Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 1.4.2017.


IzudinB

Recommended Posts

Leipzig RB - SV Darmstadt 98

Leipzig, drugoplasirana momčad Bundeslige, ipak je uletjela u loše i crno rezultatsko razdbolje što je bilo i za očekivati.
Mnogi su takvo što očekivali i ranije, no uslijedilo je sada, pa tako Leipzig nema pobjede u posljednje tri utakmice. Nakon solidnog remija kod Augbsurga (2-2) uslijedila su dva poraza: domaći od Wolfsburga 1-0 i lagani pad u Bremenu 3-0.
Apsolutno je jasno da Leipzig ne može držati onako žestoki i sjajan ritam koji ga je mjesecima držao na prvom mjestu ljestvice. Dakako da je sve ugroženije i njegovo drugo mjesto i da će, vjerojatno, vrlo brzo skliznuti dolje i sa njega, no današnju bi utakmicu Leipzig ipak morao dobiti.
Suparnik je Darmstadt, posljednjeplasirana momčad Bundeslige koja je ove sezone u gostima upisala - dvanaest poraza u dvanaest utakmica.
Samo četiri gola je u gostima dosad dao Darmstadt, primio ih je 27 i iako je Leipzig sve nesigurnija oklada mislimo da bi bilo ogromno iznenađenje sve osim pobjede domaćina.

Leicester - Stoke

Nogometaši Leicestera vjerojatno nisu bili zadovoljni što je nedavno uslijedila reprezentativna pauza budući su nekoliko tjedana prije nje uhvatili sjajan ritam.
Prošlogodišnja otočka senzacija cijelu je ovu sezonu igrala neprepoznatljivo loše, no od trenutka kada je s trenerskog mjesta otišao Claudio Ranieri igrači tog kluba nisu postali lisice, što je klupski nadimak, već pravi lavovi.
Dobili su četiri utakmice zaredom. U domaćem su prvenstvu rušili Liverpool (3-1) i Hull (3-1) na domaćem terenu te West Ham (3-2) u gostima, a u međuvremenu su prošli i u četvrtfinale Lige prvaka i to domaćom pobjedom protiv Seville (2-0).
Petnaesto mjesto na ljestvici ne daje za pravo Leicesteru da se opusti, pa stoga vjerujemo da spomenuta reprezentativna pauza neće na radikalan način naštetiti još uvijek aktualnom prvaku i da će Leicester nastaviti sa serijom pobjeda.
Ove im subote u goste stiže Stoke, tvrda i organizirana momčad koja se nalazi na devetom mjestu ljestvice. Stoke je u gostima znao ostati čvrst (0-0 kod Manchester Cityja), ali se znao i raspasti (poraz 4-0 kod Tottenhama). Danas? Glasamo za Leicester, vjerno nam je pokazao u zadnje vrijeme da je i dalje moćan.

Real Sociedad - Leganes

Šestoplasirani Real Sociedad ove će subote u 29. kolu Primere igrati na domaćem terenu protiv Leganesa. I trebao bi uzeti sva tri boda.
Real Sociedad iza sebe ima vrlo dobru sezonu, dok je s druge strane Leganes na rubu ponora i povratka u drugu ligu. No, forma i rezultati u zadnjim kolima definitivno ne pristaju ovim klubovima.
Naime, vrlo dobri Real Sociedad ima dva poraza zaredom: domaći od Athletic Bilbaa (2-0) i kod Alavesa (1-0). Leganes, pak, nije izgubio u zadnje tri utakmice: pobijedio je Granadu 1-0, pa je ukrao bod kod Seville (1-1) i potom je doma odigrao 0-0 protiv Malage.
No, igrači Real Sociedada su sada imali dovoljno vremena za oporavak, za „čišćenje“ glava i novi pozitivan zalet poslije dva pada. Leganes bi mogao biti idealan suparnik za nekog tako dobrog kao što je današnji domaćin da se vrati u seriju pozitivnih rezultata.
Real Sociedad ove sezone ima ukupno sedam domaćih pobjeda, a Leganes osam gostujućih poraza. Slavio je Real Sociedad i u gostima kod ovog suparnika u aktualnoj sezoni, bilo je 2-0…

Malaga - Atletico Madrid

Ove subote Atletico iz Madrida gostuje kod Malage i pokušat će dokazati da njegova dobra serija traje i dalje.
Prije reprezentativne pauze Atletico je uistinu igrao dobro. Skupio je u svim natjecanjima gdje nastupa šest pobjeda, dva remija i jedan poraz u zadnjih devet utakmica, a taj je jedini poraz nekako lakše prihvatiti jer se dogodio protiv jake Barcelone.
Sve je Atletico bliže treće mjestu gdje je Sevilla, ali ne samo zbog svojih boljih igara već i zbog pada Andalužana u formi.
Današnji suparnik Malaga je petnaesta na ljestvici, no pomalo strašno zvuči podatak da je Malaga od kraja studenog prošle godine dobila jednu jedinu utakmicu! Taj je „nesretnik“ bio Las Palmas, a jednako loše zvuči i podatak da u posljednjih pet utakmica Malaga ima čak četiri poraza i jedan mršavi, 0-0 remi protiv Leganesa.
Malaga definitivno nije u dobroj formi. Nestabilna je, nervoza zbog loših rezultata se uvukla pod kožu njenih nogometaša i momčad koja je u takvom stanju teško će zaustaviti sve raspoloženijeg Griezmanna i društvo.
U prvom dijelu sezone ludu su utakmicu ove dvije momčadi odigrale u Madridu: Atletico je slavio 4-2, a Atletico će slaviti i danas.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Gerasimov - Moutet 1 @1,40 bet365

Znam da kvota nije velika i da je dosta pala od jučer kada je bila 1,50, ali mislim da se isplati povezati s nečim. Gerasimov u odličnoj formi na ovom challegeru(slučajno naletio na meč protiv Bollelija) i stvarno me iznenadio i servisom i kretnjama. Jak servis i jako dobra igra s osnovne linije za ovu razinu. Jedino je s Bollelijem igrao tri seta dok je ostalo više manje lagano riješio. Ovog Francuza nisam nikad gledao, ali ove godine je gubio od svih iole ozbiljnijih igrača. Kaže uzimam ovo prveenstveno radi forme Gerasimova i mislim da ovo ide u dva malo gušća seta

Link to comment
Share on other sites

Ukratko...

Utdu fali par vaznih igraca i mislin da ce se mucit u tom djelu terena. WBA je ok momcad i ne ocekujen da ce Utd imat vise od 5 kornera naspram njih.

Leipzig je upa u malo losu seriju izgubivsi 2 puta za redon, ali i dalje su 2. te in je ova pauza dobro dosla da se malo obnovne i vrate se na stare staze. Protivnik savrsen jednim korakom vec u 2. ligi. Ako ode kiksaju nisu ni zasluzili to 2. misto.

5eXMxDS6l.png

 

Link to comment
Share on other sites

Tiket "nogometna subota". Mislio sam ovdje igrati i Newcastlea ali me iznenadio rast kvote sa 1.25 i 1.60 i onda sam vidio da imaju dosta ozljeda pa neću riskirati.

Leipzig-Darmstadt 1 1.36
Chelsea-Crystal Palace 1 1.33
Rotherham-Fulham 2 1.40

William Hill 2.55 

- Nakon dva kiksa, Leipzig ovo mora dobiti. Hoffenheim prišao na jedan bod a Dortmund se može izjednačiti danas. Darmstadt u lošoj formi, ispali iz lige i još imaju ozljeda.

- Chelsea ima finu prednost na vrhu i ne vjerujem da će je ugroziti u ovakvim utakmicama. Palace se malo digao sa tri pobjede i pobjegao iz zone ispadanja ali ne vjerujem da će ugroziti Chelsea. Conte radi sjajan posao, ekipa mu igra odlično i nadam se da nastavljaju svoj niz od pet pobjeda.

- Rotherham se pomirio sa ispadanjem iz lige. Najočajnija su ekipa sa omjerom 4-5-29. U zadnjih 12 utakmica imaju 11 poraza od čega 7 vezanih a to je izgledalo ovako: 2:3, 0:5, 2:4, 0:2, 0:2, 0:1, 1:5. Fulham je sedmi, bore se za playoff od kojega su udaljeni dva boda i ovo moraju dobiti.

Link to comment
Share on other sites

Roma-Empoli 

Na Olimpicu domaca Roma docekuje 17. Empoli. Roma drzi drugo mjesto na tablici i doma su izgubili samo od Napolija u Serie A. Empoli se bori za opstanak i svoju šansu ipak vise imaju na domacem travnjaku nego u gostima. Zadnja 3 ligaska gostovanja upisali su isto toliko poraza, a uz to nisu postigli niti pogodak. Roma ima izostanaka u ovome dvoboju nece biti Strootmana, Florenzija, Spinozzija i De Rossija. Gosti ce biti bez Coste, Thiama i Dioussea. Roma ima najbolji napad na domacem terenu s 40 golova a u 14 odigranih susreta doma  primili su samo 11 golova. Empoli je postigao samo šest golova u gostima i nadam se da ce se njihova neučinkovitost u gostima nastaviti i večeras.

TIP: Pobjeda Rome bez primljena gola 1.90 @ bet365

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • dvoboj rumunjske druge lige. domaćini su posljednji na tabeli sa katastrofalnim učinkom i čak 21 primljenim zgoditkom u 7 kola. s druge strane targoviste nešto bolje plasirano ali sa mnogo boljim sveukupnim dojmom. očekujem pobjedu gosta (ne bi ni prijelaz iz 1 u 2 isključio) i barem 2 gola na utakmici
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use