Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 12.4.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Ekskluzivno na Svijet Kladjenja portalu imate priliku pratiti sve utakmice Lige prvaka u HD rezoluciji i bez ikakvih reklama. Utakmice i linkove ćemo postaviti uskoro i ukoliko vam se sviđaju naši Stremovi pritisnite lajk, da vidimo kolika je zainteresovanost kako bi i u budućnosti praktikovali HD Live Streamove za vas!

Mbappe daje gol 3.25 bet365
Aubameyang daje gol 1.60 Wiwn/1.70 lokali

Kako u ovoj utakmici očekujemo dosta golova, odlučio sam se okušati sa strijelcima. Iz Monaca sam izabrao Kylian Mbappea. Sjajni mladi krilni napadač kojeg je Monaco preko svoje škole gurnuo u drugi tim, a nakon toga je uslijedio i poziv za prvi tim. Ljetos smo ga mogli pratiti i na Europskom prvenstvu do 19 godina kada je igrao i protiv Hrvatske i uvaljao gol, a nakon toga i je i Nizozemskoj i Portugalu uvaljao po dva čime je i odveo svoju repku do finala u kojemu su na kraju i slavili, a na kraju je bio i drugi strijelac turnira. Ove sezone je zabio 21 gol. Protiv Citya je u polufinalu odigrao dvije jako dobre utakmice i u obe je zabio po gol. Slično očekujem i danas, teško ga je čuvati, brz je i prodoran i s pravom se naziva nasljednikom Thierryja Henrya. Vrlo je zahvalan igrač i mislim da ga se isplati probati na mali ulog.

Iz Dortmunda sam izabrao provjerenu opciju, Pierre-Emeric Aubameyanga. Gabonac je ove sezone nastavio tamo gdje je stao prošle. U sjajnoj je formi, ove sezone je zabio 34 gola i prva je napadačka opcija Dortmunda. Imao je fin niz od sedam utakmica u kojima je zabio gol, a ukupno je u njih sedam zabio 11 golova. Niz je prekinuo protiv Bayerna za vikend. Kada u utakmici Dortmunda očekuješ golijadu, Aubameyang se mora odigrati. Vrhunski napadač sa sjajnim osjećajem za gol, redovno ispoštuje i mislim da će večeras zabiti barem jedan.

INFO - odlazak pola momčadi

Šibenik - Zagreb
Tip: 1,.-1,5 (h1), 1/1
Koef: od 1,30 nadalje

Posljednji put Zagreb je nekoga pobijedio 26. listopada 2016. godine. S druge strane bilo je Lučko, završilo je 4-0. Od tad do danas, u sljedećih 168 dana, bivši prvak Hrvatske, klub s tradicijom dugom 114 godina, nije dobio nikoga. Petnaest utakmica, četiri remija, 11 poraza. Zagreb, klub velike tradicije, znate to i sami, igra u Drugoj HNL. U društvu klubova kao što su Lučko, Imotski, Dugopolje, Novigrad... I nikoga ne može pobijediti!

"Direktor svemira" u Kranjčevićevoj ulici je, naravno, Dražen Medić. Građevinski poduzetnik, predsjednik, sportski direktor, trener... Sve. On vodi klub, on odlučuje o svemu, od terena do ureda. Međutim, za aktualni crni niz loših rezultata, uvjeren je Medić, krivi su - igrači. Nakon poraza od Gorice (0-2) u subotu, Mediću je prekipjelo - zaključao je igrače u svlačionicu na dva sata! Svašta im je izgovorio, monolog je trajao i trajao... Nastavak je je stigao u ponedjeljak, kad je Medić došao pred igrače s otvorenom ponudom:

- Tko želi otići iz kluba, slobodan je!

Možda se takvoj reakciji baš i nije nadao, ali ponudu je prihvatilo čak sedam igrača. Zatražili su i dobili ispisnicu te postali slobodni igrači - Kovačić, Šehić, Muić, Tešija, Prelas, Travaglia i Musa. Njih petorica su bili standardni u prvih 11, što znači da će Zagreb do kraja sezone igrati bitno oslabljen. A kad momčad koja drži začelje na tablici - po 25 bodova imaju i Lučko te Imotski - ostane bez pola momčadi, logično je očekivati samo jedan rasplet.

SVE PISE! JA SAM POVEZAO S DINAMOM I BAYERN 1X I ISPADA 1,93. unibet. DAKLE, ZAGREB BEZ POLA MOMCADI, A NEMAJU POBJEDU 6 MJESECI, SVE DRUGO OSIM UVJERLJVOG PORAZA BILO BI IZNENADENJE. Dinamo bratski klub Lokosima. BAYERN BI MORAO DOBITI KAO JUVENTUS JUCER!

FT 2:0 Sve WINNNNNNNNN

SKA - Metalurg 1 @1,8

Over 5 @1,88

Game 3 finala KHL-a je pred nama danas od 17:30 sati. Nakon 2 utakmice u Magnitogorsku rezultat je na pocetku, 1:1. Prvu utakmicu dobio je SKA 5:4, u drugoj je Metalurg vratio stvari na pocetak, 3:1.

Proslu utakmicu sam imao bet over 5.0 i nakon odgledane utakmice opet bi uzeo bez puno razmisljanja. Trener je najavio promijene u konceptu utakmice i potpuno mu se isplatilo. Prepustili su dominaciju gostima i prijetili iz opasnih kontri. K tome su i poveli. Zanimljivo je da su u prvoj trecini domacini pukli 2!!! puta na gol. U drugoj 8, u trecoj 7. S druge strane SKA je imao 17, 11 i 16 udaraca. 

SKA je izjednacio i kada su doslovno obljetali gol Kosheckhina koji je radio mala cuda, sa igracem manje Metalurg je poveo dvije minute prije kraja druge. Treci su zabili na prazan gol, a i void prosle oklade mi je bio jako blizu jer su imali jos jedan udarac sa plave na prazan gol, al je netko promasio...

Po svemu sto sam vidio SKA je kvalitetnija momcad i samo zaslugom Koshechkina i srece (pak je isao u gol i na crti se zbog rotacije zaustavio umjesto da udje u gol, nekoliko  stativa, itd.) rezultat je 1:1. Nadam se da ce SKA povesti, a onda ce se metalurg morati otvoriti. SKA niti ne zna drugacije igrati.

Danas ocekujem nastavak tradicije sa puno golova i da bolja momcad povede sa ukupnih 2:1.

GL

Ekskluzivno na Svijet Kladjenja portalu imate priliku pratiti sve utakmice Lige prvaka u HD rezoluciji i bez ikakvih reklama. Utakmice i linkove smo postavili ispod i ukoliko vam se sviđaju naši Stremovi pritisnite lajk, da vidimo kolika je zainteresovanost kako bi i u budućnosti praktikovali HD Live Streamove za vas!

Borussia Dortmund - Monaco [HD LiveStream] 18:45h

Bayern Munich - Real Madrid [HD LiveStream] 20:45h

Atletico Madrid - Leicester City [HD LiveStream] 20:45h

Bayern - Real Madrid

U izrazito lošem raspoloženju aktualni je prvak Europe, madridski Real, stigao u München gdje će protiv Bayerna odigrati prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka.
Nije se mogao dogoditi gori scenarij za Real jer u stanju u kakvom se nalazi teško je mogao zamisliti težih 90 minuta. Igrat će protiv svog nekadašnjeg trenera (Ancelottija), protiv suparnika koji lako u svoj stroj ubaci suparnika i melje ga, a isto tako, Bayern je najavio ovu utakmicu sjajnom predstavom protiv dortmundske Borussije prošlog vikenda (pobjeda 4-1).
Vratimo se na Real i lošu klimu koja je tamo stvorena. Real, istina, održava prednost u odnosu na Barcelonu u Primeri, no jedan dio krivice je i u Kataloncima koji također ne briljiraju.
U Realu je, pak, Zidane stvorio neke „neprijatelje“ među igračima, a još ih je više stvorio Cristiano Ronado svojom igrom i ponašanjem. Veliki se dio igrača okrenuo protiv Portugalca i trenutačno u klubu ne vlada harmonija.
Sve se to odražava i na teren gdje Real često djeluje rastrgano, igra mu nije tečna i pitka kao nekada, te mu zbog toga moramo okrenuti leđa uoči ovih 90 minuta. Bayern djeluje jače, bolje i snažnije te će pobijediti u ovom prvom četvrtfinalnom ogledu.

Atletico Madrid - Leicester

Madridskom Atleticu na putu prema polufinalu Lige prvaka stoji engleski prvak Leicester, koji se donekle nenadano našao u društvu osam najboljih klubova Lige prvaka ove sezone.
Izbacio je Leicester , u rundi ranije, Sevillu i dok se borio za četvrtfinale krenula je i sjajna serija tog kluba. Naime, od odlaska Claudija Ranierija s mjesta trenera Leicester je ukupno ostvario šest pobjeda zaredom (pet u prvenstvu i slavlje protiv Seville 2-0 u uzvratu osmine finala).
Veliki pobjednički niz je zaustavljen prije nekoliko dana kada je izgubio kod Evertona 4-2.
No, gostovanje u Madridu kod „ratničkog“ Atletica bit će jedno novo iskustvo za Leicester. Još uvijek aktualni engleski prvak donekle je mekana momčad, pogotovo u veznom redu i napadu, tako da je pitanje što će (i mogu li bilo što) napraviti igrači Leicestera protiv žestokih Madriđana.
Isto tako, Atletico igra sve bolje u drugom dijelu sezone. Forma kaže da Atletico ima pet pobjeda i dva remija u zadnjih sedam utakmica, a sve je začinjeno posljednjim dobrim nastupom kada je uzeo bod kod mrskog gradskog rivala Reala na Santiago Bernabeu (1-1). Inače, mogao je vrlo lako Atletico i slaviti u tom meču.
Leicester igra dobro zadnjih tjedana, ali gotovo da mu uopće ne vjerujemo protiv „ratničke vojske“ Diega Simeonea.

Slavia Prag - Karvina

Posljednju četvrtfinalnu utakmicu češkog Kupa u srijedu će odigrati, u Pragu, nogometaši Slavije i Karvine.
Te su dvije momčadi, prošlog vikenda, igrale međusobno u prvenstvu i tada je Slavija kao gost slavila 2-1. Oba je pogotka za pobjednika postigao Mešanović, pobjednički deset minuta prije kraja.
Nakon dosta godina Slavia je napokon dočekala sezonu u kojoj se bori za naslov prvaka. Trenutačno je praška momčad na drugom mjestu i zaostaje za Viktorijom Plzen samo bod. Očigledno će borba ta dva sastava trajati do kraja, a Slavija se s pravom nada da bi moglo (možda) ove sezone ugrabiti ono čemu su se rijetki nadali - dvostruku krunu.
Slavia je definitivno veliki favorit u utakmici protiv Karvine. U domaćim prvenstvenim utakmicama Slavia je dosad upisala osam pobjeda, tri remija te je i dalje bez poraza. Igra iznimno tvrdo, nerijetko i minimalno pobjeđuje, no pobjede se samo nižu.
Karvina je i tijekom vikenda pokazala da je inferiorna u nadmetanju s tim suparnikom, a vjerujemo da će ovom prilikom, zbog domaćeg terena, Slavia i lakše doći do pobjede.
U posljednjih sedam utakmica Slavia ima pet pobjeda i dva remija.

Izvor: lutrija.hr

prije 5 sati, LikIzBajke said:

INFO - odlazak pola momčadi

Šibenik - Zagreb
Tip: 1,.-1,5 (h1), 1/1
Koef: od 1,30 nadalje

SVE PISE! JA SAM POVEZAO S DINAMOM I BAYERN 1X I ISPADA 1,93. unibet" rel="external">unibet. DAKLE, ZAGREB BEZ POLA MOMCADI, A NEMAJU POBJEDU 6 MJESECI, SVE DRUGO OSIM UVJERLJVOG PORAZA BILO BI IZNENADENJE. Dinamo bratski klub Lokosima. BAYERN BI MORAO DOBITI KAO JUVENTUS JUCER!

HVala za info, slazem se iza Dinamo i Bayern, ovo bi mogao biti fin triple. Sretno svima sa listicima veceras:

zKpfiey.png?1

GylEhTC.png?1

wRDfsIu.png?1

Kasno sam vidia... Triba sam vam prije reći da budete oprezni sa Šibenikom. Previše su utakmica prodali ove sezone, primaju po 3 gola u drugom poluvrimenu ili 2 u sudačkoj nadoknadi. Po svemu šta je već prije napisano, jedino šta može srušiti taj tip jest da igrači Šibenika vide kvotu na x ili na 2 i namiste. Može Zagreb igrat sa 11 juniora, neće biti važno. Klub želi ostati u 2.hnl a to su na dobrom putu već sada. Jedan x sa jednim od glavnih konkurenata za opstanak ih neće izbacit. A kad se sjetim da se na početku sezone radilo o 2 tima koja će se borit za naslov.

Dortmund-Monaco over 10,5 kornera 2.01 

Znamo zašto je ova utakmica odgođena jučer, neću ulaziti u detalje nego se okrenimo samoj utakmici. Pisao sam u analizama za Mbappea i Aubameyanga kako ovdje očekujem kao i svi, golijadu i napadački nogomet, pa sam se osim strijelaca odlučio okušati i u kornerima. Monaco na zadnjih nekoliko utakmica što se tiče kornera: vs Angers 6, vs Lille 10, vs PSG 7, vs Caen 7, vs City 3 i 6, vs Bordeaux 10 itd. Dortmund možda nema baš takve brojke kao i Monaco (teško tko će imati jer znamo kako Monaco igra) ali i dalje drže solidne brojke. Nešto zadnjih utakmica: vs Bayern 3, vs HSV 6, vs Schalke 4, vs Inglostadt 4, vs Lotte 7, vs Hertha 8, vs Benfica 5 i 10, vs Leverkusen 7 itd. Ne volim se previše voditi brojevima ali ovdje možemo sami vidjeti da i jedni i drugi imaju solidne prosjeke. I jedni i drugi imaju dobra krila i dobre napadačke opcije, očekujem utakmicu visokog inteziteta i mislim da se ovo isplati probati.

prije 2 sati, Hugh said:

Kasno sam vidia... Triba sam vam prije reći da budete oprezni sa Šibenikom. Previše su utakmica prodali ove sezone, primaju po 3 gola u drugom poluvrimenu ili 2 u sudačkoj nadoknadi. Po svemu šta je već prije napisano, jedino šta može srušiti taj tip jest da igrači Šibenika vide kvotu na x ili na 2 i namiste. Može Zagreb igrat sa 11 juniora, neće biti važno. Klub želi ostati u 2.hnl a to su na dobrom putu već sada. Jedan x sa jednim od glavnih konkurenata za opstanak ih neće izbacit. A kad se sjetim da se na početku sezone radilo o 2 tima koja će se borit za naslov.

Dobro je, nisu prodali :D . Prijatelj mi je bia na tribinama, kaže da je Zagreb teška kanta za napucavanje.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use