Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 2.5.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Orkan Dugi Rat - Hajduk Split II

bet365 i unibet su ponovo u ponudu stavili 3.HNL. Mislim da do sada sa 3.HNL imamo 100% uspješnost, ne zahvaljujući meni već zahvaljujući drugim članovima. Nadam se da ćemo zadržati taj postotak što je duže moguće ;)

fagdXe2.png

AP4eyWw.png

Ako netko zna više o ovoj utakmici, ili iskopa neke informacije, neka slobodno podijeli ;)

Liga prvaka       Monaco vs Juventus      Juventus prolazi dalje      1,40
Liga Prvaka       pobednik takmicenja                       Juventus      2,65
Liga prvaka        moguce finale                Juventus vs Atletico      3,50

Odmah se izvinjavam sto sam ovo stavio pod utorkom, Moj izbor je neki vid anteposta, te su ovo kvote na danasnji dan, i sutra se ovo verovatno nece moci igrati, ili ce kvote biti promenjene.

Peti mesec u godini je mozda zaista najlepsi mesec u godini, ali iz kladionicarskog ugla, za mene je pravi horor. U svim ozbiljnijim ligama je u toku zavrsnica, dosta toga je vec odavno odluceno, situacija po klubovima je znacajno drugacija od one na pocetku takmicenja, a i kvote su promenjive...U petom mesecu, kada pogledam listu vikendom, jedna trecina ponude mi se ne dopada, jer ekipe igraju za kikiriki, drugu trecinu ne znam sta bih igrao, a trecu trecinu mi se ne svidjaju kvote :) Osim toga, peti mesec u godini me uvek podseca da slede tri meseca bez adrenalina, ili ne toliko dovoljno adrenalina koliko mi je potrebno. Bas pre dva dana sam razmisljao o tome koliko je tesko igrati zavrsnice prvenstva. Evo, primer iz Engleske, parovi WBA vs Leicester 0:1, Stoke vs West Ham 0:0,  Sunderland vs Bournemouth 0:1...tri utakmice, tek dva gola...nikome se ne igra, igraci misle na odmor, nove ugovore, kupanje u moru, kurve...ko zna gde su im mozgovi. A sta tek reci za kvote, pogledajte zabare, recimo utakmica Bologna vs Udinese, kvota pre meca je bila 2,45 3,20 3,10 ...ja mislim da cak i igraci Bologne i Udinesea nisu znali sta bi igrali igrajuci na sebe. ili par Crotone vs Milan 4,00 3,40 2,00 cccc uzas....u Milanu raspad sistema, a Crotone se ne bi spasio ni sami da igraju Seriju A
Nista bolje nije ni u zavrsnici evropskih takmicenja. Pogledajte kvote na utakmicama Monaco vs Juventus, Celta vs Man Utd i Ajax vs Lion .... kao da citam Da Vincijev kod....niti razumem sta citam, niti imam ideju na koga bih igrao. Osim toga, malo sam pregledao ponudu za ovo medjukolo, od utorka do petka. Plac majke Bozije, osim skijasa sa severa Evrope, nepouzdanih juznoamerikanaca, nude mi da igram prvenstva Palestine, Botswane, Jamaice, Ugande i Tanzanije. Jebote, razbojnici iz kladionica bi sve ucinili da mi otmu novac, pazite u mojoj kladionici postoji ponuda zenske lige Slovenije i rezerve Hong Konga ccccccccc   kada mislite da je najgore, znajte da uvek moze biti i gore.
Mene nece prevariti, sav novac koji imam sam ulozio u dve stvari, u Donnu Vekic i Juventus.
Igrate li protiv Donne Vekic? Sada kada vise nema Ane Ivanovic, moram da se prebacim na Donnu :) Dovoljno je dobra riba, i dovoljno voli ogledalo da joj tenis nije u prvom planu. Dovoljno je da je posetite na Twitteru ili www.donnavekic.com i bice vam jasno zasto treba igrati protiv nje. Osim toga, dosta dobro je plasirana, 84-to mesto WTA, da joj kladionice veruju, pa kvote protiv nje uopste nisu lose. Juce je igrala poslednje kolo kvalifikacija za Prague, i naravno da nije izneverila, mada je igrala protiv brazilke koja je plasirana na 144-om mestu. Kvote su bile sjajne, 1,85 : 1,85. Malo vas kosta zivaca, ali kasnije sve dodje na svoje mesto. Prvi set 6:4, i vodjstvo od 4:2 u drugom setu, i onda lagano 4:3, 4:4,4:5, 4:6 i na kraju ode i treci set u nepovrat. Na njenom portalu vas uredno obavestavaju kada igra sledeci mec, a to je 06.05, u Madridu, pa jos na sljaci, eeeeeej.
Odmah da vam napisem da sam svu ustedjevinu podelio na dva dela. Polovina ceka na Donnu, a polovinu sam ulozio u Juventus. A da...mali oprez, verovatno ce igrati kvalifikacije, mozda prvi mec i dobije, ali ne dozvolite da vas to obeshrabri. Ako i padnete, tu je sledeci mec. Dva, a pogotovo tri meca tesko da ce vezati, pogotovo na sljaci. Ana Ivanovic je bila jos pouzdanija da se igra protiv nje, takodje je odlicno izgledala, dovoljno je volela ogledalo kao i Donna, ali na zalost nje vise nema.

Drugu polovinu ulazem u Juventus i evo kako sam to smislio :)

Najpre sam ljubav, odbojnost, mrznju i strast ostavio za drugu priliku. U svom izboru sam pokusao da koristim informacije, iskustvo i hladnu glavu. Svu ustedjevinu koju sam imao, vise nemam :)  to vise nije moj novac. kao da sam kupio deonice Juventusa. Ulozio sam u Juventus, i zaboravio na njega, kao da ga nikada nije ni bilo. Ako padnem, bice kao i sa cigarama, sve je otislo u dim :) a da pri tome i nisam pusac.
Moj izbor je Juventus prolazi dalje, 1,40 za veeeeeliki, veoma veliki ulog, Juventus osvaja Ligu Prvaka 2,65 za veliki ulog, i moguce finale Juventus vs Atletico Madrid  3,50 za narodnu uplatu. O Juventusu sam vec pisao, nesto cu dodati, a nesto prepisati iz ranijih analiza, pa se izvinjavam svima ako se ponavljam.
U toku sezone sam vec odigrao "antepost" odnosno pobednika Lige Prvaka, i to veliki iznos na Bayern i mali na Juventus. Ovo "mali" me veoma boli, jer sam u Juventus verovao isto kao i u Bayern, ali dok je kvota na bavarce bila 7,00 na Juventus me uplasila kvota od 15,00 pa sam "se usrao" od kladionica. Sada na zalost, moram da igram na bednih 2,65 a znamo svi posle cega nema kajanja. Kao i u trudnoci...ne mozes biti malo trudan, ili si trudan ili nisi, tako i u kladjenju, ili verujes u neki tim ili ne. Ja sam pre nekoliko meseci "malo bio trudan" sa Juventusom, a sada sam "trudan" ali je vec kasno da se kajem.
Juventus je veoma specifican klub u Italiji, i kao i Bayern, svake godine se sve vise i vise udaljava od ostalog blata u ligi. Oni su organizaciono toliko daleko od ostalog blata da uopste nisu ni shvaceni. A kada ljudi nesto ne razumeju dovoljno, oni to i ne vole. Oni svakako imaju svoju armiju navijaca, ali ako podelite navijace u Zabarskoj na one koji navijaju za blizance iz Milana i Rima, medju ono malo neutralnih navijaca, Juventus nikako nije omiljen, narocito na jugu zemlje. Osim sto su organizaciono jaki, oni su i veoma bogat klub, a bogate niko ne voli. Kada si bogat, organizaciono jak i vuces pametne poteze, jasno je da se sve vise i vise udaljavas od sirotinje, i ja ocekujem da ce jednoga dana, kao i Bayern pozeleti da igraju neku zatvorenu Ligu Prvaka sa sebi ravnima, a ne da se vuku po livadama nekog Crotonea i Peskare. Juventus je nastao kao klub jedne porodice, i mada je danas to multinacionalna kompanija, neki principi su jos uvek ostali. O klubu se brine kao o clanu porodice, zbog cega je i dosao do ovog nivoa. U Juventusu nikada nece moci da udje kapital sa istoka, bez obzira da li su kinezi, arapi ili oni iz Indonezije u pitanju. Ako i udju, a to ce biti NIKADA , to ce biti veoma kontrolisani ulazak. Ono sto je ostalo od najstarijeg clana porodice Agnelli, jeste da postoje pravila koja ti odmah daju do znanja prilikom dolaska u klub, tako da ti odmah bude jasno gde dolazis. Kada je svojevremneo dolazio Tevez, on je bio veoma zapusten igrac. Osim toga bio je i veliko djubre od coveka. U gradu Manchesteru, navijaci oba kluba su organizovali neki djubretarski kamion koji je kruzio gradom i u kome su navijaci oba kluba mogli da bacaju dresove koje su kupili sa njegovim brojem. Kada je dosao u Torino, odmah su mu zadovoljili sujetu davsi mu dres sa brojem 10, ali i objasnili sta ga ceka. U Juventusu je bio mala maca, i imao je sjajne sezone, dok se danas vuce kao slina po livadama Argentine i uziva u carima jeftinog opijuma. U Juventusu postoje veoma rigorozni kodeksi ponasanja, tako da igraci uopste ne mogu da kace gluposti po drustvenim mrezama, niti mogu da se javno pojavljuju raspojasani kao razbojnici. Igrace uvek mozete videti uredne i uniformisane. Ja verujem da ih tamo udaraju bezbol palicama ako bi u svlacionicu usli sa slusalicama, ili ukoliko bi slike iz svlacionice kacili po mrezama. Ako se dobro secam, mislim da je mladi Buffon svojevremeno bio novcano opljackan od strane kluba kada  je jednom davno prilikom dolaska na utakmicu imao blago olabavljenu kravatu jer nije mogao da dise od nje :) Ko je spreman da udje u taj radni logor, bude i nagradjen. Higuaina su platili 90.000.000 samo kao otkupnu klauzulu, njemu dali nekoliko puta vecu platu nego sto je imao u Napoliju, ali i jasno objasnili sta ga ceka. Sada je prava princeza, i uopste ne lici na argentinca, da ne znam odakle je, rekao bih da je islandjanin ili svajcarac, jer oni nikada ne prave sranja po klubovima. U Juventusu svako radi ozbiljno svoj posao, puno i ozbiljno se trenira, veoma dobro su svi placeni, plata nikada ne kasni, ali su i na kaznama veoma brzi. Poslednji slucaj koji to potvrdjuje jeste sukob Bonuccia i trenera Allegrija, dakle jednog od najboljih evropskih igraca, i jednog od najboljih evropskih trenera. Prica ide ovako. Juve je igrao neku nevaznu utakmicu i pri tome je kidao protivnika koji nije bio dorastao. Allegri je stalno zvocao i trazio da ga kidaju jos jace, da ga ugaze ako treba. Zatim je Bonucci reagovao u smislu "koji ti je kur.c, opusti se, pusti nas malo, ionako vodimo ubedljivo" pri tome pominjuci i familiju treneru. Klub, veliki klub kao sto je Juventus je sutradan reagovao. Bonucci je odstranjen iz tima, iako su imali vaznu utakmicu u Ligi Prvaka protiv Porta, pri tome ga i novcano osiromasili, dok je Allegri uplatio nekoliko desetina hiljada u humanitarni fond kluba. Pri tome, trener nije imao nikakvu krivicu, ali je slika bila ruzna, a klub to sebi ne sme da dozvoli. Ono sto veoma cenim u Juventusu, jeste MALI BROJ CRNACA narocito na kljucnim pozicijama. U odbrani, koja je najbolja na svetu, gotovo da i nema stranaca, kompletna odbrana igra u reprezentaciji zabara. Odbrana je uigrana, dugo su zajedno, veoma su iskusni i veoma dobro saradjuju. Kod kuce su ove sezone odigrali cak 24 utakmice i samo su jednom primili vise od gola, i to u kupu sa Atalantom, gde su pobedili 3:2. Ove sezone CAK 25 PUTA UOPSTE NISU PRIMILI GOL, a nakon grupne faze Lige Prvaka, u eliminacijama ni Porto, A NI BARCELONA nisu uspoeli da im uguraju gol. Eeeeej  Barcelona je ispala od Juventusa, a da nisu uspeli barem da se upisu u zapisnik, jebote. Allegrija veoma postujem iz nekoliko razloga. On se nikada ne kurva sa fudbalom. U svaku utakmicu ulazi da pokida protivnika, veoma malo rotira igrace, uopste ga ne interesuje da li je protivnik "mali" ili "veliki". Pre tri dana je igrao utakmicu sa Atalantom u gostima. Em sto su prvaci postali jos i pre nego sto je prvenstvo pocelo, em sto su imali 8 boda prednosti u odnosu na Romu, em sto su imali ispred sebe utakmicu sa Monacom u Ligi Prvaka, on je izveo sledeci horor sastav: Buffon, Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro, Khedira, Pjanic, Cuadrado, Dybala, Mandzukic, Higuain   cccccccc 
"Male" utakmice igraju ozbiljno, Kup takmicenje igraju ozbiljno, o prvenstvu i Ligi Prvaka da i ne govorim. Blato i olos iz lige kidaju bez milosti, Cagliari 4:0, Genoa 4:0, Pescara 3:0, Bologna 3:0, Chievo 2:0, Empoli 2:0, 
Ne zaboravite i jednu vaznu, veoma vaznu stvar. Kada je svojevremeno legendarni Del Piero popustio sa formom, prvo je poslat na klupu, a ubrzo nisu ni produzili ugovor sa njim. Kada je odlicni Patrice Evra popustio sa formom, prvo klupa, pa odlazak u Francusku. I na kraju kada je Conte pomislio da je iznad kluba i poceo da se pravi pametan i trazi pojacanja, odmah je raskinuta saradnja i doveden Allegri. E to je klub, ako si dobar, dobro treniras i dobro se ponasas, samo je nebo granica i bices nagradjen. Kada pocnes da se pravis pametan, tretiraju te kao stoku. 
U Ligi Prvaka jos nisu izgubili, u prvenstvu kod kuce imaju 16 vezanih pobeda sto nema ni Bayern, ni Real, ni Barcelona. Prvenstvo su odavno ubedljivo osvojili, u finalu su nacionalnog kupa, u polufinalu Lige Prvaka. 
Konkurencija?  Real Madrid, paklena ekipa. Kolektivno, najslabiji polufinalista, ali individualno za klasu iznad svih. Zbog suvog kvaliteta, i cinjenice da su skup igraca u najboljim godinama, sa kvalitetom i iskustvom, mogu svakoga da razvale sa nekoliko golova razlike. Bayerna su izbacili na individualni kavalitet, iako nisu bili bolji. Vidalu cu zbog promasenog penala na prvoj utakmici jeba.i sve po spisku dok je ziv, ali to je vec druga prica. Juventusu u finalu, bih uvek pre pozeleo Real Madrid nego Atletico, mislim da je njima Real laksi put do pehara.
Atletico Madrid, kolektivno, uz Juventus, najjaca ekipa u Evropi. Klub koji vec godinama uopste ne pada, vec godinama odrzava veoma visok nivo u svakom pogledu. Da nema Juventusa na njih bih igrao da uzimaju pehar, mada se uvek bojim paklenog Reala. Odlican trener, odlicna kolektivna igra, mir u svlacionici, kao i u Juventusu
Monaco,bez sansi. Svima su osvojili simpatije, ali se pehar ne uzima leprsavom i otvorenom igrom, i sa mladim igracima. Nisu dovoljno ni stojali u redu na cekanju da osvoje pehar. Lep fudbal i titula prvaka Evrope retko idu zajedno.
Rezon za kladjenje na Juventus je: prvi, najveci i gotovo pa jedini razlog jeste dovoljno cekanje u redu na pehar. Ekipa je dugo zajedno, dovoljno dugo zele i cekaju pehar, cela jedna generacija je sazrela i mislim da je ovo ekipa, uz Atletico Madrid u svom najvecem zenitu. Ne popustaju u formi, mislim da su je dobro tempirali, nemaju povrede, imaju mir u svlacionici, popunjen roster, dobrog trenera, NEMAJU PUNO CRNACA KOJI MOGU DA IH SJEBU nekim promasenim penalom sada kada su nadomak titule. Pogledajte napad i odbranu Juventusa i recite mi koji deo tima vam se manje svidja. Napad, Higuain, Dybala, Mandzukic, odbrana Buffon, Chiellini, Bonucci, Barzagli. Kladionice se slazu sa mnom :) jer je Juventus i po njima glavni kandidat za pehar, ili barem jednak uz Real Madrid.  
Sto se tice ocekivanog finala, gde ocekujem Juventus vs Atletico Madrid, morao sam da se odlucim izmedju dve opcije. Individualni kvalitet vs kolektiv, a to je vecita dilema, i ko tu pogodi, taj je genije, i to suvi. Evo i dva primera.
Kada za protivnika imate ekipu u kojoj je bio jedan Drazen Petrovic, onda sve taktike i rad na treningu padaju u vodu. Mozete da imate sjajan kolektiv, odlican rad, uigranu ekipu, neprobojnu odbranu, sve to se rusi kao kula od karata kada za protivnika imate zver koja pomera granice i jedva ceka da vas rastrgne. 
Kada za protivnika imate ekipu koja je spremna da izgine za pehar i pri tome ne bira sredstva, samo je nebo granica. Inter je uzeo pehar, jer su ginuli za velikog Moua, sebe i klub, parkirali autobus, a napadaci poput Etoa i Militta bili spremni da se zrtvuju za klub i igraju bekove.
Teoretski, na Inter protiv zveri kakav je bio Drazen Petrovic ne bi igrao ni sa tudjim novcem. Posto bez kladjenja nemam dovoljno adrenalina da bih mogao da prezivim, izmedju suvog kvaliteta (Real Madrid) i kolektivne igre (Atletico), biram kolektiv.
Moguci rizik da padnem je; veliki, naravno da je veliki, igra se polufinale, svi su dovoljno motivisani, tri od cetiri ekipe sanjaju ili dovoljno dugo sanjaju pehar. Sve cetiri ekipe su odlicne, kvalitetne i zasluzuju polufinale. Ni jedna ekipa nije smesna poput Liverpoola i Arsenala, tri od cetiri ekipe mogu potpuno ravnopravno da konkurisu za titulu. 

Olympiacos vs Efes              Euroleague,  peta odlucujuca utakmica       1        1,35

Teoretski, ovo je sjajna utakmica za izbegavanje. Najpre jer je rec o odlucujucoj utakmici za odlazak na Final 4, zatim sto je uvek uzbudljiv okrsaj ludih grka i turaka, a tu je i cinjenica da su obe ekipe po jednom gubile kod kuce. Inace, ovo je jedina utakmica eliminacione serije koju nisam ni dotakao u kladjenju i na to sam veoma ponosan na sebe. Sve sam pokusao da ne obratim paznju i na ovaj mec, ali sam ipak poklekao. :) Meni uopste nije cudo sto je ovo jedina utakmica iz serije u kojoj se igra peta utakmica.  Gledajuci celu sezonu, ove dve ekipe su i zasluzile da se iskidaju u petoj utakmici i rese pitanje poslednjeg ucesnika Final 4  Kako ja vidim ovaj mec, osnovna kvota na pobedu domacina je malo preniska, a da je hand za dva poena veci, bez problema bih odigrao na goste uz hand. Ovako, posto su kladionice stari kurvari, moram da se odlucim, a ocekujem da ce odlucivati nijanse. 
Za moj pojam, Efes ima za nijansu bolji tim, i boljeg trenera. Na neki nacin imaju prednost i u tome, sto se Final 4 igra u Istanbulu, pa ce sudije imati veliki problem da odluce za koga da vuku :) Prednost Olympiacosa vidim najpre u domacem terenu, koji je jedan od najvrucih u Evropi, vecem broju domacih igraca u timu, kao i vecem iskustvu, i duzem vremenu igranja zajedno nosioca u timu. Mozda bih i procenio da grci imaju bolju bekovsku liniju, turci bolja krila, a na centrima je li - la. Turci sa devet stranaca i trenerom strancem, grci sa sedam stranaca (dva povredjena) i trenerom grkom. Grci sa puno iskusnih igraca koji znaju kako se igraju evropske utakmice, posebno odlucujuce, turci prepuni amera koji ako se odvale mogu da sruse bilo koju ekipu, ali i da te sahrane dok trepnes. Obe ekipe su medju cetiri najbolje odbranbene ekipe u Evropi. Olympiacos kod kuce od petnaest utakmica dobio 11, a izgubio 4 ( Cska, Real, i dva teska kiksa Maccabi i Galatasaray) Sa druge strane, Efes od 15 utakmica na strani dobio tek 6 a samo su Darusafaku dobili od ekipa koje su izborili doigravanje.Ove sezone su medjusobno odigrali sest utakmica i skor je 3:3, po dve pobede kod kuce i jedna na strani.
Kako god pogledate, sve mirise na tesku i izjednacenu utakmicu. Dvorana u Atini je rasprodata za dva sata nakon sto su ulaznice pustene u prodaju, turke ce docekati ludilo i pakao. Sa druge strane, verujem da je sudijama vec leglo par desetina hiljada na racun da poguraju turke, i tako obezbede dva ucesnika na Final 4
Inace cela serija je bila sarena, uzbudljiva, neizvesna i idealna za izbegavanje za kladjenje. Prva utakmica u Atini je potvrdila ono sto pisem mesecima o amerima koje imas u timu. Na prvoj utakmici su ameri pokazali kako lako mogu da te odvedu u propast, i tu utakmicu ameri u turskom sastavu su odigrali sramno, neozbiljno i nedopustivo. Turci su izgubili sa 87 72 a da nisu pokazali ni malo zelje da traze break na jednom od najtezih gostovanja u Evropi. Druga utakmica, klasika. Efes nije pokazao nista posebno, utakmica se sve vreme lomila, i u zavrsnici Derrick Brown koga nije bilo nigde, ubaci 4 od svojih bednih 6 poena i to kada se lomilo i resi mec sa 73:71 za turke. Treca i cetvrta utakmica su bile cudesne. U trecoj utakmici, turci su tri cetvrtine odigrali toliko dobro,da Olympiacos nije znao gde udara. U jednom momentu je bilo i 17 razlike. I onda nestvarna zavrsnica, turci u konfuziji, a Spanoulis u ludilu. Ipak, na misice Efes je dobio 64:60. Sta tek reci za cetvrtu utakmicu. 10.000 ljudi u Istanbulu, sto Efes nikada nema. Efes je klub za najduzom tradicijom u Turskoj, ali sta to vredi kada nemaju fudbalski tim, pa ih gleda samo uza rodbina. U cetvrtoj utakmici, Efes je odlicno usao u mec, imao i dvocifrenu prednost, grci su bili pred ivicom ambisa, sve dok Spanoulis opet nije poludeo. Doktor Spanoulis, tokom meca gomilu ishitrenih suteva, pogresnih procena, ali kada se lomio rezultat 18 poena, ne znas koji je bio znacajniji....jednostavno velemajstor, doktor...sta drugo reci. Pobeda grka 74:62 i vracanje serije u pakao Atine 
Rezon za kladjenje na grke je;  veoma tanak, verujem da ce odlucivati nijanse, pa sam procenio da ce domaci teren navuci na pobedu. Brine me sto je ovaj par idealan za NO BET, pogotovo sto kvota nije vredna zivaca koje cu pogubiti, a jos vise me brine sto cu poludeti ako ne odigram ovaj derbi, kad vec toliko volim kosarku.
Moguci rizik da padnem je; turci su puni amera koji ako se razvale, mogu da dobiju bilo koga i bilo gde. Bojim se i Perasovica koji je ovakvih utakmica odigrao na lopate, sto kao igrac, sto kao trener. Ako utakmicu resavaju igraci, imam sansi da prodjem, ako je pak resavaju sudije, racunajte da sam vec pao :)

Zahvaljujem se moderatorima sto su nam jos jednom omogucili Live Stream prenos obe utakmice Lige Prvaka, iako to nije nigde jos objavljeno :) 

Sada, kada smo dovoljno navuceni, ne verujem da je uopste moguce nekome da padne na pamet da ostanemo bez prenosa. 

Dakle, postovani moderatori, hvala vam na informaciji koju ce tek biti objavljena :) 

Olympiakos - Anadolu Efes

Turski Anadolu Efes je imao na pladnju odlazak na Final Four. Vodio je 2-1 i imao utakmicu protiv Olympiakosa na domaćem parketu.
Imao je velikim dijelom Anadolu Efes i kontrolu rezultata te četvrte utakmice. Imao je pod kontrolom i sve opasnosti koje donose „djeca iz Pireja“, ali nije uspio ukrotiti najstarijeg, ali i najvećeg aduta i dalje Olympiakosa, Vasilisa Spanoulisa, košarkaškog genija koji je u novijoj povijesti donio svojoj momčadi dva naslova prvaka Europe.
Tricama je Spanoulis slomio Turke i vratio seriju kod sebe doma. Ne moramo niti govoriti kolika je u ovom trenutku psihološka prednost na strani Grka. I zbilja ne vjerujemo u novo slavlje gostiju, makar je ovo boj dvije podjednake momčadi.
Iz izgubljene situacije se Olympiakos izvukao i sada diše punim plućima. I teško će tako iskusna i jaka momčad dozvoliti sebi novi kiks.
Anadolu Efes sigurno jednim dijelom žali za velikm propustom i to će se vidjeti u ovoj utakmici. Kada bude gusto Grci će neumoljivo pogađati…

Elfsborg - Ostersund

U dosadašnjih pet utakmica švedskog prvenstva Elfsborg i Ostersund su ostvarili iste brojke: obje momčadi imaju po dvije pobjede, dva poraza i jedan remi.
Upravo će ovog utorka igrati međusobno i ta nam statistika odmah u startu najavljuje ovu utakmicu kao neizvjesnu 90-minutnu borbu za bodove.
Elfsborg je dosad na domaćem travnjaku pobijedio Orebro 3-0, ali je izgubio od AIK Stockholma s 2-1. I Ostersund u gostima ima također pobjedu (Eskilstuna 3-1) i poraz (Orebro 2-1).
Gotovo su u svakom pogledu ovo izjednačene momčadi, a jedina veća razlika je u pristupu utakmicama. Točnije, Elfsborg igra krajnje otvoren nogomet i sklon je nadigravanju, što ga je dovelo na sam vrh ljestvice kada su u pitanju pogoci (3,40 gola se postižu u prosjeku na utakmicama Elfsborga).
Ostersund je u tom pogledu nešto zatvorenija momčad, ali svakako vrijedi zabilježiti da je taj sastav (nakon poraza u prvom kolu kod Halmstada 1-0) u svakom idućem ogledu zabio barem jedan pogodak.
To nas sve navodi na utakmicu u kojoj će biti pogodaka, barem po jedan s obje strane. Ali, vjerojatno i više…

Hacken - Goteborg

Poslije pet utakmica nove sezone u švedskom prvenstvu Goteborg još nema niti jedan poraz, ali nikako ne može biti zadovoljan dosad učinjenim.
Klub koji uvijek ima težnju za naslovom prvaka dobio je dosad samo jednu utakmicu (u gostima 2-0 protiv Siriusa) dok je u preostale četiri utakmice remizirao. 
Goteborg tek drugu pobjedu u sezoni traži ovog utorka kod Hackena koji je također dosad najčešće dijelio bodove sa suparnicima (tri remija u pet utakmica). Na svom je terenu Hacken dosad izgubio od Norrkopinga (2-1) dok je neodlučeno odigrao protiv Djurgardena (0-0).
Kada smo već kod brojnih neodlučenih rezultata moram reći i kako nam prošlosezonska utakmica ova dva kluba, na ovom stadionu, nije dala pobjednika (utakmica je završila 2-2).
Shodno svemu tome valjda bi razumno bilo još jednom pokušati s remijem, no mi ćemo radije zaokružiti kvalitetu i predložiti pobjedu jače momčadi, a to je Goteborg. Makar takvo što neće biti lako s obzirom na svu neuvjerljivost koju je dosad Goteborg pokazao.

Izvor: lutrija.hr

REAL – ATLETICO

Real brani naslov europskog prvaka, iako je prošao kroz prilično teško razdoblje u kojem se – poglavito zahvaljujući sucu Kassaiju – provukao protiv Bayerna, te slavio u produžetku četvrtfinala sa 4:2, a potom se zakomplicirala i bitka za Primeru nakon što im je Messi presudio u El Clasicu (2:3). Kad se tome doda da su Madriđani i u skupini bili „tek“ 2. (iza Dortmunda), ispada kako su jedini pravi bljesak ove sezone u Ligi prvaka imali u osmini, kad su sa dvaput po 3:1 svladali Napoli. No, jasno je da Modrić, Ronaldo i društvo ne igraju na vrhuncu svog potencijala, a samo takvim učinkom mogu proći svog najtežeg rivala.

Atletico je 3. put polufinalist Lige prvaka u zadnje 4 godine, u kojima je uz to i osvojio titulu prvaka, sve to zajedno je remek djelo njihovog trenera Diega Simeonea. Izgledalo je najesen da su Colchoneros u padu, a onda su opet zablistali, igraju sjajno i na domaćoj sceni, ali i u Ligi prvaka: bili su pobjednici skupine ispred Bayerna, potom u nokaut fazi izbacili Leverkusen i Leicester i to bez prevelikih napora. Sposobni su otići do kraja!

Brojke: Atletico je izgubio oba finala Lige prvaka od susjeda, ali nakon drama, 2014. je vodio do zadnje minute i onda Sergio Ramos izjednačio, a Kraljevi slavili u produžetku sa 4:1. Potom se slična priča ponovila lani u Milanu, bilo je opet 1:1, a Real dobio tek nakon jedanaesteraca koje je presudio Ronaldo! Ove sezone je Real bio bolji u Primeri (3:0 i 1:1).

FINALE KUPA RUSIJE: Ural – Lokomotiv.

Igra se na neutralnom terenu, na Olimpijskom stadionu u Sočiju.

Ural je u donjem dijelu tablice prvenstva Rusije, ali dovoljno udaljen od opasne zone play outa i ispadanja, te se zato može potpuno fokusirati na ovu, svakako najveću utakmicu u povijesti kluba iz Ekaterinburga. Na putu do finala nisu imali lagan posao, dapače, redom su izbacili Amkar, Krasnodar, te Rubin, dokazavši da su spremni napraviti velike uspjehe. I zato ih nikako ne treba podcjenjivati uoči ovog finala.

Lokomotiv je 2. na listi najuspješnijih klubova Kupa Rusije, bila je pobjednik već 6 puta (samo je CSKA bolji – 7), zadnji put su osvojili prije 2 godine. No, ovo finale Moskovljani dočekuju bez našeg Vedrana Ćorluke koji će zbog teške ozljede pauzirati cijelu sezonu. Inače, Lokomotiv je solidna u prvenstvu,  bori sez a 5. mjesto, a u Kupu je dosad imala relativno lagan put (izbacila je Himki, Krila Sovjetov, Tosno i Ufu).

Brojke: U prvenstvu su se dosad ove sezone sastali samo jednom, u Moskvi je bilo 1:1 nakon dramatičnog finiša, naime, domaćini su poveli golom Pejčinovića u 86., a izjednačio je Fidler u 90. minuti.

Izvor: psk.hr

prije 32 minute, bobo86 said:

Napomena : Danas u noći (tj.sutra ujutro) se na teniske terene vraça popularna bakica, 47-godišnja date krumm. Nije igrala od 14.1.2016. Prije 3 tjedna je odigrala egzibicijski meč koji je izgubila. Protivnica joj je 136.igračica Zhu, a koef na Zhu je oko 1.50. 

još bih dodao da je od spomenutog 14.1.2016. imala dvije operacije koljena a uz to se i rastala od supruga

Drochtersen/Assel-Lubeck 1 1.90(Betfair)

Susret 7. i 6. momcadi prvenstva u zadnjim kolima Regional Nord lige u Njemackoj. Utakmica nema nikakvu vaznost za oba tima, jer ne mogu ni gore ni dole, ali misljenja sam da su domacini ipak motiviraniji za uzeti ovdje sva 3 boda iz par razloga. Prvo, forma, domacin u zadnjih 6 na 5-0-1, proigrali su pretkraj sezone i redaju pobjede i zavrsit ce sezonu u gornjem dijelu tablice, s druge strane Lubeck nakon jako dobrog ulaska u sezonu, gdje su cak bili konkurenti za ulazak u visi rang, u padu u zadnje vrijeme. Taj pad se posebice odnosi na gostojuce utakmice, gdje su izgubili 5 zaredom, jednostavno nakon gubitka mogucnosti za prolaz u visu ligu, kao da odrade domace utakmice, a vani su bezvoljni i porazi samo dolaze. Drugi razlog lezi u izjavama domaceg trenera, koji je izjavio da ga jos boli poraz od prosle godine kad ih je Lubeck zdrobio na njihovom terenu s 4:1 i da jednostavno moraju osvetiti taj poraz pa mi se tako cini da je domacin taj koji ulazi s vise motiva i s boljom formom.

EDIT: 2-0 do 80e, pa 2-3...

Bayern Hof-Schweinfurt 

Nesto smrdi u ovoj utakmici, kvota na domacina je u velikom padu, s 5,5 je sada 4.5, na nekim kladama i nize na pobjedu domacina. Njihov medusobni omjer pokazuje kao da suraduju pa mislim da se ovdje neka muljaza dogovara iako je Bayern ispao, ali i gosti su osigurali opstanak pa im ne igra ni eventualni poraz neku ulogu. Lani su imali i prijelaz, prvi mec ove sezone i 7+ golova pa mislim da bi se to mozda i isplatilo oprobati, naravno za manji ulog, 13 je kvota na over 6.5 u betfairu, a 34 na prijelaz 2/1. Po meni se isplati probati. 

prije 18 sati, popo64 said:

Zahvaljujem se moderatorima sto su nam jos jednom omogucili Live Stream prenos obe utakmice Lige Prvaka, iako to nije nigde jos objavljeno :) 

Sada, kada smo dovoljno navuceni, ne verujem da je uopste moguce nekome da padne na pamet da ostanemo bez prenosa. 

Dakle, postovani moderatori, hvala vam na informaciji koju ce tek biti objavljena :) 

Prijenos utakmice Real Madrid - Atletico Madrid, u HD kvaliteti, potpuno besplatno možete pogledati na sljedećem linku:

Real Madrid - Atleticom Madrid (HD)

prije 2 sati, johnnyboy6 said:

Bayern Hof-Schweinfurt 

Nesto smrdi u ovoj utakmici, kvota na domacina je u velikom padu, s 5,5 je sada 4.5, na nekim kladama i nize na pobjedu domacina. Njihov medusobni omjer pokazuje kao da suraduju pa mislim da se ovdje neka muljaza dogovara iako je Bayern ispao, ali i gosti su osigurali opstanak pa im ne igra ni eventualni poraz neku ulogu. Lani su imali i prijelaz, prvi mec ove sezone i 7+ golova pa mislim da bi se to mozda i isplatilo oprobati, naravno za manji ulog, 13 je kvota na over 6.5 u betfairu, a 34 na prijelaz 2/1. Po meni se isplati probati. 

Dosao over 6.5 po kvoti 13, dosao i prijelaz samo 1/2, opasno su mutili kako sam i mislio. 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use