Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 7.5.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Izvinjavam se što kasnim, možete ovo pokušati odigrati i Live ako netko želi!

Bristol City v Birmingham | Pobjeda Birminghama @2.80 bet365

Domaćin je izvrstan u posljednjih pet utakmica, gdje su ostvarili četiri pobjede i jedan remi, a velikom pobjeodm protiv Brightona, matematički su osigurali svoj boravak u Championshipu za iduću sezonu. Usredotočili su se na obranu i nisu dopustili da njihovi protivnici imaju mnogo šanse za gol. Postigli su gol u 43 minuti i uzeli sva tri boda. Kod kuće imaju četiri uzastopne pobjede. Danas bi se to moglo malo okrenuti.

S druge strane, gostujuća ekipa je pobijedila posljednju utakmicu protiv Huddersfielda, gdje su iskoristili njihovo rotiranje. Ako pobijede danas, osigurat će ostanak u Championshipu, ako ne, onda moraju čekati ostale rezultate, tako da oni vjerojatno neće željeti da riskiraju i bit će motivirani. Protiv Huddersfielda su promašili penal i nakon toga dobili crveni karton. Međutim, prvi gol su postigli u 41 minuti, a drugi u 76-oj sa uspješnim penalom ovog puta.

Očekujem da posjetitelji dadnu sve od sebe za ovu utakmicu s obzirom da njihova budućnost u Championship ovisi od toga. Očekujem da će domaća ekipa igrati opuštajuće i lagano, jer nemaju što izgubiti.

http://www.rezultati.com/utakmica/n1QZenol/#omjer;overall

Cremonese-Reggiana 2 1,41, 2/2 1,83(b365)

Pogled na medusobne susrete ova 2 tima otkriva dosta toga, rijec je i o vise nego ocitoj suradnji ova 2 tima jer igraju pobjedu za pobjedu vec izvjestan period utakmica i sad je na redu pobjeda gosta. Na ovu info treba svakako i dodati da Cremonese sigurno napusta ligu, a Reggiana, koja je vec osigurala playoff, sigurno zeli imati sto bolju poziciju za playoff pa pobjeda gosta ne bi trebala doci u pitanje.

17:45 Gyori - Vardar 2 @ 2.69 WWin 4/10

Nije u mom stilu tipovanje fikseva vise sam okrenut overima,ali jednostavno ovakva kvota me privukla I bilo bi protiv mene da je ne pokusam,ali naravno dostavljam sve argumentovano kroz analizu.Veliko finale lige prvaka za dame odigrace ekipe koje su zasluzeno tu ako pogledamo jucerasnji dan odnosno taj prvi dio ovog final foura – polufinale.Gyor je cijelu utakmicu vodio protiv Buducnosti kao I Vardar kontra Bukuresta.Prvo bi krenuo od Vardara jer se tip odnosi na njih odnosno da ce osvojiti ligu prvaka ove sezone.Vardar je kroz cijelu sezonu ovu dominirao,imao daleko najbolji napad lige prvaka I dokazao da ne ovisi o 2-3 igracice nego da zaista ima fenomenalan izbor kvalitetnih igracica.Kroz cijelu sezonu nisu imale losu utakmicu izostavimo li onu u Metzu kada su deklasirane bile.Uprkos losoj makedonskoj ligi gdje nemaju konkurenciju one su uspjele osvojiti I regionalnu ligu savladavsi Buducnost u finalu.Ovo im je cetvrti final four u nizu te su ovdje bile autsiderke iz samo jednog razloga a to je sto su prethodne 3 godine ispadale uvijek u polufinalu I posto je Bucuresti aktuelni osvajac lige prvaka I ekipa koja je prosle godine eliminisala Vardar u polufinalu.No ove godine je Vardar sakupio vrhunske igracice,mijenjao dosta trenera I odlucio se na kraju da sezonu zavrse sa ruskinjom Dibirovom.Proslavljena je igracica ali joj je ovo prvi mandat kao trener neke rukometne ekipe.Gore sam spomenuo da je Vardar daleko ali bas daleko ispred svih sa brojem postignutih golova po utakmici,imaju jedan zaista fantastican napad kojeg nijedna ekipa ove sezone nije spustila na neki nizi broj golova pa cak I kad su gubile meceve iako je to rijetkost bilo ove sezone.Imaju zaista tri vrhunske vratarke u vidu francuskinje Leynaud,ruskinje Susline I brazilke Pessoe.Leynaud je uglavnom branila,Suslina je bila druga vratarka ali mislim da se Pessoa cuvala za kraj,jer je ona upravo prosle godine Bukurestu donijela titulu lige prvaka.Na krilima ima zaista fantasticnu Radicevic I Herrem a kao podrska su tu Mavsar I Ristovska.Na crti imaju Athlaus,Covic I Petrovic koje su solidno igrale tokom ove sezone.No najaci dio Vardara je svakako igracice sa vanjskih pozicija.Na lijevom vanjskom imaju najboljeg strijelca do sada u ligi prvaka,hrvaticu Penezic kao I njenu zamjenu Sanju Damjanovic.Dalje tu je neko ko oranizuje napad ili vam ga playmaker Andrea Lekic kao I njene zamjene u vidu Ilyine koja je igrala jako malo ove sezone I Khrymova te na desnom vanjskom imaju Andreu Klikovac,Barbaru Lazovic I Alexandru Lacrabere.U polufinalu kontra Bukuresta su krenule jako od starta I od starta su imale prednost nad Bukurestom.Zavrsile su poluvrijeme u stilu,otisle sa +8 gdje su zabile cak 21 gol.Nastavak je donio formalnost,Bukurest nije mogao nista I samo je uspio ublaziti krajnji rezultat na +5 samo 33-38.Tijekom cijelog meca otkako su otisle preko 6-7 razlike,Dibirova je rotirala maximalno sastav pa smo mogle vidjeti u igri I mladu Ristovsku I Ilyinu kao I Klikovac.Napadacki su odigrale strasno,zavrsile su mec sa cak 69% suta a treba napomenuti da su svih 38 golova iz igre odnosno da nijedan gol nije postignut sa 7m posto su 2 dosudena sedmerca profulale odnosno nisu realizovale.Gotovo sve igracice su se upisale u listu strijelaca a predvodile su sjajna Penezic sa 7 a isti broj golova je postigla I Radicevic.Sa druge strane koliko god da je izgledalo da su igracice Gyora lagano dobile Buducnost po meni I nije bas tako.Dobile su one Buducnost ali odbranom gdje su glavne igracice se jako trosile,isle u jake kontakte dok je Grimsbo branila gotovo cijeli mec.Gyor je sjajno izgledao u odbrani ali u napadu I ne toliko bas,fulale su jako velik broj zicera a I postotak suta je bio na oko 60%.Buducnost je dosla kao izgubljena nijedna igracica nije bila svjesna gdje se nalaze sem iskusnih Neagu I Bulatovic niko drugi nije mogao dati gola u prvom poluvremenu.Od 9 golova Buducnosti u prvom poluvremenu Neagu ih je postigla 5 a Bulatovic 4.Njih dvije uz mladu Jaukovic su morale uzimati neke jako teske suteve,nisu imale ideje u napadu na postavljenu odbranu Gyora.Gyor je igrao dosta bez Gerbic koja je morala na tribine radi 3 iskljucenja,Mork samo 1 gol a prednjacile su Gerbic,Groot I Amorim I Grimsbo na golu.Ono sto bi ja dodao u vezi ove finalne utakmice je to da Vardar ne ovisi puno o 2-3 igracice,imaju napad koji je postigao najvise golova ove sezone,gotovo svaka druga utakmica prvi strijelac je neka druga igracica te nevjerujem da bas sve Grimsbo moze braniti.One su se bas dosta trosile u fazi odbrane,nisu imale puno rotacije,prerano je Tomori dobila ta tri iskljucenja a I Grimsbo je branila gotovo cijeli mec.Sa druge strane Vardarke su rotirale maximalno od pocetka do kraja odmarale igracice za ovu kljucnu utakmicu.Iako lista strijelaca govori da su u vrhu najbolje igracice radi se o tome da su one uglavnom igrale u prvom poluvremenu I pred kraj utakmice a to prvenstvo mislim na Penezic I Lekic.Lekic je morala uskociti malo u drugom poluvremenu radi crvenog kartona Khrymove.Jednostavno koliko god da je dobra odbrana Gyora ove sezone toliko je dobar I napad Vardara sto su pokazale protiv aktuelni prvakinja.Ovo jednostavno moram uzeti radi vise odmornijih igracica Vardara,radi kvote koja po meni I nije bas realna I ja bi ovdje stavio neko mjerilo 2.00 na obje ekipe.Ovo je po meni godina Vardara I ja jednostavno vidim da ce one osvojiti ovo nakon tri puta ispadanja u polufinalu.Odmornije su,imaju bolji napad,imaju kvalitetnije golmane I vise ih na raspolaganju nego li Gyor a to po nekada zna donijeti veliku prevagu,moze Gyor odigrati odbranu na 3-4 igracice ali po stoti put spominjem da Vardar ove sezone igra vrhunski napadacki rukomet te da nijedna odbrana ove sezone nije mogla zaustaviti ovu nazovimo masinu pa nevjerujem ni sada iako je Gyor formalni domacin ali imat ce I Vardar veliku podrsku sigurno sutra kao kroz cijelu sezonu pa vjerujem da pehar lige prvaka za ovu godinu odlazi u ruke prvaka Makedonije I prvaka Regionalne Lige.Naravno to je po mom nekom misljenju a I ponavljam da ovo ponajvise uzimam radi kvote koja je vise nego li dobra a imam argumente gore navedene I zasto je moguce “iznenadenje” u finalu lige prvaka po kladionicama.

Poljska (h:-2.5) - Bjelorusija 2 - 2.10 SS

Ove dvije ekipe svoj prvi susret u kvalifikacijama za EP odigrale su prije 3 dana i tu je Bjelorusija demolirala Poljsku s 9 razlike. Poljska je u ovim kvalifikacijama nakupila 3 poraza iz 3 utakmice i izgubila od Rumunjske i Srbije s po 5 razlike i trebala bi se desiti ogromna promjena u njihovoj  igri da imaju ikakvu šansu za kvalificiranje. S obzirom na očajnu predstavu prije 3 dana ne vjerujem da će doći do toga. Poljaci pokušavaju pomladiti svoju momčad ali velika razlika u kvaliteti je vidljiva. S druge strane Bjelorusija igra solidno i teško da će ih ovakva Poljska dobiti, a pogotovo s razlikom većom od 2.5.

prije 4 sati, Stefan18 said:

Nikada ovo ne igram ali mi nesto smrdi na mecu Bohum - Arminija Bilefeld  2  kvota 2.8 a moze i X2 1.45

Imaju neku saradnju sto se vidi po tome i treba 1 da dodje ali Bilefeldu je ovo zadnja sansa za spas. Tako da vredi probati 

Shandong Luneng - Guangzhou GG3+ ili 3+ 4+ a moze i GGI

Tradicija im je da daju dosta golova kada igraju međusobno imaju dobre napadace pa moze i danas da bude goleada.

SREĆNO !

Bilefeld primio gol u 83min zavrseno 1:1 a Guangzhou promasio penal u 75 tacnije Zahavi .

Mitiland - Brondby  3+ 1,63   4+ 2.55

Gledao sam ih pre 3 dana u kupu i bila je bas otvorena utakmica moglo je da bude mnogo vise golova nego 1:2 za brondby zato mislim da ce danas isto biti efikasni.

SRECNO !

Poljska(-3,5)-Bjelorusija 2 
Srbija-Rumunjska 1
Danska-Mađarska 1

Bwin 2,56

- Kolega Jackal je već pisao o ovome. Poljska radi pomlađivanje repke a to im baš očajno ide. Nakon što su izgubili doma od Srbije 5 i na gostovanju kod Rumunjske 5, za najvažniju utakmicu (u gostima protiv Bjelorusije) uspjeli su vratiti Bieleckog i Lijewskog. Najavljivali su da će ginuti, kako im je utakmica protiv Bjelorusije finale, i rezultat svega je teški poraz od 9 razlike. Poljska je tako ostala bez šansi za prolaz, a Bjelorusija nastavlja svoju borbu za prolaz sa Rumunjskom i Srbijom, i sve tri ekipe imaju po 4 boda. Bjelorusi su trenutno kvalitetniji, potrebniji su im bodovi, razbili su ih 9 neki dan, vjerujem da danas mogu barem izbjeći poraz od preko tri gola razlike.

- Srbija je ostvarila jako važnu pobjedu u četvrtak u Rumunjskoj. Nakon što su iznenadili Poljsku na gostovanju, doživjeli su debakl protiv Bjelorusije izgubivši 9 razlike. To su popravili spomenutom pobjedom od 27:26 i vratili su se u borbu za Euro.  Rumunje je preuzeo iskusni Xavi Pascual i zanimljiva su ekipa ali Srbija je realno kvalitetnija, i na papir u i na terenu.  U Rumunjskoj su vodili dobar dio utakmice, imali i +4, na kraju u uzbudljivoj završnici slavili jedan. Večeras neće biti tako lako kako kvote sugeriraju ali svejedno očekujem pobjedu i potvrdu dva boda iz Rumunjske.

- Danci su loše odigrali u Mađarskoj, gubili su dobar dio utakmice a uspjeli su okrenuti u drugom dijelu drugog poluvremena, a utakmica je na kraju završila podjelom bodova. Očekujem iskupljenje danas, oni i Mađari imaju po 5 bodova dok Nizozemska ima 4. Mađari imaju i izostanaka, i onaj bod je velik za njih i po meni će teško iznenaditi večeras.

Malaga - Celta 1 + prvi do 5 kornera

Evo još ovo od mene za danas. Nadam se da će biti zeleno kao i ostali tipovi koje sam predložio. Ovo do sad samo potvrđuješ što sam napisao, da je sada vijeme za dići lovu i da se moramo svi aktivirati.

Celta igra utvrat polufinala Europske lige za par dana. Također, igrali su sa Man. Utd. prije 3 dana. Ova utakmica im je apsolutno nebitna a koliko im je stalo do kraja Primere gdje nemogu ništa govori i činjenica da imaju tri poraza u nizu. Sve karte su bacili na Europsku ligu i očekujem mix ako ne i cijeli drugi sastav danas kod Celte. Koeficijent je već i pao sa 1,75 na 1,40 zbog svega napisanog. 

Malaga isto igra za prestiž ali sa prvim sastavom koji je sigurno bolji od Celtinog drugog. Uz to igraju i pred svojim navijačima i igraju puno bolje od Celte u Primeri u zadnje vrijeme

ULwjpYd.png

prije 3 sati, Stefan18 said:

Bilefeld primio gol u 83min zavrseno 1:1 a Guangzhou promasio penal u 75 tacnije Zahavi .

Mitiland - Brondby  3+ 1,63   4+ 2.55

Gledao sam ih pre 3 dana u kupu i bila je bas otvorena utakmica moglo je da bude mnogo vise golova nego 1:2 za brondby zato mislim da ce danas isto biti efikasni.

SRECNO !

4:2 za Mitiland LAGANO.

Evo moje statistike ovog vikenda. Nadam se da će ovo motivirati i druge da se aktivnije uključe u rad foruma te da sljedeće dane proanaliziramo još više parova i dignemo još više love. 

On 04. 05. 2017. at 11:37, Goksim said:

Lokomotiva - Rijeka 1X (3,00)

On 03. 05. 2017. at 16:07, Goksim said:

Roda - Willem II 1 (1,83)

On 03. 05. 2017. at 15:22, Goksim said:

Pescara - Crotone 2 (1,57)

On 03. 05. 2017. at 16:19, Goksim said:

Tondela - Setubal 1 (2,00)

prije 22 sati, Goksim said:

Alavés - Athletic Club over 4,5 kartona (1,75)

Ljeto je blizu a kraj nogometne sezone je uvijek ogromna prilika za zaradu, pogotovo ako udružimo snage. Hvala svim kolegama na tipovima, analizama i mišljenjima ove dane. Pred nama je, vjerujem, još jedan itekako uspješan tjedan pa se trebamo baciti na posao što prije. Planiram analizirati neke utakmice za vikend već početkom tjedna, dok koeficijenti ne padnu, a vjerujem da će se u drugi pridružiti u tome ;) 

prije 2 sati, Goksim said:

Evo moje statistike ovog vikenda. Nadam se da će ovo motivirati i druge da se aktivnije uključe u rad foruma te da sljedeće dane proanaliziramo još više parova i dignemo još više love. 

Ljeto je blizu a kraj nogometne sezone je uvijek ogromna prilika za zaradu, pogotovo ako udružimo snage. Hvala svim kolegama na tipovima, analizama i mišljenjima ove dane. Pred nama je, vjerujem, još jedan itekako uspješan tjedan pa se trebamo baciti na posao što prije. Planiram analizirati neke utakmice za vikend već početkom tjedna, dok koeficijenti ne padnu, a vjerujem da će se u drugi pridružiti u tome ;) 

Cestitke i od mene, razvalio si ovaj vikend. Kod mene manje-vise vikend za zaborav, sve sto je moglo krenuti naopako krenulo je ali dodju takvi dani :)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use