Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 9.5.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Moj plan je preskočiti Ligu Prvaka, odnosno ispratiti je rekreativno i fokusirati se na vikend. Ima toliko dobrih utakmica i trebamo to dobro proanalizirati i uloviti dobre koeficijente. U Ligi Prvaka je vjerujem sve riješeno pa mi klađenje na over kartona nije najbolja opcija, kao i na pobjedu, jer neće se niti jedna od ekipa koja ima prednost buniti ako ne pobjede a prođu dalje...

Btw. Bacite pogled na dnevne teme za vikend ;)

SUBOTA     NEDJELJA

Juventus – AS Monaco
Referee: Björn Kuipers (NED) mZ01aXo.png

Donna Vekic vs Misaki Doi    WTA Madrid  2      2,30
Juventus vs Monaco             Liga prvaka    1 (X) 1,70 

NAPOMENA  OPKLADA NIJE PLOD DOBRE ANALIZE,VEC DRUGIH RAZLOGA.
                     OPREZ, OVO JE SAMO MOJ IZBOR

Donna Vekic vs Misaki Doi     WTA Madrid 2

Ako Donna Vekic nastavi sa ovakvim igrama, Serena bi pod hitno trebala da prekine trudnocu. Eh sta je WTA svet. Ja zaista znam da zenski tenis igraju  samo teski kladionicarski narkomani i uvek se trudim da u tu ludu zonu sto redje zalazim. Do pre nekoliko dana ne bih igrao ni da Serena igra protiv moje ujne a da je kvota na Serenu 40,00, a onda sam smislio da se obogatim preko Donne. U WTA svetu nista nije normalno. Evo samo jedan primer, juce je igrala Kerber protiv Siniakove i kvota na nemicu je bila 1,40 pa to nigde nema. Svetski broj  2 igra protiv 37-me igracice na svetu i kladionice nude cak 1,40 ...pa sto mi ne daju kvotu 1,40 kada igraju Djokovic i Lorenzi jebote, i oni su No2 i No37 na svetskoj listi !!!!! Nego znaju razbojnici iz kladionica da je to zenski tenis, da je to svet za sebe u koji malo ko zalazi, pa pokusavaju da nas navuku uz pomoc kvota. Donna Vekic ove godine jos nije uspela da veze tri pobede, a vec je peti mesec u godini. U nedelju je bas to uspela, i to nakon sto sam ja smislio da igram protiv nje od pocetka. Taj mec sam pogledao na nekom ocajnom streamingu, i da su Donnu kojim slucajem maskirali, i da nisam znao ko igra, pomislio bih da je u pitanju Justine Henin. Pa i Henin je znala ponekad da izgubi koji set, ali se to Donni u Madridu jos nije desilo !!!! Donna Vekic je ove godine samo od tenisa zaradila 129.706 i uopste mi nije jasno kako je to moguce. Ako danas pobedi japanku, zaradice 28.220 sto mi je jos manje jasno.  Ja sada ne mogu nazad,, moram da nastavim i dalje protiv Donne, moram i da povecam uplatu, a uopste nisam ubedjen u to.  Da sam mogao da biram pozeljnu protivnicu Donni, japanka bi bila poslednja, eto koliko verujem u nju. Ne verujem Donni, a japanki jos manje. Sve u svemu, moram da nastavim da se inatim, pa ako Donna dodje do finala, zamolicu nekoga sa foruma da me primi na stan i hranu nekoliko godina dok se ne oporavim. Inace, moram da napisem da me cudi da se o Donni veoma cesto pisalo da je talentovana, sto po meni nije dokazivo. Tri godine je bez osvojenog WTA turnira, veoma tesko pravi serije pobeda. Ne bih rekao da joj je sljaka omiljena podloga, u Madridu vec cetiri godine uopste ne moze da prodje kvalifikacije, a ove godine su joj obe protivnice u kvalifikacijama predale. U prvom kolu je izbacila Putinsevu, realno bolju igracicu, a i ja sam pao na tom mecu :)

Japan nikada nije bio svetska sila u tenisu, ali daleko od toga da nemaju dobru skolu kada je tenis u pitanju. Nishikori je tek jedan primer dobrog rada u toj zemlji. Kada se radi o zenskom tenisu, oni nikada nisu imali, recimo, deset igracica u Top 100 ali su uvek imali solidne igracice, koje mogu da igraju na jednom solidnom nivou. Nekada su to uglavnom bile slicne igracice, najcesce niskog rasta i krhke gradje, uglavnom veoma brze, sa ravnim udarcima, dok im servis nije bio jaca, ali ni slabija strana. Najcesce su to bile igracice koje su bolje igrale na brzim podlogama. Svi znaju za Kimiko Date-Krumm, ali su dobre bile i Sygijama, Nakamura, Asagoe...dok sada imaju odlicnu novu generaciju. Sve devojke izmedju 21 i 23 godina, Misaki Doi, Kurumi Nara, Nao Hibino...

Misaki Doi nije uspela da se dovuce do 1,60 cm visine, ali ipak za svoju visinu ima snagu za postovanje. Brza je kao i sve japanke, forhend joj je jaca strana, na mrezi je sasvim solidna, a zbog brzine, protivnice koje vole da igraju na mrezi se nece bas naigrati protiv nje. Trenutno je na broju 53 svetske liste i IGRA OCAJNO cak bih rekao da je Donna za nju trenutno tezi protivnik od Serene Williams. Cele godine ne moze da se sastavi, od sredine drugog meseca ne moze da pobedi nikoga, ima cak pet poraza za redom. Uostalom cela ova godina je jedan tihi uzas. Od 12 meceva ove godine, samo jednom je vezala dve pobede, i to na turniru u Taipei-u, i to obe pobede protiv japanki. 

DAKLE, POSTOVANI KLADIONICARI OVO JE MEC DVE PROTIVNICE OD KOJIH SE NE 
ZNA KO JE GORI. VAS PROBLEM JE JEDNOSTAVAN. NE TREBA DA RAZMISLJATE KO
CE DA POBEDI, VEC JE UMETNOST PROCENITI KO JE GORI U OVOM TRENUTKU.
MOJ IZBOR JE POBEDA JAPANKE, ALI TO NIJE ZBOG DOBRE ANALIZE ILI ZDRAVOG
RAZUMA, VEC ISKLJUCIVO ZBOG INATA. KVOTE SU ODLICNE.

Moguci rizik da padnem je: veliki, veoma veliki. Ovde niko nije favorit. cak stavise po kladionicama je Donna favorit i to teski. Retko se moze videti da je na ovako jakom WTA turniru, pa jos i na sljaci Donna toliki favorit. Veoma mi se svidja sto je japanka u prvom kolu izbacila Madison Keys, ali mi se uopste ne svidja sto ce Donnu sutra uzivo gledati njen ljubavni partner :)

Juventus vs Monaco   Liga Prvaka    1 ( X)

Sve o ovom mecu mozete citati u danasnjim analizama. Ja sam odigrao pobedu Juventusa sa pobedom japanke, ali sam se i "ogradio" sa eventualnim remijem, kao iznenadjenjem, jer se veliki Juve vec kvalifikovao. 

JUVENTUS – MONACO

Prvi meč: Juventus je stavio hipoteku na plasman u finale već u Monacu, gdje je trijumfirao sa 2:0 i ima zaista ogromnu prednost uoči uzvrata u svom domu. Za sve je zaslužan Gonzalo Higuain, argentinski golgeter je dvaput matirao Subašića, u 29. i 59. minuti, a na drugoj strani je Buffon sa nekoliko bravuroznih obrana spasio „Staru damu“. I u tome je bila konačna razlika, Juventus je ostvario rezultat koji mu otvara vrata finala u Cardiffu 2. lipnja. Kad se tome doda da su prvaci Italije u 11 ovosezonskih mečeva Lige prvaka primili ukupno – 2 gola (a Barcelonu izbacili bez ijednog primljenog zgoditka u 180 minuta nadmetanja), onda i ta brojka jasno sugerira tko će dalje. Monaco ima u Torinu samo jedan adut: nema što izgubiti, a Mbappe, Falcao i društvo mogu opasno prijetiti čak i ovakvoj titanskoj obrani Juventusa!

Utakmica 3. kola prvenstva Europe za igrače do 17 godina: Španjolska – Hrvatska.

Naša mlada reprezentacija doživjela je neuspjeh kao domaćin Europskog prvenstva, ispali smo već nakon 2 kola na Rujevici, pa ćemo ovaj, oproštajni meč od Europskog prvenstva odigrati samo za prestiž.

Već na startu smo zakazali i protiv Italije izgubili sa 0:1 golom Keana u 78. minuti, taj fatalni finiš (igra se 80 minuta) praktično nam je odredio sudbinu. Jer, očito pogođeni porazom na premijeri, naši su posrnuli još uvjerljivije od Turaka sa 1:4, ponovo u nesretnom raspletu. Jer, bili smo u igri do zadnjih 12 minuta, gubili 1:2, da bi nam potom Kabak i autogol Radića definitivno zapečatili sudbinu.

Tako ostaje da u zadnjem nastupu momčad izbornika Darija Bašiča barem osvoji bod i ne završi turnir sa nulom. Ali, to neće biti nimalo lako, jer su Španjolci dosad pokazali najviše u skupini, svladali su Turske sa 3:2 (i to nakon što su u 11. minuti gubili sa 0:2), a potom i Italiju sa 3:1, a njihov igrač Ruiz nametnuo se kao kandidat za golgetera turnira, već je zabio 3 pogotka.

Izvor: psk.hr

Crvena Zvezda-Čukarički over 2,5 1.68 ; over 3,5 2.80 unibet

Uzvrat polufinala kupa, prvu utakmicu dobila Zvezda 4:1. I jedna i druga ekipa igraju na dosta golova zato su me ove kvote i iznenadile. Međusobno su igrali tri puta ove sezone: spomenutih 4:1, zatim 4:3 i 3:1. Prije toga su također imali tri vezana overa: 2:1, 7:2, 3:1, a zadnji put su u underu ostali 10.5.2015. kada je završilo 2:0. Realno je sve riješeno u prvoj utakmici, očekujem opušteniju utakmicu sa dosta golova kao što smo ih viđali i na dosta njihovih utakmica proteklih godina.

prije 5 minute, sparco said:

Kakva su ovdje razmišljanja da monaco ne daje gol večeras? Psk daje 2.25. S obzirom kako juventus stoji iza i kako je odigrao obranu ove sezone lako moguće da i večeras ne prime gol 

Po meni tip koji nije vredan rizika, Juventusu je ovaj mec nesto drugaciji od pravih onih konkurentnih. Da veceras odigraju 2:2 nece biti puno drugacije od 0:0 ili 1:0 u krajnjoj racunici. Mozda je preskok najbolja opcija po meni...

prije 14 minute, sparco said:

Sve me vuče da odigram da ne daje monaco iz razloga što mislim da juventus sebi neće dozvoliti nikakav rizik večeras, a pod to spada da monaco ne daje. Znam da ih i 2:2 vodi dalje ali npr ako nekim čudom monaco povede sa 1:0 moglo bi svega biti

Najbolje poslusaj svoj osecaj i odluci. Sta god odigras sretno :)

Ja pak mislim da se Monaco mora otvoriti kao Lisa Ann. Nema sta cekati, cuj 2,25 da gosti ne daju gol:blink: Jedan gol iza Bufona, mijenja cijelu pricu. Pa ybt, ne igraju protiv Pescare. Tvrd je Juve, ali je i Monaco jak prema naprijed. Ubijedjen sam da mogu do bar jednog gola. Nista ovdje nije gotovo...

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use