Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 28.4.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

3.HNL opet u ponudi. Prošli put smo imali lijepog uspjeha, zahvaljujući @Hulk 

tmyNCIL.png

Mislim da vrijedi malo istražiti informacije oko ove utakmice. Sumnjam da bookmakeri znaju sve informacije, te da prate sve promjene i događanja, pa se na ovakvim natjecanjima može naći lijepih valuebetova. Da ne pričam o nekim drugim pozadinskim stvarima koje se znaju događati u nižim ligama, pogotovo u nekim ligama.

Svaki info je dobrodošao pa ako netko zna više ili je naišao na neki tekst neka slobodno podijeli ;) 

prije 5 sati, Goksim said:

3.HNL opet u ponudi. Prošli put smo imali lijepog uspjeha, zahvaljujući @Hulk 

tmyNCIL.png

Mislim da vrijedi malo istražiti informacije oko ove utakmice. Sumnjam da bookmakeri znaju sve informacije, te da prate sve promjene i događanja, pa se na ovakvim natjecanjima može naći lijepih valuebetova. Da ne pričam o nekim drugim pozadinskim stvarima koje se znaju događati u nižim ligama, pogotovo u nekim ligama.

Svaki info je dobrodošao pa ako netko zna više ili je naišao na neki tekst neka slobodno podijeli ;) 

Varazdin, Medimurje i Osijek se bore za 2. HNL ...Medimurje je trenutno prvo s bodom prednosti ispred Varazdina iako su izgubili prije 3 tjedna u direktnoj borbi. Varazdin je doveo sve stare igrace, Kresinger, Jertec, Šafaric, iz Međimurja dosli u zimi Golik i Šimek. Igraju na iskustvo, zato i gube bodove u gostima dok doma redovito pobjeduju. Medimurje je vec 3 godine prvak, ali grad je cigan i ne zele potpisati ugovor o preoblikovanju i zato Med ne moze dobiti licencu jer su u dugovima (iz proslosti). HNS je izbacio Varteks prije par godina i sada to zeli rijesiti tako sto im je dao EP U17, finale kupa, licencu i sve to IAKO JE PROTUPRAVNO, NAIME ...NK VARAZDIN JE PRESKOCIO JEDNU LIGU...Igrali su njihovu 1 zupanijsku i umjesto da su isli u 4 hnl, dakle meduzupanijsku, oni dosli direkt u 3 hnl na sto ce se medimurje zaliti, jer je to sve HNS MAFIJA. zato niti medimurje ne moze dobiti licencu.

Uglavnom, 3 hnl je domacinska liga, imaju pomoc suca, itd itd. Varazdin bez jednog igraca koji je dobio crveni, Jagacic, ostali dostupni. Mislim da to dobivaju, Osijek se mora voziti 5,6 sati pa igrati kontra varazdina, sudaca, hnsa. Po meni jedinica, nekih 80% sigurna.

Primera

Villarreal - Sporting Gijón (20:45)
Sudac: Javier Estrada Fernández (6.25)
Prosjek ekipe 1: 2.38
Prosjek ekipe 2: 3.06
oeNeSQA.png

Serie A

Atalanta - Juventus (20:45)
Sudac: Marco Guida (4.77)
Prosjek ekipe 1: 2.33
Prosjek ekipe 2: 1.88
JDj3okm.png

Bundesliga

Bayer Leverkusen - Schalke 04 (20:30)
Sudac: Marco Fritz (3.40)
Prosjek ekipe 1: 1.53
Prosjek ekipe 2: 2.07
5HbHj6G.png

Bohum - Dinamo Dresden

Po meni 3+ 1.84

a moze i GG3+ a za hrabrije i GGI ili GG4+ ???.

Zadnje 7 utakmice koje je Bohum odigrao u Cvajti nije doslo 3+(od toga na zadnje 5 je 3puta bilo 0:0  jednom 2:0 i jednom 1:0 ) tako da je vreme da bude goleada. Blizi se kraj prvenstva i jedni i drugi ostali u ligi 95% ne mogu da napreduju bice valjda otvorena utakmica nesto mi kaze 2:2 kraj ko zna lopta je okrugla.

Pozdrav svima 

SREĆNO !!!

Villarreal - Sporting Gijon

Rijetki su vjerovali, no igrači Villarreala u niti jednom trenutku nisu odustali i dalje se nadaju kako sezonu mogu završiti na četvrtom mjestu.
Ta pozicija donosi igranje kvalifikacija za Ligu prvaka iduće sezone, a trenutačno četvrta Sevilla bježi Villarrealu za dohvatljivih pet bodova.
Ta razlika je time manja ako se zna da Sevilla igra sve slabije, a Villareal sve bolje. Tu dobru formu Villarreal je potvrdio i tijekom tjedna kada je iznenađujuće slavio u Madridu kod Atletica 1-0, što je tom klubu sigurno dodatno razvilo krila i dalo im novi vjetar u leđa.
Ovog petka Villarreal pred svojim navijačima igra protiv Sportinga iz Gijona koji je sve bliže novom povratku u drugu ligu. Do spasa Sportingu trenutačno treba čak šest bodova, a s obzirom kako klub iz Gijona sporo skuplja bodove izgleda kako se neće moći izvući iz tih problema.
Villarreal je apsolutno favorit u ovoj utakmici. Mnogo je bolji, igra na svom terenu gdje je dosad skupio 10 pobjeda, dok Sporting ima isti broj, ali poraza u gostima ove sezone.

Bayer L. - Schalke 04

U Bundesligi 31. kolo međusobnim ogledom u Leverkusenu otvaraju Bayer i Schalke, slobodno možemo reći dva razočaranja ove sezone.
Nevjerojatno zvuči da se u Leverkusenu i dalje moraju prilično plašiti vrlo ružnog kraja sezone. Jer, Bayer uoči ovog kola ima samo četiri boda više od pozicije s koje će jedna momčadi igrati dodatne kvalifikacije za ostanak u Bundesligi.
U tom je aspektu Schalke za nijansu mirniji jer ima samo dva boda više od današnjeg suparnika.
Dakle, za obje će momčadi ovih 90 minuta biti važna utrka za bodovima, a mi bi ipak malu prednost dali domaćinu i to prvenstveno zbog činjenice što Schalke kroz cijelu ovu sezonu nije uhvatio pravi ritam igranja u gostima.
U gostima Schalke ima samo dvije pobjede, četiri remija i čak osam poraza. Igrači Schalke su u tih 14 utakmica postigli samo 11 pogodaka i imaju jedan od najgorih gostujućih napada.
Isto tako, u prvom dijelu sezone Bayer je s 1-0 slavio u Gelsenkirchenu i iako Bayer ima samo jednu pobjedu u zadnjih devet nastupa glasamo za klub iz Leverkusena.

Izvor: lutrija.hr

ATALANTA – JUVENTUS

Atalanta je definitivno otkriće sezone Serie A, momčad iz Bergama se po prognozama trebala boriti za opstanak, a sad je u povoljnoj poziciji da uđe u – Europsku ligu. Tijekom prvenstva je momčad trenera Gasperinija svladala sve ostale velikane u ligi, ostao im je još jedino ovaj „skalp“ šampiona, ali do njega će, objektivno, teško doći.

Juventus je dominirao u Serie A i po 6. put zaredom, bijelo-crni su nadomak svoje rekordne titule u nizu, iako su uz to imali krcati raspored obveza u Ligi prvaka i Kupu Italije, gdje su dogurali do polufinala i finala! Za njih tek dakle predstoji velika završnica, ali prvenstveni trofej je već praktično u džepu, čak i ako ne pobijede u Bergamu.

Brojke: Juventus je svladao Atalantu u svih 14 prethodnih dvoboja, najesen je u Torinu bilo 3:2.

ANGERS – LYON

Angers je prije samo 3 dana igrao vjerojatno najveću utakmicu u svojoj povijesti, polufinale Kupa sa Guingampom i plasirao se u finale, stoga im je san o plasmanu u završni meč na Stade de France definitivno odnio i posljednje atome snage. No, oni su sami izborili da mogu sve snage uložiti u Kup, jer su u prvenstvu praktično osigurali opstanak, ostvarili 7 bodova više u odnosu na zonu ispadanja, samo 4 kola prije kraja. Ipak, treba reći da su zbog toga silno popustili u ligi, u kojoj su zabilježili 4 uzastopna poraza prije ovog meča.

Lyon je sjajan u Europskoj ligi, preko Alkmaara, Rome i Bešiktaša stigao je do polufinala Europske lige, a kako će se sastati sa Ajaxom , zaista je realno očekivati Francuze i u finalu u Stockholmu. Uspjehe sa međunarodne scene su platili u prvenstvu, porazom od Monaca u nedjelju su pali na 5. poziciju, sa nevjerojatnih 19 bodova zaostatka za 3.-plasiranom Nicom. Tako ovaj meč moraju igrati ponajviše radi prestiža i bitke sa Bordeauxom za 4. poziciju u konačnom poretku.

Brojke: Dvaput su se sastali u 2016. godini, Lyon je slavio prošle sezone u Angersu sa čak 3:0, a ove doma sa 2:0!

Union – Sandhausen.

Union ima zaista povijesnu priliku plasirati se prvi put u elitu, još prije mjesec dana bio je na samom vrhu, ali onda je uslijedila mini kriza i u zadnjih 5 kola je upisao samo jednu pobjedu i jedan remi, uz čak 3 poraza, od kojih je posebno važan onaj prošlog tjedna u dvoboju sa izravnim rivalom Stuttgartom (1:3). Ali, nije još sve izgubljeno, Union je na 4. mjestu, zaostaje 3 boda za Braunschweigom i Hannoverom, te ih može pobjedom u ovom meču bar privremeno uloviti (podsjećamo 2. ide izravno u Prvu ligu, a 3. u play out). Momčad ex-Riječanina Kreilacha (8 golova dosad) je vrlo dobra u Berlinu, gdje je pred svojim navijačima dosad upisala 10 pobjeda, 3 remija i 2 poraza.

Sandhausen dolazi u metropolu kao 9.plasirani, što zvuči jako dobro u finišu sezone, ali dojam malo vara, jer je samo 5 bodova izvan zone ispadanja, što znači da ne može još uvijek mirno spavati, pogotovo ako (što je očekivano) izgubi ovaj ogled u Berlinu. No, bit će im dovoljan još bod-dva ili bar jedna pobjeda u finišu da zadrže status u ovom društvu, što je već za Sandhausen veliki domet. Inače, u prošlom kolu su izgledalo uvjerljivo, sa 4:0 isprašili su Karlsruhe na svom terenu.

Brojke: Oba prethodna meča dobio je Union sa 1:0, lani na svom terenu, a ove sezone u Sandhausenu.

Izvor: psk.hr

Murray - Ramos 1 1.35

Orleans - Red Star; Orleans dobija jedno pol 1.53

Atalanta - Juventus, Juventus daje gol @1.21

2.50   Wwin     Ulog: 3.5/10

Ramos jeste kostao Murraya glave u Monte Carlu gde ga je izbacio na veliko iznenadjenje, ali taj turnir je bio savrsen po Ramosa, stigao do finala pa nije mogao do titule preko raspolozenog Nadala. Sumnjam da ce Murray dozvoliti 2 poraza zaredom, znam da je i Murray u nekoj sivoj formi + sljaka gde i ne blista bas ali misljenja sam da on ovo uzima danas i da nece dozvoliti 2 poraza u nedelju dana od istog protivnika.

Orleans igra bitan mec i to protiv direktnog protivnika za opstanak. Oni su domacinska ekipa, dosta su tvrdi kod kuce i ovakve meceve obicno dobijaju. Red Star sve suprotno kad igra u gostima, dosta su slabi i imaju vec poduzi gubitnicki niz. Orleans bi trebao i do pobede ali uzimam da dobijaju jedno pol kao sigurniju opciju.

Juve gol na kraju, znam da igraju LS za koji dan ali jebiga Juventus je u Italiji nekoliko koplja ispred svih timova, jos titula nije osigurana a protiv Atalante imaju dobar skor. U proslom kolu je Atalanta dozvolila Bologni 2 gola, kontam da ce Juve zatresti mrezu bar jednom.

ST. LIEGE - ST. GILLOISE     X2   2.10  SUPERSPORT

Na ovaj par odlučio sam se pogledom na ljestvicu, gosti drugi ( u zadjih pet utakmica tri pobijede, jedan remi i jedan poraz) , dok su domaći u katastrofalnoj formi ( u zadnjih pet utakmica 3 poraza i dva remija), također, domaćem sastavu nedostaje nekoliko igrača, od kojih bih možda najviše izdvojio dvojicu braniča ( Laifis, Goreux ) koji su u prošlom kolu zaradili isključenja. Također pod velikim upitnikom su još šestorica igrača ( Emond, Emoh, Fai, Hubert, Junior, Legear ), dok kod gosta su svi spremni.

Također valja napomenuti da je gostujući trener naglasio kako njegovi igrači jedva čekaju gostovanje na Sclessinu, te taj susret nazvao povijesnim, dok je za Standard rekao da je jako loše, točnije dao im je epitet " ranjene zvijeri".

Također valja napomenuti da je ST. Gilloise, ove sezone igrau drugu belgijsku ligu, a belgijski sustav natijecanja im je omoguvio da se natjeu za Europsku ligu. 

Na ovaj tip ne preporučam neke velike uloge, nego me čisto privukao koeficijent i odlučio sam isprobati :) SRETNO SVIMA ! 

On 27.4.2017. at 21:46, Stefan18 said:

Bohum - Dinamo Dresden

Po meni 3+ 1.84

a moze i GG3+ a za hrabrije i GGI ili GG4+ ???.

Zadnje 7 utakmice koje je Bohum odigrao u Cvajti nije doslo 3+(od toga na zadnje 5 je 3puta bilo 0:0  jednom 2:0 i jednom 1:0 ) tako da je vreme da bude goleada. Blizi se kraj prvenstva i jedni i drugi ostali u ligi 95% ne mogu da napreduju bice valjda otvorena utakmica nesto mi kaze 2:2 kraj ko zna lopta je okrugla.

Pozdrav svima 

SREĆNO !!!

Nadam se da je neko poslusao i odigrao čak je i prelaz dosao ? 0:2   4:2 .

Nije da sad nesto lupetam ali od kad sam na ovom forumu imam 8 pogotka od 9 postavljenih i samo da se nastavi tako.

Samo jako ljubi čika ?!!!

prije 25 minute, Stefan18 said:

Nadam se da je neko poslusao i odigrao čak je i prelaz dosao ? 0:2   4:2 .

Nije da sad nesto lupetam ali od kad sam na ovom forumu imam 8 pogotka od 9 postavljenih i samo da se nastavi tako.

Samo jako ljubi čika ?!!!

Super, cestitam. Nastavi sa golovima, ide ti ovo. Nadam se tvom nastavku dobrog niza :) 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use