Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 11.4.2017.

IzudinB

Recommended Posts

prije 16 minute, Goksim said:

Juve - Barca over 4,5 kartona

bet365 ili unibet" rel="external">unibet

Za početak, SuperSport, koji ne računa eventualni crveni karton postavio je granicu na 5,5 kartona. 

Ovo je izuzetno bitna utakmica za obje momčadi. Koliko znam, nakon četvrtfinalnih utakmica brišu se kartoni, tako da se veliki broj igrača nebi trebao brinuti oko toga hoće li ili neće dobiti karton danas. Naravno, neće se nitko truditi dobiti karton, ali siguran sam da će biti startova za karton kako bi se zaustavile opasne situacije. Granica od 4,5 nije puno.

Juventus zna pokazati dva lica, što smo najbolje vidjeli u utakmici sa Napolijem gdje su jednu utakmicu odigrali mislim čak bez kartona, a onda 2-3 dana kasnije u uzvratu kupa pokazali sasvim drugo lice. Ukoliko će Barcelona imati posjed lopte te inicijativu očekujem da Juventus sa ponekim preoštrim startom zaustavi tika-taku Barcelone dok bi Barcelona mogla napraviti isto u polukontrama i kontrama Juventusa. Obje momčadi imaju brze igrače a imamo dosta kandidata za kartone.

Sudac je solidan i vjerujem da će korektno odraditi posao ukoliko će biti materijala. Rani pogodak sigurno bi doprinjeo ovom betu. Nadam se da nećemo gledati uspavanku sa 0:0...

Slazem se sa predlogom, a ovo u vezi brisanja kartona je kasnije, u polufinalu. Upravo sam proverio na sajtu UEFE i evo sta kazu:

"Single yellow cards and pending suspensions are always carried forward either to the next stage of the competition or to the UEFA Europa League in the current season.

Exceptionally, all yellow cards and pending yellow-card suspensions expire on completion of the play-offs. They are not carried forward to the group stage. In addition, all yellow cards expire on completion of the quarter-finals. They are not carried forward to the semi-finals."

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/uefaorg/Regulations/02/35/87/89/2358789_DOWNLOAD.pdf

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use