Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 4.5.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic
prije 28 minute, bobo86 said:

nakon 2 mjeseca pauze na terene se vraća Monfils, imao je ozljedu ahilove tetive te je pitanje koliko je trenutno spreman. protivnik mu je Chung koji je prošli tjedan odigrao turnir života i izbacio Zvereva i Kohlya s po 2:0 u setovima..koef na Chunga se kreće 2.30-2.60. moj odabir je Chung +4.5 na double listić

ja sam +4.5 igrao jučer po normalnom koef, sada je previše pao pa nije isplativo baš. vidim da su sve domaće kladionice stavile taj par kao super tip ili superšansu, a zna se da tamo stavljaju parove gdje vjeruju da bi favorit mogao kiksati

Troicki V. - Khachanov K.

Sigurno je da će vrlo zanimljiv i do kraja napet meč odigrati Srbin Viktor Troicki i Rus Karen Hačanov u četvrtak u Istanbulu.
Bit će im to treći međusobni ogled i dosadašnji je omjer 1-1. Ruski je tenisač dobio meč prošle godine u kineskom Chengdu (6-3, 7-5), dok je Troicki uzvratio ove godine u Davis kup ogledu. Taj susret u Beogradu je bio krajnje dramatičan: odigrali su njih dvojica dramatičnih pet setova, a na kraju je slavio Troicki 7-6 u petom setu.
Nikakav drugačiji scenarij neće niti danas ponuditi ova dvojica tenisača koja su iznimno blizu jedan drugome i na ATP ljestvici (Troicki je 38, a Hačanov 42. igrač na svijetu).
Dakle, opcija s više gemova definitivno je dobar pokušaj (obojica su jako dobri serveri i držat će čvrsto svoje servis gemove u velikom dijelu meča). No, malu prednost ipak dajemo Hačanovu i to isključivo zbog jako dobre forme koju je pokazao prošlih tjedana na zemljanim turnirima.
Dodajmo da je na startu turnira u Istanbulu Troicki pobijedio Marcosa Baghdatisa (7-5, 6-4), dok je Hačanov igrao tri seta protiv Basilašvilija (no, treći je set dobio uvjerljivo, sa 6-1).

Izvor: lutrija.hr

prije 10 minute, bobo86 said:

znači inter - dinamo je 1.13, a lokomotiva - dinamo je bilo 1.20 s time da je otvoreno s 1.36??? dinamu fali dosta igrača danas, ja osobno bi koef stavio barem 1.30 a vjerojatno i više. znam da inter nema dugo pobjedu, da dinamo ima teoretske šanse ali svejedno...+2.5 inter po 1.55 je valuebet

Po meni ne bi bilo lose probat ni da ce Dinamo dobit jedan razlike,sto je sasvim odlicna kvota,recimo u Psk 4.40..cesto sam ih u zadnje vrijeme hvatao sa Interom hendi x,prosao 4 zaredom,dok su me zadnju  rusili,kad su ovi zabili za 2-0 u 89min,ali po meni isplativa oklada barem za sistem,ako nista drugo...

CELTA – MAN.UTD

Celta je „samo“ u sredini Primere, ali je momčad iz Viga zablistala u Europskoj ligi, naročito u nokaut fazi nakon što je skupinu prošla kao 2. iza Ajaxa. Već u 1/16 finala je izvela čudo, kad je slavila 2:0 u Ukrajini i nadoknadila domaći poraz od Šahtara (0:1), potom se lakše obračunala sa Krasnodarom i Genkom. Iago Aspas (5 golova) i Guidetti (4) udarne su igle domaćina koji svakog mogu srušiti na svom „Balaidosu“.

Manchester United je u nezgodan trenutak ostao bez Ibrahimovića, ali Jose Mourinho želi i treći trofej sezone nakon što je uzeo Superkup i Liga kup u Engleskoj. Poseban motiv je što bi tako prečacem došao do mjesta u Ligi prvaka, do kojeg teško može doći preko Premiershipa. Crveni vragovi su bili 2. u skupini EL (iza Fenerbahčea), a u nokaut fazi su lako prošli St.Etienne i Rostov, a puno teže Anderlecht u četvrtfinalu, kad je presudio gol Rashforda u produžetku!

Brojke: Ovo je prvi međusobni ogled.

INTER – DINAMO

Inter je na pragu svoj jedinog cilja ove sezone, da izbori opstanak bez drame. Momčad iz Zaprešića ima komfornu zalihu na 8. mjestu ispred Splita, sa kojim se sastaje za 15-ak dana na svom terenu, ali svakako će nastojati riješiti sve dileme i prije.

Dinamo je nadomak prekida svoje 11-godišnjeg vladavine u HNL-u, svi snovi Modrih o obrani titule raspršili su se u samo 3 fatalna dana, kad su izgubili od Hajduka u Maksimiru, a onda i u Koprivnici od Slavena! Debakl s potpisom bugarskog stratega Peteva ostavit će dublje posljedice u zagrebačkom klubu, kojem ipak ostaje obveza odraditi obveze u HNL-u do kraja i bar potajno se nadati nekoj teškoj krizi Rijeka, ali malo tko više u to vjeruje…

Brojke: Inter je dobio jednu od 32 utakmice sa Dinamom, a Modri su slavili u svih 7 posljednjih derbija susjeda!

Majstorica četvrtfinala play offa za košarkaškog prvaka Hrvatske: Cibona – Zadar.

Ovo je po ugledu i tradiciji par kojeg bismo često gledali u finalu, a sad su se već vječni košarkaški rivali sastali u četvrtfinalu doigravanja, što znači da jedan od njih neće biti niti među 4 najbolja! Zahvaljujući boljem plasmanu u regularnoj sezoni, kojeg je završila na 4. mjestu, Cibona je dobila prednost domaćeg parketa, te ga iskoristila u 1. meču serije, kad je pod Tornjem trijumfirala sa 95:81. Domaćini su do tog uspjeha došli znatno lakše od očekivanja, predvodio ih je Žorić sa 26 poena, a Šakić i Reynolds su upisali po 19 poena.

Nakon ovako uvjerljivog poraza očekivao se – i dogodio, uvjerljiv odgovor Zadra u Višnjiku, koji je također uvjerljivo (68:56), ali slomio je goste tek u 2. poluvremenu. Blistao je Ramljak sa 20 poena, Barać je upisao 13, Krajina 12 poena. Tako su Zadrani izborili majstoricu, u četvrtak pada odluka o polufinalistima.

Brojke: Vjerovali ili ne, svih zadnjih 13 mečeva ovih suparnika završilo je pobjedama domaćih momčadi. U aktualnoj sezoni dosad je tako score 3:3, Cibona je dobila susreta ABA lige, prvenstva Hrvatske i play offa u Tornju, a Zadar na isti način uzvraćao u Višnjiku!

Izvor: psk.hr

Bio sam maloprije u lutriji i jedan par mi je zapeo za oko..Igrac Bjelorusije Shilovich je na granici 4.5 po kvoti 1.85(znam da su tu i porezi,prirezi i ostali lopovski nameti),dok sam jutros gledao sve ostale kladionice i na granici je 3.5 i kvota je 1.75 otprilike svagdje..realno po meni ce tesko zabit 5 komada Poljskoj,zna on ponekad u Meskovu uci u dobru seriju,ali ipak mislim da nije ta klasa igraca i ima solidnu zamjenu u Kulaku na desnom vanjskom..meni je taj tip onako sasvim dobar za opalit under na toj granici za neka 2 unita..

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use