Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 15.4.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Ponuda je odlična i nadam se da ćemo se svi aktivirati i dobro je proanalizirati i lijepo zaraditi pred Ligu Prvaka. Da, već sljedeći tjedan se igraju uzvrati tako da će biti materijala za klađenje!

Isto tako, to imajte i na umu, kod klađenja na neke favorite tipa Monaco koji su igrali prije par dana u Ligi Prvaka, moraju odraditi prvenstvo i onda ponovo za par dana igraju uzvrat Lige Prvaka i možda utakmicu sezone...

Inter - Milan

Vrući gradski derbi a dobra vijest jest da utakmicu sudi Orsato.

6rtWuUC.png

Granica se čini visokom, međutim druge kladionice su je stavile i na 7,5 tako da je 7,0 u kladionici koja nema porez te računa eventualni crveni karton dobra opcija. Inaće, Orsato je sudio utakmicu Dortmund - Monaco koju su vjerujem mnogi gledali. U poprilično korektnoj utakmici dosudio je samo 18 prekršaja a podijelio je čak 7 žutih kartona. Statistika kojom se nemogu mnogi pohvaliti, odnosno gotovo svaki drugi prekršaj je bio karton.

Na ovom derbiju sigurno možemo očekivati 30+ prekršaja a vjerujem da će onda, shodno tome, i broj kartona biti barem za jedan veći nego u Ligi Prvaka. Očekujem i nešto prljavih talijanskih poteza i prigovaranja, tako da bi i tu mogli zaraditi koji karton. Šteta da termin utakmice nije noćni, to bi sigurno dodatno podignulo tenzije ali mislim da se i ovako može probati za neki srednji ulog. Ipak nećemo pretjerivati jer ima i drugih utakmica, a slijedi i Liga Prvaka te uzvrat Europske lige na kojima očekujem da dignemo lijepu lovu. ;)

Tottenham - B'mouth

IMO odličan kombo. 1,60 za neki srednji/viši ulog a oklada mi izgleda jako realna i logična. Dakle da će T'ham pobjediti te prvi doći do 5 kornera.

YXEUiZt.jpg

Kladionice očekuju 6-7 kornera domaćina dok su gostima prognozirale eventualno 3 kornera. Jasno je da će Tottenham dominirati i napadati a vole igrati po krilima i pucati izvan 16 metara. Također, gosti nisu previše motivirani, osigurali su se a u Europu naravno ne mogu. T'ham je drugi i može se nadati kiksevima Chelsea i eventualnom naslovu. Nije pretjerano realno ali njihovo je da pobjeđuju i nadaju se. Uglavnom, čini mi se lijepi double za početak dana budući da se igra u launch timeu... ;)

Everton - Burnley 

Ista stvar, uz jednu iznimku. Predlažem odigrati da Everton dobiva jedno poluvrijeme, te da će prvi doći do 5 kornera. Ovdje bi korneri isto trebali lagano proći. Granica je na čak 7,5 za Everton koji je poznat kao momčad koja ima puno kornera, pogotovo pred svojim navijačima. 

Isto tako, budući da je 1,40 na pobjedu, 1,25 na to da osvajaju barem jedno poluvrijeme je valuebet odnosno koeficijent bi inaće trebao biti znatno manji.

3ReDpvl.jpg

Everton je trenutno na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Europsku ligu. Naravno da bi htjeli osigurati Europsku ligu bez kvalifikacija a potajno se možda nadaju i Ligi Prvaka. U oba slučaja moraju pobjeđivati a gosti, kao i kod ranijeg prijedloga neće biti pretjerano motivirani. Ispast neće a neće niti u Europu...

Mislio sam se bi li ovaj double ili samo Željo 1x i manje od 2,5 koja je finih 2.01 ali sam morao i Zrinju odigrati pa ćemo ovako.

Zrinjski-Radnik 1 1.29
Željezničar-Sarajevo 1x 3,5- 1.64

Wwin 2.12

- Zrinjski pod Bakom igra dobar nogomet. Razbili su Krupu kući 4:0, a nakon toga su dva derbija protiv Želje i Sarajeva odigrali bez golova. Vraćaju se na svoj teren u kojemu jednostavno do kraja sezone moraju dobijati ovakve utakmice. Radnik je u prvom kolu Lige za prvaka iznenadio Sarajevo i uzeo bod na Koševu ali je i tu Sarajevo dosta fulalo. Nakon toga su neriješili kod Krupe (gubili 1:0), pa izgubili na domačem terenu od Slobode 1:0. Obrana im malo šteka u zadnje vrijeme posebno 17-godišnji golman Hodžič. Radnik je uvijek bio tvrda i teška ekipa i mislim da neće Zrinja tako lako kako kvote govore ali svejedno mislim da dobijaju jer si jednostavno ne smiju dopustiti kiks. Očekujem napadačku igru od prve minute kao i u prethodnim utakmicama. Zrinja će igrati bez Barića, Stojkića, Jakovljevića i Mešanovića. Meša je u zadnje vrijeme pravo drvo i nadam se da će Kajkut odigrati dobru utakmicu (napokon), a umjesto Stojkića bi trebao igrati Kukoč koji je protiv Širokog pokazao o kakvom se igraču radi ali je i pokazao kolika je mazga kada je sam izašao sa terena i ovo mu je možda posljednja prilika da se dokaže ovdje.

- Veliki gradski derbi, ne treba puno riječi trošiti. Uvijek su bile teške utakmice između ova dva kluba a s obzirom i koju težinu ova nosi, vjerujem da će biti još teže. Željo igra bolje i igra na domaćem terenu tako da će teško po meni kiksati. Mislim da ćemo gledati utakmicu kao prethodna dva derbija prošli tjedan između Zrinje i Želje i Sarajeva i Zrinje, znači tvrde i teške utakmice u kojima će mreže mirovati. Zadnjih pet međusobnih: 0:0, 1:1, 0:1 (Željo), 1:0 (Željo), 0:0. Mislim da je i super isplativo 1x i manje od 2,5 što sam pisao i gore, ali sam se ipak odlučio za ovakav double.

Southampton-Manchester City 

Zadnji susret u subotu u programu Premiershipa na St.Mary stadionu odigrati ce Southampton i Manchester City. Domaci "Sveci" drže se sredine tablice a ovaj dvoboj dočekuju na krilima dviju uzastopnih pobjeda. Pep Guardiola na teži je način naučio da nije isto voditi Barcelonu i(li) Bayern i voditi Manchester City. Građani su trenutno na četvrtome mjestu koje vodi u Ligu prvaka no konkurencija je blizu i svaka utakmica je bitna. 60 golova je postigla momčad Citija u 31 odigranih utakmica i Guardiola napadom može biti zadovoljan. Obrana je slabiji dio momčadi dovođenje Brava i tjeranje Harta iz ekipe i nije se pokazalo dobrim potezom jer primili su u prvenstvu 35 gola. Nije na ruku išlo ni ozljede posebno Kompanya koji je najbolji stoper u ekipi. Belgijac se vratio u momčad no trebati će vremena da to sve sjedne na svoje mjesto. Predviđam ovdje utakmicu u kojoj će obje momčadi postići gol. Southampton pred domaćom publikom sigurno će tražiti šansu protiv ranjive obrane gostiju, gosti će igrati na posjed i preko Kun Aguera tražiti svoju šansu. City je blag favorit no Southampton je ušao u dobro razdbolje nemaju poraz u zadnje tri utakmice i mislim da je ovdje najsigurnija opcija gol sa svake strane. 

TIP: Obje momčadi postižu gol 1,61 @bet365

Bayer Leverkusen-Bayern Munchen 

U derbiju dana u Bundesligi na Bay Arenu stiže prvak Bayern. Bayer Leverkusen je prije nešto više od mjesec dana smijenio Roger Schmidta i na njegovo mjesto doveo Tayfun Korkuta. Očekivali su u klubu da ce ta smjena donjeti pozitivni šok u ekipi nažalost po njih želja im se nije ispunila jer ova talentirana momčad i dalje ne igra kako bi mogla. Korkut je na klupi ostvario jednu pobjedu tri remija i poraz. Tako neuvjerljivi "Apotekari" dočekuju na svome terenu Bayerna koji ovdje dolazi "ranjiv" zbog poraza na domacem terenu u Ligi prvaka i ovdje sigurno žele pobjedu koja bi im donjela dozu optimizima pred uzvrat u Španjolskoj. Bayern je uvjerljivo najbolja momčad u Bundesligi i sve osim trijumfa bilo bi iznenađenje jer ne bi bilo zgodno ići na uzvrat još jednim lošim rezultatom makar ekipa Carla Ancelotija ima dobru situaciju u prvenstvu i uvjerljivo su prvi. Igrao je Bayern dobro protiv Reala propustio šansu iz penala za 2-0, a utakmicu je presudio crveni Martineza u 60oj minuti. Koefcijent na pobjedu Bayerna je dobar i mislim da će oni ovdje tražiti pobjedu. Moguce da Ancelotti izmiksa malo sastav no širina koju ima na raspolaganju je dovoljna da ostvari pobjedu protiv neuvjerljivih domaćina. 

TIP: Pobjeda Bayerna 1,66 @bet365

TIP:Pobjeda Bayerna bez primljena gola 3,20 @bet365

Premier liga

Tottenham Hotspur - AFC Bournemouth (13:30)
Sudac: Michael Oliver (3.28)
Prosjek ekipe 1: 1.71
Prosjek ekipe 2: 1.53
ts4UbnL.png

Crystal Palace - Leicester City (16:00)
Sudac: Mike Dean (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.03
Prosjek ekipe 2: 1.68
OFFdOCR.png

Everton - Burnley (16:00)
Sudac: Mark Clattenburg (3.45)
Prosjek ekipe 1: 1.81
Prosjek ekipe 2: 1.81
S0ojZIa.png

Stoke City - Hull City (16:00)
Sudac: Stuart Attwell (2.88)
Prosjek ekipe 1: 1.84
Prosjek ekipe 2: 1.59
DqPnQhx.png

Sunderland - West Ham United (16:00)
Sudac: Andre Marriner (3.83)
Prosjek ekipe 1: 2.13
Prosjek ekipe 2: 2.19
A1VQgbH.png

Watford - Swansea City (16:00)
Sudac: Lee Mason (3.41)
Prosjek ekipe 1: 2.35
Prosjek ekipe 2: 1.59
9axMj3g.png

Southampton - Manchester Cty (18:30)
Sudac: Neil Swarbrick (3.74)
Prosjek ekipe 1: 1.60
Prosjek ekipe 2: 1.90
XK5mkvS.png

Primera

Deportivo La Coruña - Málaga (13:00)
Sudac: Alberto Undiano Mallenco (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.35
Prosjek ekipe 2: 3.00
ZGLp0Lg.png

Sporting Gijón - Real Madrid (16:15)
Sudac: David Fernández Borbalán (4.75)
Prosjek ekipe 1: 3.03
Prosjek ekipe 2: 1.97
M5OLdhV.png

Atlético Madrid - Osasuna (18:30)
Sudac: Mario Melero López (5.67)
Prosjek ekipe 1: 2.03
Prosjek ekipe 2: 2.68
QKy9fyI.png

Barcelona - Real Sociedad (20:45) 
Sudac: Juan Martínez Munuera (4.81)
Prosjek ekipe 1: 2.13
Prosjek ekipe 2: 2.32
tIorsrj.png

Serie A

FC Inter - AC Milan (12:30)
Sudac: Daniele Orsato (5.46)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.39
xhwclt7.png

Cagliari - Chievo (15:00)
Sudac: Gianluca Manganiello (3.50)
Prosjek ekipe 1: 2.77
Prosjek ekipe 2: 2.23
ZerqNTb.png

ACF Fiorentina - Empoli FC (15:00)
Sudac: Paolo Silvio Mazzoleni (4.14)
Prosjek ekipe 1: 2.39
Prosjek ekipe 2: 2.81
n8NL6fF.png

Genoa CFC - SS Lazio (15:00)
Sudac: Fabio Maresca (4.69)
Prosjek ekipe 1: 2.52
Prosjek ekipe 2: 2.39
pVy1ZkP.png

Palermo - Bologna FC (15:00)
Sudac: Luca Banti (4.58)
Prosjek ekipe 1: 2.74
Prosjek ekipe 2: 2.26
N2TEDWM.png

Pescara - Juventus (15:00)
Sudac: Marco Di Bello (4.79)
Prosjek ekipe 1: 2.45
Prosjek ekipe 2: 1.97
foh2fa1.png

AS Roma - Atalanta (15:00)
Sudac: Piero Giacomelli (3.07)
Prosjek ekipe 1: 1.81
X1apo9R.png

Torino FC - FC Crotone (15:00)
Sudac: Daniele Doveri (4.79)
Prosjek ekipe 1: 2.16
Prosjek ekipe 2: 2.35
hToWhgj.png

US Sassuolo - UC Sampdoria (18:00)
Sudac: Luca Pairetto (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.39
Prosjek ekipe 2: 2.03
IjSITeD.png

SSC Napoli - Udinese (20:45)
Sudac: Davide Massa (5.08)
Prosjek ekipe 1: 1.65
86Ja7mm.png

Bundesliga

FC Augsburg - 1. FC Köln (15:30)
Sudac: Guido Winkmann (4.09)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjek ekipe 2: 2.21
5eBKO4S.png

Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt (15:30)
Sudac: Robert Hartmann (3.60)
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 2.64
zQIcLjK.png

1899 Hoffenheim - Borussia Mönchengladbach (15:30)
Sudac: Christian Dingert (3.92)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.32
GzFHYp4.png

1. FSV Mainz 05 - Hertha BSC (15:30)
Sudac: Deniz Aytekin (3.75)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 1.89
fW0665E.png

RB Leipzig - SC Freiburg (15:30)
Sudac: Manuel Gräfe (3.46)
Prosjek ekipe 1: 1.96
Prosjek ekipe 2: 1.79
BTWo3w2.png

VfL Wolfsburg - FC Ingolstadt (15:30)
Sudac: Tobias Stieler (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.82
Prosjek ekipe 2: 2.00
rKKlQB2.png

Bayer Leverkusen - Bayern München (18:30)
Sudac: Daniel Siebert (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 1.39
OKZG76N.png

Watford - Swansea, Watford to score

Stoke - Hull, Hull to score

Kvota: 1.92    Bet365

Posto sam Watford tj. dvoznak na Hull uzeo na drugom listicu na manji ulog, ovde predlazem nesto "sigurnije" opcije a to su da Watford i Hull daju gol. Neko ce reci da je rizicno igrati Watford je se Swansea bori za opstanak, ali upravo ga zato i igram. Gledao sam Swansea zadnjih nekoliko kola, igraju dosta ofanzivno za standarde PRemier Lige, pa nije ni cudo sto na njihovim mecevima uglavnom vidjamo dosta golova. U gostima su bas losi, na 16 meceva su primili cak 34 gola, ubedljivo najvise u ligi. Watford je ovde bez Britosa i Capouea, te onih ranijih povredjenih, ali ostali su tu, imaju solidne napadace, verujem da ce bar jednom zatresati mrezu tima iz Velsa. 

Evidentno je da je promena trenera kod Hulla bila pun potez, otkad je Da Silva na klupi to je prosto drugi tim. U poslednjih 5 ligaskih meceva imaju 3 pobede i 2 poraza, oba u gostima ali su to bili teski mecevi: City i Everton. Hull je samo jedno mesto i 2 boda iznad opasne zone, Da Silva je zaista uneo nadu u igrace, ja licno mislim da ce se spasiti od ispadanja jer igraju jako dobro. Stoke sve suprotno od Hulla sto se tice forme i momentuma. Vec 5 meca bez pboede od toga samo nereseno u gostima protiv Cityja i 4 poraza. Neki od tih poraza su bili od Chelsea i Liverpoola, tu se ne moze puno zameriti , ali su gubili i od Leicestera i Burnleya. Hull je u naletu i trebaju im bodovi, dok je Stoke siguran na sredini i bez obzira na lose rezultate nece brinuti o ispadanju kako stvari stoje. Citam da Hughesu gori pod nogama, pa nije i nemoguci scenario Leicestera tj. da igraci odigraju jos jedan los mec i nateraju upravu da napokon donese odluku koja se ocekuje vec neko vreme.

Wolfsburg - Ingolstadt 

Ovo mi je mec sa svim elementima za kartone. Oba tima pri samom dnu tabele, 4 boda razlika u koristi Wolfsburga koji bi pobedom ovde uradio veliku stvar. Ingolstadt sa druge strane je tim koji se ne predaje, prosle nedelje su napravili preokret i posle 1:2 na poluvremenu, dobili 3:2 na kraju. 

VQUGA89.png?1

Bet365 nudi 1.80 na granici 4.0, sto je dosta realna granica pod ovim okolnostima. Sudi Stieler, sasvim korektan prosek, dosta sam igrao overe na njegovim tekmama i uglavnom je prebacivao. Mogao bih da pisem o prosecima kartona oba kluba, no to ne govori previse, ovo je vazan mec i ako sve bude po planu ovo moze otici i na 6+ kartona IMO.

Inter - Milan 

Gradski derbi, ovde moze biti svega, ove sezone su oba tima dosta izjednacena, Milan u boljoj formi trenutno. Igraju razlicite stilove, Milan stavlja akcenat na tvrdju igru dok Inter preferira nesto ofanzivniji stil. Upravo zbog toga je Inter u top 3 time lige po broju kornera. 

Pored kartona koji bi trebali doci, uzecu i ovaj dubl:

2bfRcii.png?1

Ocekujem da Milan ne izgubi ovde, Interova odbrana zaista losa, redovno primaju golove, mislim da ce sutra zelja i jednih i drugih biti jos veca nego inace, Milan ce po meni doci do pogotka ako ne i 2. Upravo zbog toga ocekujem da Inter juri rezultat, a kad to rade onda korneri pljuste kao kisa.

Rangers - Partick over 3,5 kartona ( unibet ) 1,61

William Hill je granicu postavio na 4,5 kartona i daje nešto ali ne puno veći koeficijent

udqjCAY.png

Unibet ima granicu koja je za jedan karton manja. 48h1Vax.pngUtakmicu sudi Nick Walsh. Ovaj 31godišnji sudac tek je ove sezone počeo suditi u najprestižnijem škotskom natjecanju, te je kao mlad sudac sklon davanju većeg broj kartona i sankcioniranju odnosno doslovnijem primjenjivanju PNI.

Mislim da pogled na njegovu statistiku puno toga govori.gXM5Zxa.pngU zadnjih 5 utakmica dao je 4 kartona ili više, svaki put te je sklon pokazivanju direktnog crvenog kartona. Uglavnom vjerujem da imamo sve predispozicije vidjeti barem 4 kartona na ovoj utakmici i mislim da je granica za kartone postavljena prenisko, odnosno da je 1,61 za over 3,5 kartona valuebet.

Evo prvo nešto tenisa od mene, Escobeda guram čitav turnir i momak igra stvarno strašno, forhend jako ubojiti i stvarno se nadam da će biti nešto od njega u budućnosti. S druge strane Thomaz Belluci pobjedio Sama Querreya i ovdje nanizao 3 pobjede i to zanimljivo sve 3 u 3 seta. Iako je zemlja ovdje se dosta dobro drži servis jer nije baš klasično spora. Pogotovo ako Escobedo uzme prvi servis pa bi i sa jednim brejkom Brazilca mogli proći.

Screenshot_2.png

Barcelona-Real Sociedad

Barcelona na Camp Nou dočekuje Real Sociedad nakon dva uzastopna poraza. Oba su došla na gostovanjima prvo kod Malage a onda i u utorak kod Juventusa. Na domaćem terenu igraju dobro u La Ligi imaju 11 pobjeda tri remija i jedan poraz. Luis Enrique nikako ne može biti zadovoljan defanzivnom dijelom ekipe, u zadnjih 12 utakmica sačuvali su mrežu u samo dvije utakmice u svim natjecanjima. Gosti se nadaju mjestu koje vodi u kvalifikacije za Europsku ligu ali i oni su svjesni da je pred njima težak ispit. Domaci ce biti bez Neymara, Rafinhe i Vidala. Gosti ce iznenađenje tražiti bez Martineza i Guridija. Wilian Jose u redovima gostiju biti ce najveca prijetnja propusnoj obrani Katalonaca, Brazilac predvodi svoju momčad na listi strijelaca sa 10 golova. Barcelona je favorit i po meni su bliži pobjedi no ne djeluje tako sigurno u obrani i mislim da su gosti sposobni postići barem gol. 

TIP:Obje momčadi postižu gol 1.90 @ bet365

TIP: Pobjeda Barcelone i obje momčadi postižu gol 2,50 @ bet365

Everton - Burnley

Nastavljamo s uobičajenim okladama kada Everton u Premierligi igra domaće utakmice. Dakle, preporučamo pobjedu liverpulskog kluba.
Ove subote bi ona trebala biti time izraženija i jednostavnija jer će Everton igrati protiv Burnleyja, najslabije gostujuće momčadi cijele lige. Naime, Burnley je i dalje jedina momčad u Premierligi koja nema pobjede u gostima (četiri remija i čak 12 poraza).
Sve to Burnley nadoknađuje odličnim domaćim igrama, pa je tako na dvanaestom mjestu ljestvice i potpuno siguran od ispadanja.
No, u gostima Burnley postaje laka meta, pa će tako biti i na Goodisonu gdje je Everton ostvario čak sedam pobjeda zaredom.
Sedmoplasirani Everton i dalje igra sjajno, potvrdio je to i zadnjom predstavom (4-2 pobjeda protiv Leicestera koji je u sjajnoj formi), a onima koji love nešto veće koeficijente predlažemo i igranje hendikepa na Everton.

Roma - Atalanta

Nogometaši Rome i dalje se drže u kakvom-takvom kontaktu s Juventusom. I još se uvijek, vjerojatno, Rimljani nadaju određenim kiksevima Torineza i mogućem još jačem lovu na prvo mjesto.
Sumnjamo da će se to dogoditi, no spremni smo vjerovati da Roma može zadržati svoj pobjednički marš koji ima većim dijelom sezone u Serie A.
Posebno se to odnosi na domaće utakmice gdje je dobila 14 od petnaest utakmica. Izgubila je jedino od Napolija, a ova subota donosi novi izazov jer će na Olimpicu istrčati igrači Atalante (peto mjesto) koji su ugodno iznenađenje ove sezone.
Isto tako, u prvom dijelu sezone Atalanta je pobijedila Romu u Bergamu (2-1), ali je isto tako činjenica da zadnjih tjedana Atalanta ipak gura u brzini manje (gadan poraz kod Intera od 7-1, domaći remi protiv Sassuola prije tjedan dana).
Roma ima šest pobjeda zaredom iako su četiri bile pirove u pravom smislu riječi (pobjede protiv Lyona i Lazija, ali i ispadanje u Europa ligi i domaćem Kupu). No, Roma drži visoki ritam. Igra dobro, posebno u napadačkom smislu i domaćin je daleko bliže uspjegu nego li Atalanta.

Leipzig RB - Freiburg

Itekako čvrsto i dalje drugo mjesto na bundesligaškoj ljestvici drži Leipzig. Prije ovog kola je imao sedam bodova više od trećeplasiranog Hoffenheima.
Ove subote Leipzig pred svojim navijačima igra protiv drugog ugodnog iznenađenja, sastava Freiburga koji se nalazi na šestom mjestu ljestvice. Ipak, ono što je Leipzig ove sezone napravio treba umnogome više cijeniti od rezultata Freiburga.
Imao je Leipzig zastoj u kreativnosti, pa je nedavno upisao tri utakmice bez pobjede (remi i dva poraza). No, momčad se vratila na pobjednički trak i dobila je posljednje tri utakmice u nizu (doma 4-0 protiv Darmstadta i 1-0 protiv Bayera, te slavlje u gostima kod Mainza 3-2).
U sličnom je ritmu bio i Freiburg. I on je imao tri ogleda bez slavlja (dva remija i poraz) koje je prekinuo s dvije minimalne pobjede od 1-0 (kod Wolfsburga i doma od Mainza).
Međutim, ponovit ćemo još jednom. Ono što Leipzig radi je upečatljivije, pogotovo na domaćem terenu (11 pobjeda, remi i dva poraza).
Leipzig je bolji, a ima i vrlo ugodna iskustva iz prvog dijela sezone (pobjeda od čak 4-1 u gostima kod Freiburga).

Izvor: lutrija.hr

GIJON – REAL

Gijon se lani spasio u posljednjem kolu Primere, ali ovog puta im se ne sprema sretni epilog, ovu nemoguću misiju dočekuju u zoni ispadanja, s tim što se nada za spas sve brže topi. Jedna su od najgorih momčadi kao domaćin (9 poraza u 15 mečeva), a ako su izgubili i od ostalih, što ih čeka ove subote?

Real ulazi u finiš Primere kao prvi kandidat za titulu, koju je osvojio samo jednom u zadnjih 8 godina. Za Modrićevu momčad ovaj meč izgleda skoro kao mali odmor, kad se zna da u ovih 10-ak dana ima dva obračuna sa Bayernom u LP, a pogotovo jer narednog vikenda slijedi i vjerojatno presudna „majka svih bitaka“, El Classico u Madridu gdje bi mogla pasti odluka o naslovu! Prošlog vikenda su, unatoč samo remiju u gradskom derbiju (1:1 sa Atleticom) povećali prednost nad Barcelonom na 3 boda (uz utakmicu manje), jer su Katalonci senzacionalno pali u Malagi.

Brojke: Real je dobio 4 od zadnjih 5 mečeva (uz jedan remi), ali se ove sezone namučio za pobjedu u Madridu, gdje je slavio sa tijesnih 2:1.

TOTTENHAM – BOURNEMOUTH

Tottenham je u dvostrukoj misiji, želi obraniti 2. mjesto koje osim prestiža viceprvaka donosi i izravni plasman u Ligu prvaka, a uz to mora biti spreman ukoliko lideri iz Chelseaja upadnu u nekakvu krizu (a s njima će za nekoliko dana odigrati i polufinale FA Kupa na Wembleyu). Spursima je ovo drugi uzastopni ispit doma, nakon  što su prošlog vikenda igrali sa Watfordom i uvjerljivo slavili sa 4:0, a bodovi i te kako znače jer ih čeka kasnije znatno teži raspored.

Bournemouth je napravio sjajan posao osiguravši opstanak bez naročitih problema i u svojoj drugoj sezoni u eliti, a koliko mogu biti opasne, Trešnje su dokazale i na prethodnom gostovanju, kad su zaustavile Liverpool na Anfieldu sa 2:2.

Brojke: Tottenham  je imao 4 uzastopne pobjede, ali je serija prekinuta ove sezone u Bournemouthu, kad je završilo 0:0.

MONACO – DIJON

Monaco je u velikoj bici za naslov prvaka sa PSG-om, dominira na svim scenama, a doma je dosad u 15 nastupa upisao 13 pobjeda (uz po jedan remi i poraz), a jedini pravi problem je što im ovaj meč dolazi u nezgodnom trenutku, između dvije bitke sa Dortmundom u četvrtfinalu Lige prvaka.

Dijon također vodi divovsku bitku, ali za – opstanak, gosti su u skupini klubova koji će očito do posljednjeg kola „visiti“ nad provalijom Druge lige. Nemaju previše nade u Kneževini, dosad su slavili na jednom od 16 gostovanja ove sezone!

Brojke: Oprez, jer Dijon je već zaustavio lidere ove sezone, na svom terenu odigrao je 1:1, bod im je donio Sammaritano u 87. minuti.

RIJEKA – SPLIT

Rijeka nakon remija 1:1 u super-derbiju sa Dinamom ima novi ispit na Rujevici, svoj pohod na povijesnu, prvu titulu prvaka nastavlja u ogledu koji bi morao biti nemjerljivo jednostavniji za izabranike Matjaža Keka. Kako staro pravilo kaže, naslovi se kuju upravo u ovakvim sudarima, sa autsajderima, tu je važno da lider ne kiksa i prokocka bodove, te marljivo čuva aktualnih plus 4 spram Dinama.

Split je u pat-poziciji, solidnim partijama u 2. dijelu Crveni su odmakli Cibaliji, ali je i dalje daleko od onih iznad sebe, što znači da im je vrlo vjerojatno sudbinski namijenjen – play out za opstanak. Zato moraju ostati u top formi sve do lipnja. Na Rujevici, objektivno, teško mogu računati na popravak svoje bilance.

Brojke: Rijeka je dobila sva 3 meča ove sezone sa Splitom i to bez primljenog gola, sa ukupnih 8:0.

PESCARA – JUVENTUS

Pescara je potpuno nespreman dočekala plasman u Serie A, doživjela je cijeli niz debakala i teških poraza, ništa se bitnog nije promijenilo ni smjenom na klupi, kad je Odda naslijedi ostari lisac Zeman. Ipak, da „Dupini“ nisu bezopasni, pokazali su u zadnjem nastupu na svom Adriaticu, kad su zaustavili Milan (1:1).

Juventus je remijem u Napulju prošao pretposljednju pravu prepreku prema 6. uzastopnoj kruni (ostalo je još gostovanje kod Rome), ali pobjedama nad autsajderima „Stara dama“ će sigurno uzeti naslov. Naravno, u ovom trenutku im je sav fokus na obračunima sa Barcelonom u Ligi prvaka, ali moraju i ovaj meč shvatiti ozbiljno kako bi dobili, aktualnih 6 bodova prednosti još nisu jamstvo osvajanja titule.

Brojke: Juventus je svladao Pescaru u svih 5 mečeva u zadnjih 10 godina, prvi meč u Torinu zaključen je sa 3:0.

Izvor: psk.hr

prije 11 sati, Goksim said:

Rangers - Partick over 3,5 kartona ( unibet" rel="external">unibet ) 1,61

William Hill je granicu postavio na 4,5 kartona i daje nešto ali ne puno veći koeficijent

udqjCAY.png

Unibet ima granicu koja je za jedan karton manja. 48h1Vax.pngUtakmicu sudi Nick Walsh. Ovaj 31godišnji sudac tek je ove sezone počeo suditi u najprestižnijem škotskom natjecanju, te je kao mlad sudac sklon davanju većeg broj kartona i sankcioniranju odnosno doslovnijem primjenjivanju PNI.

Mislim da pogled na njegovu statistiku puno toga govori.gXM5Zxa.pngU zadnjih 5 utakmica dao je 4 kartona ili više, svaki put te je sklon pokazivanju direktnog crvenog kartona. Uglavnom vjerujem da imamo sve predispozicije vidjeti barem 4 kartona na ovoj utakmici i mislim da je granica za kartone postavljena prenisko, odnosno da je 1,61 za over 3,5 kartona valuebet.

Haha ovaj sto radi na postavljanju kartona skotske lige izgleda jos nije dobio otkaz, vec je 2 puta kiksao u poslednjih mesec dana i to bas na Rangers, evo sada ponovo :)

Atletico Nacional-Envigado AH 0,0 2 3,00

Pisem ovaj par ovdje iako se igra s nedjelje na ponedjeljak da vas vise vidi. Očekujem brzi pad kvote jer je upravo trener Nacionala odlučio da ce za Ovu utakmicu nastupiti s barem 7 juniora. www.elcolombiano.com/deportes/atletico-nacional/nacional-con-los-jovenes-enfrenta-a-envigado-YA6332331

Nemam informacija o sastavu Envigada i ovaj tip baziram isključivo na ovoj svježoj informaciji.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use