Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 13.5.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Mainz - Eintracht 1 (1,70) bet365

U Bundesligi su ostala svega dva kola do kraja prvenstva. Uz borbu za Europsku ligu imamo izuzetno zanimljivu borbu za opstanak u kojoj veći borj momčadi može završiti na 16toj poziciji koja bi značila i doigravanje za ostanak u Bundesligi sa jednom od momčadi Budeslige II. 

0qqhgTc.png

Mainz ima isti broj bodova kao i HSV, te u ovoj zadnjoj utakmici pred svojom publikom moraju doći do 3 boda ako žele mirno spavati u zadnjem kolu. Nakon tri nanizana poraza u zadnja četiri kola uspjeli su upisati jednu pobjedu i dva neriješena rezutalta, uz jedan poraz. Ne baš najbolja forma, ali nije niti Frankfurt u puno boljoj formi budući da ima 4 poraza u zadnjih 7 utakmica, te dva poraza u nizu. Eintracht je na 11oj poziciji te su poprilično loši gosti. Za njih ova utakmica nema nikakvu težinu i igraju za prestiž.

U zadnjem kolu Mainz gostuje kod Kolna koji je dobar domaćin koji se bori za Europsku ligu i pitanje je mogu li do bodova na tom gostovanju tako da je njima današnja utakmica utakmica odluke. Budući d aimaju za 18 golova bolju gol razliku u slučaju pobjede bili bi u prilično komotnoj situaciji. Naravno puno toga ovisi i o HSV-u, međutim iz Mainzove perspektive današnjom pobjedom napravili bi ogroman korak ka ostanku u ligi a u slučaju da HSV izgubi u ovom kolu i osigurali bi ostanak.

C0NGnH9.png

Premier liga

Manchester City - Leicester City (13:30)
Sudac: Robert Madley (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.86
Prosjek ekipe 2: 1.71
b67tVve.png

AFC Bournemouth - Burnley (16:00)
Sudac: Lee Probert (2.50)
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 1.69
HLOVxy3.png

Middlesbrough - Southampton (16:00)
Sudac: Anthony Taylor (4.11)
Prosjek ekipe 1: 2.03
Prosjek ekipe 2: 1.63
dsJQLk0.png

Sunderland - Swansea City (16:00)
Sudac: Andre Marriner (3.62)
Prosjek ekipe 1: 2.09
Prosjek ekipe 2: 1.53
1U9UhcK.png

Stoke City- Arsenal (18:30)
Sudac: Mike Dean (3.96)
Prosjek ekipe 1: 1.72
Prosjek ekipe 2: 1.69
VMAA5Oh.png

Serie A

Atalanta - AC Milan (20:45)
Sudac: Gianluca Rocchi (4.21)
Prosjek ekipe 1: 2.37
Prosjek ekipe 2: 2.43
AWU6Qyw.png

Bundesliga

Bayer Leverkusen - 1. FC Köln (15:30)
Sudac: Günter Perl (3.62)
Prosjek ekipe 1: 1.63
Prosjek ekipe 2: 2.16
vLtxOA9.png

Schalke 04 - Hamburger SV (15:30)
Sudac: Markus Schmidt (3.85)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.19
Vhtzu4u.png

1. FSV Mainz 05 - Eintracht Frankfurt (15:30)
Sudac: Marco Fritz (3.38)
Prosjek ekipe 1: 2.06
Prosjek ekipe 2: 2.50
UIBW0Ao.png

VfL Wolfsburg - Borussia Mönchengladbach (15:30)
Sudac: Christian Dingert (4.08)
Prosjek ekipe 1: 1.91
Prosjek ekipe 2: 1.44
VNGlDC2.png

FC Augsburg - Borussia Dortmund (15:30)
Sudac: Sascha Stegemann (2.93)
Prosjek ekipe 1: 2.06
Prosjek ekipe 2: 1.59
XrzMuOz.png

Werder Bremen - 1899 Hoffenheim (15:30) 
Sudac: Daniel Siebert (4.07)
Prosjek ekipe 1: 1.97
Prosjek ekipe 2: 1.88
4EBknhX.png

SV Darmstadt 98 - Hertha BSC (15:30) 
Sudac: Benjamin Brand (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.13
Prosjek ekipe 2: 1.94
yhwHVoU.png

SC Freiburg - FC Ingolstadt (15:30) 
Sudac: Bastian Dankert (4.21)
Prosjek ekipe 1: 1.69
Prosjek ekipe 2: 2.13
MogmrU4.png

RB Leipzig - Bayern München (15:30)
Sudac: Tobias Stieler (4.06)
Prosjek ekipe 1: 1.97
Prosjek ekipe 2: 1.28
YG3SCuz.png

Darmstadt - Hertha 2 (2.15)

Darmstadtov niz od tri pobjede je prekinut prošlog vikenda kada su izgubili 1-0 protiv Bayern Munchena, a zatim su i ispali u 2. Bundesligu. Iako će ove sezone završiti kao najgori tim u Bundesligi, bila je to jedna vrlo lijepa avantura za njih, jer nitko i nije očekivao da budu promovisani u Bundesligu.

m6IY9IH.png

Darmstadt je pobijedio sedam utakmica ove sezone, a šest od tih sedam pobjeda je zabilježeno kod kuće. Njihove nedavne domaće utakmice bile su ispunjene golovima, a šest od posljednjih sedam utakmica  je završilo sa najmanje tri postignuta gola.

Ne bismo trebali očekivati puno od Darmstadta u njihovoj posljednjoj utakmici kod kuće ove sezone, jer su do sada bili vrlo neučinkoviti i ne mogu čekati da sezona završi. Do sada su postigli samo 26 golova u 32 utakmice. U ovoj utakmici može biti nekih rotacija u njihovoj momčadi, a prema nekim vijestima, oni će ubaciti nekoliko igrača koji nisu imali mnogo šanse da igraju ove sezone.

Što se tiče Herthe, oni su trenutačno na posljednjem mjestu koje vodi u Europsku ligu uz jedan bod prednosti nad najbližim suparnicima Kolnom i Werder Bremenom. Trebaju pobjedu iz ove utakmice i očekuje od njih da je isporuče. Njihov posljednji susret ove sezone će biti protiv Bayer Leverkusena, što bi moglo biti vrlo važna utakmica za njihove protivnike, tako da njihove šanse za pobjedu u ovoj utakmici sada izgledaju mnogo veće.

5HVOnLf.png

Ova sezona je završena za Darmstadt, dok Hertha mora pobijediti kako bi zadržala svoje mjesto koje vodi u europsko natjecanje. S obzirom na sveukupnu kvalitetu i motivaciju, moja podrška ide na posjetitelje Herthu Berlin, gdje sa siguran da će ostvariti pobjedu.

ihb6SYN.png

Partizan vs Voždovac - Partizan/Partizan (poluvrijeme/kraj) @1.44

Pobjeda Partizana protiv Voždovca je nešto najsigurnije u ovoj sezoni. Šanse da Partizan ne savlada Voždovac su ravne nuli. Ali, tečaj na pobjedu Partizana je svega 1.08, stoga sam se odlučio za pobjedu Partizana i na poluvremenu i na kraju. Da krenem sa kratkom analizom. Voždovac je njihov klub, trener je Partizanovac, a Voždovac je u prošlom kolu savladao Zvezdu i tako vjerovatno odlučio pitanje pobjednika. 

Uprava Partizana "kao nagradu" jer su skinuli bodove Zvezdi igračima Voždovca je uplatila 27.000€. Naravno, za te pare se podrazumijeva da im ne prave probleme u današnjem susretu. :) Samo budala to gleda kao nagradu. :) Ali, to nije sve. Kao što rekoh, Voždovac je njihov klub, što dokazuje slika ispod.

18403503_1652690678104220_36163592951176

Ovako su igrači Voždovca prošlu utakmicu protiv Partizana raširili noge i tako Partizanu dali tri boda :) Ima još. Interesantno, pravdu će dijeliti čovjek za koga je FSS jučer objavio da je upravo na njega Partizan vršio pritisak prije utakmice i na poluvremenu. 

61u5tIr.png

Atalanta - Milan 1 @2.10 Vecina kladionica

Ukratko, jos 3 kola do kraja, Atalanta ima jako dobru sezonu iza sebe i nakon dugog vremena imaju sansu igrati u Evropi. To puno znaci za klub poput Atalante, sto zbog para koje dolazi igranjem u Evropi sto zbog bolje prodaje igraca kasnije. Kod kuce igraju bas dobro, skor 11-3-3, 10 meca zaredom bez poraza a od toga 7 pobeda i 3 poraza, ni Juventus nije uspeo uzeti pun plen. 

Milan su kupili Kinezi, jedni kazu da je ovo kraj jedne a drugi pocetak nove ere. Videcemo kako ce se to odraziti na vracanje kluba na pravi put, ali evo vec neki prvi koraci su razocaravajuci. Naime, ako je tacno sto se prica, Kinezi koji su cini mi se i vlasnici Intera, insistiraju da se izbegnu mesta koja vode u Evropu jer su u vreme kvalifikacija za LE organizovali turneju po Aziji od koje navodno trebaju zaraditi duplo vise. Svakako sramno za takva 2 giganta da padnu toliko nisko i izbegavaju igranje u Evropi ali posto se moderan sport vrti samo oko para onda se i ne trebamo previse suditi. Navodno je trener Intera iz istog razloga dobio otkaz jer je odbio naredbe da namerno gubi meceve.

Sve u svemu, ako su glasine tacne, Atalanta bi ovde trebali slaviti, bodovi su im prekopotrebni i verujem da ce ici ovde na pobedu.

Sunderland - Swansea ---- 2 ---- 1.95 bet365

Dan D za Swansea, ostanak u najboljem engleskom društvu je u njihovim nogama, dva su kola do kraja, dvije prepreke, prva je otpisani Sunderland a druga WBA. Sunderland gledam zadnjih kola pa čak i protiv Hull-a jedino šta mogu reći više sriće nego pameti, dok me Swansea ugodno iznenadila protiv Uniteda. 

Za hrabrije probat i singlirat hendikep 3.3 je kvota... 

Rijeka - Hajduk Split ---- zbroj žutih kartona 5.5 ( više ) ---- 1.75 Supersport

Jadranski derbi, netrpeljivost sa obje strane, Torcida više mrzi Rijeku nego Dinamo, uvijeren sam da je tako i sa Armadom. Rijeka za titulu, Hajduk za dišpet ! Očekujem utakmicu punu tenzija, pogotovo ako krene na Hajdukovu stranu šta je lako moguće, jer pred domaćinom je prevelik pritisak, dok će gosti igrati samo da ih sjebu :D
Iskreno više bih volia ovi par odigrat u nekoj stranoj kladionici gdje se i eventualni crveni karton računa kao 2 žuta ali i ova granica mi je OK, dok se sa većom granicom od toga nebih igrao čisto iz dosadašnjih iskustava ove sezone kada smo svi bili uvjereni da ide OVER a bio je manje kartona nego na prijateljskim utakmicama. 

Za hrabrije imam još dvije varijante 

CRVENI KARTON ---- DA ---- 2.70 Supersport

i po meni šta sam naša odličan tečaj u bet365 : Both teams to score in 2nd half ---- YES ---- 4.0 

Fiorentina - Lazio ----Team total goals ( over 1.5 ) Lazio (OVER) ---- 2.10 bet365

Ovo mi se stvarno čini kao dobra prilika za probati s obzirom na formu Lazia, koji mi je stvarno inpresivam u zadnje vrijeme, praktično si si poziciju osigurali, ne mogu ni gore ni dolje, igraju opušteno i jako dobar nogomet, stvaraju puno prilika, u zadnje 3 utakmice zabili su čak 16 golova !!! Dok na drugoj strani Fiorentina, prima dosta, po meni nikakva igra, A i u zadnjih 5 utakmica u svakoj su primili barem dva pogotka ( uključujući već otpisani Palermo i po meni slabi Empoli ) 

Werder Bremen - Hoffenheim ---- oba daju i 3+ ( DA ) ---- 1.70 Supersport

Werder u strašnoj formi, Hoffenheim opasan, ovdije očekujem pravu golijadu ponajviše uzdavši se u Werder koji puno daje a puno i prima, ove sezone 24 puta su išli više od 2.5 a samo 8 puta manje. Zadnji puta kada su se susreli ova dva tima a da nisu oba dali gol bilo je 14.03.2010 tako da i ovu utakmicu očekujem potvrdu statistike ovih timova :)

RB Leipzig - Bayern ---- zbroj žutih kartona 3.5 ( VIŠE ) ---- 1.85 Supersport

---- zbroj kornera 9.5 ( VIŠE ) ---- 1.85 Supersport

Šta se tiče kartona ovo očekujem da je jedna od onih koja nam prođe ispod radara, kao i za Rijeka - Hajduk gdje rađe predlažem neku kladionicu gdje se i crveni računa kao dva kartona. Prošlu utakmicu 2 žuta i 1 crveni karton. Iako u ovom susretu rezultat je nebitan i jednima i drugima očekujem da će se mladi momci iz Leipziga htijeti pokazati Bavarcima i da ce u svakom slucaju biti nabrijani, također i Bayern ima svojih psihopata ( Vidal ) i njemu slični, očekujem da će sastav biti kombiniran i da ce se zamijene pokušati dokazati, tako da čekujem dvoboj koji ce biti sve samo ne timova kojima bodovi ne trebaju. Ovo naravno nije za viši ulog ali bih svakako isprobao.

Najviše od ovoga sveza mi se cini izgledim više od 7 kornera koje ima u bet365 pod kvotom 1.4 dok u našim domaćim klošarskim kladionicama ima samo jedna ponuda... sreto :)

Slavia Prag - Dukla Prag ---- 1 ---- 1.44 bet365

Neznam kakvi su odnosi ova dva kluba iz istoga grada, ali očekujem da ce nakon posrtaja Plzena, Slavia kući na svome terenu riješiti pitanje prvaka tri su kola do kraja a ovom pobijedom Slavia može pobjeći na 4+ tako da očekujem da će se ovo i dogoditi... 

Spezia - Pisa ---- 1 ---- 1.44 bet365

Dva su kola do kraja, Spezia u borbi za playoff, Pisa matematički ispala, po meni dobra prilika za odigrat na 1, probat, pošto većina kladionica drži kvotu na 1.30-1.35 dok je bet jedini na više od 1.44. Realno gledajući Pisa vamo nebi tribala šta tražit jer pobijednom Spezia može osigurati playoff i time zaraditi pokoji euro od karata a tu je vjerovatno i određeni bonus igračima, ali opet to je talijanska druga liga tako da nemojte letit nego čisto iskombinirat na neki manji ulog ... 

Vakifbank Women vs Eczacibasi Women 1 @1.30

Ovaj susret se igra ujutru u 5:55. Ako neko prati žensku odbojku, zna da će ovo Vakifbank sigurno dobiti. Ovo je Svjetsko klupsko prvenstvo u Japanu, polufinale.  Vakifbank je daleko bolji tim i na ovom turniru su izgubili samo jedan set, a devet dobili. Uz Volero (koji nije izgubio nijedan set) su najjači tim na ovom takmičenju. 

Svog današnjeg protivnika, Vakifbank je dobio u prethodnih sedam međusobnih susreta (u zadnjoj sedmici tri puta). Najbolji igrači Eczacibasija, Koselova je van forma, Thiasa out, a upitna je i Adams, tako da bi mogli izaći sa tri potpune strankinje, ali i da su komplet ne bi imali puno šansi. Vakifbank će ovo lagano sa 3-0 ili 3-1 kako bi svježi dočekali finale. 

Edit: Hendikep setova -1,5 na Vakifbank također djeluje kao dobra opklada. :)

laGzskp.png

Toronto - Minnesota 1 (1,36) MLS bet365

Toronto je otvorio sezonu odlično. Prvi su i za MLS standarde igraju odličan nogomet. U momčadi imaju Altodira koji im je glavni igrač i strijelac a uz njega tu je i Giovinco koji fantastično izvodi slobodne udarce. Minnesota je dvije klase lošija momčad i bio bi jako iznenađen ako na ovom gostovanju izvuku išta osim časnog poraza. 

cZTmJkQ.png

Slazem za Jadranski derbi over 5.5 kartona ,sigurna je nepodnosljivost Rijeke i Hajduka + bih dodao da je Hajduk u odlicnoj formi ,namuciti ce Rijeku to je sigurno.

Mec ce suditi Mario Zebec koji u svakom jacem mecu ove sezone dijeli zute...

Rijeka-Dinamo 6,Hajduk-Rijeka 8 i Hajduk-Dinamo 8 uz 1 crveni.

http://us.soccerway.com/referees/mario-zebec/103170/matches/

Jos bih kao prijedlog dodao Freiburg-Ingolstadt over 3.5 kartona.

Jos su 2 kola do kraja ,Freiburg vodi bitku za Europu,a gosti bitku za ostanak,pogotovo Ingolstadtu gori pod nogama i jednostavno ovu utakmicu moraju dobiti.

Utakmicu ce voditi Bastian Dankert,sudac koji nema bljeskove sa kartonima pa da ode na 10+ neki put kao spanjolci ludi,ali je veoma konstantan,nekako dosta cesto na njegovim utakmicama bude podijeljeno 4 kartona,pa ocekujem to i danas,jer kao sto kazem,mec od iznimne vaznosti i jednima i drugima.

http://us.soccerway.com/referees/bastian-dankert/63103/matches/

prije 3 minute, mario007 said:

Jos bih kao prijedlog dodao Freiburg-Ingolstadt over 3.5 kartona.

Jos su 2 kola do kraja ,Freiburg vodi bitku za Europu,a gosti bitku za ostanak,pogotovo Ingolstadtu gori pod nogama i jednostavno ovu utakmicu moraju dobiti.

Utakmicu ce voditi Bastian Dankert,sudac koji nema bljeskove sa kartonima pa da ode na 10+ neki put kao spanjolci ludi,ali je veoma konstantan,nekako dosta cesto na njegovim utakmicama bude podijeljeno 4 kartona,pa ocekujem to i danas,jer kao sto kazem,mec od iznimne vaznosti i jednima i drugima.

http://us.soccerway.com/referees/bastian-dankert/63103/matches/

Gleda sam i taj meč, ja se slažem takodjer ali nisam nesta previse siguran pa isan tia pisat da nebi bilo spominjanja blize i daljnje rodbne :D

Najviše se tu u kartonima uzdam u Ingosltand koji mi je nekao konstantan sa 2-3 kartona dok Freiburg me par puta izenadio kad im je tribalo igrali su ka curice... al svakako to i ja igram :)

Volero Zurich Woman vs Rexona-Secs Woman - 1 @1.61

Jednostavno ne mogu da ne postavim i analizu i za drugi polufinalni meč ovog turnira. Igra se  u 8:40, tako da požurite. :D Volero je najjači tim na ovom prvenstvu, nijedan izgubljen set. Jučer dobili Osasco za prvo mjesto skupine, i to sa drugom postavom u drugom dijelu utakmice. :) Rexona je protiv tog istog Osasca u finalu domaćeg prvenstva slavila tek u petom setu. Volero jednostavno bolji tim :)

tFx5Vbl.png

Svaka čast svima za ostale analize i prijedloge, srećno svima za vikend. Očekujte od mene u toku dana još prijedloga :)

Atalanta - Milan ---- zbroj žutih kartona 4.5 ( VIŠE ) --- 1.95 Supersport

Neznam tko sudi, i nisam se baš obazirao, nego se više uzdam u ekipe koje igraju, Atalanti gori za Europsku ligu dok mi se čini da ju Milan baš i ne želi. No ove ekipe kupe dosta kartona pogotovo Milan koji ima svoju konstantu sa 3-4 4 dok na drugoj strani Atalanta sa 2-3 kartona po utakmici, iako mi je ovdije veliki favorit Atalanta ipak mislim da če se i malo namučit te dobit pokoji karton dok na drugoj strani Milan od kojega je ostalo samo ime imaju više nervoznih igrača od kojih mi je mali Lapadula prvi izbor da će dobiti karton. Tako da mi se isplati probat. 

Svakako da sam dao masu prognoza, analiza i da svatko ima svoje mišljenje, zato i jesmo na forumu da sve to raspravimo i svak nakraju odluči sta ce igrati. Dok neki imaju više sredstava za dupliranje i kombiniranje te če lakše do zgoditka, drugi sa manjom svotom moraju kombinirat više parova, svakako predlažem manje parova na više listića i jače uloge pa ili pukovnik ili pokajnik nema treće :D Premda ovo su zadnja kola, sve se zna, nema kalkuliranja, i zajebancije, bilo je bilo, crno je crno i točka. Tako da svima želim sta vise srice jer pamet bas puno nepomaze i u ponedjeljak sa CRNIM KESAMA u kladione po pare, vrime je da im uzvratimo udarac !!! 

SRITNO !!! :D

Pittsburg - Ottawa k1 (1,45) bet365

Zadnji moj NHL tip je bio neuspješan, ali nadam se da danas neće biti tako. Inaće, po pitanju tipova sam baš u dobroj seriji, prošli vikend je bio gotovo 100%an, a i ovaj petak je bio fantastičan. Nadam se da će se nastaviti.

U konferencijskom finalu susrest će se Pittsburg i Ottawa. Pittsburg je iznenađujuće izbacio Washington, u odlučujućoj sedmoj utakmici i to na gostovanju. Iako su vodili 3-1 te izgubili dvije u nizu našli su snage slaviti u odlučujućoj utakmici u gostima. Realno utakmica je mogla otići na obje strane i lako se moglo desiti da danas pišem o Washingtonu. Inaće, Pittsburg sa Malkinom i Crosbyjem mi je jedna od dražih ekipa u NHL-u. Imaju kvalitetu, i IMO su možda i najozbiljniji kandidati za naslov nakon što su izbacili Washington. 

Ottawa je izbacila NY Rangerse, iznenađujuće, pogotovo je bio iznenađujući način kako su slavili u čestoj utakmici. Nisu bili bolja ekipa i sreća ih je stvarno mazila. Teško da će ih opet... Pittsburg je kvalitetniji i iskusniji od Ottawe i tu vidim njihovu priliku. Uz to igraju prvu utakmicu pred svojim navijačima i moraju napraviti prednost.

r7Qo9Ve.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use