Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 23.4.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Rudes-Novigrad 1 1.53

Juventus-Genoa 1 1.18

Porto-Feirense 1 1.14

Ukupno: 2.058

Idem probati i s ovim tripl/duplanjem iako ne volim igrat nista osim singlova, ali ovo mi se cini dosta izgledno. 

Rudes je prva momcad druge HNL, ali samo s bodom prednosti pred Goricom, ali to moze postati 4 ukoliko danas pobjede Novigrad koji ima zaista samo matematicke sanse da se priblizi vrhu, ali mislim da ni oni to ne vjeruju. Rudes je na domacem terenu na skoru 8-6-0, a iako je Novigrad 2. gost lige iza Rudesa, skor mu je 4-4-5 sto i nije tako impresivno. Rudes je doma primio samo 7 pogodaka, i mislim da nece propustiti ovakvu priliku da dobiju Novigrad i odrze 4 boda u samoj zavrsnici prvenstva i ostvare plasman u prvu ligu ukoliku uspiju ishodovati licencu. 

Juve je svemirski brod za Genovu, doma je na savrsenom 16-0-0 skoru i sigurno da si nece htjeti zakomplicirati nepotrebno prvenstvo i da ce ovakve utakmice suvereno rijesiti i posvetiti se Ligi prvaka. Genoa nema nikakav imperativ ovdje, ugodnih 9 bodova su iznad zone ispadanja i sigurno da se ne nadaju bodovima ovdje.

Porto je drugi u Portugalu s 4 boda zaostatka za prvom Benficom i evo im prilike da pridu na samo bod nakon jucerasnjeg remija Benfice u derbiju sa Sportingom. Feirense bez imperativa sa 12 bodova iznad zone ispadanja i bez mogucnosti napredovanja, sve osim pobjede Porta bi bilo prvoklasno iznenadenje. 

Da se vadimo veceras ....

Lyon - Monaco GG3+ 1.70

Real Madrid -  Barselona GG3+ 1.63

Napadački fudbal igraju sva četiri tima nadam se golovima sta drugo reći kad već svi sve znamo o El klasicu a za Francuski derbi je vec neko nesto napisao pa da ne ponavljam.

I imam 1 dubl volim da postujem neke timove pa zbog toga

Bolivar - San Jose  1i4+ 2.5 ili 1i3+ 1.68

Los Angeles Galaxy - Seattle Sounders 3+ 1.85  GG3+ 2.2

prije 5 sati, mario007 said:

Nadam se da se smije postaviti pitanje, nije analiza;

Sta kazete za El Clasico i kartone? 7.5 granica u lokalnim kladionicama,a dosta cesto se u derbijima kontra dogodi i bude blaga utakmica.

Sumnjam da će biti blaga utakmica jer odlučuje prvenstvo. Over nebi igrao u zemaljskim klad jer ne računaju crveni kartona a naravno tu je i MT i porez pa se dugoročno ne isplati.

Over 7,5 bi uzeo za neki srednji ulogi ili još bolje pogledao utakmicu i nakon 15-20 minuta odigrao over kartona ako budem zadovoljan pristupom igrača na terenu... bet365 ima live klađenje na kartone za ovakve utakmice uvijek

Nakon Mažića i debakla sa kartonima u četvrtak neću se zalijetati sa ulogom ali mislim da je ovo dobar bet. Treba samo vidjeti kakav će kriterij postaviti Hernández

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use