Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 8.4.2017.

IzudinB

Recommended Posts

RIJEKA - DINAMO ZAGREB   2    3.1 SuperSport

Po meni veliki poklon kladionica, Rijeka solidna ekipa nista vise, dobri su ali samo za okvire HNL-a. Koliko god oni dobre rezultate ove sezone imaju toliko ja mislim da oni nisu ekipa u skladu tih rezultata. Pojedinačno u rangu Hajduka, ništa više, jedina razlika koja se pokazuje bodovima i trenutnom stanju na tablici je Matijaž Kek na jednoj strani i Pušnik te trenutno Carillo na drugoj, dakako uprave. Također, usporedimo Rijeku u prvom dijelu sezone i drugome, sve je jasno prodali su ono malo nade za titulu u liku i dijelu Mateja Mitrovića, koji je davao neku vrstu sigurnosti, naime odlaskom Mitrovića Rijeka je izgubila ono navjrijednije sta je imala a to je čvrsta obrana, u drugome dijelu sezone dosta griješe, neki pa cak i amaterski kiksevi su pravi odraz koliko im je znacio Mitrović.

No dosta o prosječnoj Rijeci, pričajmo malo o nadprosječnom Dinamu, ne samo da su DUPLO, znaci DUPLO skuplja momčad od Rijeke ( transfermarkt ) , tu su i puno iskusniji i kvalitetniji, dok se Rijeka igrala sa Cibalijom, Splitom i njima sličnima Dinamo je rušio Arsenala na Maksimiru, znam, slažem se da to nije ta ista momčad ali opet smatram da kada imaju barem 20% motiva i želje mogu srušiti, pardon ne srušiti, izrugati se sa bilo kojom ekipom iz naše male močvare, a tih 20% ce svakako imati na punoj Rujevici. No to nije sve sjetimo se lika i djela Zdravka Mamića, velikog gazde, ako ste mislili da je otišao varate se, sada samo iz pozadine dirigira cijeli ovi cirkus sa svojim omiljenim igračkama.  No da vam sada nepišem neke romane, propovijedi ili slično puštam vas da sami procjenite jesam li neki luđak ili samo realista. Zato uz ovi po meni poklon od 3.1 predlažem još par tipova glede ove utakmice, na vama je da odlučite igrati li ili ne. 

RIJEKA - DINAMO ZAGREB   ( CRVENI KARTON ) DA  2.7 SuperSport

RIJEKA - DINAMO ZAGREB   ( HENDIKEP 1:0 )  2    8.0 SuperSport

RIJEKA - DINAMO ZAGREB   ( REG. VRIJEME I ZBORJ GOLOVA 2.5 ) 2 I VIŠE  6.0 SuperSport 

16:00 Middlesbrough - Burnley Zbroj kartona -3,5+ over - 1,79 wwin

MBoro zauzima 19 mjesto tabele sa 23 boda iz 30 utakmica.Imaju skor 4-11-15 sa gol razlikom 22:37.Kao domacini na svom Riversideu odigrali su 14 utakmica i upisali skor 3-4-7 sa gol razlikom 12:17.Dosta lose igraju u zadnje vrijeme, stoga eto ih na mjestu koje vodi u nizi rang, i tesko da ce se iscupati.U zadnjih 5 utakmica imaju 4 poraza i remi, a prosli mec izgubili su od Hulla kao gosti sa 4:2.Trener Steve Agnew u danasnjem mecu nece moci racunati na George Friend (odbrana,17/0), Calum Chambers (odbrana,18/0),  Fabio (odbrana,17/0), dok je Gaston Ramirez (sredina,22/2) upitan za ovaj mec.

Burnley zauzima 14 mjesto tabele sa 35 bodova iz 31 utakmice.Imaju skor 105-16 sa gol razlikom 32:44.Kao gosti odigrali su 15 utakmica i jedina su ekipa bez gostujuce pobjede, skor 0-3-12 sa gol razlikom 9:30.Seriju od 7 utakmica bez pobjede prekinuli su u proslom kolu kada su kuci savladali Stoke 1:0.Trener Sean Dyche u danasnjem mecu nece moci racunati na Johann Berg Gudmundsson (sredina,16/1) i Dean Marney (sredina,21/1), dok je upitan nastup Steven Defoura (sredina,20/1).

Ono za sto sam se ja odlucio u ovom mecu  jeste over na kartone.Zasad je MBoro na 60 zutih kartona, dok je Burnley na 56 zutih i 2 crvena kartona.Prvi međusobni mec ovih ekipa zavrsen je pobjedom Burnleya 1:0, a tada je palo cak 11 zutih kartona.Danasnji mec sudi Martin Atkinson koji je zasad podijelio 76 zutih i 2 crvena kartona na 22 utakmice.

20:00 Dijon - Bastia Zbroj kartona -4,5+ over - 2,07 wwin

Dijon zauzima 17 mjesto tabele sa 29 bodova iz 31 utakmice.Imaju skor 6-11-14 sa gol razlikom 39:48.Kao domacini na svom Stade Gaston-Gérard  odigrali su 15 utakmica i upisali skor 5-5-5 sa gol razlikom 21:17.Vec 6 kola su bez pobjede, a upisali su 4 poraza i 2 remija.U proslom kolu otkinuli su bod Marseilleu u gostima, bilo je 1:1.Trener Olivier Dall’Oglio za vecerasnji mec pozvao je sledece igrace:

Leroy, Reynet – Chafik, Lang, Lotiès, Haddadi, Varrault – Abeid, Amalfitano, Belmonte, Kwon, Lees-Melou, Marié, Martin, Sammaritano – Bela, Diony, Rivière, Tavares.

Nedostaju Bouka Moutou (odbrana,8/0), Abdelhamid (odbrana,17/0), Rüfli (odbrana,19/0), Balmont (sredina,17/0), Bahamboula (sredina,11/1).

Bastia je posljednja momcad prvenstva sa 25 bodova iz 31 utakmice.Imaju skor 5-10-16 sa gol razlikom 24:45.Kao gosti na 15 utakmica imaju skor 2-1-12 sa gol razlikom 10:31.Njihova forma je teski ocaj jer su bez pobjede u zadnjih 19 utakmica.U 5 zadnjih imaju 2 remija i 3 vezana poraza, Giungamp 5:0, Metz 1:0 i Lille 1:0.Trener Rui Almeida za vecerasnji mec pozvao je sledece igrace:

Leca, Vincensini, Thébaux - Cioni, Djiku, El Kaoutari, Rose, Bengtsson, I.Diallo - Keita, Cahuzac, Coulibaly, Oniangué, Ngando, S.Diallo, Mostefa - Raspentino, Achaempong, Crivelli, Saint-Maximin, Nangis.

Nedostaju Squillaci (odbrana,10/0), Marange (odbrana,19/0), Danic (sredina,24/3).

Obzirom da je ovo duel sa dna tabele i da su obje ekipe u borbi za opstanak odlucio sam se za kartone.Prvi mecc ovih ekipa zavrsen je 0:0 i tada su pala 2 zuta kartona.Dijon ove sezone ima 61 zuti i 6 crvenih kartona, a kuci 23 zuta kartona.Bastia ima 65 zutih kartona i 13 crvenih, a kao gosti imaju 35 zutih i 8 crvenih kartona.Vecerasnju utakmicu sudi François LETEXIER koji je na 17 utakmica podijelio 54 zuta i 4 crvena kartona.

prije 29 minute, paramtikete said:

RIJEKA - DINAMO ZAGREB   2    3.1 SuperSport

Po meni veliki poklon kladionica, Rijeka solidna ekipa nista vise, dobri su ali samo za okvire HNL-a. Koliko god oni dobre rezultate ove sezone imaju toliko ja mislim da oni nisu ekipa u skladu tih rezultata. Pojedinačno u rangu Hajduka, ništa više, jedina razlika koja se pokazuje bodovima i trenutnom stanju na tablici je Matijaž Kek na jednoj strani i Pušnik te trenutno Carillo na drugoj, dakako uprave. Također, usporedimo Rijeku u prvom dijelu sezone i drugome, sve je jasno prodali su ono malo nade za titulu u liku i dijelu Mateja Mitrovića, koji je davao neku vrstu sigurnosti, naime odlaskom Mitrovića Rijeka je izgubila ono navjrijednije sta je imala a to je čvrsta obrana, u drugome dijelu sezone dosta griješe, neki pa cak i amaterski kiksevi su pravi odraz koliko im je znacio Mitrović.

No dosta o prosječnoj Rijeci, pričajmo malo o nadprosječnom Dinamu, ne samo da su DUPLO, znaci DUPLO skuplja momčad od Rijeke ( transfermarkt ) , tu su i puno iskusniji i kvalitetniji, dok se Rijeka igrala sa Cibalijom, Splitom i njima sličnima Dinamo je rušio Arsenala na Maksimiru, znam, slažem se da to nije ta ista momčad ali opet smatram da kada imaju barem 20% motiva i želje mogu srušiti, pardon ne srušiti, izrugati se sa bilo kojom ekipom iz naše male močvare, a tih 20% ce svakako imati na punoj Rujevici. No to nije sve sjetimo se lika i djela Zdravka Mamića, velikog gazde, ako ste mislili da je otišao varate se, sada samo iz pozadine dirigira cijeli ovi cirkus sa svojim omiljenim igračkama.  No da vam sada nepišem neke romane, propovijedi ili slično puštam vas da sami procjenite jesam li neki luđak ili samo realista. Zato uz ovi po meni poklon od 3.1 predlažem još par tipova glede ove utakmice, na vama je da odlučite igrati li ili ne. 

RIJEKA - DINAMO ZAGREB   ( CRVENI KARTON ) DA  2.7 SuperSport

RIJEKA - DINAMO ZAGREB   ( HENDIKEP 1:0 )  2    8.0 SuperSport

RIJEKA - DINAMO ZAGREB   ( REG. VRIJEME I ZBORJ GOLOVA 2.5 ) 2 I VIŠE  6.0 SuperSport 

ne zaboravi da ih je ta rijeka razbila 5:2. 

ja ovdje uzimam x2 jer ako ovo ne dobiju gotovo je a s obzirom da ovako los dinamo odavno nisam gledao nebi me cudilo i da ne dobiju pa se pokrivam xom

Just now, ropest said:

ne zaboravi da ih je ta rijeka razbila 5:2. 

ja ovdje uzimam x2 jer ako ovo ne dobiju gotovo je a s obzirom da ovako los dinamo odavno nisam gledao nebi me cudilo i da ne dobiju pa se pokrivam xom

da, ali to je bila druga priča, nemotivirani dinamo, mislim da je još cico bio trener i slično, ma budimo realni, ova današnja rijeka je nastala poklonima zdravka mamića, nece im poklonit i lp, jedinu stvar sta mamija veseli i dinamo drzi na zivotu ;) al dobro svak ima svoje mišljenje, vidjet cemo u 21:00 tko je bia u pravu :)

prije 9 minute, paramtikete said:

da, ali to je bila druga priča, nemotivirani dinamo, mislim da je još cico bio trener i slično, ma budimo realni, ova današnja rijeka je nastala poklonima zdravka mamića, nece im poklonit i lp, jedinu stvar sta mamija veseli i dinamo drzi na zivotu ;) al dobro svak ima svoje mišljenje, vidjet cemo u 21:00 tko je bia u pravu :)

nemotivirani? hm.   

a i sto se tice cico-petev , stvarno neznam koji je gori, pod petevom se muce i sa nizerazrednim klubovima da im nema sudaca i poguranaca od klubova  davno bi se pozdravili s ikakvim sansama a i ruze ja mislim vise ne cvjetaju sa rijecanima...

ne kazem da se ne slazem sa tvojim izboromjer se i sam nadam da dinamo ovo dobija, navijam za njih ali s razlogom se moze biti zabrinut jer rijeka je u naletu a dinamo kao sto rekoh ne pamtim kad sam gledao losiji i da se vise muci + razbili su ih prvu kod kuce ...
i utakmica je u 7 , ne u 9, pzdrav  ;) 

Bayern M. - Dortmund Over 1 Goal, Over 2 Cards, Over 8 Corners @ 2.70 WilliamHill

Nastavljam sa ovom ponudom iz WilliamHilla koja mi se svidja, vise od 50 % ovakvih opklada prolazi a kvote skoro uvek iznad 2. Ovo je derbi kola Bundeslige, 2 najjaca tima ili bolje receno najjaci tim i drugi odmah iznad Bayerna vec nekoliko godina unazad. Svima je poznat stil igre i jednog i drugog tima, radi se o ekipama sa izrazito ofanzivnim kvalitetima, jurice se po terenu. I jedni i drugi mogu napuniti protivnika kornerima, a svakako moze postici po barem jedan gol. Bayern ove sezone najbolji po proseku kornera sa 6.7 kornera po mecu, Dortmund odmah iza sa 6.3 kornera. Takodje, kartoni ne bi smeli izostati, u prvom mecu ove sezone koji je dobio Dortmund kod kuce videli smo 5 kartona, danas je granica na 4.0, mislim da ponovo moze ici preko ali eto ovo je cak i niza granica, samim tim izglednija. Marco Fritz ce suditi ovaj mec, vec nekoliko meceva ide na 3+ kartona, sudio je 2 puta okrsaje izmedju ova dva tima, podelio 7 zutih(kup) i 5 zutih (liga, prosle sezone). Mislim da ce danas podeliti bar 3 kartona.

prije 1 sat, ropest said:

nemotivirani? hm.   

a i sto se tice cico-petev , stvarno neznam koji je gori, pod petevom se muce i sa nizerazrednim klubovima da im nema sudaca i poguranaca od klubova  davno bi se pozdravili s ikakvim sansama a i ruze ja mislim vise ne cvjetaju sa rijecanima...

ne kazem da se ne slazem sa tvojim izboromjer se i sam nadam da dinamo ovo dobija, navijam za njih ali s razlogom se moze biti zabrinut jer rijeka je u naletu a dinamo kao sto rekoh ne pamtim kad sam gledao losiji i da se vise muci + razbili su ih prvu kod kuce ...
i utakmica je u 7 , ne u 9, pzdrav  ;) 

Mislio je da cemo vidjeti u 9 jer je do tada gotovo 

On 04. 04. 2017. at 23:47, Koki22 said:

Pretpostavljao sam koga će stavit,nisu imali koga drugog osim njega ili Vučemilovića...obzirom na važnost utakmice 6.5 mora bit granica,nema šanse da se tu zeznu,a opet se mora igrat over,htio ne htio...očekuje se rovovska utakmica,ne vjerujem da će se tu umirat u nekoj ljepoti...vjerovatno ću to spojit sa overom na Atletico-Real i kakve su se stvari počele događat,ako taj double promašim,hladim se od kartona do daljnjega..bolje ganjat onom kome treba,prvenstva su pri kraju,nemam se snage više živcirat hoće mutavi sudac dat žuti za neki start ili ne,ili da li će dat žuti kod penala i slične stvari...

znači ove sezone neznan jel ijedan veliki derbi išao over, ovo je više tragedija, prije par dana mi oni čelavi kreten Mike Dean izbije lovu sada ovi klošar na real - atletico , jebo me pas ako vise odigram kartone, dobro govoriš ide prvenstvo dalje svaka utakmica je bitna, od sada samo na ove sta im treba ! 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use