Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 22.4.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Čelik-Široki Brijeg 1 2.05 Marathon

Široki je ostao u ligi, glavni prioritet im je kup. Imaju dobar rezultat iz prve utakmice (1:0) a gostuju na Grbavici u srijedu. Očekujem čuvanje igrača. Čeliku sa druge strane gori pod nogama i potrebne su im pobjede. Vitez im bježi četiri boda a Metalleghe pet i ovo moraju dobiti. Široki je već počeo sa laganim prodavanjem utakmica iako ne vjerujem da će to uraditi i ovaj put (jer su dobri sa Vitezom), protiv Viteza su odigrali x iako je bilo očigledno da je dogovoreno samo ovi stručnjaci nisu znali iskoristiti sve prilike koje su imali a bilo ih je i previše, a nakon toga je Široki na Pecari izgubio od Metalleghea. Čelik je u finoj formi, ovo im je must win i očekujem pobjedu protiv rasterećenih gostiju.

Trener Sirokog je najavio da ce u Zenici igrati najbolji.

"Kao i za svaku utakmicu idemo maksimalno spremni sa kompletnim kadrom i očekujemo naravno pozitivan rezultat, za što bolju atmosferu za utakmicu sa Željezničarom", kazao je Mirko Hrgović, trener u stručnom štabu NK Široki Brijeg.

mada cu i ja odigrati 1 jer je Siroki katastrofa na gostovanjima kod slabijih protivnika, a i u glavama ce biti vec u Sarajevu posto im je kup jedina sansa da spase sezonu i izbore Europu. Iako, Siroki je u dobrim odnosima s Vitezom, mozda odigraju za njih...

prije 2 sati, barakuda said:

Trener Sirokog je najavio da ce u Zenici igrati najbolji.

"Kao i za svaku utakmicu idemo maksimalno spremni sa kompletnim kadrom i očekujemo naravno pozitivan rezultat, za što bolju atmosferu za utakmicu sa Željezničarom", kazao je Mirko Hrgović, trener u stručnom štabu NK Široki Brijeg.

mada cu i ja odigrati 1 jer je Siroki katastrofa na gostovanjima kod slabijih protivnika, a i u glavama ce biti vec u Sarajevu posto im je kup jedina sansa da spase sezonu i izbore Europu. Iako, Siroki je u dobrim odnosima s Vitezom, mozda odigraju za njih...

najavljuje da kao i za svaku utakmicu idu maksimalno spremni sa kompletnim kadrom a ima već nekoliko zadnjih utakmica kalkuliraju i odmaraju igrače..

napisao sam i ja gore da bi oni mogli igrati za Vitez, a i ako budu u punom sastavu, Čelik ovo mora dobiti kao i sve preostale domaće utakmice inače odoše..

Hull - Watford 1 @1.90

Watford je siguran u sredini te skoro sigurno ostaju i naredne sezone u Premiershipu te ostatak utakmica mogu igrat bez pressinga velikog. To uglavnom znaci kod kuce se bori jer si kod kuce, a u gostima sta bude nije bitno. Tu dolazi Hull koji ima odlican ucinak kod kuce od pocetka godine sa 5 pobjeda i 1 nerijesenim. Najznacajnije ime medu pobjedama je svakako Liverpool (2-0). Hull se nalazi 2 boda iznad zone relegacije i tu dolazi jos jedna velika vrijednost ovog tipa. Takoder forma Watforda u gostima je losa 1 pobjeda i 1 nerijesen rezultat od pocetka 2017. te ostatak porazi. Uzevsi sve u obzir na pobjedu se isplati igrat i nadan se da ce Hull ovo dobit, osvojit 3 boda te si dat vece nade da ostanu tu i naredne sezone jer zasluzuju. Ovo pisen danas jer mislin da ce past kvota do subote.

Hertha - Wolfsburg Hertha daje gol @1.30

Hertha poznata po dobrim igrama kod kuce docekuje Wolfsburga koji se bori za ostanak, dok se Hertha bori za Europu. Necu puno pricat o bodovima zna se da svakome od njih triba pobjeda. Od 16 utakmice od kuce 2 puta samo nisu dali gol (Bayern 0-2, Bremen 0-1). U zadnjih par utakmice mozemo vidit dobar broj golova kad igra Wolfsburg. U zadnje 2 gostujuce utakmice primili su 7 golova. Ode se takoder isplati igrat cistu 1 po 2.40, ali iden na sigurniju opciju zbog kombinacije sa Hullon.

Premier liga

AFC Bournemouth - Middlesbrough (16:00)
Sudac: Graham Scott (2.71)
Prosjek ekipe 1: 1.52
Prosjek ekipe 2: 1.91
mNpFXyS.png

Hill City - Watford (16:00)
Sudac: Robert Madley (4.08)
Prosjek ekipe 1: 1.61
Prosjek ekipe 2: 2.28
OZJVNr3.png

Swansea City - Stoke City (16:00)
Sudac: Michael Oliver (3.19)
Prosjek ekipe 1: 1.55
Prosjek ekipe 2: 1.79
sEGAW5J.png

West Ham - Everton (16:00)
Sudac: Roger East (3.13)
Prosjek ekipe 1: 2.15
Prosjek ekipe 2: 1.82
bNxkh2i.png

Primera

Málaga - Valencia (13:00)
Sudac: Ignacio Iglesias Villanueva (5.88)
Prosjek ekipa 1: 3.06
Prosjek ekipa 2: 2.88
h7S5wpY.png

Villarreal - Leganés (16:15)
Sudac: Santiago Jaime Latre (5.35)
Prosjek ekipa 1: 2.31
Prosjek ekipa 2: 2.81
wxxgyV7.png

Osasuna - Sporting de Gijón (18:30)
Sudac: Jesús Gil Manzano (6.06)
Prosjek ekipa 1: 2.75
Prosjek ekipa 2: 3.09
SiSrAmR.png

Espanyol - Atlético de Madrid (20:45)
Sudac: Iñaki Vicandi Garrido (3.80)
Prosjek ekipa 1: 2.09
Prosjek ekipa 2: 2.00
PxMUM3J.png

Serie A

Atalanta - Bologna FC (18:00)
Sudac: Carmine Russo (3.87)
Prosjek ekipa 1: 2.34
Prosjek ekipa 2: 2.25
9MSZ4Ap.png

ACF Fiorentina - FC Inter (20:45)
Sudac: Paolo Valeri (5.71)
Prosjek ekipa 1: 2.41
Prosjek ekipa 2: 2.03
isTzJdg.png

Bundesliga

Bayern München - 1. FSV Mainz 05 (15:30)
Sudac: Frank Willenborg (3.50)
Prosjek ekipa 1: 1.34
Prosjek ekipa 2: 2.17
EDIdZan.png

Eintracht Frankfurt - FC Augsburg (15:30)
Sudac: Felix Zwayer (4.07)
Prosjek ekipa 1: 2.55
Prosjek ekipa 2: 2.14
kvhx7oI.png

Hamburger SV - SV Darmstadt 89 (15:30)
Sudac: Sascha Stegemann (2.83)
Prosjek ekipa 1: 2.10
Prosjek ekipa 2: 2.17
mmyXng1.png

Hertha BSC - VfL Wolfsburg (15:30)
Sudac: Bastian Dankert (3.92)
Prosjek ekipa 1: 1.93
Prosjek ekipa 2: 1.82
y2IalUq.png

FC Ingolstadt - Werder Bremen (15:30)
Sudac: Markus Schmidt (3.75)
Prosjek ekipa 1: 2.00
Prosjek ekipa 2: 2.00
KIc8lu9.png

Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund (18:30)
Sudac: Wolfgang Stark (4.71)
Prosjek ekipa 1: 1.41
Prosjek ekipa 2: 1.45
zYuccbn.png

U duhu onog šta sam sinoć pisa u Četvrtak live, probati ću se malo više uključiti sa meni zanimljivim utakmicama.

Atalanta Bologna

Nakon katastrofalnog poraza od Intera, Atalanta je podigla formu i dobila 3:0 Pescaru u gostima i 5:0 Genou kući, i nakon toga su igrali 1:1 sa Sassuolom i 1:1 sa Romom u gostima. Trenutno su peti i bježe Milanu i Interu koji bod i po izjavama trenera ovo im je jedna od važnijih utakmica jer nakon nje dočekuju Juventus. Imaju imperativ pobjede ako žele u Europi jer je ostalo još malo kola do kraja, a stvarno igraju dobar nogomet.

Što se tiče Bologne, klub kojem je svake cilj ostanak, i to su već ostvarili pa se takoreći 'zajebavaju' sa rezultatima. I dalje imaju 14 bodova više od Crotonea koji je zadnji koji ispada iz lige. Također imaju ac6bfd0f48b54d3aaac4663e85f7e430.png

c5a54cb25d0143578ba27fd251a3d067.png

Tako da pobjeda domaćina, 1.36 bet365.

Chelsea Tottenham

U zadnjih nekoliko međusobnih imamo 7, 11, 15, 8 i 10 kornera. Tottenham u prosjeku Premiershipa uzima 7.06 kornera i prima 3.66 dok Chelsea uzima 5.41 i prima 4.41 po utakmici.

Idem na sigurno kod 1xbet koji daje over 7.5 kornera 1.165 jer mi je to najpoželjnija margina. Ako se u bet 365 pojavi ona live sa 1.30 pa na dalje, isto profitablina. Uglavnom dobra utakmica za praćenje live.

Osasuna Sportin Gijon

Osasuna ima još samo matematičke šanse (kad bi dobili svih 5 zaredom, a ostali konkurenti kiksali) za ostanak, ali zato Gijon ima realne šanse i ovo im je važna utakmicu gdje moraju ići na 3 boda. Čim netko na nešto 'mora', zna biti puno nervoze, pogotovo kad se spoji činjenica da je Gijon jedna od agresivnijih momčadi sa 108 kartona u 32 utakmice. Sudi Jesus Gil Manzano kojeg ne treba previše predstavljati jer je on više puta uključen u analize u ovom forumu. Istina da nekad zna podbaciti, ali over 4.5 kartona u 1xbetu po 1.275 po meni sigurno prolazi.

Aue Hannover

Forma Aue kući

e59c8222e10a4f6f82bc05b2e7dc6065.png

Forma Hannovera u gostima

39c81a1ae72d4eae92b8143d435fa3ac.png

I tablica

4b4f130e0fbf499891d0d019120f3dac.png

Ne vjerujem da će Hannover lagano uzeti bodove u gostima, pa zato +1.5 hendikep u bet365 po 1.20

West Ham-Everton 

Ako je nešto izgledno na utakmicama West Hama onda je to da ce biti golova. Momčad Slavena Bilića nalazi se na 13om mjestu i imaju 9 bodova prednosti u odnosu na 18.mjesto koje vodi u drugu ligu. Opstanak je praktički osiguran no za momčad i Bilića bilo bi dobro ostvariti pozitivan rezultat u ovome dvoboju protiv Evertona. "Karamele" su na visokom 7om mjestu no nikako ne igraju dobro u gostima. U zadnjih pet utakmica imaju tri poraza i dva remija. Ne moze se ni West Ham pohvaliti nekim dobrim igrama na domaćem terenu no seriju loših utakmica prekinuli su vaznom pobjedom protiv Swansea 1-0. Cijele sezone igrači West Hama muče se sa prilagobom na Olimpijskom stadionu i selidba sa Upton Parka nije dobro sjela momčadi. Na domaćem travnjaku imaju tek 6 pobjeda 7 poraza i tri remija. Everton unatoč lošijim igrama u gostima je favorit u ovome susretu no meni se najviše svidja oklada obje momčadi daju gol. Everton je postigao barem gol na zadnjih pet od šest gostovanja. West Ham je također gol dao na 5 od šest domaćih utakmica, gol nisu dali samo u porazu 4-0 protiv Manchester Citya. Za očekivati je otvorenu utakmicu i vjerujem da ćemo vidjeti više od 2,5 gola na utakmici. 

TIP:Oba daju gol i više od 2,5 gola 1.95 @ bet365

iako mi se danasanja ponuda ne svidja bas evo jedan triple

uk kof= 3.06

G6rmH5n.jpg

Atalanta je pravo osvijezenje serie a ove godine. Bore se za europu i danasnja utakmica im je must win ako to zele ostvariti. Atalanta je 5 najbolji korneras domacin, dok je bologna najgori gostujuci korneras. S obzirom na brojne izostanke gostiju i vaznosti utakmice za domacina ocekujem pritisak atalante i ne vidim kako nebi dosli prvi do 5 kornera.

kad sam vidio 2.10 na ramosa mislio sam da ne vidj dobro. Po meni je ta kvota malo pretjerana. Realnije sanse su po meni 60-40 za ramosa. Kao prvo ramos ima zavidan broj meceva na zemlji ove sezone (15/5 omjer), a od rezultata tu su 1/2-finala quita i ria te finale u sao paulu. U monacu je izbacio redom oliva pa berloqa, a onda je dokazao svima da je u odlicnoj formi izbacivsi murraya pa cilica. S druge strane pouile je imao lagan put, ali vise zaslugom drugih nego svojom. Bio je u dijelu zdrijeba sa tsongom i wawrinkom, medjutim manarino mu je rijesio tsongu, pa onda on manarina dok,je cuevss rijesio wawrinku pa pouille cuevasa za polufinale. Jos je dobio lorenzia i harrisona u prvome kolu. Dakle puno laksi put od ramosa i mislim da ramos ima realnije sanse za polufinale nego to klade pokazuju.

Za treci par necu  puno. B'mouth dosta golova doma daje (i prima). Odigrao sam da ce dati gol iz razloga sto se gosti moraju otvoriti i napasti. oni su 6 bodova od sigurne zone i moraju ici na pobjedu. Pogotovo jer hull i swansea doma imaju utakmice gdje se i mogu cak nadati da ce uzeti sva 3 boda. Kako i nema prvog golmana gostuju (valdesa) i uz misljenje da moraju napasti vjerujem da domacin moze do gola jer zabijali su i vise od jednog i puno jacim cekipama.

sretno

Blizi se lagano kraj sezona u ligama, pa stoga postoje utakmica u kojem odredene ekipe "moraju" pobjediti i sljedece parove baziram bas na tom principu, evo i mojih prijedloga:

Millwall-Oxford 1 1,66(Betfair)

Utakmica sezone za domacine. Millwall se trenutno nalazi na 6. pozicija, a ona je ujedno posljednja koja vodi u playoff za Championship i ovu utakmicu jednostavno moraju dobiti jer 2 kola prije kola 7. Southend je na samo bod zaostatka, a 8. Rochdale je isto tu sa 3 boda zaostatka. Millwall je neporazen u posljednjih 15 utakmica na domacem terenu uz 12 pobjeda u tom periodu i citavu sezonu su zaista jako dobar domacin sa skorom 13-6-3. Oxford je odradio poprilicno solidnu sezonu, ostane li ova ekipa na okupu sigurno da mogu dogodine racunati na borbu za playoff, ali ove godine doslovce ne mogu vise nista. 10. s nemogucnoscu da udju u playoff i daleko od zone ispadanja pa je za ocekivati da ne budu ni priblizno motivirani kao domacin. Iako su solidan gost sa skorom 8-5-9 i ova utakmica negdje u sredini sezone bi bila laka za izbjeci u ovoj situaciji ocekujem da Millwall pokaze ozbiljnost i karakter i na domacem terenu uzme sva 3 boda uz rasprodani stadion protiv protivnika koji ce vjerojatno i nastupiti u malo izmijesanom sastavu i sa sigurnim izostanicima  T.Martineza, L.Sercombe, R.Ledson, W.Thomas i A.Martin. Millwallu su upitni kapetan T.Craig i S.Hutchinson, ali ne sumnjam da ce i oni biti spremni obzirom na vaznost utakmice. 

Blackpool-Cheltenham 1 1,95(b365)

Pomalo nevjerojatna situacija u engleskoj Leauge Two, Doncaster, Plymouth i Portsmouth su osigurali direktan prolaz u visi rang, dok se borbi za 4 mjesta za playoff nalazi velika brojka momcadi. Naime, razmak od 4og Lutona i 13og iznosi samo 6 bodova, a jos su ostala 3 kola. Iako i Luton i Exeter imaju domace utakmice protiv protivnika koji ne mogu ni gore ni dole ja sam se odlucio za Blackpool prije svega zbog kvote koja po meni ima veliki value i ne bi se smjela propustiti. Pored kvote, tu je i vise nego solidna forma Blackpoola koju su zaokruzili fantasticnom gostujucom pobjedom protiv prvog Doncastera u gostima proslo kolo rezultatom 0:1. Nadalje, Cheltenham sljedece kolo igra protiv Hartlepoola ispred kojeg imaju 4 boda i koji je 22. i zadnji koji ostaje u ligi, pa mi se nekako cini i logicnije mozda posvetiti toj utakmici i tu traziti bodove, a ne protiv objektivno kvalitetnije momcadi Blackpoola koja je uhvatila dobru formu i ne zeli u zadnja 3 kola prakticki upropastiti sve ono za sto su radili citavu sezonu, i jos na gostujucem terenu.

P.S. Ako je moguce da dobijem nekakav feedback na ove tipove(i inace) i analize sto pisem cisto da vidim da li je ovo ikome od koristi i uzima parove, cisto da ne bacam vrijeme na pisanje. Sretno svima! 

prije 18 sati, CharliHR said:

Jer zna netko jer se isplati igra zicere Dinamo-Hajduk i Istra-Rijeka kvote su male ali mislim da bi moglo proc bez problema jer i dinamo i rijeka trebaju bodove.

treba ih i hajduk. dinamo doduse vise al s obzirom da losiji dinamo odavno ne vidjeh a hajduk sve bolji kad su derbiji u pitanju nije mi dinamo neki zicer, ja tipujem x2..prednost dinamu svakako al nije ni ovo onaj hajdujk kojeg su prije nakantavali dinamo i rijeka sto se i vidili u par zadnjih susreta.

Hamburg-Darmstadt 1
Dinamo-Hajduk 1

Istra-Rijeka 2

William Hill 2.45 

- Hamburg se bori za ostanak u ligi, imaju bod više od Augsburga koji je u zoni ispadanja a tu su još i Wolfsburg (isto bodova kao HSV) i Mainz (bod manje) a i Inglostadt bi se mogao uključiti ako dobije danas. Digao je Hamburg formu, u zadnjih deset domaćih imaju osam pobjeda a trenutno su na četiri vezane: Hertha, Monchengladbach, Koln i Hoffenheim. Gosti su ispali iz lige, tj nisu još službeno ali bi danas trebali. Daleko najočajnija ekipa, u gostima ne da nemaju pobjede u sezoni nego nemaju ni remija, 0-0-14, i ako danas uzmu bodove onga ga jebaji. U prvoj međusobnoj HSV slavio u gostima 2:0, morali bi i danas dobiti.

- Dinamo gonja Rijeku i dalje, ali se ne mogu pohvaliti dobrom igrom. Svejedno ih igram jer nemaju pravo na kiks. Hajduk ko Hajduk, igra toplo-hladno, a danas će biti i bez Ohandze. Za Dinamo će nastupiti Soudani i svi smo upoznati oko njegovog slučaja, još će (naravno) zabiti i gol i popišat se u usta svima nama.

- Istra ne može u Europu a ne može ni ispasti tako da će sezonu lagano privesti kraju. Rijeka igra najbolje u ligi trenutno, moraju dobijati ovakve utakmice i ne vjerujem da će kiksati danas, očekujem pobjedu i održavanje prednosti nad Dinamom.

Čelik - Široki Brijeg 1 --> 1,55

Široki davno ostao u ligi, a čak mislim da su u u dobrim odnosima sa zeničkim velikanom. Šta više prošlo kolo su izašli sa najjačim sastavom protiv ekipe iz Jajca. Imam prijatelja koji igraju u Metalegeu koji su mi rekli prije meča sa njima da ih Široki ne želi pustiti, da će izaći sa najjačim sastavom... a sve to zbog Čelika. A i pored tih informacija Široki igra uzvrat kupa, vjerovatno će odmarati određen broj igarača, a i Čelik je u zavidnoj formi zadnjih nekoliko mečeva, tako da mi sve miriše na 1 danas. Kvota konstantno opada tako da...

Sloboda Tuzla - Zrinjski Mostar 1x --> 1,70

Kladionice daju veliku prednost Zrinjskom, koji zasigurno igra najkvalitetniji fudbal u našoj ligi zadnjih godina. Teren danas jako težak za igranje, bio je prekriven snijegom, očišćen je ali koliko su ga mogli pripremiti da bude povoljan za neke dobre tekme pitanje je. Slobodina mlada ekipa je pokazala da zna i može odigrati odličan meč kada su im pobjede prijeko potrebne, ali i da znaju podbaciti. Sve se to dešava jer je ekipa jako mlada, sa 7 juniora u prvom timu. Moje mišljenje je da će danas odigrati dobar meč, kući igraju jako dobro protiv Zrinjskog i ne znaju za poraz još od 2011. godine. Ako misle igrati evropu i ove godine moraju ganjati to 4. mjesto koje će možda voditi u evropu. Domaće utakmice se moraju dobijati, sada imaju 2 vezane domaće utakmice (Zrinjski, Željezničar), baš kao i Radnik (Željezničar, Sarajevo). Sloboda danas ponovo bez par standardnih igrača, ali kada se vratimo u prošlost to im se dešava od početka sezone, kartoni, povrede... U putu sam pa nemam kad još neke detalje da pišem, ako nadjem vremena pisem poslije.

Borussia Monchengladbach- Borussia Dortmund 

Sudar dvije Borussije biti će zadnji dvoboj danšanjeg programa u Bundesligi. Borussia dolazi u ovaj susret nakon turbulentnog razdbolja. Ispali su iz Lige prvaka, puno je nažalost utjecao nesportski faktor i onaj napad na autobus igrača Borussie u kojemu je i ozljeđen Bartra. Epilog toga ispadanje od Monaca koji je u 180 minuta dvaputa slavio. Između ta dva susreta na domaćem terenu Dortmund je slavio protiv Frankfurta. Ove sezone Dortmund se muči na gostovanjima upisali su tek četri pobjede u 15 odigranih gostujućih utakmica u Bundesligi. Rano je momčad Thomasa Tuchela ispala iz borbe za naslov prvaka i trenutno vode mrtvu trku sa Hoffenhaimom za mjesto koje vodi direktno u Ligu prvaka. Biti će teško gostima iz Dortmunda jer na zadnja tri gostovanja upisali su tek bod i dva poraza. Gladbach je na devetome mjestu i još može stici do Europe jer je Koln je samo dva boda ispred. Prvi dvoboj ovih dviju momčadi igran u Dortmundu otišao je na stranu domaćina bilo je 4-1 početkom Prosinca 2016. Nema tu puno filozofije u Bundesligi uvijek se može očekivati golova, a ovaj susret ne bi trebao razočarati. Borussia Dortmund postigla je gol na zadnjih 20 utakmica. Dortmund je drugi najefikasniji napad odmah iza lidera prvenstva Bayern Munchena. Gladbach je efikasan kao domaćin u 14 utakmica postigli su 21 gol. Kladionice su postavile Dortmund kao favorita. Gosti su kvalitetnija momčad no jednostavno nikako da dobre igre na domaćem travnjaku prenesu i na gostovanja. Po meni je ovdje najsigurnija opcija gol sa svake strane. Ako Borussia Dortmund i dodje do pobjede to neće biti bez primljena gola pa mi je pobjeda gostiju uz oba daju gol također zanimljiva opcija. 

TIP:Oba daju gol 1.50 @ bet365, Pobjeda Borussie Dortmund i oba daju gol 3.25 @ bet365

Ukratko 2 singla za pocetak dana:

Lukaku to score @2.00 WilliamHill

WH daje najvise posto je kod ostalih 1.72-1.85. Lukaku voli igrati protiv West Hama, u poslednja 4 meca protiv njih je u svakom bio strelac pa uzeci u obzir njegovu trenutnu golgetersku formu mislim da je i danas blizu pogotka, WEst Ham i nema neku odbranu pa verujem u 1-2 gola gostiju.

Frankfurt - Augsburg over 4.5 carsd @1.92 bet365

Mec je od znacaja za oba tima sto je vazno kad se igra vise kartona. Frankfurt, iako trenutno deseti, je samo 3 boda daleko od mesta koja vode u Evropu, AUgsburg u opasnoj zoni, svaki bod veliki ko kuca, pogotovo na gostovanjima. Felix Zwayer ce suditi, solidan prosek, u poslednjih 5 ligaskih utakmica 4 overa i 1 under na ovoj granici. Prvi mec zavrsen sa 5 zutih, sudija puno stroziji nego Zwayer. Frankfurt je ubedljivo najprljavija ekipa u ligi, mislim da 4.5 ima value pa  cu uzeti vise kartona 

PARIS SG – MONTPELLIER

Paris SG dočekuje ovaj meč bodovno poravnat sa Monacom na vrhu poretka, ali uz utakmicu više, što znači da prvaci ne odlučuju o obrani titule u završnih 5 kola prvenstva Francuske, već ovise i o rezultatima rivala iz Kneževine! Moglo je biti čak i gore za PSG, koji se u zaostalom meču u utorak u Metzu zamalo upropastio cijelu sezonu: prokockao je prednost od 2:0 (Cavani, Matuidi), dozvolio domaćinima da izjednače u 88. minuti, potom i pogode gredu, a onda ih je doslovce u zadnjoj sekundi sudačke nadoknade spasio opet Matuidi, glavom pogodio za 3:2! No, PSG je ponovo pokazao nevjerojatnu sklonost oscilacijama, koje su ga već skupo koštale u Barceloni u Ligi prvaka…

Montpellier je u donjem dijelu sredine poretka, preciznije, zauzima 12. mjesto, ali barem ima komfornih 8 bodova prednosti nad zonom ispadanja i barem opstanak ne bi trebao doći u pitanje. Možda im za miran san treba još bod-dva, ali teško će ih uzeti na Parku prinčeva, gdje je domaćinima ovaj meč kao finale. No, treba istaći da su u usponu forme – nakon duge krize (kad su osvojili jedan bod u 5 kola), povezali su trijumfe u Caenu, a potom i doma nad Lorientom, oba put su slavili sa po 2:0.

Brojke: PSG je imao dugu seriju pobjeda nad Montpellierom, ali onda je lani doma zapeo na 0:0, a prošle jeseni doživio jedan od najtežih poraza u posljednjih nekoliko godina u prvenstvu, posrnuo je u gostima sa čak 0:3. Veliki trijumf Montpelliera su svojim golovima potpisali Lasne, Shiri i Boudebouz.

Izvor: psk.hr

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use