Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 13.4.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic
prije 2 sati, LikIzBajke said:

Po mojem misljenju Cedevita danas dobiva (2,60) ..cak bih rekao i 2:2 pa majstorica u beogradu..realno c.zv je jaca momcad...ako su pametni dogovorit ce da se jos 2 napuni dvorana u zgu i da odigraju bez opterecenja u beogradu...zaradit ce svi

Ma to su gluposti, zvezda je jača bar 3 puta što se i vidilo kad od -15 dođu na +20...moje mišljenje je da rješavaju danas i idu za BG da odmore za prvenstvo Srbije

Anderlecht - Manchester Utd.

S obzirom na to kojim je smjerom išla sezona na kraju se dogodilo da je Manchester Unitedu primarno natjecanje - Europa liga.
U prvenstvu je United potpuno zakazao, a u Europi ima šansu osvojiti pehar kojeg mnogi u svijetu nogometa podcjenjuju. No, ne i trener Uniteda Jose Mourinho koji je pravi ekspert za ovakva turnirska natjecanja i sigurno je odavno već usmjerio svoje igrače prema samo jednom cilju u Europa ligi - prema konačnom slavlju.
U četvrtfinalu United igra protiv Anderlechta, a prva se utakmica igra u Bruxellesu. I mogao bi Manchester već danas riješiti pitanje konačnog pobjednika, makar time ne želimo niti malo podcijeniti belgijski sastav koji igra dobro tijekom cijelog drugog dijela sezone.
Manchester United je i nedavno dva puta kiksao: doma je odigravao remije protiv West Bromwicha (0-0) i Evertona (1-1, do boda je United došao u nadoknadi). Nakon toga se ipak dogodila jedna pobjeda: 3-0 na gostovanju kod Sunderlanda.
Zlatan Ibrahimović je odradio kaznu i opet je goropadan na terenima. On bi mogao biti ključni čovjek ove utakmice i lako moguće Unitedove pobjede.

Celta Vigo - Genk

Celta ne ostvaruje dobre rezultate zadnjih tjedana, ali je ipak naš favorit u prvom četvrtfinalnom ogledu Europa lige, u utakmici u Vigu protiv Genka.
Ovaj ogled Celta dočekuje s dva poraza u nizu (kod Valencije3-2 i doma protiv Eibara 2-0). No, u Europi je trenutačno deseta momčad španjolske Primere sve dosad dobro obavljala (s posebnim naglaskom na pobjede protiv Šahtara i Krasnodara u šesnaestini i osmini finala) zbog čega joj vjerujemo.
S druge strane, Genk nije niti malo ugodan suparnik, posebno ne u formi kakva ga trenutačno prati. Genk, naime, ima pet pobjeda i samo jedan remi u posljednjih šest nastupa.
No, i jači su klubovi od Genka padali ove sezone u Vigu. Kao i uvijek, Celta je vrlo dobar domaćin (ima ukupno devet pobjeda, remi i pet poraza na svom terenu u Primeri), pa bi i večeras morala iskoristiti taj plus.
Celta će se sigurno i potruditi kako bi s bilo kakvom prednošću dočekala uzvrat kod kluba kojije na gostujućim terenima izgubio samo jednom (Anderlecht) u posljednja dva i pol mjeseca.

Ajax - Schalke 04

Nogometaši Ajaxa napravili su golemi posao u posljednjih desetak dana. Potpuno su se, poslije tri odigrane utakmice, vratili u igru za naslov prvaka Nizozemske.
Činilo se da Feyenoord ima sve u svojim šakama, naslov se smješkao klubu iz Rotterdama, no prvo je Ajax dobio domaći derbi protiv Feyenoorda (2-1), kasnije je vezao još dvije lagane pobjede (AZ 4-1, NEC Nijmegen 5-1), Feyenoord je prosuo neke bodove i sada Ajaxa od dolaska na tron dijeli samo jedan bod.
Odlično je Ajax zaigrao tijekom ožujka, a jednako dobro igra i na startu travnja. I definitivno je logično podržavati ga, pogotovo na domaćem terenu, a i bez obzira što u četvrtak za suparnika ima nezgodni Schalke.
Uvijek postoji pitanje hoće li Ajax žrtvovati Europa ligu zbog borbe u domaćem prvenstvu, no ako nije dosad odbacio to natjecanje neće vjerojatno niti u budućnosti.
Schalke (pobjeda, remi i poraz u zadnje tri bundesligaške utakmice) kvalitetom može parirati Ajaxu, no nizozemski je klub u naletu, igra doma i želi zadržati pobjednički intenzitet. Zato zaokružujemo jedinicu.

Wigan - Barnsley

S priličnim problemima se u drugoj engleskoj ligi trenutačno bori Wigan, pretposljednja momčad na ljestvici.
Do spasa i ostanka i iduće sezone u drugoj ligi Wiganu u ovom trenutku nedostaje sedam bodova i baš svaki ogled do kraja mu je ključan. Upravo je takav i današnji susret protiv Barnsleyja i domaćin jedino na što cilja su - tri boda.
Takvo što će biti teško ostvarivo jer u posljednje vrijeme Wigan i nije naviknuo svoje navijače na pobjede. Imao je niz od četiri poraza zaredom tijekom kojih je ostvario razliku pogodaka 1-8. Sve je prekinuto prošlog vikenda kada je nekako uspio dobiti Rotherham na domaćem terenu 3-2.
Barnsley je dvanaesti na ljestvici, na poziciji s koje ne može bitno niti prema gore, niti prema dole, te takvo što vjerojatno ponekad ukrade dio ključnog motiva. Barnsley je bio uplovio u dugo loše razdbolje, pa je tako osam utakmica bio bez pobjede (četiri remija i četiri poraza). I Barnsley je, kao i Wigan, potom bio uspješan prošlog vikenda (pobjeda 2-0 kod Blackburna).
Barnsley je bolja momčad, no Wiganu je ovih 90 minuta zbilja biti ili ne biti. Zato preporučamo slavlje domaćina koji nema drugog izbora.

Izvor: lutrija.hr

prije 2 sati, marx said:

Ma to su gluposti, zvezda je jača bar 3 puta što se i vidilo kad od -15 dođu na +20...moje mišljenje je da rješavaju danas i idu za BG da odmore za prvenstvo Srbije

niko te nije nista pitao niti rekao da zvezda nije jaca, nego da su to visi interesi, zato se okani glupih komentara i nepotrebnog komentiranja

Lyon - Besiktas
Radnik S. - Vojvodina

Veceras sanse dajem Lyonu, em igraju kod kuce em imaju punu ekipu na raspolaganju. Besiktas bez mozda i 2 najbolja igraca: Quaresma i Aboubakar. Prvi je OUT zbog povrede, drugi zbog crvenog kartona iz proslog kola. Lyon kod kuce redovno trese mreze protivnika, u ligi su daleko od mesta koja vode u LS sledece sezone ali rekao bih sigurni na mestu koje vodi u LE, tako da se mogu skroz prepustiti ovom takmicenju gde realno imaju sanse doci i do finala. Besiktas prvi u turskoj ligi, ima 5 boda prednosti sto je solidno ali i dalje nedovoljno da bi se mogli opustiti. Moja glavni pick ovde je Lyon daje gol, kao sporedni pick koga isto uzimam u singlu je over 4.5 cards @1.85 unibet i WilliamHillOstale klad su povecale granicu na 5.0 tako da ovo ima neki value, pogotovo ako uzmemo statistiku kartona obe ekipe u dosadasnjem delu LE. 

Drugi par idem sa dvoznakom na goste, Radnik Surdulica i dalje u problemima, secam se da je neko pisao o tome prosle nedelje kad je koeficijent masovno pao na protivnike do pocekta meca. Vojvodina treba bodove, najjaci su tim psole Partizana i Zvezde, verujem da danas prolaze neporazeno.

Uz to dodajem jos pobedu Dinama i Hajduka za koje smatram da su penali, e sada da li ce oba doci ili ne, videcemo :)

Evo i uplate, malo neobicna za moj stil igranja jer uglavnom igram singlove, eventualno 2-3 para ali imam osecaj da je vredno uloga: 

nLlqfdt.png?1

Odbojka Liga Prvaka:

Lube (Ita) - Modena (Ita) 1 (1.25)

Italijani se sastaju u LP. U zadnjih 3 sedmica sastali su se 4 puta, jer su igrali playoff u ligi. Lube ih je izbacio u seriji od 2:1, od ta 4 sustreta Lube ih je dobio 3 puta. Ocekujem pobjedu Lube-a ali ne tako laganu. 

Belogorie (Rus) - Zenit K. (Rus) 2 (1.20)

Rusi se takodjer sastaju u LP. Zenit jako mocna ekipa bez i jednog poraza u ligi cime su usli u historiju. Ocekujem da ce Belogorie uzeti makar 1 set i da ce krajni rezultat biti 1:3.

Poljska liga playoff za 5-8 mjesto:

Lotos Gdansk - Czarni Radom 1 (1.25)

Uzvratna utakmica playoff-a. Lotos mnogo bolja ekipa sa izvrsni trenerom Anastasijem na klupi. Prvu utakmicu Lotos je savladao protivnika 3-2 u gostima. Ocekujem pobjedu domacina uz rezultat 3-1.

SRETNO!

Anderlecht - Manchester United  - 2 @1.75

Ovo je preveliki koeficijent na United, solidan 'valuebet'. United se pod svaku cijenu mora kvalificirati u Ligu prvaka sljedeće sezone, a odlična prilika im je osvajanje Lige Europe pošto u engleskom prvenstvu neće završiti među prve četiri ekipe. Zlatan Ibrahimović će sigurno napustiti klub ukoliko se ne kvalificiraju u Ligu prvaka.

a3aQREq.png

prije 40 minute, ikaij99 said:

Anderlecht - Manchester United  - 2 @1.75

Ovo je preveliki koeficijent na United, solidan 'valuebet'. United se pod svaku cijenu mora kvalificirati u Ligu prvaka sljedeće sezone, a odlična prilika im je osvajanje Lige Europe pošto u engleskom prvenstvu neće završiti među prve četiri ekipe. Zlatan Ibrahimović će sigurno napustiti klub ukoliko se ne kvalificiraju u Ligu prvaka.

a3aQREq.png

Da... Sve je to točno i htio sam ja pisati o tome, ali eto nesto imam zdravstvenih problema pa sam trenutno slabije na forumu. Jedini problem bi mogao biti da Manchester ne srlja u prvoj tekmi po cijenu svega, ali mozda nam se posreci pa napadnu od prve minute, jer bilo bi stvarno steta ovakav koeficijent da ne prodje... Sretno...

Meni je bilo čudno kad sam vidio takav koeficijent, jučer je u jednom momentu bio 1.91 čini mi se. E sad, svi znamo koliko je United loš tim za igrati na kladionici, ali stvarno mislim da nisu toliki glupani i da su svjesni da ne smiju propustiti priliku da se kvalificiraju u Ligu prvaka kroz Ligu Europe. Koeficijent od 1.75 defitinivno ima value.

Washington -Toronto k1 (1,45)

Počinje NHL Playoff. Washington je prvi kandidat za naslov. Toronto nije pokazao ništa senzacionalno ove sezone i ovo bi trebao biti najlakši matchup za predvidjeti, odnosno Washingotn bi trebao lagano proći. 

Toronto je probao napraviti sve kako bi izbjegao Washington. Zadnju utakmicu samo nisu smjeli izgubiti u regluarnom vremenu pred svojim navijačima. Vodili su 2:0 sredinom druge trećine, i sve su uspjeli prokockati, izgubiti 3:2 i to doma i dobiti Washington. Psihički su se užasno potrošili tu utakmicu i zadnjih 30 minuta utakmice su vjerojatno prokockali sezonu.

Očekujem rutinsku pobjedu Washingtona i 1:0 u seriji...

• canca locked this topic
  • Goksim unpinned this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use