Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 29.4.2017.

IzudinB

Recommended Posts

prije 41 minute, LikIzBajke said:

SUBOTA
BOKS
MEČ: Joshua - Klitchko
TIP: 2
KOEF: 2,90

Čitajući Kličkovu biografiju i gledajući njegove videe došao sam do saznanja da je uvijek dobio što je želio. Jednostavno je rođeni pobjednik i ono što si zacrta to i ostvari. Trenira već 10 mjeseci za ovaj meč i rekao je da je jednostavno OPSJEDNUT da pobjedi, ne toliko da bude svjetski prvak jer je bio 12 godina nego da ostvari svoj cilj u glavi. Ima 64 pobjede i 4 poraza, Joshua 18 pobjeda i 18 nokauta. Boksa se pred 90 000 ljudi. Mislim da će tu ipak doći do pobjede iskustva. Puhat će lagano vjetar tako da će se sigurno hladiti boksaci, a Kličkov tim ima barem 10 godina vise iskustva u tome. Očekujemo jednu vrhunsku borbu dva divova, ali ipak mislim da je ovo VALUE BET, dakle barem meč 50/50.

U formi si ovih dana, nadam se da nastavljaš i ovim tipom 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use