Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• 12.04.  nogomet Premier league, Bundes liga Manchester City - Crystal palace over 1,5  1,20 Bayer Leverkusen - Union Berlin over 1,5  1,20 Kiel - St. Pauli over 1,5  1,30  
    • I danas sam hteo da lupetam u Dnevnoj Temi, pisem motivacione govore, i da se zayebavam. Ali necu. Previse volim svetu Poslednju Sansu, a pogotovo Guts-Leonardo Kup, najteze takmicenje na svetu. Poslednju Sansu sam ja smislio i dozivljavam je kao svoju, a vi, seljaci sa Foruma to nikada necete razumeti. Nikada necete razumeti sta znaci ljubav i koliko je ljubav snazno osecanje.  Cetvorica kolega veceras cekaju jedinicu na Efes u svojim predlozima u Guts-Leonardo Kupu. Jednom kolegi je to jedini predlog na cekanju. Verovatno ce pola Foruma tu jedinicu odigrati i u realnom kladjenju, ili ste vec odigrali. Verovatno ce neko sa najbrzim internetom pokusati tu jedinicu da postavi i u danasnjem kolu svete Poslednje Sanse. Ako danas prodje ta jedinica, teoretski bi “preziveli” svi koji su postavili svoje predloge u Kupu, imali bismo situaciju da je postavljeno sedam predloga i da niko jos nije pao. Zivela Poslednja Sansa, ziveo Guts-Leonardo Kup, zivela spektakularna zavrsnica druge, amaterske gde niko od prvih deset na tabeli uopste ne primasuje, zivela ljubav koju nikada necete razumeti. Stvarno bih bio seljak kada bi danas lupetao u Dnevnoj Temi. Danas je najvaznije da Efes prodje, jer smo ljudi, a ne stoka. Danas sam dosao na Forum da pruzim podrsku svima koji imaju u svojim predlozima ovu istorijsku jedinicu na turke. Dok ste vi spavali kao bebe, ja sam celu noc proveo budan, samo za vas. Evo trenutne tabele Euroleague na danasnji dan Sve je jednostavno. Ako Efes i Barcellona veceras dobiju, sto bi morali, Barcellona i Efes bi izbacili Reala sa petog mesta i bacili bi ga u play-in, a Barcellona na petom i Efes na sestom mestu bi na taj nacin izbegli doigravanje, i imali vremena da se spreme na miru za rulet play-offa. Dok ste vi spavali kao bebe, ja sam pogledao sve highlightse Efesa i Zalgirisa u ovoj sezoni, pregledao sam sve rezultate Efesa kod kuce i Zalgirisa u gostima, pogledao sam ceo podcast gde su caskali treneri Efesa i Zalgirisa, gde se samo potvrdilo ono sto sam vec odavno znao, da su veliki prijatelji Ja stvarno ne znam kako bi danas moglo da se padne na Efesu, a potrosio sam celu noc da zamislim barem neku sliku kako bi to moglo da se desi. Jedina mogucnost jeste neka istorijska losa igra, nervoza ili promasaji u sta ne verujem. A sada idem da spavam. Sto se mene tice, prilicno sam miran, stvarno ne vidim kako bi moglo veceras da se padne, osim ako se ne desi opet neka Severna Makedonija. Prvi put u svom zivotu zelim svim drugiligasima da im svi predlozi prodju do kraja sezone, a danas zelim celom svetu da prodje ova jedinica na turke, majku im yebem, zbog njih nisam spavao celu noc.  Zivela Poslednja Sansa, zivela drama u drugoj amaterskoj, ziveo Leonardo Veliki koji je svu ovu dramu i horor kreirao, zivela ljubav, napred Efeseeeeeeeeeeeeee. A tebe kolega @mesrine ko yebe. Danas nema motivacionog govora za tebe, napisacemo ga neki drugi put, danas je najvaznije da prezivimo turke. Idemo Efeseeeeeeeeeee, jos samo danas pobedite i ne morate nikada vise.    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use