Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 7.5.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Pescara - Crotone 2 (1,57)

Vjerujem da je ovo oklada za veći ulog a razloga za to je više. Krenimo redom.

Do kraja Serije A ostalo je još svega četiri kola. Većina pitanja je riješena i još samo imamo nedoumice oko toga tko će biti drugi, Roma ili Napoli (drugo mjesto vodi direktno u Ligu Prvaka a treće u kvalifikacije), tko će biti četvrti i tako ići direktno u Europsku ligu (Lazio ili Atalanta) te tko će ispasti (Genoa, Empoli ili Crotone). 

JAjJpqc.png

Pescara je sa samo 14 osvojenih bodova feneraš lige te već i službeno sudionik Serije B sljedeće sezone. Definitivno su najlošija ekipa Serije A ove sezone. Crotone je pak na 18. mjestu koje trneutno vodi u Seriju B. Imaju sasvim realne šanse spasiti se budući da su do kraja sezone još četiri kola, budući da im 17-to plasirani Empoli bježi 4 boda, te budući da igraju protiv Pescare ovo kolo gdje moraju, ali moraju uzeti 3 boda kako god znaju ukoliko se žele spasiti od ispadanja. Financijski prihodi u Seriji A su nekoliko puta veći od Serije B i jasno je da je ulog za Crotone ogroman. Ako propuste ovu šansu možemo slobodno reći da su sudionici Serije B sljedeće sezone. 

Uvid u formu ove dvije ekipa kazuje nam dosta toga. 

quCpi4b.png

Jasno je da je Pescara nemotivirana i da jedva čeka kraj sezone. 2 neriješena rezultata i 5 poraza u zadnjih 7 utakmica su poražavajući podatak. Vjerujem da jedva čekaju da ova blamaža završi. Forma Crotonea pokazuje pak da momčad ostvaruje najbolje rezultate u cijeloj ovoj sezoni. Imaju 5 utakmica bez poraza, 3 pobjede i dva neriješena susreta. Slavili su u gostima kod jednog Chieva, pobjedili su Inter!, ostali neporaženi na gostovanju kod Torina, slavili protiv Sampdorije u gostima te kod kuće, u teškoj utakmici protiv Milana, osvojili bod. Za jedan Crotone impresivna statistika. 

J1x23kt.png

Crotone ima sasvim realne šanse da ostane u Seriji A a evo i zašto. Do kraja su ostala četiri kola a Empoli im bježi 4 odnosno Genoa 5 bodova. Crotone ima bolji H2H od Empolija i lošiji od Genoe,Dakle, u slučaju da Empoli i Crotone imaju isti broj bodova na kraju sezone Empoli bi ispao iz Serije A budući da ih je Crotone kod kuće savladao sa 4:1 dok je Empoli pred svojom publikom slavio sa samo 2:1. 

Ako se pitate kakav raspored ima koja od ovih momčadi koje se bore za opstanak, evo i odgovora.

Crotone:

zljcQPJ.png

Empoli:

tewahy7.png

Genoa:

dvvkKob.png

Namjerno sam htio skrenuti pažnju na ovu zanimljivu borbu za opstanak jer vjerujem da ćemo imati zanimljivih oklada, ne samo ovo već i naredna kola kod ove tri nabrojane ekipe. U ovom kolu i Crotone i Empoli, o ćemu će na SvijetKladjenja portalu biti napisano više, bi trebali slaviti. Genoa ima težak susret sa Interom, gdje bi vjerujem moglo biti kartona a sumnjam da će Genoa tu do tri boda. Ako uzmemo u obzir da Genoa gostuje kod Plaerma na uvijek vrućem gostovanju, te da u zadnjem kolu gostuje kod Rome koja se bori za drugo mjesto jasno je da Genoa ima najteži raspored, i iako trneutno ima 5 bodova više od Crotonea nije uopće sigurna da će ostati u Seriji A. 

Crotone ovo kolo jednostavno mora do pobjede jer im drugi kandidati bježe i mora smanjiti tu razliku budući da je do kraja ostalo svega četiri kola. Sljedeće kolo igraju kod kuće protiv Udinesea, u utakmici gdje također vjerujem da će, ukoliko pobjede Pescaru, slaviti i to će biti utakmica koju ću također igrati za nešto ozbiljniji iznos. Nakon toga gostovat će kod nemotiviranog Juventusa koji je osvoji naslov i koji igra i u Ligi Prvaka i tu Crotone možda može tražiti svoju šansu. Zadnje kolo čeka ih teško gostovanje kod Lazija. 

Empoli možda ima i najlakši raspored od navedene tri momčadi, iako raspored također nije tako lagan. U predzadnjem kolu igrat će protiv Atalante kojoj će bodovi vjerojatno također itekako trebati dok će u zadnjem kolu gostovati kod nezgodonog Palerma koji je tradicionalno domaćinska momčad. 

I za kraj, itekako bitna informacija jest da je koeficijent na goste pao sa 3,10 na 1,57. Simptomatičan pad ili ne, pogotovo kada znamo da se radi o talijanima, zaključite sami.

igOn8ZE.png

Nakon svih uspješno apsolviranih izazova, prepuni optimizma i motivacije, Crotone igra protiv katastrofalne Pescara koja bi im u preostale četiri utakmice trebala biti najlakši zalogaj. Ne vidim jednog razloga zašto bi Crotone danas kiksao a kada su talijani u pitanju ovakve utakmice u 90% slučajeva završavaju, ovako ili onako, očekivano. 

21iyM8A.png

Roda - Willem II 1 (1,83)

U nizozemskoj Eredivisie ostala su svega dva kola do kraja prvenstva a situacija na dnu je poprilično komplicirana. GA Eagles gotovo sigurno ide direktno u drugu ligu dok se sve ostale momčadi još bore kako bi izbjegnule 17. i 16. koje donosne playoff sa najboljim momčadima nizozemske druge lige. Nakon ovog kola situacije bi mogla biti znatno jasnija. 

N693Hra.png

Sparta igra sa Twenteom a NEC sa AZ-om te Roda ovo kolo ima daleko najlakši raspored. U sljedećem kolu Roda gostuje kod Vittesea u utakmici gdje teško mogu odmah računati na bodove budući da je domaćin kvalitetnija momčad kojoj trebaju bodovi. Dakle, pobjeda u ovom, vjerojatno zadnjem susretu pred svojom publikom ove sezone, nameće se kao imperativ. Naime, pobjeda bi gotovo sigurno značila i spas od doigravanja za opstanak te sigurno mjesto u Eredivisie sljedeće sezone. 

Willem II ima svega 6 bodova više od Rode, međutim sigurni su od ispadanja. Motivacija će zasigurno biti na strani Rode koja je izrazita donaćinska momčad. Roda je jedina momčad lige koja je u gostima ove sezone upisala svega 1 pobjedu, a budući da nisu feneraši lige jasno je koliko toga nadoknađuju igrama pred svojom publikom. Koliko su gosti motivirani i u kakvoj su igračkoj i rezultatskoj formi najbolje govori podatak da su u zadnjih 6 utakmica poraženi čak 5 puta. 

Vjerujem da će se Roda nametnuti od početka utakmice te da će nošena publikom izboriti prijeko potrebnu pobjedu protiv nemotiviranih gostiju. Naime, lako je moguće da Sparta ili NEC uzmu barem bod ako ne i da barem jedna od navedenih ekipa slavi a u slučaju da Roda ostane bez pobjede protiv Willem II bili bi u jako teško situaciji jer bi se morali vaditi na gostovanju kod Vittesea. U jednom od scenarija ako danas Roda izgubi, a jedan od ranije navedena dva kluba dođe do tri boda, Roda više nebi odlučivala sama o sebi a i teško da može računa na tri boda u gostima u sljedećem kolu. Uglavnom, pobjeda je danas imperativ a gostima ova utakmice nema nikakvu težinu. Ugodno sam iznenađen koeficijentom kojeg bi postavio na oko 1,40...

2N4Ea6f.png

Tondela - Setubal 1 (2,00)

Zanimljiv raslet sezone očekuje nas i u portugalskoj Primeiri gdje je je do kraja ostalo svega 3 kola a još je puno toga nepoznato. Ovo kolo i Benfica i Porto imaju teška gostovanja i svašta je moguće. Za očekivati je dosta nervozne obje utakmice, ukoliko budu kartoni u ponudi dali bi se razmotriti. 

yDUcbu5.png

Tondela je tipična domaćinska momčad koja ove sezone, vjerovali ili ne, još nema pobjedu u gostima a unatoč tome nisu zadnji na ljestvici. 16-ta pozicija spasa ježi im 4 boda. Naime, 16-to plasirani Moreirense ima znatno bolju gol razliku tako da ih Tondela mora preskočiti ukoliko želi izbjeći ispadanje. Budući da su do kraja ostala svega tri kola jasno je da ovu utakmicu moraju slaviti, a i onda će pred njima biti težak ali ne i nemoguć posao. Naime, ovo kolo Moreirense u petak igra protiv Brage. U trenutku pisanja ovog teksta utakmica još nije odigrama, međutim za Moreirense je to teška utakmica i lako moguće da ne dođu do punog pljena a onda se otvara prostor Tondeli za smanjivanjem zaostatka. 

Viktoria Setubal je nkon Tondele najgori gost lige. Imaju nekoliko bodova više i sigurni su od ispadanja a u gostima igraju katastrofalno. Neke motivacije danas nemaju i koeficijent od 2,00 na pobjedu Tondele koja mora slaviti danas ukoliko se želi spasiti je vrijedan rizika.

Prijenos utakmice biti će na bet365 kladionici

jwzsp0p.png

On 5/3/2017 at 15:22, Goksim said:

Pescara - Crotone 2 (1,57)

Vjerujem da je ovo oklada za veći ulog a razloga za to je više. Krenimo redom.

...

igOn8ZE.png

Nakon svih uspješno apsolviranih izazova, prepuni optimizma i motivacije, Crotone igra protiv katastrofalne Pescara koja bi im u preostale četiri utakmice trebala biti najlakši zalogaj. Ne vidim jednog razloga zašto bi Crotone danas kiksao a kada su talijani u pitanju ovakve utakmice u 90% slučajeva završavaju, ovako ili onako, očekivano. 

21iyM8A.png

pozdravljam prijedlog da se svi aktiviramo sada, u svim ligama dolazi kraj i ima jako puno takvih utakmica...što se tiče ove, za moj ukus je ovo preveliki pad koef. znači prije je vjerojatno x2 bio 1.57, a sada pobjeda. naravno da je par dobar i vjerojatno će proći ali mislim da se po ovom koef više ne isplati igrati, tj. da se može naći u drugim manje razvikanim ligama slična situacija a da koef nije toliko uništen :)

Hamburg - Mainz 

U nedelju u Bundesligi igraju Hamburg i Mainz u direktnoj borbi za opstanak. Vrlo važna utakmica za obje ekipe koje imaju po 33 boda i nalaze se na dnu ljestvice (14 i 16 poziciji), a samo ih gol razlika dijeli od zone ispadanja. Bodovi u ovoj utakmici su vrlo važni za oba tima i uprkos tome što Hamburg igra kod kuće, ja osobno ne bi igrao na rezultat ove utakmice, a preporučujem i vama da to izbjegnete. 

B3rIMYI.png

Ono što bi želio da preporučim je igranje na over 4.5 kartona, gdje nam bet365 kladionica daje koeficijent od 1.83 što je zaista vrlo dobro s obzirom na važnost ove utakmice za obje ekipe, a stim da Daniel Siebert sudi ovaj susret, ja bi odigrao kartone na over čak i da je veća granica ponuđena, jer u ovom trenutku Siebert ima prosjek od 4.14 kartona po utakmici ove sezone u Bundesligi i on je jedan od sudaca koji je vrlo lagan na kartonima, dok Hamburg prima po 2.19 kartona u prosjeku. Na drugoj strani ni Mainz nije mnogo bolji što se tiče žutih kartona i u prosjeku primaju po 2.10 po utakmici.

jzyeyfS.png

Kao što svi znamo u bet365 kladionici se jedan crveni karton broji kao dva žuta, što je zaista vrlo dobro za sve igrače koji igraju u bet365 kladionici, a tko nema račun do sada preporučujem da ga napravite, to vam govorim iz osobnog iskustva, jer mislim da je velika prednost kada se crveni karton broji kao dva žuta, barem za one koji vole igrati kartone. Hamburg je ove sezone do sada dobio tri crvena, dok je Mainz dobio četiri, a zbog važnosti i velikih uloga u ovoj utakmici, mogao bi biti i koji crveni, a Siebert ih je podijelio pet do sada u Bundesligi.

Posljednji međusobni susret ova dva tima su igrala pred novu godinu, točnije 17. prosinca 2016. godine, gdje je pokazano ukupno pet žutih kartona, ali u tom trenutku situacija nije bila napeta kao što je to sada. Znam da vas u posljednje vrijeme i ne idu baš kartoni, vidim da se neki od vas i žale, ali vjerujte da na ovu utakmicu vrijedi pokušati, jer vjerujem da će pritisak i napetost na ekipama i igračima biti ključna. Očekujem nervozu kod igrača obje ekipe i mislim da ne bi trebali propustiti ovu priliku i ovako malu granicu za kartone. Sretno!

Empoli - Bologna over 4.5 cards @2.33 unibet   5/10

Opet cu se nadovezati na Goksimov pick kod Crotonea koji bi trebalo dobiti u gostima protiv nemotivisane Pescare, ishod tog meca ce dosta uticati i na ovaj jer je Empoli direktan konkurent za ispadanje, igraju kod kuce i verovatno nece hteti propustiti bodove protiv Bologne. Posto pored navedenog, govorimo o 2 relativno gruba tima koji su u samom vrhu po proseku (Empoli treci najgrublji u ligi sa 2.97 kartona p omecu, Bologna peta sa 2.85) ocekujem da kartoni ne izostanu. Sudi Calvarese, ne bas najvisi prosek u ligi ali mislim da kod ovakvih meceva proseci su relativna stvar, bice tu materijala za kartone ukoliko imamo aktivan rezultat, sumnjam u neko razbijanje tipa 3:0 za Empoli do 60-og minuta. Poslednji njihov mec zavrsen sa 6 kartona, sva 6 u drugom poluvremenu, sudio Marco koji ima i nizi prosek od Calvaresea. 

Nazalost, zatekao sam i granicu/gresku od 3.5 kartona kod Unibeta te sam hteo uplatiti i na jaci ulog ali mi je uplata odbijena i granica ubrzo prepravljena:

KM77llQ.png?1

Sve u svemu, i ova granica po ovoj kvoti nije losa, WilliamHill daje puni nizih 1.73 za 4.5+ kartona, verujem u prolaz ovog  tipa 

ukvGPNy.png?1

NAPOMENA: Molim sve koje ne vole igru na kartone da preskoce ovaj tip. Birajte svoje tipove, preskocite slobodno moje predloge, samo se nemojte ponovo javljati posle meceva kad su padovi tu a nema vas nigde kad tipovi prodju...

Premier liga

Liverpool - Southampton (14:30)
Sudac: Robert Madley (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.49
Prosjek ekipe 2: 1.61
KzWfIeH.png

Arsenal - Manchester United (17:00)
Sudac: Andre Marriner (3.72)
Prosjek ekipe 1: 1.70
Prosjek ekipe 2: 2.18
NHPRRS1.png

Primera

Alavés - Athletic Club (12:00)
Sudac: Juan Martínez Munuera (5.00)
Prosjek ekipe 1: 3.20
Prosjek ekipe 2: 2.34
Vz7ZlWe.png

Deportivo La Coruña - Espanyol (18:30)
Sudac: Antonio Miguel Mateu Lahoz (5.47)
Prosjek ekipe 1: 2.43
Prosjek ekipe 2: 2.14
fCArXqk.png

Serie A

Genoa CFC - FC Inter (15:00)
Sudac: Antonio Damato (4.53)
Prosjek ekipe 1: 2.47 
Prosjek ekipe 2: 2.00
wntkZ3d.png

AC Milan - AS Roma (20:45)
Sudac: Nicola Rizzoli (5.50)
Prosjek ekipe 1: 2.38
Prosjek ekipe 2: 1.71
GzBpAKD.png

Bundesliga

Hamburger SV - 1. FSV Mainz 05 (15:30)
Sudac: Daniel Siebert (4.14)
Prosjek ekipe 1: 2.19
Prosjek ekipe 2: 2.10
AXaDzTi.png

SC Freiburg - Schalke 04 (17:30)
Sudac: Robert Kampka (3.50)
Prosjek ekipe 1: 1.74
Prosjek ekipe 2: 2.00
SRLNSfg.png

On 05. 05. 2017. at 15:37, IzudinB said:

Alavés - Athletic Club (12:00)
Sudac: Juan Martínez Munuera (5.00)
Prosjek ekipe 1: 3.20
Prosjek ekipe 2: 2.34

Vz7ZlWe.png

Ugodno sam iznenađen ovako niskom granicom za Primieru. Bookmakeri idu u krajnosti, pa neka kola stavljaju 7,5 granice za sve utakmice a onda kada sve bude under smanjuju granice, često previše.

Iz priloženih prosjeka je jasno da bi ovdje trebao biti over kartona.

Zbroj prosjeka obje ekipe je 5,54 što je za karton više od granice. Munuera daje u prosjek preko 5 kartona po utakmici, ako računamo i eventualni crveni karton. 

Alaves je jedan od najnekorektnijih ekipa Primiere. Zadnje kolo su dobili a 4:1 a ako se dobro sjećam dobili su čak 5 žutih kartona kao momčad. U zadnjih 5 utakmica u prosjeku dobijaju preko 3 kartona po utakmici. 

Atletic Bilbao se bori za Europsku ligu. Trenutno su na poziciji koja ih tamo vodi ali sa samo bodom manje nebi bili a druge ekipe pikiraju njihovo mjesto. Dakle pobjeda im treba a pritisak je na njima. Mislim da je over kartona, za datu granicu vrijedan rizika. 5 kartona za Primeru nije puno, a svi statistički podaci kazuju da bi granica trebala biti barem 5,5. 

On Friday, May 05, 2017 at 16:15, JackieJack said:

Empoli - Bologna over 4.5 cards @2.33 unibet" rel="external">unibet   5/10

Opet cu se nadovezati na Goksimov pick kod Crotonea koji bi trebalo dobiti u gostima protiv nemotivisane Pescare, ishod tog meca ce dosta uticati i na ovaj jer je Empoli direktan konkurent za ispadanje, igraju kod kuce i verovatno nece hteti propustiti bodove protiv Bologne. Posto pored navedenog, govorimo o 2 relativno gruba tima koji su u samom vrhu po proseku (Empoli treci najgrublji u ligi sa 2.97 kartona p omecu, Bologna peta sa 2.85) ocekujem da kartoni ne izostanu. Sudi Calvarese, ne bas najvisi prosek u ligi ali mislim da kod ovakvih meceva proseci su relativna stvar, bice tu materijala za kartone ukoliko imamo aktivan rezultat, sumnjam u neko razbijanje tipa 3:0 za Empoli do 60-og minuta. Poslednji njihov mec zavrsen sa 6 kartona, sva 6 u drugom poluvremenu, sudio Marco koji ima i nizi prosek od Calvaresea. 

Nazalost, zatekao sam i granicu/gresku od 3.5 kartona kod Unibeta te sam hteo uplatiti i na jaci ulog ali mi je uplata odbijena i granica ubrzo prepravljena:

KM77llQ.png?1

Sve u svemu, i ova granica po ovoj kvoti nije losa, WilliamHill online kladionica" rel="external">WilliamHill daje puni nizih 1.73 za 4.5+ kartona, verujem u prolaz ovog  tipa 

ukvGPNy.png?1

NAPOMENA: Molim sve koje ne vole igru na kartone da preskoce ovaj tip. Birajte svoje tipove, preskocite slobodno moje predloge, samo se nemojte ponovo javljati posle meceva kad su padovi tu a nema vas nigde kad tipovi prodju...

Unibet klosarska kladionica ne mozes u komadu uplatit preko 75 eura nego stalno neke provjere pa ti odobre 100 ili 150 ostalo vrate na racun pa mjenjaju granice, najneozbiljnija kladionica a bookeri su im kao djeca zati i strahuju toliko

Yulia Putintseva vs Donna Vekic     WTA Madrid      1
Excelsior vs Feyenoord                  Eredivisie          2

Ova Donna Vekic je najpre rasturila brak Stana Wawrinke i Ilham Vuilloud, a sada je na najboljem putu da i mene odvede u propast :) Ej, da li znate da je Stanova supruga bila starija od njega deset godina i da su bili zajedno cak sest godina, a onda je pozeleo "svoju slobodu". Ja mu svakako cestitam na novom izboru, ali i ocekujem da naplatim na kladionici njegov izbor :)

Odmah da napisem da clanovi foruma ne obracaju puno paznje na ovaj post. Za igranje protiv Donne vise me vuce inat nego razum, a to je najbolji put ka propasti. Jos nikada nisam kladionicu pobedio inatom, a i kladionice svakako vole ovakve pacijente.
Protiv Donne Vekic nemam bas nista. Cak stavise, veoma mi se svidja :) Odmah da se razumemo, nas dvoje se nikada nismo videli, :) i posteno receno, moj zivot je smesan u odnosu na njen.  Da mi sve svetske kladionice zajedno dozvole da igram vagon tiketa dnevno i to besplatno, ne bih zaradio koliko i ona sa samo 21 god zivota, a to je tacno 1.237.706 i to samo od igranja tenisa. Ugovore sa sponzorima, i eventualni pokloni od muskaraca nisu uracunati. Zivi od onoga sto voli, verujem i da se sjajno provodi, verujem da odlicno i kvalitetno zivi. Kada je tenis u pitanju, narocito onaj vrhunski, ja u nju nemam poverenja, i to nije zabranjeno. Posto nije zabranjeno, znaci da je dozvoljeno, a dozvoljeno je i da investiram svoj novac protiv nje
Biti 84-ti na svetu u bilo cemu, uopste nije mala stvar. Donna cak i ne igra toliko lose ove sezone, ili bolje da napisem da igra sasvim pristojno. Evo, iskoristio bih i priliku da se izvinem devojci, ako sam bio grub u svom prethodnom postu. Devojka je prosla i drugo kolo kvalifikacija za Madrid, i na tome joj svakako treba cestitati. Ja nikada necu biti 84-ti na svetu u bilo cemu, ali posto je ovo kladionicarski forum, napisacu da joj ipak ne verujem. Ili, da se bolje izrazim ne verujem joj dugorocno. Ne verujem ni Eugenie Bouchard, ne verujem lepim devojkama koje su aktivne na drustvenim mrezama, ne verujem plavusama, ne verujem ni da lepota i vrhunski rezultati cesto idu zajedno. Ponekad da, ali dugorocno tesko. Zato bih voleo i da to naplatim :)
Madrid je deseti turnir koji igra ove godine, a Madrid je cak peti turnir gde mora da igra kvalifikacije. Sezonu je otvorila u Sydney-u gde je prosla prva dva kola kvalifikacija, i u trecem ispala od Sakkari. Na Australian Open je ispala u drugom kolu od Wozniacki. U St.Petersburgu je prosla tri kola kvalifikacija, dobila Ostapenko u prvom kolu, pa ispala od Cibulkove. U Budimpesti i Indian Wellsu ispada u drugom kolu, a u Miami-u u prvom, i to nakon sto je prosla dva kola kvalifikacija. Na turnirima u Monterrey i Biel-u ispada u prvom kolu, dok je u Pragu ispala u trecem kolu kvalifikacija. I na kraju u Madridu je prosla prva dva kola kvalifikacija, gde su joj obe protivnice predale. Protiv Rogers je zacudjujuce drzala svoj servis sve do kraja, mada je skoro u svakom bilo tesno, amerikanka je cak u tri gema imala po break loptu. U mecu je imala 4 asa i dve duple greske, a odmah je povela i u prvom gemu drugog seta sa 40:0 na servis protivnice. Cak sam i znao da je Donna pre nesto vise od godine dana vec dobila Rogers u nekim kvalifikacijama, ali mi se cinilo da je amerikanka u medjuvremenu napredovala 

Yulia Putintseva je ruskinja, rodjena moskovljanka sa drzavljanstvom Kazakstana, i ima 22 godine. Cudno je da igra pod zastavom Kazakstana, ali je jasno da je jedini razlog finasijska podrska koju ima od te zemlje. Tenis je pocela da igra u teniskom klubu Spartak, i mada je prosla kroz Mouratoglou Academy, nezavisno i sto zivi u Delray Beach, a igra pod zastavom Kazakstana, prirodni teniski koreni, kao i uticaj su ipak najvise ruski. U mladjim kategorijama, karijera skoro pa perfektna. Uvek u vrhu, ali i nikada na njemu. 2010-te najpre gubi polufinale Wimbledona od buduce sampionke Kristyne Pliskove, a odmah i finale US Opena od Gavrilove. Sledece 2011 gubi finale Orange Bowla u categoriji under 18 od Kontavet. I 2012 godine je igrala finale jednog Slama i to Australian Open koji gubi od Towsend. Tu godinu je i zavrsila kao treca juniorka na svetu. 2015-te godine je bila u glavnom zrebu na sva cetiri Slama, a 2016 na Australia Openu eliminisala Wozniacki u prvom kolu, i dogurala do treceg kola, a na Roland Garossu dogurala do cetvrtfinala. I mada je tokom ove godine imala sarene rezultate, finalom u St. Petersburgu koje je izgubila od Kristine Mladenovic je dogurala do rankinga karijere. Trenutno je na broj 32 na WTA listi. Inace, negde sam procitao da su joj uzori Justine Henin i Martina Hingis, pa sam jos dodatno pojacao uplatu na nju :)
Rezon zasto igram protiv Donne je: da ostavimo zabave, drustvene mreze, lepotu, sjajno telo po strani, turnir u Madridu je neverovatno jak. Koliko sam video, nema Serene,  Azarenke i Kvitove, sve ostale zveri su tu. Ne znam na kojoj podlozi bi se moglo reci da je Donna opasna, ali sljaka sigurno nije. Donna ove sezone jos nije prosla drugo kolo, jos ni jednom ove sezone nije vezala tri pobede. Donni nisam zaboravio jedan turnir ove godine, ali je problem sto se ne secam koji, gde je dobila wild card i to zahvaljujuci liku sa kim se zabavlja, a ne zahvaljujuci plasmanu. Dakle, protiv Donne cu svakako igrati sve dok potpuno ne bankrotiram. :)  Prvo kolo kvalifikacija sam propustio, na srecu, inace bih sigurno odigrao protiv nje. Srecu mi je doneo njen portal koji je objavio da prvi mec igra u subotu 06.05, pa sam prvi mec sretno propustio, a odigran je u petak. Kladionicama to uopste nije smetalo, pa su me sacekali u drugom kolu i naplatili svoj dnevni harac od mene. 
Moguci rizik da padnem na Donni je: prvi i osnovni razlog za rizik je inat. Inatim se, a to nikome nije donelo dobro na kladjenju. Iako je dva kola kvalifikacija prosla tako sto su protivnice predale, u oba meca je vodila, u prvom prakticno imala resen mec. ...Na kraju, i najvaznije, ne zaboravite da je to WTA svet, a ko je na WTA turnirima zaradio taj je genije i to dvostruki, kladionacrski i onaj zivotni. 

Excelsior vs Feyenoord

Dozvolite mi da ne pisem i ovaj put klasicnu analizu. Zeleo bih samo da vam prenesem deo teksta sa jednog sportskog portala, kao najavu za danasnju utakmicu. Pre teksta, samo da dodam da je danasnji protivnik Feyenoorda takodje roterdamski klub, na neki nacin filijala slavnog kluba. Tekst ide ovako:

Fudbaleri Fajenorda imaće u nedelju priliku da postanu prvaci Holandije posle 18 godina, za to im je potrebna pobeda protiv Ekscelsiora, a koliko su navijači kluba iz Roterdama u svojevrsnom transu, svedoči i podatak da su rasprodali svoj De Kajp stadion. Ne, nije greška, jer je klub organiziovao gledanje utakmice na velikim video bimovima na stadionu i u prodaju je pustio karte po ceni od 10 evra.
Svih 30.000 karata planulo je za samo nekoliko sati. Oko 7.500 ulaznica podeliće po roterdamskim školama i članovima sopstvene omladinske škole. Preostalih 15.000 mesta morala su da budu zatvorena zbog postavljanja velikih ekrana i bine.
U međuvremenu gradske vlasti organizovale veliku navijačku zonu u centru grada, gde se očekuje još 140.000 ljudi, a ako ni to ne bude dovoljno za sve zainteresovane organiziovaće će još jednu.
Prema nekim prognozama oko 300.000 ljudi u nedelju popodne moglo bi da se nađe na gradskim ulicama i slavi titulu. Ostaje još samo da Fajenord pobedi u nedelju

USA MLS

Houston Dynamos - Orlando

Tip: Vise od 9.5 kornera

Kvota 1.61

Kladionica: bet365

Utakmica izmedju Houstona i Orlanda odigrat ce se u 2:30 ujutro. Houston je domacinska ekipa koja rijetko gubi kod kuce. Obje ekipe su izgubile protiv Toronta u gostima tako da ce ovo biti prilika za popravak rezultata za obje ekipe. Obje ekipe su dobre iz prekida i na utakmici vidimo mnogo suteva kadpratimo ove dvije ekipe. zadnji medjusobni susret su odigrali u 09.07.2016 gde je Houston bio gost a zavrsilo je sa 0-0 a na utakmici je bilo 12 kornera. Ove sezone Houston je odigrao kod kuce 5 susreta a 2 su prosla ispod danasnje granice dok su 3 utakmice prelazile ovu granicu i to gladko 16,13,11. Sa druge strane Orlando je odigra u gostima 3 susreta a jednom su bili ispod granice (8) dok su dva puta prelazili granicu 15,11. Kladionica je danas postavila granicu na vise od 10.5 kornera i to sa razlogom. Obje ekipe proslu utakmicu odigrale su protiv jakog protivnika Toronta ali ove dvije ekipe su jako izjednacene. Veceras ocekujem jedan izjednacen mec sa puno sansi ali na kraju mislim da ce biti nerjeseno 0-0 ili 1-1. U svakom slucaju danas ova granica trebala bi preci bez poteskoca. 

Sretno!

Liverpool-Southampton 

Utrka za mjesto u Ligi prvaka se nastavlja. Liverpool ima 69 boda i danas pobjedom vraćaju se na 3.mjesto uz utakmicu više. Southampton je u sigurnoj zoni na 10. mjestu i na Anfield dolaze bez pobjede u zadnja tri susreta. Napad Redsa jedan je od efikasnijih u ligi sa 71 postignutim golom, ipak obrana zadaje dosta problema Kloppu jer su primili 42 gola. Henderson i Mane su "out" za danas kod domaćih, gosti će biti bez Van Dijka.  Vjerujem da Southampton moze iskoristiti slabiju obranu domaćih jer "Sveci" su postigli barem gol na zadnjih pet ligaških gostovanja. Redsi na svome Anfieldu sačuvali su mrezu protiv Spursa u pobjedi 2-0, nakon toga u zadnjih pet domaćih susreta primili su barem gol. Liverpool je favorit u ovome susretu i vjerujem da mogu doći do pobjede no s obzirom na propusnu obranu mislim da ce napad domaćih morati dati barem dva gola. 

TIP:Pobjeda Liverpoola 1,60 @bet365 , Pobjeda Liverpoola i oba daju gol 3,10 @bet365

Excelsior SBV - Feyenoord

Danas bi mogli dobiti odgovor na to tko je novi prvak Nizozemske. Prošle sezone to je bio PSV Eindhoven, a u aktualnoj sezoni na prag velikog uspjeha je došao Feyenoord.
Dva kola prije kraja Feyenoord ima četiri boda više od Ajaxa i ako klub iz Rotterdama slavi na današnjem gostovanju kod Excelsiora proslavit će naslov bez obzira na Ajaxov rezultat protiv Go Ahead Eaglesa.
Kako je cijele ove sezone igrao Feyenoord je i zaslužio biti prvi. I njegova kompletna gostujuća statistika (11 pobjeda, dva remija i tri poraza) nagovještava da će uspješno riješiti današnji zadatak. Uostalom, Feyenoord je ove sezone lakoćom pobijedio Excelsior na domaćem terenu (čak 4-0).
Excelsior je odličnom serijom zadnjih tjedana osigurao ostanak u eliti iduće sezone, a njegove tri pobjede zaredom u zadnja tri kola (Sparta, Vitesse i NEC Nijmegen) vjerojatno mogu biti upozorenje za Feyenoord.
No, predaleko je došao Feyenoord da bi kiksao na samom kraju. Kada je već došao na milimetar do velikog uspjeha vrijeme je za veliku proslavu…

Lazio - Sampdoria

Lazio se još uvijek nada čudu, a to je dolazak na treće mjesto i osiguravanje igranja kvalifikacija za Ligu prvaka iduće sezone.
Prije ovog kola Lazio, četvrta momčad na ljestvici, zaostajao je za tim trećim mjestom (Napoli) za sedam bodova. No, u igri je još dovoljno bodova za stizanje i u Laziju se nadaju najboljem.
Ukoliko Lazio želi Ligu prvaka mora pobjeđivati sve do kraja i nadati se kiksevima Napolija. Dakle, današnji domaći ogled protiv Sampdorije domaćin mora dobiti.
Bio je Lazio u slabijoj seriji rezultata (poraz od Napolija 3-0 i samo 2-2 kod Genoe), ali se uzdignuo na pravi način. Prvo se „iživljavao“ na Palermu (6-2), a potom je na impresivan način slomio Romu (3-1) i podigao samopouzdanje do maksimuma.
S obzirom da je Sampdoria (deseta na ljestvici) u kontra-ritmu u zadnje vrijeme (dva remija i dva poraza u zadnje četiri utakmice) ne vjerujemo da može iznenaditi u Rimu gdje nije lako uzeti bodove (Lazio ima ove sezone 11 domaćih prvenstvenih pobjeda).
Lazio će pobijediti. Pobijedio je ovog suparnika i u gostima ove sezone (2-1).

Marseille - Nice

Vrlo interesantna utakmica će se u nedjelju odigrati u 36. kolu francuskog Le Championnata. Kod Marseillea gostuje Nica.
Domaćin je šesti na ljestvici i bori se s Lyonom i Bordeauxom za mjesto koje vodi prema Europa ligi. Nica je treća na ljestvici i u nekom ludom scenariju još uvijek može biti prvak. No, ono što vjerojatno Nica lovi jest drugo mjesto (gdje je trenutačno PSG), a koje vodi direktno u Ligu prvaka.
U prošlom kolu Nica je pokazala svu svoju snagu kada je s 3-1 pobijedila baš PSG. No, cijele sezone Nica je na visokoj razini, pa tako i tijekom zadnjih mjeseci. Dovoljno je reći da Nica ima sedam pobjeda i tri neodlučena rezultata u posljednjih deset utakmica.
No, odlazak na Velodrome je težak za svakoga, pa tako i za Nicu. Marseille je kao domaćin ostvario 11 pobjeda uz četiri remija i dva poraza, a koliko je teško igrati na tom stadionu govori statistika da Marseille prima manje od jednog gola po utakmici.
Međutim, mi smo uistinu simpatizeri Nice i načina na koji igra. Iako su mnogi sumnjali Nica u niti jednom trenutku nije upala u crnu rupu. Igra odlično cijelo vrijeme pa bi na takav način mogla odraditi i ovih 90 minuta.

izvor: lutrija.hr

RIO AVE – BENFICA

Benfica je na korak do 4. uzastopne titule prvaka, što još nikada nije uspjela uraditi u svojoj bogatoj povijesti, u zadnja 3 kola ušla je sa 3 boda više od Porta (i 3 pogotka boljom gol razlikom), stoga Jonas, Pizzi i društvo drže svoju sudbinu u svojim rukama. No, očito im je pritisak teško pao, prošlog vikenda su jedva slomili Estoril u Lisabonu sa 2:1, a riječ je o suparniku kojeg su inače redovito pobjeđivali “sa pola snage”. Zato će i ovo biti vrlo delikatan ispit za “Orlove”.

Rio Ave je, naime, vrlo dobar i ove sezone, zauzima 7. poziciju u poretku, a riječ je o klubu iz predgrađa Porta, te će imati uz sebe svakako i navijače Zmajeva! Uz to, u dobroj je formi, u prethodna 2 kola je nadmašio Nacional i Aroucu, te u ovom meču može igrati bez opterećenja, samo za prestiž, stoga će biti i opasniji!

Brojke: Benfica je svladala Rio Ave u 12 od zadnjih 13 mečeva, ali još se pamti njihov jedini poraz upravo na ovom stadionu prije 2 godine (2:1).

LIVERPOOL – SOUTHAMPTON

Liverpool je imao fantastičnih izdanja ove sezone, pogotovo u okršajima sa velikanima,, ali i nevjerojatnih kikseva protiv autsajdera, poput poraza kod Bournemoutha (kad su prokockali 3:1 u zadnjih 15 minuta)      ili nedavno na Anfiledu, gdje ih je slomio Palace (1:2). Zato Kloppovoj ekipi „visi“ plasman u Ligu prvaka i više definitivno ne smiju olako ispuštati bodove, a prošlo kolo im je maksimalno išlo u prilog, jer su dobili u Watfordu magičnim pogotkom Cana, a svi rivali kiksali!

Southampton je, u natjecateljskom smislu, davno završio sezonu, osuđen je na mjesto u sredini poretka, a ostaje ona propuštena prilika u Ligia kupu, kad su izgubili finale od ManUtd-a sa 2:3 na Wembleyu. U ovom ogledu igraju opet samo za prestiž i ništa više.

Brojke: Oprez, Liverpool nije dobio Svece u zadnja 4 meča, a u zadnja 3 im ni gol nije dao. Štoviše, oba prethodna sudara (odigrana u siječnju) je izgubio sa po 0:1 u Liga kupu, doma i vani!

MILAN – ROMA

Milan je ovu sezonu potrošio na dugi proces prodaje većinskog paketa dionica novim gazdama iz Kine, a pomalo u sjeni tih transakcija prošli su nastupi Montelline momčadi, koja je sve donedavno bila na kursu prema Europskoj ligi, ali onda sve pokvarila senzacionalnim porazom doma od Empolija i remijem kod „utopljenika“ Pescare. Tako su im pobjegli zadnji vlakovi, ali dok se igra, vrijedi probati, pogotovo protiv ovako motivirajućeg rivala.

Roma je u sredini svoje paklene trilogije (uz domaće ispite sa Lazijem i Juventusom) u kojem se odlučuje strahovito bitna borba za 2. mjesto sa Napolijem, jer donosi plasman u Ligu prvaka i brdo live na računu za prijelazni rok… Apsolutno je Vučici ovaj meč važniji nego domaćinima, a već su dobili 10 od 17 ogleda na putovanjima ove sezone, no upitno je u kakvom su raspoloženju nakon poraza u gradskom derbiju od Lazija (1:3).

Brojke: Oba meča odigrana 2016. godine pripala su Romi – u Milanu lanjske sezona sa 3:1, a onda i ove na Olimpicu 1:0 (Nainggolan).

Izvor: psk.hr

Arsenal-Manchester United 

Na Emiratesu ćemo gledati dvoboj dva "prijatelja". Rivalitet Wengera i Mourinha jedan je od brutalnijih u premierligi. Prvi dvoboj ovih momčadi na Old Traffordu završio je 1-1. Wenger pokušava spasiti sezonu plasmanom u kvalifikacije za Ligu prvaka no u preostalih pet utakmica potrebna su pet trijumfa. Ovaj prvi izazov je najtezi, jer Manchester United nije izgubio u zadnjih 25 utakmica. Ove sezone United ima samo 3 poraza no ubili su ih čak 14 remija. Arsenal će biti bez Mustafija i Xhake, gosti će igrati bez Shawa, Roja, Younga, Fellainija, Ibrahimovića a upitan je i mladi Rashford strijelac pobjedničkog gola u četvrtak protiv Celte Viga. Nametne li Arsenal svoju igru ovdje mogu doći do pobjede. Napad Arsenala je dobar dali su 64 gola u zadnje vrijeme dobro igra i Sanchez kojega se najviše kritiziralo prije mjesec dva. Odlični Čileanac dao je 19 golova u prvenstvu. Slaba strana kao i utakmici Liverpoola i Southamptona je slaba obrana domaćih. Arsenal se muči sa obranom primili su čak 42 gola i na njihovim utakmicama protivnik nikad nije bez šanse. Manchester United zna da Ligu prvaka može dograbiti i preko osvajanja Europske lige tako da je Arsenalu ova utakmica puno važnija. Arsene Wenger bio bi najsretniji kad bi ovdje došao do pobjede i barem nakratko začepi usta najvećem kritičaru njegovog rada Jose Mourinhu. Domaći su odmorniji i ova im pobjeda puno više znači. Očekuje nas tvrda utakmica, zadnjih četri gostujuće utakmice Uniteda bile su sa manje od 3 gola. Arsenal će imati posjed, United će svoju šansu traziti iz kontre i u takvoj utakmici sumnjam da mozemo vidjeti više od 3 gola. 

TIP: Manje od 2,5 gola na utakmici 1,95 @bet365

prije 1 sat, FamilyGuy said:

Arsenal-Manchester United 

Pozdrav ljudovi... :D

Bet365 je na ovu tekmu na žute kartone stavio granicu od 4,5 a mislim da je ovo premala granica... I jedni i drugi jos teoretski imaju sanse za LP a dok god šansa postoji oni će gristi... FamilyGuy je sve ostalo napisao ...

Dakle moj tip:

ARSENAL - MAN UTD zžk 4,5 VIŠE 1.85 bet365

SRETNO...

Nizozemska-Latvija 1 
Portugal-Švicarska 1
Litva-Belgija 1

Bet365 2,48 

Jučer je sličan tiket upao pa ću probati i danas.

Kvote se opet razlikuju po kladionicama, sinoć na ova tri para nije bila kvota ni 2 a danas evo u betu 2,48, negdje je i dalje Niz 1.30 a negdje 1.45 i slično..

- Igrali su u srijedu i Nizozemska slavila na gostovanju 29:27. Dominirali su Nizozemci od početka, vodili skoro cijelu utakmicu i na kraju zasluženo uzeli jako bitnu pobjedu. Latvija je tako ostala zakucana na zadnjem mjestu sa tri poraza a Nizozemska si je produžila nade jer bi današnjom pobjedom došli na bod od Mađarske koja igra protiv Danske. Naravno, teško da će oni proći na Euro ali svejedno nada postoji. Bitno im je i treće mjesto jer znači malo lakše kvalifikacije za SP. Kvalitetnija su ekipa, umalo su iznenadili Mađarsku kući i vjerujem da će potvrditi pobjedu iz Latvije.

- Portugal je ostvario jako bitnu pobjedu protiv Švicarske u četvrtak. Slično kao i Nizozemska, i oni su dominirali od početka do kraja. Poveli su sa 4:0 i održavali prednost do kraja utakmice, na kraju je završilo 27:25 i to samo jer su Švicarci iskoristili opuštanje Portugalaca pa napravili seriju 4:0. Portugal se bori sa Slovenijom za prolaz na Euro. Slovenci su jučer kiksali tako da bi im Portugalci pobjegli na dva boda prednosti. Kvalitetniji su od Švicarske, dobra domaćinska ekipa, uzeli su i Slovencima bod, tako da očekujem laganiju pobjedu danas.

- Porazom od Litve, Belgija je ostala bez šansi za prolaz na Euro. Naravno, matematičke još postoje, ali nemaju šanse to ostvariti, ako osvoje bod mogu se udarati u guzicu. Belgija je u toj utakmici u srijedu vodila solidan dio utakmice. U jednom trenutku su imali i +5 ali tada Litva kreće sa igrom, okreće utakmicu i dobija sa 33:29. Norveška je jučer izgubila od Francuske, tako da bi Litva pobjedom imala šest bodova, isto kao prva Francuska i dva više od Norveške. Sljedeće kolo vjerojatno gube od Francuza a Norveška dobija Belgiju i onda bi se drugi putnik na Euro mogao tražiti u posljednjem kolu. Kvalitetniji su od Belgije koja je domaćinska ekipa i ako su ih uspjeli dobiti u Belgiji, vjerujem da mogu i u Litvi. Litva je čak slavila i protiv Norveške sa tri razlike tako da bi Belgija morala pasti.

Nikada ovo ne igram ali mi nesto smrdi na mecu Bohum - Arminija Bilefeld  2  kvota 2.8 a moze i X2 1.45

Imaju neku saradnju sto se vidi po tome i treba 1 da dodje ali Bilefeldu je ovo zadnja sansa za spas. Tako da vredi probati 

Shandong Luneng - Guangzhou GG3+ ili 3+ 4+ a moze i GGI

Tradicija im je da daju dosta golova kada igraju međusobno imaju dobre napadace pa moze i danas da bude goleada.

SREĆNO !

ispričavam se što javljam ovako kasno ali naišao sam na jedan tip:

WIGAN - LEEDS

ovo je posljednje kolo u Championship ligi i samo je još jedno mjesto koje vodi u doigravanje za Premier League a za to mjesto bore se Fulham i Leeds... 

YmpXsbQ.jpg

Pogled na tablicu daje puno veće šanse Fulhamu jer se nalazi na 6. mjestu koje vodi u doigravanje a Leeds na 7. mjestu, no ono što mi je zapelo za oko su njihovi protivnici, naime Leeds igra u gostima protiv Wigana koji je ispao u League One, dok Fulham igra protiv Sheffield Wednesdaya koji se nalazi na 4. mjestu na tablici i ima 6 pobjeda zaredom. Istina da Sheffieldu ta tekma ne igra nikakvu ulogu što se tablice tiče, jer mogu eventualno doći do 3. mjesta koje im ne donosi nikakve povlastice u odnosu na 4. poziciju ali igraju kod kuće posljednje kolo i sigurno će navijačima priuštiti pobjedu i feštu za kraj prije mogućeg ulaska u premier league... Ono što je najbitnije za Leeds je to da moraju računati na pobjedu Sheffielda i igrati na pobjedu protiv Wigana pa što bude a koeficijent je i više nego odličan 

ČAK 2,70 U bet365...

dok je na Fulham 2,60 u gostima kod Sheffielda... 

moj tip:

WIGAN - LEEDS     2     2,70 bet365

oni hrabriji bi mogli dodati

SHEFFIELD WEDNESDAY - FULHAM     X2     1,44

Obje utakmice se igraju u 13:00 sati (za nekih 40-ak minuta) pa tko želi igrati neka požuri...

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use