Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

CASH OUT / KONTRIRANJE

Vagabundo

Recommended Posts

Kada i kako koristite Cash Out opciju ili ti ga igranje kontre? Prerano, prečesto ne vrijedi jer onda nikad do zarade. Ako se pak stalno odlaže s time može se gubit nepotrebno lova ako postoji šansa za izvuć barem ulog. Kada se odlučujete na tu opciju?

Ja sam nekak došao do zaključka ako recimo odigrate 3-4 para na listiću da nije loše odlučit da se čeka zadnji par. Ako tiket padne prije zadnjeg para, jebiga ošla lova. Ako par dočekate zadji par onda sukladno utakmici ili osiguravate dobitak ako sve ide po planu ili vadite ulog ako vam se crno piše.

U zadnje vrijeme sam ni tam ni vam sa dobicima zbog preranog Cash Out-a. I sad već lagano gubim živce i mislim da je gornja strategija najbolja što se toga tiče.

Ako netko ima još nekih strategija, načina kako si osiguravate dobitak/ulog neka slobodno napiše. :)

• 6 months later...

Nisam našao na forumu gde piše detaljno kako se igra cash out,pa ako nije problem da mi neko to opširno objasni,da li se može igrati u singlu,kada se može uplatiti ta igra jel treba da prođe određano vreme npr 30 min od početka tekme,koliko se prvobitna kvota smanjuje,da li je isplativo igrati sa kvotama ispod 2 ,npr 1.80,1.90?Jel to zavisi sve od trenutnog rezultata i minuta u toku klađenja.Npe uplatim 10e na neki tim i on povede već u 10 minutu i ja hoću da stopiram i igram cash out,da li je to moguće i koliko će se kvota umanjiti?Isti slučaj a igra se 80 minut jel onda manje gubim  nego ako stopiram u 10 minutu?Jel se može igrati u zemaljskoj kladionici (ne online),ali da budem u kladionici i stopiram?Toliko za početak ima tu još podpitanja ali verujem da će mi biti jasnije nakon odgovora na ova pitanja

prije 3 sati, Gargamel said:

Nisam našao na forumu gde piše detaljno kako se igra cash out,pa ako nije problem da mi neko to opširno objasni,da li se može igrati u singlu,kada se može uplatiti ta igra jel treba da prođe određano vreme npr 30 min od početka tekme,koliko se prvobitna kvota smanjuje,da li je isplativo igrati sa kvotama ispod 2 ,npr 1.80,1.90?Jel to zavisi sve od trenutnog rezultata i minuta u toku klađenja.Npe uplatim 10e na neki tim i on povede već u 10 minutu i ja hoću da stopiram i igram cash out,da li je to moguće i koliko će se kvota umanjiti?Isti slučaj a igra se 80 minut jel onda manje gubim  nego ako stopiram u 10 minutu?Jel se može igrati u zemaljskoj kladionici (ne online),ali da budem u kladionici i stopiram?Toliko za početak ima tu još podpitanja ali verujem da će mi biti jasnije nakon odgovora na ova pitanja

Preporučio bi ti da otvoriš račun u bet365 kladionici i probaš sa 2-3 oklade sa npr. 1e. Da malo testiraš i shvatiš kako stvari funkcioniraju. Cash out možeš napraviti u svakom trenutku a ispala, odnosno koeficijent po kojem se listić diskontira ovise o rezultatu tj. trenutnom koeficijentu na tu okladu. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use