Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 29.4.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Clyde - Berwich X @3.75 marathonbet

Listam ponudu za ovaj vikend i ovaj mec mi je zapao za oko. Jos 2 kola su preostala do kraja sezone, ova 2 tima su odmah iznad zadnjeg mesta koje vodi u ligu ispod a nereseni ishod ovde bi skratio muka i jedne i druge. Evo kako izgleda stanje na tabeli:

sSFbiZo.png?1

Kao sto mozete videti iz prilozenog, Cowdenbeath je zadnji i igra protiv Forfara koji se bori za naslov i koji nema pravo na kiks tako da je jako verovatno ocekivati da Cowdenbeath najvise otkine bod u tom mecu. Ukoliko Berwick i Clyde odigraju X onda ne moraju brinuti u zadnjem kolu jer bi imali 3 boda vise i osigurali opstanak u ligi. 
Volim loviti ovakve parove pri kraj sezone, mislim da se isplati pokusati jer je kvota bas dobra a i u padu je pa ovo postavljam danas...

Krupa-Zrinjski 2 1.83 bet365

Ne volim se kladiti na Zrinju jer sam navijač ali ovdje ću morati. Odlično igraju od kada je Baka došao na klupu i nisu primili gola u tih pet utakmica. Prošli vikend su ubili Slobodu šakama ali falila je ta završnica i još se jednom pokazalo da će uprava morati tražiti dobrog napadača preko ljeta. Krupa je uzela bod Sarajevu a mogli su i dobiti bez problema. Oni su jedini koji se ne bore za nešto u ovoj Ligi za prvaka. Umjetna trava je njihova prednost, ali jednostavno moram odigrati Plemiće koji bi ako ovdje kiksaju mogli lagano izgubiti i prvenstvo. Bitka za prvaka između njih i Želje se nastavlja, Željo ima teško gostovanje u Tuzli tako da bi Zrinjski pobjedom protiv Krupe mogao napraviti fin posao. Bakin debi je bio upravo protiv Krupe u Mostaru i igrački su ih prebili i lagano slavili sa 4:0.

Premier liga

Southampton - Hull City (16:00)
Sudac: Mike Dean (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.66
Prosjek ekipe 2: 1.70
9gme913.png

Stoke City - West Ham (16:00)
Sudac: Lee Probert (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.79
Prosjek ekipe 2: 2.15
Qdfjm6b.png

Sunderland - AFC Bournemouth (16:00)
Sudac: Stuart Attwell (2.78)
Prosjek ekipe 1: 2.09
Prosjek ekipe 2: 1.47
ag68lpe.png

West Bromwich Albion - Leicester City (16:00)
Sudac: Mark Clattenburg (3.38)
Prosjek ekipe 1: 2.06
Prosjek ekipe 2: 1.76
p2oqllh.png

Crystal Palace - Burnley (18:30)
Sudac: Robert Madley (4.08)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.76
T7CTYcw.png

Primera

Real Sociedad - Granada (13:00)
Referee: Antonio Miguel Mateu Lahoz (5.64)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 3.09
EWfWA6M.png

Real Madrid - Valencia (16:15)
Referee: Jesús Gil Manzano (6.00)
Prosjek ekipe 1: 1.91
Prosjek ekipe 2: 2.91
PYNbuZH.png

Las Palmas - Atlético Madrid (18:30)
Referee: Ricardo de Burgos Bengoetxea (4.44)
Prosjek ekipe 1: 2.68
Prosjek ekipe 2: 2.00
qPmJ55T.png

Espanyol - Barcelona (20:45)
Referee: Alberto Undiano Mallenco (5.19)
Prosjek ekipe 1: 2.12
Prosjek ekipe 2: 2.09
xuipfYB.png

Bundesliga

Borussia Dortmund - 1. FC Köln (15:30)
Sudac: Tobias Stieler (4.06)
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 2.23
Z8EjUgI.png

SV Darmstadt 98 - SC Freiburg (15:30)
Sudac: Benjamin Cortus (2.00)
Prosjek ekipe 1: 2.17
Prosjek ekipe 2: 1.80
CbGpcmi.png

1. FSV Mainz 05 - Borussia Mönchengladbach (15:30)
Sudac: Sascha Stegemann (3.00)
Prosjek ekipe 1: 2.13
Prosjek ekipe 2: 1.43
ukeYEKw.png

RB Leipzig - FC Ingolstadt (15:30)
Sudac: Daniel Sibeert (4.80)
Prosjek ekipe 1: 1.93
Prosjek ekipe 2: 2.07
xBKg7QV.png

Werder Bremen - Hertha BSC (15:30)
Sudac: Patrick Ittrich (5.90)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.97
TAfIKRg.png

VfL Wolfsburg - Bayern München (18:30)
Sudac: Felix Zwayer (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.93
Prosjek ekipe 2: 1.33
XtHTR8L.png

Jos svega je nekoliko nedelja preostalo do kraja sezone u vecini liga, pozivam sve clanove da se aktiviramo i sto bolje ispratimo ovaj vikend, bogata je ponuda, 4-5 derbi meceva + pregrst duela u borbi za opstanak i titulu. Ovo izdvajam iz ponude za danas:

C. Palace - Burnley, Palace first to 5 corners @1.44 bet365

Jos nista nije reseno u Engleskoj, iako oba tima najverovatnije ostaju u ligi. Palace na 7 boda od zone ispadanja, Burnley 5, 4 kola do kraja. Palace se probudio dolaskom Big Sama, ekipa ima izuzetan napadacki potencijal, Benteke na spicu a Zaha i Townsend na krilima. Burnley dosta los u gostima, sto se kornera tice na samom dnu, posle Stoke-a najvise dozvoljavaju kornera p omecu - 6.74, a postizu 4.03 kornera po mecu, Palace dozvoljava 5.58 a postize 5.18. Isto tako, Burnley je u svim ovakvim mecevima u gostima ostajao ispod 4-5 kornera, Palace ce uglavnom drzati loptu u svojim nogama i mislim da ce lako prvi do 5 kornera sa onakvim krilima.

Real Madrid - Valencia over 6 cards @1.875 bet365

Tradicionalno imamo dobre utakmice izmedju Reala i Valencije, golova na pretek a bogami i kartona. Da stvar bude jos bolja sudi Gil Manzano. Posle proslog uzasnog vikenda tesko je ista reci sa sigurnoscu, ali mi ovo smrdi na jos jednu kartonijadu, pogotovo zbog izostanaka Realovih igraca u odbrani, kao i Balea, znaci bice domacin oslabljen, plus imaju LS za koji dan. Valencija je prgava ekipa u derbi mecevima, ova granica mi deluje primamljivo pa cu je uzeti u singlu na neki srednji ulog. Svi elementi za over su tu, ali opet pametno birajte pa ako slucajno imate sumnju u ovaj mec, najbolje preskociti. Isto mi oba daju gol i 3+ deluje kao dobar pick po kvoti 1.65 pa to moze biti alternativni pick ili oba zajedno u kombinaciji...

Espanyol - Barcelona over 6 cards @1.85 bet365

Jos jedan over, kao i prosli tip alternativna granica od 6 solidna za derbi Katalonije, Malenco ce suditi, ne moze se pohvaliti prosekom kao Manzano, ali je jedan od sudija koji obicno dobija teske meceve poput ovog i uglavnom ide na 5-6+ kartona. Videcemo da li ce nastaviti svoj niz, dueli izmedju ova 2 tima su uvek vruci, tacno i kada mec nema nekakvog velikog bodovnog znacaja. Prosle sezone sva 4 susreta isla debelo preko 6 kartona (2 liga, 2 kup), ove sezone prvi ligaski susret 4 zutih, Spanski super kup 6 zutih. Mislim da ukoliko mec ne bude prerano resen ponovo cemo videti grubu igru i kartone.

Winterthur - Aarau, Winterthur to win either half @1.44 bet365

Jos nista nije osigurano u drugoj ligi Svice, pola lige je u riziku od ispadanja jer je samo 4 boda razlike od zadnjeg do sestog mesta na kojem se Winterthur nalazi. U dobrom su nizu od 3 pobeda zaredom, sve ubedljive a Aarau bas suprotno - 5 poraza zaredom, od toga cak 3 kod kuce. Winterthur bi morao ovde biti blizi pobedi, odigracu ga i u fiksu po kvoti 1.95 ali mi ovo nekako sigurnije i spojicu sa necim u dublu.

Rangers - Celtic 

Jos jedan Old Firm psole onog iz proslog vikenda. Celtic dominira ligom, Rangersa je ove sezone 4 puta sramno porazio a samo jednom dozvolio neresen ishod. Granicu su postavili na 6.5, na prvu loptu ovako mi deluje kao mozda previsoka pa bi sacekao prvih 15-20 minuta i onda mozda uzeo na live-u ako spuste na 5.5 (i naravno ne padnu kartoni pre toga). Prosli vikend sam ulovio u Unibetu za ceo karton nizu granicu od 5.5 pa je i to uspelo pasti jer je do kraja bilo samo 5 zutih. Oprez sa ovom utakmicom....

Murray - Thiem over 19.5 @1.30 unibet

Gledao sam danas Murray protiv Ramosa jer sam ga igrao, sta reci osim da sam tip koji se nervira dok gleda (a nisam) ostario bih jedno 3.5 god. Dosta bledo, bez ostrine i nameta svog tempa. Ramos je realno bio i bolji, ali eto posto sam ulozio na Murraya nadao sam se njegovom prolasku pa je na kraju nekako prosao. Thiem sa druge strane deluje ubedljivije (nisam ga gledao na ovom turniru, jesam u Monte Carlu), drug mi kaze da je danas pocistio patos sa Sugitom koji je prisetim ose izbacio Carreno-Bustu, Gasqueta i Robreda. Mislim da ce se Murray namuciti u ovom mecu, realno vuce me i pobeda na Thiema ali on je mlad igrac pa je i dalje verovatno prisutan dodatan pritisak kad igra protiv top 4 igraca sveta, plasim se da se to ne odrazi na samopouzdanje. Sve u svemu sumnjam u kratak i lagan mec a ova granica mi je bas dobra za spojiti sa necim.

prije 5 sati, JackieJack said:

Jos svega je nekoliko nedelja preostalo do kraja sezone u vecini liga, pozivam sve clanove da se aktiviramo i sto bolje ispratimo ovaj vikend, bogata je ponuda, 4-5 derbi meceva + pregrst duela u borbi za opstanak i titulu.

Potpisujem napisano i nadovezao bi se sa tim da dobro ispratimo cijeli peti mjesec budući da su zadnja kola pred nama i biti će jako puno zanimljivih utakmica i izglednih oklada gdje ukoliko ekipa ne pobjedi ispada iz lige i sl. a u takvim situacijama iznenađenja su minimalna. Ako na vrijeme proanaliziramo ponudu, i po par dana unaprijed, možemo uloviti jako lijepe koeficijente i spremni dočekati ljeto ;)

Za početak napomena da je sljedeći tjedan na rasporedu Lige Prvaka i Europska liga pa pozivam na oprez kod klađenja na momčadi koje još sudjeluju u tom natjecanju. Vrlo je izgledno da će biti kalkuliranja sa sastavima, a onda su i iznenađenja vjerojatnija!

Evo par prijedloga od mene...

Chaves - Porto 2 (1,30) 

Porto ovakve utakmice obično riješava rutniski. Domaćinu ova utakmica ništa ne znači, osim prestiža naravno. Iznenađujuće dobro Chaves igra ove sezone. Osigrali su opstanak a u Europu ne mogu. Porto se pak bori za naslov sa Benficom koja im bježi 3 boda. Do kraja prvenstva su samo četiri kola i Porto mora pobjeđivati i nadati se kiksu Benfice. Realno, isto nije baš najizglednije s obzirom na raspored, međutim Porto je momčad koja bi ovdje trebala slaviti kako bi produžila nadu oko uzimanja naslova. Začuđujuće je da Porto u zadnjih 5 susreta ima 4 remija, i tu je vjerojatno izgubio i naslov. Sumnjam da im se može zaredati još jedan. 

Espanyol - Barcelona 2 (1,20)

Mislim da smo svi gledali nevjeorjatan El Clasico u kojem je Messi u zadnjoj sekundi produžio snove o naslovu kataloncima. Danas je na rasporedu gradski derbi, derbi u kojem Barcelona tradicionalno dobro prolazi i dobiva ove susrete, gotovo pa uvijek. Motiv će biti na strani gostiju koji će gostovati na stadionu udaljenom nekoliko kilometara od Nou Campa i na kojem će vjerujem imati dobru podršku. Budući da su kvalitetniji i igraju odličan nogomet ne vidim razloga zašto bi Barcelona danas kiksala. 

Trabzanspor - Genclebirligi 1 (1,55)

Nisam ljubitelj turske lige, međutim ovo danas ću odigrati. Do kraja prvenstva je ostalo 6 kola. Domaćin se bori za Europu koja mu trenutno bježi svega dva boda. Za njih bi bio neuspjeh ako tamo nebi nastupali i vjerujem da mogu doći do željene četvrte pozicije. Gosti pak nemaju previše motiva, osigurali su opstanak a u Europu ne mogu. Uz fanatične navijače i kvalitetnijeg i motiviranog domaćina mislim da pobjeda domaćina nebi smjela izostati. 

prije 8 sati, IzudinB said:

Las Palmas - Atlético Madrid (18:30)
Referee: Ricardo de Burgos Bengoetxea (4.44)
Prosjek ekipe 1: 2.68
Prosjek ekipe 2: 2.00
qPmJ55T.png

Sa kartonima u zadnje nekoliko analiza nažalost nemamo previše uspjeha. Više je faktora koji su tome rezultirali, od visokih granica, do nekarakterističnog suđenja pojedinih sudaca ili pomalo nesretnih kretanja rezultata. Za razliku od biranja derbija, kao prošlih tjedana ova utakmica me bode u oči a razlog je samo jedan.

Granica od 4,0 kartona se u Primeri rijetko viđa, pa čak i kad sudi Vicandi Garrido, vjerojatno najgori sudac kojeg sam ikad gledao. 

Atletico Madrid se bori sa Sevillom za treću poziciju i Ligu Prvaka. Liga Prvaka je ogromna stvari i pitanje je kako bi prošli da moraju igrati kvalifikacije a u tom slučaju i sezona bi im počela ranije, što im nei de na ruku. Pobjeda im je danas imperativ a Las Palmas ogromnog motiva nema jer se osigurao od ispadanja. Kao logičan tip nameće se pobjeda Atletico Madrida i vjerujem da će to biti i slučaj.

Ipak, uz taj bet, ako pogledamo prosjeke, kako suca, tako i svake od ekipa, zbirno, u oba slučaja zbroj je veći od postavljene granice. Dakle Bengoetxea daje 4,44 kartona po utakmici, a prosjek obje ekipe po utakmici je 4,68 kartona. 

Over kartona mi se čini primamljiv samo iz razloga što već na 4 kartona dobivamo povrat uloga (koeficijent 1,00) a na 5+ kartona smo u plusu. Nikako oklada za maksimalni ulog ali granica je stvarno, za Primieru, nisko postavljena. 

Leipzig RB - Ingolstadt

Jedan od većih nogometnih zicera ove subote trebala bi biti domaća pobjeda Leipziga u Bundesligi protiv Ingolstadta.
Leipzig je i dalje drugi na ljestvici. Prilično je čvrsto na toj poziciji, sa šest bodova više od dortmundske Borussije i sedam više od Hoffenheima.
Nastavlja se, inače, i dobra forma Leipziga: taj je klub pobijedio čak četiri puta u zadnjih pet prvenstvenih utakmica (uz jedan remi).
Situacija Ingolstadta je nemjerljivo lošija i ozbiljnija. Ingolstadt opasno pleše po samom prvoligaškom rubu i do spasa mu u ovom trenutku nedostaju četiri boda. Nedavno je Ingolstadt bio u odličnoj formi (tri pobjede zaredom) nakon čega je upisao dva poraza u nizu i time ponovno upao u zonu ispadanja.
Leipzig cijele sezone igra sjajno kao domaćin (čak 12 pobjeda, jedan remi i dva poraza). Primio je samo 11 golova na svom travnjaku. Ingolstadt (10 poraza u gostima) nije kapacitet čak niti za bod na ovom gostovanju.

Werder - Hertha

Već tjednima nitko u kompletnoj Bundesligi ne igra tako dobro i ne skuplja toliko mnogo bodova kao Werder iz Bremena.
Klub koji se s pravom bojao mogućeg ispadanja i borbe za goli prvoligaški život odjednom se pojavio u situaciju da možda čak izbori izlazak u Europu! Prije ovog kola Werder se nalazi na sedmom mjestu, a novi mu je suparnik, u Bremenu, sastav Herthe iz Berlina (peto mjesto na ljestvici).
Dakle, Werder u posljednjih deset utakmica ima osam pobjeda i samo dva remija! Savršenu seriju od 10 pobjeda onemogućili su tek Bayer (1-1) i Eintracht (2-2) i moramo ponoviti da smo apsolutno oduševljeni onim što Werder pokazuje.
Uz to što je, dakle, u zadnje vrijeme idealna opcija igranje na pobjede Werdera, u tim je susretima vrlo dobar pokušaj i - mnogo pogodaka.
No, ostajemo pri pobjedi Werdera, a uz bremensku oluju koja traje razlog za to je inače i loše snalaženje Herthe u gostima (dvije pobjede, tri remija i čak 10 poraza).

Crystal P. - Burnley

U nezgodan se položaj na premierligaškoj ljestvici dovukao Burnley koji ima pet bodova iznad zone ispadanja i zbog toga ulazi u prilično neizvjesnu završnicu sezone.
Uvjetovala je to loša forma Burnleyja u zadnje vrijeme koji je uzeo samo pet bodova u posljednjih čak osam utakmica. Iako je Burnley poznat kao najslabiji gost u cijeloj ligi na posljednja dva gostovanja je ipak uzeo dva boda, ali su u pitanju bila dva mršava 0-0 remija protiv najslabijih sastava u ligi (Sunderland i Middlesbrough).
Burnley je i dalje jedina momčad u cijeloj ligi koja je bez pobjede u gostima! Takvo što zvuči prilično nevjerojatno budući je sasvim blizu kraj sezone, a ujedno je i vrlo loša najava prije današnjeg ogleda.
Dakle, Burnley je u gostima nemoćan, a i forma mu je loša, dok je Crystal Palace, pak, u sjajnom ritmu i nećemo promijeniti takvo mišljenje bez obzira na posljednji domaći poraz (tijekom tjedna od Tottenhama 1-0).
Ponovit ćemo kako je zadnjih tjedana Crystal Palace pobjeđivao Chelsea, Liverpool i Arsenal. Izvukao se iz opasne zone ispadanja i definitivno je dobar izbor za klađenje.

Izvor: lutrija.hr

Real Madrid-Valencia 

Borba za naslov u La Ligi je napeta no Real ima sve u svojim nogama. Tokom tjedna dobili su u gostima Deportivo no ni tamo nisu sačuvali mrežu. Za ovaj susret spreman je Ramos. Napad će biti jači za Benzemu i Ronalda i vjerujem da ćemo vidit efikasnu igru od strane domaćih. Valencia će pokušati doći barem do boda posebno u trenutku kada Real razmišlja i o utakmici Ligi prvaka sa Atleticom. Gosti su trenutno na 12.om mjestu osigurali su opstsnak i mogu u ovaj susret ući opušteno. Na zadnja 3 gostovanja u Madridu postigli su po dva gola. Na zadnjih 16  utakmicaa Real Madrida tip oba daju gol prošao je 15 puta. Real Madrid će i danas doći do pobjede no neće sačuvati praznu mrežu. 

TIP: Pobjeda Real Madrida i oba daju gol 1.80 @ bet365

MONACO – TOULOUSE

Monaco ulazi u zadnjih 5 kola velike bitke sa Paris SG-om za titulu, očito je da će odlučivati svaki bod, a možda i svaki gol. Koliko im je važno prvenstvo, dokazali su ovog tjedna nastupivši sa drugom ekipom u polufinalu Kupa upravo kod PSG-a doživjevši debakl od 0:5. Zaista je strahovito naporan ritam nastupa Subašića i društva, ali sad više nema zaustavljanja, moraju nastaviti niz sjajnih partija doma, gdje su dosad upisali 14 pobjeda, po jedan remi i poraz, a veliki korak prema cilju napravili su trijumfom u Lyonu u nedjelju sa 2:1 golovima Falcaa i Mbappe.

Toulouse je jedna od rijetkih momčadi u prvenstvu Francuske koje mogu mirno odigrati zadnji dio, jer je u sredini poretka, niti će u Europu, niti riskira ispadanje. Zato Ljubičasti mogu na pravi način odgovoriti ovom izazovu – pokušaju rušenja lidera na njegovom terenu.

Brojke: Toulouse nije svladao Monaco čak 5 godina, a onda je prekinuo post ove sezone doma,  kad je preokretom u 2. poluvremenu šokirao lider i 0:1 pretvorio u trijumf od 3:1!

RIJEKA – INTER

Rijeka je ušla u završni sprint za svoju prvu titulu, s tim što je ovo relativno lakši zadatak uoči serije onih težih i svakako presudnih, naime, lidere čekaju gostovanja kod Lokomotive i Slavena, te domaći derbi sa Hajdukom. Zato je od posebnog značaja za momčad trenera Keka da upišu 3 boda u ovom meču, po mogućnosti bez prevelikih napora.

Inter je na pragu svoj jedinog cilja ove sezone, da izbori opstanak bez drame. Momčad iz Zaprešića ima komfornu zalihu na 8. mjestu ispred Splita, sa kojim se sastaje za 15-ak dana na svom terenu, ali svakako će nastojati riješiti sve dileme i prije. Naravno, Rujevica nije baš zgodno mjesto za poboljšanje bodovne bilance. pogotovo kad se zna da su dosad u gostima upisali jednu pobjedu u 15 nastupa.

Brojke: Inter je zaustavio Rijeku u prvom meču ove sezone, ali u Zaprešiću (1:1), nakon toga su lideri dvaput slavili, ali tijesno – 1:0, 2:1.

WOLFSBURG – BAYERN

Wolfsburg je ove sezone razočarao, od momčadi koja je lani igrala Ligu prvaka pretvorio se u kandidata za ispadanje, te vodi očajničku bitku da izbjegne crni scenarij. Glavni razlog tome je upravo očajna domaća forma, jer su pred svojim navijačima izgubili 8 od 15 susreta.

Bayern je nepravedno ispao iz Lige prvaka u Madridu, a onda razočarao eliminacijom iz Kupa od Dortmunda,  te Ancelottiju ostaje još zaključiti posao u prvenstvu, gdje je odavno stavio hipoteku na titulu i tako ovu sezonu ipak završiti pozitivno. Sad je to samo stvar rutine i formalnosti, pogotovo kad se zna da su vani dobili 10 od 15 susreta, ali subotnji remi sa Mainzom (2:2) je pokazao da su ipak teško pogođeni ispadanjem iz Europe.

Brojke: Bayern je svladao Wolfsburg u svih 5 prethodnih mečeva, od toga je u 3 zadnja ostvario score od 8:0.

ESPANYOL – BARCELONA

Espanyol je odigrao vrlo solidnu sezonu sa Quiqeom Floresom na klupi i novim kineskim gazdama koji ih žele za koju godinu gurnuti u Ligu prvaka. No, zasad plavo-bijeli nisu spremni za europski iskorak, vidjelo se to i prošle subote, kad su izgubili na svom terenu od Atletica (0:1). Ipak, ovaj meč je drugačiji od svih ostalih, a san je uvijek isti: ponoviti legendarni derbi od prije par sezona, kad je gol Tamuda za 2:2 u 90. minuti značio oproštaj Barcelone od naslova prvaka!

Barcelona je doslovce u zadnjoj sekundi El Clasica zadržala izglede da ipak obrani titulu prvaka golom Messija za trijumf nad Realom u Madridu od 3:2. Pritom je Blaugrani u ovom slučaju prednost što je lišena obveza u Ligi prvaka, dok će se Real i te kako mučiti u sudarima sa Atleticom, te biti skloniji kiksevima. Na Barci je, jasno, obveza da dobije sve utakmice do kraja, a ova im je možda i najteža, s obzirom da se radi o gradskom obračunu i da bi domaćini dali sve svoje pobjede za ovu jednu…

Brojke: Barcelona je dobila sva 4 zadnja gradska derbija, postigavši pritom 15 golova: ove sezone bilo je 4:1 na Camp Nou.

Izvor: psk.hr

Kayserispor - Alanyaspor 3+ 1.68

Ocekujem efikasnu utakmicu jer obadva tima baš dosta i daju i primaju golove. Domacinu treba i pobeda za opstanka tako da mozda nameste neki prelaz ko ce ih znati Turci su to .....

Monaco - Toluz  1i3+ 1.74

Monaco je odmarao najbolje igrace u cupu protiv Psza za ovu utakmicu i utakmicu koju igraju za par dana protiv Juve. Mislim da ce domacin pobediti ubedljivo i dati im dosta golova jer titula se juri to im je prioritet.

Pozdrav i Srećno .

13:00 Arminia Bielefeld - Greuther Furth 1 - 2,12 wwin

Arminia Bielefeld zauzima 17 mjesto tabele sa 31 bodom iz 30 utakmica.Skor ove momcadi je 7-10-13 sa gol razlikom 41:51.Kao domacini na SchücoArena odigrali su 15 utakmica i upisali su skor 6-5-4 sa gol razlikom 24:22.U zadnjih 5 utakmica imaju poraz, dvije pobjede i isto toliko remija, a zadnji mec su remizirali protiv Heidenheim u gostima 2:2, a prije toga su izgubili mec od Stuttgarta 3:2 u 89 minutu.Trener Jeff Saibene preuzeo je ovu ekipu u proslom mjesecu i eto donekle ih prodrmao.Jedno vrijeme su imali 4 utakmice u nizu bez poraza, mada i sad ako nastave sa dobrom formom mogli bi do opstanka.Sto se tice danasnjeg meca, Saibene nece moci racunati na Christopher Nöthe (napadac,13/1), a upitan je Reinhold Yabo (sredina,11/1).Dobra vijest je da se u momcad vraca  Keanu Staude  (sredina,20/0).

Greuther Furth je jedno vrijeme bio prvi vrhu ali sada su vec 6 momcad cvajte.Imaju 43 boda iz 30 utakmica.Skor momcadi je 12-7-11 sa gol razlikom 30:35.Kao gosti odigrali su 15 utakmica i upisali skor 3-5-7 sa gol razlikom 13:21.Oni u zadnjih 5 imaju remi, dva poraza i dvije pobjede, a zadnji mec su dobili Dresden na domacem terenu sa 1:0, prije toga su bili 3 kola bez pobjede.Trener  Janos Radoki  u danasnjem mecu nece moci racunati na Robert Zulj (sredina,21/5), Johannes van den Bergh (odbrana,9/0), dok su upitni Veton Berisha (napadac,26/3) i Sebastian Freis (napadac,18/3).

Prvi ovosezonski duel ovih ekipa dobio je Furth sa 2:1 i to golom u 90 minutu.Arminia do kraja ima nesto tezi raspored, ali obzirom da su imali par dobrih utakmica iza sebe kako ih je preuzeo novi trener odlucio sam se za keca.Ne bjezi im puno zona spasa, svega 2 boda, tako da se to u 4 kola moze stici, ali potrebno je danas da dobiju, to bi ih bas diglo pred sledeci mec sa Bochumom u gostima.Sto se tice Furtha oni su 6 i sa svojim saldom oni su poprilicno sigurni  na tabeli.Ne mogu napredovati na tabeli, dok imaju  +10 u odnosu na play out zonu.

Fulham-Brentford 1 1.60

Fulham se nalazi na zadnjoj poziciji koja vodi u Premier ligu dogodine s 3 boda prednosti ispred Leedsa. Uhvatio je Fulham finu formu u zadnje vrijeme, vezali su 4 pobjede i sada samo 2 kola na kraja nemaju vise pravo na kiks, a svi znamo koliko je velik ulog i koliko novaca donosi igranje u Premier ligi tako da motiva sigurno nece nedostajati. No, zato bi ga moglo nedostajati 9om Brentfordu koji ne moze ni gore ni dole da se igra i vise kola, a ne samo 2. Iako i sam Brentford uopce nije u losoj formi unatoc tome sto su postali svjesni da ce ostati u sredini tablice, ipak razlika u motivu i vaznosti utakmice za ova 2 tima je prevelika i trebala bi presuditi u korist domacina. 

Plzen-Dukla Prag 1 1.62

Napeta je situacija u češkom prvenstvu, vodi se mrtva utrka izmedu Plzena i Slavie Prag za prvaka. Plzen je trenutno na 2 boda zaostatka i docekuje Duklu Prag, koja je na 8oj poziciji i bez nekih mogucnosti napretka. Timove dijeli 26 bodova, sto dovoljno govori o razlici o kvaliteti ove dvije ekipe, i posto nema informacija da Plzen ima prebitnih izostanaka, kvotu od 1.62 na domacem terenu Plzena jednostavno moram uzeti.

Dinamo - Cibalia

Tip: 5+ golova

Koef: 3,60 (unibet)

Zadnji put igram HNL. Radi se o tome da su proslo kolo 4 igraca cibalije namjerno dobili zuti kartoni kako bi se ocistili za presudni dvoboj protiv splita (predzadnjeg) sljedece kolo. 4 igraca su u opasnosti od treceg kartona pa niti oni nece igrati nego ce biti na klupi, zato je pozvao 4 juniora koji ce danas igrati. Dakle zadnja momcad lige bez 10 igraca protiv 12-kog prvaka koji ima 2 poraza zaredom, totalni stres u klubu, trener je najavio da ce igrati oni koji ce gristi 90 minuta a ne zvijezde koje se secu po terenu. Maksimir je veliki teren i ocekujem od prve do zadnje minute napad Dinama na neiskusne igrace Cibalije. Sve osim 5 komada u mrezi gostiju bi za mene bilo iznenadenje.

5:0 WINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

On 4/26/2017 at 0:46, JackieJack said:

Clyde - Berwich X @3.75 marathonbet" rel="external">marathonbet

Listam ponudu za ovaj vikend i ovaj mec mi je zapao za oko. Jos 2 kola su preostala do kraja sezone, ova 2 tima su odmah iznad zadnjeg mesta koje vodi u ligu ispod a nereseni ishod ovde bi skratio muka i jedne i druge. Evo kako izgleda stanje na tabeli:

sSFbiZo.png?1

Kao sto mozete videti iz prilozenog, Cowdenbeath je zadnji i igra protiv Forfara koji se bori za naslov i koji nema pravo na kiks tako da je jako verovatno ocekivati da Cowdenbeath najvise otkine bod u tom mecu. Ukoliko Berwick i Clyde odigraju X onda ne moraju brinuti u zadnjem kolu jer bi imali 3 boda vise i osigurali opstanak u ligi. 
Volim loviti ovakve parove pri kraj sezone, mislim da se isplati pokusati jer je kvota bas dobra a i u padu je pa ovo postavljam danas...

Skinut X i 3.75. Ipak su kalkulisali, nadam se da je neko ispratio i naplatio dobru kvotu :)

prije 16 sati, Goksim said:

Sa kartonima u zadnje nekoliko analiza nažalost nemamo previše uspjeha. Više je faktora koji su tome rezultirali, od visokih granica, do nekarakterističnog suđenja pojedinih sudaca ili pomalo nesretnih kretanja rezultata. Za razliku od biranja derbija, kao prošlih tjedana ova utakmica me bode u oči a razlog je samo jedan.

Granica od 4,0 kartona se u Primeri rijetko viđa, pa čak i kad sudi Vicandi Garrido, vjerojatno najgori sudac kojeg sam ikad gledao. 

Atletico Madrid se bori sa Sevillom za treću poziciju i Ligu Prvaka. Liga Prvaka je ogromna stvari i pitanje je kako bi prošli da moraju igrati kvalifikacije a u tom slučaju i sezona bi im počela ranije, što im nei de na ruku. Pobjeda im je danas imperativ a Las Palmas ogromnog motiva nema jer se osigurao od ispadanja. Kao logičan tip nameće se pobjeda Atletico Madrida i vjerujem da će to biti i slučaj.

Ipak, uz taj bet, ako pogledamo prosjeke, kako suca, tako i svake od ekipa, zbirno, u oba slučaja zbroj je veći od postavljene granice. Dakle Bengoetxea daje 4,44 kartona po utakmici, a prosjek obje ekipe po utakmici je 4,68 kartona. 

Over kartona mi se čini primamljiv samo iz razloga što već na 4 kartona dobivamo povrat uloga (koeficijent 1,00) a na 5+ kartona smo u plusu. Nikako oklada za maksimalni ulog ali granica je stvarno, za Primieru, nisko postavljena. 

yA49ZTc.png

Pohvale svim aktivnim članovima na današnjem doprinosu i odličnim prijedlozima. Nadam se da sa ovim laganim winom na kartonima ulazimo u novu "dobitnu" seriju ;)

SUBOTA
BOKS
MEČ: Joshua - Klitchko
TIP: 2
KOEF: 2,90

Čitajući Kličkovu biografiju i gledajući njegove videe došao sam do saznanja da je uvijek dobio što je želio. Jednostavno je rođeni pobjednik i ono što si zacrta to i ostvari. Trenira već 10 mjeseci za ovaj meč i rekao je da je jednostavno OPSJEDNUT da pobjedi, ne toliko da bude svjetski prvak jer je bio 12 godina nego da ostvari svoj cilj u glavi. Ima 64 pobjede i 4 poraza, Joshua 18 pobjeda i 18 nokauta. Boksa se pred 90 000 ljudi. Mislim da će tu ipak doći do pobjede iskustva. Puhat će lagano vjetar tako da će se sigurno hladiti boksaci, a Kličkov tim ima barem 10 godina vise iskustva u tome. Očekujemo jednu vrhunsku borbu dva divova, ali ipak mislim da je ovo VALUE BET, dakle barem meč 50/50.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use