Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 10.5.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Moj plan je preskočiti Ligu Prvaka, odnosno ispratiti je rekreativno i fokusirati se na vikend. Ima toliko dobrih utakmica i trebamo to dobro proanalizirati i uloviti dobre koeficijente. U Ligi Prvaka je vjerujem sve riješeno pa mi klađenje na over kartona nije najbolja opcija, kao i na pobjedu, jer neće se niti jedna od ekipa koja ima prednost buniti ako ne pobjede a prođu dalje...

Btw. Bacite pogled na dnevne teme za vikend ;)

SUBOTA     NEDJELJA

Atletico Madrid – Real Madrid
Referee: Cüneyt Cakir (TUR) u5byfbx.png

Bilo bi super ako uspijemo iskopati više informacija za ovu i ovakve utakmice. Naime, čudim se d abet365 stavlja ovo u ponudu, radi se u U19. Siguran sam da koeficijenti koje stavljaju nisu uvijek ispravno postavljeni i ne znam na temelju čega ih uopće i postavljuju. Zemaljske kladionice obično ovo nemaju u ponudi ali jedan bet365 si može dozvoliti stavljati ova natjecanja u ponudu. 

Svaka informacija je dobrodošla ali koliko sam statistički do sada vidio 2,00 na Istru U19 se čini valuebet. Varaždin je jednostavno loš ove sezone. Sumnjam da ima neke veze gdje se igra kada ionako igraju na pomoćnim terenima i sl. utakmice gdje obično nema više od 100ak gledatelja (ako).42JM4OJ.pngUCfPXKq.png

Washington - Pittsburg k1 (1,58)

Noćas nas očekuje možda i najzanimljivija utakmica dosadašnjeg NHL play offa. Mnogi su ovu matchup okarakterizirali kao finalom prije finala i stvarno smo do sada svašta vidjeli. Washington je prije početka play offa slovio za najvećeg favorita za osvajanje NHL-a iako tradicionalno igraju fantasitčno u regularnom dijelu sezone i onda imaju neobjašnjive kikseve u playoffu. Pittsburg ima je predvožen Malkinom i Crosbyjem došao na korak senzacije budući da su imali 3-1 u seriji. Ovechkin je bio neutraliziran u prvim utakmicama i svašta je Washington kemijao da bi ga na kraju stavio u treću postavu kako gdje je eksplodirao odnosno gdje ga Pittsburg nije uspio neutralizirati. 

Ovog vikenda Pittsburg je imao Washington na konopcima. Washinton je pred svojom publikom na rakju 2/3 gubio sa 2-1 i Pittsburg je 20minuta dijelilo do prolaska dalje. U nepunih 5 minuta Pittsubrg je primio 3 gola i Washington je smanjio na 3-2. Nakon toga u ponedjeljak Washington je imao još teži zadatak budući da su gostovali u Pittsburgu. Pogađate, nošeni ranijim preokretom slavili su sa 5-2. 

Momentum je definitivno na njihovoj strani. Pittsburg ima dva izvanredna pojedinca, međutim realno Washington je bolja momčad. Utakmicu kod kuće koju su izgubili na početku serije bili su puno bolja momčad i gotovo svaku utakmicu upućuju znatno više udaraca prema golu od Pittsburga. Vjerujem da će, nakon preokreta i pobjede u zadnja dva susreta i danas slaviti i tako proći dalje. Ipak ovo je NHL i hokej u kojem zna biti dosta iznenađenja, međutim ako je nešto u NHLu izgledno onda je to pobjeda Capitalsa noćas. 

z3pa1E0.png

I druga utakmiac gdje je 3-3 između Anahaima i Edmontona biti će izuzetno zanimljiva, međutim tu je pobjednika puno teže prognozirati. 

3TtIoLQ.png

12:00 Raonic - Muller 1 set 9,5 over - 1,50 ss

Obojica odlicni serveri, Muller jucer izbacio Haasa, Raonic odmarao.H2H je 2:1 za Mullera, mada je jedan mec Raonic predao, a kod ova druga dva od 5 setova u 4 isli preko ove granice gemova.Otprilike da ne duzim puno vezano za ovaj par, Raonic jeste favorit, ali i Muller preko servisa moze izaci na over u setu ako nista drugo.

14:20 Andrej Martin - Yannick Maden 1 - 1,65 ss

Za ovu kvotu moram igrat Martina, koji je ove sezone na skoru 14/5 od toga 14/4 clay.Osvojio je San Luis Potosi, dok je u Rimu jucer izbacio Ignatika sa 2:0 (76,61) u mecu gdje nije bio pretjerani favorit 1.80 na njega bila kvota.Maden ove sezone na skoru 25/10, od cega 17/4 clay.Ok jeste dobar skor, ali vecina meceva je sa Futuresa tako da mi to i nije neko mjerilo.Jucer je izbacio Ramirez Hidaloga sa 2:0, prije toga prosao je 3 meca kvala bez izgubljenog seta, mada izbacio je igrace od kojih je bolji.H2H je 1.0 za Martina, mec iz 2014 sa turnira Furth (clay) a isti je zavrsen 2:0 (62,62).Po meni Martin je bolji igrac, ovde je postavljen za 5 nositelja, i mislim da moze proci i ovu danasnju prepreku.

12:30 Gamiz - Cabeza Candela 2 - 1,85 ss

ITF turnir u spanskom Monzonu (hard), a sastaju se Gamiz koja je ove sezone na skoru 26/9, 1/0 hard, na kojem ne igra previse kroz karijeru.Ove sezone je vec na 2 osvojena turnira, oba na zemlji.Jucer je izbacila Honcovu sa 2:0 (62,76)Sto se tice Cabeza Candela ova spanjolka je na skoru 13/2 od cega je 3/0 hard, na kojem ima dosta vise meceva nego danasnja protivnica.Osvojila je ove sezone jedan turnir na sljaci.Sto se tice Monzona pocela je iz kvala i lagano to prosla, a jucer je izbacila  Shapatava  62,63.Prosle sezone spanjolka je na ovom turniru igrala polufinale, tako da ima sto braniti na ovom turniru.H2H je 4:0 za spanjolku iako je zadnjih mec iz 2015te, a 3 od 4 su sa clay, dok je mec iz 2011 sa harda.Kako god odlucio sam se na nesto iskusniju i po meni bolju teniserku.

15:00 Babos/Hlavackova - Arraubarena/Sorribes 1 - 1,30 ss

Babos i Hlavackova sigurno pretenduju da idu u sam vrh kad su dublovi u pitanju jer obje su itetkako dobre igracice u dublu.Zasad su na skoru 5/0, osvojile su Rabat, dok su u Madridu jucer izbacile Konta /Rogers sa 2.0.Inace ove sezone ima 17/4 u dublu, dok je Hlavackova na 26/8 i sve to je za 2017tu.Spanjolke inace ne igraju nesto pretjerano cesto dubl, a upravo u Madridu upisale su svoje prvi zajednicki nastup, jucer su izbacile Liang/Savchuk sa 2:1.Arraubarena u dublu ove sezone ima skor 5/4, dok je Sorribes na skoru 2/2.Po meni ovo je jedan od zicera za ovu kvotu 1.30, eto da se pojaca ukupna kvota.Babos i Hlavackova su daleko iskusnije i bolje igracice u dublu tako da ocekujem da to i opravdaju.

Southampton - Arsenal

U srijedu će u engleskoj Premierligi međusobno igrati Southampton i Arsenal, a naš bi, možda čak i hazarderski pokušaj, bio slavlje gostujuće momčadi.
Dakako da nikakvo pretjerano iznenađenje nije pobjeda Arsenala na ovom gostovanju, no s obzirom na brojne probleme kroz koje je prolazio londonski sastav tijekom ove sezone, takav je pokušaj ipak hrabra odluka.
No, treba priznati da u zadnje vrijeme Arsenal ipak igra bolje. Ustabilio se, skupio je tri pobjede u zadnje četiri prvenstvene utakmice, a i dobro je djelovao tijekom zadnje pobjede (na domaćem terenu 2-0 protiv Manchester Uniteda).
Isto tako, Southampton je bez pobjede u posljednja četiri prvenstvena nastupa (dva remija i dva poraza), a na tri od te četiri utakmice nije postigao niti pogodak.
Nadalje, Arsenal je dobio u prvenstvu Southampton kao domaćin (2-1), a slavio je i s ogromnih 5-0 na ovom stadionu u FA kupu. Southampton je, pak, kontrirao u Liga kupu budući je bio bolji od Arsenala na Emiratesu (2-1).
Forma je na strani Arsenala, kao što se Wengerova momčad još uvijek nada četvrtom mjestu i kvalifikacijama za Ligu prvaka. Mnogo toga nas gura prema pobjedi gostujuće momčadi.

Izvor: lutrija.hr

ATLETICO – REAL

Prvi meč: Ako su se u dva međusobna finala Lige prvaka silno namučili i nakon drama u produžecima i jedanaestercima došli do trofeja, ovog puta u polufinalu sve je bilo lako za Realovce, koji su dobili prvi ogled sa čak 3:0. To je ipak prevelika razlika i uz sav respekt prema Simeoneu i njegovim Colchonerosima, čini se da je već poznat finalist u Cardiffu 3. lipnja. Cristiano Ronaldo bio je apsolutni protagonist večeri na Bernabeu, sve je riješio sam i to hat trickom: svladao je Oblaka u 10., 73. i 86. minuti, te donio nenadoknadivu prednost za Kraljeve, u čijim je redovima opet sjajan bio i naš Luka Modrić. U posljednjem derbiju na „Calderonu“ (Atletico seli na novi stadion) domaćini barem nemaju razloga kalkulirati, Griezmann i ostali će nasrnuti od početka!

Izvor: psk.hr

19:30 Thuringer - Bayer Leverkusen 53.5 OVER @ 1.72 bet365 5/10

Radi se o zenama,njemacicama naravno i utakmici 24 kola kojeg su sve ekipe odigrale sem ove dvije.Thuringer je ekipa koja je bila dominanta godinama unazad u Njemackom zenskom rukometu odnosnu njemackoj bundesligi ali ove sezone je Bietghiem dosta ulozio i 2 kola prije kraja su vec osvojile njemacko prvenstvo,te ce biti prekinuta dominacija Thuringera koji je posljednjih 6 sezona osvajao bundesligu.Thuringer je zaatrazio od ehf wild card za ligu prvaka naredne sezone pa cemo vidjeti da li ce je dobiti.Danas jednostavno mogu igrati opusten rukomet,poziciju broj 2 su osigurali,na prvu ne mogu.Posljednjih utakmica Thuringer je bio bez dosta igracica u rosteru neke nisu igrali radi povrede neke izgleda radi nekih drugih obaveza pa su posljednje dvije utakmice propustile - vratarka Jana Krause je vjerovatno out do kraja sezone a ona je bila prva vratarka a isto tako i Planeta,sjajni suter je vjerovatno out do kraja sezone.Dalje nije bilo u posljednja dva kola niti Scheffknecht koja bi se prema najavama trebala naci u rosteru,Niederwieser je takoder upitna i ona je propustila posljednja dva susreta.Luzumova je vjerovatno out do kraja sezone,povrijedila se prije 4-5 kola.No i pored tih izostanka Thuringer ima sjajne igracice u vidu Pintea,Schmelzer,Aguilar,Engel,Jakubisova,Houette.Sa druge strane Leverkusen se opet nasao na poziciji broj 8 i do kraja kako se pise na njihovim stranicama zele igrati opusteno i bez pritiska ove preostale 3 utakmice.Leverkusenov roster je skroman moglo bi se reci,nemaju neke zvijezde izuzmemo li Katju koja je stigla prije par sedmica iz Leipziga.Mlada Rode i iskusna Karolius se izdvajaju od ostalih igracica u polju,odnosno ovaj Leverkusen ima teoriju zvana "mix mladih i iskusnih igracica".One se ovdje nece nista pitati,za sve se pita Thuringer koji ove sezone igra u vecoj brzini sa dosta vise golova nego li lani.U zadnjih 10 utakmica bundeslige imaju prosjek oko 60 golova po utakmici daleko vise nego li ovdje,uzmemo li i utakmice lige prvaka i gostovanje i domacinstvo na ovu granicu Thuringer ima cak 9 overa i samo 1 under.Proslo kolo su odvele spori Celle preko ove granice.Leverkusen sa druge strane ima utakmice na manjih broj golova ali sam gore rekao da se nista one ne pitaju,zadnjih 10 utakmica imaju oko 51 gol po prosjeku ali u zadnje vrijeme su igrale utakmice protiv ekipa kao sto su spori Dortmund,spori Celle.Prvi medusobni je bio 26-27 za Thuringer odnosno tacno na ovoj granici,ali danas jednostavno ce igrati na Thuringerovom tlu gdje su velike favortikinje,igraju odlicno zadnje vrijeme napadacki,nemaju na tabeli kuda isto vrijedi i za Leverkusen.Thuringer ce ovo do kraja biti probe za final foura kupa kojeg ce sigurno pokusati osvojiti,sigurno ne zele jos koju povredu,te bez pritistika obje ekipe i bez neke grube odbrane ja vidim ovdje ako nista nekih 55 golova ako ne i vise.

Pošto pratim dosta portal i znam da većina ljudi voli da tovari na over kartona, iz svog sinoćnjeg iskustva htio bih da upozorim i da predložim da se kartoni prije finala ili izbjegavaju ili igraju ispod. Sinoć sam igrao over kartona i možda će neko reći da je bila loša opklada (u fazonu sve riješeno u prvoj utakmici) i većim dijelom utakmice se tako činilo, ali je sramotno da za dešavanja u posljednjih 15ak minuta nije podijeljeno više od dva kartona koliko su data. Čak sam imao utisak da je Kuipers strogo instruisan da ne daje kartone, na osnovu onoga šta je sve puštao da se dešava (Glikovo gaženje Iguaina pod br. 1). U normalnim okolnostima mislim da bi utamica otišla u over samo za tih zadnjih 15 minuta, ali izgleda da su sudije jako teške na kartonima za ovu rundu, pretpostavljam da bi se spriječile neke suspenzije pred finala. Tako da ako će nekom ovaj post pomoći, biće mi drago. Sretno svima

prije 12 minute, JackieJack said:

Vidim da su velike uplate na mecu Jedinstvo - Rudar (Crna Gora 1 Liga)... Osim sto Rudaru treba pobeda jel neko ima neki info o odnosima izmedju klubova itd?

mozda neki prijelaz nesta tako ? svaako bi trebalo provjeriti i ambicije rudara, mozda ih pate financije ili tako nesta pa ih nema dogodine u prvoj lizi, ugl svakako bih proba neki prijelaz ili na jedinstvo... 

prije 1 minutu, paramtikete said:

mozda neki prijelaz nesta tako ? svaako bi trebalo provjeriti i ambicije rudara, mozda ih pate financije ili tako nesta pa ih nema dogodine u prvoj lizi, ugl svakako bih proba neki prijelaz ili na jedinstvo... 

Pa zato i pitam, sa tablice se  jasno vidi da im treba nego trazim neku blizu informaciju...

prije 4 minute, JackieJack said:

Pa zato i pitam, sa tablice se  jasno vidi da im treba nego trazim neku blizu informaciju...

koliko vidim utakmicu jedinstvo - rudar sudi sudac Savo Vujović (Cetinje) a to je grad iz kojeda dolazi Lovcen, koji se bori za ostanak zajedno sa rudarom, takodjer sam sada vidia da sutjetska nema 3 kljucna igraca pa evo odmah drugi info proba bi cistog keca na Lovcen :) evo i izvira 
http://www.vijesti.me/sport/sprema-li-se-najuzbudljiviji-finis-do-sada-937197

s obzirom da je često u derbijima under kartona, da sudi Cakir na kojem sam padao kada sam igrao over, i kojemu statistika za kartone nije bajna (koliko vidim u zadnjih 10 utakmica je prosjek 3-4 kartona), mislim da se isplati igrati under 6.5 kartona u kladionicama koje ne računaju crveni..ne vjerujem da će biti 7 žutih kartona. jest da je to polufinale i gradski derbi, ali manje više je odlučeno tko ide dalje. tek toliko da se isprati. s obzirom da nisam ekspert za suce, mišljenja su dobrodošla :)

prije 16 minute, bobo86 said:

s obzirom da je često u derbijima under kartona, da sudi Cakir na kojem sam padao kada sam igrao over, i kojemu statistika za kartone nije bajna (koliko vidim u zadnjih 10 utakmica je prosjek 3-4 kartona), mislim da se isplati igrati under 6.5 kartona u kladionicama koje ne računaju crveni..ne vjerujem da će biti 7 žutih kartona. jest da je to polufinale i gradski derbi, ali manje više je odlučeno tko ide dalje. tek toliko da se isprati. s obzirom da nisam ekspert za suce, mišljenja su dobrodošla :)

Manje vise si sve vazno istakao u vezi ovog meca. Sve ukazuje na under, zna se ko je prosao dalje kao i sinoc. Sinoc sam na najsitniji ulog imao under 4.5 kartona i vezao sa Mullerom...

Cakir je jedan od najlosijih ili ti najnezahvalnijih sudija za overe, vec godinu-dve. Polako gubi paznju sudijskih delegata UEFE, i dalje je on u samom vrhu ali nije u top 3 sto je moze se reci bio pre 2 godine pa dobijao finala najjacih takmicenja. Mislim da su bookmakeri malo preterali sa granicom, naravno da ce zavisiti i od kretanja rezultata ali sve osim nekih recimo 2:0 za Atletico ne bi trebao biti aktivan rezultat, a pogotovo ako Real povede prvi, onda je sve gotovo. E sad ako ovi decaci iz Atletica polude i sakupe 6 kartona i pri rezultatu tipa 0:1 to je nesto drugo (namerno koristim termin decaci, jer su bas tako i odigrali onaj prvi mec - mlako i uplaseno)...

Najbolje je sigurno pogledati prvih 15-ak minuta i onda udariti ispod po meni, neka svako sam prosudi... 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use