Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 14.4.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Ponuda za vikend mi se sviđa pa očekujte neke prijedloga od mene... Sljedeći tjedan su već na rasporedu uzvratne utakmice Lige Prvaka, za koje imam, vjerujem, odlične tipove. samo čekam da izađu razrade i da se znaju još neke stvari pa sve napišem.

Lokomotiva - Dinamo 2 (1,20)

04Qw5qX.png

Ugodno sam iznenađen koeficijentom za koji sam se bojao da će biti i lošiji. Stvari su jasne, Lokomotiva je Dinamova B momčad. Mislim da to ovdje ne trebam niti obrazlagati. Recimo samo da im je mail donedavno bio nklokomotiva@dinamo-zagreb.hr. Igraju na nož protiv Rijeke kako bi im ukrali bodove i tako pomogli Dinamu, a protiv Dinama sigurno neće gristi.  Rijek bježi 4 boda Dinamu i utrka za prvaka već dugo nije bila ovako neizvjesna. Rijeka ovisi sama o sebi, ali ima jako težak raspored i negdje će prosuti bodove dok isto ne očekujem kod Dinama. U zadnjem kolu igraju međusobno na Maksimiru i za očekivati je da će ta utakmice odlučiti prvaka...

Na forumu se prošli tjedan pisalo kako se treba kladiti na više kartona za utakmicu Lokomotive. Izuzetno pametna oklada, i sve napisano se pokazalo točnim. Dakle igrači Lokomotive su se namjerno išli čistiti od kartona kako bi propustili susret sa Dinamom.

Evo i najave utakmice trenera Lokomotive, koji se je gotovo potrgao od smjeha kada je rekao "U sljedećem kolu dolazi nam Dinamo. To je utakmica.... jako teška za nas, jel tako..".

Uglavnom, ne vidim načina kako bi Lokomotiva ovdje uzela bodove. Jednostavno lošiji su ali to ovdje nije razlog zašto se kladim na Dinamo, već to što Lokomotiva neće niti željeti uzeti bodove već će im cilj biti da Dinamo pobjedi i da probaju odraditi posao protiv Rijeke 6.5. 

Uz pobjedu Dinama koja je meni 10/10 odnosno maksimalni ulog, mislim da je prijelaz u ovoj utakmici uvijek dobar pokušaj. Naime znalo se dešavati da Dinamo uđe u susret opušteno a da Lokomotiva bude motivirana kako bi se nametnuli i pokazali i tako možda skrenuli pažnju na sebe i završili u Dinamu. Nije nerealno da Lokomotiva povede i da se prvo poluvrijeme odigra koliko-toliko ozbiljno. Jasno je da će Lokomotiva "pasti" zadnjih 20ak minuta, koliko god bude trebalo. Jednom su i 3:1 uspjeli prokockati u zadnjih 7-8 minuta utakmice... Prošlo je nepune tri godine od onda.

Uglavnom, ne radi se o nikakvoj dojavi i nemam nikakve insajderske informacije, međutim koeficijent 26,00 na prijelaz za ovu utakmicu je odlično za probati. Također, u slučaju da Lokomotiva povede budite spremni na liveu uplatiti na Dinamo, pogotovo u bet365 i stranim kladionicama koje su nešto manje informirane o situaciji u hrvatskom nogometu pa će i koeficijenti biti bolji kao i dozvoljeni maksimalni ulozi kojih, usudio bi se reći, neće biti.

6gnuh71.png

prije 2 sati, Goksim said:

Ponuda za vikend mi se sviđa pa očekujte neke prijedloga od mene... Sljedeći tjedan su već na rasporedu uzvratne utakmice Lige Prvaka, za koje imam, vjerujem, odlične tipove. samo čekam da izađu razrade i da se znaju još neke stvari pa sve napišem.

04Qw5qX.png

Ugodno sam iznenađen koeficijentom za koji sam se bojao da će biti i lošiji. Stvari su jasne, Lokomotiva je Dinamova B momčad. Mislim da to ovdje ne trebam niti obrazlagati. Recimo samo da im je mail donedavno bio nklokomotiva@dinamo-zagreb.hr. Igraju na nož protiv Rijeke kako bi im ukrali bodove i tako pomogli Dinamu, a protiv Dinama sigurno neće gristi.  Rijek bježi 4 boda Dinamu i utrka za prvaka već dugo nije bila ovako neizvjesna. Rijeka ovisi sama o sebi, ali ima jako težak raspored i negdje će prosuti bodove dok isto ne očekujem kod Dinama. U zadnjem kolu igraju međusobno na Maksimiru i za očekivati je da će ta utakmice odlučiti prvaka...

Na forumu se prošli tjedan pisalo kako se treba kladiti na više kartona za utakmicu Lokomotive. Izuzetno pametna oklada, i sve napisano se pokazalo točnim. Dakle igrači Lokomotive su se namjerno išli čistiti od kartona kako bi propustili susret sa Dinamom.

Evo i najave utakmice trenera Lokomotive, koji se je gotovo potrgao od smjeha kada je rekao "U sljedećem kolu dolazi nam Dinamo. To je utakmica.... jako teška za nas, jel tako..".

Uglavnom, ne vidim načina kako bi Lokomotiva ovdje uzela bodove. Jednostavno lošiji su ali to ovdje nije razlog zašto se kladim na Dinamo, već to što Lokomotiva neće niti željeti uzeti bodove već će im cilj biti da Dinamo pobjedi i da probaju odraditi posao protiv Rijeke 6.5. 

Uz pobjedu Dinama koja je meni 10/10 odnosno maksimalni ulog, mislim da je prijelaz u ovoj utakmici uvijek dobar pokušaj. Naime znalo se dešavati da Dinamo uđe u susret opušteno a da Lokomotiva bude motivirana kako bi se nametnuli i pokazali i tako možda skrenuli pažnju na sebe i završili u Dinamu. Nije nerealno da Lokomotiva povede i da se prvo poluvrijeme odigra koliko-toliko ozbiljno. Jasno je da će Lokomotiva "pasti" zadnjih 20ak minuta, koliko god bude trebalo. Jednom su i 3:1 uspjeli prokockati u zadnjih 7-8 minuta utakmice... Prošlo je nepune tri godine od onda.

Uglavnom, ne radi se o nikakvoj dojavi i nemam nikakve insajderske informacije, međutim koeficijent 26,00 na prijelaz za ovu utakmicu je odlično za probati. Također, u slučaju da Lokomotiva povede budite spremni na liveu uplatiti na Dinamo, pogotovo u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 i stranim kladionicama koje su nešto manje informirane o situaciji u hrvatskom nogometu pa će i koeficijenti biti bolji kao i dozvoljeni maksimalni ulozi kojih, usudio bi se reći, neće biti.

6gnuh71.png

da si na vrijeme gledao bio bi još više iznenađen :)  dosta dugo su držali na 1.30, a bilo i 1.36. ne vjerujem da će biti prijelaz, vrag je odnio šalu, očekujem da od 1.minute krenu a prijelaze ostave kada bude bolja situacija na tablici..naravno ako kojim slučajem lokosi povedu to je onda za max bet

prije 10 sati, bobo86 said:

da si na vrijeme gledao bio bi još više iznenađen :)  dosta dugo su držali na 1.30, a bilo i 1.36. ne vjerujem da će biti prijelaz, vrag je odnio šalu, očekujem da od 1.minute krenu a prijelaze ostave kada bude bolja situacija na tablici..naravno ako kojim slučajem lokosi povedu to je onda za max bet

Vidio sam da je bio i nešto veći ali i 1,20 je super, jer je ovo za 10/10.

Btw. tko želi probati i prijelaz evo direktnog linka za uplatu http://bit.ly/Lokomotiva-DinamoZagreb

prije 3 sati, Goksim said:

Vidio sam da je bio i nešto veći ali i 1,20 je super, jer je ovo za 10/10.

Btw. tko želi probati i prijelaz evo direktnog linka za uplatu http://bit.ly/Lokomotiva-DinamoZagreb

Petev uoči Lokomotive: Moramo biti ozbiljni

DINAMO sutra od 20 sati igra kod Lokomotive utakmicu 28. kola Prve HNL. Aktualni prvak Hrvatske ima četiri boda manje od vodeće Rijeke, a želi stići do pete pobjede u posljednjih šest susreta. Trener Ivajlo Petev neće moći računati na Dina Perića, kojemu je nateklo koljeno.

"Glede sutrašnje utakmice, to je utakmica u kojoj tražimo sva tri boda. Nadam se da ćemo ponoviti igru kao protiv Osijeka, da dobijemo i odigramo dobro. To je najbitnije, i tako ćemo igrati od prve minute", poručio je Petev.

Nekoliko igrača Dinama riskira treći žuti karton, no Petev ne želi taktizirati...

"Sammir, Soudani, Schildenfeld, Stojanović, Matel, Gojak, Fiolić - svima prijeti opasnost od trećeg žutog kartona. No, svaka utakmica nam je bitna te nećemo čuvati igrače. U kadru imamo 23-25 igrača i svaki čeka svoju priliku. A sutra je bitna utakmica", istakao je Petev, koji ozbiljno shvaća susret protiv Lokomotive...
"To je solidna momčad. Moramo biti ozbiljni, iako sve ovisi o nama, našem pristupu i ponašanju. Nadam se da ćemo sutra ranije riješiti utakmicu za razliku od prošla dva dvoboja", zaključio je.
Zanimljivo, Lokomotiva je osvojila tek jedan bod u 24 utakmice protiv Dinama.

Izvor: Index.hr

prije 18 sati, Goksim said:

Uglavnom, ne radi se o nikakvoj dojavi i nemam nikakve insajderske informacije, međutim koeficijent 26,00 na prijelaz za ovu utakmicu je odlično za probati. Također, u slučaju da Lokomotiva povede budite spremni na liveu uplatiti na Dinamo, pogotovo u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 i stranim kladionicama koje su nešto manje informirane o situaciji u hrvatskom nogometu pa će i koeficijenti biti bolji kao i dozvoljeni maksimalni ulozi kojih, usudio bi se reći, neće biti.

6gnuh71.png

mlJeerv.png

Angers - PSG 2 (1,30)

Ovo će mi u petak bit ina svakom listiću sa Dinamom. Jednostavno PSG nema prava na kiks. Bori se sa Monacom za naslov i nisu dugo bili u ovakvoj situaciji odnosno naviknuli su komotno osvajati naslove. Ispali su iz Lige Prvaka, na sramotan način, ali ovo im je sada glavni fokus, glavni cilj, osvojiti prvenstvo. Monaco pak igra na više fronti i koliko god lijepo igrali pitanje je hoće li negdje kiksati. Odmah i poziv na oprez sa njihovom sutrašnjom utakmicom jer se odmah sljedeći tjedan igraju uzvrati Lige Prvaka i koliko god mi se sviđala njihova igra nebi se čudio da kiksaju ovo kolo. Dapaće, mislim da je X2 možda i dobar bet ili kontrahendikep za probati.

Angers nema prevelikog motiva danas. Spasili su se od ispadanja a u Europu ne mogu. PSG je najbolji gost lige (uz Monaco naravno). Jednostavno ne vidim razloga zašto bi danas kiksali jer na to nemaju pravo, puno su bolja momčad a biti će i motiviraniji. 

19:00 Hartberg - Wolfsberg 1 poluvrijeme 1 - 1,59 wwin

Hartberg zauzima 3 mjesto tabele ove austrijske regionalne lige (central) sa 43 boda iz 21 utakmice.Imaju skor 13-4-4 sa gol razlikom 48:22.Na svojoj PROfertil Areni odigrali su 10 utakmica i upisali skor 8-1-1 sa gol razlikom 30:10.Nakon sto ih je Lafnitz dobio kao domacin sa 2:0, a upravo sa njima vode duel za 1 mjesto, ekipa je pokazala karakter u susretu sa jos jednim konkurentom, Gleisdorfom a njih su dobili sa 2:1.U proslom kolu igrali su u gostima protiv Allerheiligen sa 3:0.Iz onoga sto su prijavili, cini se da trener Uwe Holzl ima na raspolaganju sve bitne igrace.

Wolfsberg zauzima 15 mjesto tabele sa 15 bodova iz 21 utakmice.Imaju skor 4-3-14 sa gol razlikom 17:39.Kao gosti odigrali su 9 utakmica i jos uvijek su bez pobjede, skor 0-3-6 sa gol razlikom 3:20.U zadnjih 5 utakmica imaju remi, pobjedu, i tri poraza, od cega su dva vezali, prvo Sturm (Am) 1:0, a onda su u proslom kolu kuci izgubili od Vorwarts 4:1.Trener Huber u danasnjem mecu nece moci racunati na Pesl (odbrana,15/1), Sereinig (odbrana,3/0), Stückler (odbrana,18/1), Buljan (sredina,10/0), Dlopst (sredina,20/0), Hober (sredina,14/0), Vijatovic (sredina,16/1), Pfennich (napadac,21/6).

Prvi ovosezonski duel ovih ekipa zavrsen je pobjedom Hartberga sa 1:0, tada su poveli u 10 minutu.Ono sto je zanimljivo za taj mec jeste da su pala 3 crvena kartona sve za igrace Wolfsberga.Za danas obzirom da nije neka razrada za ovaj mec, odlucio sam se za tip da ce voditi na poluvremenu.Mislim da je Hartberg bolja ekipa u ovom duelu, uostalom bore se za 1 mjesto, a sa pobjedom u ovom mecu sigurno idu na 1 poziciju.Kako su gosti bez nekoliko vaznih igraca, tacnije na ovaj mec dolaze sa 16 igraca ukupno, a od toga 2 juniora, mislim da ih danas ne ceka nista drugo do poraz.

18:00 Hajduk  - Cibalia 1/1 - 1,63 wwin

Hajduk ne igra bas najbolje ove sezone i eto trenutno su u borbi za 3 mjesto koje im zasad bjezi 3 boda.Kao 4 momcad imaju skor 13-8-6 sa gol razlikom 44:24.Na Poljudu u 13 utakmica imaju skor 8-2-3 sa gol razlikom 28:13.Nakon poraza od Osijeka uslijedila su dva vezana remija, Rijeka 1:1 pa Lokomotiva 0:0, onda su dobili Intera u gostima 3:1, ali su sve pokvarili u proslom kolu kada su kuci igrali samo 1:1 sa Slavenom, i to su primili gol sa penala u 72 minutu.Trener Joan Carrillo  u ovom mecu nece moci racunati na Kvesica (odbrana,9/0), Juranovica (sredina,18/0), Ćosić (sredina,14/0), Vojković (sredina,6/0), Barry (sredina,19/2).

Cibalia je po svemu sudeci putnik u nizi rang, mada bilo je ove sezone utakmica kada su namucili i ona iz vrha, ali su ih slobodno cu reci, sudije pokrale.Kada se vidi saldo od 9 bodova iz 27 utakmica onda je jasno koliko su losi ove sezone.Skor 1-6-20 sa gol razlikom 17:61, a u gostima imaju skor 0-1-12 sa gol razlikom 8:37.Obzirom da za pobjedu ne znaju jos od 10 mjeseca prosle godine tesko je uopste pomisliti na to u kakvoj su formi.Trenutno su u nizu od 6 uzastopnih poraza, a zadnji je bio protiv Lokomotive u gostima 4:1.Trener Mladen Bartolović  donekle je razdrmao ovu ekipu svojim dolaskom, ali ipak i nedovoljno da bi ovi trenutni igraci napravili nesto vise.Nazalost trenutno nisam uspio naci informacije vezane za sastav Cibalie.

U 3 ovosezonska duela sve je dobio Hajduk, 2:0, 6:1 i 2:1.Ovaj zadnji dosli su 1/2, i to golovima u 91 i 93 minutu.Iako je Hajduk danas pred praznim stadionom odlucio sam se za ovaj tip.Mislim da bi se morali trgnuti i dobiti Cibaliu.

20:00 Lokomotiva - Dinamo 2/2 - 1,69 wwin

O povezanosti ovih timova ne zelim puno ni pisati, uglavnom to se sve zna.Lokomotiva je trenutno bezbjedna, sigurno je da ce opstati, jer na svom kontu imaju 29 bodova iz 27 utakmica.Skor momcadi je 8-5-14 sa gol razlikom 32:32.Kao domacini u Kranjčevićevoj odigrali su 13 utakmica i upisali skor 5-2-6 sa gol razlikom 17:13.Nakon poraza od Rijeke u gostima 2:1, uslijedila su tri vezana remija, ali su u proslom kolu kao domacini dobili Cibaliu sa 4:1.Trener Tokic u danasnjem mecu nece moci racunati na Sunjica (sredina,17/0), Bockaja (sredina,23/2) i Dolezala (napadac,21/3).

Dinamo lovi Rijeku, trenutno su -4 u odnosu na to zeljeno prvo mjesto.Nakon 27 utakmica.imaju skor 20-5-2 sa gol razlikom 47:12.Kao gosti imaju skor 11-1-1 sa gol razlikom 23:8.U proslom kolu uzeli su bod protiv Rijeke onim supergolom Soudanija, mozda je tako bilo i najrealnije.Sto se tice danasnjeg meca, trener Petev je izjavio da nece odmarati kljucne igrace iako su neki optereceni sa 2 kartona.Ono sto je izvjesno jeste da ce mec propustiti Dino Peric (odbrana,7/0) i to je to.

Dinamo redovno dobija ove susrete, tako da u pobjedu modrih uopste ne sumnjam.Ja sam se odlucio za tip da ce ovaj mec osigurati jos u 1 poluvremenu, iako ce neki pouceni prijasnim iskustvima ganjati 1/2 prelaz.

Evo i ranija NHL najava playoffa od jučerašnje, koja je prošla :)

Minnesota - St.Louis k1 (1,47)

Minnesota je bila puno bolja momčad u prvom susretu te su imali puno nesreće. Izgubili su u produžetku i trenutno gube 1:0. Budući da je ovo druga utakmica koju igraju pred svojim navijačima jasno je da moraju poravnati na 1:1 jer sa potencijalnih 0:2 i odlaskom na gostovanje bili bi gotovo out.

Koliko su dominirali prošlu utakmicu najbolje govori podatak da su imali duplo više udaraca, odnosno da su uputili 52 udarca u odnosu na samo 26 St.Louisa. Vjerujem da će danas ponovo dominirati, da neće imati toliko nesreće te da će im se vratiti i sreća koja ih je napustila malo prošlu utakmicu. Ukoliko opet toliko budu šuterski nadjačali goste gotovo je nevjerojatno da ne pobjede drugi put zaredom. 

BWsEPaB.png

Ćorić - Ramos

odmah da kazem. Ovaj mec igram za nize uloge jer je dosta nezahvalan za prognoziranje ishoda i tijeka meca. Bit ce ovo po meni onaj klasican coricevski mec za velikim brojem brejk prilika

borna coric je u prvome kolu svladao argentinca schwartzmana sa 6:3,6:2, i napravio svojevrsno iznenadjenje. Medjutim i taj rezultat daje krivu sliku jer pobjeda nije bila toliko lagana ali je svejedno solidan uspjeh. U drugome kolu borna dolazi 667.-og igraca ATP ljestive, marokanca el amrania i dobiva uz puno muke u 3 seta (6:2,3:6,7:6). To je igrac protiv kojega nebi trebale biti takve muke ali eto.

ramos je bio kao drugi nositelj bio slobodan u prvome kolu, a u 2. Kolu svladao je djerea u 3 seta (7:6,1:6,4:6). Mec nisam gledao ali s obzirom da djere ima zavidan broj meceva na zemlji ove sezone, a ramosu je to bio prvi, mislim da takav rezultat i nije takvo iznenadjenje.

moji prijedlozi za ovaj mec cu over 22.5 @ 1.90, jer mislim da bi vrlo lako mogli vidjeti 3 seta.

i drugi prijedlog Ćorić @ 2.37 ili za hrabrije T.R. Ćorić 2-1 @ 5.50

razlog sto moram probati na borninu pobjedu je taj sto on tu brani finali i vjerujem da motiva nece faliti, dok ramos ne brani nista i on je vec bio u "plusu" samim igranjem u 2.kolu

sretno

Angers - PSG

Nogometaši PSG-a nastavljaju potjeru za Monacom, već jako dugo vodećim sastavom francuskog Le Championnata.
Monaco i dalje ima tri boda prednosti i s obzirom da Monaco uistinu rijetko kiksa PSG takvo što mora raditi još rjeđe. Ovog petka, pak, PSG gostuje kod dvanaestog s ljestvice Angersa gdje je Monaco prije nekoliko dana dosta teško slavio s 1-0 golom Falcaa.
Neće PSG-u biti lako jer Angers cijelu sezonu izgleda kao organizirana momčad koja nije sklona niti amplitudama, niti propadanjima u igri, makar suparnici bili i najjači francuski klubovi.
Da PSG nije na onako čudan način izgubio utakmicu kod Barcelone u Ligi prvaka govorili bi o savršenom drugom dijelu sezone Parižana. Naime, PSG u zadnje 23 utakmica ima 21 pobjedu, dva remija i samo taj jedan spomenuti poraz!
PSG stvarno izgleda dobro, a kada momčad malo zakašljuca pojavi se genijalni Edinson Cavani, ili Di Maria ili neki drugi sjajni pojedinac i riješi utakmicu. I danas će PSG slaviti: ipak je u usporedbi s Angersom nekoliko debelih koraka ispred. U prvom dijelu sezone PSG je doma svladao Angers 2-0.

Athletic Bilbao - Las Palmas UD

Kada Las Palmas igra najsigurnija oklada su golovi. Kada Las Palmas gostuje nasigurniji je znak njegov poraz.
Samo je na početku sezone, u kolovozu prošle godine, Las Palmas slavio. Dogodilo se to na Mestalli protiv Valencije nakon čega je Las Palmas upisao tri remija i čak - 11 poraza! Takav plahi gost gotovo da nema što tražiti ovog petka na San Mames stadionu gdje goropadni Athletic vrlo rijetko suparnicima prepušta bodove. A, pogotovo je tako u ovoj fazi sezone kada su Aduriz i društvo u vrlo dobroj formi.
Kada smo spomenuli utakmice Las Palmasa s mnogo golova onda vrijedi naglasiti da ih je šest završilo uz tri i više od posljednjih sedam prvenstvenih.
Sve bi trebalo biti jasno u ovih 90 minuta: osmoplasirani Athletic je apsolutni favorit (doma ima 11 pobjeda uz tri remija i dva poraza), a možemo očekivati i dosta pogodaka jer Las Palmasova obrana u gostima pušta na sve strane.

Izvor: lutrija.hr

Ramos-Ćorić 1 1.62
Bedene-Cecchinato 1 1.33

Marathon 2.16

Evo čisto da se isprati uz kavu (3/10). Ramos-Ćorić će biti težak pimplatorski meč u kojemu očekujem duge razmjene. Ramos igra sezonu karijere i na zemlji je bio odličan.  Protiv Djereja je slabije ušao u meč (privikavanje opet na zemlju) i nakon toga ga je razbio. Borna dosta oscilira ove sezone, iznenadio je Schwartzmana u prvom kolu a nakon toga jedva dobio El Amranija koji je imao i break prednosti u trećem. H2H 1:0 za Ramosa, AO prošle godine. Borna brani finale ali mislim da će teško ovdje proći pogotovo ako Ramos bude raspoložen kao što je i inače bio ove sezone i s razlogom je došao na 24. mjesto i na ranking karijere.

- Bedene igra fino, nakon što je prošli tjedan osvojio dobar zemljani challenger i to bez izgubljenog seta, ovdje je nastavio sa pobjedama.. pali su Trungelliti i Donati. Cechinato je stari fixer ali evo i dalje smije igrati. Ovdje je dobio Jahna i Krajinovića kojega je okrenuo nakon prvog seta. H2H 4:0 za Bedenea, svaki put ga je prebio i Talijan mu nije uzeo seta. Igrali prošli tjedan i završilo 6:2 6:2.

Nakon totalnog kolapsa za vikend evo nove ture nove avanture :D

Petak je, ponuda nije velika kao subota i nedjelja ali evo po meni ziceraša. Naravno uz čiste pobijede Hajduka i Dinama ubacio sam i ove kartone. 

Za Hajduk - Cibalia sam se odučio za više, jer po meni ova kvota od 3.5 je smiješna za HNL, pogotovo kada igra Hajduk jer po dobro starom običaju svi se nalože na "spličane" pogotovo ako se prisjetimo prošlog ogleda ova dva kluba i veliko nezadovoljstvo Vinkovčana sucem utakmice. Iako je Cibalija već praktički u drugoj HNL oni konstanto igraju grubo i sa podosta kartona, tako da mislim da ni sada nece biti izuzetak, uzevsi u obzir da i Hajduk je sklon kartonima.

Sa druge strane derbi dva brata, svi vec znamo svei nema se tu puno pricati, iako je ova granica od 2.5 na prvi pogled jako jako mala evo par statistickih podataka : 

1. Lokomotiva je u 24 prvenstvene utakmice protiv Dinama dobila tek 27 žutih i jedan crveni karton. Puno žešće, neusporedive brojeve Lokomotiva ima protiv Rijeke i Hajduka. U 24 prvoligaška ogleda lokosi su protiv Rijeke skupili 48 žutih i jedan crveni, a u istom periodu protiv Hajduka su skrivili čak 65 žutih i četiri crvena kartona.

2.Lokomotiva je u dosadašnja 24 nastupa protiv Dinama čak osam utakmica završila bez kartona, a protiv Rijeke i Hajduka to se događalo puno rjeđe.

Pa evo tko voli neka izvoli :)

SRETNO !

Moji predlozi za danas, pored vec odigranih ranije:

Lopez - Sock over 21.5 @1.72 bet365

Vredi i na 22.5 ali eto kod beta granica niza za gem pa za svaki slucaj. Sock i Lopez su mi 2 igraca koje inace volim odigrati preko, a ovde na sljaci ponovo pokazuju da su zahvalni za overe. Sinoc i jedan i drugi po 3 seta. Lopez u prvom setu protiv Fratangela 7:5 6:4, znaci ponovo preko 21.5. Medjusobni dueli pokazuju da su igrali 3 puta, 2 overa (oba u 3 seta sto bi se takodje moglo probati) a jedan ispod. NEcu previse govoriti o sezoni oba igraca, Sock veliki uspon dok Lopez nije ni senka onog igraca koga znamo. Na sljaci ima puno manje "lakih" poena pa  bi to trebalo izbalansirati borbu jer se ni jedan ni drugi nece moci oslanjati na svoj servis previse.

Bilbao - LAs Palmas, Bilbao uzima jedno poluvreme @1.25 Sve klad

Bilbao u borbi za Evropu, ovaj mec ne samo da je dobra sansa za nova 3 boda jer igraju kuci protiv tima koji je prvo jako los gost a drugo jos vaznije tima koji je zacementiran na sredini jer ima 16 boda vise od zone ispadanja a  do kraja jos 7 kola. Da stvar bude jos bolja, svi timovi koji su za bod-dva iznad Bilbaa imaju teske meceve: Sociedad u gostima Barci, Villareal isto u gostima nezgodnom Alavesu a Eibar kod BEtisa u gostima gde je takodje upitno da li ce moci uzeti ceo plen. Bilbao ima ceo tim na raspolaganju, Las Palmas bez prvog strelca Boatenga. 

prije 3 sati, Lolek222 said:

Ćorić - Ramos

odmah da kazem. Ovaj mec igram za nize uloge jer je dosta nezahvalan za prognoziranje ishoda i tijeka meca. Bit ce ovo po meni onaj klasican coricevski mec za velikim brojem brejk prilika

borna coric je u prvome kolu svladao argentinca schwartzmana sa 6:3,6:2, i napravio svojevrsno iznenadjenje. Medjutim i taj rezultat daje krivu sliku jer pobjeda nije bila toliko lagana ali je svejedno solidan uspjeh. U drugome kolu borna dolazi 667.-og igraca ATP ljestive, marokanca el amrania i dobiva uz puno muke u 3 seta (6:2,3:6,7:6). To je igrac protiv kojega nebi trebale biti takve muke ali eto.

ramos je bio kao drugi nositelj bio slobodan u prvome kolu, a u 2. Kolu svladao je djerea u 3 seta (7:6,1:6,4:6). Mec nisam gledao ali s obzirom da djere ima zavidan broj meceva na zemlji ove sezone, a ramosu je to bio prvi, mislim da takav rezultat i nije takvo iznenadjenje.

moji prijedlozi za ovaj mec cu over 22.5 @ 1.90, jer mislim da bi vrlo lako mogli vidjeti 3 seta.

i drugi prijedlog Ćorić @ 2.37 ili za hrabrije T.R. Ćorić 2-1 @ 5.50

razlog sto moram probati na borninu pobjedu je taj sto on tu brani finali i vjerujem da motiva nece faliti, dok ramos ne brani nista i on je vec bio u "plusu" samim igranjem u 2.kolu

sretno

Cestitam, sva 3 predloga dosla :)

Evo castim sa jednim surebetom od 14% zarade na relaciji bet365-unibet. Vecina vas ima racune na oba mesta pa ce moci iskoristiti gresku. Igra se 19.04. ali postavljam ovde da sto vise ljudi vidi:

Sir Safety Perugia - Trentino 1 @2.50 unibet

Sir Safety Perugia - Trentino 2 @2.1 Bet365

U pitanju je odbojka, prva liga Italije...

Athletic Bilbao-Las Palmas

Athletic Bilbao i Las Palmas otvaraju 32.kolo La Lige. Domaci Athletic na svome travnjaku ima 11 pobjeda u 16 odigranih susreta. Nalaze se na osmom mjestu i love poziciju koja vodi u europu iduce sezone. Las Palmas je rado viđen gost, ostvarili su tek jednu pobjedu tri remija i čak 11 poraza. Gol razlika je 19-37. Iako Las Palmas ne ostvaruje dobre rezultate u gostima zanimljivo kako su u zadnjih pet gostovanja postigli barem pogodak. Gosti imaju propusnu obranu i domaci ne bi trebali imati previše problema u ovome susretu i puno su bliži pobjedi. Napad domacih prevodi iskusni Adruiz koji je postigao 12 golova u prvenstvu. Pobjeda Athletica je "zicer" jer Las Palmas prima prosječno 2,5 gola na gostovanjima. Gosti znaju da se ne mogu pouzdati u svoju obranu i ako zele do pozitivnog rezultata moraju se uzdati u svoj napad koji ce vjerujem postici barem gol. 

TIP: Pobjeda Athletica i obje momčadi postižu gol 2,75 @bet365

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use