Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 18.4.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

U zadnje vrijeme doziram igru na kartone, igram kada mi se nešto baš svidi ili kada uočim value, a u ovom slučaju se radi o ovome drugom.

Leicester-Atletico Madrid over 4,5 žutih 1.93 unibet

Mislim da se unibet ovdje malo zaletio sa granicom i kvotom. Rezultat je otvoren, Atletico je dobio sa samo 1:0 u Španjolskoj i ovdje može svašta biti. U toj prvoj utakmici smo vidjeli tri žuta (nakon 58. min nije bilo kartona) i sva tri su dobili gosti, vidjeli smo 26 prekršaja, a sudio je Eriksson kojemu je prosjek ispod 4 kartona po utakmici. Uzvrat sudi Rocchi koji je dobar što se kartona tiče, u prosjeku daje 5,17 žutih i 0,48 crvenih. Sudio je nedavno uzvrat Monaco-City i tada je podijelio 6 žutih. U zadnje vrijeme često ide u overe sa kartonima pa evo nekoliko zadnjih utakmica: 7 žutih i crveni, 6, 5, 2 žuta i crveni, 6 žutih i crveni, 8, 5, 3 žuta i crveni, 3, 8 itd. Uzvrati su uvijek puni kartona, u prvoj utakmici između Lisica i Seville smo vidjeli dva žuta a u uzvratu njih sedam i crveni, u prvoj utakmici između Atletica i Leverkusena smo vidjeli sedam žutih, a u uzvratu u kojemu je bilo sve riješeno - četiri. Veliki ulog - polufinale lige prvaka, dobar sudac, i jedna i druga ekipa se vole udarati, aktivan rezultat, kada se sve uzme u obzir po meni ova granica i kvota imaju value.

Screenshot_1.png

Skroz se slazem sa Cancom oko overa kod Leicestera, evo mojih analiza za oba meca:

Leicester - Atl Madrid over 4.5 cards @1.93 unibet

Uzvratni mecevi LS i LE su stvoreni za uzimanje love na vise kartona, a ove nedelje imamo srecu sa sudijama jer su Rocchi i Kassai dobili da sude prva 2 meca. Rocchi ce suditi upravo ovaj mec, radi se o jednim od boljih sudija u Italiji koji je isti kriterijum preneo i na evropska takmicenja, pa zato cesto vidimo 5+ kartona na njegovim mecevima. Kao sto Canca rece, ovde se unibet malo zaletio jer su prvi izbacili raazradu kartona, povratna utakmica i jako bitan mec za oba tima. WilliamHill je upravo izasao sa ponudom i over 4.5 kod Leicestera nude 1.53, dok recimo marathonbet koji racuna samo zute nudi 1.72 na over 4.5 zutih kartona, tako da je ovih 1.93 veliki value.

Leicesteru je samo ovo takmicenje ostalo a protiv Seville smo videli da ih nikad ne treba otpisati jer pred svojim navijacima igraju jako dobro. U tom povratnom mecu protiv Seville je bilo 7 zutih i crveni karton. Atletico je isto tim koji zna sakupiti 2-3 kartona bez problema, Rocchi ce kaznjavati nesportske startove i prigovore kojih ce sigurno biti, Vardy je uvek kandidat za kartonisanje, a u poslednjih 15-ak minuta mozemo videti 2-3 kartona najmnaje, samo da rezultat bude aktivan.

ZippDx5.png?1

WBdt58Q.png?1

Wq54ybM.png?1

Real Madrid - Bayern over 4.5 cards @1.74 unibet

Dobar deo analize za Leicester- Atl Madrid se mzoe primeniti ovde: sudija sa dobrim prosekom, povratan mec i sanse da se rezultat krece u oba smera. Lewandowski bi trebao nastupiti za Bayern, nije ga bilo u prvom mecu gde je opet Bayern imao kontrolu u svojim rukama ali promasen penal Vidala je stigao na naplatu u drugom. Problemi Reala su u odbrani, nema Varanea ni Pepea pa sam siguran da ce se to odraziti na gol Madridjana. Nema ni Balea u napadu, Anceloti je izjavio da jos nista nije gotovo i da idu po pobedu u Madrid. Naravno ne preudiciram ovde pobednika, nego samo izvlacim to da ce se igrati otvoreno i napadacki a kad je igra takva onda je veca verovatnoca za kartone. Kassai je meni jedan od zahvalnijih arbitara za evropska takmicenja, ove sezone u Evropi ima: 7 zutih i crveni, 4 zutih i 2 crvena, 5 zutih, 7 zutih, 2 zuta i 8 zutih. Dobar deo tih meceva su bili u grupi, da ne govorim da je ovo mec biti ili ne biti a isto jako vazno, kartoni se brisu posle 1/4 finala sto je razlog vise da se igraci ne stede...

Kao i kod prethodnog tipa, razlika u kvoti velika, over na istoj granici kod WilliamHilla 1.61 a u marathonu 1.47 gde racunaju samo zute kartone...

tXEVyZE.png?1

PFGkOtw.png?1

4RxDvCB.png?1

Double: kvota 1,95 (Betfair)

Metz-PSG 2 1.18

Bolton-Bury 1 1.65

Za prvi par nema se tu sta puno pisati, PSG i Monaco vode mrtvu utrku za prvaka Francuske, Monaco bjezi 3 boda i PSG zato ovakve utakmice ne smije kiksati. Razlika u kvaliteti je jednostavno prevelika, a PSG je uhvatio stvarno dobru formu i ocekujem da se ovdje bez problema obracuna s Metzom. 

Bolton se doveo bas u probleme oko prolaska u visi rang sa zadnja 2 poraza, no i dalje drzi to drugo mjesto koje vodi izravno u Championship. No, ipak prednost se bitno istopila, i iznosi samo 1 bod nad 3. Fleetwoodom i 3 ispred Scunthorpea s ovom utakmicom manje koju igraju protiv Burya. Buryu takoder gori pod nogama, spasava se ispadanja i samo su bod iznad sigurne sezone, ali opet razlika u kvaliteti bi ovdje trebala presuditi. Bolton doma ima solidan skor od 12-6-3, dok je Bury u gostima na skoru 4-7-10. Mislim da Bolton nece propustiti priliku da odrzi prednost nad trecim mjestom i osigura direktan plasman jer ne zele nositi rizik igranja i ispadanja u playoffu te prakticki bacanja cijele sezone u zadnjih par kola. Sto se tice sastava, Boltonu bi trebali nedostajati B.Alnwick (21/0), L.Buxton(9/0), L.Wilson (18/1), a upitan je G.Madine. Buryevi izostanci: C.Jones(13/0), A.Tutte(14/1), D.Mayor(20/3), Z.Ismail(16/3), N.Cameron(3/0)

Najpre da napisem da nisam preterano uspesan sa analizama u poslednje vreme. Uspevam tek jedva da predjem mizernih 50% uspesnosti, pri tome igrajuci na niske, da ne kazem bedne kvote. Uspeo sam i da pohvatam sva iznenadjenja na koje su pali favoriti.
Za ovo medjukolo sam svoj raspolozivi novac podelio na tri dela. Dve trecine svoga novca sam odigrao na tiket, antepost, odnosno ekipe koje prolaze dalje.

Barcelona vs Juventus,  Liga Prvaka, prolaz dalje: Juventus      1,15     sreda
Leicester vs Atletico M  Liga Prvaka, prolaz dalje: Atletico M   1,15     utorak
Real M vs Darusafaka,  Euroleague,  prolaz dalje: Real M       1,10     sreda
Cska vs Baskonia,         Euroleague, prolaz dalje: Cska            1,15     utorak

Ukupna kvota:            1,68

poslednju raspolozivu trecinu sam podelio na dva dela. Od jedne polovine sam odigrao dva tiketa. Prvi je:

Real Madrid vs Bayern Munchen, Liga Prvaka      over 2,5              1,45   utorak
Real Madrid vs Darusafaka, Euroleague              1 bez hand         1,15   sreda
Man Utd vs Anderlecht, Liga Europe                   1 (X)                   1,30   cetvrtak

Ukupna kvota.                  2,16

Drugi tiket je:

Cska vs Baskonija  Euroleague,   prolaz serije, odlazak na F4   Cska    1,15
Pao vs Fenerbahce, Euroleague,  prolaz serije, odlazak na F4   Fener  2,20

Ukupna kvota            2,53

Bedni ostatak, drugu polovinu, od poslednje trecine sam ostavio da imam za lecenje i lekove, nakon sto padnem. :) Svaki od meceva koji sam analizirao i odigrao, vec sam ubacio u dnevne tipove, u danima kada se i igraju. Svima zelim puno uspeha u kladjenju.  

Real Madrid vs Bayern Munchen  Liga Prvaka    over 2,5      1,45

Recite vi meni da ste kojim slucajem trener Bayerna i nosite u Madrid rezultat od 1:2, kako bi ste odredili taktiku za taj mec? Nadam se da odgovor nije oprezno, i strpljivo cekanje na prilike. Zamolio bih moderatore da mi dozvole ovaj put da napisem analizu, a da ne moram da koristim fraze o formi, sastavima, vaznosti meca, statistikama itd itd. Nadam se da je svima na forumu jasno i poznato kakve su ekipe Real Madrid i Bayern Munchen. Kakvo im je opredeljenje, kakav fudbal igraju, i sta se od njih ocekuje. Nadam se da ne moram da pisem ko igra u napadu spanaca, a ko u napadu Bayerna. Ovaj put bih samo podsetio na nekoliko stvari. Pre nekoliko godina trener Reala Madrida je bio cileanac Pellegrini i tada su madridjani igrali spektakularan fudbal. Tada su oborili i spanski rekord po datim golovima u jednoj sezoni. Titulu naravno nisu uzeli, i cilenca su ekspresno smenili. Kada je trener bio Ancelotti, on im je doneo dugo cekanu desetu titulu Lige prvaka, ali fudbal bas i nije bio leprsav, pa je i to bio jedan od razloga za sramnu smenu. Dakle, bolesnici iz Real Madrida ocekuju uvek titule, i fudbal za najsire mase, odnosno dobru zabavu. 
Bayern je tuzni Arsenal dobio 10:2, Hamburger 8:0, Augsburg 6:0, Werder 6:0, Wolfsburg 5:0, Dortmund 4:1. Ako se neko seca, Bayern je 2013-te osvojio pehar, a u polufinalu izbacio veliku Barcelonu sa ukupnih 7:0, kod kuce 4:0, u gostima 3:0. Nadam se da se neko i seca kako uopste igraju nemci, recimo kako se proveo Brasil kod kuce u polufinalu Svetskog Prvenstva. 
Ono sto ja ocekujem u ovom mecu bih uporedio sa bitkom za Staljingrad, bitkom koja je promenila tok Drugog svetskog rata :)  
Samo u pocetku ofanzive, nemci su "startovali" sa 250.000 vojnika i 732 borbena i transportna aviona. Njima su se pridruzili rumuni sa 143.296 vojnika, 827 komada artiljerije, 134 tenka, te 220.000 italijanskih vojnika i neutvrdjenim brojem artiljerije i borbenih aviona. Na suprot toj ogromnoj sili, stajala je jos brojnija Crvena armija. Oni su bitku poceli sa 1.143.500 vojnika, 894 tenka, 13.451 komada artiljerije, te 1.500 borbenih aviona. To je bio samo pocetak kako su protivnici "startovali", a sta je bilo posle, bolje da vam ne pisem. To je bio krvavi sudar mitskih proporcija, jedna od najvecih bitaka u istoriji ratovanja. Zvanicno, moguce je da je na konacan ishod bitke uticala hladnoca, nestasica hrane, goriva...Nezvanicno, rusi su svakodnevno slali nove i nove snage, i ljude terali u napad, a ukoliko bi se neko usudio da se povuce, iza prvih redova su ih cekali mitraljesci i momentalno likvidirali one koji bi i pomislili da se povuku. 
Ja to ocekujem od Ancelottija. Sve raspolozive snage baciti u napad, a ako neko i pomisli na povlacenje - streljati momentalno.:)
Ja se zaista izvinjavam moderatorima i posetiocima foruma, ali zaista ne znam kako drugacije da opisem ono sto ocekujem na mecu izmedju Real Madrida i Bayerna

Cska vs Baskonija  Euroleague,   prolaz serije, odlazak na F4   Cska  1,15
Pao vs Fenerbahce, Euroleague,  prolaz serije, odlazak na F4   Fener  2,20

Ukupna kvota             2,53

Da mi je neko pred pocetak Euroleague, jos jesenas, rekao da ce postojati kvota od 2,53 da ce ekipe Cska i Fenerbahcea igrati Final Four, rekao bih mu da je de*** i to teski. U to vreme bih prihvatio i kvotu od 1,25 koliko bi bilo i realno. Docekao sam da je kvota na Fenerbahce, da ce otici na Final Four koji se inace igra u Istanbulu 2,20 ...ccccccc.
Kada vidim kvote za prolaz serije, i odlazak na Final Four, jasno mi je zasto volim kladjenje, i zasto cu se kladiti dok sam ziv :) Dozvolite mi da, pre analize, ova dva meca, malo filozofiram o basketu, neposredno pred pocetak serije eliminacija za odlazak na Final Four.
Najbolju kosarku, na zalost, ipak igraju americki crnci, mada je stil evropske kosarke uglavnom drugaciji. Zbog toga, i klubovi nemilice kupuju americke igrace koji svakako donose kvalitet. Zbog cinjenice da americkih crnih igraca koji nemaju kvalitet za NBA, ima na lopate, nije ni cudo sto je Evropa zatrpana tim igracima. Ranijih godina, razvojna liga u Americi nije dobro placala te otpatke, pa su oni rado dolazili u Evropu. Nerezonska kupovina, i velika potraznja za dobrim crncem je znacajno podila njihovu cenu, i dovela do toga da recimo Baskonia od 16 igraca, IMA SAMO JEDNOG spanca. Osim Olympiacosa, ni u jednom ucesniku serije za odlazak na Final 4, vecinu ne cine domaci igraci. U velikom Realu, ima SAMO CETIRI spanca, u Fenerbahceu SAMO PET turcina itd itd. Americki igraci osim kvaliteta sa sobom nose i navike iz USA, a to je da je igranje kosarke u stvari jedno sjajno zezanje, i cak i ako izgubis 15 utakmica za redom, sve je to ok, a zapravo mozes od toga imati i koristi, da lakse kupis najboljeg mladog igraca na Draftu. Americki igraci kada dolaze u Evropu, osim miliona koje utrpavaju u dzepove, smatraju da u stvare cine veliku uslugu klubovima svojim dolaskom. Kada stignu u evropski klub, njima je najvaznije kakve su avionske veze sa Usa, kakva je brzina interneta, da li ima americke klope, ima li svaka kuca satelitsku antenu, kakav je nocni zivot...Tek nakon toga, odsetaju malo do Google, da se upoznaju uzgred i sa novim klubom. Zbog takvog stava, osim na zivot, oni i na evropska takmicenja gledaju kao na jedan veliki cirkus. Za kladionicare, ekipa nakrcana crncima je najbrzi put u propast. Sebe smatram dobrim poznavaocem kosarke. Mislim da razumem tu sjajnu igru. Verujte mi da nemam razloga da se hvalim. Svi smo ovde pod nick-om, ne poznajemo se, nemam nikakve razloge da se kurcim ovde. Pa opet, u kladjenju na basket sam prosecan, cak sam uspeo da pohvatam sva iznenadjenja koja su bila u poslednje vreme. Ja sam izgubio svoj novac, klubovi-favoriti koji su ulozili veliki napor i novac da se dovuku do Final 4 su sebi znatno otezali svoj polozaj, ali su se zato crni ameri sjajno zabavljali. Evo i primera kroz analizu dve utakmice Euroleague, koja nas ocekuje u ovoj seriji

Cska vs Baskonia, prolaz dalje  Cska 1,15

Cska je trenutni prvak Evrope, jedna od tri najjace i najozbiljnije ekipe. Veliki budzet, popunjeni na svim pozicijama, najbolji bekovski par u Evropi, jedan od najboljih evropskih trenera na klupi, disciplina u igri...mogao bih da pisem do sutra. Regularni deo sezone su zavrsili kao drugi sa skorom 22:8. Kod kuce su imali 14 POBEDA i samo JEDAN poraz i to od Fenerbahcea nakon produzetaka. Gotovo kompletan tim od prosle godine je ostao na okupu, a jos su se i dodatno pojacali. Cak DESET puta su igrali Final Four, jos letos su bili glavni kandidat za titulu, ako se dobro secam jos tada je kvota na njih da uzimaju Euroleague bila 5,00
Baskonia je klasican primer svega sto sam pisao o americkim crnim igracima. Kompletno su promenili ekipu tokom leta, nakrcali se stranim igracima, imaju 15 STRANACA i JEDNOG spanca. Promenili su i trenera. Da se vratim na lezeran odnos neevropskih igraca. U poslednjem kolu Baskonia je igrala kod kuce sa Zalgirisom, koji je vec odavno otpao iz bilo kakavih kombinacija za Final 4. Spancima je pobeda donosila izbegavanje Cska ili Real Madrid, a u nekim teskim kombinacijama, cak i eventualnu prednost domaceg terena. Normalnim ljudima bi sve to bio dovoljan motiv da izgines, a ja bih imao i dodatni motiv da se borim da ne izbegnem masakr na "ruskom frontu" u Moskvi protiv Cska. I uopsteno receno, ameri nemaju nikakav odnos prema klubovima u koje dolaze, ali mene je iznenadilo koliko su ovi iz Baskonije bili lezerni, kao da su bili nadrkani sto moraju da igraju protiv Zalgirisa koji ne moze da ih motivise. Epilog takvog odnosa je poraz kod kuce od 79:84, i direktan sudar sa ljutim rusima, i to bez prednosti domaceg terena. Ja sam tesko pao na Baskoniji toga dana, racunajuci da imaju i malo mozga. Sada moraju da dobiju Cska u Moskvi barem jednom ako zele da vide Final 4. Ja im zelim sjajnu zabavu.
Rezon da se kladim na prolaz rusa je: razum, kvota, kvalitet, ozbiljnost kluba, logika, i na kraju sportski rezon: ako nisi mogao da dobijes jeb*** Zalgiris kod kuce i tako povecas sanse za prolaz, sada te cekaju rusi. Nadam se da su spremni da skinu donji ves, a svakako im zelim dobar i grub analni sex u Moskvi.
Moguci rizik da padnem je: mogao bih da napisem knjigu o tome kako dobri americki crni igraci, ako se odvale mogu da preokrenu utakmicu. Isto tako, kako jedan vrhunski igrac, svojim kvalitetom moze sam da pobedi drugi tim. Potrebna je samo jedna sitnica. da su koncentrisani, dovoljno motivisani, i da imaju zelju da igraju dobro za klub. Ovde vidim samo dva scenarija. Igraci Baskonie su dovoljno kvalitetni, i ako imaju pravilan stav, mogu da drze ekipu u okviru handicapa, koji je postavljen veoma visoko. Za ljubitelje visih kvota, to je dobra sansa da igraju na spance u okviru hand. Drugi scenarijo koji ja vidim, jeste da se spanci solidno drze neko vreme, a kada padnu, predvidjam teske orgije i masakr od strane rusa.

Panatinaikos vs Fenerbahce,  prolaz dalje,  Fenerbahce  2,20

Odmah da napisem da ja u ovo sto pisem, nisam siguran. Svakako cu odigrati na srednjem tiketu, iskljucivo da ispostujem sebe, logiku i recimo, poznavanje kosarke. Za ostale kladionicare, preporucujem da obrate paznju na ovaj mec, najinteresantniji u celoj seriji, i sami izaberu svoj izbor. Ovo je idealan mec za kladjenje, kvote su sjajne, samo je potrebno da se napravi dobar izbor :)
Fenerbahce je sve sto je imao ulozio u ovu sezonu. Igraci, govnari su jako malo uzvratili. Proslogodisnji finalista je jedva uspeo da sacuva celu ekipu, jer su mnogi zeleli u NBA. To svakako nisu uspeli ubedjivanjem, vec novcanicama. Kupili su cak i mesto odigravanja Final Foura, ono se igra u Istanbulu, produzili su i ugovor najboljem treneru Evrope. E sad....pogledajte ovo...imate barem 6-7 NBA igraca, obezbedjenu gurku kod sudija, igrate eventualno Final 4 kod kuce, imate najboljeg evropskog trenera, jedne od najboljih navijaca, a na terenu se vucete kao slina. Igra nikakva, prosek od jedva 70 poena po mecu, tri ili cetiri utakmice dobijene samo pola kosa razlike...Da se opet vratim na strane igrace. Fenerbahce je direktno sam odlucivao o svojoj sudbini, i sto je jos gore, bilo je dovoljno da pobedjuje samo kod kuce na poslednje tri utakmice. Sav napor svih ljudi u klubu nije bio dovoljan da motivise stoku u dresovima. Najpre su izgubili kod kuce od Baskonie 74:79, pa od najgore evropske ekipe Maccabija, kosem u zadnjoj sekundi 79:81, i na kraju jedva spasili glavu u zadnjem kolu kod kuce protiv Barcelone i to nakon produzetaka. Od sigurnog ucesnika Final 4 sada ih ceka klanje protiv Panatinaikosa, koji ima i prednost domaceg terena. Kvota za prolaz dalje je neverovatnih 2,20. Kvotu za prolaz Fenerbahcea na Final Four od 2,20 vise nikada necu videti u svom zivotu, i za to ima razloga.
Pao je letos nakon lose prosle sezone, potpuno promenio roster, zadrzali su svega tri igraca, a promenili su i trenera. Doveli su paklena pojacanja, odlicne igrace M.Jamesa, Bourousisa, K.C.Riversa, Singletona, Nicholsa...Roster je veoma zanimljiv, osetno su jaci nego prosle godine, a imaju i puno vise balansa u timu, tako da na svakoj poziciji imaju barem po dva dobra igraca. Dobar je i trener, spanac Pasqual, koji je inace drugi trener, koga su doveli brzo nakon pocetka sezone, i neuspelog pokusaja sa prethodnikom, grckim trenerom. Grcko prvenstvo necu da pominjem, posto ono uopste nije merilo o jacini jednog kluba. Pao je kod kuce u Euroleague odigrao 14 utakmica i IZGUBIO SAMO JEDNU  i to od Olympiakosa. Sve sto su trebali su dobili, a izmedju ostalih, dobili su i velikog Reala, velikog Fenera, dobrog Efesa. Sa druge strane, u gostima su prave male mace, od 13 utakmica, uspeli su da pobede tek bedna tri puta i to trule Maccabi, EA 7 Milano, i solidni Bamberg.
Dakle, ovako da rezimiram. Jedan od najvecih favorita za titulu, i domacin Final Foura igra za prolaz, nema prednost domaceg terena, igra protiv najbolje domacinske ekipe u Evropi, i kvota na njih je 2,20. Pri tome je veoma vazno da su veoma neubedljivi, i igraju veoma lose. Cak u prvoj utakmici imaju i handicap u svoju korist od "cak 3,5" Ovde postoje samo dva puta u rezonovanju, a u oba slucaja su kvote sjajne. potreban je samo izbor.
Kladionice daju prednost grcima. Igraju lepse, lakse pobedjuju, kod kuce su nepobedivi. Grci i turci svakako nisu bratski narodi, navijanje u Atini je jedno od najboljih. Ne obracajte paznju protiv koga igraju, a narocito ne pokusavajte da vi spasavate Fenerbahce, kada vec sami oni nisu uspeli, ili im se jebalo za svoju sudbinu. Nista na svetu ne mora, a narocito da se pobedi u gostima. Kvota je veoma dobra na grke i igrajte na njih, zasluzili su.
Drugi put. ja ne mogu da verujem da su igraci Fenera toliki debili i da ce dozvoliti da Final Four u svom gradu gledaju na televiziji. Cele sezone ih gledam, uopste me nisu ubedili da su sposobni, i kladionice su protiv njih, ali eto ja sam spreman da ih "cupam" iako ne zasluzuju. Sto je jos gore, igracu na njih, a da uopste nisam siguran u to. Kladionice obozavaju igrace kao sto sam ja, i od takvih samo jos uvecavaju svoju imperiju. 

Leicester vs Atletico Madrid,  Liga Prvaka, prolaz dalje:  Atletico Madrid      1,15

Kada pogledate cetvrtfinaliste Barcelona, Real Madrid, Bayern, Juventus, Atletico Madrid, Dortmund, Monaco, Leicester, koji klub vam se cini kao uljez u ovom drustvu? Ili, drugacije receno, koji klub najmanje pripada ovoj eliti, gledajuci celu sezonu? Zasluzuje li Leicester prolaz medju cetiri najbolje ekipe u Evropi? Ja sam ove sezone na Leicester odigrao tek dva puta i to protiv njih, i na to se ponosim. To naravno ne znaci da sam uspesan kladionicar, jer sam padao na drugim mecevima, mnogo laksim, i to uglavnom na favoritima :) Leicesteru, pogotovo igracima zelim sve najgore, predvidjam im cak i ispadanje u narednih dve do tri godine, sa zeljom da to bude vec sledece sezone. Koliko god da su prosle godine osvojili simpatije, toliko su mi se smucili ove sezone. Pre svega zbog odnosa prema Ranijeriju, a zatim i odnosom prema igri, narocito u nacionalnom prvenstvu. Leicester je svakako solidan tim, blize vrhu nego donjem delu tabele, i mada su osvojili titulu, ne treba zaboraviti da su pretprosle sezone bili 14-ti, a tek 2013/2014-te usli u Premijer Ligu. Dakle, sa gotovo istim, ili slicnim timom, najpre promocija i 14-to mesto, pa titula, pa trenutno 12-to mesto. Uopste me ne cudi sto su prosle godine titulu uzeli ispred Arsenala, Liverpoola, Man.City, Man Utd i Chelsea, jer nijedna ekipa nije bila za titulu (Arsenal i Liverpool nikada nece ni biti ), ali ne mogu da oprostim onakvom Tottenhamu kako je uspeo da ispusti prvo mesto. Igraci Leicestera se kurvaju sa fudbalom kao sportom ove sezone, a to mora biti kaznjeno. Biraju ko im se svidja kao trener, biraju utakmice koje ih dovoljno motivisu, misle da zasluzuju bolji klub nego sto je Leicester. Veoma lako zaboravljaju gde su bili pre nekoliko godina, i koji nivo fudbala su igrali. Nije mi cudno sto su grupu prosli, jer su igrali sa Club Brugge, Copenhagenom i Portom, ali mi je cudno i veoma zao sto su izbacili Sevillu, klub koji je primer za mnoge klubove u Evropi. Ove sezone su imali neverovatne potope, Liverpool 1:4, ManUtd 1:4, ManUtd 0:3, Porto 0:5, Chelsea 0:3, Chelsea 0:3, Southampton 0:3,
Rezon za kladjenje je: Atletico Madrid je bolji, ozbiljniji klub za nekoliko nivoa. Dok su se smradovi iz Leicestera vukli po livadama druge lige, Atletico Madrid je igrao finala Lige Prvaka, a dva puta su uzeli i Ligu Evrope 2010 i 2012. Igraju u najjacem prvenstvu u Evropi, vec godinama su u vrhu evropskog fudbala. Prema svim evropskim takmicenjima se odnose onako kako i treba, igraju posteno, nije ni cudo sto su gotovo uvek u zavrsnicama. Englesku Premier Ligu obozavam, najvise je i igram na kladionici, jer je sinonim za pravi, ozbiljan takmicarski fudbal. ono sto englezima ne mogu da oprostim jeste nadmen odnos prema evropskim takmicenjima, kao i nipodastavanje istog. Zbog toga im, kao i reprezentaciji, zelim sve najgore.
Rizik da padnem je :prolaz Atletica igram vise iz emocija, odnosno losih zelja prema Leicesteru, a to nikada ne bi smeo da radim, i moze veoma skupo da me kosta. Kvota jeste bedna, rezultat i nije nesto, sve u svemu uopste nije vredno rizika, pogotovo mi je cudno koliko ne mogu da obuzdam emocije, kad vec stavljam svoj novac. Rezultat je nadoknadiv, stadion je odavno rasprodat, a verujem da ce i igraci domacih igrati kao dopingovani. Ako padnem, jos teze ce mi biti da vidim u polufinalu Juventus, Real (Bayern), Dortmund (Monaco) i truli Leicester. Kada su vec izbacili Sevillu, jos mi teze pada kvota od samo 1,15 na prolaz Atletica 
Kada sam razmisljao o ovom paru, imao sam samo dve dileme:
Prva. stoka teska su igraci Leicestera, igrace za premije, za novac u svom dzepu, igraju kod kuce, pokusaj sa duplom sansom 1X, kvota je sjajna 1,80 za utakmicu Lige prvaka kod kuce, uostalom igraju da spasu sezonu, a jos vise za svoje dzepove, ionako ih boli k..ac za klub.
Druga: Atletico Madrid je to, igrali dva finala Lige Prvaka u tri godine, osvojili dve Lige Evrope, i sada nece proci cirkusante iz Leicestera. Prihvati kvotu, kakva god da je, protiv engleskih govana svaka kvota je poklon.
Izabrao sam drugo. 

Real Madrid-Bayern (tim sa više kornera) 2 2.00 Premier 

Bayern ulazi sa zaostatkom od 1:2 iz prve utakmice i danas će morati zabiti barem dva gola za prolaz dalje, tako da očekujem ofanzivu od prve minute. Odlučio sam se probati ovaj tip sa kornerima iz nekoliko razloga. Bavarci u svojim utakmicama većinski imaju više kornera od protivnika, imaju takav stil igre pa evo primjera nekoliko zadnjih utakmica: vs Leverkusen 4:1, vs Real 8:4, vs Dortmund 6:3, vs Hoffenheim 9:7, u LP vs Arsenal 8:5 i 9:2 itd. Real je isto dobar što se toga tiče, imaju odlične napadačke opcije, ali nisu dominantni kao Bayern. U ligi prvaka prije 3 godine Real je Bayerna prošao lagano, a Bayern je u obe utakmice ubio u kornerima: 9:3 (izgubili 4:0) i 15:3 (izgubili 1:0). U ostalim kladionicama na ovo se kvota kreće oko 1.70-1.80, a Premier daje visokih 2.00.

Edit: Bet Live 2.05

Leicester City - Atlético Madrid - HENDIKEP 0:1 - 2 - 4.20 Super Sport 

Prva utakmica, apsolutna dominacija Atletica i onda ona pobijeda iz nepostojećeg jedanaesterca. Mislim kako se to ovoga puta nece dogoditi, nego ce Atletico ovoga puta iskoristit svoje šanse. Valja napomenuti da je Leicester prvu utakmicu moga biti postavljen skroz obrabeno te nisu imali nekih napadačkih prioriteta, dok ovoga puta moraju hvatati rezultat te se otvoriti, a svi dobro znamo da Simeonovim dečkima takav stl igre najviše odgovara. Tu prije svega očekujem da ce igrači poput Griezmanna i Carrasca iskoristiti svoju brzinu i individualnu kvalitetu te u slučajevima 1 na 1 praviti čuda. Svakako veliki hendikep je za domaće nedostatak stoperskog dvojca Huth-Morgan. U igru umjesto njih dvoje ulaze Yohan Benaloune koji je u zadnje dvije sezone u Leicesteru skupio tek 16 nastupa od kojih je većina u kupovima, dok je u prvenstu tek na brojci 5, uz njega očekujem i mladoga Benjamina Chilwella koji je na brojci 19. Od izostanaka valja još napomenuti da kod domačina nema još i Slimania, Mendya te je i Benaloune čak pod upitnikom, no očekujem da ce zaigrati u nedostatku stopera. 

U ovo prognozu se uzdam jos uzevsi u obzir koliko je "sreće" Leicester imao protiv Seville te njihov stil igre koji me podsjeca na seoski, znaci svaka ovojena lopta nabija se glavom bez obzira naprijed. 

Za hrabije bih jos dodao : 

Leicester City - Atlético Madrid - HENDIKEP 0:2 - 2 - 10.0 Super Sport 

Leicester City - Atlético Madrid - GRIEZMANN DAJE I POBJEDA GOSTA - 6,85 Super Sport 

Leicester City - Atlético Madrid - CRVENI KARTON  - DA - 4.10 Super Sport 

i naravno ziheraški odigrati jednostavno 

Leicester City - Atlético Madrid -  2 - 2.20 Super Sport 

prije 6 sati, lele92 said:

Pozdrav drugovi..

Leicester - Atletico

Vi koji se kladite na kartone i upoznati se sa svim mogucim sucima :)

Jel ce ici danas OVER 5,5? Ili bolje preskociti?

Hvala :)

Mislim da je over kartona za utakmicu Real - Bayern odlična opcija.

Za Leicester - Atletico će jako puno ovisiti o kretanju rezultata, međutim isto tako mislim da je over dobra opcija. Miroljubiva utakmica bez previše kartona mogla bi biti jedino ukoliko bi Atletico rano poveo i tako riješio pitanje prolaska. Nadam se da do toga neće doći. Što se druge utakmice tiće, mislim da ćemo gledati dosta kartona usudio bi se čak reći i neovisno o kretanju rezultata.

Bayern je od početka sezone znao da će osvojiti Bundesligu, realno za klasa su iznad svih trenutno tako da je njima Liga Prvaka ogromna motivacija. Možda su korektniji kada igraju doma i kada im sve ide po planu, ali danas očekujem da dobiju dosta kartona. Real mi je pak uvijek bio prljava momčad, pogotovo u jakim utakmicama ovog pita. Drugo je kada igraju doma i kada je koef. na njih 1,10 te kada pobjeđuju sa dvostrukim hendikepima... Nadam se kartonijadi danas, a za sutra već imam parove u glavi na koje bi dalje išao dobitak. Više u dnevnoj temi za srijedu...

Budući da danas mnoge državne televizije, poput HTV-a, ne prenose Ligu Prvaka, odlučili smo se uljepšati večer mnogim članovima i posjetiteljima.

Na SvijetKladjenja portalu imat ćemo prijenose obje utakmice Lige Prvaka i to u HD kvaliteti! Inaće, streamove utakmica možete naći na http://www.svijetkladjenja.com/live-stream/

Prijenosima možete pristupiti preko sljedećih linkova:

Real Madrid - Bayern Munchen HD (Live stream)

Leicester - Atletico Madrid HD (Live stream)

Like ukoliko vam se prijenosi sviđaju, a slobodno ih preporučite prijateljima ili podijelite na Facebooku, jer siguran sam da će večeras mnogi biti u problemu gdje gledati, prvestveno Real Madrid - Bayern. 

prije 27 minute, Goksim said:

Za Leicester - Atletico će jako puno ovisiti o kretanju rezultata, međutim isto tako mislim da je over dobra opcija. Miroljubiva utakmica bez previše kartona mogla bi biti jedino ukoliko bi Atletico rano poveo i tako riješio pitanje prolaska. Nadam se da do toga neće doći. Što se druge utakmice tiće, mislim da ćemo gledati dosta kartona usudio bi se čak reći i neovisno o kretanju rezultata.

Bayern je od početka sezone znao da će osvojiti Bundesligu, realno za klasa su iznad svih trenutno tako da je njima Liga Prvaka ogromna motivacija. Možda su korektniji kada igraju doma i kada im sve ide po planu, ali danas očekujem da dobiju dosta kartona. Real mi je pak uvijek bio prljava momčad, pogotovo u jakim utakmicama ovog pita. Drugo je kada igraju doma i kada je koef. na njih 1,10 te kada pobjeđuju sa dvostrukim hendikepima... Nadam se kartonijadi danas, a za sutra već imam parove u glavi na koje bi dalje išao dobitak. Više u dnevnoj temi za srijedu...

Hvala :)

Leicester - Atletico Madrid

Rutinski, baš tako, je madridski Atletico obavio prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka protiv engleskog prvaka Leicestera.
Minimalna 1-0 pobjeda jest varljiva, no mišljenja smo da će jednako tako, rutinski, Atletico obaviti i uzvrat te se ponovno plasirati u polufinale ovog natjecanja.
Trebao je Atletico i uvjerljivije slaviti u prvom ogledu. Istina da je zabio iz prilično upitnog jedanaesterca, ali su njegovi igrači pogađali okvir suparničku vratiju, imali su još šansi, dok Leicester u tih 90 minuta nije napravio ništa konkretno.
U uzvratu će Leicester morati igrati još otvorenije, a to bi za njega moglo biti samo još opasnije. Cijenimo ono što rade igrači Leicestera od trenutka kada je Talijan Ranieri napustio njegovu menadžersku klupu, no isto tako znamo da je Atletico jača, čeličnija, organiziranija, lukavija i na kraju bolja momčad.
Leicesterova obrana će večeras biti na još većim iskušenjima nego li u prvom ogledu, jer će napadači Atletica imati još više prostora, a tada su definitivno opasniji.

Panathinaikos - Fenerbahce | EUROLIGA

Možda i najneizvjesniji četvrtfinalni par Eurolige je onaj između Panathinaikosa i Fenerbahcea. Vjerujemo da će ovdje biti i najnapetija atmosfera. Kako na parketu, tako i na tribinama.
Jedan uz drugog su bili ovi klubovi u osnovnom dijelu sezone: Panathinaikos je ostvario omjer 19-11, a Fenerbahce 18-12. No, Panathinaikos kao i uvijek na domaćem parketu crpi enormnu snagu koja ga uvijek gura u poziciju favorita kad igra pred svojim navijačima.
O tome najbolje svjedoči omjer na domaćem parketu grčke momčadi ove sezone u Euroligi (14-1). I Fenerbahce je nastradao u Ateni (81-70), makar moramo dodati da je potom Fener, aktualni europski doprvak, itekako uzvratio u Istanbulu (pobjeda od čak+21, 84-63).
Nema sumnje da će ova utakmica rezultatski biti napeta do kraja. Pobjednik će se odlučivati u zadnjoj četvrtini, možda i u zadnjim trenucima ogleda, no poštujemo domaćina i njegovu snagu koju pokazuje u Ateni.
Isto tako, Panathinaikos ima nekoliko „killera“ u svojoj momčadi, a Fenerbahce nas baš i nije oduševio tijekom ove sezone. Bit će napeto, ali blaga prednost Pao-u.

Izvor: lutrija.hr

prije sat vremena, Goksim said:

I ja isto tako mislim i sam sam odigrao over kartone na obje utakmice na jednom listiću i nadam se prolasku večeras! S obzirom na suce i važnost ovih utakmica, trebao bi biti prolaz! Sretno svima!

20:30 Barcelona - CD Bidasoa Irun 60.5 Over @ 1.85 wwin 4/10

Dugo sam razmisljao bil uzeo over ili ne i na kraju sam ga uzeo iz par razloga.Barcelona je ekipa koja dominira u asobalu godinama godinama unazad i oni u asobalu vec jako jako puno ne znaju za poraz ili nerijesen rezultat,tako je i ove sezone gdje iz 25 utakmica imaju 25 pobjeda.Jednostavno financijski su mocniji od svih ekipa a isto tako kada imate dobre financije imate i kvalitetan roster.Matematicki gledano Barceloni treba samo jedan bod iz ove utakmice da obezbjede titulu prvakaa Spanije a oni ce uzeti i pobjedu danas jer nema seme da izgube te sa ovom pobjedom su sigurno prvaci sto se mozda i znalo prije pocetka prvenstva.Spanska liga je liga gdje pada jako velik broj golova po utakmicama,pogotovo kada igra Barcelona,jako brzo se znaju odvojiti od protivnika i onda krece samo odradivanje posla sa kojim golom vise.Ono sto je plus svakako danasnjem 'overu' je to sto je Xavi Pascual pozvao da tribine budu pune i da zajedno proslave titulu prvaka,pa sam ubjeden da ce Barcelona htjeti utrpati koji gol vise u mrezu gostiju za publiku koja dode.Druga stvar je ta sto je Barcelona gotovo ostala samo na jednom vrataru a to je makedonac Ristovski,posto se prvi golman de Vargas povrijedio na treningu,Barcelona je prinudena da uzme i za ovakve utakmice mlade golmane Barcelone B.Barcelona ima isto taj luksuz da moze dosta rotirati a to bi danas sigurno trebali vidjeti.Na svakoj poziciji imaju 2-3 kvalitetna igraca,iskljucimo li samo de Vargasa koji je povrijeden i Lasse Andersona za kojeg je sezona zavrsila,Pascual ce po najavama imati kompletan roster iako protiv Ademara nisu igrali Nodsebo i Saubich danas bi trebali biti u rosteru.Jednostavno Barca ima i kvalitetne vanjske sutere u vidu Jallouza,Jiche,Enterriosa mladi nadi u vidu Dika Mema i N'Gesana kao mozda i ponajboljeg sutera makedonije Kirila Lazarova.Sigurno nece Barca htjeti dopustiti sebi da upropasti ovakav jubilej da proslavi sa navijacima titulu pa ce ovo htjeti sto prije rijesiti.Mislim da i odbrana nece biti bas na nivou cijeli tok utakmice jer za par dana imaju susret sa Kielom u ligi prvaka i vjerujem da Pascual ne zeli jos koju povredu pa sam uvjeren da nece ulaziti u neke jace kontakte i duele sa gostujucim igracima.O gostima ovdje ni ne treba puno jer je to ekipa koja je prosle sezone ucestvovala u drugoj ligi i ove sezone se nasla u samoj sredini asobala sto je za njih sigurno vrhunski rezultat pa u ove zadnje meceve mogu skroz opusteno igrati.Igracki upitna ekipa i vjerujem da nece se ovdje pokusati 'oznojiti' za nekakvo iznenadenje i vjerujem da ce igrati jako jako opusten rukomet,sto rade par kola unazad.Inace nisam ljubitelj overa na visokim granicama ali jednostavno u ovakvim okolnostima i kada igra Barcelona jednostavno moram da probam,pa cemo vidjeti kako ce proci.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Nemacka vs BiH, Liga Nacija Hteo sam da napisem analizu na deset stranica teksta, ali mi je danasnji dan poceo tako, sto mi je kolega @fic u ranu zoru sjebao ceo dan i tako pokvario ceo weekend. Neka ide u qurac i analiza i predlog za kladjenje. Samo cu ovde prepisati istorijsku recenicu kolege @furyshaa pa neka to bude i analiza za danasnji mec izmedju svete Nemacke i BiH: "... mislim da je Bosna u prvoj utakmici pokazala gdje je i sta je, a ovdje ce biti jos gore ..."    
    • "... Nemojte zamjeriti, ali odjavljujem se ..." Nije nam jasno od cega se odjavljujes, ali zameramo ti. Od cega se odjavljujes? Od Foruma ili od realnog kladjenja? Nismo najbolje razumeli ovaj tvoj deo "...vrijeme je maknuti se od ovoga ..." pa ne znamo da li se odnosi na realno kladjenje, ili na nas Forum, ili nasu Poslednju Sansu? U svakom slucaju, ja ti svakako necu dozvoliti da "se odjavis" tek tako, odnosno ucinicu sve sto je do mene, da pokusam da kazem da ne mozes tek tako da "se odjavis". Trenutno je subota, zora je, 04.40 casova i upravo me je probudio alarm za budjenje, i to kada sam najlepse spavao. Podesio sam alarm bas iz razloga kada sam najlapse spavao, jer treba da napisem predlog za kladjenje za utakmicu Nemacka vs BiH, iako bih imao sto pametnijih stvari da radim u ovo doba jutra. I onda sam naisao na ovaj tvoj post kako nas sve "odjavljujes". Ako se tvoja "odjava" odnosi na Forum, i ako mislis da smo zasluzili ove tri reci "...ali odjavljujem se...", na to svakako imas pravo. Ali ja cu pocev od danas, sve sto je do mene, uciniti da promenis ovaj stav, barem ako smo u pitanju mi, tvoje kolege sa Foruma. Od danas cu ti slati postove, samo za tebe, i to svakoga dana sve dok ne poludis. Ti imas prava da "odjavljujes" koga hoces i kada hoces, ali i ja imam prava da kazem sta hocu, jer svaki Forum za to i sluzi. Danas pocinjem sa pricom o Dzenanu Musi, i to u 04.45. ujutro, nemoj to da izgubis iz vida. Kome sa Foruma nije jasno kako je nekada bilo moguce da Bosna, zenska ekipa Jedinstva iz Tuzle, Cibona, Split ili Partizan budu prvaci Evrope u kosarci, i to uglavnom bez stranaca, treba da vidi Dzenana Musu. On je klasican primer kakvi su nekada bili igraci sa nasih prostora, on je jedan od retkih primera kako "je nekada bilo", kako se nekada radilo sa kosarkasima, i "kakvi su nekada bili igraci". Dzenan Musa je stvarno bio nestvaran talenat, bas kao da je rodjen da bude kosarkas, tipican, skolski primer "yugo" mladog kosarkasa. Rodjen u Bihacu, ali je odmah prepoznat kao talenat, pa se veoma rano preselio u Sarajevo, i to vec sa 12 godina. Sa 12 godina se preselio u Sarajevo, sa 15 godina potpisao za Cedevitu, a sa 16 odigrao svoju prvu utakmicu u Aba League, a u medjuvremenu vec sa 16 godina bio kadetski prvak Evrope sa reprezentacijom BiH. U onom istorijskom Finalu je ubacio 33 poena, bio najbolji igrac, najbolji strelac i najkorisniji igrac turnira. Sada me mrzi da se secam da li je imao 16 ili 17 godina, kada mu je grad Bihac dodelio stan. Sada me mrzi i da pisem kakva je sve osobne rekorde oborio, jer si mi podigao pritisak nacinom kako si nas "odjavio", ali se odlicno secam da je Svetskom prvenstvu za kosarkase do 17 godina, na jednoj utakmici postigao 50 poena i takodje bio najbolji strelac turnira. Dzenana Musu obozavam samo zato sto je on poslednji primerak, toliko tipican za ove prostore, pravi foto-robot kako su se nekada stvarali igraci na ovim prostorima. Kao prvo, nema gotovo nikakvo formalno obrazovanje, kao drugo nije odlucio da se bavi naukom, vec sportom. Kao trece, kada ga vidite, kakvu ima tehniku, ili vidite njegove estetske komponente tehnike igre, odmah vas zabole oci. Prosto stipa za oci, koliko sve to ruzno izgleda. U njegovoj tehnici, sve je nepravilno, neporavilno drzanje lopte, nepravilna tehnika suta, upitna inteligencija, kada bih u jednoj recenici trebalo da napisem sta mislim o njegovim estetskim komponentama igre, to bi bilo samo jedno; sklonite decu, i ne dozvolite da ga gledaju kako igra. Ali zato, talenat ... majko moja, cist dar od Boga, iako ne Bog ne postoji. Suvi, kristalni, nestvarni i Bozji talenat i tacka. Drcan, bezobrazan, lud, motivisan, spreman da ide sam protiv desetorice, ulazi, probija, spreman da prima udarce, spreman da se pobije i sa publikom, i sa protivnikom ... milina ga je gledati, a stipa za oci koliko je to ruzno. Dzenan Musa je poslednji primerak balkancine, koji ce se pobiti u sred recimo Atine, gde razjarena rulja hoce da te rastrgne, ili te vredja, a on ide u prodor jedan protiv deset, majko moja. Sa 19 godina je i zvanicno proglasen evropskom zvezdom u usponu, a onda je na red doslo vreme da se naplati ostecenje zvano balkanski prostor gde je Musa odrastao. Musa je vec sa 19 godina pomislio da mu u Evropi niko nista ne moze, i da je Nba pravo mesto za njega. Brooklyn Nets ga je izabrao na draftu, a vec u prvoj godini mu dao 1.7 miliona dolara.  Da je mene neko nesto pitao, kao sto me niko nikada nista ne pita, ja bih Musu uhapsio jos na aerodromu, a onoga ko mu je uvalio pricu da on moze da uspe u Nba, bih poslao u bolnicu, ili ludnicu. Po konstituciji, tehnici igre, nacinu igre, mentalitetu, poziciji na kojoj igra, sklopu u glavi .... Musa u Nba ne bi mogao ni ovce da cuva, to je jasno svima koji su barem nekada culi za kosarku. I onda classik. U prvoj utakmici, a nije ni morao da je igra, jer je sve bilo jasno, sest minuta igre, dva poena, pa razvojna liga, pa ga zamenili sa Detroit Pistonsima, pa ga ovi odmah otpustili, pa mars u tri pic*#*#ke materine, pravac nazad u Evropu. Kao i svi polupismeni crnci, i Musa je mislio da povratkom u Evropu, i to jos u Efes, prvaku Evrope, nekome cini uslugu. Mislio je da se u Efesu nece igrati kosarka ako on ne dodje. Kad ono ... qurac ...cetiri nastupa u Euroleague, ukupno dvanaest minuta igre i opet otkaz, opet mars u tri pic*#*#ke materine. To je karijera Dzenana Muse dok ju je on vodio, to je karijera kada je on razmisljao, to su rezultati kada se radilo kako je on mislio da treba. A onda je njegovu karijeru poceo da vodi menadzer, posto se videlo kuda vodi put kada polupismeni balkanac razmislja. Njegov menadzer je procenio da je za njega najbolje da ode u drugoligasa Breogan, koji je tek izborio promociju u spansku Acb Ligu, dakle njegov menadzer je procenio da treba da ode na selo, u seoski klub, a ako ima malo mozga u toj balkanskoj glavi, posle cemo videti rezultate takve procene. Sve ostalo je istorija. Hej @fic Evo, vec je svanulo, trenutno je 06.55 a ja nisam niti napisao analizu za sve ostale kolege sa Foruma, niti sam se umio, niti oprao zube, a pogotovo se nisam naspavao. Nisam ni masturbirao, a vreme je. I to sve zbog tebe, jer mi je dan poceo tako sto si mi odmah ujutro podigao pritisak. Za danas bi mogao, za pocetak samo da procitas ovu moju pricu o Dzenanu Musi, toliko valjda mozes da ucinis za nas, tvoje kolege sa Foruma. Slobodno koristi Google da vidis sta je sve Musa uradio u Breoganu, i gde je otisao posle. Hteo sam da ti kazem, ako si pao nekoliko puta u realnom kladjenju, ili ako "od leta ne ide", to je za tebe, kao sto je  Dzenan Musa nakon Nba otisao na selo. Otisao jeste, ali se zatvorio u dvoranu, trenirao preko granice bola, posvetio se sebi i radu na sebi, slusao druge, a ne sebe, pao na kolena, ali se i podigao i obrisao prasinu sa sebe. Ako si padao u realnom kladjenju, samo da ti kazem da sam ja pao prvo tako, sto sto Bayern nije dao vise od jednog gola St.Pauliju, pa sam pao na Dinamu iz Zagreba, iako ga nikada u zivotu nisam igrao, jer sam slusao gore od sebe, slusao sam ceo Forum, pa sam pao na francuzima, iako nikada ne igram reprezentacije, a opet sam slusao gore od sebe, opet kolege sa Foruma, pa ko me yebe. Ako "nas odjavljujes" jer si padao u realnom kladjenju, onda to znaci da nisi pravio dobre izbore. Pao si na kolena, pa treba da se podignes. Ti svakako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma, ali sam siguran da imas vise mozga od Dzenana Muse. Mogao bih malo da naucis nesto i iz njegovog primera kako se podigao sa kolena i gde je sada. Nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma, ali ako nas "odjavis", prva liga nece biti ista sa ili bez tebe. Ako "nas odjavljujes sa Foruma", onda treba da te je sramota. Na to svakako imas prava, ali pre nego sto "nas odjavis", seti se da je sve ove godine neko ubacivao tvoje predloge i tvoje koeficijente u tabele, a da nije morao. Seti se da je neko citao tvoje predloge, a takodje nije morao. Seti se, da je neki kolega uplacivo svoj realan novac na tvojim predlozima, jer ti je verovao. Seti se da je neki kolega sa Foruma predlozio specijalne pozivnice, da bi se eventualno ispravile neke nepravde na konacnim tabelama. Seti se da je neki administrator sa ovog smesnog Foruma, bas tebi dodelio specijalnu pozivnicu, a ti "nas odjavljujes". Seti se da ti nisi "od juce" na Forumu, vec si starosedelac. Seti se da je zbog tebe neko kidao nerve kada su ti predlozi prolazili u stotim minutima utakmice. Seti se da si bio deo jedne regionalne zajednice, u kome se niko ne poznaje, u kome ne govorimo istim jezicima, ali se odlicno razumemo. I na kraju, pre "nego sto nas odjavis", seti se da ce sada ovaj @Fitoz, najgori pobednik u istoriji svete Poslednje sanse, preuzeti prvu poziciju na tabeli prve, elitne. Da ne govorim o nivou koliko je gospodski da nas bas sada "odjavis" kada si zaredjao dva uzastopna pada u svetoj Poslednjoj Sansi, a to ti nije padalo na pamet u prethodnih sedamnaest kola. Samo jos da kazem, da je tvoj predlog iz ovog kola Poslednje sanse bio odlican i sa rezonom, iako ga nisam igrao u realnom kladjenju. Nastavice se  Leonardo Drugi, subota 07.20 casova  
    • Nogomet, liga nacija, nedjelja Norveška - Kazahstan, domaćin daje bar 2 gola, 1.20, supersport  
    • To je to od mene. Vrijeme je maknuti se od ovoga, a ova PŠ me još držala. Od ljeta ne ide nikako ova kladionica. Treba jedna pauza opet. Nemojte zamjeriti, ali odjavljujem se. Pozdrav i sretno s klađenjem.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use