trener Di Carlo u danasnjem mecu nece moci racunati na Migliore (odbrana,36/1),  Pulzetti (sredina,28/3) , Signorelli (sredina,13/0), Piccolo (napadac,30/3) i Piu (napadac,21/3).

 Pisa je ispala u nizi rang, a ovih dana pise se dosta o tome kako je Pisa primila manje golova od prvoplasiranog Spala, a razlika na tabeli je drasticna.Pisa je u 40 utkamica osvojila 34 boda, skor 6-20-14 sa gol razlikom 23:33.Kao gosti odigrali su 20 utakmica i upisali skor 1-12-7 sa gol razlikom 13:19.Bez pobjede su bas dugo vremena, a u zadnjih 5 utakmica imaju 2 remija i 3 poraza, od cega je zadnji kuci od Cittadella 4:1.Trener Gennaro Gattuso u danasnjem mecu nece moci racunati na Ujkani (golman,35/0), Avogadri (odbrana,13/0), Golubović (odbrana,32/0), Milanović (odbrana,10/09, Landre (odbrana,5/0), Di Tacchio (sredina,34/1), Tabanelli (sredina,5/1), Cani (napadac,33/2) i Manaj (napadac,16/2).

Odlucio sam se za keca u ovom mecu, mada nije neka bas velika kvota.Spezia ima +3 u odnosu na Novaru koja je na 9 mjestu.Drze to posljednje play off mjesto, a danas imaju i mec loptu kuci protiv otpisane Pise.Iako je Spezia 3 kola bez pobjede, u zadnjem igraju protiv Vicenze u gostima koja se bori za opstanak, tako da sam danas misljenja da bi pobjedom mogli zakljuciti regularni dio sezone pred domacom publikom.Prvi mec ovih ekipa zavrsen je 0:0, sto me donekle i ne cudi obzirom da je Pisa tim sa najmanje postignutih golova, a nije ni Spezia nesto pretjerano raspucan tim.

15:30 Schalke - HSV Zbroj kartona -3,5+ over - 1,63 wwin

Schalke nakon 32 utakmice na svom kontu ima 41 bod, skor 11-8-13 sa gol razlikom 43:38.Kao domacini na Veltins Areni odigrali su 16 utakmica i upisali skor 8-4-4 sa gol razlikom 28:14.Nakon sto su u gostima dobili Leverkusen 4:1, u proslom kolu su izgubili od Freiburg sa 2:0.Trener Markus Weinzierl u danasnjem mecu nece moci racunati na Choupo Moting (napadac,28/3), Naldo (odbrana,18/1), Embolo (napadac,7/2), Alessandro Schöpf (sredina,28/6) i Baba Rahman (odbrana,13/0).Moguci pocetni sastav izgleda ovako:

Fährmann - Coke, Höwedes, Nastasic, Kolasinac - Goretzka, Bentaleb - D. Caligiuri, M. Meyer - Huntelaar, G. Burgstaller

HSV ponovo u borbi za opstanak, imaju 34 boda nakon 32 utakmice i trenutno su na toj play out poziciji, mada Mainz ima isti broj bodova kao i oni.Skor momcadi je 9-7-16 sa gol razlikom 30:59.Kao gosti odigrali su 16 utakmica i upisali skor 2-3-11 sa gol razlikom 11:35.Jedno vrijeme su igrali dosta dobro, cak su izasli iz te opasne zone, ali svega 1 bod iz zadnje 4 utakmice doveo je do toga da opet strepe.U proslom kolu kuci su remizirali sa direktnim rivalom u borbi za opstanak, Mainzom 0:0.Trener Markus Gisdol u danasnjem mecu nece moci racunati na Adler (golman,19/0), Ekdal (sredina,20/1), Hunt (sredina,22/4), Mavraj (odbrana,13/0), Djourou (odbrana,14/0).Moguci pocetni sastav izgleda ovako:

Mathenia - Diekmeier, K. Papadopoulos, Jung, Ostrzolek - Janjicic, G. Sakai - Müller, Holtby, Kostic - Wood

Ono za sto sam se ja odlucio u ovom mecu jeste over na kartone.Prvi ovosezonski duel zavrsen je pobjedom HSV 2:1 i tada je bilo 6 zutih kartona.Schalke je ove sezone dobio 64 zuta kartona i 2 crvena, dok je HSV dobio 68 zutih i 3 crvena kartona.Utakmicu ce suditi Markus Schmidt.On je ove sezone na 19 utakmica u svim takmicenjima koja je sudio podijelio 78 zutih i 5 crvenih kartona.U Bundesligi je podijelio 46 zutih i 3 crvena kartona na 12 utakmica.

Link to comment
Share on other sites

Osijek-Slaven Belupo 1 1,53(b365)

Nazalost, malo kasnim s ovim tipom. Ja sam ga odigrao pocetkom tjedna kad je kvota bila 1.75, al po meni sve iznad 1.50 je i dalje value pa mislim da se treba uzeti. Razlozi? Osijek 10-3-3 kroz sezonu kao domacin, sa 6 uzastopnih pobjeda doma u prvenstvu. Pored toga, Kopic, trener Slavena je najavio davanje prilika nekim juniorima i igracima koji su igrali manje, tako da se ocekuje da nece igrati Melnjak, Tadic, Ivanovski, Međimurac, Radić, Markovic, Katic. Osijek je dozivio tesku katastrofu kod Hajduka i sigurno da ih je trener Zekic "oprao" zbog toga i da ce se ovdje htjeti iskupiti pred svojom Kohortom. Nedostaje im samo Lesjak. Slaven se vise ne bori za nista, dok je Osijek jos uvijek u borbi s Hajdukom za trece mjesto koje donosi kolo manje u EL, a samim time i duzi godisnji odmor te kasniji odlazak na pripreme. 

Slavia Prag-Dukla Prag 1 1.44(vecina klada)

Velika, velika prilika za Slaviu da prakticki rijesi prvenstvo. Plzen je kiksao jucer odigravsi 3-3 s Boleslavom i Slavia bi domacom pobjedom otisla na 4 boda i 2 kola do kraja bi to jako tesko mogli izgubiti. Dukla je u sredini ljestvice i bez mogucnosti napretka te je prema tome sama po sebi idealni protivnik za Slaviu. Pobjeda domacina ne bi trebala biti upitna.

Verona-Carpi 1 1,57(b365)

Zadnja su 2 kola i u talijanskoj drugoj ligi i Verona je na 2. mjestu koje vodi izravno u Seriu A. Prvi Spal bjezi 3 boda, dok je 3. Frosinone samo na bod zaostatka. Carpi nije bezazlena momcad i 7. su na ljestvici i imaju 5 bodova prednosti pred Novarom i Barijem koji vrebaju za preostala mjesta u playoffu, tako da ukoliko i izgube u ovoj utakmici nije kraj svijeta jer ce bas Novaru docekati na domacem terenu sljedece kolo i mogu tamo potvditi playoff. Verona je jedan od boljih domacina lige sa skorom 12-6-2 i unatoc tome sto je Carpi sasvim solidan gost, mislim da Verona nece propustiti priliku koju ima da ostvari direktan plasman jer playoff je ipak veliki rizik. U zadnjem kolu imaju gostujucu utakmicu s Cesenom koja bi tad trebala biti i matematicki sigurna tako da jednostavno moraju uzeti ovdje doma sva 3 boda te to ponoviti u zadnjem kolu i igraju Seriu A, sve je u njihovim nogama. 

UFC

J.Jedrzejczyk-J.Andrade 1 1,61(Betfair)

Jedan par UFCa vcrs, borba za titulu u zenskoj slamka kategoriji gdje Poljakinja sasvrsenog skora 13-0 brani naslov protiv izazivacice iz Brazila skora 21-5. Andrade je u slamci odradila svoje zadnje 3 borbe i ostvarila zaista 3 lijepe pobjede i time si izborila priliku za napad na Joannu. Misljenja sam da ce Joanna ovaj mec odrzavati  u kicking rangeu, a obzirom da je ona vrhunski Muay Thai borac s preko 70 pobjeda, te 27-2 skora u profesionalnom kickboxu, jasno je tko tu ima prednost u takvoj borbi. Pored toga Joanna je vislja 11 cm i ima duzi reach tako da mislim da ce uspjesno odrzavati distancu i polagano raskomadati Andrade, ako i dodje do klinca, ima Joanna ubojite laktove i moze se uvijek izvuci i iz toga. Andrade je nekako dosla do shota bez da se borila s bas vrhom, vrhom. Nema tu borbe ni protiv Namajunas, ni Gadelha, ni Karoline, ni Waterson. Pobjede nad Hill, Pennom i Calderwood su vrijedne pobjede, ali ipak te cure nisu onaj sami vrh divizije. Isto tako, ovo je borba na 5 rundi, a Andrade je pokazivala i probleme s cardiom i u borbama od 3 runde, tako da mislim da ce ovo Joanna ili odvuci na odluku, ili zavrsiti u kasnijim rundama kada se Andrade u potpunosti ispuse i umori.

Link to comment
Share on other sites

prije 10 sati, mario007 said:

Slazem za Jadranski derbi over 5.5 kartona ,sigurna je nepodnosljivost Rijeke i Hajduka + bih dodao da je Hajduk u odlicnoj formi ,namuciti ce Rijeku to je sigurno.

Mec ce suditi Mario Zebec koji u svakom jacem mecu ove sezone dijeli zute...

Rijeka-Dinamo 6,Hajduk-Rijeka 8 i Hajduk-Dinamo 8 uz 1 crveni.

http://us.soccerway.com/referees/mario-zebec/103170/matches/

 

 

prije 12 sati, paramtikete said:

Rijeka - Hajduk Split ---- zbroj žutih kartona 5.5 ( više ) ---- 1.75 Supersport

Jadranski derbi, netrpeljivost sa obje strane, Torcida više mrzi Rijeku nego Dinamo, uvijeren sam da je tako i sa Armadom. Rijeka za titulu, Hajduk za dišpet ! Očekujem utakmicu punu tenzija, pogotovo ako krene na Hajdukovu stranu šta je lako moguće, jer pred domaćinom je prevelik pritisak, dok će gosti igrati samo da ih sjebu :D
Iskreno više bih volia ovi par odigrat u nekoj stranoj kladionici gdje se i eventualni crveni karton računa kao 2 žuta ali i ova granica mi je OK, dok se sa većom granicom od toga nebih igrao čisto iz dosadašnjih iskustava ove sezone kada smo svi bili uvjereni da ide OVER a bio je manje kartona nego na prijateljskim utakmicama. 


Imate kartone u Favbetu na granici 4.5 po kvoti 1.90 sto je veliki value. I prosle nedelje su kiksali sa Lokosima, pa ko igra tmao nek iskoristi...

Link to comment
Share on other sites

Petrovac - Rudar 2 @2.10 VEcina klad.

 

Kruze glasine da je ovo 2, naime Rudar je ovima pomogao da ostanu u ligi prosle sezone da bi zauzvrat ove dobio 9 poena iz 3 odigrana meca. 2 su vec odigrana i to su bile pobede Rudara, trebalo bi da i danas dobiju. Isto tako se govorilo o golovima u proslom mecu Rudara u utorak ili sredu kad ono bese, ispratio sam to i ladno je doslo (1:4 na kraju). Kvota u blagom padu, ispraticu ovo, domace lige su pune ovakvih dealova, samo da vidimo da li je saradnja tacna...

Link to comment
Share on other sites

Manchester City - Leicester BTTS & over 2.5 (2.00)

Manchester Cityjeva sezona nije išla baš onako kako je planirano ove sezone, ali oni se i dalje bore za prva četiri mjesta. Leicester je nepobjediv u posljednje tri ligaške utakmice protiv Manchester Cityja, ostvarujući pobjede u posljednje dvije.

Leicester nema motivacije i nema za što igrati, ali tu je ponos. Oni su se borili sa formom tijekom cijele sezone, ali njihove dvije gostujuće pobjede su došle u posljednjih pet utakmica. Leicester je postigao gol u 4 od 5 gostujućih utakmica.

Manchester City bi ovo trebao pobijediti, ali mislim da kladionice napuhavaju njihovu pobjedu od 5-0 protiv Crystal Palacea. Ovo mi izgleda vrlo sigurno, a koeficijent je fantastičan. Leicester je postigao sedam golova u posljednja dva susreta protiv Manchester Cityja i mislim da će u ovoj utakmici oba tima dati gol i više od 2.5 gola na utakmici. Oklada se može kombinirati u bet365.

AhgLEb6.png

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, IzudinB said:

Rijeka - Hajduk Split

Veliki jadranski derbi na programu je ove subote. Nogometaši Hajduka u vrlo opasnom izdanju dolaze na Rujevicu kod Rijeke.
Rijeka je u prošlom kolu doživjela prvi poraz u sezoni (kod Lokomotive) i siguran naslov prvaka odjednom je postao vrlo upitan. Razlika između Rijeke i Dinama sada je pet bodova, ali pred Rijekom je vrlo neugodan raspored, kakva će biti i današnja utakmica. Teška i neugodna za Rijeku.
U ranijem dijelu sezone Rijeka je pobijedila Hajduk na Poljudu 4-2, dok je nakon toga, kada je bila u dosta boljoj formi nego trenutačno, svladala Splićane doma 2-1 (poslije 1-0 Hajduka) i remizirala u Splitu (1-1).
Hajduk nedavno iza sebe ima dvije velike, ogromne pobjede: prvo 2-0 u Maksimiru, pa čak 5-1 protiv Osijeka. Hajduk trenutačno djeluje bolje od Rijeke, igra s više žara i samopouzdanja, ali objektivno (čak i znajući da danas neće igrati Franko Andrijašević) Rijeka ima kvalitetniju momčad i bolje uređeni sustav.
Gadna je ovo utakmica za domaćina, ali ona će definitivno pokazati je li Rijeka zrela za biti prvak ili nije. Mi mislimo da jest.

Stoke - Arsenal

Nikako nismo štovatelji Arsenala i uvijek ćemo u prvi plan staviti gubitnički mentalitet tog kluba, no isto tako treba priznati da je trenutačno ta londonska momčad u dobrom ritmu.
Premda je sve bilo izrežirano za strašno lošu sezonu, na kraju Arsenal možda i ostvari rezultate dovoljne za malo zadovoljstva. Klub je u finalu FA kupa i može do tog naslova, a udaljen je samo tri boda od četvrtog mjesta (kvalifikacije Lige prvaka), pa bi i dolazak na tu poziciju bio ostvarenje određenog cilja.
Arsenal ima četiri pobjede u posljednjih pet prvenstvenih utakmica i to treba respektirati. Pao je jedino u londonskom derbiju od Tottenham, dok tijekom zadnje tri pobjede nije primio niti jedan pogodak (Leicester 1-0, Manchester United 2-0 i Southampton 2-0).
Stoke je, pak, u kontra ritmu: samo je jednom slavio u zadnjih čak osam utakmica. U tom je razdbolju upisao pet poraza i nikako nije čvrst stup na kojeg se možemo osloniti.
U prvom dijelu sezone Arsenal nije imao problema protiv ovog suparnika (3-1 na Emirates stadionu). I danas glasamo za Arsenal.

izvor: lutrija.hr

Imas to koju drugu ulogu ovdje kao moderator ili samo analize copy/paste. Ljudi si to i sami znaju procitati na stranicama lutrije i PSK .

Svaka tema u dnevnim tipovima je tvoj post sa kopiranim prijedlozima .

Ja neznam gdje je tvoja svrha nepisem analize jer nemam vremena ali ti ako neki moderator i clan administracije jedino znas kopirati tekst. Bas pohvalno 

Link to comment
Share on other sites

20:00 Saran - Creteil 2 2.40 @ WWin

Po ovoj kvoti moram probati ovo.Saran je 12 na tabeli sa 14 bodova dok je Creteil 13 na tabeli sa 10 bodova i ovdje ako izgube gotovo nemaju sanse za opstanak i pobjeda je imperativ.Kvalitetnija su ekipa,prosle godine su cak i ehf cup igrali ako se nevaram i jednostavno pehovi kroz sezonu su ih doveli do ovoga.U zadnje vrijeme su imali jako teske protivnike ali pokazivali su znake 'zivota'.Namucili su i jaki Paris i Dunkerque te pobjedili cak Chambery u gostima.Ono sto im ide na sve je to je laksi raspored do kraja sezone.Krenimo redom,ako bi ovdje pobjedili do kraja bi imali Toulouse u svojoj dvorani gdje mogu itekako uzeti bodove pa cak i nisu pod moranjem jer zadnja dva kola su im otpisani Selestat koji je vec mislima u drugu ligu i tu jednostavno moraju pobjediti kao i zadnje kolo kod kuce kontra Cessona koji je takoder dole i bjezi im samo 5 bodova.Sto se Sarana tice oni imaju jako tezak raspored do kraja sezone,tako recimo poslije ove utakmice sa Creteilom idu u goste PSG-u gdje se unaprijed zna pobjednik pa onda docekuju nezgodni Dunkerque i zadnje kolo gostuju isto nezgodnom i jakom Chamberyu.Gosti kompletni stizu na mec sezone rekao bi dok je sam trener Sarana izjavio sledece - I dalje ne znamo tko će igrati u ovoj utakmici. Diaw je počeo s laganim treninzima no daleko je od prave forme. Vozab je na putu prema oporavku. Drouhin je također blizu povratka.Za neki singl na manji stake itekako se isplati probati 2 na Creteil a ja cu to i uraditi.

Link to comment
Share on other sites

prije 16 minute, habo said:

Imas to koju drugu ulogu ovdje kao moderator ili samo analize copy/paste. Ljudi si to i sami znaju procitati na stranicama lutrije i PSK .

Svaka tema u dnevnim tipovima je tvoj post sa kopiranim prijedlozima .

Ja neznam gdje je tvoja svrha nepisem analize jer nemam vremena ali ti ako neki moderator i clan administracije jedino znas kopirati tekst. Bas pohvalno 

Zdravo i tebi druže, prije svega ove analize kopiram zbog informacija, da vi ne bi morali ulaziti na druge sajtove i trošiti vrijeme, jer što više imamo informacija o događajima to ćemo bolje procijeniti na što ćemo se okladiti. Isključivo to radim zbog vas, da bi imali sve na jednom mjestu. A prijedloge pišem sam i kao što vidiš i za danas i za sutra sam napisao više prijedloga za koje ja mislim da bi trebali biti, kao i svaki dan kada ima ponude. Za sve što kopiram postavim izvor na kraju, a zašto to tebi smeta ja nemam pojma...

Link to comment
Share on other sites

prije 10 sati, Goksim said:

Vojvodina - Radnički 2 (1,57) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Ovdje imamo ogrman pad koeficijenta sa 3,40 na 1,57 na goste. Vojvodina je osigurala Europu i za njih je, što se nekih ciljeva tiće sezona gotova. Vojvodina je objavila da će preostala tri kola igrati sa igračima kombiniranim sastavom kako bi mlađi igrači skupljali iskustvo. Vjerujem da tu leži najveći razlog pada koeficijenta. 

Radničkom bodovi itekako trebaju jer se bore sa Mladost L. za četvrto mjesto. Konkurenti im bježe samo dva boda a do kraja je tri kola. Isto tako, sljedeće kolo im dolazi Partizan a iz te utakmice teško da mogu računati na bodove tako da su ovdje tri boda jedina opcija. 

Simptomatično je koliko je pao koeficijent, ovo itekako vrijedi imati na radaru...

Kvota na radnicki je porasla na 2,3 (mozzart)

Evo par informacija: direktor kluba radnickog je Basta koji je iz NS-a, Radnicki je pre dva dana dobio licencu za evropu i sredstva da sredi stadion kako bi mogli da igraju pred-kvalifikacije...

Moje misljenje je da kladionice ne znaju sta da rade sa kvotama za ovu utakmicu ali vredi svakako da se proba 2

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, JackieJack said:

Petrovac - Rudar 2 @2.10 VEcina klad.

 

Kruze glasine da je ovo 2, naime Rudar je ovima pomogao da ostanu u ligi prosle sezone da bi zauzvrat ove dobio 9 poena iz 3 odigrana meca. 2 su vec odigrana i to su bile pobede Rudara, trebalo bi da i danas dobiju. Isto tako se govorilo o golovima u proslom mecu Rudara u utorak ili sredu kad ono bese, ispratio sam to i ladno je doslo (1:4 na kraju). Kvota u blagom padu, ispraticu ovo, domace lige su pune ovakvih dealova, samo da vidimo da li je saradnja tacna...

odlican info, ovo je ta utakmica koja je petrovcu prosle sezone pomogla da ne ispadne direktno.

OwUAubb.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • West Ham - Chelsea 2 (2.05) ili Palmer daje gol (2.30) bet365 Danas ce na London stadionu, West Ham i Chelsea otvorit 5. kolo engleske Premier lige. Gosti ulaze u ovaj susret s više samopouzdanja nakon pobjede od 1-0 protiv Bournemoutha. Iako predstava Chelseaja nije bila najblistavija, ključan trenutak dogodio se u završnici utakmice kada je zamjena Christopher Nkunku postigao jedini pogodak. Chelsea se trenutno nalazi na 8. mjestu Premier lige s dvije pobjede, jednim remijem i jednim porazom u prva četiri kola. S druge strane, West Ham je dosad uspio ostvariti samo jednu pobjedu. Prošlog vikenda su izbjegli poraz zahvaljujući kasnom izjednačujućem pogotku u gradskom derbiju protiv Fulhama. Danny Ings, kao zamjena, postigao je gol u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Jarroda Bowena. Čekićari su trenutno na 14. mjestu na tabeli. Julen Lopetegui nema novih problema s ozljedama uoči nadolazeće utakmice protiv Chelseaja. S nestrpljenjem čeka rezultate kasnih fitness testova za Niclasa Fullkruga i Emersona Palmierija. Prema izvještajima, obojica su upitna za ovaj vikend, ali će konačna odluka o njihovom nastupu biti donesena pred samu utakmicu. West Ham (4-2-3-1): Areola; Coufal, Mavropanos, Kilman, Wan-Bissaka; Alvarez, Rodriguez; Kudus, Paqueta, Summerville; Bowen. Za razliku od svog kolege na klupi West Ham Uniteda, Enzo Maresca dočekao je pozitivne vijesti uoči gostovanja na London stadionu. Trener Chelseaja možda će biti bez samo trojice prvotimaca. Reece James i Omari Kellyman su i dalje izvan terena, ali Malo Gusto i Romeo Lavia bi trebali barem biti u kadru za utakmicu. Također, Enzo Fernandez i Kiernan Dewsbury-Hall oporavili su se od bolesti zbog koje su propustili prošlotjednu pobjedu protiv Bournemoutha. Chelsea (4-2-3-1): Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Fernandez, Caicedo; Madueke, Palmer, Sancho; Jackson. Domaći teren igrao je veliku ulogu u posljednjim međusobnim susretima ova dva rivala, budući da je pet od posljednjih šest utakmica završilo pobjedom domaćina. Ipak, ovaj put postoji razlog za vjerovati da bi se taj trend mogao prekinuti. West Ham je u posljednjem kolu protiv Fulhama izgledao slabo, što potvrđuje podatak da su dozvolili čak 21 udarac prema svom golu. S druge strane, Chelsea dolazi na ovaj susret ohrabren pobjedom protiv Bournemoutha. Pobjeda Chelseaja djeluje kao logičan ishod s kvotom 2.05, dok bi alternativno bilo pametno kladiti se da će Cole Palmer, Chelseajev glavni kreator igre i izvođač penala, postići pogodak po kvoti 2.30. (Koeficijenti 20.9. u 22:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • 21.9.2024. Bundes liga Bochum-Kiel 1x Domaćin neće izgubiti  
    • LA Chargers - PIT Steelers over 3,5 FG@2,45  bet365   Utakmica sa najnizom u/o marginom ovo kolo, samo 34,5. Ekipe kojima je obrana puno jaci dio ekie nego napad. Chargersi imaju Herberta koji nema kome bacati ove sezone, tako da neku poezijuod napadacke igre na budemo vidjeli. U prva dva kola su Chargersi pucali FG 3/3 protiv Raidersa i 2/2 protiv Panthersa. Steelersi u prvom kolu 6/6 protiv Falconsa i 2/2 protiv Broncosa(zavrsilo 6-13 😲).
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use