Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 6.5.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Hull City-Sunderland 1 - o ovom mecu ste sve rekli i mislim da je sve jasno. Realno da nije ovakva situacija koef nebi bio manji od 2,20 ali Sunderland je ispo i sve je jasno.

Nancy-Monaco 2- Razmisljo sam dosta dali ovo igrati pošto se Nancy bori za opstanak i igraju doma a Monaco igra nakon lige prvaka ali pak mislim da je razlika u kvaliteti dovoljno velika i da Monaco ovo mora dobit.

Juventus-Torino 1 - Juve igra nakon lige prvaka i zato je koef ovoliki. Juventus 17 domacih pobjeda i danas igraju doma protiv Torina koji ne igra za nista tako da ce Juve svojim navijacima pruzit jos malo razloga za slavlje.

BDortmund(zžk3,5)-Hoffenheim- dvoboj jako znacajan za jedne i druge, borba za trece mjesto i jos sudi meni omiljeni njemacki sudac Brych. Tako da je više kartona realna oklada.

Barcelona(zžk3,5)-Villarreal- mislim da nikad nije manja granica u Španjolskoj za kartone. Barci ova utakmica jako puno znaci a isto tako i gostima. Bit ce dosta nervoze i ocekujem najmanje 4 kartona.

HajdukS(zžk4,5)-Osijek - utakmica koja odlucuje ko ce kreniti kasnije u europske izazove ali isto tako utakmica za prestiž. Sudac svima nam omiljeni Bebek tako da bi trebalo bit 5 kartona. 

prije 38 minute, popo64 said:

Rogers Shelby vs Donna Vekic    kvalifikacije Madrid   1    1,60
Recimo da su sve zene lepe....

Upravo nešto slično mi je palo na pamet kad sam vidio slike svoje sugrađanke na MAMINOM fejsu jučer...
Je naša, i ružno zvuči tako oplesti po ženama, ne smatram se nekim šovinistom, ali mislim da su Donini pro-dani iza nje... uhvatila je mala priliku i ne vjerujem da će ju pustiti tako lako :)

Btw, ovo ispred njih su sokići, naravno. 

18222130_1066921913439685_6002192793648520851_n.jpg

Dobar dan svima, nov sam clan ovdje. Dolazim iz Slovenijeni kladim se vec ozbiljno oko 2 godine, ukupno vec oko 5 ili 6 godina. Ozbiljno kazem jer prije toga sam uplacivo tikete sa 5-6 parova ali bilo je vise izgubljenihnnego pogodjenih, poslje toga usljedila je pauza i otisao sam u potragu kako biti uspjesan kladionicar jer sam jednostavno vidio dovako vise ne ide. Poslje citanja raznih foruma, knjiga itd... dosao sam do zakljucka da su singli i dubli najjace oruzje koje moze kladionicar upotrijebit za profit. Kada sam to promjenio u sebi poceli su i dolazit rezultati. Nikad ne igram singla ispod 1.50 a dubla ne vise od 3-4 kvote. Rijetko kad se odlucujem zamarket 1X2 vec igram na golove 3+,4+ i golove u prvom poluvremenu max 2+ ali ako vidim da je stvarno utakmica otvorena a najvise puta igram 1+ poslje 10 ili 15 min utakmice gdje kvote narastu na 1.50 ponekd cak i do 1.80. Poslednjinmarket kojimjos igram su korneri.

Ovo je mala predstava od mene pa da napisem svoj prvi tip za danas.

Maribr-Gorica 1.SNL

Maribor bi danas pobjedom osigurao naslov prvaka a da dodju do tri boda kojim bi potvrdili titulu morau pobjedit Goricu.

Prosle godine prvak je bila Olimpija u jako cudnim okolnostima bila je to prva titula Olimpije poslje gotovo pa mogu reci vise od 20 godina.

Ove sezone Olimpija se poslje zimske pauze raspala tako dje Maribor napravio dobrim igrama nedostiznu prednost.

Kvota na pobjedu Maribora iznosi 1.40 sto je za mene absolutno premalo, jer Gorica je neugodan protivnikvi ove sezone poslje zimske pauze igraju odlicno.

Ne vjerujem da ce Maribor ovdje lako do bodova, zato sam odlucio za vise od 9.5 kornera na utakmici kvota iznosi 1.80 sto je sasvim solidna granica. Ocekujem posjed i pritisak Maribora od prve minute medjutim ako uzmem formu Gorice u obzir i oni nece biti bez sansi.

Tip:  Vise od 9.5 kornera 

kvota 1.80

kladionica: bet365

Za one koje nemogu odigrati kornera preporucio bi vise od 2.5 gola a kvota je 1.95

U toku dana postavit cu jos koji tip. 

Sretno!

England League 2

Zaista luda situacija u zadnjem kolu ove lige, toliko timova treba pobjedu i gotovo svi igraju protiv tima koji vise nema motiva da bi najradije sve odigrao pa cu evo cisto nabacati info tko treba pobjedu i zasto, a vi razaberite sto vam se svidja. 

Blackpool-Leyton Orient 1 1.22 - ovdje je situacija jasna ko dan, Blackpool je na zadnjoj poziciji koja vodi u playoff i za koju su jos u igri ni manje ni vise nego cak 6 klubova od 6og Carlislea do 12og Mansfielda je samo 3 boda razlike!! Ovaj par je po meni najsigurniji(sto sugerira i kvota) iz razloga sto je gostujuca momcad vec ispala, nemaju apsolutno nikakve sanse da ostanu i ligi, motivacijski tesko da mogu parirati Blackpoolu koji je pretkraj sezone usao u lijepu formu i sad sve ima u svojim nogama i ovdje pobjeda zaista ne bi trebala biti upitna. 

Colchester-Yeovil 1 1,61 - jedan od klubova koji ceka kiks ili Carlislea ili Blackpoola je Colchester koji za protivnika ima ekipu koja je na 19om mjestu s osiguranim opstankom i nikakvom mogucnoscu napredovanja, u Colchesteru znaju da ovu utakmicu moraju dobiti i onda cekati ostale rezultate, jednostavno nemaju sto kalkulirati, a sigurno da im i odgovara to da je Yeovil zadnjih tjedana dosta pao u formi kad su shvatili da ne mogu ni gore ni dole, nadodao bih i da je Colchester izvrsna domacinska momcad, u samom vrhu lige i sigurno ce se htjeti oprostiti od sezone pobjedom pred domacom publikom i s nadom u povoljne rezultate na ostalim susretima. 

Newport-Notts C. AH -0,25 1.775 - solidnom formom kroz veljacu i ozujak, Notts je osigurao ostanak u ligi, zacemetnirano 16to mjesto i u miru igraju ovo zadnje kolo sto se ne moze reci i za domacina, koji bjezi Hartlepoolu samo 2 boda, ali ima i za gol losiji gol razliku, sigurno da im je olaksanje sto taj isti Hartlepool igra protiv Doncastera, koji se vjerojatno jos nada naslovu prvaka pa ce biti motiviran da ostvari pobjedu, ali Doncaster ima i prolazak u visi rang, tako da ako i ne uspiju dobiti tamo, sigurno da nije tragedija pa stoga mislim da Newport ovdje nece kalkulirati i ostavljati se u rukama Doncastera nego ce stvar preuzeti u svoje ruke i uzeti 3 boda i osigurati opstanak protiv ekipe koja nema za sto igrati, ali ipak cu se osigurati s azijskim hendikepom za svaki slucaj.

Stevenage-Accrington 1 1.95 - Stevenage je u slicnoj situaciji kao i Colchester, treba im se poklopiti cak i dosta toga, ali oni znaju sta oni moraju uraditi. Samo im pobjeda igra i nista drugo, protivnik je odigrao dobru sezonu i nije daleko iza Stevenage po bodovima, ali je ipak bez sansi za ulazak u playoff i borbu za visi rang. Stevenage ima bod ispred Colchestera pa iako ima malo boljeg protivnika od njih, jednostavno ne vidim razloga da ne dobiju ovu zadnju tekmu i nadaju se pozitivnom rezultatu iz ostalih susreta. 

Grimbsy-Plymouth 2 2.00 - i dolazimo do posljednjeg para, iako je Plymouth osigurao ulazak u visi rang, sad kada su prvi s bodom prednosti ispred Doncastera i 2 ispred Portsmoutha ne vidim zasto nakon 45 kola borbe ne bi htjeli i osvojiti ligu. Trofej je trofej ipak, a i protivnik je apsolutno po mjeri 14i Grimsby za kojeg je sezona zavrsena i ovdje je razlika u motivaciji isto velika, nakon toliko duge sezone mislim da bi bilo glupo ne uzeti pobjedu protiv ekipe koja igra za nista i podignuti taj trofej i s njim uci u pripreme za visi rang dogodine.

Nakon Basilashvilija stručnjaka (sreća bio lagani ulog) i lošeg početka dana, krećemo ozbiljnije.

Češka-Ukrajina 1
Njemačka-Slovenija 1
Švedska-Rusija 1
Francuska-Norveška 1

Unibet 2.00 

Kvote se dosta razlikuju po kladionicama, trenutno unibet drži najbolje ali i oni dosta mijenjaju.

Puno parova za ovakvu kvotu, ali meni se svaki čini kao zicer pa krenimo redom.

- Češka i Ukrajina nalaze se u jednoj od zanimljivijih grupa. Ukrajina je u srijedu slavila na domaćem parketu 26:23. Napravili su iznenađenje ali im to nije bilo prvo, tako su dobili i Islanda. U gostima je to druga priča i tu mogu dobiti jedino baš one slabije ekipe. Česi su kvalitetnija repka iako nema Jiche, danas moraju dobiti da uhvate priključak i ne vjerujem u neko novo iznenađenje.

- Njemačka demolirala Slovence na gostovanju u srijedu 32:23. Slovencima fale Kavtičnik i Cingesar, a Gaber je upitan i vidjelo se u toj prvoj utakmici koliko im oni obrambeno znače. Njemačka bi kiksom zakomplicirala situaciju. Vjerujem da dobijaju danas i pobjedom bi osigurali odlazak na Euro dva kola prije kraja kvala.

- Šveđani gaze u grupi, danas mogu osigrati prolaz na Euro. Ostvarili su tri lagane pobjede, u srijedu su slavili na gostovanju u Rusiji 29:21. Rusi imaju dosta izostanaka a među njima su Dibirov, Atman, Zhitnikov.. i teško će bez njih Rusija nešto napraviti. Šveđani također imaju nešto izostanaka, ali oni imaju dosta kvalitetnije zamjene, dobili su ih lagano u gostima vjerujem da mogu i kući.

- Francuska je kiksala protiv Norveške u srijedu, Norvežani su slavili 35:30. Danas je vrijeme za osvetu, i jedna i druga ekipa su kompletne, situacija u grupi je zanimljiva jer uz ove dvije ekipe i Litva ima četiri boda. Danas je vjerojatno i oprštajna utakmica Omeyera i Narcissea i vjerujem da će se oprostiti u stilu.

prije 21 minute, canca said:

Nakon Basilashvilija stručnjaka (sreća bio lagani ulog) i lošeg početka dana, krećemo ozbiljnije.

Češka-Ukrajina 1
Njemačka-Slovenija 1
Švedska-Rusija 1
Francuska-Norveška 1

Unibet 2.00 

Kvote se dosta razlikuju po kladionicama, trenutno unibet" rel="external">unibet drži najbolje ali i oni dosta mijenjaju.

Puno parova za ovakvu kvotu, ali meni se svaki čini kao zicer pa krenimo redom.

- Češka i Ukrajina nalaze se u jednoj od zanimljivijih grupa. Ukrajina je u srijedu slavila na domaćem parketu 26:23. Napravili su iznenađenje ali im to nije bilo prvo, tako su dobili i Islanda. U gostima je to druga priča i tu mogu dobiti jedino baš one slabije ekipe. Česi su kvalitetnija repka iako nema Jiche, danas moraju dobiti da uhvate priključak i ne vjerujem u neko novo iznenađenje.

- Njemačka demolirala Slovence na gostovanju u srijedu 32:23. Slovencima fale Kavtičnik i Cingesar, a Gaber je upitan i vidjelo se u toj prvoj utakmici koliko im oni obrambeno znače. Njemačka bi kiksom zakomplicirala situaciju. Vjerujem da dobijaju danas i pobjedom bi osigurali odlazak na Euro dva kola prije kraja kvala.

- Šveđani gaze u grupi, danas mogu osigrati prolaz na Euro. Ostvarili su tri lagane pobjede, u srijedu su slavili na gostovanju u Rusiji 29:21. Rusi imaju dosta izostanaka a među njima su Dibirov, Atman, Zhitnikov.. i teško će bez njih Rusija nešto napraviti. Šveđani također imaju nešto izostanaka, ali oni imaju dosta kvalitetnije zamjene, dobili su ih lagano u gostima vjerujem da mogu i kući.

- Francuska je kiksala protiv Norveške u srijedu, Norvežani su slavili 35:30. Danas je vrijeme za osvetu, i jedna i druga ekipa su kompletne, situacija u grupi je zanimljiva jer uz ove dvije ekipe i Litva ima četiri boda. Danas je vjerojatno i oprštajna utakmica Omeyera i Narcissea i vjerujem da će se oprostiti u stilu.

Jel mozda znas zasto pada jako kvota na slovence bilo je po 7 sad je po 4.5.. Neki dan su ih Njemci pomeli u gostima pa mi sad nije jasno, jel se nesto cudno dogada ili to samo kladionice rade da nas malo splase..

prije 5 minute, Galacticos said:

Jel mozda znas zasto pada jako kvota na slovence bilo je po 7 sad je po 4.5.. Neki dan su ih Njemci pomeli u gostima pa mi sad nije jasno, jel se nesto cudno dogada ili to samo kladionice rade da nas malo splase..

Ja nemam nikakvih informacija, al baš se razlikuju kvote, negdje je npr na Njemačku 1.20, negdje 1.30..relano je da dobiju, a ako nađem nešto novo ubacit ću ovdje

Lokomotiva - rijeka over 3.5 žuta kartona, kladionica favbet, ulog 6/10. Za karton niža granica i koef veći nego ostale. Lokom danas ide 100 %, očekujem grubu utakmicu. Zadnja međusobna bilo 9 kartona. 

OMK-NRBBA 1, alžirska odbojka, ulog 3/10. Ponavljam okladu od prošlog vikenda kada je NRBBA izvukao 7:11 u 5.setu i 2 meč lopte i oklada pala. Izvor kaže da gostima i dalje ne igraju najbolji igrači zbog financijske igre i da je realan koef 1.20. bet365 drži 2.20, ali danas idem sa samo 3/10 zbog prošlog vikenda. 

Hajduk - Osijek   1  1,70  SuperSport

Hajduk je nanizao niz od 4 pobjede za redom , možda se to ljudima ne čini pretjerano puno ali za njih definitvno je . Prije 2 mjeseca u klub je došao novi trener Španjolac Carrilo koji je nasljedio Slovenca Pušnika , isprva je trebalo da posloži momčad po svom i da krenu igrat i što više vrijeme prolazi oni sve bolje i bolje igraju , dobili su Dinamo 2:0 na Maksimiru i uzeli im bitna 3 boda , danas se sastaju sa Osijekom u bitci za treće mjesto koje je i jednima i drugima veoma važno . Naime onaj koji bude treći ide tek iz 2 pretkola u kvalifikacije za Europsku ligu dok četvrti ide iz 1 pretkola te samim time ima manje šanse za ualazak u EL zbog većeg umora igrača . Osijek je ove sezone nevjerojatno zablistao , nakon prijašnjih borba za opstanak došao je u samo godinu dana u borbu za Europu , dovedeno je par novih veoma kvalitetnih igrača poput Ejupija , Bobana , Lope , Vojnovića ..Međutim gledao sam neke njihove tekme i nisu me nešto pretjerano iznenadili , dok Hajduk pak po meni pruža puno bolje i ljepše partije , obrana je napokon više-manje na razini , jedan od glavnih igrača i talenata Vlašić se pomalo budi a imaju i veoma jak napad sa Ohandzom , Saidom i Futacscom . Veliki + je što igraju i na domačem terenu i po meni danas ovo oni uzimaju . Pozz

Lokomotiva - Rijeka  Oba daju gol   2,25  SuperSport

Rijeci je ovo jako važna utakmica jer pobjedom bi samo 4 kola prije kraja bili na +8 ispred Dinama i samo čudo bi im oduzelo titulu , sa druge strane Lokomotivi ova utakmica rezultatski beznačajna jer ne mogu ni gore a ni dolje , završili su svoje za osvu sezonu . Međutim svi jako dobro znamo tko je šef Lokomotive i da je Loksa Dinamov mlađi brat te upravo zbog toga igram i ovaj tip , Lokomotiva Dinamu predstavlja zadnju šansu jer ako iizugbe Dinamo se može oprostiti s titulom . Imaju oni neke jako dobre igrače poput Cekicija , Grezde , Rrahmanija , Majstorovića ... i još jedan bitan faktor je da u Lokosima ima dosta igrača Dinama na posudbi koji će se probati dokazati danas upravi Dinama da su dovoljno kvalitetni za plave i da im ovdje nije mjesto jer ipak su tamo puno veće plaće a i šanse za dobar transfer :D Očekujem Lokomotivine igrače danas na 110% i da makar dadnu gol Rijeci , a Rijeku ne treba puno ni spominjat jer su trenutno daleko najbolja momčad lige sa najljepšom igrom te i od njih očekujem danas gol 

Sretno :D

Rukometno duplanje prošlo bez nekih problema pa ću probati još ovo za večeras.

Željezničar-Zrinjski x2 1.72
Nancy-Monaco 2 1.50
Lorient-Angers 1x 1.33

Bet365 3,45 

- Ovo je više navijački tip. Realno očekujem x. Jako bitna utakmica, ako netko uspije uhvatiti 3 boda značit će puno i jako moguće da će odlučiti prvenstvo. Očekujem tešku i tvrdu utakmicu, nisam htio igrati čisti x nego sam dodao i dvicu navijački. Zrinjski je u prvoj utakmici na Grbavici ove sezone slavio sa 1:0.

- Nancy se bori za ostanak u ligi, ali i Monaco se bori za prvaka. Jucentus je iza njih i ne smiju razmišljati o uzvratu dok ovo ne riješe. Iako je Mbappe na klupi, sastav je jako dobar i morali bi dobiti ovo.

- Jackie je već pisao o ovome. Angers je zalihu bodova stvorio na vrijeme i okrenuo se kupu u kojemu su ušli u finale, a u ligi u zadnje vrijeme samo nižu poraze. Iako matematički još nisu osigurali ostanak, brzo će to uraditi. Lorientu gori, digli su formu u zadnje vrijeme i to ih je izvalo zone ispadanja ali i dalje su samo bod udaljeni od nje. U zadnjih šest utakmica imaju četiri pobjede (Metz, Lyon, Caen i Nancy) i dva poraza (Montpelliere i Nantes). Protiv Nantesa su u zadnjem kolu primili gol u 89. minuti. U boljoj su formi, igraju doma, potrebniji su im bodovi i mislim da će izvući barem x večeras.

On 04. 05. 2017. at 11:37, Goksim said:

Lokomotiva - Rijeka 1X (3,00)

Znam da se mnogi neće složiti sa ovom okladom, ali ja vidim value u koeficijentu i mislim da je okladu na to da Lokomotiva neće izgubiti pametno odigrati. Uz to over kartona je ovdje mislim "must take" oklada. 

Kao što znamo Lokomotiva je Dinamova B momčad koja nikad nije imala veću priliku od ove pomoći svom "velikom bratu". Dinamo je na konopcima i samo ga luda sreća i splet slučajnih i ne tako slučajnih okolnosti može spasiti da u zadnjem kolu odlučuju o sebi i o naslovu. 

Za početak evo i tablice:

sU6UN4W.png

Raspored Dinama do kraja sezone je poprilično lagan, izuzev zadnjeg kola naravno. Gostovanje kod Osijeka bi moglo biti izazovno ali trebali bi osvojiti tri boda a prethodne dvije utakmice nebi smjele biti upitne, odnosno Dinamo bi morao slaviti protiv Splita i Istre. Dinamo mora upisati sve četiri pobjede ako se želi imalo nadati da može do naslova.

IyCzIGI.png

Evo i rasporeda Rijeke:

7wluWtg.png

Dakle kako bi Dinamo mogao odlučivati sam o sebi u zadnjem kolu potrebno je da Rijeka u sljedeća četiri kola prospe 5 bodova odnosno da jednom izgube a jednom remiziraju. Budući da u sljedećem kolu igraju jadranski derbi sa Hajdukom ukoliko ne pobjede Lokomotivu stvari bi se znatno zakomplicirale iako trenutno izgledaju jako jednostavno. 

Vjerujem da će danas suci napraviti sve što mogu da Rijeka ne osvoji tri boda. Lokomotiva će imati "pošteno suđenje" a možda i malo više od toga. Da budem jasan, pokušavam sagledati stvari objektivno i pustimo po strani tko navija za koji klub i što je pravedno te tko je zaslužio naslov. Jasno je kakva je HNL močvara i što se sve radi. Dinamo je nakon sramotnog kiksa sa Belupom "odustao od naslova" ali što drugo i mogu izjavljivati nego okrenuti pilu naopako i nadati se kiksu Rijeke. 

Lokomotiva će biti super motivirana danas i vjerujem da će dati i više od maksimuma. Sjećam se i izjava igrača Rijeke nakon utakmice sa Lokomotivom koji su bili frustrirani koliko su se igrači Lokomotive borili i pokušavali učiniti sve ne da osvoje bodove sebi već da ih otkinu Rijeci. Lokomotiva je u prvom poluvremenu sa Dinamom pokazala da nisu tako naivna momčad. Kasnije su morali odoigrati opuštenije, šteta da nije bio i prijelaz. Još su u nekoliko utakmica pokazali da mogu i znaju odigrati, za HNL prilike, dobru utakmicu. 

Rijeka je trenutno klasa za sebe, igraju odlično i vjerujem da znaju što mogu očekivati. Ipak, uz sve navedeno, uz izuzetno motivirane domaćine te vjerujem domaćinski nastrojenog Igora Križarića koeficijent 3,00 na to da Lokomotiva neće izgubiti imo ima value. Ukoliko Rijeka ovdje uzme puni pljen odnosno sva tri boda mislim da su stvari jasne i da je Rijeka i prvak. Ovo je zadnja šansa Dinamu koji je slavio protiv Intera i stavio "pritisak" na Rijeku. Ukoliko ih B momčad u kombinaciji sa ljudima u crnom ne spasi u ovom kolu, gotovo je. Ako Rijeka neće slaviti stvari postaju zanimljive jer Rijeku očekuje Hajduk i prvenstvo bi se itekako moglo zakomplicirati.

Uz navedeno jasno je mislim da će biti jako puno nervoze i mislim nesportskih i preoštrih startova i tenzija što i trebalo rezultirati velikim brojem kartona, pa je over kartona isto dobra opcija. Nažalost ovo je moguće odigrati samo u zemaljskim kladionicama koje imaju MT, ne računaju eventualni crveni karton te imaju i porez na dobitka pa je pitanje koliko je isplativo...

Utakmicu će prenositi bet365 online kladionica" rel="external">bet365

hviCBd7.png

IJZAGVp.png

prije 13 sati, zbasic said:

Dobar dan svima, nov sam clan ovdje. Dolazim iz Slovenijeni kladim se vec ozbiljno oko 2 godine, ukupno vec oko 5 ili 6 godina. Ozbiljno kazem jer prije toga sam uplacivo tikete sa 5-6 parova ali bilo je vise izgubljenihnnego pogodjenih, poslje toga usljedila je pauza i otisao sam u potragu kako biti uspjesan kladionicar jer sam jednostavno vidio dovako vise ne ide. Poslje citanja raznih foruma, knjiga itd... dosao sam do zakljucka da su singli i dubli najjace oruzje koje moze kladionicar upotrijebit za profit. Kada sam to promjenio u sebi poceli su i dolazit rezultati. Nikad ne igram singla ispod 1.50 a dubla ne vise od 3-4 kvote. Rijetko kad se odlucujem zamarket 1X2 vec igram na golove 3+,4+ i golove u prvom poluvremenu max 2+ ali ako vidim da je stvarno utakmica otvorena a najvise puta igram 1+ poslje 10 ili 15 min utakmice gdje kvote narastu na 1.50 ponekd cak i do 1.80. Poslednjinmarket kojimjos igram su korneri.

Ovo je mala predstava od mene pa da napisem svoj prvi tip za danas.

Maribr-Gorica 1.SNL

Maribor bi danas pobjedom osigurao naslov prvaka a da dodju do tri boda kojim bi potvrdili titulu morau pobjedit Goricu.

Prosle godine prvak je bila Olimpija u jako cudnim okolnostima bila je to prva titula Olimpije poslje gotovo pa mogu reci vise od 20 godina.

Ove sezone Olimpija se poslje zimske pauze raspala tako dje Maribor napravio dobrim igrama nedostiznu prednost.

Kvota na pobjedu Maribora iznosi 1.40 sto je za mene absolutno premalo, jer Gorica je neugodan protivnikvi ove sezone poslje zimske pauze igraju odlicno.

Ne vjerujem da ce Maribor ovdje lako do bodova, zato sam odlucio za vise od 9.5 kornera na utakmici kvota iznosi 1.80 sto je sasvim solidna granica. Ocekujem posjed i pritisak Maribora od prve minute medjutim ako uzmem formu Gorice u obzir i oni nece biti bez sansi.

Tip:  Vise od 9.5 kornera 

kvota 1.80

kladionica: bet365 online kladionica">bet365

Za one koje nemogu odigrati kornera preporucio bi vise od 2.5 gola a kvota je 1.95

U toku dana postavit cu jos koji tip. 

Sretno!

Screenshot_2017-05-06-22-11-22.png

Screenshot_2017-05-06-22-11-34.png

Glavni tip Over 9.5 kornera dobijen + preporuka od over 2.5 gola dobijena.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use