Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Utorak 2.5.

canca

Recommended Posts

Gortat over 9,5 1.85
Gobert over 12,5 skokova 1.85 
Green over 7,5 skokova 1.70

Premier 5.82 

Danas nas čeka druga utakmica u seriji između Bostona i Washingtona, a kao najbolji par iz te utakmice čini mi se over Gortata. Marcin ove sezone bilježi 10,8 poena u prosjeku a tome dodaje i 10 skokova. Protiv Atlante je u prve dvije utakmice zabio po 14 poena a nakon toga slijedi slab učinak od: 2, 2, 5 i 2 poena. To i nije toliko čudno jer znamo kako Howard brani reket. U prvoj utakmici protiv Bostona je lagano prešao a tada je ako se ne varam bio na 7,5..zabio je 16 poena a tome je dodao još i 13 skokova, 4 asistencije, blokadu i ukradenu loptu. Protiv Bostona je u regularnom dijelu sezone zabijao: 4, 10, 13 i 16. Znači ima tri overa, jedini under je bio kada je odigrao samo 12 minuta. Boston loše brani reket, očekujem da do kraja serije Gortatova granica narasta na jedno 11,5 i mislim da se ovo isplati odigrati danas.

Prvu utakmicu u seriji večeras će odigrati Golden i Utah. Za prvi tip sam izabrao Goberta over skokova. Zahvalan igrač, i napadački i obrambeno. Ove sezone bilježi u prosjeku 14,8 poena, 12 skokova i 2,6 blokada. Protiv Clippersa su skokovi izgledali ovako: 0 (igrao 17 sec, ozljeda), 13, 11, 9 i 4 (igrao 13 minuta radi osobnih). Znamo da Golden ima dosta problema u reketu i centri ih redovno trpaju. Mislio sam se da li uzeti Rudya skokove ili poene ali sam uzeo skokove jer mu tu ne može nitko parirati. U regularnom dijelu sezone protiv GSW-a je imao: 18, 17 i 17 skokova. U zadnjoj utakmici protiv Clippersa nije igrao puno tako da on odmorniji od ostalih dočekuje GSW. Golden će probati ubrzati igru i tako probiti obranu Jazzera, vjerujem da će Gobert pokupiti dosta fulanih šuteva, a mogao bi i u napadu uhvatiti nešto skokova i vidim ga na 14-15 skokova.

Za drugi par iz utakmice GSW-Utah izabrao sam Greena, također skokova. Pisao sam već o Draymondu, po meni jedan od zahvalnijih igrača..poentira, skače, asistira.. Bilježi u prosjeku 10 poena, 8 skokova, 6 asistencija. Golden je razmontirao Portlanda u četiri utakmice, a Green je bilježio: 12, 12, 8 i 6 skokova. Protiv Utaha je ove sezone bilježio: 4, 11 i 10 skokova. Mislio sam se da li ga uzeti asiste ili skokove ali sam uzeo skokove jer kao što sam gore napisao, očekujem da Golden ubrza igru jer njima to više odgovara tako da očekujem dosta upućenih šuteva. Ova granica od 7,5 skokova Greenu nije neki problem, ove sezone je protiv njih dva puta prešao lagano a treći put je ostao u underu a i igrao je samo 25 minuta. Ako ne bude neki BO, očekujem Greena na 9-10 skokova bar.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use